Horoscop-ACVARIA-17-23-decembrie-2018

Dimensiune font:

Horoscopul lunii 21 OCTOMBRIE 2019

| 21-10-2019 09:11

Berbec

Casa, familia și bunurile patrimoniale alcătuiesc temele principale ale lunii iulie. Se vor contura modificări legate de condițiile locative, fie prin reamenajarea totală a locuinței existente, fie apar planuri noi de achiziționare a alteia. Se recomandă multă atenție și verificarea permanantă a instalațiilor de apă din casă, deoarece se pot produce avarii greu de controlat și remediat. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, iar din 13 iulie conflictele pot atinge cote înalte. Fii prudent, ține cont și de părererile și doleanțele celor din jur. În preajma datei de 8 iulie se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul Racului, accentuându-ți dorința de schimbare pe segmentul familial. Gândurile tale vor zbura mai mult spre trecut, spre copilărie, spre relațiile de rudenie vechi. Evită complacerea în confortul vremurilor trecute și fii prezent în tot și toate. Relațiile sentimentale și cele cu copiii sunt agreabile. Există tandrețe, sentimente bune împărtășite cu cei dragi, întâlniri amoroase plăcute și petreceri minunate. Pe data de 22 iulie se va forma aspectul de Lună plină în Semnul Vărsătorului, aducându-ți în prim-plan relațiile cu prietenii. Ar fi indicat să te debarasezi de personajele care îți pun bețe în roate sau care nu te mai pot susține. Atenție la comunicare până pe 22 iulie!

Taur

Se conturează o perioadă în care relațiile cu rudele și prietenii apropiați se vor reconfigura definitv. Mentalul cotidian îți este foarte activ, însă fii prudent deoarece până pe 22 ale lunii comunicarea îți este îngreunată, existând riscul ca una să gândești, alta să spui și alta să se înțeleagă. Acest fapt va duce după 13 iulie la un soi de agresivitate verbală și de aici conflictele vor înflori din plin în toate tipurile de relații. Ține-ți firea, relaxează-te și lasă-i în pace pe ceilalți. Relațiile cu apropiații sunt tensionate, iar de unii te vei despărți definitv. În ziua de 8 iulie se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul Racului, oferindu-ți șansa de a atrage persoane noi în anturajul tău apropiat. Atenție că există și varianta să te apropii de persoane nepotrivite, care să te pună mai târziu în situații delicate. Călătoriile pe distanțe scurte pot fi frecvente, fie în scop turistic, fie în scop profesional. Relațiile cu membrii familiei sunt armonioase până pe 22 iulie. Sunt zile bune pentru redecorarea spațiului locativ, pentru achiziționarea unor bunuri patrimoniale și pentru reuniuni de familie agreabile. Relațiile profesionale se vor modifica începând cu 22 ale lunii, datorită formării aspectului de Lună plină în Semnul Vărsătorului. Șefii și autoritățile nu te mai susțin, dându-ți de înțeles că ar fi bine să te reorientezi profesional. De evitat cheltuielile nefondate până pe 13 iulie!

 

Gemeni

Capitolul financiar se activează din plin începând cu această lună. Veniturile tale din munca desfășurată la un serviciu se vor îmbunătăți, încet, dar sigur. Totuși, până pe 22 ale lunii se poate pune problema rediscutării condițiilor de muncă, a salarizării și a activitățile specifice domeniului profesional în care activezi. Ți se deschid culoare noi de câștig, din cu totul alte tipuri de activități profesionale față de cele desfășurate până acum. Pe 8 iulie se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul Racului, oferindu-ți indicii clare de câștig. Poți primi o sumă de bani restantă, cadouri substanțiale sau poți afla informații prețioase legate de locul de muncă. Vei fi tentat să îți faci planuri de anvergură vizavi de cheltuieli și investiții, însă deocamdată ar fi bine să te abții. Cheltuiește strictul necesar și achită-ți la timp taxele, facturile și orice alte tipuri de datorii. Atenție la nivelul energiei vitale care va începe să fluctueze foarte mult, timp de un an de zile de acum încolo. Dozează-ți eforturile și alternează orele de muncă cu cele de odihnă.

Relațiile cu străinătatea vor cunoaște reconfigurări, mai ales în preajma datei de 22 iulie când se formează aspectul de Lună plină în Semnul Vărsătorului. Călătoriile îți sunt favorizate pe toată durata lunii, mai ales cele pe distanțe scurte alături de rude și prieteni.

 

Rac

Ești vedeta lunii, datorită influențelor astrale deosebite din Semnul tău zodiacal. Ai energie și spor în toate. Ocupă-te pe îndelete de trupul și sufletul tău, fie prin tratamente de îngrijire corporală speciale, fie prin îmbogățirea palmaresului educațional, prin participarea la cursuri, seminarii sau alte forme de instruire personală și profesională. Personalitatea și modul tău de relaționare cu tot și toate vor începe un proces de remodelare definitvă. Altfel vei aborda oamenii, viața și evenimentele ei. Temerile cele mai adânci vor fi aduse la suprafață și vei avea puterea și curajul necesare să le dizolvi, să lucrezi cu ele, în așa fel încât să faci un salt evolutiv important. Pe 8 iulie se formează aspectul de Lună nouă în Semnul tău zodiacal, aducându-ți și mai multă determinare în orice fel de începuturi. Fie iei decizii importante vizavi de relațiile cu ceilalți, fie decizi să începi o dietă, un program regulat de exerciții și activități recreative, totul va avea suport astral și succes pe măsură. Capitolul financiar este bine aspectat, fiind posibile câștiguri substanțiale din munca desfășurată la un serviciu. Aspectul de Lună plină ce se va forma în preajma datei de 22 iulie în Semnul Vărsătorului îți aduce un final de etapă de câștig material de la alții. Pe de altă parte ar fi bine să îți verifici achitarea taxelor, facturilor sau creditelor.

 

Leu

Astrele îți recomandă multă izolare și discreție în special în prima parte a lunii. Mentalul profund este foarte răscolit și cu greu îți poți aduna gândurile și vorbele. Sănătatea este vulnerabilă mai ales pe segmentele aparatului digestiv și osos. S-ar putea ca pe tot parcursul lunii să ai de-a face cu medici, terapeuți și diverse terapii de ameliorare și însănătoșire a trupului și sufletului. De reținut că urmează un an de zile în care afecțiunile sistemelor anatomice amintite vor sta în umbră, izbucnind din când în când. Se recomandă o prudență maximă în intervalul 6 – 9 iulie, deoarece se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul Racului, sensibilizându-ți întregul organism. De evitat pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale în intervalul specificat, deoarece există un risc crescut de erori de diagnostic și tratament, greu de controlat și remediat. Dușmanii ascunși sunt puternici pe tot parcursul lunii și țes sârguincios în umbră conflicte. Este adevărat că pronia divină îi păzește, însă și tu va trebui să fii din ce în ce mai prudent. Pe 22 iulie se va forma aspectul de Lună plină în Semnul Vărsătorului, oferindu-ți șanse deosebite de a-ți schimba relațiile parteneriale și colaborările în care ești implicat. Rezervă-ți zile bune de vacanță, momente de meditație și de dialog interior!

 

Fecioara

Relațiile cu prietenii și protectorii sunt la cote înalte în prima parte a lunii. Se vor ivi discuții cu prietenii existenți pe teme mai vechi, care au rămas nelămurite. Izul conflictului plutește în aer, de aceea fii prudent. Evită provocările celorlalți și vorbește cât mai puțin. Pe de altă parte sunt zile favorabile pentru a afla informații folositoare legate de vechile cunoștințe sau legate de grupurile, asociațiile, organizațiile pe care le-ai susținut până acum. Vin vremuri noi în care te vei raporta cu totul altfel la ele sau acestea vor dispărea definitiv din viața ta. Pe 8 iulie se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul Racului, oferindu-ți șansa deosebită de a veni personaje noi în preajma ta. Îți poate crește popularitatea, dar și palmaresul celor care te vor sprijini și ajuta pentru mult timp de acum încolo. De unii prieteni te vei despărți definitv. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului circulator, cu un accent deosebit pe inimă. În intervalul 20 – 23 iulie se va forma aspectul de Lună plină în Semnul Vărsătorului, aspect ce te va obosi foarte mult. Pe de o parte îți răscolește trupul, sufletul, însă pe de altă parte îți va crea efecte și în domeniul profesional. De evitat, în intervalul amintit, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirugicale pe cât posibil, deoarece se pot produce greșeli de tot soiul. Dozează-ți eforturile și odihnește-te mai mult.


Balanta

Domeniul profesional este foarte accentuat de către astre. Se anunță o etapă lungă, în care toate tipurile de relații socio-profesionale se vor modifica definitv. Există posibilitatea să abordezi o profesie cu totul nouă. Poate fi vorba și despre un hobby care a stat ascuns mulți ani, iar acum dintr-o dată te hotărăști să-l transformi într-o adevărată carieră profesională. Relațiile cu șefii și autoritățile sunt dinamice, iar mai ales după 13 iulie, discuțiile se vor purta pe tonuri ridicate. Atenție în preajma datei de 8 iulie, deoarece se formează aspectul de Lună nouă în Semnul Racului, deschizându-ți noi trasee profesionale. Poți primi însărcinări noi la actualul loc de muncă, funcții de răspundere sau propuneri deosebite în acest sens. Analizează pe îndelete propunerile primite, pentru că există riscul să te implici în prea multe activități și să nu le mai poți onora pe toate cum se cuvine. Până pe 22 iulie se vor relua discuții pe teme profesionale mai vechi. Recomandabil este să îți pregătești prezentările cu grijă și cu dovezi pertinente. Atenție că statutul tău social și imaginea în ochii celorlalți se vor modifica, în funcție de prestările tale. Relațiile cu prietenii sunt agreabile, însă cele amoroase mai puțin, datorită formării aspectului de Lună plină în Semnul Vărsătorului, în ziua de 22 iulie.

 

Scorpion

Luna iulie va pune accentul pe relațiile cu străinătatea. Ți se deschid posibilități deosebite de a călători peste mări și țări, poate chiar de a te stabili un timp îndelungat într-o țară străină. Însă, până pe 22 iulie, gândirea și comunicarea sunt bulversate, de aceea fii prudent. Demersurile legate de călătorii pot cunoaște amânări, răsturnări de situație destul de neplăcute. Și la drum se pot ivi neplăceri serioase. Pentru alți nativi se va pune problema abordării unor cursuri pe termen lung, în țară sau în afara ei. Dacă ești nevoit să susții examene, probe sau interviuri, pregătește-te temeinic și evită discuțiile aprinse cu profesorii, instructorii și colegii de studiu. Atenție la informațiile primite și evenimentele care se petrec în preajma datei de 8 iulie, pentru că se formează aspectul de Lună nouă în Semnul Racului, dinamizându-ți și mai mult relațiile cu străinătatea și aspectele legate de studii. Dacă ești nevoit să călătorești, verifică atent toate detaliile și fii prudent la mijloacele de locomoție. Călătoriile pe apă sunt cele mai periculoase. Relațiile cu șefii și cu autoritățile sunt frecvente și de bun augur. Relațiile cu membrii familiei vor cunoaște diverse turnuri în preajma datei de 22 iulie, când se formează aspectul de Lună plină în Semnul Vărsătorului. O etapă familială se încheie, fie prin schimbarea locuinței, fie prin schimbarea atitudinii vizavi de cei dragi.

 

Sagetator

Capitolul financiar este accentuat de către astre. În special este vorba despre banii și bunurile deținute în comun cu partenerul de viață, de afaceri sau colaboratorii. Se deschid culoare noi de câștiguri de pe urma altora, de favoruri, însă totul trebuie abordat cu prudență, măsură și spirit econom. Pot intra în discuție creditele, investițiile sau asocierile în afaceri. Pe 8 iulie se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul Racului, aducându-ți noutăți la acest capitol. Fie o colaborare mai veche începe să dea roade materiale, fie pui bazele unei afaceri sau investiții pe termen lung. În orice caz se recomandă verificarea atentă a detaliilor și a personajelor implicate, pentru că există riscul să plătești daune materiale serioase de pe urma partenerilor. Este nevoie să ai în vedere în permanență achitarea la timp și în totalitate a facturilor, taxelor și altor tipuri de datorii materiale. De asemenea, moștenirile sau partajele în cazul unui divorț sunt alte teme care îți vor solicita eforturile. Relațiile cu străinătatea sunt favorabile, fie că pleci în călătorie, fie că ai de-a face cu relații profesionale sau de studii. În preajma datei de 22 iulie se va forma aspectul de Lună plină în Semnul Vărsătorului, creându-ți efecte în relațiile cu apropiații. Dacă este cazul, poți finaliza o etapă de învățare, prin examene și probe specifice.

 

Capricorn

Relațiile parteneriale sunt vizate în mod special de către astre. Se anunță finaluri neașteptate de relație cu un partener de viață, de afaceri sau rupere de contracte. De fapt provocarea majoră constă în a te desprinde definitiv de colaborările vechi și de a te pregăti pentru altele cu totul noi. Până pe 22 ale lunii se vor purta discuții aprinse pe teme mai vechi, cu o notă accentuată de conflict. Pe 8 iulie se formează aspectul de Lună nouă în Semnul Racului, marcând un nou început relațional. Poți primi oferte de colaborare la care nici nu visezi. Se conturează culoare noi de colaborare, cu multă muncă, responsabilități pe termen lung, însă și plata va fi pe măsură. Bine este să te desprinzi de partenerii vechi și de activitățile desfășurate în comun cu aceștia, pentru că nu îți mai sunt de folos. Capitolul financiar este bine susținut, însă este vorba despre bani, bunuri și favoruri obținute prin intermediul altora. Este nevoie să îți achiți la timp taxele, facturile și orice alte tipuri de datorii. În preajma datei de 22 iulie se va forma aspectul de Lună plină în Semnul Vărsătorului, aspect ce îți va aduce un final de etapă de câștig din munca desfășurată la un serviciu. Poți primi bani, cadouri și informații prețioase legate de condițiile de muncă. Cheltuiește cu măsură și evită investițiile și împrumuturile.

 

Varsator

Se anunță o lună cu multă muncă de rutină la serviciu. Ai multe de făcut, iar colegii doar se pregătesc de vacanță, lăsându-te de izbeliște. Astrele te vor îndemna cu pași mărunți, dar siguri, către schimbări profesionale majore. Ți se oferă șansele schimbării profesiei, a condițiilor de muncă, a salarizării și a colegilor. Zbuciumul din zona profesională te va obosi foarte mult, de aceea alcătuiește-ți un program în care să alternezi regulat momentele de odihnă cu cele de muncă. Pe 8 iulie se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul Racului, aglomerându-ți și mai mult climatul profesional. Se vor accentua dialogurile aprinse cu colegii de muncă, existând riscul apariției unor conflicte serioase pe termen lung. De evitat pe cât posibil semnarea documentelor, luarea deciziilor majore mai ales în segmentul profesional până pe 22 iulie! Fii prudent, pentru că organismul va fi suprasolicitat. Se recomandă atenție și îngrijiri deosebite pentru sistemul digestiv și osos. De reținut că, dacă acum se vor declanșa afecțiuni pe segmentele amintite, acestea îți vor da bătăi de cap pe mulți ani de acum încolo. Relațiile parteneriale sunt agreabile, însă unele se vor reconfigura sau destrăma definitiv în preajma datei de 22 iulie, datorită formării aspectului de Lună plină în Semnul tău zodiacal. Recomandabil este să fii prudent, să te gândești serios pe cine mai păstrezi alături sau cu ce fel de personaje îți dorești să lucrezi de acum încolo.

 

Pesti

Capitolul amoros te va solicta din plin pe tot parcursul lunii iulie. Relația cu persoana iubită va începe să se reconfigureze, sau dacă ești singur vor apărea mugurii unor relații sentimentale noi și pe termen lung. Totuși, fii prudent cui îți oferi inima, deoarece există lucruri ascunse de ochii și urechile tale, chiar dacă în aparență totul pare ca în povești. Pentru alți nativi vor intra în discuție relațiile cu copiii. Nativii Pești pot deveni părinți sau se pot apropia mai mult de copiii lor, dacă îi au sau de copiii din preajma lor: copiii rudelor, prietenilor. Totodată, hobby-urile vor lua amploare și bine ar fi să te ocupi pe îndelete de unul. Există șanse ca într-un viitor apropiat acesta să devină o adevărată carieră profesională de succes. Pe 8 iulie se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul Racului, aducându-ți adieri subtile de iubire și chef de aventuri și distracții. Evită relațiile frivole și speculațiile de orice fel! Pe de altă parte se anunță o perioadă cu multe petreceri și întâlniri agreabile cu apropiații. La serviciu, lucrurile merg bine, însă se pare că este cam mult de lucru. Atenție că pe 22 iulie, datorită formării aspectului de Lună plină în Semnul Vărsătorului se anunță încheierea unei etape profesionale, fie prin finalizarea unor activități, fie prin schimbarea condițiilor de muncă. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului circulator, fiind nevoie de odihnă multă și îngrijiri speciale.

Sursa: astrocafe.ro

 

 

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

Catedrala Sfânta Sofia nu mai este muzeu: turcii au anulat decizia din 1934
10/07/2020 18:00

Cel mai mare tribunal administrativ din Turcia a deschis vineri calea transformării fostei bazilici Sfanta Sofia in moschee, revocand statutul actual de muzeu, au anunţat mass-media turce, citate de AFP. &nb ...

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 10  Iulie
10/07/2020 05:22

BERBEC: Nu prea mai esti dispus să tolerezi orice afront venit din partea celorlati preferand să alegi oamenii care chiar merită să facă parte din viata ta. Sănătate – ●●● Bani – ...

Horoscopul pentru joi,  9 iulie 2020
09/07/2020 06:00

BERBEC: Mintea şi sufletul tău sunt la carieră, la treburile pe care vrei să le rezolvi, la locul de muncă, obligaţiile de serviciu. Sănătate – ●● Bani – ●●● Dragoste &ndas ...

Horoscopul pentru marti  7 iulie 2020
07/07/2020 05:00

 BERBEC Ii convingeti foarte usor pe colegii dv. sa participe de maine la o activitate pentru care primiti aprecieri si bani numai dv. Amanati o intalnire, fara sa cereti acordul persoanei iubite si sunte ...

Ce poți păți dacă citeşti BIBLIA în această ţară.
06/07/2020 10:22

Nici nu de inchipuim cat este de bine să ne bucurăm de libertatea de exprimare, atat de "liberă" cat este ea in Romania. În Arabia Saudită, un om care este prins că are asupra lui Biblia ...

Horoscopul pentru  Sambata  4 iulie 2020
04/07/2020 04:00

BERBEC Nu mai luati in seama deloc dificultatile familiale si din afaceri, in momentul in care vi se inapoiaza o suma importanta de bani. Vi se cere iar de catre persoana iubita sa plecati la drum. Sanatate & ...

Horoscopul pentru vineri  3 iulie 2020
03/07/2020 05:50

BERBEC Problemele sentimentale si familiale au tendinta sa se precipite, iar lipsa de rabdare de care dati dovada nu este deloc de ajutor nimanui. Faceti declaratii fara a le analiza inainte. Sanatate – ...

Horoscopul pentru MIERCURI,  1 IULIE  2020
01/07/2020 05:11

BERBEC Starea de sanatate excelenta va permite sa va implicati in "regenerarea" tuturor activitatilor dv. Vi se cere imperios sa participati la festivitati religioase mai putin obisnuite. Sanatate & ...

Horoscopul pentru marți, 30 iunie 2020
30/06/2020 05:00

BERBEC Va lasati prada primului impuls si renuntati la negocieri, chiar daca acestea implica imbunatatirea relatiilor dv. parteneriale in viitorul apropiat. Cei mai multi viseaza la o "descatusare" n ...

Horoscopul pentru DUMINICA  28 iunie 2020
28/06/2020 06:44

BERBEC Preferati sa ramaneti fara niciun ban decat sa afle cei dragi (inclusiv rudele) ca nu va descurcati in aceasta perioada. Faceti vizite, invitatii si prea multe pregatiri. Sanatate – ●● Bani ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!