HOROSCOPUL ZILEI - 16 decembrie

zodiac

Dimensiune font:

| 16-12-2020 06:00

Berbec

Deși astăzi ar fi indicat să te axezi pe activități ce țin de sectorul domestic, la fel de bine ai putea să-ți mobilizezi energia către planificarea minuțioasă a unei strategii financiare care presupune accesarea unor fonduri suplimentare. Nu te grăbi să iei vreo decizie, doar sondează terenul. La serviciu, cea mai simplă cale de succes este să spui clar celor din jur ceea ce dorești.

Taur
A avea curaj pentru a discuta sincer cu persoana iubită despre statusul sentimentelor voastre poate fi astăzi ușor frustrant, existând posibilitatea să nu fi înțeles sau ca partenerul tău să nu-ți răspundă pe măsură așteptărilor tale. Poate este cazul să analizezi dacă nu cumva s-au produs niște decalaje în privință concepțiilor voastre de viață, care ar fi indicat să fie clarificate.

Gemeni
Tema banilor și a confortului financiar sunt astăzi subiecte importante pentru tine, dar totuși ar fi recomandat să eviți luarea unor decizii în acest sens, factorul emoțional având un cuvânt greu de spus și nu neapărat unul obiectiv. Eventual, apelează la sfatul familiei. La serviciu, în ciuda faptului că ți-ai planificat exemplar activitatea, tensiunile cu colegii par a exista pe fundal.

Rac
Astăzi, propria persoană ar trebui să te preocupe în mod special, gasindu-ți timp pentru a te ocupa de înțelegerea și satisfacerea nevoilor tale emoționale. Faptul de a fi dispus să-ți exprimi clar intențiile dar și așteptările vis-à-vis de relația cu persoana iubita este acum oportun, chiar dacă nu este tocmai o misiune ușoară. Nu-ți fie teamă să-ți arați adevărată latură sensibilă.

Leu
Bun strateg în gestionarea chestiunilor ce țin atât de cămin, dar și de locul de muncă, astăzi sunt puține aspecte care-ți pot scăpa din vedere. Totuși, pentru a evita conflicte cu cei de acasă, ține cont de părerea acestora chiar dacă ești sigur că tu știi ceea ce e mai bine și lasă concluziile finale pentru o altă zi. Nu uita să-ți refaci rezervele energetice acasă, în compania celor dragi.

Fecioara
Aspectele pragmatice și expunerea clară a intențiilor sunt prioritățile tale în relația cu copiii, iar dacă aceștia îți solicită ajutorul îi poți ajuta în orice problemă care necesită un plus de perspicacitate. Totuși, nu neglija dorința de a te relaxa în compania unor grupuri de prieteni care-ți împărtășesc aceeași viziune și caută să aloci timp pentru aceste activități în cursul zilei.

Balanță
Flerul și o bună capacitate de analiză te ajută să găsești rapid noi surse de câștig dar în spate stă mult efort și există șansa de a deveni frustrant faptul că trebuie să te bazezi doar pe propriile puteri în realizarea proiectelor tale, fară să beneficiezi de o susținere consistentă din partea partenerului tău. Ceea ce faci este vizibil și apreciat, dar simți că nu obții satisfacția deplina.

Scorpion
Ziua este propice studiului acelor subiecte care sunt aproape de sufletul tău, dar concentrează-ți energia pe temele deja cunoscute. Ai putea să găsești o modalitate relaxantă de petrecere a zilei alăturându-te unui grup de amici în compania cărora te simți confortabil și să dezbateți temele voastre preferate, găsind astfel și modalitatea de a scăpa de stresul de la serviciu.

Săgetător
Unele temeri și insecurități care pot erupe acum din zona subconștientului stau în calea unor decizii, chiar dacă aparent ai la dispoziție toate argumentele necesare pentru a evalua o situație sau a câștiga o negociere. Poate este cazul să ai mai multă încredere în tine chiar dacă te întâlnești cu oameni și situații noi, încercând să nu te lași influențat atât de mult de emoții.

Capricorn
Senzitiv atunci când vine vorba de partenerul tău de cuplu, astăzi poți accesa ușor motivele din spatele acțiunilor sale, ceea ce ar trebui să simplifice armonizarea concepțiilor voastre de viață și punerea lor în practica. Încearcă să petreceți cât mai mult timp împreună, aceste momente de regăsire a căldurii și sentimentului de siguranță fiind cu adevărat reconfortante.

Vărsător
Poate mai atent și preocupat decât de obicei în relația cu cei de la serviciu, astăzi pare că îi supervizezi pe toți, știind exact cu cine ai de-a face și pe cine te poți baza pentru a-ți pune în practica planurile tale ambițioase. Totuși, se vor găsi câțiva care să nu se lase așa de ușor conduși și care nu vor ezita să te înfrunte fatis, dar nu lasă aceste tensiuni să-ți afecteze sănătatea.

Pești
Astăzi, se pot ivi ocazii de a negocia unele strategii de viitor cu persoane din afara țării sau chiar a te deplasa tu cu acest scop, dar recomandarea este să lași deciziile finale pentru o altă zi precum și încercarea de a ajunge la un consens cu colegii de muncă. Ideal ar fi să nu ratezi momentele de relaxare alaturi de persoana iubită și de copii, fiind prețioase și pline de tandrețe. 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

04:39

BANCUL ZILEI

06:00

 

Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., cu sediul în mun. Iași, șos. Aleea Nicolina, nr, 82, jud. Iași, tel: 0232-243.864; fax: 0232-212.231, e-mail: iasi@insolventa.ro, prin asociat coordonator Mititelu Corneliu, în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. Starmod S.A. Suceava cu sediul social în mun. Suceava, str. Universității, nr. 29, jud. Suceava, nr. înregistrare în Registrul Comerţului J33/69/1991 , C.U.I. RO3177717, numită potrivit Sentinţei Civile nr. 19 din data de 25.01.2022, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 9819/86/2010**, invită toți agenții economici interesați ca, până la data de 11.11.2022, ora 16:00, să depună o ofertă financiară și o ofertă tehnică pentru efectuarea lucrărilor cadastrale de reglementare a situațiilor tehnico-cadastrale pentru bunurile imobile din patrimoniul societății Starmod S.A. Suceava. Condiții de formă: Ofertele vor fi depuse la sediul lichidatorului judiciar MANAGEMENT REORGANIZARE LICHIDARE IAȘI S.P.R.L., din Iași, str. Aleea Nicolina, nr. 82, într-un plic închis şi sigilat prin aplicarea ștampilei ofertantului, ce va conţine documentele de participare mai jos menţionate. Plicul va menţiona în mod obligatoriu şi limitativ: numele/denumirea ofertantului, adresa domiciliului/sediului social al ofertantului, precum şi menţiunea „ofertă servicii cadastrale, a nu se deschide înainte de data de 11.11.2022, ora 16.00”. Solicităm ca oferta financiară să conţină următoarele elemente obligatorii: -Preț (va fi exprimat în lei, fără T.V.A.); -Acordul expres al ofertantului ca plata prețului să se efectueze în conformitate cu dispozițiile Legii 85/2006, pe măsură ce se vor obține fonduri din valorificari de active din patrimoniul societății debitoare. Solicităm ca oferta tehnică să conţină următoarele elemente obligatorii: -Termen de execuţie; -Lista serviciilor cadastrale ce vor fi prestate pentru reglementarea situațiilor tehnico-cadastrale pentru bunurile imobile din patrimoniul societății Starmod S.A. Suceava. -Certificatul de atestare din care reiese că ofertantul este calificat şi atestat în vederea efectuării de operațiuni/servicii cadastrale. Va fi descalificată automat orice ofertă care nu conţine toate documentele sus-menţionate. Pentru cuantificarea preţului de executare a lucrării, accesul în incinta societăţii debitoare se face cu programare (48 de ore) şi este condiţionat de semnarea unui Protocol de vizitare a acesteia care cuprinde clauze de confidenţialitate. Pentru programare ofertanţii trebuie să-şi anunţe prin fax la 0232-243.864 sau e-mail iasi@insolventa.ro intenţia de vizitare. Relații suplimentare se pot obține de la: -tel. 0232-243.864 0755.132.473 -fax: 0232-212.231 -email: secretariat@insolventa.ro
VANZARE TEREN SI CONSTRUCTII PIATA NEAMT str. Piata Garii, nr.7, loc. Piatra Neamt, jud. Neamt. Subscrisa BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L. desemnata in calitate de administrator judiciar al debitoarei PERLA INVEST S.R.L., in reorganizare, prin Incheierea de sedinta nr. 236 din data de 19.04.2016, pronuntata in Dosarul nr. 2699/103/2015/a4, de Tribunalul Neamt – Sectia a II-a Civila, de Contencios Administrativ si Fiscal, organizeaza in data de 23.11.2022, ora 13:00, la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., din Bucuresti, Str. Invingatorilor nr. 24, Victory Business Center, Et. 4, Sector 3, sedinta de licitatie publica cu strigare pentru vanzarea, in bloc, a proprietatii imobiliare compuse din: -teren intravilan, in suprafata de 1.000 mp, inscris in CF nr.54618 a Mun.Piatra Neamt, avand nr. cadastral 54618; -constructie in suprafata utila de 567,46 mp, inscrisa in CF nr.54618-C1-U1 a Mun. Piatra Neamt, avand nr. cadastral 54618-C1-U1; -constructie in suprafata utila de 1.707,65 mp, inscrisa in CF nr.54618-C1-U2 a Mun. Piatra Neamt, avand nr.cadastral 54618-C1-U2 situate in Mun. Patra Neamt, str. Piata Garii, nr.7, jud. Neamt. Pretul de pornire al sedintei de licitatie 1.379.000 EUR, exclusiv TVA. Detalierea componentei acelor blocuri de active poate fi solicitata administratorului judiciar la adresa de e-mail business.restructuring@bdo.ro. Ofertantii care doresc sa participe la licitatie trebuie sa depuna la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., cel tarziu cu o zi lucratoare inaintea sedintei de licitatie publica la care doresc sa participe, personal sau prin curier, ora 17:00, toate documentele specificate in cuprinsul Caietului de sarcini, ce poate fi achizitionat de la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L. pentru suma de 1.000 Lei, exclusiv TVA. Plata Caietului de sarcini se va realiza prin transfer bancar in contul unic de insolventa al societatii PERLA INVEST S.R.L., pe baza facturii comunicate de catre administratorul judiciar. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul 021.319.94.76 sau e-mail business.restructuring@bdo.ro.
Evenimentele din perioada 20-26 noiembrie 2022 ce vor avea loc în Arhiepiscopia Iașilor
27/11/2022 10:57

 În perioada 20-26 noiembrie 2022, in Arhiepiscopia Iasilor vor avea loc următoarele evenimente: Duminică, 20 noiembrie Înaltpreasfintitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovine ...

Calendar Ortodox, 27 noiembrie. Sfântul Iacov
27/11/2022 09:19

În Calendarul Ortodox este pomenit, astăzi, 27 noiembrie, un Sfant care si-a dat viata pentru credinta pe care a purtat-o. Este vorba despre Iacov, cel care a sfarsit in chinuri groaznice. Sfantul I ...

HOROSCOPUL ZILEI
27/11/2022 05:15

BERBEC Ai entuziasmul necesar pentru a face o schimbare legată de cămin sau familie. Este de bun augur orice demers, fie că e vorba de o schimbare, o investitie, o decizie legată de această zonă. TAUR ...

Calendar ortodox, 26 noiembrie. Sfântul Stelian, ocrotitorul copiilor. Moaștele lui de află la București
26/11/2022 08:29

În fiecare an pe data de 26 noiembrie Biserica Ortodoxă il cinsteste pe Sfantul Stelian, ocrotitorul pruncilor si al familiilor crestine. Sfantul Stelian s-a născut in secolul VI, in Adrianopolis, intr ...

HOROSCOPUL ZILEI
26/11/2022 04:56

 BERBEC E posibil ca astăzi să te simti destul de rău, mai ales dacă ai făcut anumite excese alimentare. Încearcă pe viitor să dai dovadă de mai multă responsabilitate si să nu mai fii ata ...

Psalmul 50, calea prin care restabilim legătura cu Dumnezeu
25/11/2022 13:30

Psalmul 50, unul dintre cei 7 psalmi penitentiali ai prorocului David, este o creatie literară de o profunzime exceptională, care surprinde in amănunt starea degradată a omului căzut in păcat, dar si poc ...

Psalmul 3, aducător de bunăstare
25/11/2022 11:30

Pentru cei care vor bunăstare, Pslamul 3 este de ajutor. 1. Doamne, cat s-au inmulţit cei ce mă necăjesc! Mulţi se scoală asupra mea; 2. Mulţi zic sufletului meu: "Nu este mantuire lui, intru Du ...

 Rugăciune făcătoare de minuni către Sfânta Muceniţă Ecaterina
25/11/2022 09:54

"O, Sfantă Mare Muceniţă Ecaterina, bucuria negrăită a ingerilor şi oglinda frumuseţii fecioarelor, ceea ce ai strălucit prin curăţia minţii in chip minunat, tuturor izvorand razele inţelepciun ...

Calendar ortodox, 25 noiembrie. Sfânta Ecaterina
25/11/2022 08:54

Calendar ortodox 25 noiembrie 2022. Biserica Ortodoxă prăznuieşte sărbătoarea cu cruce neagră Sfanta Muceniţă Ecaterina, in fiecare an, pe 25 noiembrie. Sfanta Muceniţă Ecaterina s-a născut in Ale ...

HOROSCOPUL ZILEI
25/11/2022 05:03

 BERBEC Va grabiti sa achitati facturile restante si sa faceti si mici investitii, cu toate ca mai aveti de asteptat pana va reechilibrati financiar. Vi se cer referinte pentru un coleg. TAUR Sentimenta ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei