horoscopul_toamnei_2019_66369700

Dimensiune font:

Horoscopul toamnei 2019: Cea mai fericită zodie

| 21-08-2019 11:04

Horoscopul toamnei 2019. Află ce ți-au rezervat astrele pentru toamna anului 2019. Ce zodii vor avea parte de multă fericire?

 

Astrele vor fi generoase cu dragostea, în preajma echinocțiului, dar vor fi și șanse bune în plan profesional.

Horoscopul toamnei 2019. Berbec - O toamnă cu mai puține griji
Viaţa capătă un ritm mai lent în toamnă, eşti nevoită să amâni tot felul de planuri, petrecerile de familie sau proiectele personale.

Septembrie pare să fie o perioadă în care trebuie să îţi sacrifici timpul liber, să munceşti mult peste program sau să colaborezi la un proiect dificil pentru a mai câştiga nişte bani.

Horoscopul toamnei 2019. Dar astrele sunt generoase în plan profesional și ceea ce realizezi acum te va ajuta în carieră. Nu este exclus să te bucuri și de o promovare până la sfârșitul anului.

Lunile octombrie și noiembrie sunt o perioadă bună pentru schimbări sau pentru proiecte îndrăzneţe.

Tot acum vei lua și cele mai bune decizii pentru tine şi pentru unii membri ai familiei, se arată în horocopul toamnei.

Horoscopul toamnei 2019. Taur - Menține familia unită!
Horoscopul toamnei 2019. La începutul toamnei vei avea impresia că timpul trece fără folos.

Chiar dacă încerci să mai schimbi câte ceva în viaţa ta, nu ai mari sorţi de izbândă.

Până pe 20 septembrie, influenţa lui Marte se simte din plin şi îţi zădărniceşte planurile.

Dar lucrurile se vor schimba după ce Venus va ajunge în zodia Fecioarei, pe 20 septembrie.

Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, vei primi vești bune și vei avea parte de schimbări cu beneficii pe viitor.

Deciziile greşite pe care le-ai luat până acum pot fi îndreptate, mai ales că vei beneficia şi de mai mulţi bani.

Luna plină din noiembrie aduce veşti bune pentru cei care iubesc și care vor avea o relaţia mai echilibrată.

Horoscopul toamnei 2019. Gemeni - Noroc schimbător
Toamna se anunţă destul de schimbătoare sub influenţa lui Mercur. Săptămânile norocoase vor alterna cu perioade mai dificile.

Septembrie va fi o lună frumoasă, mai ales în plan sentimental, pentru că Mercur va pune accentul pe comunicare și pe afecțiune. În octombrie şi noiembrie vei fi, însă, mai puţin optimistă, chiar dacă vei avea mici realizări și succese.

De la jumătatea lunii octombrie, Venus te va ajuta să faci alegeri inspirate legate de carieră și să te întorci, poate, la un domeniu de lucru în care ai avut cândva rezultate și câștiguri foarte bune.

Venus te ajută să faci paşi mari şi să progresezi, chiar dacă mai întâlneşti şi obstacole.

Horoscopul toamnei 2019. Rac - Vei uita o vreme de probleme
Începutul toamnei rezolvă câteva probleme ca prin magie.

Neînţelegerile cu persoana iubită se vor risipi fără să depui foarte mari eforturi, te întâlnești cu prieteni dragi din trecut și reușești să îți plătești o datorie veche.

În luna septembrie, vei avea senzaţia că totul vine de la sine şi te vei bucura de câteva zile în care dragostea contează cel mai mult.

Dacă ești singură, o iubire nouă îţi transformă viaţa, îţi dă energie şi te ţine departe de aspectele mai puţin plăcute ale zilelor de muncă.

Pe zi ce trece, relaţia voastră va deveni tot mai stabilă.

De la jumătatea lunii octombrie, începe o perioadă de acumulare în care contează foarte mult câștigurile.

Horoscopul toamnei 2019. Leu - Profită de oportunități în septembrie
Septembrie este luna ta norocoasă și îți aduce multe avantaje, pe mai multe planuri.

Octombrie vindecă rănile din dragoste, dar noiembrie poate accentua senzaţia de singurătate, chiar dacă ai pe cineva alături.

Cea mai importantă perioadă a toamnei începe pe 5 septembrie, când Mercur își încheie mersul retrograd în zodia ta, iar evenimentele prin care vei trece atunci vor avea consecinţe pe termen lung.

Ai grijă cum folosești banii în această perioadă, cum îi investești și ce vrei să oferi familiei.

Dacă există probleme în cuplu, se vor rezolva mai ușor în luna octombrie, când Luna aduce noi momente pline de romantism.

Horoscopul toamnei 2019. Fecioară - Șanse noi de câștig
La jumătatea lunii septembrie poți schimba multe în viața ta, se arată în horoscopul toamnei.

Ocazii vor exista, dar depinde numai de tine ce cale vei alege.

Vor fi momente în care te vei îndoi de deciziile luate şi vei dori să te întorci la ceea ce ai avut în trecut. Dar nu uita că pe tine nu te ajută niciodată ceea ce ai lăsat în urmă.

Horoscopul toamnei 2019. Trebuie să mergi înainte, să fii puternică și să cauși echilibrul în interiorul tău. În septembrie și octombrie ai mult de muncă și poate o carieră nouă.

În noiembrie, este indicat să găsești și alte surse de câștiguri, chiar dacă sunt temporare, pentru a aduna bani peste iarnă. În toamna aceasta, se conturează și noi proiecte pentru anul viitor.

Horoscopul toamnei 2019. Balanță - Norocul ți-l faci singură
Profită de zilele frumoase de septembrie și prelungește vacanța.

Dacă te simți obosită, dacă s-au adunat prea multe griji și responsabilități, la început de toamnă ar fi cazul să te relaxezi și să te ocupi de tine.

Horoscopul toamnei 2019. Mijlocul toamnei este perioada iubirii. Dacă eşti singură, rănile din dragoste se vor vindeca mai uşor, reuşeşti să cunoşti pe altcineva, chiar dacă nu veţi avea o relaţie ca în poveşti de la început.

Octombrie este o lună în care nu îţi asumi nicio obligaţie şi e bine să te bazezi doar pe tine!

Vor apărea oportunități și la serviciu și este indicat să ai un program cât mai bine organizat pentru a colabora la mai multe proiecte.

Horoscopul toamnei 2019. Scorpion - Îl ai pe Jupiter de partea ta!
Sezonul rece nu este pe placul tău, dar anul acesta toamna îţi dă mai multă energie şi optimism să mergi mai departe.

În primul rând, vei reuşi să te impui într-o relaţie incertă care durează de câteva luni și să iei o decizie care îți aduce liniștea.

După 6 septembrie, când Luna se împlineşte, capeţi mai multe veşti bune din punct de vedere financiar și te ocupi de planurile de familie. Relaţiile cu cei din jur se îmbunătăţesc.

Este posibil să te împaci cu persoanele care te-au necăjit în trecut, dacă tu crezi că le mai poţi acorda o şansă.

Din octombrie primești vizita specială a lui Jupiter care va aduce multe avantaje, și la serviciu, și în afaceri, și în dragoste.

Horoscopul toamnei 2019. Săgetător - Se îmbunătățesc perspectivele profesionale
Toamna aceasta și luna septembrie au multe provocări pentru tine.

Caută activităţi noi, uşoare și plăcute, deoarece relaţiile de familie vor fi mai tensionate şi ai nevoie de un refugiu. Mai bine vizitează-te mai rar cu părinţii sau cu socrii.

Este posibil să pierzi o sumă mai mare de bani, în septembrie, dar situația ta financiare se poate redresa din octombrie, când vei fi susținută de Jupiter.

Tot în octombrie, vei găsi o altă cale de a obține ceea ce vrei în plan profesional. Poate fi vorba de o colaborare care se va dezvolta treptat și care îți va aduce și banii de care ai nevoie.

Dragostea rămâne în planul secund, dar persoana iubită va fi mereu lângă tine.

Horoscopul toamnei 2019. Capricorn - Spor la treabă!
Ești obișnuită să muncești mult, iar toamna aceasta te aşteaptă câteva proiecte importante, pentru care vei face sacrificii.

Nu vei obţine nimic fără efort, deşi farmecul tău înăscut te ajută adesea să treci peste obstacole.

Vei lucra și în beneficiul tău și în beneficiul unor persoane dragi, fără să aştepţi mari recompense.

Septembrie va fi luna cu cele mai multe evenimente, cu planuri de carieră, cu întâlniri neașteptate și situații imprevizibile în viața copiilor tăi.

Vei avea răgaz și pentru distracţie, mai mult în octombrie, iar, din noiembrie, vei avea mai mult timp liber și vei putea aduna mai mulți bani.

Un eveniment deosebit te va face fericită.

Horoscopul toamnei 2019. Vărsător - Menține relații bune cu toți!
Începutul toamnei este o perioadă liniștită, în care te poți bucura de concediu, de câteva zile de relaxare sau de un eveniment deosebit în familie.

În preajma echinocțiului de toamnă vei reuși să echilibrezi o situație mai neplăcută, care nu îți dădea pace. Din octombrie, începe o perioadă mai aglomerată, în care îţi vei sacrifica timpul liber şi distracţiile.

Horoscopul toamnei 2019. Ai o şansă să mai găseşti o sursă de venituri, dar nu mai ai deloc timp pentru familie.

Copiii sau părinţii se simt neglijaţi, îi vezi tot mai rar, iar situaţia nu se va îndrepta curând.

Este posibil să nu poţi atinge niciunul din obiectivele pe care ți le-ai propus. Dar noiembrie este o lună cu experiențe noi și cu multe drumuri.

Horoscopul toamnei 2019. Pești - Jupiter îți va purta noroc!
Zilele frumoase de peste vară se prelungesc în septembrie.

Toamna începe cu o perioadă mai liniștită, în care dragostea revine în prim plan. Nativii Pești pot profita să se întoarcă la o iubire veche sau să descopere un partener în care pot avea încredere.

Octombrie îţi pregăteşte o mică dezamăgire, dar trebuie să fii optimistă pentru că Jupiter va îndrepta lucrurile și te va ajuta să depășești obstacolele.

Nu lăsa nici un eşec să te îndepărteze de scopurile tale, mai ales dacă în toamna aceasta vrei să faci o schimbare importantă.

Horoscopul toamnei 2019. Dacă ești interesată de un alt loc de muncă, fă un efort și caută neobosit în lunile octombrie și noiembrie să îți schimbi cariera. REALITATEA.NET 

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

 

ULTIMA ORA

 

 

 

 

ANUNŢ DE VÂNZARE Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., cu sediul în mun. Iaşi, şos. Aleea Nicolina, nr, 82, jud. Iaşi, tel: 0232/243864; fax: 0232/212231, e-mail: iasi@insolventa.ro, prin asociat coordonator Mititelu Corneliu, în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. Com-Beton S.A. Iaşi, cu sediul social în mun. Iaşi, B-dul Chimiei nr. 14, jud. Iaşi, C.U.I. RO5551582, nr. de înregistrare la O.R.C. J22/189/1994, numită potrivit Încheierii nr. 349/2017 din data de 15 martie 2017, pronunţată de Tribunalul Iaşi, Secţia II Civilă - Faliment, în dosarul nr. 8380/99/2014, anunţă în data de 27.09.2019, ora 12.00, scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, la sediul lichidatorului judiciar din mun, Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iaşi, a următoarelor active: Nr. activ - Denumire şi descriere active - Valoare de pornire la licitaţie* (lei, fără T.V.A.) Activ 3 - PROPRIETATEA IMOBILIARĂ FUNCIARĂ amplasată în extravilan com. Vîrfu Cîmpului, jud. Botoşani, compusă din: - teren arabil neproductiv (cu destinaţie Staţie sortare pentru balastieră), în suprafaţă de 5.000 mp, cu număr cadastral 39, C.F. 9/N (nr. cds. nou 39 al C.F. 50595/com. Vîrfu Cîmpului). Imobilul se află în zona periferică a comunei, ocupată preponderent de terenuri virane şi agricole, amplasamentul nu dispune de utilităţi, iar accesul la proprietate se face pe drum pietruit. Imobilul a fost dobândit conform Contractului de vânzare-cumpărare autentificat sub nr. 2939/07.10.2004 de B.N.P. Elena Roman. - 325.000,00 lei Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data 26.09.2019, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, C.P. 700221, jud. Iaşi. Licitaţia se va organiza în contul S.C. MINERAL COM S.R.L. care a adjudecat activul 3 în cadrul licitaţiei publice din data de 17.07.2019, ora 12.00 la preţul de 325.000,00 lei. S.C. MINERAL COM S.R.L. va putea să achite la termenul de licitaţie preţul oferit iniţial, caz în care va fi obligat numai la plata cheltuielilor cauzate de noua licitaţie. Bunurile se vând libere de sarcini. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare, precum şi condiţiile de participare (inclusiv condiţia prezentării dovezii de depunere a garanţiei de participare în valoare de 10% din valoarea de pornire a licitaţiei), sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, C.P. 700221, jud. Iaşi, în fiecare zi de luni până vineri, orele 09.00–16.00, până pe data de 26.09.2019, ora 12.00, în baza unei cereri prealabile (24 de ore). Relaţii suplimentare se pot obţine la: tel. 0232/243864, 0755132473, 0758049904, fax: 0232/212231 email: secretariat@insolventa.ro Lichidator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.
ANUNŢ DE VÂNZARE S.C. HYDRAMOLD S.R.L. IAŞI, cu sediul social în Mun. Iaşi, str. Calea-Chişinăului, nr.29, corp C43/4, parţial, jud. Iaşi, CUI : RO1966633; Nr. de înregistrare la O.R.C. J22/1247/1991, prin lichidator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare la data de 02.10.2019, ora 12.00, a următoarelor active: Nr. activ - Denumire şi descriere active - Valoare de pornire la licitaţie (lei, fără T.V.A.*) Activ 3 - AUTOUTILITARĂ MARCA RENAULT, FURGON, 2006, 2,5 TDI, 99 CP - 4.792,00 lei Activ 5 - STIVUITOR MANUAL SDJ 1000 - 640,00 lei Activ 6 - Imobilizări Necorporale. Instalaţii Tehnice. Prototipuri. Mobilier, Aparatură, Birotică - 40.968,00 lei Activ 7 - Programe şi Aplicaţii Web. Echipamente IT - 21.624,00 lei Activ 8 - Agregat de probat pompe de adâncime - 2.168,00 lei Activ 9 - Ancoră hidraulică (presiune 260 bari) - 2.400,00 lei Activ 10 - Cheie hidraulică 100 dan*m modernizată - 656,00 lei Activ 11 - Cheie hidraulică 1500 daNxm modernizată - 2.088,00 lei Activ 12 - Cheie hidraulică 350 dan”m modernizată - 2.064,00 lei Activ 13 - Echipament de tensionare/detensionare TENSRELAX - 43.152,00 lei Activ 14 - Echipament mobil pentru asamblări filetate - 44.128,00 lei Activ 15 - Echipament spate UEMA - 6.440,00 lei Activ 16 - Presă rabatabilă de 400 tf - 19.200,00 lei Activ 17 - Stand probat grup combinat acţionare (mb telecom) STH-21 - 86.624,00 lei Activ 18 - Stand probat prevenitoare - 2.872,00 lei Activ 19 - Unitate de acţionare hidraulică UAH.700 - 4.336,00 lei Activ 20 - Stand pentru montat cilindri hidraulici - 2.856,00 lei Activ 21 - Stand pentru probat pompe manuale - 4.480,00 lei Activ 22 - Traductor combinat de turaţie, cuplu şi putere - 2.544,00 lei * Pentru bunurile mobile se percepe T.V.A. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 01.10.2019, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, C.P. 700221, jud. Iaşi. Relaţii suplimentare se pot obţine la Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.: tel. 0232/243864, 0751083082, fax: 0232/212231, email: vanzari@insolventa.ro Lichidator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.
Horoscopul pentru vineri, 20 SEPTEMBRIE 2019
20/09/2019 09:05

BERBEC Starea de tensiune in care va desfasurati activitatea poate sa produca unele disfunctii ale starii de sanatate. Seara, va manifestati nemultumirile prin critici la dresa familiei. Sanatate – ● ...

Calendar ortodox, joi, 19 septembrie. Rugăciunea care te ajută în cele mai dificile clipe! Rosteşte-o şi bine îţi va fi!
19/09/2019 16:05

 Sfinţii Mucenici Trofim, Savatie şi Dorimedont, sărbătoriţi pe 19 septembrie Sfinţii Mucenici Trofim, Savatie şi Dorimedont au ajuns in ţinutul Antiohia chiar in momentul in care in zonă avea lo ...

Trei femei din zodiac care găsesc cei mai buni bărbați
19/09/2019 13:43

Iată care sunt cele trei femei din zodiac care găsesc cei mai buni bărbati! Rac Cu o femeie ca tine in jur, orice inimă de gheată se topeste. Esti o familistă convinsă si iti plac relatiile serioase. ...

Un preot a furat din propria biserica obiecte de arta de 100.000 de euro
19/09/2019 10:17

 Un preot din Malta urma sa fie pus sub acuzare pentru implicarea in furtul unor obiecte de arta ecleziastica in valoare de aproximativ 100.000 de euro. Deo Debono a recunoscut implicarea sa in furtul o ...

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 20 septembrie 2019
19/09/2019 08:39

 Calendar Crestin Ortodox.Sărbătoare 20 septembrie 2019. Pe data de 20 octombrie, sunt prăznuiti Sfantul Gherasim din Kefalonia si Sfantul Mucenic Artemie. Calendar Crestin Ortodox.Sărbătoare 20 sept ...

Horoscopul pentru joi, 19 SEPTEMBRIE 2019
19/09/2019 08:00

BERBEC Puteti sa cunoasteti dupa-amiaza oameni noi cu care sa legati relatii profesionale in viitor. Seara, sunteti invitat de catre o persoana candva foarte draga la un fel de reuniune comemorativa. Aveti con ...

Horoscopul zilei de miercuri, 18 SEPTEMBRIE 2019
18/09/2019 08:51

  Berbec     Buna organizare si rezolvarea chestiunilor care implica o anume rutina te pot mentine astazi intr-o zona de confort, detasandu-te putin de tensiunile pe care probabil l ...

Horoscopul pentru MARTI, 17 SEPTEMBRIE 2019
17/09/2019 08:59

BERBEC Nu va aratati toleranta fata de greselile unei rude mai tinere, doar pentru a crea probleme unei persoane careia aveti sa-i platiti niste "polite". Seara, va recunoasteti greseala! Sanatate & ...

Horoscopul pentru luni,16 SEPTEMBRIE 2019
16/09/2019 08:52

BERBEC Va implicati intr-o activitate care presupune schimbari in locuinta. Cei care au copii devin mult prea severi si adepti ai unei educatii exagerat de rigide si prea principiale. Sanatate – ●● ...

Horoscopul de weekend, duminica 15 SEPTEMBRIE 2019
15/09/2019 10:11

BERBEC Nemultumirile partenerului de viata vi se par exagerate, mai ales ca a fost de acord cu schimbarile pe care le-ati facut. Foarte tarziu seara, vi se anunta o plecare in "delegatie". Sanatate ...