Horoscopul Slabirii si al Sanatatii: Cum sa ai un trup armonios in functie de zodie!

default

Dimensiune font:

| 28-10-2012 21:33

Horoscopul Slabirii si al Sanatatii: Cum sa ai un trup armonios in functie de zodie!

 

Un stil de viata sanatos este foarte important pentru dezvoltarea noastra in mod armonios. Astfel, in functie de zodie si caracteristicile sale, fiecare persoana se simte cel mai bine practicand un anumit tip de sport.

 

Sport pentru Berbec

Ca si zodie, nativele din Berbec sunt lideri innascuti si firi competitive. De aceea, un sport de echipa este cea mai buna alegere pentru ele.

 La fel, au nevoie de antrenamente de exercitii scurte, insa solicitante care sa le dezvolte armonios musculatura. Pentru relaxare, se pot refugia in activitati precum yoga ce le vor limpezi gandurile.

 sport pentru fiecare zodie

 

Sport pentru Taur

Daca v-ati nascut in aceasta zodie, aveti nevoie de exercitii individuale pentru a da randament. Ascultand muzica in casti si refugiandu-va in propriul univers va veti putea concentra mai bine atunci cand desfasurati exercitii in interior (yoga) sau un sport de exterior precum ciclismul sau jogging-ul. 

Faceti stretching in fiecare dimineata.

 

Sport pentru Gemeni

sport pentru fiecare zodieNativele din aceasta zodie au nevoie sa practice o rutina de sport variata deoarece nu se pot adapta nicidecum la monotonie.

Atunci cand practica exercitii de orice fel, reprezentantele nascute in Gemeni prefera ca, in acelasi timp, sa interactioneze cu ceilalti. Un sport in echipa le avantajeaza. La fel si yoga, putand beneficia pozitiv de pe urma conexiunii dintre minte si trup.

 

Sport pentru Rac

 

sport pentru fiecare zodieUn sport acvatic - inotul, scufundarile, mersul cu barca - este intotdeauna indicat pentru nativele din aceasta zodie de apa.

 La fel, reprezentantele semnului Rac au nevoie de o rutina de exercitii care sa le ajute sa se dezvolte armonios si sa le lucreze in special zona abdominala cu care sunt asociate in anatomia Marelui Om.

 

 

 

Sport pentru Leu 

Daca sunteti nascute in aceasta zodie, va place sa fiti mereu in centrul atentiei si sa va puneti in valoare corpul atletic. Ca si exercitii, indicate sunt pilates, aerobicul si yoga. Cursurile de dans alaturi de partener va scot in evidenta.

Ideal atunci cand faceti sport este sa fiti intr-o sala cu multe oglinzi nu doar pentru a observa cat de corect lucrati, ci si pentru a va corecta postura.

 

Sport pentru Fecioara 

sport pentru fiecare zodiePentru ca sunteti pline de energie, ca si native in aceasta zodie trebuie sa alegeti exercitii care sa va solicite intregul corp, si nu anumite parti ale acestuia.

La fel, alegeti o forma de exercitii care sa va permita sa fiti mobile, dar si creative! Aveti nevoie ca propria rutina de sport sa poata avea loc si inauntru, dar si afara. Mai mult, nu uitati ca veti beneficia si psihologic de pe urma unui stil de viata sportiv.

 

Sport pentru Balanta 

Nativele din aceasta zodie sunt fiinte elevate si elegante. Tocmai de aceea vor alege sa faca exercitii de sport intr-o sala de fitness foarte bine echipata, alaturi de un antrenor.

Gimnastica sau mersul cu patinele li se potrivesc foarte bine. La fel si acele exercitii ce necesita un partener - dansul este un sport ce dezvolta armonios trupul.

 sport pentru fiecare zodie

Atunci cand aleg o rutina de sport, cele nascute sub semnul Balanta trebuie sa isi protejeze spatele.

 

Sport pentru Scorpion 

Daca sunteti nascute in aceasta zodie, aveti o fire competitiva. Alegeti-va deci un sport de echipa pentru a va ambitiona si a da mai usor jos kilogramele in plus.

Atunci cand faceti exercitii, acestea trebuie sa va solicite la maximum, sa fie intense. Un antrenament cardio vi se potriveste perfect. La fel, incercati sa descoperiti ce sport va place cu adevarat, pasiunea impingandu-va sa va autodepasiti.

 

Sport pentru Sagetator

sport pentru fiecare zodieNativele din aceasta zodie prefera sa practice exercitii de sport in aer liber, fara sa se limiteze la variantele oferite de o sala de sport.

Pentru rezultate mai bune asupra sanatatii, concentrati-va asupra muschilor coapselor si picioarelor ce pot fi usor lucrati mergand pe bicicleta.

La fel, cand vine vorba de sport, cele nascute intr-o zodie precum Sagetatorul prefera activitatile amuzante precum schiatul/scufundarile.

 

Sport pentru Capricorn

Reprezentantele semnului Capricorn trebuie sa isi aleaga un sport de anduranta pentru ca pot rezista foarte bine si nu doresc neaparat sa vada rezultate imediate. La fel, nativele din aceasta zodie au nevoie de provocari - un sport prea usor le va plictisi.

Atunci cand faceti exercitii, pentru a va pastra intr-o forma fizica mai buna, incercati-le pe cele cu un impact scazut asupra articulatiilor.

 

Sport pentru Varsator

Nativele din aceasta zodie au nevoie sa practice un sport care sa le elibereze de rutina. Dansul sau sporturile extreme fac parte din alegerile ideale.

 sport pentru fiecare zodie

Pentru a obtine rezultate majore, cele nascute in semnul Varsator trebuie sa varieze exercitiile, insa sa insiste cel mai mult pe zona picioarelor, aceasta zodie fiind asociata cu picioarele Marelui Om.

 

Sport pentru Pesti

Daca sunteti nascute in aceasta zodie, concentrati-va pe legatura dintre minte si trup, ea fiind foarte importanta pentru rutina dumneavoastra legata de sport. Astfel, alegeti exercitii ce va ofera sansa de a va explora propria personalitate.

Ca si zodie, nativele din Pesti iubesc apa. Asadar, sporturile precum inotul sunt o alegere excelenta pentru dumneavoastra.

Yoga nu trebuie nici ea exclusa.

 

 

http://horoscop.garbo.ro

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:00


1. Informații generale privind concedentul, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Bivolari, judeţul Iasi, telefon 0232-298555, Fax: 0232-298508, email primaria primariabivolari@yahoo.com, persoana de contact:Alina Abuzatoaie; 2.1 Informații generale privind obiectul concesiunii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie concesionat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : NC61473- TABARA= 583mp, NC61478- TABARA=583mp, NC62701- TABARA=583mp, NC62702- TABARA =583mp, NC62703- TABARA=583mp, NC62704- TABARA=583mp, NC62706- TABARA =583mp, NC62709- TABARA=583mp, NC62705- BIVOLARI=500mp, NC61481- BIVOLARI=500mp. Concesiunea se face conform HCL nr 65/28.05.2020 si OUG 57/2019. 2.2 Informații generale privind obiectul inchirierii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie inchiriat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : T77 P609/29=3238 mp, T63 P419 TRAIAN=13ha, T64 P421 TRAIAN=7,4221 ha; Inchirierea se face conform HCL nr 69/28.05.2020 si OUG 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la sediul U.A.T. Comuna Bivolari în baza unei cereri scrise. 3.2. Denumirea şi adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00, Comuna Bivolari, jud. Iasi. 3.3. Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul: 50 lei, se poate achita la casieria UAT Comuna Bivolari de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20/11/2020, ora 13.00. 4. Informaţii privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 26/11/2020, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: 1 exemplar. 5. Data şi locul la care se va desfăşura sedinţa publică de deschidere a ofertelor 26/11/2020, ora 14.00, la sediul UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail ale instanţei competente în soluţionarea litigiilor apărute şi termenele pentru sesizarea instanţei: Tribunalul Iasi, Str. Elena Doamna, nr. 1A, tel: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, email tr-iasi-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunţului de licitaţie către instituţiile abilitate, în vederea publicării: 04/11/2020
Tradiții de Sfântul Andrei. Anul Nou dacic
30/11/2020 09:00

Dincolo de sărbătoarea religioasă, ziua de Santandrei era in vechime una din cele mai bogate in traditii si superstitii din calendarul popular. Era perioada cand lupii se inmulteau si deveneau mai agresivi ...

HOROSCOPUL ZILEI - 30 noiembrie
30/11/2020 06:00

 Berbec Se observă de la distantă că nu vrei să porti discutii cu nimeni astăzi. Te retragi intr-un colt si te apuci de treabă. Cei din jur trebuie să iti respecte nevoia de liniste. Taur Nu iros ...

Sfantul Andrei - Apostolul romanilor. Traditii si obiceiuri
29/11/2020 19:47

Sfantul Apostol Andrei este sarbatorit in fiecare an in 30 noiembrie. A fost unul dintre apostolii lui Iisus din Nazaret si fratele lui Simon Petru. Ar fi fost mai intai ucenicul lui Ioan Botezatorul, care i-ar ...

Premieră în istoria Bisericii Catolice. Prelat de culoare, numit între „Prinții Bisericii
29/11/2020 12:15

Papa Francisc a numit 13 noi cardinali, intre care şi arhiepiscopul de Washington, Wilton Gregory, primul prelat american de culoare care va fi admis in randul aşa-numiţilor „Prinţi ai Bisericii&rdquo ...

Zeci de pelerini se află la Peștera Sfântul Andrei, unde IPS Teodosie oficiază o slujbă
29/11/2020 12:07

Zeci de oameni se află in aceste momente la Pestera Sfantul Andrei, acolo unde este oficiată o slujbă. Pelerinii sunt supravegheati de un elicopter care survolează in zonă, transmite Romania Tv. ÎPS ...

Secretar de stat: Slujbele de Crăciun se pot desfășura în interiorul și în exteriorul bisericilor
28/11/2020 09:28

 Secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, anuntă că slujbele de Crăciun se pot desfăsura atat in interiorul, cat si in afara bisericilor cu respectarea măsurilor de protectie sanitară. Tăn ...

FOTO/VIDEO - Cum ne putem indeplini toate dorintele folosind puterea mintii
27/11/2020 09:30

 Se intampla deseori sa avem probleme in ceea ce facem, sa obtinem rezultate foarte greu. Ei bine, noi suntem vinovati de tot ceea ce se petrece in jurul nostru, iar maestrul Risvan Vlad Rusu ne explica to ...

Eclipsa partiala de Luna in Gemeni. Patru zodii vor fi foarte afectate
27/11/2020 07:45

“ Omul bun scoate lucruri bune din vistieria buna a inimii lui; dar omul rau scoate lucruri rele din vistieria rea a inimii lui. Va spun ca, in ziua judecatii, oamenii vor da socoteala de orice cuvant ne ...

HOROSCOPUL ZILEI - 27 noiembrie
27/11/2020 06:00

BERBEC Sunt in pericol azi relatiile profesionale, nu aveti răbdare si considerati că totul se poate rezolva prin absenta de la locul faptei. Apar multi adversari care dau cărtile pe fată si vor să vă do ...


Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei