Lună Plină în zodia Fecioarei

1luna

Dimensiune font:

| 17-03-2022 14:14


Luna plină din 18 martie va răsări în zodia Fecioarei și ne provoacă să analizăm atent și obiectiv aspectele cele mai delicate din viața noastră. Multe zodii se vor vedea puse în situația de a lua decizii dificile, care ar putea răni orgoliul persoanelor din jur. 
Luna Plină primește o influență puternică din zodia Fecioarei care ne obligă să analizăm, să verificăm și să evaluăm mult mai atent lucrurile, situațiile sau oamenii care ne incomodează. Multe zodii vor fi obligate printr-un concurs de împrejurări să repare anumite greșeli, să reevalueze unele relații și să ia decizii noi.  Pe de altă parte, zodia Fecioarei are o influență puternică asupra sănătății, astfel că Luna plină poate aduce zile mai dificile pentru persoanele care au probleme medicale majore. Pe de altă parte, ne face mai conștienți cu privire la sănătatea noastră și ne dă un impuls să fim activi, să consumăm alimente mai sănătoase și să ne îngrijim mai bine copiii.  Să nu uităm că influența Lunii pline se resimte din plin timp de 3 – 5 zile de la faza ei maximă, astfel că schimbări și situații mai dificile pot apărea oricând în acest interval.
Luna plină din zodia Fecioarei este însoțită de Venus, care tranzitează Vărsătorul, de Mercur care se află în Pești, și de Soare care se află în ultima zi în zodia Peștilor. În această perioadă, Jupiter se află și el în Pești. Cu o asemenea conjunctură, lumina Lunii pline va pune accentul foarte mult pe problemele din familie, pe situațiile mai delicate din viața copiilor și pe sănătate. Axa Fecioară – Pești pune în valoare emoțiile, empatia, generozitatea, grija și atenția la detalii pe orice sector care ne interesează. Dar în mod special ne dă un impuls să fim mai atenți la nevoile noastre, pe care le-am tot neglijat, și la nevoile celor apropiați, mai ales copiii și părinții bătrâni.
Zodia Fecioarei este asociată cu munca, hărnicia, responsabilitatea, grijile, atenția, analiza obiectivă și deciziile corecte. De aceea, Luna plină din Fecioară este un moment bun pentru introspecție, pentru reparare, refacere, reconstruire, pentru soluții mai bune și cu adevărat utile.
Este o perioadă optimă să renunțăm la unele obiceiuri alimentare care ne dăunează, la produsele prea grase sau pline de zahăr, la țigări, sucuri acidulate sau alcool.  Cine începe o dietă de slăbit în aceste zile are cele mai mari șanse să o ducă până la capăt cu rezultate foarte bune. Iar cine simte că are probleme medicale, trebuie să ia imediat măsuri, să meargă la un medic specialist și să se intereseze de cele mai bune remedii și tratamente.

Berbec

Pot apărea discuții la serviciu, schimbări legate de programul de lucru, noi situații care necesită colaborarea mai strânsă cu unii dintre colegi. Nativii Berbeci trebuie să fie atenți la muncă să evite orice conflict, greșeală sau gafă, pentru că vor fi mai greu de reparat, dacă vizează persoane sensibile.

 Taur

Luna plină din 18 martie aduce câteva zile în viața Taurilor în care copiii și sănătatea devin cele mai presante priorități. Pot apărea probleme medicale și grijile se acumulează de la o zi la alta. Dar se vor găsi soluții, totul poate fi rezolvat cu răbdare și cu bani, indiferent de costuri. 

Gemeni

 Nativii Gemeni trebuie să fie mai atenți la problemele de acasă, la relația cu părinții în vârstă și eventual bolnavi sau sensibili. Vor fi mai apropiați de părinții sau de socrii lor, vor face totul pentru a găsi o soluție pentru problemele lor și totodată vor munci mai mult să repare anumite probleme din casă. 

Rac

 Pot veni vești importante de la frați, copii, nepoți plecați în străinătate. Nativii Raci sunt mai atenți acum la schimbările din familie, la sănătatea copiilor și a rudelor, dar și a lor înșiși. Nu este exclus să apară informații despre tratamente mai bune, care pot aduce o vindecare rapidă.

 Leu

Nativii Lei vor fi mult mai atenți la banii lor și la obiectele de valoare. În aceste zile, trebuie să fie prudenți cu bugetul familiei, să acumuleze, să renunțe la cheltuieli, să păstreze banii poate pentru nevoile copiilor. Fecioara îndeamnă la prudență pe Leii cu dare de mână!

Fecioară

Cu siguranță, zilele cu Lună plină din martie vor fi zile dificile pentru Fecioare, care devin mult mai grijulii cu familia lor și cu sănătatea. Nativii zodiei vor lua și câteva decizii importante în ceea ce privește asigurarea viitorului copiilor și se ocupa îndeaproape și de părinții bolnavi.

 Balanță

Nativii Balanțe sunt mai puțin atenți, în general, la sănătatea lor. Dar în aceste zile vor descoperi că trebuie să ia măsuri și să ajungă la medicul de familie. Unii dintre ei se vor hotărâ să își facă un control oftalmologic și vor primi vești neplăcute. Alții pot descoperi probleme cu tensiunea arterială, de care nu știau.

Scorpion

Vor fi zile benefice pentru nativii Scorpioni care vor avea mai multe șanse să se angajeze, să se ocupe de afaceri noi, să preia colaborări bănoase. Vor fi zile în care munca lor va fi mai plătită. Cine îi apreciază, îi va răsplăti pentru eforturile pe care le fac, iar Scorpionii se vor dovedi foarte atenți cu beneficiile lor.

Săgetător

Vor fi zile tulburi, situații confuze în familie, dar și probleme noi la serviciu pentru care este nevoie de mai multă atenție și concentrare. Nativii Săgetători vor fi destul de îngrijorați în aceste zile, mai ales dacă este nevoie de soluții costisitoare pentru problemele lor. Trebuie să pună accentul și pe relația cu soția sau copiii.

Capricorn

Nativii Capricorni vor avea zile bune, norocoase și mai ales satisfacția de a-și vedea proiectele finalizate. Unele activități, idei și planuri începute cu ceva timp în urmă se vor încheia acum și le vor oferi satisfacția de a se bucura de rezultatele finale, fie acasă, fie la serviciu. 

Vărsător

Nativii Vărsători vor fi nevoiți să fie mai atenți la bani, la bugetul familiei, la resursele comune cu frații sau la moșteniri. Deși problemele financiare nu le plac deloc, Luna plină din 18 martie îi obligă să ia anumite măsuri și să își asigure unele economii pentru viitor. 

Pești

Nativii Pești vor fi puternic influențați de Luna plină din Fecioară, iar familia și copiii vor fi principalele preocupări în aceste zile. Nu vor avea timp de altceva! Nu sunt excluse unele probleme de sănătate, dar mai degrabă vor fi probleme sentimentale și situații delicate în educația copiilor.    

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:56

Calendar Ortodox, 17 august. Pomenirea Sfântului Mucenic Miron
17/08/2022 07:47

Sfantul Mucenic Miron este pomenit in Calendarul Ortodox, astăzi, 17 august. A fost un martir care nu a renuntat la credinta sa, chiar dacă a fost nevoit să indure torturi cumplite. Acest sfant a trăit i ...

HOROSCOPUL ZILEI
17/08/2022 05:01

 BERBEC Va grabiti sa achitati facturile restante si sa faceti si mici investitii, cu toate ca mai aveti de asteptat pana va reechilibrati financiar. Vi se cer referinte pentru un coleg. TAUR Sentimenta ...

Mihai Chirica -Astăzi sărbătorim pe Sfinții martiri brâncoveni, sfinți români/FOTO
16/08/2022 17:59

 Astăzi sărbătorim pe Sfintii martiri brancoveni, sfinti romani. In Saptamana Patimilor din anul 1714, in urma tradarii unor boieri, care l-au clevetit ca unelteste impotriva turcilor, la B ...

HOROSCOPUL ZILEI
16/08/2022 05:00

BERBEC Tensiunea de la serviciu este din ce in ce mai accentuată si simtiti nevoia unei libertăti mai mari. Faceti planuri pentru schimbări majore, dar fără să vă sfătuiti cu nimeni si veti fi refuza ...

Două dintre profețiile Babei Vanga pentru 2022 s-au adeverit! Vezi care sunt acestea
15/08/2022 14:54

Două dintre predictiile Babei Vanga pentru anul curent s-au indeplinit. Două dintre profetiile Babei Vanga pentru 2022 s-au adeverit. Clarvăzătoarea din Bulgaria, ale cărei predictii vagi s-au răspand ...

Rugăciuni către Maica Domnului, rostite de musulmani în Grădina Ghetsmani
15/08/2022 13:30

Credincioşi de alte religii şi foarte mulţi musulmani cer ajutor Sfintei Fecioare in Biserica din Grădina Ghetsimani, le-a spus, luni, Episcopul vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor, Timotei Prahoveanul, c ...

INCREDIBIL! Slujba de Sfânta Maria, întreruptă de oficialități la malul mării. IPS Teodosie a rămas fără microfon
15/08/2022 12:28

Slujba oficiată de Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, de Ziua Marinei a fost intreruptă luni de organizatori şi i-a fost dat cuvantul şefului Statului Major al Forţelor Navale, Mihai Panait.   ...

În ciuda furtunii, zeci de mii de oameni sunt în pelerinaj pe dealul Mănăstirii Nicula
15/08/2022 12:03

Zeci de mii de pelerini sunt pe dealul Mănăstirii Nicula, pentru a participa la pelerinaj pentru a se ruga in ziua Adormiri Maicii Domnului. În ciuda furtunii de aseară, credinciosii nu au renuntat ...

HOROSCOPUL ZILEI
15/08/2022 05:00

 BERBEC Astăzi trebuie să-ţi ţii promisiunile. Cu toate că eşti in criză de timp, prin rapiditatea ta reuşeşti mereu să te găseşti la locul potrivit şi la momentul indicat, salvand situaţia. ...

Se spune sau nu „La mulți ani” pe 15 august, de Sfânta Maria?
14/08/2022 17:37

 Este o „dilemă” pornind de la care s-au scris o multime de articole pe internet in ultimii ani, intrebarea fiind: este păcat să le urăm „La multi ani!” pe 15 august oamenilor c ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei