Horoscopul Runelor

default

Dimensiune font:

| 28-10-2012 20:51

Horoscopul Runelor

 

Conform astrologiei, fiecarei zodii ii este asociata o anumita runa. Afla care sunt runele specifice zodiei tale, ce semnificatii au in astrologie, dar si ce trasaturi si ce destin imprima zodiei tale:

Triburile scandinavice antice de acum 2000 de ani ne-au lasat mostenire un pretios alfabet magic al runelor. Insa runele sunt mai mult de atat. Nu sunt doar litere sau doar un banal alfabet al Nordului Europei. Ele sunt simboluri magice si au fost intrebuintate de secole drept sistem de divinatie, in luarea de decizii, in comunicare, pentru a atrage norocul si fericirea, pentru protectie impotriva raului si a evenimentelor fericite si negative. Conform astrologiei, fiecarei zodii ii este asociata o anumita runa. Afla care sunt runele specifice zodiei tale, ce semnificatii au in astrologie, dar si ce trasaturi si ce destin imprima zodiei tale:

rune, horoscop rune

 

 

Horoscopul Runelor pentru fiecare zodie in parte


Berbec - Teiwaz

Teiwaz este runa sacra a lui Tyr, zeul Cerurilor si lider al razboiului. Aceasta runa aduce energie, pasiune, impulsivitate, sexualitate, dar si satisfactie si sentimentul victoriei. Este totodata o runa a curajului, a increderii in propriile puteri si a indraznelili. Ea inlesneste planuri marete pentru cei din Berbec. In acelasi timp, Teiwaz este cauzatoare de schimbari si atrage dupa sine imbunatatirea vietii.


Taur –  Uruz

Aceasta runa este runa sacra a lui Thor, Zeul puterii si al tunetului. Este o runa ce aduce putere creatoare, energie sexuala, sfarsit, dar si reinnoire si prietenie pe viata. Uruz poate aduce perioade scurte de ghinion, insa acestea atrag dupa sine un nou inceput, noi oportunitati, noi sanse, o viata noua. Intamplarile fericite le vor trece in umbra pe cele mai putin placute. Norocul apare furibund de mai multe ori in viata acestor nativi in ciuda lipsei de progres in anumite domenii ale vietii.


Gemeni – Ehwaz

Ehwaz este runa sacra a lui Frey, Soarele Verii si ea aduce adaptabilitate, dualitate si un caracter androgin. Aceasta runa simbolizeaza comunicarea, miscare, progresul, dorinta de calatorie si de schimbare. Ea aduce celor din Gemeni cooperare si abilitatea de a merge mai departe si a creste spiritual. Ea implica totodata calatoriile ca refugiu din calea problemelor, a dificultatilor sau a responsabilitatilor.

 

Rac –  Gebo

Gebo este un semn sacru dedicat tuturor zeilor. Aceasta runa simbolizeaza nobletea sufleteasca, generozitatea, bunatatea si o profunzime a sentimentelor. Adeseori, Gebo cere sacrificiu si renuntare de sine. Relatiile nativului calauzit de aceasta runa sunt binecuvantate si caracterizate prin abundenta emotionala. Gebo aduce si sensibilitate si delicatete sufleteasca si influenteaza indeosebi spiritale materne.

 


Leu –  Raido

Raido este runa sacra a lui Thor si a tunetului. Este o runa care atrage dupa sine dezvoltarea personala, evolutie si transformare, dar si inspiratie divina si noroc in repetate cazuri. Chiar daca uneori aduce intarzieri, amanari, deznadejde, aceasta runa inlesneste succesul in ceea ce priveste autodezvoltarea, aducand satisfactii de natura materiala mai ales. Raido aduce deopotriva putere si chibzuinta, dar si impulsivitate si ego.

 


Fecioara – Berkana

Berkana este runa sacra a Zeitei-mama a Pamantului si se spune ca este runa misterului. Aceasta runa este asociata adesea cu primavara, cu renasterea, cu creativitatea si imaginatia, cu ideile noi si viata noua. Berkana aduce totodata vindecare, purificare si reconciliere si confera frumusete si fertilitate nativilor Fecioara. Berkana intareste vointa si tonifiaza caracterul.

 

Balanta – Jera

Jera este runa sacra a zeitatilor Freya si Frey, cuplul fecunditatii , al placerii si al bogatiei. Jera aduce nativului Balanta bucurie, fericire, posibilitati de evolutie si transformare spirituala venind mai ales prin intermediul familiei. Intelepciunea si rabdarea parvin Balantei mai spre maturitate. Tot la maturitate se culeg roadele sacre ale dobandirii linistii interioare. Balanta traieste pentru sine in tinerete, insa alege sa traiasca pentru altii la maturitate.

 

Scorpion – Laguz

Laguz este runa sacra a lui Njord, zeul bogatiei marilor si a apelor. Este o runa incarcata de mister, o runa ce scoate la iveala capacitatile intuitive ce zac ascunse in fiecare din noi. Laguz aduce nativului Scorpion instincte puternice, inspiratie de moment, acuitate si o intelegere rapida si obiectiva a situatiilor. Totodata insa, aceasta runa atrage dupa sine impulsivitate, pasionalitate extrema si dezordine emotionala. Pentru Scorpion insa, runa Laguz face ca imposibilul sa devina posibil.

 

Sagetator –  Isa

Isa este runa intensitatii si a asteptarii, dar in mod paradoxal si a racelii si a detasarii. Se spune despre ea ca intensifica efectul oricarei alte rune. Isa aduce uneori blocaje si intarzieri ale progresului, cauzate de imprejurari exterioare. Aceasta runa nu favorizeaza norocul pe termen scurt, insa il inlesneste pe termen lung. Izbanda vine pentru Sagetator atunci cand reuseste sa topeasca gheata. Si nu este deloc greu. Ii trebuie doar vointa, perseverenta si independenta.


Capricorn – Fehu

Fehu este runa sacra a zeitei Freya, zeita a fecunditatii si a dragostei. Aceasta runa aduce Capricornului un destin oscilant, cu multe urcusuri si coborasuri, dar si multe resurse interioare care inlesnesc drumul Capricornului pentru a ajunge acolo unde isi doreste. Fehu implica si dorinta de realizare, ambitia, dorinta de securitate si bunastare materiala. In a doua doua parte a vietii liniste, echilibru si dragoste.


Varsator –  Kaunaz

Kaunaz este runa sacra a lui Heimdall, cel care supravegheaza lumea subterana. Kaunaz aduce creativitate, dar si rebeliune, indecizie si instabilitate emotionala, alternand perioadele de maxima prosperitate cu perioadele de limitare si impunere. Kaunaz implica si neconventionalitatea, dar si o forta spirituala intensa. Kaunaz il face pe Varsator sa-si doreasca sa schimbe lumea intr-una mai buna, il protejeaza psihic si ii sporeste vitalitatea.

 

Pesti – PERTHO

Pertho este runa sacra a lui Frigg, mama a tuturor si este o runa ce este conectata cu revelatia si cu soarta. Cursul evenimentelor din viata Pestilor este strans legat de “Nornir” – cele ursite ale trecutului, prezentului si viitorului. Pertho aduce nativului Pesti protectie, devotament, framantari contradictorii, dar si sentimentul de a fi vulnerabil. La polul opus, Pertho atrage pentru Pesti aventuri romantice, circumstante de a construi o familie frumoasa, iubiri senine si linistite.

 

 

http://horoscop.garbo.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

04:37

BANCUL ZILEI

06:00


1. Informații generale privind concedentul, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Bivolari, judeţul Iasi, telefon 0232-298555, Fax: 0232-298508, email primaria primariabivolari@yahoo.com, persoana de contact:Alina Abuzatoaie; 2.1 Informații generale privind obiectul concesiunii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie concesionat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : NC61473- TABARA= 583mp, NC61478- TABARA=583mp, NC62701- TABARA=583mp, NC62702- TABARA =583mp, NC62703- TABARA=583mp, NC62704- TABARA=583mp, NC62706- TABARA =583mp, NC62709- TABARA=583mp, NC62705- BIVOLARI=500mp, NC61481- BIVOLARI=500mp. Concesiunea se face conform HCL nr 65/28.05.2020 si OUG 57/2019. 2.2 Informații generale privind obiectul inchirierii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie inchiriat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : T77 P609/29=3238 mp, T63 P419 TRAIAN=13ha, T64 P421 TRAIAN=7,4221 ha; Inchirierea se face conform HCL nr 69/28.05.2020 si OUG 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la sediul U.A.T. Comuna Bivolari în baza unei cereri scrise. 3.2. Denumirea şi adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00, Comuna Bivolari, jud. Iasi. 3.3. Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul: 50 lei, se poate achita la casieria UAT Comuna Bivolari de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20/11/2020, ora 13.00. 4. Informaţii privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 26/11/2020, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: 1 exemplar. 5. Data şi locul la care se va desfăşura sedinţa publică de deschidere a ofertelor 26/11/2020, ora 14.00, la sediul UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail ale instanţei competente în soluţionarea litigiilor apărute şi termenele pentru sesizarea instanţei: Tribunalul Iasi, Str. Elena Doamna, nr. 1A, tel: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, email tr-iasi-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunţului de licitaţie către instituţiile abilitate, în vederea publicării: 04/11/2020
HOROSCOPUL ZILEI - 28 noiembrie
28/11/2020 04:35

BERBEC Berbecii sunt tot mai tentati să-si asume riscuri, fiind dispusi chiar să intoarcă relatii aparent stabile cu susul in jos doar pentru a se simti mai vii. Însă, cu astfel de comportament, ar t ...

Secretar de stat: Slujbele de Crăciun se pot desfășura în interiorul și în exteriorul bisericilor
27/11/2020 21:28

 Secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, anuntă că slujbele de Crăciun se pot desfăsura atat in interiorul, cat si in afara bisericilor cu respectarea măsurilor de protectie sanitară. Tăn ...

FOTO/VIDEO - Cum ne putem indeplini toate dorintele folosind puterea mintii
27/11/2020 09:30

 Se intampla deseori sa avem probleme in ceea ce facem, sa obtinem rezultate foarte greu. Ei bine, noi suntem vinovati de tot ceea ce se petrece in jurul nostru, iar maestrul Risvan Vlad Rusu ne explica to ...

Eclipsa partiala de Luna in Gemeni. Patru zodii vor fi foarte afectate
27/11/2020 07:45

“ Omul bun scoate lucruri bune din vistieria buna a inimii lui; dar omul rau scoate lucruri rele din vistieria rea a inimii lui. Va spun ca, in ziua judecatii, oamenii vor da socoteala de orice cuvant ne ...

HOROSCOPUL ZILEI - 27 noiembrie
27/11/2020 06:00

BERBEC Sunt in pericol azi relatiile profesionale, nu aveti răbdare si considerati că totul se poate rezolva prin absenta de la locul faptei. Apar multi adversari care dau cărtile pe fată si vor să vă do ...

HOROSCOPUL ZILEI - 26 noiembrie
26/11/2020 06:00

BERBEC Chiar daca din pricina oboselii faceti greseli dupa greseli, sunteti salvat de rutina, iar sefii va apreciaza in continuare. Pot aparea insa surprize sentimentale cam neplacute. TAUR Foarte energic, i ...

Catedrala Mântuirii Neamului este una dintre cele mai mari biserici ortodoxe din lume. Lucrările „la roșu” au costat 110 milioane de euro
25/11/2020 13:23

Catedrala Mantuirii Neamului, cu hramul principal „Înăltarea Domnului” si hramul secundar Sf. Apostol Andrei, este una dintre cele mai mari biserici ortodoxe din lume. Anul acesta se implin ...

Rugaciunea
25/11/2020 11:51

Rugaciunea "Tatal Nostru" se modifica din 29 noiembrie, prima duminica a noului an liturgic dupa ritul roman sau latin. Versetul "Nu ne duce in ispita" va fi inlocuit cu "nu ne abandon ...

HOROSCOPUL ZILEI - 25 noiembrie
25/11/2020 06:31

BERBEC Relatiile parteneriale devin din ce in ce mai problematice, tocmai acum cand este absolut necesar să plecati intr-o călătorie importantă. Lipsa de intelegere a persoanei iubite este doar aparentă. ...


Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei