Luna Nouă în Balanță, moment de răscruce pentru toate zodiile. Ce ne așteaptă pe fiecare

download

Dimensiune font:

| 06-10-2021 08:29

 

Pe 6 octombrie are loc Luna Nouă în Balanță.
“Cine a masurat apele cu mana lui? Cine a masurat cerurile cu palma si a strans tarana pamantului intr-o treime de masura? Cine a cantarit muntii cu cantarul, si dealurile, cu cumpana? ( Isa 40:12 ).

Luna Noua este este asociata cu noi inceputuri iar in semnul cardinal si de aer al Balantei, aceste “inceputuri” sunt legate de lege, judecata, echilibru si mentinere a pacii dar si de dragoste si relatii. Balanta guverneaza echilibrul, pacea, armonia, frumusetea, relatiile, justitia, legea karmei, diplomatia si corectitudinea. Aspectul umbra al Balantei este indecizia, versatilitatea, superficialitatea. Balanta vorbeste despre “ eu si cu tine, eu si cu mine insami” si simbolizeaza judecata bazata pe greutate. Greselile pamantesti sunt judecate pe baza legilor pamantesti iar pacatele, abaterile de la legile divine ale vietii, sunt judecate pe baza legii lui Dumnezeu.

Cu Luna Noua in semnul Balantei (gradul 13:25) incepem sa cantarim sufletul, oamenii, trecutul, relatiile, gandurile noastre, valoarea acestora. Angajamentele, promisiunile, semnaturile, uniunile, legaturile, intelegerile, procesele si in general afacerile in legatura cu legile, intregesc cartea de vizita a semnului Balanta. Este cel mai bun timp pentru a analiza si pentru a adauga ceva nou in modelul nostru relational(relatia cu mine insami, relatia cu ceilalti), pentru a intelege cum putem armoniza relatiile noastre ( relatia cu noi insine, casniciile, relatiile de munca, de afaceri, de familie, cu copii, cu sotul, cu sotia,etc.). Balanta este destul de indecisa in luarea unei decizii, are nevoie de timp pentru o solutie clara, constienta si corecta. Iar aceasta Luna Noua ne cere sa cantarim cu atentie optiunile, oportunitatile dar si provocarile ce vin in calea noastra. La urma urmei, este un semn asociat cu un cantar ce cantareste tot ceea ce dam si tot ceea ce primim. Lucrurile se vor aseza mult mai bine daca, incercam sa ne intelegem cu ceilalti, daca ne concentram mai mult pe armonie, pace si echilibru(cerintele balantei). Avem posibilitatea sa cantarim anumite situatii de viata(locul in care apare semnul Balantei in harta natala) si sa decidem in ce directie trebuie sa mergem in continuare.

Luna Noua in Balanta ( echilibru, relatii, egalitate, dragoste, feminitate, creativitate, viata in doi, cantar, toleranta, diplomatie, pace, intelegere, rafinament, comparare si cooperare) activeaza casa IX, o casa ce ne trimite in pelerinaj la Dumnezeu. Suntem ajutati prin ghizi spirituali, intuitie, rugaciune, vise, premonitii, pelerinaje, sa vedem lumina de la capatul tunelului. Luna Noua in casa IX straluceste de multe ori dupa un eveniment dureros: o cariera care se incheie, o casatorie prabusita, o pierdere, cand suntem dezamagiti. Constientizam ca legile divine sunt adevarate indiferent de circumstante. Suntem sustinuti sa cautam adevaratul sens al vietii, o noua speranta, o noua modalitate de a lua parte la lume. O calatorie, o carte, un studiu, un curs nou, un simbol, noi posibilitati, o rugaciune, pot schimba perspectiva si, prin urmare, activitatile de zi cu zi. Daca vom merge doar pe adoptarea unei filosofii inguste si negative, putem lucra impotriva energiei acestei lunatii, ramanand in situatii nesanatoase care ne afecteaza emotional si psihologic. Casa a IX-a este, de asemenea, cunoscuta sub numele de „ Casa credintei, intelepciunii si inchinarii divine ” iar Luna Noua in Balanta ne predica despre o rugaciune simpla care ne salveaza, ne vindeca, ne mangaie, ne inalta:” Cred Doamne! Ajuta necredintei mele.” Asa, Ingerii ne aplauda la fiecare pas pe drumul spre adevarata casa … “.



Marte pe gradul 13:58 Balanta este un invitat important al acestei lunatii si poate insufleti cu siguranta relatiile, confruntarile relationale, dusmaniile, nerabdarea, furia. Cel mai bine ar fi sa incercam ca cultivam toleranta si acceptarea oamenilor asa cum sunt ei si nu cum am vrea noi sa fie. Este timpul sa invatam ca Dumnezeu este Judecatorul final :

“ Unul singur este datatorul si judecatorul Legii: Acela care are putere sa mantuiasca si sa piarda. Dar tu cine esti de judeci pe aproapele tau? “Iac 4:12

Tot la masa mirilor(Luna in fuziune cu Soarele in Balanta) sta destul de aproape si asteroidul Karma(3811) pe gradul 14:01 Balanta.

Acest asteroid vorbeste despre conexiuni karmice intre oameni fie bune sau rele in functie de ce trebuie lamurit, platit, iertat, repetat. Karma nu este o pedeapsa divina, nu este o pedeapsa de dragul pedepsei, nu este neaparat “ ochi pentru ochi” ci aduce situatii care vor sa ne ajute sa invatam din greselile noastre. Karma este soarta asupra careia nu avem nici un control, evenimentele sunt menite sa se intample si sunt puse in miscare de forte dincolo de controlul nostru. Karma este justitia divina, ea este 100% corecta si noi trebuie sa invatam sa fim corecti si iubitori.

Aceasta Luna Noua in Balanta de mana cu asteroidul Karma in Balanta poate fi un declansator KARMIC al reglarii unor conturi karmice din trecut, vieti trecute. Evenimente negative karmice sunt ca accidentele, rup inima, aduc pierderi financiare, viata relationala grea, relatie grea cu partenerul de viata, cu asociatul, aici aplicarea legii pamantesti pare nedreapta dar ea are radacinile dincolo de timpul prezent. Trecutul “traieste” in prezent ne spune asteroidul Karma.



Cu asteroidul Karma in Balanta in casa IX, memoria karmica are inregistrari legate de parteneri, asociati, concurenti, dusmanii, iubire, aplicarea justitiei, cariera politica sau artistica, studii, religie, adevar, libertate, calatorii, alte culturi. Karma persista foarte mult timp atunci cand o alimentam cu energie, atentie, emotii puternice, dar odata ce am inteles conditionarile karmice si suntem dispusi sa ne schimbam, sa ne iertam, viata noastra se poate schimba.

Lectia karmica a acestui moment astral important ne cere sa cultivam adevarul, dreptatea, inspiratia, speranta, credinta, perspectiva spirituala, sa fim atenti la tot ceea ce vorbim, ce transmitem prin cuvintele noastre. Sa practicam ceea ce predicam si sa intelegem ca Legea lui Dumnezeu este, de asemenea, jugul lui Dumnezeu si acesta va fi mai greu cu cat ne indepartam de adevarurile divine cultivand doar adevarul vostru.

Uranus retrograd pe gradul 13:56 Taur participa in stilul lui inedit la acest moment astral, nu este prea bine venit la nunta cosmica dar isi cunoaste darul si vrea cu orice pret sa-l imparta cu toti. Cu un aspect de inconjuctie(150 grade) intre Luna Noua in Balanta, Marte in Balanta, Karma in Balanta si Uranus retrograd in Taur, lipsa de afinitate intre aceste semne ofera o cantitate extraordinara de instabilitate. Indiferent de motive, aerul si pamantul nu se inteleg fara o mediere puternica. Efectele acestui aspect sunt greu de prevazut, cer o ajustare, o schimbare de atitudine, o adaptare, o nevoie de a ne apara pozitia. Nu numai ca este un moment imprevizibil, dar un drum in rampa nu ofera o vizibilitate prea mare. Singura modalitate de a schimba dinamica acestui aspect este sa avem incredere in vocea interioara, in intuitia noastra(vocea divina din noi), astfel incat sa trecem cu bine prin provocarile acestui moment ce ne plimba intre “o stanca si un loc greu” intre “ciocan si nicovala”. Uranus retrograd in Taur va aduce la suprafata problemele nerezolvate sau ingropate legate de familie, mosteniri de familie, proprietati, parinti, tara, neam, finante. De asemenea, ne ofera si o arma cereasca puternica si asta este intuitia-vocea divina, dar trebuie sa o auzim si sa tinem seama de ea. Visele vor deveni mai vii si chiar profetice.

Poate fi un moment pentru a descoperi in noi curajul de a merge dincolo de zona care ne ofera un asa zis confort, pentru a incepe o noua etapa in viata noastra. Trebuie sa incercam sa ne stapanim, sa cultivam calmul, iertarea, si chiar ca este cel mai bun timp in care sa invatam din nou despre Iertare:“CINE NU IARTA DISTRUGE PUNTEA PE CARE TREBUIE SA TREACA CHIAR EL INSUSI “.

Fiecare Luna Noua “munceste “ pentru viitorul nostru iar in semnul Balantei, entitatile spirituale solare si lunare pun un accent deosebit pe echilibrari karmice in orice fel de relatie. Aceasta lunatie este un “ STOP KARMIC” in relatiile cu probleme, aici vorbim de sfarsitul unor plati karmice si trebuie sa intelegem ca Universul are ceva pregatit pentru un drum nou.

Luna Noua din Balanta nu este usoara si poate aduce la iveala tot felul de probleme legate de echilibrul parteneriatelor noastre, iar multi dintre noi ar putea exploda in furie si frustrare. Provocarile acestei luni noi in Balanta ne pun la treaba, sa gasim toate instrumentele, oamenii, rugaciunea, semnele, calatoria, ghizii spirituali. care ne pot ajuta in construirea armoniei interioare. Este timpul sa incepem sa spunem o poveste noua care sa ne include pe toti, sa lasam sabiile jos, sa cultivam adevarul si integritatea, pacea si armonia, iubirea si bunavointa, sa creem conditii de concurenta egala pentru toata lumea. Multe dintre dintre experientele teribile ale vietii pot fi transformate printr-un simt al umorului benefic. Arma Balantei este atitudinea pozitiva in fata tuturor provocarilor vietii.

Sursa - www.adriana-astro.com

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Baba Vanga și Nostradamus profețesc Al Treilea Război Mondial: ce oras va arde din temelii la inceputul conflagratiei
18/04/2024 20:57

 Baba Vanga este renumită pentru serie sa de previziuni, unele dintre ele extrem de tulburătoare. Multe dintre acestea au fost consemnate de presă incă din timpul vietii ei. Chiar si după moartea sa i ...

HOROSCOPUL ZILEI
18/04/2024 07:58

 BERBEC Accentul zilei revine segmentului amoros. Atat in relatia cu persoana iubită cat si in relatia cu copiii se intrezăresc schimbări plăcute, mai mult sau mai putin. TAUR Situatia ta financiar ...

Primele Denii din acest Post: Programul slujbelor la Catedrala Patriarhală
17/04/2024 11:12

In săptămana a cincea din Postul Mare, crestinii ortodocsi participă la primele slujbe numite Denii din parcursul anului bisericesc: Denia Canonului Mare – miercuri si Denia Acatistului Bunei Vestiri – v ...

HOROSCOPUL ZILEI
17/04/2024 08:20

 BERBEC Sunteti obligat să dati un răspuns cat mai rapid la propunerea care vi se face dimineata pentru o noua ocupatie sau contract. Aveti contraargumente puternice, dar parcă nimeni nu vrea azi să v ...

Horoscopul zilei
16/04/2024 04:27

  CAPRICORN Poate o s-aveţi o discuţie - de principiu - referitoare la locuinţa şi o să vă decideţi fie acum dacă vă luaţi alta, ori o renovaţi doar, fie in ianuarie - februarie. E posibil s ...

Horoscopul Zilei
15/04/2024 04:58

  BERBEC Responsabilităţile pe care le ai de indeplinit sunt mari şi pe termen lung TAUR Inventivitatea şi originalitatea nu lipsesc din comportamentul tău GEMENI Vă chivernisiţi in aşa fel b ...

HOROSCOPUL ZILEI
14/04/2024 04:00

Berbec Esti asaltat de multe cunostinte, rude sau prieteni Taur Atragi persoane care doresc să te asculte Gemeni Amicii iti vor sanctiona orice vorbă sau gest Rac Alege-ti cuvintele cu grijă si vorbes ...

Evenimente care vor avea loc în Arhiepiscopia Iaşilor, în perioada 14-20 aprilie 2024
13/04/2024 12:39

  Duminică, 14 aprilie – Duminica a 4-a din Post (a Sfantului Ioan Scărarul) La Catedrala Mitropolitană din Iaşi, Preasfinţitul Părinte Nichifor Botoşăneanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopie ...

Părintele Necula, afirmația care înspăimântă: Staţi liniştiţi! Toată societatea este într-o derivă psihiatrică! - Marele păcat în postul Paștelui
12/04/2024 20:11

Prezent la Conferinţa Naţională de Sănătate Mintală a Copilului şi Adolescentului, preotul Constantin Necula, afirmatie care te va pune pe ganduri. „Staţi liniştiţi! Toată societatea este intr-o d ...

Biserica blestemată din Bărăgan, magnet pentru vânătorii de fantome. Masacrul din timpul războiului ce a făcut-o celebră
11/04/2024 16:52

Un lăcaş de cult din inima Bărăganului, construit in urmă cu mai bine de 170 de ani, a devenit faimos. Legendele care s-au ţesut in jurul bisericii vorbesc despre un masacru petrecut aici in timpul celui ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei