Lună Plină în zodia Fecioarei

1luna

Dimensiune font:

| 17-03-2022 14:14


Luna plină din 18 martie va răsări în zodia Fecioarei și ne provoacă să analizăm atent și obiectiv aspectele cele mai delicate din viața noastră. Multe zodii se vor vedea puse în situația de a lua decizii dificile, care ar putea răni orgoliul persoanelor din jur. 
Luna Plină primește o influență puternică din zodia Fecioarei care ne obligă să analizăm, să verificăm și să evaluăm mult mai atent lucrurile, situațiile sau oamenii care ne incomodează. Multe zodii vor fi obligate printr-un concurs de împrejurări să repare anumite greșeli, să reevalueze unele relații și să ia decizii noi.  Pe de altă parte, zodia Fecioarei are o influență puternică asupra sănătății, astfel că Luna plină poate aduce zile mai dificile pentru persoanele care au probleme medicale majore. Pe de altă parte, ne face mai conștienți cu privire la sănătatea noastră și ne dă un impuls să fim activi, să consumăm alimente mai sănătoase și să ne îngrijim mai bine copiii.  Să nu uităm că influența Lunii pline se resimte din plin timp de 3 – 5 zile de la faza ei maximă, astfel că schimbări și situații mai dificile pot apărea oricând în acest interval.
Luna plină din zodia Fecioarei este însoțită de Venus, care tranzitează Vărsătorul, de Mercur care se află în Pești, și de Soare care se află în ultima zi în zodia Peștilor. În această perioadă, Jupiter se află și el în Pești. Cu o asemenea conjunctură, lumina Lunii pline va pune accentul foarte mult pe problemele din familie, pe situațiile mai delicate din viața copiilor și pe sănătate. Axa Fecioară – Pești pune în valoare emoțiile, empatia, generozitatea, grija și atenția la detalii pe orice sector care ne interesează. Dar în mod special ne dă un impuls să fim mai atenți la nevoile noastre, pe care le-am tot neglijat, și la nevoile celor apropiați, mai ales copiii și părinții bătrâni.
Zodia Fecioarei este asociată cu munca, hărnicia, responsabilitatea, grijile, atenția, analiza obiectivă și deciziile corecte. De aceea, Luna plină din Fecioară este un moment bun pentru introspecție, pentru reparare, refacere, reconstruire, pentru soluții mai bune și cu adevărat utile.
Este o perioadă optimă să renunțăm la unele obiceiuri alimentare care ne dăunează, la produsele prea grase sau pline de zahăr, la țigări, sucuri acidulate sau alcool.  Cine începe o dietă de slăbit în aceste zile are cele mai mari șanse să o ducă până la capăt cu rezultate foarte bune. Iar cine simte că are probleme medicale, trebuie să ia imediat măsuri, să meargă la un medic specialist și să se intereseze de cele mai bune remedii și tratamente.

Berbec

Pot apărea discuții la serviciu, schimbări legate de programul de lucru, noi situații care necesită colaborarea mai strânsă cu unii dintre colegi. Nativii Berbeci trebuie să fie atenți la muncă să evite orice conflict, greșeală sau gafă, pentru că vor fi mai greu de reparat, dacă vizează persoane sensibile.

 Taur

Luna plină din 18 martie aduce câteva zile în viața Taurilor în care copiii și sănătatea devin cele mai presante priorități. Pot apărea probleme medicale și grijile se acumulează de la o zi la alta. Dar se vor găsi soluții, totul poate fi rezolvat cu răbdare și cu bani, indiferent de costuri. 

Gemeni

 Nativii Gemeni trebuie să fie mai atenți la problemele de acasă, la relația cu părinții în vârstă și eventual bolnavi sau sensibili. Vor fi mai apropiați de părinții sau de socrii lor, vor face totul pentru a găsi o soluție pentru problemele lor și totodată vor munci mai mult să repare anumite probleme din casă. 

Rac

 Pot veni vești importante de la frați, copii, nepoți plecați în străinătate. Nativii Raci sunt mai atenți acum la schimbările din familie, la sănătatea copiilor și a rudelor, dar și a lor înșiși. Nu este exclus să apară informații despre tratamente mai bune, care pot aduce o vindecare rapidă.

 Leu

Nativii Lei vor fi mult mai atenți la banii lor și la obiectele de valoare. În aceste zile, trebuie să fie prudenți cu bugetul familiei, să acumuleze, să renunțe la cheltuieli, să păstreze banii poate pentru nevoile copiilor. Fecioara îndeamnă la prudență pe Leii cu dare de mână!

Fecioară

Cu siguranță, zilele cu Lună plină din martie vor fi zile dificile pentru Fecioare, care devin mult mai grijulii cu familia lor și cu sănătatea. Nativii zodiei vor lua și câteva decizii importante în ceea ce privește asigurarea viitorului copiilor și se ocupa îndeaproape și de părinții bolnavi.

 Balanță

Nativii Balanțe sunt mai puțin atenți, în general, la sănătatea lor. Dar în aceste zile vor descoperi că trebuie să ia măsuri și să ajungă la medicul de familie. Unii dintre ei se vor hotărâ să își facă un control oftalmologic și vor primi vești neplăcute. Alții pot descoperi probleme cu tensiunea arterială, de care nu știau.

Scorpion

Vor fi zile benefice pentru nativii Scorpioni care vor avea mai multe șanse să se angajeze, să se ocupe de afaceri noi, să preia colaborări bănoase. Vor fi zile în care munca lor va fi mai plătită. Cine îi apreciază, îi va răsplăti pentru eforturile pe care le fac, iar Scorpionii se vor dovedi foarte atenți cu beneficiile lor.

Săgetător

Vor fi zile tulburi, situații confuze în familie, dar și probleme noi la serviciu pentru care este nevoie de mai multă atenție și concentrare. Nativii Săgetători vor fi destul de îngrijorați în aceste zile, mai ales dacă este nevoie de soluții costisitoare pentru problemele lor. Trebuie să pună accentul și pe relația cu soția sau copiii.

Capricorn

Nativii Capricorni vor avea zile bune, norocoase și mai ales satisfacția de a-și vedea proiectele finalizate. Unele activități, idei și planuri începute cu ceva timp în urmă se vor încheia acum și le vor oferi satisfacția de a se bucura de rezultatele finale, fie acasă, fie la serviciu. 

Vărsător

Nativii Vărsători vor fi nevoiți să fie mai atenți la bani, la bugetul familiei, la resursele comune cu frații sau la moșteniri. Deși problemele financiare nu le plac deloc, Luna plină din 18 martie îi obligă să ia anumite măsuri și să își asigure unele economii pentru viitor. 

Pești

Nativii Pești vor fi puternic influențați de Luna plină din Fecioară, iar familia și copiii vor fi principalele preocupări în aceste zile. Nu vor avea timp de altceva! Nu sunt excluse unele probleme de sănătate, dar mai degrabă vor fi probleme sentimentale și situații delicate în educația copiilor.    

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

Data publicării: 29/11/2023. ANUNȚ DE PARTICIPARE - selecție de oferte - la procedura de achiziție pentru atribuirea contractului de achiziție având ca obiect Furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice S.C. FRIZON HOLDING S.A., cu sediul social în Bucureşti Sectorul 2, Strada C. A. ROSETTI, Nr. 17, Birou 216 Campus 06, Etaj 2, telefon: 0726714275, e-mail: office@frizon.ro, organizează procedura de achiziție prin selecție de oferte pentru atribuirea contractului de furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice. Prezenta procedură este organizată în vederea depunerii unei oferte concurențiale în cadrul Schemei de ajutor privind sprijinirea investiţiilor în noi capacităţi de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsumul întreprinderilor din cadrul sectorului agricol și industriei alimentare. Astfel, invităm operatorii economici interesați să transmită oferte de preț, cu respectarea următoarelor condiții: Ofertanții vor avea cod CAEN 4321 – Lucrări de instalații electrice, autorizat la sediul social/punct de lucru/terți; Locul și modul de obținere a documentației tehnice: se solicită în scris la adresa de e-mail office@frizon.ro pana la data de 04.12.2023, ora 12:00. Solicitările primite după acest termen nu vor fi luate în considerare. Termenul limită de depunere a ofertelor: Miercuri, 06.12.2023, ora 16:00. Modalitatea de transmitere a ofertei de către ofertanți: oferta semnată de reprezentantul legal/ împuternicit, se depune personal sau prin curier/ poștă cu confirmare de primire, într-un exemplar original, pe suport de hârtie, în plic închis și sigilat, la adresa beneficiarului: Punct de lucru - bază de recepţie şi depozitare Tătăranu - Sat Tătăranu, Comuna Tătăranu, Strada Fabricii de Zahar, Nr. 17, Judet Vrancea. După finalizarea evaluarii, toți operatorii economici care au depus oferte vor fi notificați cu privire la rezultatul evaluării. Prezentul anunț conține informațiile minime legate de derularea procedurii. Condițiile detaliate se regăsesc în documentația tehnică pe care vă invităm să o solicitați conform mențiunilor de mai sus.
Data publicării: 29/11/2023. ANUNȚ DE PARTICIPARE - selecție de oferte - la procedura de achiziție pentru atribuirea contractului de achiziție având ca obiect Furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice OUAI SPP5 NĂMOLOASA , cu sediul social în comuna Nănești, sat Nănești, județul Vrancea, telefon: 0726714275, e-mail: ouai.spp5.namoloasa@gmail.com, organizează procedura de achiziție prin selecție de oferte pentru atribuirea contractului de furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice. Prezenta procedură este organizată în vederea depunerii unei oferte concurențiale în cadrul Schemei de ajutor privind sprijinirea investiţiilor în noi capacităţi de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsumul întreprinderilor din cadrul sectorului agricol și industriei alimentare. Astfel, invităm operatorii economici interesați să transmită oferte de preț, cu respectarea următoarelor condiții: * Ofertanții vor avea cod CAEN 4321 – Lucrări de instalații electrice, autorizat la sediul social/punct de lucru/terți; * Locul și modul de obținere a documentației tehnice: se solicită în scris la adresa de e-mail ouai.spp5.namoloasa@gmail.com pana la data de 04.12.2023, ora 12:00. Solicitările primite după acest termen nu vor fi luate în considerare. * Termenul limită de depunere a ofertelor: Miercuri, 06.12.2023, ora 16:00. * Modalitatea de transmitere a ofertei de către ofertanți: oferta semnată de reprezentantul legal/ împuternicit, se depune personal sau prin curier/ poștă cu confirmare de primire, într-un exemplar original, pe suport de hârtie, în plic închis și sigilat, la adresa beneficiarului: comuna Nănești, sat Nănești, județul Vrancea. După finalizarea evaluarii, toți operatorii economici care au depus oferte vor fi notificați cu privire la rezultatul evaluării. Prezentul anunț conține informațiile minime legate de derularea procedurii. Condițiile detaliate se regăsesc în documentația tehnică pe care vă invităm să o solicitați conform mențiunilor de mai sus.
Data publicării: 29/11/2023, ANUNȚ DE PARTICIPARE - selecție de oferte - la procedura de achiziție pentru atribuirea contractului de achiziție având ca obiect Furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice OUAI SPP10 GABANA FERM MĂICĂNEȘTI, cu sediul social în comuna Nănești, sat Nănești, județul Vrancea, telefon: 0721253612, e-mail: frizonagra@gmail.com, organizează procedura de achiziție prin selecție de oferte pentru atribuirea contractului de furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice. Prezenta procedură este organizată în vederea depunerii unei oferte concurențiale în cadrul Schemei de ajutor privind sprijinirea investiţiilor în noi capacităţi de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsumul întreprinderilor din cadrul sectorului agricol și industriei alimentare. Astfel, invităm operatorii economici interesați să transmită oferte de preț, cu respectarea următoarelor condiții: Ofertanții vor avea cod CAEN 4321 – Lucrări de instalații electrice, autorizat la sediul social/punct de lucru/terți; * Locul și modul de obținere a documentației tehnice: se solicită în scris la adresa de e-mail frizonagra@gmail.com, pana la data de 04.12.2023, ora 12:00. Solicitările primite după acest termen nu vor fi luate în considerare. * Termenul limită de depunere a ofertelor: Miercuri, 06.12.2023, ora 16:00. Modalitatea de transmitere a ofertei de către ofertanți: oferta semnată de reprezentantul legal/ împuternicit, se depune personal sau prin curier/ poștă cu confirmare de primire, într-un exemplar original, pe suport de hârtie, în plic închis și sigilat, la adresa beneficiarului: comuna Nănești, sat Nănești, județul Vrancea. După finalizarea evaluarii, toți operatorii economici care au depus oferte vor fi notificați cu privire la rezultatul evaluării. Prezentul anunț conține informațiile minime legate de derularea procedurii. Condițiile detaliate se regăsesc în documentația tehnică pe care vă invităm să o solicitați conform mențiunilor de mai sus.
Sfântul Andrei, cel vegheat de Marele Lup Alb. Anul Nou Dacic
30/11/2023 09:05

Sărbătoarea Sfantului Andrei, celebrat maine, comemorează momentul morţii martirice a apostolului, pe 30 noiembrie, in anul 60 după Hristos, cand a fost răstignit cu capul in jos pe o cruce in formă de X ...

Ce trebuie să faci de Sfântul Andrei, pe 30 noiembrie. De ce se dezbracă fetele între două oglinzi
30/11/2023 00:42

Ce trebuie să faci de Sfantul Andrei, pe 30 noiembrie. Pe data de 30 noiembrie, romanii il prăznuiesc pe Sfantul Apostol Andrei. In această zi, există mai multe traditii si obiceiuri care incă se mai respe ...

Profețiile făcute de Baba Vanga pentru 2024: 'Asasinarea lui Vladimir Putin și un atac terorist în Europa' / Urmează un an de foc
29/11/2023 18:14

Profetiile bombă făcute de Baba Vanga pentru 2024: 'Asasinarea lui Vladimir Putin si atac terorist in Europa' / Urmează un an de foc „Nostradamus din Balcani” - Baba Vanga - a prevestit o seri ...

Sfântul Andrei - adevăratele tradiții și obiceiuri. Acestea trebuie respectate, de fapt, dincolo de „ritualul în cimitir pentru dezlegarea misterelor sau vizionarea alesului prin oglinzi și lumânări”
29/11/2023 15:53

Părintele Gabriel Cazacu a spus care ar trebui să fie atitudinea crestinilor fată de anumite traditii populare, in contextul sărbătorii Sfantului Apostol Andrei, prăznuit pe 30 noiembrie. L-am intrebat p ...

Sfântul Andrei, cel vegheat de Marele Lup Alb
29/11/2023 12:04

Sărbătoarea Sfantului Andrei comemorează momentul morţii martirice a apostolului, pe 30 noiembrie, in anul 60 după Hristos, cand a fost răstignit cu capul in jos pe o cruce in formă de X. În calend ...

Dansul spiritual, o călătorie spre regăsire și echilibru
29/11/2023 09:58

  Dansul spiritual, o practică ancestrală cu rădăcini in diverse culturi, reprezintă mai mult decat o simplă activitate fizică; este o experientă transformatoare care uneste corpul, mintea si sufl ...

Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Ce trebuie să faci pe 30 noiembrie, pentru prosperitate și protecție
29/11/2023 08:05

Pe 30 noiembrie, crestinii il sărbătoresc in fiecare an pe Sfantul Andrei, cunoscut si drept Ocrotitorul Romaniei. Astfel, in această zi sfantă, extrem de multi romani isi sărbătoresc onomastica, particip ...

HOROSCOPUL ZILEI
27/11/2023 05:29

BERBEC Au o viată plină de evenimente mai mici sau mai mari, drumuri multe in continuare si o situatie financiară infloritoare, incărcată insă de incurcături provocate de partenerul de cuplu, care face ...

HOROSCOPUL ZILEI
25/11/2023 04:59

 BERBEC Va grabiti sa achitati facturile restante si sa faceti si mici investitii, cu toate ca mai aveti de asteptat pana va reechilibrati financiar. Vi se cer referinte pentru un coleg. TAUR Sentimenta ...

Calendar ortodox, 24 noiembrie. Sfântul Clement, episcopul Romei
24/11/2023 09:38

La data de 24 noiembrie, crestinii ortodocsi il prăznuiesc pe Sfantul Clement, episcopul Romei. Sfantul Clement s-a născut la Roma, fiind contemporan cu Sfintii Apostoli. El isi pierde mama si pe cei doi fra ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei