HOROSCOPUL ZILEI - 16 decembrie

zodiac

Dimensiune font:

| 16-12-2020 06:00

Berbec

Deși astăzi ar fi indicat să te axezi pe activități ce țin de sectorul domestic, la fel de bine ai putea să-ți mobilizezi energia către planificarea minuțioasă a unei strategii financiare care presupune accesarea unor fonduri suplimentare. Nu te grăbi să iei vreo decizie, doar sondează terenul. La serviciu, cea mai simplă cale de succes este să spui clar celor din jur ceea ce dorești.

Taur
A avea curaj pentru a discuta sincer cu persoana iubită despre statusul sentimentelor voastre poate fi astăzi ușor frustrant, existând posibilitatea să nu fi înțeles sau ca partenerul tău să nu-ți răspundă pe măsură așteptărilor tale. Poate este cazul să analizezi dacă nu cumva s-au produs niște decalaje în privință concepțiilor voastre de viață, care ar fi indicat să fie clarificate.

Gemeni
Tema banilor și a confortului financiar sunt astăzi subiecte importante pentru tine, dar totuși ar fi recomandat să eviți luarea unor decizii în acest sens, factorul emoțional având un cuvânt greu de spus și nu neapărat unul obiectiv. Eventual, apelează la sfatul familiei. La serviciu, în ciuda faptului că ți-ai planificat exemplar activitatea, tensiunile cu colegii par a exista pe fundal.

Rac
Astăzi, propria persoană ar trebui să te preocupe în mod special, gasindu-ți timp pentru a te ocupa de înțelegerea și satisfacerea nevoilor tale emoționale. Faptul de a fi dispus să-ți exprimi clar intențiile dar și așteptările vis-à-vis de relația cu persoana iubita este acum oportun, chiar dacă nu este tocmai o misiune ușoară. Nu-ți fie teamă să-ți arați adevărată latură sensibilă.

Leu
Bun strateg în gestionarea chestiunilor ce țin atât de cămin, dar și de locul de muncă, astăzi sunt puține aspecte care-ți pot scăpa din vedere. Totuși, pentru a evita conflicte cu cei de acasă, ține cont de părerea acestora chiar dacă ești sigur că tu știi ceea ce e mai bine și lasă concluziile finale pentru o altă zi. Nu uita să-ți refaci rezervele energetice acasă, în compania celor dragi.

Fecioara
Aspectele pragmatice și expunerea clară a intențiilor sunt prioritățile tale în relația cu copiii, iar dacă aceștia îți solicită ajutorul îi poți ajuta în orice problemă care necesită un plus de perspicacitate. Totuși, nu neglija dorința de a te relaxa în compania unor grupuri de prieteni care-ți împărtășesc aceeași viziune și caută să aloci timp pentru aceste activități în cursul zilei.

Balanță
Flerul și o bună capacitate de analiză te ajută să găsești rapid noi surse de câștig dar în spate stă mult efort și există șansa de a deveni frustrant faptul că trebuie să te bazezi doar pe propriile puteri în realizarea proiectelor tale, fară să beneficiezi de o susținere consistentă din partea partenerului tău. Ceea ce faci este vizibil și apreciat, dar simți că nu obții satisfacția deplina.

Scorpion
Ziua este propice studiului acelor subiecte care sunt aproape de sufletul tău, dar concentrează-ți energia pe temele deja cunoscute. Ai putea să găsești o modalitate relaxantă de petrecere a zilei alăturându-te unui grup de amici în compania cărora te simți confortabil și să dezbateți temele voastre preferate, găsind astfel și modalitatea de a scăpa de stresul de la serviciu.

Săgetător
Unele temeri și insecurități care pot erupe acum din zona subconștientului stau în calea unor decizii, chiar dacă aparent ai la dispoziție toate argumentele necesare pentru a evalua o situație sau a câștiga o negociere. Poate este cazul să ai mai multă încredere în tine chiar dacă te întâlnești cu oameni și situații noi, încercând să nu te lași influențat atât de mult de emoții.

Capricorn
Senzitiv atunci când vine vorba de partenerul tău de cuplu, astăzi poți accesa ușor motivele din spatele acțiunilor sale, ceea ce ar trebui să simplifice armonizarea concepțiilor voastre de viață și punerea lor în practica. Încearcă să petreceți cât mai mult timp împreună, aceste momente de regăsire a căldurii și sentimentului de siguranță fiind cu adevărat reconfortante.

Vărsător
Poate mai atent și preocupat decât de obicei în relația cu cei de la serviciu, astăzi pare că îi supervizezi pe toți, știind exact cu cine ai de-a face și pe cine te poți baza pentru a-ți pune în practica planurile tale ambițioase. Totuși, se vor găsi câțiva care să nu se lase așa de ușor conduși și care nu vor ezita să te înfrunte fatis, dar nu lasă aceste tensiuni să-ți afecteze sănătatea.

Pești
Astăzi, se pot ivi ocazii de a negocia unele strategii de viitor cu persoane din afara țării sau chiar a te deplasa tu cu acest scop, dar recomandarea este să lași deciziile finale pentru o altă zi precum și încercarea de a ajunge la un consens cu colegii de muncă. Ideal ar fi să nu ratezi momentele de relaxare alaturi de persoana iubită și de copii, fiind prețioase și pline de tandrețe. 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:07

BANCUL ZILEI

05:48

%ANUNTSPECIAL%
Lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 200/89/2011, aflat pe rolul Tribunalului Vaslui şi C.E.C. Bank Sucursala Vaslui, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006, privind procedura insolvenţei, precum şi a Codului de procedură civilă, a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „GENIALUL” S.R.L. Vaslui, cu sediul în mun. Vaslui, str. Alexandru cel Bun, bl. 187, sc. C, et. 2, ap. 12, judeţul Vaslui, cât şi terenul proprietatea lui Cordunianu Tudorel, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV, ADRESA, Componenţa/Observaţii, Valoare - lei- 1. Construcţia C2 – magazin, birou, spaţiu odihnă, Loc. Secuia, com. Muntenii de Jos, jud. Vaslui, suprafaţă construită 130,96 m.p., iar terenul pe care este amplasată construcţia nu aparţine debitoarei, 24.720,00 2. Bunuri mobile, Loc. Secuia, com. Muntenii de Jos, jud. Vaslui Vitrină frigorifică Mondial Elite, Rafturi PAL, Birou-masă PAL, Raft pâine lemn, Cântar electronic, Casă de marcat Datecs MP55A, 1.165,00. Preţul de pornire la licitaţie este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform hotărârii Adunării creditorilor din data de 23.03.2021. Vânzarea prin licitaţie publică pentru bunurile debitoarei va avea loc la data de 18.06.2021, ora 1000 şi se vor organiza 5 şedinţe săptămânale, respectiv la până la data de 16.07.2021. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 5% din preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile mobile şi 2.000 lei din valoarea activului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini este 500,00 lei pentru bunurile imobile şi 50,00 lei pentru bunurile mobile şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefonul 0335/566.035, 0727/850.575, fax 0335/814.103. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
1. Informații generale privind autoritatea contractantă, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax și/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Zemeș, str. Principală, nr. 200, Zemeș, judeţul Bacău, telefon 0234383037, fax 023438330, email adp@zemes.ro, persoană de contact Alupei Teofil. 2. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie închiriat: Spațiu nr. 1 (boxă), în suprafață de 16,03 m.p., ce face parte din imobilul Piață Zemeș, strada Principală nr.160, proprietate publică a Comunei Zemeș, pentru activități economice comerț sau servicii. Închirierea se face conform H.C.L. 82/17.05.2021, si O.U.G. nr. 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc in Caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: de pe site-ul www.zemes.ro sau de la sediul U.A.T. Comuna Zemeș. 3.2. Denumirea și datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul instituției de la care se poate obține un exemplar din documentația de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, U.A.T. Comuna Zemeș, strada Principală nr. 200, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.3. Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 10 lei, se poate achita numerar la casieria UAT Comuna Zemeș. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 14/06/2021, ora 13.00. 4. Informații privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 23/06/2021, ora 13.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Zemeș, strada Principală, nr. 200, județul Bacău. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: un exemplar. 5. Data și locul la care se va desfășura ședința publică de deschidere a ofertelor: 24/06/2020, ora 10.00, la sediul UAT Comuna Zemeș, str. Principală nr. 200, județul Bacău. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Bacău, Str. Ştefan cel Mare nr. 4, tel: 0234/514419, fax 0234/525211, email tr-bacau-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunțului de licitație către instituțiile abilitate, în vederea publicării: 26/05/2021
Reguli la spovedanie. Ce nu trebuie să spui
13/06/2021 09:30

Spovedania trebuie făcută la initiativa celui care merge să mărturisească păcatele, respectand cateva reguli fără de care acest act nu poate fi implinit in totalitate. Unul dintre cele mai importante ...

HOROSCOPUL ZILEI
13/06/2021 06:05

BERBEC Situatia ta financiară este invăluită intr-o ceată greu de pătruns si bine ar fi să lasi lucrurile asa. Chiar dacă iti doreai mai mult, ai incredere că la momentul potrivit vei primi.   T ...

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 12 iunie 2021
12/06/2021 10:22

Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 12 iunie 2021. Pe data de 12 iunie, este prăznuit Sfantul Cuvios Onufrie. Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 12 iunie 2021. Sfantul Cuvios Onufrie a trăit in juru ...

HOROSCOPUL ZILEI
12/06/2021 05:47

 BERBEC Accentul zilei revine segmentului amoros. Atat in relatia cu persoana iubită cat si in relatia cu copiii se intrezăresc schimbări plăcute, mai mult sau mai putin. TAUR Situatia ta financiar ...

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 11 iunie 2021. Cui să-i spui
11/06/2021 16:05

Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 11 iunie 2021. Pe data de 11 iunie, este prăznuit Sfintul Luca al Crimeei. De asemenea, este amintit Sfantul Vartolomeu. Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 11 iuni ...

HOROSCOPUL ZILEI
11/06/2021 05:40

 BERBEC Ziua iti aduce multe schimbări in plan profesional. Se pare că unele relatii cu persoane care te-au sustinut pană acum in demersurile tale de la locul de muncă se vor reconfigura, dacă nu chi ...

Luna Nouă și eclipsa de Soare din 10 iunie 2021. Răspunsuri venite pe neașteptate
10/06/2021 13:51

Luna Nouă din semnul Gemenilor este insotită si de o eclipsă partială de Soare cu o acoperire foarte mică, in Romania fiind vizibilă in partea de nord si in centrul tării. În plus, alături de Soar ...

Eclipa de Soare. Ziua Inelului de Foc
10/06/2021 09:02

    Pe data de 10 iunie 2021 va avea loc o Eclipsă Inelară de Soare şi va putea fi văzută in Romania, dar numai intr-o anumită regiune a tării. Deoarece orbita Lunii nu este perfect circular ...

HOROSCOPUL ZILEI
10/06/2021 05:23

BERBEC Sunteti obligat să dati un răspuns cat mai rapid la propunerea care vi se face dimineata pentru o noua ocupatie sau contract. Aveti contraargumente puternice, dar parcă nimeni nu vrea azi să vă asc ...

HOROSCOPUL ZILEI
09/06/2021 05:20

 BERBEC Accentul zilei revine segmentului amoros. Atat in relatia cu persoana iubită cat si in relatia cu copiii se intrezăresc schimbări plăcute, mai mult sau mai putin. TAUR Situatia ta financiar ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei