Horoscopul Lunii Pline în Fecioară. Vezi ce îți rezervă astrele în funcție de zodie

luna-plina-zodia-fecioara-1280x720

Dimensiune font:

| 26-02-2021 12:00

Luna Plina din 27 februarie 2021 are loc cu Luna pe gradul 8:57 Fecioara si Soarele pe gradul 8:57 Pesti cu un maxim in jurul orei 10:16, ora Romaniei. O Luna Plina in Fecioara este cel mai bun timp pentru vindecare, curatenie trupeasca, mentala si sufleteasca. In acelasi timp, este importanta si pentru curatenia spatiilor in care locuim, in care lucram. Forta speciala a acestei lunatii ne spune “ esti ceea ce mananci si ceea ce stochezi in mintea si sufletul tau “ si daca nu esti multumit, fa o schimbare.

Faza mutabila a acestei luni pline in Fecioara ne da posibilitatea sa devenim flexibili, sa eliminam vechile mentalitati, sa intelegem ca dieta trebuie aplicata si gandurilor noastre nu numai in legatura cu ceea ce mancam. Esti ceea ce mananci ne spune aceasta Luna Plina dar atat din punct de vedere al trupului cat si al mintii si al sufletului.

Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Fecioara din septembrie 2020.

Cu Luna Plina in Fecioara gradul 9, cei nascuti in jurul datei de 27 in semnele mutabile Fecioara, Pesti, Sagetator, Gemeni, vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul , casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 9 Pesti, Fecioara, Sagetator, Gemeni.



Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna plina face lumina in fanteziile voastre legate de munca, activitati si obiceiuri zilnice, proiecte profesionale, relatia cu colegii, sanatate. Cum Luna Plina este apogeul unor activitati incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de munca, programe de vindecare, treburi casnice, hotarari importante la locul de munca. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca ceea ce poate atrage invidia unor colegi. Sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca, fiti atenti la sanatate. In acelasi timp, ar trebui sa cultivati credinta in Dumnezeu ce poate fi pentru voi un ajutor imens in stoparea actiunilor unor dusmani din umbra. Uranus in Taur este un mediator al acestui moment astral si poate veni cu vesti neasteptate legate de bani, prieteni, proiecte de grup. Saturn in Varsator este provocatorul acestui moment astral si care prin aspectul de inconjunctie (150 grade ) cu Luna Plina va spune ca aveti nevoie de unele modificari, ajustari, eforturi repetate, ce tin de prieteniile voastre, de modul de a colobora intr-un proiect de grup, de serviciile voastre umanitare, de sperantele voastre.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de iubire, de ceea ce iubiti. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o iubire, un proiect personal, o vacanta, o poveste de dragoste, o relatie tensionata cu un copil. Pozitiv, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, a unei munci in folosul celor multi, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Fiti mai atenti la prietenii vostri, incercati sa va axati mai mult pe prietenia cu ghizii spirituali, acestia nu va tradeaza. Uranus in Taur vorbeste intr-un limbaj astral armonios cu Luna Plina si poate aduce schimbari imprevizibile legate de veniturile carierei, un proiect profesional, un sef, un proiect personal. Saturn in Varsator este provocatorul acestui moment astral tensionat si care prin aspectul de inconjunctie (150 grade ) cu Luna Plina va spune ca aveti nevoie de unele ajustari, modificari, eforturi repetate, in cariera voastra, in ambitiile voastre profesionale, in modul de a colabora cu ceilalti, in imaginea voastra profesionala, in responsabilitatile sociale, in relatia cu autoritatile, cu un parinte, in credintele voastre. Obstacolele nu sunt neaparat create de voi ci de ceilalti.



GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de familie, parinti, bunuri imobiliare, iubirea de tara, patriotism, locuinta, problemele din copilarie, siguranta si securitate emotionala. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o casa, un parinte, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri. Fiti corecti, nu trisati in domeniul carierei deoarece se poate intoarce totul impotriva voastra. Credeti doar in binele in favoarea celor multi si veti culege roade frumoase, fiti cei care ii inspira pe oameni. Uranus in Taur este mediatorul acestui moment astral si poate aduce schimbari imprevizibile in cariera, planuri facute in spatele usilor inchise. Saturn in Varsator in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea), vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari, ajustari, eforturi repetate, in tot ce tine de convingerile voastre, credinta voastra, idealurile si principiile morale care va ghideaza viata de acuma inainte. Trebuie sa invatati ca succesul are legatura cu o pregatire buna si o munca grea iar negijenta si indiferenta au consecinte.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre mentale, in relatiile voastre apropiate, in idei, studii, calatorii scurte, activitati comerciale, relatia cu rudele voastre. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri tin de studii, veri, frati, vecini, negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Fiti atenti la conversatiile actuale, ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire sau care era plina de intoxicari, erori. Uranus in Taur este mediatorul acestui moment astral si poate aduce schimbari imprevizibile in prieteniile voastre, in dorintele voastre. Saturn in Varsator in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea), vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari, ajustari, eforturi repetate, in tot ce tine de atasamentele voastre obsesive, afaceri, dorinta de putere si control asupra celorlalti. Va recomand prudenta, disciplina si un simt realist in abordarea oricaror chestiuni financiare, in comunicare, contracte pe care vreti sa le semnati.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Aceasta Luna plina face lumina in fanteziile voastre legate de bani, bunuri personale, auto-valoare, salariu, securitate finaciara, aspectele emotionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de economii, a valorificarii unui talent nativ, a unei afaceri personale. Poate fi o victorie sau poate fi un esec, acuma banii sunt numarati astral si nu puteti sa fiti inselati. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Ingrijorarile legate de bani, salariu, credite, va pot destabiliza sanatatea si a venit timpul sa intelegeti ca viata este mai mult decat bani, mai mult decat hrana si imbracaminte. Aveti mai multa incredere in voi si in divinitate. Uranus in Taur este mediatorul acestui moment astral si poate aduce schimbari imprevizibile in cariera si statutul vostru social. Saturn in Varsator in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea), vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari, ajustari, eforturi repetate, ce au legatura cu relatiile voastre, cu realitatea din relatiile voastre, cu responsabilitatile voastre intr-o relatie, cu sinceritatea si onestitatea in relatiile voastre importante, hotarari judecatoresti, afaceri, parteneri de afaceri, ativitati financiare.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Aceasta Luna Plina aprinde lumina ei mareata chiar pe voi, este timpul sa lasati deoparte fanteziile voastre si sa va axati pe ceea ce poate da un sens real scopului vostru divin. Este cel mai bun timp in care intuitia puternica va ajuta sa va dati seama ce trebuie sa ramana in picioare cu voi si ce trebuie sa dati deoparte. O Luna Plina este tot timpul mai plina de emotii, energii imense astfel incat acuma, puteti fi extrem de emotionali, irascibili, nu va convine nimic, nu va intra nimeni in voie. Reactiile voastre puternic emotionale pot declansa resentimente si emotii ingropate in ceilalti, deci fii mai atenti. Din moment ce Luna Plina se refera la sfarsituri, aceasta luna plina vine cu acele informatii, concluzii de care aveti nevoie pentru a finaliza anumite lucruri in viata voastra. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Uranus in Taur este mediatorul acestui moment astral si poate aduce schimbari imprevizibile in viziunile voastre legate de straini, cunoastere inalta, invatamant, lege, munca, sefi. Saturn in Varsator in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea), vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari, ajustari, eforturi repetate, ce tin de munca, proiecte profesionale, sanatate, partener de viata, asocieri, decizii judecatoresti, concurenti, rivali. Pot aparea diverse probleme de sanatate care sunt legate de dieta, de toxinele din organism, de aceea, aceasta perioada este ideala pentru adoptarea unei diete purificatoare.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Aceasta Luna Plina va poate ajuta sa eliminati tot ce este toxic in viata voatra, in mintea voastra, in sufletul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau. Este cel mai bun moment pentru terapia sufletului vostru, pentru iertarea voastra dar si a celor din jurul vostru . Evitati sentimentele de vinovatie, incercati sa nu va legati prea mult de lucrurile rele si ciudate, acestea pot deveni adevarate otravuri pentru sufletul vostru. Este momentul cand trebuie sa va concentrati pe nevoile celorlalti, pe iertare, credinta. Platile karmice va bat la usa. Uranus in Taur este mediatorul acestui moment astral si poate aduce schimbari imprevizibile in banii unei afaceri, resurse comune, credite, mosteniri. Saturn in Varsator in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea), vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari, ajustari, eforturi repetate, ce tin de proiectele creative, iubire, copii, hobby-uri, speculatii nefondate, vacanta, critica excesiva si agresiva, mandrie exagerata, munca, colegi, sefi, proiecte profesionale.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Aceasta Luna Plina face multa lumina in prieteniile voastre, in proiectele sociale si profesionale, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, experiente si iubiri imprevizibile, idei si planuri ciudate. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri, asupra idealurilor false. Aceasta energie tensionata poate aduce schimbari legate de relatia cu un grup, un prieten, sunt posibile si cunostinte noi. Uranus in Taur este mediatorul acestui moment astral si poate aduce schimbari imprevizibile in relatiile voastre, stabilitatea voastra emotionala. Saturn in Varsator in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea), vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari sau ajustari, eforturi repetate, ce tin de familie, caminul vostru, parintii vostri, o mostenire de familie, conditii de locuit, schimbari de resedinta, obligatii de familie, cheltuieli legate de casa. Este un test destul de dur al responabilitatii si securitatii familiei, al respectului traditiilor si bunurilor imobiliare.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina face lumina in cariera voastra, in fanteziile legate de cariera, prezenta publica, obiective si aspiratii profesionale, familie. Situatiile pot fi confuze, complicate, deci mare atentie, aceasta energie poate face apele destul de tulburi in cariera si viata voastra sociala iar “pescuitul” in ape tulburi nu prea este recomandat. Este extrem de important sa evitati asocierile care par suspecte si fiti atenti la ceilalti, pot sa va induca in eroare in mod intentionat. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru eliminarea unor relatiile disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social,va vede lumea acuma. Uranus in Taur este mediatorul acestui moment astral si poate aduce schimbari imprevizibile la locul de munca, activitati zilnice, crize existentiale. Saturn in Varsator in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea), vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari sau ajustari, eforturi repetate, redirectionari, ce tin de rude, comunicare, gandire negativa, comunitatea in care traiti, vecini, finante, cheltuieli financiare. Dificultatile din aceasta perioada au o legatura directa cu modul cum comunicati si cum intelegeti sa fiti sinceri, calatoriile pot fi destul de dificile si cu destule probleme.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN



Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de straini, turism, cultura, politica, legi, religie, mass-media, universitatati. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade frumoase sau la polul opus, sunteti dezamagiti de proiectele voastre cu strainii, mass-media, internet, alte culturi, o calatorie, o problema juridica, convingeri spirituale. Este o luna plina ce va indeamna sa aveti incredere in Divinitate, sa reflectati asupra obiectivelor reale, asupra viitorului vostru. Uranus in Taur este mediatorul acestui moment astral si poate aduce schimbari imprevizibile intr-un proiect creativ, o iubire, finante. Saturn in Varsator in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea), vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari sau ajustari, eforturi repetate, ce tin de modul in care gestionati banii, posesiunile materiale, actiunile si planurile personale, cum relationati cu ceilalti. Este un timp pentru o abordare mai responsabila si mai realista a banilor si posesiunilor.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de banii unei afaceri, banii partenerului de viata, resurse comune, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. Puteti deveni mai constienti de aspectele ascunse ale vietii voastre, puteti observa mai usor unde va sabotati singuri, problemele care implica bani, putere, sunt in lumina acuma. Uranus in Taur este mediatorul acestui moment astral si poate aduce schimbari imprevizibile intr-un proiect de familie, o casa, afaceri imobiliare, activitati si planuri personale. Saturn in Varsator in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea), vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari sau ajustari, eforturi repetate, ce au legatura cu obiectivele personale, relatiile voastre, actiuni din trecut. Atentie mare la tot ceea ce incercati sa faceti printr-un comportament gresit, impulsiv.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Cu Soarele prezent in semnul vostru si care lumineaza Luna Plina in Fecioara, acest moment da startul unei perioade de doua saptamani benefice unui program de detoxifiere a vietii voatre personale si relationale. O luna Plina aduce un final, ceva se termina, nu este neaparat ceva negativ doar ca puteti incheia o relatie disfunctionala, puteti finaliza cu succes un proiect sau culegeti roadele amare ale unei dusmanii pe fata. Nimic nu este simplu acuma, puteti culege roadele unor actiuni din trecut, va puteti intalni cu consecintele si rezultate karmice in relatiile voastre. Casa a saptea este deasemenea casa dusmanilor stiuti, deci ar putea veni ceva si din aceasta directie. Cel mai bun lucru pe care il puteti face in legatura cu acestia este iertarea si acceptarea lor, asa puteti rupe anumite lanturi karmice. Eliminati toate emotiile negative, cultivati iertarea, acceptarea celorlalti chiar daca acest lucru presupune si acceptarea defectelor lor. Uranus in Taur este mediatorul acestui moment astral si poate aduce schimbari imprevizibile in relatia cu un frate, un vecin, documente, acte, calatorii scurte, fapte din trecut. Puteti primi o veste ciudata sau o veste care face lumina intr-un proiect personal. Saturn in Varsator in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea), vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari sau ajustari, eforturi repetate, ce tin de obiectivele personale, spiritualitate, valori spirituale, activitati secrete, dusmanii ascunse. Fara compasiune si iertare, va invartiti in cercul acelorasi greseli care va tin pe loc. Este un timp de renovare spirituala.Este important sa scapati de regretele sau de esecurile si dezamagiri adunate de-a lungul timpului.

Adriana Tudosa 

Sursa - www.adriana-tudosa.com

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:36

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Gura Vaii, cu sediul social in comuna Gura Vaii, satul Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau, cod postal 607220, telefon 0371/407.500, fax 0372/002.112, e-mail: primariaguravaii@yahoo.com, cod fiscal 4278108. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie vandut: - teren in suprafata de 316 mp, situat in intravilanul comunei Gura Vaii, satului Rotunda, nr. Cadastral 62185, CF 62185, apartinand domeniului privat al Comunei Gura Vaii, conform H.C.L. Comunei Gura Vaii nr. 09/22.01.2024, caietului de sarcini si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul institutiei, Compartimentul Achizitii Publice sau se poate consulta pe site-ul: www.uatcomuna guravaii.ro, sectiunea -Anunturi. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul vanzatorului, de la care pot obtine un exemplar din documentatia de atribuire: de la Compartimentul Achizitii Publice, din cadrul Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei/exemplar, ce se achita numerar la Casieria institutiei, sau in contul de trezorerie RO17 TREZ 0625 006X XX00 0079, deschis la Trezoreria Onesti, cod fiscal: 4278108. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 27.03.2024, ora 12.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 04.04.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa oferta: intr-un singur exemplar, intr-un plic sigilat. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 05.04.2024, ora 09.00, Comuna Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Judecatoria Onesti, cu sediul in municipiul Onesti, Str. Tineretului nr. 1, judetul Bacau, telefon 0234/311.913, fax 0234/326.170, e-mail: jud-onesti-reg@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 08.03.2024.
ANUNȚ DE LICITAȚIE. Primăria Comunei Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CUI 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro, organizează în data de 29.03.2024, licitație în vederea vânzării terenului intravilan în suprafață de 16.000,00 mp, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, zona Dedeman. 1. Informaţii generale privind concedentul, în special denumirea, codul fiscal, adresa, numărul de telefon, telefax şi/sau adresa de e-mail a persoanei de contact etc: UAT Comuna Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CIF 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro 2. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie vândut: teren intravilan în suprafață de 16.000 mp, situat în Sat Uricani, Comuna Miroslava, județul Iași, zona Dedeman, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, teren proprietate privată a Comunei Valea Lupului 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini 3.1 Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la cerere, de la sediul autorității sau de pe site-ul autorității wwww.comuna-valealupului.ro 3.2 Denumirea și datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul vânzătorului, de la care pot obține un exemplar din documentația de atribuire: de la Registratura primăriei, Aleea Irisului nr. 8, sat Valea Lupului, Comuna Valea Lupului, județul Iași sau de pe site-ul autorității: www.comuna-valealupului.ro 3.3 Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: gratuit 3.4 Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20.03.2024, orele 16.00 4. Informații privind ofertele: se regasesc în caietul de sarcini 4.1 Data-limită de depunere a ofertelor: 29.03.2024, orele 09.00 4.2 Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, Județul Iași 4.3 Numărul de exemplare în care trebuie depusă oferta: un singur exemplar original 5. Data și locul la care se va desfașura ședința publică de deschidere a ofertelor: 29.03.2024, orele 11.00, Primăria Comunei Valea Lupului - Sala de consiliu, Aleea Irisului nr. 8, Comuna Valea Lupului, Județul Iași 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Iași, Strada Elena Doamna nr. 1A, telefon: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, Fax: 0332.435.700, e-mail: tr-iasi-reg@just.ro PRIMAR, Florin-Liviu DULGHERU
Horoscopul Zilei
28/03/2024 05:23

BERBEC Nici relatia de cuplu, nici situatia financiara nu se imbunatatesc, dar nativii care au posibilitatea sa lucreze cu strainii ori li se ofera sanse sa plece peste hotare, cunosc o relansare incontestabil ...

Horoscopul Zilei
27/03/2024 04:58

  BERBEC Responsabilităţile pe care le ai de indeplinit sunt mari şi pe termen lung TAUR Inventivitatea şi originalitatea nu lipsesc din comportamentul tău GEMENI Vă chivernisiţi in aşa fel b ...

Preotul care îi mințea pe oameni că le trimite pomelnice la Athos: „Erau atâția bani în urne, că era nevoie de doi oameni să le ridicăm“
26/03/2024 11:50

Preotul Cătălin Dumitrean, inlăturat din Mitropolia Ardealului, este acuzat că producea „mir sfant“ in subsolul bisericii si mintea enoriasii că le trimite pomelnicele la Athos, pe bani. Fosti apropia ...

HOROSCOPUL ZILEI
26/03/2024 05:04

BERBEC În prima parte a zilei ai multă energie, astfel că ai putea să-ti reorganizezi stilul de viată si planurile de viitor. Sunt momente excelente pentru inceputuri de orice fel, pornind de la cele ...

Tradiții la sărbătoarea Bunei Vestiri
25/03/2024 04:29

Creştinii sărbătoresc maine Buna Vestire, hram care aminteşte de momentul in care Arhanghelul Gavriil i-a vestit Fecioarei Maria că a fost aleasă de Dumnezeu să dea naştere Mantuitorului * in calendarul ...

Horoscopul ZIlei
25/03/2024 03:56

CAPRICORN Poate o s-aveţi o discuţie - de principiu - referitoare la locuinţa şi o să vă decideţi fie acum dacă vă luaţi alta, ori o renovaţi doar, fie in ianuarie - februarie. E posibil să mai lu ...

Purim, sărbătoarea evreiască a bucuriei
24/03/2024 15:30

În fiecare an, in lunacmartie, comunitătile evreiesti din intreaga lume se pregătesc să sărbătorească Purim, o sărbătoare vibrantă si plină de semnificatii, care marchează o pagină importantă ...

Buna Vestire! Motivul pentru care se mănâncă pește în această zi
24/03/2024 10:38

Buna Vestire! Motivul pentru care se mănancă peste in această zi. Preotii aruncă bomba Suntem in Postul Pastelui, cunoscut in popor drept Postul Mare, o perioadă premergătoare Invierii Domnului Iisus Hri ...

Catolicii sărbătoresc Floriile. Procesiune religioasă în Capitală
24/03/2024 08:57

Tradiţionala Procesiune de Florii, la care sunt aşteptaţi să ia parte credincioşi, persoane consacrate şi preoţi din comunităţile şi parohiile romano-catolice din Bucureşti şi imprejurimi, va fi org ...

Procesiuni la Florii în Biserica Catolică
23/03/2024 09:41

Tradiţionala procesiune de Florii in Biserica Catolică de rit latin va fi organizată, duminică, 24 martie, pe străzile din Bucureşti, anunţă Arhiepiscopia Romano-Catolică. Vor lua parte credincioşi, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei