Horoscop-ACVARIA-17-23-decembrie-2018

Dimensiune font:

Horoscopul lunii 21 OCTOMBRIE 2019

| 21-10-2019 09:11

Berbec

Casa, familia și bunurile patrimoniale alcătuiesc temele principale ale lunii iulie. Se vor contura modificări legate de condițiile locative, fie prin reamenajarea totală a locuinței existente, fie apar planuri noi de achiziționare a alteia. Se recomandă multă atenție și verificarea permanantă a instalațiilor de apă din casă, deoarece se pot produce avarii greu de controlat și remediat. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, iar din 13 iulie conflictele pot atinge cote înalte. Fii prudent, ține cont și de părererile și doleanțele celor din jur. În preajma datei de 8 iulie se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul Racului, accentuându-ți dorința de schimbare pe segmentul familial. Gândurile tale vor zbura mai mult spre trecut, spre copilărie, spre relațiile de rudenie vechi. Evită complacerea în confortul vremurilor trecute și fii prezent în tot și toate. Relațiile sentimentale și cele cu copiii sunt agreabile. Există tandrețe, sentimente bune împărtășite cu cei dragi, întâlniri amoroase plăcute și petreceri minunate. Pe data de 22 iulie se va forma aspectul de Lună plină în Semnul Vărsătorului, aducându-ți în prim-plan relațiile cu prietenii. Ar fi indicat să te debarasezi de personajele care îți pun bețe în roate sau care nu te mai pot susține. Atenție la comunicare până pe 22 iulie!

Taur

Se conturează o perioadă în care relațiile cu rudele și prietenii apropiați se vor reconfigura definitv. Mentalul cotidian îți este foarte activ, însă fii prudent deoarece până pe 22 ale lunii comunicarea îți este îngreunată, existând riscul ca una să gândești, alta să spui și alta să se înțeleagă. Acest fapt va duce după 13 iulie la un soi de agresivitate verbală și de aici conflictele vor înflori din plin în toate tipurile de relații. Ține-ți firea, relaxează-te și lasă-i în pace pe ceilalți. Relațiile cu apropiații sunt tensionate, iar de unii te vei despărți definitv. În ziua de 8 iulie se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul Racului, oferindu-ți șansa de a atrage persoane noi în anturajul tău apropiat. Atenție că există și varianta să te apropii de persoane nepotrivite, care să te pună mai târziu în situații delicate. Călătoriile pe distanțe scurte pot fi frecvente, fie în scop turistic, fie în scop profesional. Relațiile cu membrii familiei sunt armonioase până pe 22 iulie. Sunt zile bune pentru redecorarea spațiului locativ, pentru achiziționarea unor bunuri patrimoniale și pentru reuniuni de familie agreabile. Relațiile profesionale se vor modifica începând cu 22 ale lunii, datorită formării aspectului de Lună plină în Semnul Vărsătorului. Șefii și autoritățile nu te mai susțin, dându-ți de înțeles că ar fi bine să te reorientezi profesional. De evitat cheltuielile nefondate până pe 13 iulie!

 

Gemeni

Capitolul financiar se activează din plin începând cu această lună. Veniturile tale din munca desfășurată la un serviciu se vor îmbunătăți, încet, dar sigur. Totuși, până pe 22 ale lunii se poate pune problema rediscutării condițiilor de muncă, a salarizării și a activitățile specifice domeniului profesional în care activezi. Ți se deschid culoare noi de câștig, din cu totul alte tipuri de activități profesionale față de cele desfășurate până acum. Pe 8 iulie se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul Racului, oferindu-ți indicii clare de câștig. Poți primi o sumă de bani restantă, cadouri substanțiale sau poți afla informații prețioase legate de locul de muncă. Vei fi tentat să îți faci planuri de anvergură vizavi de cheltuieli și investiții, însă deocamdată ar fi bine să te abții. Cheltuiește strictul necesar și achită-ți la timp taxele, facturile și orice alte tipuri de datorii. Atenție la nivelul energiei vitale care va începe să fluctueze foarte mult, timp de un an de zile de acum încolo. Dozează-ți eforturile și alternează orele de muncă cu cele de odihnă.

Relațiile cu străinătatea vor cunoaște reconfigurări, mai ales în preajma datei de 22 iulie când se formează aspectul de Lună plină în Semnul Vărsătorului. Călătoriile îți sunt favorizate pe toată durata lunii, mai ales cele pe distanțe scurte alături de rude și prieteni.

 

Rac

Ești vedeta lunii, datorită influențelor astrale deosebite din Semnul tău zodiacal. Ai energie și spor în toate. Ocupă-te pe îndelete de trupul și sufletul tău, fie prin tratamente de îngrijire corporală speciale, fie prin îmbogățirea palmaresului educațional, prin participarea la cursuri, seminarii sau alte forme de instruire personală și profesională. Personalitatea și modul tău de relaționare cu tot și toate vor începe un proces de remodelare definitvă. Altfel vei aborda oamenii, viața și evenimentele ei. Temerile cele mai adânci vor fi aduse la suprafață și vei avea puterea și curajul necesare să le dizolvi, să lucrezi cu ele, în așa fel încât să faci un salt evolutiv important. Pe 8 iulie se formează aspectul de Lună nouă în Semnul tău zodiacal, aducându-ți și mai multă determinare în orice fel de începuturi. Fie iei decizii importante vizavi de relațiile cu ceilalți, fie decizi să începi o dietă, un program regulat de exerciții și activități recreative, totul va avea suport astral și succes pe măsură. Capitolul financiar este bine aspectat, fiind posibile câștiguri substanțiale din munca desfășurată la un serviciu. Aspectul de Lună plină ce se va forma în preajma datei de 22 iulie în Semnul Vărsătorului îți aduce un final de etapă de câștig material de la alții. Pe de altă parte ar fi bine să îți verifici achitarea taxelor, facturilor sau creditelor.

 

Leu

Astrele îți recomandă multă izolare și discreție în special în prima parte a lunii. Mentalul profund este foarte răscolit și cu greu îți poți aduna gândurile și vorbele. Sănătatea este vulnerabilă mai ales pe segmentele aparatului digestiv și osos. S-ar putea ca pe tot parcursul lunii să ai de-a face cu medici, terapeuți și diverse terapii de ameliorare și însănătoșire a trupului și sufletului. De reținut că urmează un an de zile în care afecțiunile sistemelor anatomice amintite vor sta în umbră, izbucnind din când în când. Se recomandă o prudență maximă în intervalul 6 – 9 iulie, deoarece se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul Racului, sensibilizându-ți întregul organism. De evitat pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale în intervalul specificat, deoarece există un risc crescut de erori de diagnostic și tratament, greu de controlat și remediat. Dușmanii ascunși sunt puternici pe tot parcursul lunii și țes sârguincios în umbră conflicte. Este adevărat că pronia divină îi păzește, însă și tu va trebui să fii din ce în ce mai prudent. Pe 22 iulie se va forma aspectul de Lună plină în Semnul Vărsătorului, oferindu-ți șanse deosebite de a-ți schimba relațiile parteneriale și colaborările în care ești implicat. Rezervă-ți zile bune de vacanță, momente de meditație și de dialog interior!

 

Fecioara

Relațiile cu prietenii și protectorii sunt la cote înalte în prima parte a lunii. Se vor ivi discuții cu prietenii existenți pe teme mai vechi, care au rămas nelămurite. Izul conflictului plutește în aer, de aceea fii prudent. Evită provocările celorlalți și vorbește cât mai puțin. Pe de altă parte sunt zile favorabile pentru a afla informații folositoare legate de vechile cunoștințe sau legate de grupurile, asociațiile, organizațiile pe care le-ai susținut până acum. Vin vremuri noi în care te vei raporta cu totul altfel la ele sau acestea vor dispărea definitiv din viața ta. Pe 8 iulie se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul Racului, oferindu-ți șansa deosebită de a veni personaje noi în preajma ta. Îți poate crește popularitatea, dar și palmaresul celor care te vor sprijini și ajuta pentru mult timp de acum încolo. De unii prieteni te vei despărți definitv. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului circulator, cu un accent deosebit pe inimă. În intervalul 20 – 23 iulie se va forma aspectul de Lună plină în Semnul Vărsătorului, aspect ce te va obosi foarte mult. Pe de o parte îți răscolește trupul, sufletul, însă pe de altă parte îți va crea efecte și în domeniul profesional. De evitat, în intervalul amintit, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirugicale pe cât posibil, deoarece se pot produce greșeli de tot soiul. Dozează-ți eforturile și odihnește-te mai mult.


Balanta

Domeniul profesional este foarte accentuat de către astre. Se anunță o etapă lungă, în care toate tipurile de relații socio-profesionale se vor modifica definitv. Există posibilitatea să abordezi o profesie cu totul nouă. Poate fi vorba și despre un hobby care a stat ascuns mulți ani, iar acum dintr-o dată te hotărăști să-l transformi într-o adevărată carieră profesională. Relațiile cu șefii și autoritățile sunt dinamice, iar mai ales după 13 iulie, discuțiile se vor purta pe tonuri ridicate. Atenție în preajma datei de 8 iulie, deoarece se formează aspectul de Lună nouă în Semnul Racului, deschizându-ți noi trasee profesionale. Poți primi însărcinări noi la actualul loc de muncă, funcții de răspundere sau propuneri deosebite în acest sens. Analizează pe îndelete propunerile primite, pentru că există riscul să te implici în prea multe activități și să nu le mai poți onora pe toate cum se cuvine. Până pe 22 iulie se vor relua discuții pe teme profesionale mai vechi. Recomandabil este să îți pregătești prezentările cu grijă și cu dovezi pertinente. Atenție că statutul tău social și imaginea în ochii celorlalți se vor modifica, în funcție de prestările tale. Relațiile cu prietenii sunt agreabile, însă cele amoroase mai puțin, datorită formării aspectului de Lună plină în Semnul Vărsătorului, în ziua de 22 iulie.

 

Scorpion

Luna iulie va pune accentul pe relațiile cu străinătatea. Ți se deschid posibilități deosebite de a călători peste mări și țări, poate chiar de a te stabili un timp îndelungat într-o țară străină. Însă, până pe 22 iulie, gândirea și comunicarea sunt bulversate, de aceea fii prudent. Demersurile legate de călătorii pot cunoaște amânări, răsturnări de situație destul de neplăcute. Și la drum se pot ivi neplăceri serioase. Pentru alți nativi se va pune problema abordării unor cursuri pe termen lung, în țară sau în afara ei. Dacă ești nevoit să susții examene, probe sau interviuri, pregătește-te temeinic și evită discuțiile aprinse cu profesorii, instructorii și colegii de studiu. Atenție la informațiile primite și evenimentele care se petrec în preajma datei de 8 iulie, pentru că se formează aspectul de Lună nouă în Semnul Racului, dinamizându-ți și mai mult relațiile cu străinătatea și aspectele legate de studii. Dacă ești nevoit să călătorești, verifică atent toate detaliile și fii prudent la mijloacele de locomoție. Călătoriile pe apă sunt cele mai periculoase. Relațiile cu șefii și cu autoritățile sunt frecvente și de bun augur. Relațiile cu membrii familiei vor cunoaște diverse turnuri în preajma datei de 22 iulie, când se formează aspectul de Lună plină în Semnul Vărsătorului. O etapă familială se încheie, fie prin schimbarea locuinței, fie prin schimbarea atitudinii vizavi de cei dragi.

 

Sagetator

Capitolul financiar este accentuat de către astre. În special este vorba despre banii și bunurile deținute în comun cu partenerul de viață, de afaceri sau colaboratorii. Se deschid culoare noi de câștiguri de pe urma altora, de favoruri, însă totul trebuie abordat cu prudență, măsură și spirit econom. Pot intra în discuție creditele, investițiile sau asocierile în afaceri. Pe 8 iulie se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul Racului, aducându-ți noutăți la acest capitol. Fie o colaborare mai veche începe să dea roade materiale, fie pui bazele unei afaceri sau investiții pe termen lung. În orice caz se recomandă verificarea atentă a detaliilor și a personajelor implicate, pentru că există riscul să plătești daune materiale serioase de pe urma partenerilor. Este nevoie să ai în vedere în permanență achitarea la timp și în totalitate a facturilor, taxelor și altor tipuri de datorii materiale. De asemenea, moștenirile sau partajele în cazul unui divorț sunt alte teme care îți vor solicita eforturile. Relațiile cu străinătatea sunt favorabile, fie că pleci în călătorie, fie că ai de-a face cu relații profesionale sau de studii. În preajma datei de 22 iulie se va forma aspectul de Lună plină în Semnul Vărsătorului, creându-ți efecte în relațiile cu apropiații. Dacă este cazul, poți finaliza o etapă de învățare, prin examene și probe specifice.

 

Capricorn

Relațiile parteneriale sunt vizate în mod special de către astre. Se anunță finaluri neașteptate de relație cu un partener de viață, de afaceri sau rupere de contracte. De fapt provocarea majoră constă în a te desprinde definitiv de colaborările vechi și de a te pregăti pentru altele cu totul noi. Până pe 22 ale lunii se vor purta discuții aprinse pe teme mai vechi, cu o notă accentuată de conflict. Pe 8 iulie se formează aspectul de Lună nouă în Semnul Racului, marcând un nou început relațional. Poți primi oferte de colaborare la care nici nu visezi. Se conturează culoare noi de colaborare, cu multă muncă, responsabilități pe termen lung, însă și plata va fi pe măsură. Bine este să te desprinzi de partenerii vechi și de activitățile desfășurate în comun cu aceștia, pentru că nu îți mai sunt de folos. Capitolul financiar este bine susținut, însă este vorba despre bani, bunuri și favoruri obținute prin intermediul altora. Este nevoie să îți achiți la timp taxele, facturile și orice alte tipuri de datorii. În preajma datei de 22 iulie se va forma aspectul de Lună plină în Semnul Vărsătorului, aspect ce îți va aduce un final de etapă de câștig din munca desfășurată la un serviciu. Poți primi bani, cadouri și informații prețioase legate de condițiile de muncă. Cheltuiește cu măsură și evită investițiile și împrumuturile.

 

Varsator

Se anunță o lună cu multă muncă de rutină la serviciu. Ai multe de făcut, iar colegii doar se pregătesc de vacanță, lăsându-te de izbeliște. Astrele te vor îndemna cu pași mărunți, dar siguri, către schimbări profesionale majore. Ți se oferă șansele schimbării profesiei, a condițiilor de muncă, a salarizării și a colegilor. Zbuciumul din zona profesională te va obosi foarte mult, de aceea alcătuiește-ți un program în care să alternezi regulat momentele de odihnă cu cele de muncă. Pe 8 iulie se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul Racului, aglomerându-ți și mai mult climatul profesional. Se vor accentua dialogurile aprinse cu colegii de muncă, existând riscul apariției unor conflicte serioase pe termen lung. De evitat pe cât posibil semnarea documentelor, luarea deciziilor majore mai ales în segmentul profesional până pe 22 iulie! Fii prudent, pentru că organismul va fi suprasolicitat. Se recomandă atenție și îngrijiri deosebite pentru sistemul digestiv și osos. De reținut că, dacă acum se vor declanșa afecțiuni pe segmentele amintite, acestea îți vor da bătăi de cap pe mulți ani de acum încolo. Relațiile parteneriale sunt agreabile, însă unele se vor reconfigura sau destrăma definitiv în preajma datei de 22 iulie, datorită formării aspectului de Lună plină în Semnul tău zodiacal. Recomandabil este să fii prudent, să te gândești serios pe cine mai păstrezi alături sau cu ce fel de personaje îți dorești să lucrezi de acum încolo.

 

Pesti

Capitolul amoros te va solicta din plin pe tot parcursul lunii iulie. Relația cu persoana iubită va începe să se reconfigureze, sau dacă ești singur vor apărea mugurii unor relații sentimentale noi și pe termen lung. Totuși, fii prudent cui îți oferi inima, deoarece există lucruri ascunse de ochii și urechile tale, chiar dacă în aparență totul pare ca în povești. Pentru alți nativi vor intra în discuție relațiile cu copiii. Nativii Pești pot deveni părinți sau se pot apropia mai mult de copiii lor, dacă îi au sau de copiii din preajma lor: copiii rudelor, prietenilor. Totodată, hobby-urile vor lua amploare și bine ar fi să te ocupi pe îndelete de unul. Există șanse ca într-un viitor apropiat acesta să devină o adevărată carieră profesională de succes. Pe 8 iulie se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul Racului, aducându-ți adieri subtile de iubire și chef de aventuri și distracții. Evită relațiile frivole și speculațiile de orice fel! Pe de altă parte se anunță o perioadă cu multe petreceri și întâlniri agreabile cu apropiații. La serviciu, lucrurile merg bine, însă se pare că este cam mult de lucru. Atenție că pe 22 iulie, datorită formării aspectului de Lună plină în Semnul Vărsătorului se anunță încheierea unei etape profesionale, fie prin finalizarea unor activități, fie prin schimbarea condițiilor de muncă. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului circulator, fiind nevoie de odihnă multă și îngrijiri speciale.

Sursa: astrocafe.ro

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

 

ULTIMA ORA

 

 

 

 

EURO-SIMCOS IMPEX S.R.L. Nr. de înreg. ORC: J33/1391/1994, CUI: 6180733, prin lichidator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. numit conform Sentinței nr. 163/24.02.2015 pronunțată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 9950/86/2013, în conformitate cu prevederile Legii nr.85/2006 și ale H.A.C./12.11.2018, anunță scoaterea la vânzare, prin licitație publică cu strigare, la data de 08.11.2019, ora 14.00, a activelor: Stație Peco amplasată în oraș Frasin, Calea Bucovinei, nr. 8, jud. Suceava ce include spațiu comercial, platforma betonată, pompă distribuție cu sistem managerial, distribuitor automat tip FBD 2036R pentru 3 produse cu 6 furtune, cuva cu 3 rezervoare oțel pentru depozitare combustibil, separator grăsimi și bazin vidanjabil pentru apă menajeră. Identificare cadastrală: - Teren cu suprafața de 1.515 mp, înscris în Cartea Funciară nr. 30399/Suceava, nr. top. 3526/2; - Teren cu suprafața de 1.000 mp, înscris în Cartea funciară veche nr. 30398/Suceava, nr. top. 3526/100, pe care se află edificat Corpul C1 – Stație PECO cu regim de înălțime P+M (mansardă nefinalizată) cu suprafața construită de 47 mp; Valoare de pornire a licitației (lei, fără T.V.A.) - 232.570,00. Poate participa la licitație orice persoană fizică sau juridică care depune până la data de 07.11.2019, orele 14.00 la sediul lichidatorului judiciar toate documentele prevăzute în caietele de sarcini care se pot procura din mun. Suceava, strada Mihai Eminescu, nr. 10, județ Suceava în fiecare zi de luni până vineri până la data de 07.11.2019. Relații suplimentare se pot obține: Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. la telefoanele: 0232/243864, 0757545545, 0755132476.
Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., cu sediul în mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. BARNAR GRUP S.R.L., cu sediul în Sat Holda, oraș Broșteni, nr. 43, cătun Barnar, camera 2, jud. Suceava, C.U.I. RO 23279681, nr. de înregistrare în Registrul Comerțului J33/299/2008, numit potrivit Încheierii de ședință nr. 393/2017 din data de 30.06.2017, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 5528/86/2016, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, la data de 28.11.2019, ora 12.00, a următorelor active: Nr. Activ - Denumire şi descriere active - Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.) - Valoare de pornire licitație (lei, fără T.V.A.) Activ 1 Utilaje de lucru prelucrare lemn compuse din: Linie de debitat buşteni, Wood-Mizer, tip LT 300S, seria 012007 54 B1.02; Gater universal tip RP50, an fabricaţie 1992; Bandă tăiere (bandă transportoare), Doma; Maşină de calibrat (marca Maweg, tip SE 2, serie 202056 7879, an fabricaţie 1972); Maşină de ascuţit+accesorii (Wood Mizer); Maşină de rosturi în coadă, Leone; Motoferăstrău Sthil; Motoferăstrău Sthil; Circular radial; 144.200,00 lei, 72.100,00 lei. Pentru bunurile mobile se percepe T.V.A. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data 27.11.2019, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iaşi. Bunurile se vând libere de sarcini. Componenţa şi descrierea activului scos la vânzare este cuprinsă în caietul de sarcini, care se poate procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iaşi, în fiecare zi de luni până vineri, orele 09.00 – 16.00, până pe data de 27.11.2019, ora 12.00, în baza unei cereri prealabile (24 de ore de la primirea dovezii de achitare). Relaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele: # 0755132475; 0757545545; 0232/243864, fax: 0232/212231, e-mail: vanzari@insolventa.ro.
Com-Beton S.A. Iași, cu sediul social în mun. Iaşi, B-dul Chimiei nr. 14, jud. Iaşi, C.U.I. RO5551582, nr. de înregistrare la O.R.C. J22/189/1994, Auto Remat S.R.L., cu sediul în mun. Iași, Bd. Chimiei, nr. 14, C1, parter, jud. Iași, C.U.I. 7168576, nr. de înreg. în Registrul Comerțului J22/436/1995, prin lichidator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în data de 04.12.2019, ora 13.00, a următoarelor active: Nr. Activ - Denumire și descriere active - Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.) - Valoare de pornire (lei, fără T.V.A.) Activ 24.1 Teren în suprafață totală de 6.922,46 mp, construcții, amenajări și bunuri mobile aferente, proprietatea Com–Beton S.A., situat in intravilanul municipiului Iaşi, b-dul Chimiei, nr. 14, jud. Iaşi, după cum urmează: 1. Teren în suprafață măsurată de 4.875,00 m.p., provenit din imobilul cu nr. cds. 4520/6 al C.F. 128833/mun. Iaşi, împreună cu următoarele construcții, amenajări și bunuri mobile: clădire birouri; centrală termică; rezervor; groapă var; depozit var și vestiare (demolat); magazine (demolat);stație mortare (demolat); platformă zona de birouri (nr. inv. 1004); toalete ecologice (nr. inv. 10346, 10347) şi alte bunuri mobile. 2. Cotă parte indiviză de 481,46 m.p. (22,27% din terenul în suprafață de 1.323 m.p., provenit din imobilul cu nr. cds. 4520/6 al C.F. 128833/mun. Iaşi, 11,52% din terenul în suprafață de 562 m.p., identificat cu nr. cds. 4520/3 al C.F. 128903/mun. Iaşi, cu destinație drum și 27,62% din terenul în suprafață de 442,12 m.p., identificat cu nr. cds. 128834 al C.F. 128834/mun. Iaşi. 3. Teren în suprafață de 1.566 m.p. identificat cu nr. cds. 4520/1 al C.F. 128901/mun. Iaşi, ocupat de o construcție (bloc de locuințe P+4E) ce nu este proprietatea societății și nu face obiectul vânzării. 3.708.053,41 lei, 1.670.000,00 lei; Activ 24.2-3 Proprietate imobiliară compusă din: Activ 24.2 - Teren în suprafață totală de 5.717,53 m.p., proprietatea Com–Beton S.A., situat in intravilanul municipiului Iaşi, b-dul Chimiei, nr. 14, jud. Iaşi, după cum urmează: 1. Teren în suprafață măsurată de 5.325,00 m.p., provenit din imobilul cu nr. cds. 4520/6 al C.F. 128833/mun. Iaşi. 2. Cotă parte indiviză de 321,80 m.p. (24,32%) din terenul în suprafață de 1.323 m.p., provenit din imobilul cu nr. cds. 4520/6 al C.F. 128833/mun. Iaşi. 3. Cotă parte de 70,73 m.p. (12,59%) din terenul în suprafață de 562 m.p., identificat cu nr. cds. 4520/3 al C.F. 128903/mun. Iaşi, cu destinație drum. Activ 3 - Stație preparare asfalt WIBAU, fixă, tip S25 300, serie fabricație 113271, an fabricație 1968, proprietatea Auto Remat S.R.L., montată pe proprietatea Com Beton SRL din mun. Iași, bld. Chimiei, nr. 14, jud. Iași și modernizată în anul 2009. 3.743.831,33 lei, 1.992.453,00 lei; Activ 24.3 Activ 24.3 -Teren in suprafață totală măsurată de 12.555,40 m.p., construcții și amenajări aferente, proprietatea Com Beton S.A., după cum urmează: 1. Teren în suprafață măsurată de 5.754,00 m.p., provenit din imobilul cu nr. cds. 4520/6 al C.F. 128833/mun. Iaşi, ocupat de următoarele construcții: - ateliere,-929,64 m.p.; ateliere - 534,75 m.p.; ateliere și magazii,-254,36 m.p.; amenajări ale terenului (platformă atelier electric-nr. inv. 10349); 2. Teren în suprafață de 4.184,48 m.p., situat în intravilanul mun. Iaşi, b-dul Chimiei-Depozit Socola Poligon 1B, judeţul Iaşi; 3. Teren în suprafaţă de 1.753,97 m.p., situat în intravilanul mun. Iaşi, b-dul Chimiei-Depozit Socola Poligon II, judeţul Iaşi; 4. Cotă parte indiviză de 862,95 mp (53,41% din terenul în suprafață de 1.323 m.p., provenit din imobilul cu suprafata totala măsurată de 17.277 m.p. (din acte: 17.040 m.p.) cu nr. cds. 4520/6 al C.F. 128833/mun. Iaşi și 27,82% din terenul în suprafață de 562 m.p., identificat cu nr. cds. 4520/3 al C.F. 128903/mun. Iaşi, cu destinație drum. 7.108.923,76 lei, 2.843.570,00 lei; Activ 13 Teren arabil în suprafață de 2.121,00 m.p. situat în extravilanul satului Pădureni, oraşul Mărăşeşti, jud. Vrancea, neîmprejmuit, învecinat cu drum, teren proprietatea primăriei și proprietatea Melinte Maria pe două laturi, utilități, pretabil pentru activitati agricole si posibil construcții rezidențiale. Amplasat în cvartal 36, parcela 186, CF nr. 750/N a loc. Mărăşeşti, jud. Vrancea (nr. C.F. nou 52359/oraş Mărăşeşti), având nr. cds. 918N. 76.000,00 lei, 13.000,00 lei; Activ 25 Bunuri mobile situate în mun. Iași, B-dul Chimiei, nr. 14, jud. Iași, compuse din: Echipament tipografie, Echipament tipografie Korad, Echipament procesare tipografică, Echipament procesare tipografică, Roland VP 540, Aparat automat indosariat, Laminator Roll Lam E 160c. 42.700,00 lei, 17.080,00 lei. Descrierea activelor este pur comercială și nesusceptibilă de a crea obligații în sarcina vânzătorului. Persoanele interesate au posibilitatea de a se informa cu privire la componența activelor din publicația de vânzare ce se găsește pe site-ul www.insolventa.ro, secțiunea Vânzări. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 03.12.2019, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, C.P. 700221, jud. Iaşi. Bunurile se vând libere de sarcini. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare, precum şi condiţiile de participare (inclusiv condiţia prezentării dovezii de depunere a garanţiei de participare în valoare de 10% din valoarea de pornire a licitaţiei), sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iaşi, de luni până vineri, orele 09.00 – 16.00, până pe data de 03.12.2019, ora 12.00, în baza unei cereri prealabile (24 de ore). Relaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul www.insolventa.ro, e-mail secretariat@insolventa.ro și la numerele de telefon: fax: 0232/212231; tel.: 0232/243864, 0755132473.
LEXINSOLV I.P.U.R.L. Suceava, lichidator judiciar desemnat în dosar nr. 4520/86/2014 al Tribunalului Suceava, scoate la vânzare prin licitaţie publică, individual, bunuri imobile și mobile aparţinând debitorului S.C. MICA INDUSTRIE ȘI PRESTĂRI SERVICII S.R.L., cu sediul în oraș Cajvana, nr. 1996, jud. Suceava, CUI 756668, aflat în procedura falimentului prevăzută de Legea nr. 85/2006, constând din: Activul format din teren curți-construcții în suprafață totală de 7.331 mp, din care 2.500 mp cu nr. cadastral 1557 înscris în cartea funciară nr. 30457, 4.831 mp cu nr. cadastral 30429 înscris în cartea funciară nr. 30429 a comunei cadastrale Cajvana, pe care sunt amplasate un număr de 10 construcții cu nr. cadastral 1557 – C1, 30429 – C1, C2, C3, C4, C5, C6, C7, C8, C9, situat în oraș Cajvana, nr. 1996, jud. Suceava, prețul de pornire al licitațiilor publice fiind de 1.417.550 lei, exclusiv TVA; Bunurile mobile proprietatea debitorului S.C. MICA INDUSTRIE ȘI PRESTĂRI SERVICII S.R.L. Cajvana, din care o parte sunt evaluate ca materiale refolosibile, Autoturism Skoda Fabia, nr. înmatriculare SV99MPS, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 1.930 lei, exclusiv TVA; Autoutilitară Mercedes Benz Sprinter 208 D KA, nr. înmatriculare SV90MPS, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 2.436 lei, exclusiv TVA; Autoutilitară Dacia furgon, nr. înmatriculare SV06SXI, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 1.379 lei, exclusiv TVA; Autoutilitară Gaz Gazelle, nr. înmatriculare SV97MPS, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 3.447 lei, exclusiv TVA; Autotractor DAF tip FT85CF 380, nr. înmatriculare SV94MPS, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 7.170 lei, exclusiv TVA; Semiremorcă Schwartzmuller SPA 3E EURO, nr. înmatriculare SV80HXX, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 5.170 lei, exclusiv TVA; Autotractor DAF tip FT85CF 380, nr. înmatriculare SV95MPS, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 8.410 lei, exclusiv TVA; Semiremorcă Schwartzmuller SPA 3E EURO, nr. înmatriculare SV80HXU, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 5.170 lei, exclusiv TVA; Autotractor DAF tip FT85CF 380, nr. înmatriculare SV98MPS, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 9.582 lei, exclusiv TVA; Semiremorcă Schwartzmuller SPA 3E EURO, nr. înmatriculare SV88MPS, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 5.170 lei, exclusiv TVA; Semiremorcă Kogel, tip SN 24P 100/1060, nr. înmatriculare SV83MPS, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 6.848 lei, exclusiv TVA; Linie de panificație, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 31.825 lei, exclusiv TVA; Autoutilitară Mercedes Benz Sprinter, nr. înmatriculare SV91MPS, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 1.724 lei, exclusiv TVA; Autoutilitară MAN 19362, nr. înmatriculare SV02ZDC, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 6.319 lei, exclusiv TVA; Autotractor DAF tip TE85XC/CF 85 380, nr. înmatriculare SV93MPS, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 6.319 lei, exclusiv TVA; Autotractor DAF tip FT85.430 380/4X2, nr. înmatriculare SV07FGY, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 6.319 lei, exclusiv TVA; Semiremorcă Schwartzmuller SPA 3E EURO, nr. înmatriculare SV88MPS, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 5.170 lei, exclusiv TVA; IFRON D204, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 5.285 lei, exclusiv TVA. Prețurile de pornire reprezintă 50% din valorile stabilite prin rapoartele de evaluare existente la dosarul cauzei. Licitaţia va avea loc la data de 27.11.2019, ora 11:00, la sediul LEXINSOLV I.P.U.R.L. din mun. Suceava, str. Zamcei, nr. 5, jud. Suceava. În vederea participării la licitaţie, licitatorii au obligaţia de a depune 10% din preţul de pornire al licitaţiei în contul de lichidare judiciară nr. RO42BTRLRONCRT00W6312002 deschis la Banca Transilvania pe numele debitorului S.C. MICA INDUSTRIE ȘI PRESTĂRI SERVICII S.R.L. Cajvana. În caz de neadjudecare licitaţia publică se va repeta în aceleaşi condiţii în data de 20.12.2019 ora 11:00. Prezenta publicaţie de vânzare constituie şi notificare către creditori, debitor şi orice persoană fizică sau juridică interesată în dosarul în cauză. Informaţii suplimentare la sediul lichidatorului judiciar sau la tel./fax 0230/551784, 0745635896, e-mail: lexinsolv@yahoo.com, www.lexinsolv.ro.
Joi, 21 noiembrie Intrarea Maicii Domnului în Biserică, prima mare sărbătoare din Postul Crăciunului. Ziua în care ți se poate împlini cea mai mare dorință
21/11/2019 11:09

 Intrarea Maicii Domnului in Biserică sau Vovidenia este sărbătorită de credinciosi joi, 21 noiembrie. Intrarea Maicii Domnului in Biserică este prima mare sărbătoare din Postul Crăciunului 2019. ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Horoscopul pentru joi, 21 noiembrie 2019
21/11/2019 06:34

BERBEC Revolta interioara se va exterioriza curand in mod neplacut pentru toata lumea, daca nu renuntati la pastrarea aparentelor si sa va incarcati cu energie negativa. Sanatate – ● Bani –● ...

Horoscopul pentru miercuri  20 noiembrie   2019
20/11/2019 08:00

   BERBEC Ii convingeti foarte usor pe colegii dv. sa participe de maine la o activitate pentru care primiti aprecieri si bani numai dv. Amanati o intalnire, fara sa cereti acordul persoanei iubite s ...

Horoscopul pentru MARTI, 19 NOIEMBRIE  2019
19/11/2019 06:59

BERBEC Nu va aratati toleranta fata de greselile unei rude mai tinere, doar pentru a crea probleme unei persoane careia aveti sa-i platiti niste "polite". Seara, va recunoasteti greseala! Sanatate & ...

Horoscopul pentru LUNI, 18 Noiembrie 2019
18/11/2019 06:00

BERBEC Toate hotararile dv. de azi se refera la viata sentimentala si la partenerul de cuplu. Din pacate, nimeni din anturaj nu va sustine cu adevarat si in final veti renunta. Sanatate – ● Bani &nda ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

Scandal la Vatican. Trei băieți de altar susțin că ar fi fost abuzați de preoți
17/11/2019 10:03

    Alţi trei foşti băieţi de altar susţin că au fost abuzaţi sexual de doi preoţi de la Vatican, acesta fiind al doilea scandal de pedofilie care afectează capitala Bisericii catolice di ...

Horoscopul pentru Duminica, 17  noiembrie 2019
17/11/2019 05:55

BERBEC Primiti vizite din partea unor persoane de sex opus, care doresc sa va multumeasca pentru ca le-ati ajutat, fara a le cere nimic in schimb. Vi se pretinde sa participati la o sarbatoare in familie. San ...

Horoscopul pentru Sambata, 16 Noiembrie 2019
16/11/2019 07:22

BERBEC Desi se bucura de o intuitie extraordinara, nu reusesc sa puna in practica decat prea putine din ideile lor, din cauza indeciziei. Nu au incredere in cei din anturaj, iar rudele ii invinuiesc gratuit. ...