horoscopul_toamnei_2019_66369700

Dimensiune font:

Horoscopul toamnei 2019: Cea mai fericită zodie

| 23-10-2019 09:04

Horoscopul toamnei 2019. Află ce ți-au rezervat astrele pentru toamna anului 2019. Ce zodii vor avea parte de multă fericire?

 

Astrele vor fi generoase cu dragostea, în preajma echinocțiului, dar vor fi și șanse bune în plan profesional.

Horoscopul toamnei 2019. Berbec - O toamnă cu mai puține griji
Viaţa capătă un ritm mai lent în toamnă, eşti nevoită să amâni tot felul de planuri, petrecerile de familie sau proiectele personale.

Septembrie pare să fie o perioadă în care trebuie să îţi sacrifici timpul liber, să munceşti mult peste program sau să colaborezi la un proiect dificil pentru a mai câştiga nişte bani.

Horoscopul toamnei 2019. Dar astrele sunt generoase în plan profesional și ceea ce realizezi acum te va ajuta în carieră. Nu este exclus să te bucuri și de o promovare până la sfârșitul anului.

Lunile octombrie și noiembrie sunt o perioadă bună pentru schimbări sau pentru proiecte îndrăzneţe.

Tot acum vei lua și cele mai bune decizii pentru tine şi pentru unii membri ai familiei, se arată în horocopul toamnei.

Horoscopul toamnei 2019. Taur - Menține familia unită!
Horoscopul toamnei 2019. La începutul toamnei vei avea impresia că timpul trece fără folos.

Chiar dacă încerci să mai schimbi câte ceva în viaţa ta, nu ai mari sorţi de izbândă.

Până pe 20 septembrie, influenţa lui Marte se simte din plin şi îţi zădărniceşte planurile.

Dar lucrurile se vor schimba după ce Venus va ajunge în zodia Fecioarei, pe 20 septembrie.

Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, vei primi vești bune și vei avea parte de schimbări cu beneficii pe viitor.

Deciziile greşite pe care le-ai luat până acum pot fi îndreptate, mai ales că vei beneficia şi de mai mulţi bani.

Luna plină din noiembrie aduce veşti bune pentru cei care iubesc și care vor avea o relaţia mai echilibrată.

Horoscopul toamnei 2019. Gemeni - Noroc schimbător
Toamna se anunţă destul de schimbătoare sub influenţa lui Mercur. Săptămânile norocoase vor alterna cu perioade mai dificile.

Septembrie va fi o lună frumoasă, mai ales în plan sentimental, pentru că Mercur va pune accentul pe comunicare și pe afecțiune. În octombrie şi noiembrie vei fi, însă, mai puţin optimistă, chiar dacă vei avea mici realizări și succese.

De la jumătatea lunii octombrie, Venus te va ajuta să faci alegeri inspirate legate de carieră și să te întorci, poate, la un domeniu de lucru în care ai avut cândva rezultate și câștiguri foarte bune.

Venus te ajută să faci paşi mari şi să progresezi, chiar dacă mai întâlneşti şi obstacole.

Horoscopul toamnei 2019. Rac - Vei uita o vreme de probleme
Începutul toamnei rezolvă câteva probleme ca prin magie.

Neînţelegerile cu persoana iubită se vor risipi fără să depui foarte mari eforturi, te întâlnești cu prieteni dragi din trecut și reușești să îți plătești o datorie veche.

În luna septembrie, vei avea senzaţia că totul vine de la sine şi te vei bucura de câteva zile în care dragostea contează cel mai mult.

Dacă ești singură, o iubire nouă îţi transformă viaţa, îţi dă energie şi te ţine departe de aspectele mai puţin plăcute ale zilelor de muncă.

Pe zi ce trece, relaţia voastră va deveni tot mai stabilă.

De la jumătatea lunii octombrie, începe o perioadă de acumulare în care contează foarte mult câștigurile.

Horoscopul toamnei 2019. Leu - Profită de oportunități în septembrie
Septembrie este luna ta norocoasă și îți aduce multe avantaje, pe mai multe planuri.

Octombrie vindecă rănile din dragoste, dar noiembrie poate accentua senzaţia de singurătate, chiar dacă ai pe cineva alături.

Cea mai importantă perioadă a toamnei începe pe 5 septembrie, când Mercur își încheie mersul retrograd în zodia ta, iar evenimentele prin care vei trece atunci vor avea consecinţe pe termen lung.

Ai grijă cum folosești banii în această perioadă, cum îi investești și ce vrei să oferi familiei.

Dacă există probleme în cuplu, se vor rezolva mai ușor în luna octombrie, când Luna aduce noi momente pline de romantism.

Horoscopul toamnei 2019. Fecioară - Șanse noi de câștig
La jumătatea lunii septembrie poți schimba multe în viața ta, se arată în horoscopul toamnei.

Ocazii vor exista, dar depinde numai de tine ce cale vei alege.

Vor fi momente în care te vei îndoi de deciziile luate şi vei dori să te întorci la ceea ce ai avut în trecut. Dar nu uita că pe tine nu te ajută niciodată ceea ce ai lăsat în urmă.

Horoscopul toamnei 2019. Trebuie să mergi înainte, să fii puternică și să cauși echilibrul în interiorul tău. În septembrie și octombrie ai mult de muncă și poate o carieră nouă.

În noiembrie, este indicat să găsești și alte surse de câștiguri, chiar dacă sunt temporare, pentru a aduna bani peste iarnă. În toamna aceasta, se conturează și noi proiecte pentru anul viitor.

Horoscopul toamnei 2019. Balanță - Norocul ți-l faci singură
Profită de zilele frumoase de septembrie și prelungește vacanța.

Dacă te simți obosită, dacă s-au adunat prea multe griji și responsabilități, la început de toamnă ar fi cazul să te relaxezi și să te ocupi de tine.

Horoscopul toamnei 2019. Mijlocul toamnei este perioada iubirii. Dacă eşti singură, rănile din dragoste se vor vindeca mai uşor, reuşeşti să cunoşti pe altcineva, chiar dacă nu veţi avea o relaţie ca în poveşti de la început.

Octombrie este o lună în care nu îţi asumi nicio obligaţie şi e bine să te bazezi doar pe tine!

Vor apărea oportunități și la serviciu și este indicat să ai un program cât mai bine organizat pentru a colabora la mai multe proiecte.

Horoscopul toamnei 2019. Scorpion - Îl ai pe Jupiter de partea ta!
Sezonul rece nu este pe placul tău, dar anul acesta toamna îţi dă mai multă energie şi optimism să mergi mai departe.

În primul rând, vei reuşi să te impui într-o relaţie incertă care durează de câteva luni și să iei o decizie care îți aduce liniștea.

După 6 septembrie, când Luna se împlineşte, capeţi mai multe veşti bune din punct de vedere financiar și te ocupi de planurile de familie. Relaţiile cu cei din jur se îmbunătăţesc.

Este posibil să te împaci cu persoanele care te-au necăjit în trecut, dacă tu crezi că le mai poţi acorda o şansă.

Din octombrie primești vizita specială a lui Jupiter care va aduce multe avantaje, și la serviciu, și în afaceri, și în dragoste.

Horoscopul toamnei 2019. Săgetător - Se îmbunătățesc perspectivele profesionale
Toamna aceasta și luna septembrie au multe provocări pentru tine.

Caută activităţi noi, uşoare și plăcute, deoarece relaţiile de familie vor fi mai tensionate şi ai nevoie de un refugiu. Mai bine vizitează-te mai rar cu părinţii sau cu socrii.

Este posibil să pierzi o sumă mai mare de bani, în septembrie, dar situația ta financiare se poate redresa din octombrie, când vei fi susținută de Jupiter.

Tot în octombrie, vei găsi o altă cale de a obține ceea ce vrei în plan profesional. Poate fi vorba de o colaborare care se va dezvolta treptat și care îți va aduce și banii de care ai nevoie.

Dragostea rămâne în planul secund, dar persoana iubită va fi mereu lângă tine.

Horoscopul toamnei 2019. Capricorn - Spor la treabă!
Ești obișnuită să muncești mult, iar toamna aceasta te aşteaptă câteva proiecte importante, pentru care vei face sacrificii.

Nu vei obţine nimic fără efort, deşi farmecul tău înăscut te ajută adesea să treci peste obstacole.

Vei lucra și în beneficiul tău și în beneficiul unor persoane dragi, fără să aştepţi mari recompense.

Septembrie va fi luna cu cele mai multe evenimente, cu planuri de carieră, cu întâlniri neașteptate și situații imprevizibile în viața copiilor tăi.

Vei avea răgaz și pentru distracţie, mai mult în octombrie, iar, din noiembrie, vei avea mai mult timp liber și vei putea aduna mai mulți bani.

Un eveniment deosebit te va face fericită.

Horoscopul toamnei 2019. Vărsător - Menține relații bune cu toți!
Începutul toamnei este o perioadă liniștită, în care te poți bucura de concediu, de câteva zile de relaxare sau de un eveniment deosebit în familie.

În preajma echinocțiului de toamnă vei reuși să echilibrezi o situație mai neplăcută, care nu îți dădea pace. Din octombrie, începe o perioadă mai aglomerată, în care îţi vei sacrifica timpul liber şi distracţiile.

Horoscopul toamnei 2019. Ai o şansă să mai găseşti o sursă de venituri, dar nu mai ai deloc timp pentru familie.

Copiii sau părinţii se simt neglijaţi, îi vezi tot mai rar, iar situaţia nu se va îndrepta curând.

Este posibil să nu poţi atinge niciunul din obiectivele pe care ți le-ai propus. Dar noiembrie este o lună cu experiențe noi și cu multe drumuri.

Horoscopul toamnei 2019. Pești - Jupiter îți va purta noroc!
Zilele frumoase de peste vară se prelungesc în septembrie.

Toamna începe cu o perioadă mai liniștită, în care dragostea revine în prim plan. Nativii Pești pot profita să se întoarcă la o iubire veche sau să descopere un partener în care pot avea încredere.

Octombrie îţi pregăteşte o mică dezamăgire, dar trebuie să fii optimistă pentru că Jupiter va îndrepta lucrurile și te va ajuta să depășești obstacolele.

Nu lăsa nici un eşec să te îndepărteze de scopurile tale, mai ales dacă în toamna aceasta vrei să faci o schimbare importantă.

Horoscopul toamnei 2019. Dacă ești interesată de un alt loc de muncă, fă un efort și caută neobosit în lunile octombrie și noiembrie să îți schimbi cariera. REALITATEA.NET 

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

 

ULTIMA ORA

 

 

 

 

EURO-SIMCOS IMPEX S.R.L. Nr. de înreg. ORC: J33/1391/1994, CUI: 6180733, prin lichidator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. numit conform Sentinței nr. 163/24.02.2015 pronunțată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 9950/86/2013, în conformitate cu prevederile Legii nr.85/2006 și ale H.A.C./12.11.2018, anunță scoaterea la vânzare, prin licitație publică cu strigare, la data de 08.11.2019, ora 14.00, a activelor: Stație Peco amplasată în oraș Frasin, Calea Bucovinei, nr. 8, jud. Suceava ce include spațiu comercial, platforma betonată, pompă distribuție cu sistem managerial, distribuitor automat tip FBD 2036R pentru 3 produse cu 6 furtune, cuva cu 3 rezervoare oțel pentru depozitare combustibil, separator grăsimi și bazin vidanjabil pentru apă menajeră. Identificare cadastrală: - Teren cu suprafața de 1.515 mp, înscris în Cartea Funciară nr. 30399/Suceava, nr. top. 3526/2; - Teren cu suprafața de 1.000 mp, înscris în Cartea funciară veche nr. 30398/Suceava, nr. top. 3526/100, pe care se află edificat Corpul C1 – Stație PECO cu regim de înălțime P+M (mansardă nefinalizată) cu suprafața construită de 47 mp; Valoare de pornire a licitației (lei, fără T.V.A.) - 232.570,00. Poate participa la licitație orice persoană fizică sau juridică care depune până la data de 07.11.2019, orele 14.00 la sediul lichidatorului judiciar toate documentele prevăzute în caietele de sarcini care se pot procura din mun. Suceava, strada Mihai Eminescu, nr. 10, județ Suceava în fiecare zi de luni până vineri până la data de 07.11.2019. Relații suplimentare se pot obține: Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. la telefoanele: 0232/243864, 0757545545, 0755132476.
Subscrisa EuroBusiness LRJ S.P.R.L., cu sediul în Mun. Iaşi, Str. Zorilor, nr. 11, jud. Iaşi, înregistrată în Registrul Societaţilor Profesionale de Practicieni în Insolvenţă sub nr. RFO II 0022/2006, Cod de Identificare Fiscală 16605670, în calitate de administrator judiciar al societăţii debitoare ANTREPRIZA DE LUCRĂRI DRUMURI ȘI PODURI IAȘI S.A.– în reorganizare, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006, privind procedura insolvenţei, cu modificările şi completările ulterioare, coroborat cu prevederile Codului de Procedură Civilă, în măsura compatibilităţii, cu dispozițiile Sentinței nr.646/07.05.2019, prin care a fost confirmată modificarea Planului de Reorganizare al debitoarei şi cu hotărârile adoptate în cadrul Adunării Creditorilor din data de 08.11.2019, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare în data de 16.12.2019, ora 13.00, a următoarelor active proprietatea, proprietatea debitoarei: Denumire Activ - Preţ de pornire a licitaţiei (EUR fără TVA) ACTIV NR. I - Proprietate industrială, situată în Mun. Iași, Str. Calea Chișinăului, constând în teren intravilan, în suprafață totală de 13.801,97 mp, din care 12.054,25 mp categoria curți– construcții și 1.747,72 categoria căi–ferate, nr. cad. 18544, CF 120110 a Mun.Iași (nr. CF vechi: 68705), pe care se află edificate un număr de opt construcții C1–C8, neintabulate, într-o stare avansată de degradare. - 700.000,00; ACTIV NR. II - Proprietate industrială, constând în teren și construcții în suprafață de 12.175,42 mp, situată în Mun. Botoșani, Str. Progresului nr.1, jud. Botoșani, împreună cu mijloacele fixe și obiectele de inventar de la locția respectivă, astfel: - 700.000,00 Teren intravilan, în suprafață totală de 12.175,42 mp, categoria curți – construcții, nr. cad. 4675, CF 53301 a Mun. Botoșani (nr. CF vechi: 13517), pe care se află edificate două construcții C1 și C2, într-o stare avansată de degradare. - 600.000,00; Mijloace fixe și obiecte de inventar - Gestiunea Botoșani - 100.000,00; Lista completă a mijloacelor fixe, respectiv a obiectelor de inventar poate fi consultată la sediul administratorului judiciar sau pe site-ul acestuia:www.lrj.ro. Proprietatea industrială, situată în Mun. Botoșani, Str. Progresului nr.1, Jud. Botoșani se vinde în bloc ca și activ funcțional sau mijloacele fixe, împreună cu obiectele de inventar în întreaga lor componență, și separat activului imobiliar. ACTIV NR. III - Proprietate industrială, constând în teren, în suprafață totală de 10.201,87 mp, nr. cad. 447-991/5, CF 30630 a Com. Dornești (nr. CF vechi:3628), compus din: teren în suprafață de 6.262,06 mp, categoria curți – construcții, nr. cad. 447 și teren în suprafață de 3.939,81 mp categoria pădure, nr. cad. 991/5, pe care se află edificate trei construcții C1, C2 și C3, neintabulate, într-o stare avansată de degradare. - 100.000,00. Prețurile nu conțin TVA. Persoanele care pretind vreun drept asupra activelor ce urmează a fi scoase la vânzare, au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 15.12.2019, la sediul administratorului judiciar. În conformitate cu prevederile art.53, din Legea nr. 85/2006, bunurile înstrăinate de administratorul judiciar sau lichidator, în exerciţiul atribuţiilor sale, sunt dobândite libere de orice sarcini, precum ipoteci, garanţii reale mobiliare sau drepturi de retenţie, de orice fel, ori măsuri asiguratorii. Modalitatea de valorificare a activelor este licitaţie publică, cu strigare, competitivă, conform hotărârilor adoptate în cadrul ședinței Adunării Creditorilor din data de 08.11.2019. Pasul de licitaţie stabilit este de 5% din preţul de pornire al licitaţiei, conform hotărârilor adoptate în cadrul ședinței Adunării Creditorilor din data de 08.11.2019. Garanţia de participare la licitaţie este în valoare de 10% din preţul de pornire a licitației, pentru fiecare activ în parte, sumă ce va fi depusă în contul de lichidare al debitoarei, nr: RO11BUCU1032235342088RON,deschis la ALPHA BANK, suc. Iași. Garanţia de participare va fi depusă în lei la cursul BNR din data plăţii. În cazul câştigării licitaţiei garanţia se constituie avans, Iar în caz contrar se va restitui licitantului. Dovada consemnării va fi ataşată ofertei de cumpărare, până la termenul stabilit pentru vânzarea la licitaţie publică. Detaliile privind documentaţia necesară în vederea participării la licitaţia publică şi modul de organizare a licitaţiei, precum şi descrierea activelor imobile supuse procedurii de valorificare sunt expuse în Caietul de Sarcini care include Regulamentul de vânzare şi de organizare a licitaţiei şi care poate fi achiziţionat de la sediul administratorului judiciar. Potenţialii ofertanţi au obligaţia achiziţionării caietului de sarcini, aceasta fiind condiţie obligatorie privind participarea la licitaţie. Preţul caietul de sarcini este de 3.570,00 lei, TVA inclus, plătibili în contul administratorului judiciar, nr.: RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi sau în numerar la sediul administratorului judiciar. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul administratorului judiciar EuroBusiness, pe site-ul www.lrj.ro, la tel./fax:0232/220777, 0733683702, mail:vanzari@lrj.ro.
Consorțiul format din EuroBusiness LRJ S.P.R.L., cu sediul în Iaşi, Str. Zorilor, nr.11, Jud. Iași, și INSOLVENCY HOUSE S.P.R.L., cu sediul în Sat Păun, Str. Arțarului, nr.7, Com. Bârnova, Jud. Iași, în calitate de administratori judiciari ai debitoarei PETROLBIT S.R.L., desemnați prin Încheierea nr. 99/09.05.2017, pronunţată de Tribunalul Iași Secţia a-II-a Civilă-Faliment în dosarul nr.3075/99/2017 (nr. în format vechi:131/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr.85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, coroborat cu prevederile Codului de Procedură Civilă, în măsura compatibilității, organizează licitație publică competitivă, cu strigare, în data de 12.12.2019, ora 11.00, pentru valorificarea următorului activ imobil: DENUMIRE ACTIV - PREȚ DE PORNIRE A LICITAȚIEI (EUR, fără TVA) Terminal pentru descărcare și depozitare produse petroliere (bitum), amplasat în Com. Holboca, Jud. Iași, compus din: 2.561.247,00. 1.Terenuri intravilane în suprafață totală de 38.662,00 mp (Teren intravilan, categ. curți-construcții, în suprafață totală de 10.528,00 mp, nr.cad.62984, CF nr.62984/UAT Holboca; Teren intravilan în suprafață totală de 8.250,00 mp, nr.cad.62985, CF nr.62985/UAT Holboca; Teren intravilan categ. neproductiv în suprafață totală de 6.422,00 mp, nr.cad.1770,CF nr.60172/UAT Holboca; Teren intravilan categ. căi ferate în suprafață totală de 2.938,00 mp, nr.cad.61833, CF 61833/UAT Holboca; Teren intravilan categ. neproductiv în suprafață totală de 6.945,00 mp, nr.cad.61615, CF nr.61615/UAT Holboca și Teren intravilan categ. neproductiv în suprafață totală de 2.000,00 mp, nr.cad.61045, CF nr.61045/UAT Holboca) 532.800,00; 2.Construcții situate pe terenul intravilan categ. curți-construcții în suprafață totală de 10.528,00 mp, nr.cad.62984, CF nr.62984 a UAT Holboca, astfel:1.560.323,00 - Construcțiile C1, C2 și C3 - 711.114,00; - Construcțiile C4 și C5 - 9.299,00; - Construcția C6 - 21.711,00; - Construcția C7 - 29.633,00; - Construcțiile C8, C9, C10 și C11 - 210.374,00; - Construcțiile C12, C13, C15 și C16 - 306.593,00; - Construcția C17 - 6.476,00; - Construcția C18 - 6.725,00; - Construcția C19 - 7.022,00; - Construcția C20 - 205.732,00; - Construcția C21 - 45.644,00; 3. Echipamentele de automatizare și instalațiile tehnologice specifice terminalului -468.103,00. Activul constând în Proprietate de tipul Terminal pentru descărcare și depozitare produse petroliere (bitum), amplasată în intravilanul Com. Holboca se vinde în bloc, ca un activ funcțional așa cum este prezentat, la valoarea de 2.561.247,00 EUR, fără TVA. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art.292, lit.F, din Codul Fiscal, în măsura îndeplinirii condițiilor legale. În cazul în care la licitaţia din 12.12.2019, nu se va reuși valorificarea activului imobil, aparţinând debitoarei, se va organiza o nouă licitaţie, în aceleaşi condiţii în data de 19.12.2019, ora 11.00, la sediul administratorului judiciar EuroBusiness LRJ S.P.R.L., din Iaşi, Str. Zorilor, nr.11, Jud. Iaşi. Persoanele care pretind vreun drept asupra activelor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 11.12.2019, respectiv 18.12.2019, ora 12.00, la sediul administratorului judiciar EuroBusiness LRJ S.P.R.L. din Iaşi, Str. Zorilor, nr. 11, Jud. Iaşi. În conformitate cu prevederile art.91, alin.1, din Legea nr.85/2014, bunurile înstrăinate de administratorul judiciar sau lichidator, în exerciţiul atribuţiilor sale, sunt dobândite libere de orice sarcini, precum ipoteci, garanţii reale mobiliare sau drepturi de retenţie, de orice fel, ori măsuri asiguratorii, cu excepția sechestrului penal. Modalitatea de valorificare a activului imobil este licitaţie publică, cu strigare, competitivă, conform Regulamentului de vânzare aprobat în cadrul Adunării Creditorilor din data de 05.12.2019. Pasul de licitație stabilit este de 5% din prețul de pornire al licitației, conform Regulamentului de vânzare aprobat în cadrul Adunării Creditorilor din data de 05.12.2019. Garanția de participare la licitație este în valoare de 10% din prețul de pornire a licitației, fără TVA, sumă ce va fi depusă în contul de lichidare al debitoarei PETROLBIT S.R.L., nr:RO66BUCU1032235341146RON, deschis la Alpha Bank, suc. Iași. Garanția de participare va fi depusă în lei la cursul BNR din data plății. În cazul câştigării licitației garanția se constituie avans, iar în caz contrar se va restitui licitantului. Dovada consemnării va fi atașată ofertei de cumpărare, până la termenul stabilit pentru vânzarea la licitație publică. Vizitarea și prezentarea activului se poate face în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul administratorilor judiciari, la locul în care acestea se află. Administratorii judiciari vor permite accesul ofertanților care vor achiziționa caietul de sarcini, doar în prezența unui reprezentant al acestora și la solicitarea scrisă prealabilă însoțită de o programare în acest sens. Reprezentanții administratorilor judiciari vor furniza toate informațiile suplimentare disponibile către cei care au achiziționat caietul de sarcini. Detaliile privind documentația necesară în vederea participării la licitația publică și modul de organizare a licitației, precum și descrierea activului imobil supus procedurii de valorificare sunt expuse în Caietul de Sarcini care include Regulamentul de vânzare și de organizare a licitaţiei şi care poate fi achiziţionat de la sediul administratorului judiciar EuroBusiness LRJ S.P.R.L. Potenţialii ofertanţi au obligaţia achiziţionării caietului de sarcini, aceasta fiind condiţie obligatorie privind participarea la licitaţie. Preţul caietului de sarcini este de 5.950,00 lei, TVA inclus, plătibili în contul administratorului judiciar EuroBusiness LRJ S.P.R.L., nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi sau în numerar la sediul administratorului judiciar EuroBusiness LRJ S.P.R.L. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul administratorului judiciar EuroBusiness LRJ S.P.R.L., pe site-ul www.lrj.ro, la tel. 0232/220777, 0733683702, 0744663190, mail: vanzari@lrj.ro sau lichidator.chirila@yahoo.com.
Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 13 decembrie 2019 - Cruce neagră
13/12/2019 07:23

Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 13 decembrie 2019. Pe data de 13 decembrie, este prăznuit Sfantul Ierarh Dosoftei. Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 13 decembrie 2019 - Cruce neagră. Toată viaţ ...

Horoscopul pentru miercuri 12 decembrie  2019
12/12/2019 05:16

BERBEC Ii convingeti foarte usor pe colegii dv. sa participe de maine la o activitate pentru care primiti aprecieri si bani numai dv. Amanati o intalnire, fara sa cereti acordul persoanei iubite si sunteti &qu ...

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 11 decembrie 2019
11/12/2019 08:32

Calendar Crestin Ortodox. Pe data de 11 decembrie, este prăznuit Sfantul Daniil Stalpnicul. Calendar Crestin Ortodox.Sărbătoare 11 decembrie 2019. Sfantul Daniil Stalpnicul s-a născut in satul Vitaria din ...

Horoscopul zilei: 11 decembrie 2019
11/12/2019 07:20

Berbec Pentru tine viata personala este in centrul atentiei. Esti determinat sa faci cateva schimbari, iar astrele te anunta ca este un cadru astral minunat sa discuti planurile si preocuparile pe care la ai c ...

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 12 decembrie 2019
11/12/2019 06:49

Calendar Crestin Ortodox. Pe data de 12 decembrie 2019, este prăznuit Sfantul Spiridon al Trimitundei. Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 12 decembrie 2019. Sfantul Spiridon al Trimitundei a trăit in sec ...

Horoscopul banilor pentru 2020. Nimic nu va fi ușor pentru nativii din Leu
10/12/2019 12:49

Noul An care se apropie cu pasi repezi nu va fi bland cu nativii din Leu. În orice caz, in plan financiar, lucrurile nu se vor lega conform planurilor gandite. Vor exista hopuri, poate prea multe, dezamă ...

Rugăciunea care te ajută să scapi de vicii. Rostește-o în Postul Crăciunului, face minuni!
10/12/2019 12:42

Există o rugăciune care te poate ajuta să scapi de vicii. Iată ce trebuie să spui. "Strălucind Dumnezeiescul har al Preasfantului Duh, purtătorule de lumină, Preacuvioase Părinte Memnon, Îm ...

Horoscop, marți, 10 decembrie 2019
10/12/2019 08:10

Horoscop. Gemenii primesc ajutor sau o serie de resurse de la cine nu se asteaptă, iar pentru Fecioare, dacă au copii, este cazul să fie mai atenti la nevoile lor.   Berbec Prietenia nu are ce căut ...

3 zodii de femei care nu pot rezista fără amanţi
10/12/2019 06:47

Conştiente de calităţile pe care le au, unele native ale zodiacului ştiu să le exploateze din plin şi le vor folosi in relaţiile şi cu alţi bărbaţi, nu doar in cea cu partenerul de viaţă. Cele mai ...

Horoscopul pentru  10 decembrie 2019
10/12/2019 05:00

BERBEC Se pune acut problema unor contracte, iar o buna prietena va ajuta sa rezolvati micile conflicte cotidiene cu partenerul de viata. Odata restabilita starea de sanatate, incepeti iar sa faceti drumuri. ...