Luna Plină în Vărsător - moment de cotitură pentru toate zodiile. Ai grijă ce-ți dorești!

Luna-plina-sangerie-eclipsa-totala-de-luna

Dimensiune font:

| 22-08-2021 07:19

Luna plină din 22 august este, pentru a doua oară consecutiv, în zodia Vărsător, ceea ce îți poate influența puternic planurile de viață: iată cum să îi valorifici energia la maximum. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal.

Luna plină este faza maximă a Lunii, când aceasta se află la apogeu. Luna plină este perioada de concentrare maximă a energiei, punctul cel mai înalt de dezvoltare a energiei și a emoțiilor. Este momentul în care culegem roadele activităților noastre. De asemenea, în timpul lunii pline, mintea noastră este foarte activă, putem simți nu doar un nivel emoțional ridicat, ci și o emoție foarte puternică. Ca o consecință, tulburări de somn, disponibilitate pentru aventură, iritabilitate. Este o perioadă atât de ambiguă: pe de o parte suntem plini de idei și inspirație, dar pe de altă parte suntem instabili din punct de vedere emoțional.

Este important să vă controlați emoțiile și să nu vă lăsați provocat: nu intrați în discuții și nu faceți achiziții impulsive. Lasă energia lunii să curgă acolo unde contează, mai ales că în august este o lună plină foarte specială. Va avea loc pe 22 august, la ora 15:00, ora Moscovei, în Vărsător, care a fost, de asemenea, un semn rar în iulie. Luna plină din august trebuia să fie în Capricorn, dar se pare că universul a decis din nou să ne îndrepte spre Era Vărsătorului.

Luna Plină în Vărsător, din 22 august, dă tot horoscopul peste cap

Cum transformi energia lunii pline din august în avantajul tău? Având în vedere că Luna se va afla sub influența lui Jupiter în această perioadă, aceasta va aduce cu sine mult noroc și succes. Asta înseamnă că, cu cât gândești mai pozitiv și cu cât ești mai curajos în urmărirea ambițiilor tale, cu atât rezultatele tale vor fi mai bune. Încearcă-ți o nouă activitate, perfecționează-ți abilitățile, descoperă-ți talentele și arată-le lumii - planetele sunt în favoarea ta.

Luna plină din august este, de asemenea, bună pentru a găsi oameni cu aceleași idei și pentru a întări legăturile cu prietenii și familia. Universul vă poate pune în contact cu vechi prieteni; nu vă grăbiți să îi scoateți din viața voastră - ei ar putea fi cei care vă pot învăța ceva important.

Puneți-vă dorințe, vizualizați, fiți clar cu privire la obiectivele dumneavoastră și gândiți pozitiv.

Luați-vă timp pentru starea dumneavoastră de spirit. Meditați pentru a reduce supra-stimularea și pentru a vă aduce într-o stare de resurse și canalizați-vă energia spre creativitate. Puneți-vă dorințe, vizualizați, fiți clar cu privire la obiectivele dumneavoastră și gândiți pozitiv. Nu petreceți luna plină în lene - lăsați energia să curgă. Și fiți atenți la detalii - dacă o linie întâmplătoare de pe un panou publicitar sau dintr-o revistă vă atrage atenția, cu siguranță nu este o coincidență!

 

Iată cum va afecta luna plină din august fiecare semn zodiacal.


Berbec
Tot ceea ce faci în viitorul apropiat îți va aduce roade și recunoaștere din belșug. Treaba ta este să acorzi atenție proiectelor neterminate, precum și relațiilor cu prietenii care trebuie rezolvate.

 

Taur
Va veni claritate în ceea ce privește locul de muncă/poziția/afacerea ta. Dacă crezi în forțele tale și acționezi cu hotărâre, vei obține o poziție mult așteptată, vei obține un loc de muncă de vis sau vei avea succes în afaceri.

 

Gemeni
Energia Lunii pline vă va permite să vă rezolvați actele și planurile imediate pentru muncă, studii și chiar călătorii în străinătate. Încercați să comunicați mai des cu prietenii și familia și stabiliți o comunicare competentă cu colegii.

 

Rac
Rezolvați partea financiară a vieții dumneavoastră - ar trebui să aveți claritate în ceea ce privește veniturile, datoriile, împrumuturile. Planetele vă vor ajuta să puneți lucrurile la punct și vă puteți îmbunătăți situația financiară.

 

Leu
Vrei să mergi pe cont propriu și să-ți începi propria afacere sau să lucrezi ca parte a unei echipe și să urmezi o carieră într-o campanie? Este timpul să vă puneți în ordine ambițiile. Dar, cel mai important, nu uitați de viața personală.

 

Fecioară
Vă așteaptă mari mișcări în carieră. Dar numai cu o singură condiție - dacă înțelegeți exact ce vreți să obțineți și vă faceți un plan de acțiune clar. Totuși, asta e ceea ce faci tu cel mai bine, așa că dă-i drumul!

 

Balanță
S-ar putea să aveți mai mult timp liber - petreceți-l în vacanțe, cu familia și prietenii. De asemenea, să se ocupe de dorințele lor și să înceteze să mai facă lucruri care nu sunt distractive și care te încetinesc în realizarea talentelor tale.

 

Scorpion
Plănuiți o mutare, o renovare sau orice alt proiect important care necesită o investiție? Stați liniștiți - planetele sunt de partea dumneavoastră. Principalul lucru este să vă calculați cu exactitate cheltuielile și să acționați în mod decisiv, dar inteligent.

 

Săgetător
Luna plină va aduce claritate în probleme legate de învățare, de schimbarea activităților și chiar de comunicarea cu cei dragi. Pentru a vă atinge obiectivele, nu cedați îndoielilor și nesiguranței, păstrați o atitudine pozitivă și fiți hotărâți.

 

Capricorn
Vă veți da seama de finanțele dumneavoastră și veți înțelege cum să vă creșteți veniturile. Credeți în forțele dumneavoastră și duceți-vă ideile de afaceri până la capăt. Astrele vă vor susține pe deplin în demersurile voastre.

 

Vărsător
Este timpul să vă acordați atenție. Cum vă simțiți? La ce visezi? Unde și cu cine vrei să mergi mai departe? O lună plină te va ajuta să răspunzi la întrebările importante și să pui totul la locul lui.

 

Pești
Ați nutrit de mult timp idei pentru proiecte promițătoare? Este momentul să pui planurile în aplicare, mai ales că planetele sunt gata să te ajute în toate felurile posibile. Principalul lucru este să fii decisiv și consecvent - și să mergi înainte. 

Vanzare teren IASI - 75.899 mp

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE PRIN NEGOCIERE DIRECTĂ din averea debitoarei S.C. PHOENIX TREND S.R.L. Proprietatea imobiliară amplasată în locaţia din sat Lunca Cetăţuii, comuna Ciurea, jud. Iaşi având suprafaţa terenului de 75899 mp (7,5899 hectare) şi un număr de 16 clădiri, având preţul de vanzare de 3.281.300 euro. Informații suplimentare tel. 0771103209, -  lucicalcc@gmail.com 

Vanzare Teren IASI - 56.438 mp

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE PRIN NEGOCIERE DIRECTĂ din averea debitoarei S.C. PHOENIX TREND S.R.L. Proprietatea imobiliară amplasată în municipiul Iaşi, str. Aurel Vlaicu nr.87, jud. Iaşi având suprafaţa terenului de 56.438 mp (5,6438 hectare) şi un număr de 19 clădiri cu absolut toate utilitatile, având preţul de vanzare 8.402.420 euro. Pentru terenul de 56438 mp este aprobat un PUZ pentru locuinte colective. Informații suplimentare tel. 0771103209, e-mail -  lucicalcc@gmail.com 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

CONSULTANŢĂ REORGANIZARE LICHIDARE SPRL, în calitate de lichidator judiciar desemnat prin sentinţa civilă nr.260 din data de 12.02.2014 pronunţată de Tribunalul Iaşi-Secţia Civilă-Faliment în dosarul nr.7176/99/2012 (464/2012) privind pe debitoarea S.C. RHODOS SERV SRL cu sediul social în Paşcani, Aleea Sportului nr.9, jud. Iaşi, având nr. de înregistrare în R.C. J22/982/2006, C.U.I. 18589805, organizează 4 licitatii publice saptamanale, in urmatoarele zile: 30.09.2021, 07.10.2021, 14.10.2021 si 21.10.2021 la ora 14, la sediul lichidatorului judiciar din Iaşi str. Anastasie Panu nr.27, bl. Moldova 3, et.2, ap.6. Nr. crt. Denumire Preţ de evaluare Euro Preţ de pornire 80%. 1. IMOBIL- situat in Paşcani, str. Dragoş Voda nr. 160A, cu o suprafata desfasurata de 576,13 mp (P+1E+M) constând în spaţiu comercial, spălătorie auto şi spaţiu de locuit, cu număr cadastral 1646, 1646-C1, înscris în CF nr.60540, 60540-C1- Paşcani. 97.000 Euro, 77.600 Euro. Preţul nu conţine TVA. În cazul adjudecării, preţurile vor fi achitate în lei, la cursul BNR din ziua plăţii. Condiţii generale de participare la licitaţie vor fi: Depunerea, cu o zi înaintea fiecărui termen de licitaţie, până la ora 16:00, a urmatoarelor documente: -cerere de participare la licitaţie; -xerocopie dupa actele societatii/act de identitate; dovada achitării garantiei de participare de 10% din pretul de evaluare fara TVA; -dovada achitării caietului de sarcini, în valoare de 2.000 lei la care se adauga TVA; -împuternicire acordată persoanei care reprezintă participantul la licitaţie, dacă este cazul.
Prin prezentul anunț TOTALGAZ INDUSTRIE S.R.L. – societate în insolvență, face cunoscut faptul că organizează licitație publică în data de 23.09.2021, orele 14:00, pentru vânzarea, în conformitate cu prevederile art. 154 si următoarele din Legea 85/2014 și cele ale Regulamentului de vânzare întocmit de către Administratorul judiciar și aprobat de Adunarea creditorilor din data de 19.04.2021, a următoarelor autoturisme: Marca An de fabricație Preț pornire licitație (EUR, fără TVA) HYUNDAI iX35 2.0L CRDI 4WD A/T 2012 7.200,00 TOYOTA HILUX 4X2 SINGLE CAB 2.5L D-4D 2009 4.400,00 PEUGEOT PARTNER VTC 1.6 HDI 92 CP 2011 4.700,00 LEXUS RX 450H PRESIDENT 2009 8.400,00 TOYOTA HILUX 4X4 DOUBLECAB 3.0 L D-4D 2011 9.300,00 HILUX DOUBLE CAB SILVER METTALIC 2011 9.400,00 TOYOTA HILUX 3.5 ALB 2011 9.200,00 Licitația va avea loc în data de 23.09.2021, orele 14:00 la sediul Administratorului judiciar EuroBusiness LRJ S.P.R.L., din Mun. Iași, Str. Zorilor nr. 11, Jud. Iași. Ședința de licitație se va desfășura in următoarele condiții: A. Vânzător: TOTALGAZ INDUSTRIE S.R.L., cu sediul social în Iași, Șos. Păcurari nr. 128, Jud. Iași, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Iași sub nr. J22/3277/1994, având CUI 6658553, prin administrator judiciar consorțiul format din KPMG Restructuring S.P.R.L., societate profesională cu sediul în București, DN1, Șos. București – Ploiești, nr. 69-71, sector 1, număr de înregistrare în Registrul Societăților Profesionale al U.N.P.I.R. 0499, tel. 40 372 377 800/fax +40 372 377 700, prin reprezentant permanent Mihai Nicoleta și EuroBusiness LRJ S.P.R.L. cu sediul în Iași, Str. Zorilor nr. 11, Jud. Iași, număr de înregistrare în Registrul Societăților Profesionale al U.N.P.I.R. 0022/2006, tel/fax: +40 232 220 777, prin reprezentant permanent Eduard Pascal, desemnat conform Încheierii de ședință din data de 12.08.2020, pronunțată de Tribunalul Iași, Secția a II - a Civilă în Dosarul nr. 3516/99/2020. B. Dată si locație ședință licitație: 23.09.2021, orele 14:00. Ședința de licitație va avea loc la sediul Administratorului judiciar EuroBusiness LRJ S.P.R.L. din Mun. Iași, Str. Zorilor nr. 11, Jud. Iași. Înscrierea la licitație se face cu cel puțin 24 de ore înainte de data fixată pentru începerea licitației prin depunerea tuturor documentelor prevăzute în Regulamentul de organizare al vânzării, adică cel mai târziu in data de 22.09.2021, ora 15:00. Documentele depuse cu depășirea acestui termen nu sunt luate în considerare. C. Tip licitație: procedura de vânzare prin licitație publică cu strigare, cu preț în urcare si scădere. D. Dosar de prezentare/documente care trebuie să fie incluse în dosarul de înscriere la licitație: Oferta va conține cel puțin următoarele informații/documente și va fi depusă la sediul administratorului judiciar EuroBusiness LRJ S.P.R.L. din Mun. Iași, Str. Zorilor nr. 11, Jud. Iași, în plic închis pe care vor fi înscrise, datele de identificare ale ofertantului și mențiunea „Documente de participare la licitație”, data și ora depunerii documentelor de către ofertant (fără a se depăși data limită de 22.09.2021, ora 15:00): (i) Scrisoare de intenție privind participarea la licitație care va trebui să cuprindă datele complete de identificare ale ofertantului, persoanele care reprezintă legal ofertantul, precum și bunul/bunurile pentru care se înscrie; (ii) Dovada plății garanţiei de 20% din prețul de pornire fără TVA (ordin de plată procesat de bancă), în contul de lichidare al debitoarei, nr.: RO43 BREL 0002 0011 7901 0100, deschis la Libra Bank, suc. Iași; (iii) Împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant la ședința de licitație (dacă este cazul); (iv) Pentru persoanele juridice de naționalitate română, copie de pe certificatul de înregistrare eliberat de Oficiul Registrului Comerțului; (v) Pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română; (vi) Pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate; (vii) Pentru persoanele fizice străine, copie de pe pașaport; (viii) Declarația, în original, a ofertantului in sensul că înțelege să cumpere bunurile în starea în care se găsesc, după principiul “unde este, în starea în care este” – nu există un model predefinit. (ix) Acordul ofertantului de acceptare a prezentului Regulament (original) – nu există un model predefinit. (x) Pentru persoanele juridice declarația că nu este insolvent, în insolvență sau în perioada de reorganizare – nu există un model predefinit. (xi) Declarația că deține fondurile disponibile pentru cumpărarea activului la cel puțin prețul ofertat – nu există un model predefinit. (xii) Pentru persoanele juridice hotărârea AGA/Consiliul de Administrație privind aprobarea măsurii de achiziționare a activelor. Plicul va fi însoțit de intenția de participare la licitație, în dublu exemplar, pe care vor fi menționate numărul de înregistrare, data și ora înregistrării. Un exemplar pe care va fi înscris numărul de înregistrare, data și ora, va fi restituit ofertantului. E. Alte informații: - Activele se vând libere de orice sarcini, precum ipoteci, garanții reale mobiliare sau drepturi de retenție, de orice fel, ori măsuri asigurătorii, conform dispozițiilor art. 91 din Legea nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență; - Pasul de urcare/scădere este stabilit la valoarea de 10% din prețurile de pornire enunțate mai sus; - Diferența dintre prețul de adjudecare și garanția depusă va putea fi achitată în termen de maxim 10 zile calendaristice de la data ținerii licitației (considerând garanția plătită de adjudecatar ca fiind avans din prețul de adjudecare) Detaliile privind documentația necesară în vederea participării la licitație și modul de organizare a procesului de vânzare, precum și descrierea bunurilor supuse procedurii de valorificare pot fi solicitate administratorului judiciar al TOTALGAZ INDUSTRIE S.R.L. până cel mai târziu in data de 22.09.2021, ora 15:00. Pentru informații suplimentare despre activele scoase la vânzare conform Regulamentului de vânzare disponibil la cerere persoanele de contact sunt: Anabella Pădurariu - reprezentant al Administratorului Judiciar: Telefon: 0232.220.777,0733.683.702, Fax: 0232.220.777 E-mail: office.is@lrj.ro, vanzari@lrj.ro. Loredana Preda – reprezentant al Administratorului Judiciar: Telefon: 0372.377.800, Fax: 0372.377.700 E-mail: loredanapreda@kpmg.com.
Mesajul Papei, după operația de colon: „Sunt încă în viaţă. Deşi unii oameni m-au vrut mort
22/09/2021 13:08

Papa Francisc, aflat luna aceasta la o intalnire cu membrii iezuiţilor, in Slovacia a glumit şi a spus că unii oameni din Biserică sperau că nu va supravieţui operaţiei sale recente de colon şi au exist ...

HOROSCOPUL ZILEI
22/09/2021 05:36

 BERBEC Este cu sigurantă ziua cea mai "bogată" in evenimente din această lună: primiti musafiri, plecati la drum si trebuie să finalizati si o parte din lucrările incepute. Relatiile cu ...

Luna Plină în Pești, 21 septembrie. Dezvăluiri interesante pentru toate zodiile
21/09/2021 08:15

  Luna Plina din 21 septembrie 2021 are loc cu Luna pe gradul 28:14 Pesti si Soarele pe gradul 28:14 Fecioara cu un maxim in jurul orei 2:55, ora Romaniei. Este o Luna Plina in care putem culege roadel ...

HOROSCOPUL ZILEI
21/09/2021 05:01

 BERBEC Sunteti obligat să dati un răspuns cat mai rapid la propunerea care vi se face dimineata pentru o noua ocupatie sau contract. Aveti contraargumente puternice, dar parcă nimeni nu vrea azi să v ...

Calendar ortodox, 20 septembrie.  Sfântul Mare Mucenic Eustatie si Teopista
20/09/2021 09:00

  Pe 20 septembrie, crestinii ortodocsi prăznuiesc pomenirea Sfantului Marelui Mucenic Eustatie si Teopista, soţia lui, şi doi fii ai lor: Agapie şi Teopist. EustatieAcest sfant mare Mucenic Eustatie ...

HOROSCOPUL ZILEI
20/09/2021 05:31

 Berbec Planuri de vacantă. Poate plecati pe undeva măcar o zi, două, să vă incărcati bateriile si să mai luati o pauză de la locul de muncă. Taur Partenerul de viată trece printr-o perioadă ...

Rugăciunea care îți aduce noroc în orice
19/09/2021 10:35

Această rugăciune te poate ajuta să depăsesti momentele grele din viata ta. „Doamne, aşa precum arde lumanarea mea de repede, luată din sfanta biserică, tot aşa să-mi ajute Dumnezeu, Maica Pre ...

Psalmul 50 are puteri miraculoase. Când trebuie să îl citeşti pentru a te ajuta
19/09/2021 07:15

Pentru a intelege bine psalmul, este nevoie să cunoastem starea in care se afla David atunci cand l-a scris si motivele care l-au determinat să-l scrie. Psalmul 50, unul dintre cei 7 psalmi penitentiali ai p ...

HOROSCOPUL ZILEI
19/09/2021 05:40

  BERBEC Optimismul cu care reactionati la replicile foarte dure ale rudelor le dezamorsează imediat starea de tensiune. Cineva foarte drag suferă, dar nu prea aveti cum să-l ajutati acum. TAUR ...

HOROSCOPUL ZILEI
18/09/2021 05:03

 BERBEC Va grabiti sa achitati facturile restante si sa faceti si mici investitii, cu toate ca mai aveti de asteptat pana va reechilibrati financiar. Vi se cer referinte pentru un coleg. TAUR Sentimenta ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei