Luna Plină în Berbec. Ce zodii vor fi afectate

Luna-Plină-în-Berbec

Dimensiune font:

| 30-09-2020 13:39

 

Pe 2 octombrie 2020 are loc cu Luna în Berbec, in opozitie cu Soarele pe gradul 9:08 Balanta. Cum Berbecul se arunca tot timpul in experiente fara a sta prea mult pe ganduri, aceasta Luna Plina ne spune ca putem culege roadele actiunilor noastre nesabuite uitand de multe ori ca si “noul” trebuie mai intai cercetat, analizat si apoi imbratisat. Nerabdarea costa de multe ori iar aceasta Luna Plina in Berbec vine cu o nota de plata.

Influenta majora a acestei Luni Pline in Berbec va fi asupra semnelor cardinale Berbec, Balanta, Rac, Capricorn, in special asupra celor nascuti in jurul datei de 2 dar si asupra celor care au planete in jurul gradului 10 Rac, Capricorn, Balanta, Berbec.

 BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Aceasta Luna Plina destul de tensionata face multa lumina in planurile personale, in modul in care actionati in viata de zi cu zi, in imaginea personala, in relatiile voastre. Cum Luna Plina vorbeste despre finaluri, apogeul unei situatii de viata ( pozitive sau negative), acest moment este o oportunitate de a scapa de o personalitate care nu vi se mai potriveste, de o relatie care nu va ajuta sa va dezvoltati in mod benefic viata. “Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt  pe voi, pe modul vostru de manifestare, corpul fizic, potentialul vostru, temperamentul vostru, cariera, imagine profesionala, familie, ambitiile lumesti si au legatura cu semintele plantate in martie(24) 2020 cand a fost Luna Noua in Berbec.

 TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

 Aceasta Luna Plina va cere sa eliminati tot ce este toxic in viata voatra, in mintea voastra, in relatiile voastre, in sufletul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre dar si a credintei voastre. Puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. Este cel mai bun moment pentru terapia sufletului vostru, pentru iertarea voastra dar si a celor din jurul vostru. Evitati sentimentele de vinovatie, incercati sa nu va legati prea mult de lucrurile rele si ciudate, acestea pot deveni adevarate otravuri care va destabilizeaza sanatatea. “Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt pe ceea ce este adunat in sufletul vostru, pe credinta voastra, munca, proiecte de munca, colegi,  si au legatura cu semintele plantate in martie(24) 2020 cand a fost Luna Noua in Berbec.

 GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

 Aceasta Luna Plina face multa lumina in prieteniile voastre, in proiectele sociale si profesionale, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, experiente si iubiri imprevizibile, idei si planuri ciudate. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri, asupra idealurilor false. Deci, “ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt pe prieteniile voastre, pe aliantele voastre, pe dorintele voastre, copii, mandrie , placerile voastre, si au legatura cu semintele plantate in  martie 2020 cand a fost Luna Noua in Berbec.

 RAC / ASCENDENTUL IN RAC

 Aceasta Luna Plina, face multa lumina in casa carierei voastre, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale, familie. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru ordonarea scopurilor si ambitiilor profesionale. Se pot termina relatiile disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social,va vede lumea acuma. Sunt posibile schimbari in statutul social, pot fi mai accentuate dificultatile profesionale. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe cariera voastra, ambitii profesionale, familie, parinti, si are legatura cu semintele plantate in  martie 2020 cand a fost Luna Noua in Berbec.

 LEU / ASCENDENTUL IN LEU

 Aceasta Luna Plina face multa lumina in proiectele voastre cu strainatatea, cunostintele voastre inalte, credinta voastra, moralitate, rude, cunostinte apropiate. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Poate fi un sfat divin care va ajuta sa intelegeti rolul vostru aici pe pamant. “Ochii cosmici “ ai acestui moment sunt pe studiile voastre, credinte, cunoastere inalta, relatia cu strainii, moralitate, corectitudine, rude, comunitatea in care traiti si au legatura cu semintele plantate in martie 2020 cand a fost Luna Noua in Berbec.

 FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

 Aceasta Luna Plina destul de tensionata, face si mai multa lumina in afacerile voastre, banii partenerului de viata, resurse comune, intimitate, afaceri, investitii, planuri secrete pentru putere, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat  cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. “Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt  pe  jocurile ascunse ale puterii, bani prin fel de fel de parteneriate, viata intima, dorinta de putere, valoarea voastra adevarata, securitate financiara, si au legatura cu semintele plantate pe 24 martie 2020 cand a fost Luna Noua in Berbec.

 BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

 Aceasta Luna Plina face multa lumina in relatiile voastre, fel de fel de acorduri semnate, partener de viata, asociat, rival, chestiuni juridice. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri, apogeuri, vin prin ceilalti. Casa a saptea este deasemenea casa dusmanilor stiuti, deci ar putea veni ceva si din aceasta directie. “Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt pe relatiile voastre, casnicie, partener de viata, actiuni judecatoresti, actiuni si planuri personale,  si au legatura cu semintele plantate in  martie 2020 cand a fost Luna Noua in Berbec.

 SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

 Aceasta Luna Plina face multa lumina in rutinele voastre, in activitatea profesionala, in relatia cu colegii, in biroul vostru, obiceiuri zilnice, sanatatea fizica, emotionala si mentala.  Crizele existentiale nu pot fi depasite acuma prin actiuni necugetate ci prin liniste si intelepciune. Fiti atenti la sanatate, dieta, ganduri. Acuma, un proiect profesional poate ajunge la apogeu si puteti culege unele roade frumoase sau la polul opus, puteti constientiza ce trebuie sa schimbati in munca voastra, in gandirea voastra.

“Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt pe munca voastra, colegi, rutine zilnice, crize existentiale, sanatate, comunicare, acorduri si contracte semnate, si au legatura cu semintele plantate in  martie 2020 cand a fost Luna Noua in Berbec.

 SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

 Aceasta Luna Plina face multa lumina in iubirile voastre, in proiectele voastre creative, in placerile voastre, in relatia voastra cu copiii. Acest moment magic va poate pune in lumina fie prin finalizarea unui proiect creativ fie prin mandria care merge tot timpul inintea caderii. O relatie de iubire poate cunoaste multa agitatie, posibile certuri cu copii. Fiti foarte atenti la speculatii, la cuvinte, la egoul vostru activat care poate bloca fulxul natural al fortei vitale cosmice.  “Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt pe iubire, copii, creativitate personala, mandrie exagerata, relatii, prieteni, grupuri de care apartineti, neasteptat, si au legatura cu semintele plantate in martie 2020 cand a fost Luna Noua in Berbec.

 CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

 Aceasta Luna Plina face multa lumina in casa voastra, in relatia cu parintii vostri, in camin, afaceri imobiliare, stabilitate emotionala, patriotism. O problema legata de originea voastra, de familie, proprietati, mosteniri de familie, ar putea sa va tina atenti in acest moment. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din famile, cariera, viata publica, putere emotionala, incredere in propria persoana, imbogatire interioara.

“Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt  pe familie, parinti, tara, camin, cariera, ambitii profesionale, si au legatura cu semintele plantate in martie 2020  cand a fost Luna Noua in Berbec.

 VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

 Aceasta Luna Plina face multa lumina in mediul in care traiti, cum comunicati,  in idei, in idealuri, in domeniul religios. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate, de la un vecin. Un document important ar putea sa apara si sa va dezechilibreze viata. O calatorie scurta ar putea face parte din magia acestui moment sau puteti culege roadele unor activitati in comunicare, studii, comert. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din relatia voastra cu un frate, o sora, o ruda, o persoana mai tanara.  “Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt pe rude, frati si surori, comunicare, comert, tineri, munca voastra, colaboratori in munca, si au legatura cu semintele plantate in martie 2020 cand a fost Luna Noua in Berbec.

 PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

 Aceasta Luna Plina face multa lumina in problemele care exista deja si care nu au gasit o rezolvare in domeniul financiar, relatii intime, valoarea si talentele voastre, banii partenerului.  Aceasta luna plina este despre echilibrarea valorilor materiale cu cele spirituale, despre putere, despre ceea ce este al vostru si ceea ce este al celorlalti, despre pierderi sufletesti care va pot schimba perceptia asupra bunurilor materiale. Este momentul sa aveti grija de propriile nevoi dar fara a face rau celorlalti. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din viata voastra ce tin de bani, talente native, planuri secrete, manipulari.

“Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt pe activitatile voastre financiare, valoarea si talentele voastre, iubire, copii, proiecte de grup, contracte semnate, si au legatura cu semintele plantate in  martie 2020 cand a fost Luna Noua in Berbec.

 

Adriana Tudosa, www.adriana-astro.com

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:01

HOROSCOPUL ZILEI - 24 octombrie
24/10/2020 00:08

   BERBEC Pentru că nu v-ati tinut promisiunile, sunteti criticat si acceptati să faceti ore suplimentare si in week-end. Persoanele dezamăgite vor fi rudele apropiate, care nu v-au văzut de mul ...

 Răsturnare de situație - Pelerinajul de Sfântul Dumitru va avea loc. Vezi ce condiții trebuie respectate
23/10/2020 14:22

  Pelerinajul de Sfantul Dumitru din Capitală va avea loc intre zilele de 25 si 27 octombrie, la eveniment fiind permis doar accesul persoanelor cu resedinta in Bucuresti, conform protocolului incheiat ...

VIDEO - Cele 10 rugăciuni puternice către Sfântul Efrem, făcătorul de minuni
23/10/2020 07:53

  Sfantul Efrem Cel Nou este cunoscut pentru ajutorul grabnic adus celor aflati in nevoie, iar rugăciunile rostite din inimă către el se indeplinesc. Sfantul Efrem cel Nou a fost un monah grec uc ...

HOROSCOPUL ZILEI - 23 octombrie
23/10/2020 00:57

 BERBEC Combativitatea dv. se nuantează si devine mult mai folositoare pentru toată lumea. Munciti cu spor si vă etalati talentele prin discursuri pline de diplomatie. Seara, lipsă de tact. TAUR Vet ...

 Pelerinaj în stare de alertă, de Sfântul Dimitrie cel Nou. Doar bucureștenii vor putea participa
22/10/2020 15:40

  Pelerinajul de Sfantul Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureştilor, va avea loc in acest an in condiţiile stării de alertă, de duminică pană marţi, la eveniment putand participa doar credincioşii ...

HOROSCOPUL ZILEI - 22 octombrie
22/10/2020 00:01

 BERBEC Nu e nevoie să vă dezvinovătiti in fata nimănui, chiar dacă vă simtiti vinovat. Pentru planurile restante se stie cine poartă toată vina, asa că mai bine orientati-vă spre altă solutie. ...

VIDEO - Pandemia de COVID, prezisă de Biblie
21/10/2020 12:15

Îm Biblie sunt prezise atat pandemia, cat si carantina si toate problemele aduse de SARS-COV-2   Sursa: Teorii incredibile  

HOROSCOPUL ZILEI - 21 octombrie
21/10/2020 00:01

 BERBEC  Este o zi foarte potrivită pentru rezolvarea problemelor casnice, mai ales dacă ati făcut promisiuni. Vă veti simti bine in mijlocul rudelor si prietenilor, dar nu veti vorbi prea mult c ...

 Meseria de vrăjitoare, destul de profitabilă. Câștig mediu lunar - 3.000 de euro
20/10/2020 08:32

  În ultima vreme, au apărut tot mai multi oameni care-si spun „vrăjitori”. Hashtag-ul #witchesofinstagram are peste 5.4 milioane de postări, in timp ce pe Google obtii 35 de milioane ...

HOROSCOPUL ZILEI - 20 octombrie
20/10/2020 00:00

 BERBEC Nu vă intelegeti prea bine cu vecinii. Barfele vă enervează (mai ales că sunteti in centrul atentiei). Uitati că aveti incă multe pregătiri de făcut si este normal că cei lipsiti de noroc ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei