Moment special pe Cer. Luna Nouă și 6 planete în Vărsator. Începe o nouă LUME

luna-noua-varsator

Dimensiune font:

| 09-02-2021 11:00

Pe 11 februarie vom asista la un moment astrologic deosebit - Luna nouă în Vărsător, semn în care se vor aduna 6 planete!

La momentul Lunii Noi, în Vărsător se află, în afară de cele două luminarii, Mercur (retrograd), Venus, Jupiter și Saturn. Cu 6 planete în Vărsător (plus asteroidul Pallace Athena), vorbim despre o energie intensă a începutului, a creativității, originalității și noutății. Fanionul este ridicat și tot ce avem de făcut este să-l vedem și să pornim la drum. Pentru că acum se deschide o nouă cale pentru noi, avem la dispoziție oportunitatea de a ne reconsidera o serie de alegeri, aspirații și dorințe.

Ca și când suntem pe de o parte la momentul bilanțului și la un final de drum, iar pe de altă parte, ne aflăm în fața unei uși deschise, o ușă care face trecerea către un spațiu mult mai larg decât ce am cunoscut până acum. Un spațiu plin de posibilități pe care nu le-am văzut, nu le-am știut, nici măcar nu ni le-am imaginat.

Avem și timpul necesar să facem tranziția de la vechiul eu, la noul eu, cât timp Mercur va fi retrograd (până pe 21 februarie) și ne va da șansa și răgazul de a reevalua unele alegeri, convingeri, viziuni.

AER, AER și iar AER

Elementul AER este puternic activat în această perioadă și pe parcursul întregului an. Fiind prezente toate aceste planete în semnul Vărsătorului, la care se adaugă Ascendentul momentului de Luna nouă (în Balanță, tot semn de aer), și Destinul (în Gemeni, de asemenea semn de aer), este clar că există un dezechilbru pe cer în privința raportului de energii după elemente. Focul este slab reprezentat (doar Kiron și Nodul sud se mai țin scânteia aprinsă), Apa de asemenea (doar prin Neptun, aflat în Pești). Al doilea element, ca pondere și reprezentare, este Pământul (Marte, Uranus și Luna neagră se află în Taur, iar Pluto se află în Capricorn).

Avem de-a face cu un adevărat summit planetar în Vărsător, cu o energie extremă, care pare sa ne așeze în ochiul unei furtuni. Toate aceste 6 planete și-au dat întâlnire aici, pentru un schimb de idei, de inșpirație și pentru a descoperi căi alternative de gândire, viziune și viață, pentru umanitate. Este o polarizare de zile mari, o aliniere rară (din 1962 nu ne-am mai întâlnit cu acest context) și, prin urmare, se va simți și în interiorul nostru, în alegerile și acțiunile noastre și în evenimentele la care vom asista în lume:

- Să ne așteptăm la surprize de proporții, descoperiri fără precedent, progres tehnologic accelerat, trezire a conștiinței în masă, șocuri, evenimente care schimbă brusc teorii și percepții...

- Cei mai mulți dintre noi, abia acum realizăm cu adevărat cât de mari și profunde sunt schimbările care s-au produs în ultimul an, în conștiința noastră și, mai ales, vom înțelege că procesul în care ne aflăm este ireversibil. Ne îndreptăm într-o nouă direcție, suntem cu un picior în noua lume. Și avem șansa s-o creăm împreună, de noi depinde, de fiecare ființă de pe pământ. Suntem toți în asta.

- Putem observa cum unele obiceiuri, care ne alcătuiau cândva rutină zilnică, acum se dizolvă de la sine, nu ne mai spun nimic unele lucruri pe care le făceam sau le preferam înainte.

- Procesele mentale sunt accentuate, există un trafic intens de gânduri și idei în mintea noastră. E necesar să selectăm cu grijă informațiile pe care le accesăm și asimilăm, să fim atenți la excesul de cuvinte rostite sau la indiscreție. Și, mai ales, e important să fim atenți la energia gândurilor noastre și ce creează aceasta.

- Tendința de a pune sub semnul întrebării tot ceea ce vedem și auzim sau de a contesta totul doar așa, pentru că putem, ne poate costa scump în următoarele luni. Cei care își îndreaptă energia în afara lor, folosind-o pentru a dărâma și nu pentru a construi, își risipesc resursele psihice și energetice în bătălii inutile. E de preferat să folosim acest context pentru a ne informa, a cerceta și, în definitiv, a alege cu intuiția noastră.

- Poate exista multă frământare, o nevoie acută de libertate și exprimare, neliniște cauzată de anumite limite care acum devin evidente și mult mai greu de suportat.

- Putem avea senzația, pe bună dreptate, că mai mult gândim decât facem. Păi, da, cu atâta aer, așa și este. Avem tendința să gândim mult, să întoarcem și să răsucim informațiile și ideile, să ne fixăm în anumite puncte de vedere și să avem impresia că noi știm cel mai bine, să filozofăm, să flirtăm, să ne propunem multe, dar, când vine vorba de manifestare propriu-zisă, nu e la fel de simplu. Parcă nu avem zvâcul necesar, parcă nu ne ajută nici vitalitatea, nici forța, obosim doar gândind. Așadar, pentru mai multă liniște și coerență, e bine să ne deprindem cu scrisul, să notăm undeva ideile, intențiile, proiectele. Și să avem răbdare, să fim blânzi cu noi, să nu ne propunem imposibilul, să ne odhnim suficient, să medităm și să facem orice ne ajută să rămânem în echilibru psihic și emoțional.

- Pentru cei care își cunosc harta natală, segmentul activat de Luna nouă primește energia înnoirii și redefinirii urgente. Pare că nimic nu rămâne la fel în zona de viață respectivă.

- Aerul este și cere mișcare. Și respirație. În această perioada, să ne facem un bine respirând conștient (exrecitii de respirație simple care ajută mult) și mișcând energia, mișcând corpul (plimbări, exerciții fizice ușoare, streching).

Energia Vărsătorului ne ajută să privim cu mai multă detașare și seninătate la viața noastră, să facem alegeri dincolo de emoții și, mai ales, să închidem niște capitole trecute, să le înțelegem altfel, să ajungem la o anumite înțelepciune pe care nu am avut-o înainte. Suntem sprijiniți să vedem imaginea de ansamblu, să privim unele experiențe trecute prin alte lentile, să extragem din acestea doar ceea ce ne folosește pentru a merge mai departe și să eliberăm ceea ce nu mai servește noii filozofii și viziuni de viață.

În urmă atâtor transformări și conștientizări pe care le-am avut, majoritatea dintre noi, cu precădere în ultimele luni, în urma atâtor experiențe care au clătinat în noi convingeri și credințe, mesajul acestei Luni noi este: "acum ești gata pentru noua ta creație, pentru nouă ta viață".

Suntem într-un punct de cotitură în viața și creația noastră ca pământeni. Și nu doar la nivel individual, ci mai ales la nivel colectiv. Acum începem să devenim conștienți de ceea ce putem crea împreună, de rolul pe care vrem să-l jucăm într-o comunitate, în societate, în lume. Devenim conștienți de ceea ce e posibil să creăm prin participarea noastră la ceva care ne inspiră, ne mișcă, ne motivează să ne exprimăm într-un mod nou. Începem să strângem rândurile, pe criteriul rezonanței și viziunii împărtășite cu alții.

Atenție, așadar, la ideile care vă vin în următoarele 28 de zile. E bine să notați aceste idei, precum și revelațiile, mesajele pe care le primiți. Poate că nu e o perioada a începuturilor concrete, ci e mai degrabă o perioada tampon între vechi și nou, de aceea treaba noastră va fi, nu atât să pornim la drum, cât să ne pregătim pentru drum. Să dăm jos din spate greutăți, să înțelegem la ce ne-au folosit, să lăsăm în "bagaj" doar ce avem nevoie pentru noua destinație, să ne imputernicim și să ne bucurăm de noile începuturi și noua energie care ni se așează în minte, în corp și în viață.

Acest context astral ne amintește în fiecare moment că orice schimbare începe în minte și că aici e nevoie să extindem câmpul de posibilități. Următoarele zile vor fi în special axate pe modul nostru de înțelegere, pe percepțiile noastre în privința realității. Asta este esențial să vedem acum, și să acceptăm că nu o anumită realitate ne deranjează ci gândurile și poveștile pe care le avem despre ea. Așadar, măiestria constă a ne păstra mereu deschiderea către o înțelegere mai înalta și a ne menține terenul cât mai curat, în minte, eliberând permanent judecați, plângeri și alte limitări. Să ne concentrăm mai mult pe ce vrem, pe posibilități noi, să ne jucăm cu intențiile, cu dorințele născute din bucurie și inocența ("mi-ar plăcea să...", "vreau...", "cum ar fi să fiu/fac/am...?")

De asemenea, având în vedere că mulți oameni se pot simți confuzi și obosiți în această perioada, tocmai datorită acordajelor interioare care au loc, e bine să ne concentrăm mereu pe momentul prezent, pe ceea ce facem acum. Fără să scormonim prea mult în minte, fără să avem pretenția să știm cum vor evolua lucrurile.

Nu avem cum să știm cum vor evolua, pentru că fiind experiențe noi, nemaitraite, neștiute, nu avem o reprezentare mentală despre ele. Încercând să le includem într-o strategie, un plan, o schemă, le limităm, blocăm posibilitatea de expansiune. De aceea, tot ce avem de făcut este să luăm lucrurile pas cu pas, să fim prezenți și să facem alegeri conștiente, în raport cu adevărul nostru, cu ceea ce știm în interior că e potrivit ACUM pentru noi.


Corpul este este aliat de nădejde, ne da semnalele de care avem nevoie, decodifica fidel ce se află în mintea noastră. Dacă suntem atenți, vom ști exact ce ne transmite. Vom ști ce să mâncăm, cât și când. Vom ști dacă alegerile noastre sunt conștiente și în acord cu noi, sau nu.

Ca la orice Luna Nouă, e posibil că vitalitatea să fie scăzută. Dacă simți că ai nevoie de mai mult somn, dormi mai mult, dacă simți să faci ceva pentru corp (masaj, sport etc), fă-o. Dacă simți să schimbi ceva în alimentație, fă-o. În rest, bea apă multă și ai încredere.  

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:00

"EuroBusiness LRJ" S.P.R.L., in calitate de lichidator judiciar al debitoarei "FANYON" S.R.L., conform Hotărârii nr.120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 05.08.2021, 12.08.2021, 19.08.2021, 26.08.2021, 02.09.2021, 09.09.2021, 16.09.2021, respectiv 23.09.2021, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd.Magheru, nr.31, et.1, cam.25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobile, proprietatea debitoarei: BUNURI IMOBILE, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA), Proprietate imobiliară, cu destinație industrială, situată în Mun. Brăila, Calea Galați nr.146, Lot 2, Jud. Brăila, CF nr. 77045 a Mun. Brăila, compusă din: Teren intravilan, categoria curți–construcții, în suprafață de 96,00 mp, amplasat în Mun. Brăila, Calea Galați nr.146, Lot 2, Jud. Brăila, nr. cad. 77045,CF nr. 77045 a Mun. Brăila și Construcția C1-grup social, nr. cad. 77045-C1, CF nr. 77045 a Mun. Brăila, Sc la sol=93,00 mp și Sc desf=279,00 mp, cu regim de înălțime S+P+1E; 16.869,65. Proprietate imobiliară, cu destinație industrială,s ituată în Mun. Brăila, Str. Costache Negruzzi nr.63-65, Jud. Brăila, CF nr.72141 a Mun. Brăila, compusă din: Teren intravilan, categoria curți–construcții, în suprafață de 580,00 mp, amplasat în Mun. Brăila, Str. Costache Negruzzi nr.63-65, Jud. Brăila, nr.cad.3362, CF nr.72141 a Mun. Brăila, Construcția C1-spațiu producție și sediu, nr.cad.3362-C1, CF nr.72141 a Mun. Brăila, Sc la sol=367,89 mp și Sc desf=735,78 mp, cu regim de înălțime P+1E,Construcția C2-centrală electrică, nr.cad.3362-C2, CF nr.72141a Mun. Brăila, Sc la sol=13,99 mp, cu regim de înălțime P și Construcția C3-atelier, nr.cad.3362-C3, CF nr.72141 a Mun. Brăila, Sc la sol=36,67 mp, cu regim de înălțime P. 37.667,00. Proprietate imobiliară, teren și construcții cu destinație nerezidențială, situată în Localitatea Eforie Sud, Str. Eternității nr.1, Jud. Constanța, CF nr.102530 a localității Eforie Sud, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 950,00 mp din acte (972,00 mp măsurat), amplasat în Loc.Eforie Sud, Str. Eternității, nr.1, Jud. Constanța, CF nr. 102530 a localității Eforie Sud, nr.cad.102530, Construcția C1(construcție fără acte)-locuință, nr.cad.102530-C1, Sc=123,00 mp, Construcția C2(construcție fără acte)-magazie, nr.cad.102530-C2, Sc=8,00 mp, Construcția C3(construcție fără acte)-spații cazare, nr.cad.102530-C3,Sc=32,00 mp, Construcția C4-anexă gospodarească, nr.cad.102530-C4, Sc=43,00 mp, Construcția C5-umbrar, nr.cad.102530-C5, Sc=26,00 mp, Construcția C6-grup sanitar, nr.cad.102530-C4, Sc=10,00 mp; Construcția C7-anexă gospodarească, nr.cad.102530-C4,Sc=6,00 mp, Construcția C8-spații de cazare, nr.cad.102530-C8, Sc=90,00 mp, Construcția C9-magazie, nr.cad.102530-C9, Sc=5,00 mp, Construcția C10-spațiu comercial și locuință, nr. cad.102530-C10, Sc=57,00 mp și Construcția C11(construcție fără acte)-spații de cazare, nr.cad.102530-C11, Sc=58,00 mp. 69.831,65. Prețurile nu includ TVA, urmând a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art.292, (alin.2),l it.F, din Codul Fiscal,în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON,deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini,urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail :vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activelor imobile este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, 0729.292.746, mail: vanzari@lrj.ro, office.is@lrj.ro, telefon:0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail:paula.stoian@fanyon.ro.
Tribunalul Neamţ, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1445/103/2018, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunrilor mobile din patrimoniul debitoarei S.C. „Casa Scutaru” S.R.L., cu sediul în municipiul Piatra Neamţ, str. Grigore Ureche, bl. G3, et. 3, ap. 71, judeţul Neamţ, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV, Valoare -lei-, 1. Tractor articulat forestier 690 OP, 98.460,00. Preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile mobile scoase la vânzare este cel de mai sus. Vânzarea se va face conform hotârârilor adunării creditorilor din data de 05.05.2021 şi 02.06.2021. Vânzarea prin licitaţie publică va avea loc începând cu data de 02.08.2021, ora 1200 şi se vor organiza şedinţe de licitaţie publică cu strigare la un interval de 7 zile, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei pentru fiecare bun mobil, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei, a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini este 500 lei şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul – verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566.035 şi 0727/850.575.
Tribunalul Iaşi, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 8766/99/2017 (527/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Kolado” S.R.L., cu sediul în sat Dancu, str. Daliei nr. 70, bl. D3, sc. A, et. 3, ap. 13, judeţul Iaşi, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV, Componenţa, Valoare -lei-, 1. Bunuri mobile, Echipamente şi utilaje, 90.670,00, 2. Bunuri mobile, Mijloace de transport, 62.700,00. Preţul de pornire al licitaţiei pentru bunrile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare şi hotărârea Adunării creditorilor din data de 23.07.2021. Vânzarea prin licitaţie publică va avea loc la data de 13.08.2021, ora 1000 şi se vor organiza 5 şedinţe la un interval de 7 zile, respectiv până la data de 10.09.2021, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al bunului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al bunului licitat şi a caietului de sarcini, respectiv 500 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566.035 şi 0727/850.575.
Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 5 august 2021 - Cruce neagră
05/08/2021 08:36

Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 5 august 2021 - Cruce neagră. Pe data de 5 august este prăznuit Sfantul Ioan Iacob Hozevitul. Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 5 august 2021 - Cruce neagră. Sf ...

HOROSCOPUL ZILEI
05/08/2021 06:00

 Berbec Planuri de vacantă. Poate plecati pe undeva măcar o zi, două, să vă incărcati bateriile si să mai luati o pauză de la locul de muncă. Taur Partenerul de viată trece printr-o perioadă ...

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 4 august 2021
04/08/2021 08:02

Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 4 august 2021. În data de 4 august, sunt prăznuiti Sfintii sapte tineri din Efes. Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 4 august 2021. Maximilian, Exacustodian, ...

HOROSCOPUL ZILEI
03/08/2021 05:37

Berbec Cei născuti in zodia Berbec se pot astepta de azi inainte la o deblocare a orizonturilor profesionale, la o nouă viziune despre directia in carieră pe care trebuie să o urmeze. Unii nativi vor avea ...

Ce s-a întâmplat cu un cuplu care se plimba printr-o pestera . Cei doi soți s-au întâlnit cu două fantome care le-au cerut să plece
02/08/2021 16:42

Un cuplu sustine că a trăit o experientă terifiantă, asemănătoare cu cea din filmul amintit mai sus. Nu acasă, ci in timp ce vizitau o veche pesteră, de 300 de ani. Este vorba despre Tony si Beth Ferg ...

Presupus viol în Cetatea Vaticanului. Tribunalul Penal va da un verdict pe 6 octombrie
02/08/2021 13:06

Tribunalul Penal al Vaticanului va da un verdict pe data de 6 octombrie, in cazul unui presupus viol comis intr-o reşedinţă din Cetatea Vaticanului. Tribunalul Penal al Vaticanului a anunţat vineri că v ...

Vaticanul publică în premieră informații despre proprietățile sale imobiliare
02/08/2021 12:54

Vaticaul a publicat sambătă informatii despre proprietătile sale imobiliare. Vaticanul a publicat sambătă pentru prima dată informaţii despre proprietăţile sale imobiliare, dezvăluind că deţine p ...

Polonia: Preoții au fost implicați în o treime din cazurile de pedofilie în anii 2017-2020
02/08/2021 11:04

Preotii polonezi sunt implicati in aproape o treime din actele pedofile enumerate in tară in anii 2017-2020, a declarat marti comisia de stat care a studiat peste 300 de cazuri in această perioadă, potrivit ...

HOROSCOPUL ZILEI
02/08/2021 05:24

BERBEC Va grabiti sa achitati facturile restante si sa faceti si mici investitii, cu toate ca mai aveti de asteptat pana va reechilibrati financiar. Vi se cer referinte pentru un coleg. TAUR Sentimental, sun ...

HOROSCOPUL ZILEI
01/08/2021 05:09

 BERBEC Va grabiti sa achitati facturile restante si sa faceti si mici investitii, cu toate ca mai aveti de asteptat pana va reechilibrati financiar. Vi se cer referinte pentru un coleg. TAUR Sentimenta ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei