Luna Plină în Vărsător - moment de cotitură pentru toate zodiile. Ai grijă ce-ți dorești!

Luna-plina-sangerie-eclipsa-totala-de-luna

Dimensiune font:

| 22-08-2021 07:19

Luna plină din 22 august este, pentru a doua oară consecutiv, în zodia Vărsător, ceea ce îți poate influența puternic planurile de viață: iată cum să îi valorifici energia la maximum. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal.

Luna plină este faza maximă a Lunii, când aceasta se află la apogeu. Luna plină este perioada de concentrare maximă a energiei, punctul cel mai înalt de dezvoltare a energiei și a emoțiilor. Este momentul în care culegem roadele activităților noastre. De asemenea, în timpul lunii pline, mintea noastră este foarte activă, putem simți nu doar un nivel emoțional ridicat, ci și o emoție foarte puternică. Ca o consecință, tulburări de somn, disponibilitate pentru aventură, iritabilitate. Este o perioadă atât de ambiguă: pe de o parte suntem plini de idei și inspirație, dar pe de altă parte suntem instabili din punct de vedere emoțional.

Este important să vă controlați emoțiile și să nu vă lăsați provocat: nu intrați în discuții și nu faceți achiziții impulsive. Lasă energia lunii să curgă acolo unde contează, mai ales că în august este o lună plină foarte specială. Va avea loc pe 22 august, la ora 15:00, ora Moscovei, în Vărsător, care a fost, de asemenea, un semn rar în iulie. Luna plină din august trebuia să fie în Capricorn, dar se pare că universul a decis din nou să ne îndrepte spre Era Vărsătorului.

Luna Plină în Vărsător, din 22 august, dă tot horoscopul peste cap

Cum transformi energia lunii pline din august în avantajul tău? Având în vedere că Luna se va afla sub influența lui Jupiter în această perioadă, aceasta va aduce cu sine mult noroc și succes. Asta înseamnă că, cu cât gândești mai pozitiv și cu cât ești mai curajos în urmărirea ambițiilor tale, cu atât rezultatele tale vor fi mai bune. Încearcă-ți o nouă activitate, perfecționează-ți abilitățile, descoperă-ți talentele și arată-le lumii - planetele sunt în favoarea ta.

Luna plină din august este, de asemenea, bună pentru a găsi oameni cu aceleași idei și pentru a întări legăturile cu prietenii și familia. Universul vă poate pune în contact cu vechi prieteni; nu vă grăbiți să îi scoateți din viața voastră - ei ar putea fi cei care vă pot învăța ceva important.

Puneți-vă dorințe, vizualizați, fiți clar cu privire la obiectivele dumneavoastră și gândiți pozitiv.

Luați-vă timp pentru starea dumneavoastră de spirit. Meditați pentru a reduce supra-stimularea și pentru a vă aduce într-o stare de resurse și canalizați-vă energia spre creativitate. Puneți-vă dorințe, vizualizați, fiți clar cu privire la obiectivele dumneavoastră și gândiți pozitiv. Nu petreceți luna plină în lene - lăsați energia să curgă. Și fiți atenți la detalii - dacă o linie întâmplătoare de pe un panou publicitar sau dintr-o revistă vă atrage atenția, cu siguranță nu este o coincidență!

 

Iată cum va afecta luna plină din august fiecare semn zodiacal.


Berbec
Tot ceea ce faci în viitorul apropiat îți va aduce roade și recunoaștere din belșug. Treaba ta este să acorzi atenție proiectelor neterminate, precum și relațiilor cu prietenii care trebuie rezolvate.

 

Taur
Va veni claritate în ceea ce privește locul de muncă/poziția/afacerea ta. Dacă crezi în forțele tale și acționezi cu hotărâre, vei obține o poziție mult așteptată, vei obține un loc de muncă de vis sau vei avea succes în afaceri.

 

Gemeni
Energia Lunii pline vă va permite să vă rezolvați actele și planurile imediate pentru muncă, studii și chiar călătorii în străinătate. Încercați să comunicați mai des cu prietenii și familia și stabiliți o comunicare competentă cu colegii.

 

Rac
Rezolvați partea financiară a vieții dumneavoastră - ar trebui să aveți claritate în ceea ce privește veniturile, datoriile, împrumuturile. Planetele vă vor ajuta să puneți lucrurile la punct și vă puteți îmbunătăți situația financiară.

 

Leu
Vrei să mergi pe cont propriu și să-ți începi propria afacere sau să lucrezi ca parte a unei echipe și să urmezi o carieră într-o campanie? Este timpul să vă puneți în ordine ambițiile. Dar, cel mai important, nu uitați de viața personală.

 

Fecioară
Vă așteaptă mari mișcări în carieră. Dar numai cu o singură condiție - dacă înțelegeți exact ce vreți să obțineți și vă faceți un plan de acțiune clar. Totuși, asta e ceea ce faci tu cel mai bine, așa că dă-i drumul!

 

Balanță
S-ar putea să aveți mai mult timp liber - petreceți-l în vacanțe, cu familia și prietenii. De asemenea, să se ocupe de dorințele lor și să înceteze să mai facă lucruri care nu sunt distractive și care te încetinesc în realizarea talentelor tale.

 

Scorpion
Plănuiți o mutare, o renovare sau orice alt proiect important care necesită o investiție? Stați liniștiți - planetele sunt de partea dumneavoastră. Principalul lucru este să vă calculați cu exactitate cheltuielile și să acționați în mod decisiv, dar inteligent.

 

Săgetător
Luna plină va aduce claritate în probleme legate de învățare, de schimbarea activităților și chiar de comunicarea cu cei dragi. Pentru a vă atinge obiectivele, nu cedați îndoielilor și nesiguranței, păstrați o atitudine pozitivă și fiți hotărâți.

 

Capricorn
Vă veți da seama de finanțele dumneavoastră și veți înțelege cum să vă creșteți veniturile. Credeți în forțele dumneavoastră și duceți-vă ideile de afaceri până la capăt. Astrele vă vor susține pe deplin în demersurile voastre.

 

Vărsător
Este timpul să vă acordați atenție. Cum vă simțiți? La ce visezi? Unde și cu cine vrei să mergi mai departe? O lună plină te va ajuta să răspunzi la întrebările importante și să pui totul la locul lui.

 

Pești
Ați nutrit de mult timp idei pentru proiecte promițătoare? Este momentul să pui planurile în aplicare, mai ales că planetele sunt gata să te ajute în toate felurile posibile. Principalul lucru este să fii decisiv și consecvent - și să mergi înainte. 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

PUBLICAŢIA DE VÂNZARE NR. 7 Tribunalul Neamţ, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1238/103/2021, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei și de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunrilor imobile şi mobile din patrimoniul debitoarei S.C. „Star Construct” S.R.L., cu sediul în loc. Târgu Neamţ, judeţul Neamţ, după cum urmează: Nr. crt. Denumire activ Adresa Valoare -lei- 1. Imobil – teren intravilan curţi-construcţii cu o suprafaţă de 414 m.p. Loc. Târgu Neamţ, bd. Ștefan cel Mare, nr. 92, jud. Neamţ 188.500,00 2. Aparatură birotică: calculator, monitor, imprimantă, xerox -- 5.712,00 TOTAL * 194.212,00 Preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus şi nu conţine TVA. Vânzarea se va face conform regulamentelor de vânzare aprobate de către adunarea creditorilor din data de 06.09.2022. Vânzarea prin licitaţie publică va avea loc la data de 13.04.2023, ora 1200 şi se vor organiza şedinţe la un interval de 7 zile pentru bunurile imobile şi mobile, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei pentru fiecare bun, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei, a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini pentru bunurile imobile este 1.000 lei, iar pentru bunrile mobile este de 100 lei, şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul – verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566.035, 0727/850.575. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
PUBLICAŢIA DE VÂNZARE NR. 5 Tribunalul Vaslui, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1518/89/2019, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. CLUB TOMA S.R.L. Huşi, cu sediul în mun. Huşi, judeţul Vaslui. Nr. crt. DENUMIRE ACTIV Valoare - lei - 1. Echipamente tehnologice 34.569,50 2. Aparate, instalaţii 1.074,00 3. Mijloc de transport 197,50 4. Aparatură birotică 380,50 Total 36.221,50 Preţul de pornire al licitaţie este cel de mai sus și nu conţine T.V.A.. Vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare şi hotărârea Adunării creditorilor din data de 23.09.2022. Vânzarea în bloc prin licitaţie publică pentru bunurile mobile va avea loc la data de 27.03.2023, ora 1000 şi se vor organiza şedinţe săptămânal, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini – 500 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefonul 0727/850.575, 0335/566.035, fax 0335/814.103. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
HOROSCOPUL ZILEI
30/03/2023 05:08

 BERBEC Din dorinta de a vă administra mai bine banii, veti concedia persoanele care v-au dat sfaturi proaste. Căutati o a doua slujbă, mai putin stresantă, dar mult mai bănoasă! TAUR Munca dv. es ...

Horoscopul Zilei
29/03/2023 04:58

  BERBEC Responsabilităţile pe care le ai de indeplinit sunt mari şi pe termen lung TAUR Inventivitatea şi originalitatea nu lipsesc din comportamentul tău GEMENI Vă chivernisiţi in aşa fel b ...

28 martie, fenomen astronomic rar. Cinci planete mari se vor alinia
28/03/2023 09:20

Un eveniment astronomic rar este programat să aibă loc pe 28 martie. Este vorba de alinierea planetelor, cunoscută si sub numele de conjunctie, şi va fi vizibilă cu ochiul liber din majoritatea colturi ...

HOROSCOPUL ZILEI
28/03/2023 04:42

 BERBEC O să vă bucuraţi de suportul unor oameni care vă apreciază şi vor să vă scutească de nişte eforturi care vă depăşesc. O să aveţi prilejul să reparaţi obiecte, situaţii şi să ...

De ce se ține post miercurea și vinerea
26/03/2023 20:10

Miercurea si vinerea, tot anul, crestin ortodocsii tin post. Iată de ce, in aceste zile, se renuntă la alimente "de dulce". "Postul din zilele de miercuri şi vineri este impămantenit in vi ...

Calendar ortodox, 26 martie. oborul Sfântului Arhanghel Gavriil
26/03/2023 12:50

În fiecare duminică, potrivit calendarului ortodox, este o sărbătoare.  Duminică, 26 martie 2023, după Buna Vestire, Biserica cinsteste Soborul Sfantului Arhanghel Gavriil.     &nbs ...

Horoscopul Zilei
26/03/2023 04:34

 Ne dorim cu totii să stim ce ne rezervă astrele pentru anul 2023. Neti Sandu a realizat un horoscop pentru fiecare zodie in parte pe anul 2023.   Horoscop Berbec in 2023 Berbecul trebuie să ...

HOROSCOPUL ZILEI
25/03/2023 04:50

 Berbec Cei născuti in zodia Berbec se pot astepta de azi inainte la o deblocare a orizonturilor profesionale, la o nouă viziune despre directia in carieră pe care trebuie să o urmeze. Unii nativi vor ...

Calendar ortodox, 23 martie 2023. Sfântul Mucenic Nicon
23/03/2023 09:10

 În fiecare an, pe data de 23 martie, Biserica Ortodoxă il cinsteste pe Sfantul Mucenic Nicon. Sfantul Nicon s-a născut la Neapole, intr-o familie unde tatăl era păgan si mama era crestină. A t ...

HOROSCOPUL ZILEI
23/03/2023 05:31

BERBEC Relatiile parteneriale devin din ce in ce mai problematice, tocmai acum cand este absolut necesar să plecati intr-o călătorie importantă. Lipsa de intelegere a persoanei iubite este doar aparentă. ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei