Moment special pe Cer. Luna Nouă și 6 planete în Vărsator. Începe o nouă LUME

luna-noua-varsator

Dimensiune font:

| 09-02-2021 11:00

Pe 11 februarie vom asista la un moment astrologic deosebit - Luna nouă în Vărsător, semn în care se vor aduna 6 planete!

La momentul Lunii Noi, în Vărsător se află, în afară de cele două luminarii, Mercur (retrograd), Venus, Jupiter și Saturn. Cu 6 planete în Vărsător (plus asteroidul Pallace Athena), vorbim despre o energie intensă a începutului, a creativității, originalității și noutății. Fanionul este ridicat și tot ce avem de făcut este să-l vedem și să pornim la drum. Pentru că acum se deschide o nouă cale pentru noi, avem la dispoziție oportunitatea de a ne reconsidera o serie de alegeri, aspirații și dorințe.

Ca și când suntem pe de o parte la momentul bilanțului și la un final de drum, iar pe de altă parte, ne aflăm în fața unei uși deschise, o ușă care face trecerea către un spațiu mult mai larg decât ce am cunoscut până acum. Un spațiu plin de posibilități pe care nu le-am văzut, nu le-am știut, nici măcar nu ni le-am imaginat.

Avem și timpul necesar să facem tranziția de la vechiul eu, la noul eu, cât timp Mercur va fi retrograd (până pe 21 februarie) și ne va da șansa și răgazul de a reevalua unele alegeri, convingeri, viziuni.

AER, AER și iar AER

Elementul AER este puternic activat în această perioadă și pe parcursul întregului an. Fiind prezente toate aceste planete în semnul Vărsătorului, la care se adaugă Ascendentul momentului de Luna nouă (în Balanță, tot semn de aer), și Destinul (în Gemeni, de asemenea semn de aer), este clar că există un dezechilbru pe cer în privința raportului de energii după elemente. Focul este slab reprezentat (doar Kiron și Nodul sud se mai țin scânteia aprinsă), Apa de asemenea (doar prin Neptun, aflat în Pești). Al doilea element, ca pondere și reprezentare, este Pământul (Marte, Uranus și Luna neagră se află în Taur, iar Pluto se află în Capricorn).

Avem de-a face cu un adevărat summit planetar în Vărsător, cu o energie extremă, care pare sa ne așeze în ochiul unei furtuni. Toate aceste 6 planete și-au dat întâlnire aici, pentru un schimb de idei, de inșpirație și pentru a descoperi căi alternative de gândire, viziune și viață, pentru umanitate. Este o polarizare de zile mari, o aliniere rară (din 1962 nu ne-am mai întâlnit cu acest context) și, prin urmare, se va simți și în interiorul nostru, în alegerile și acțiunile noastre și în evenimentele la care vom asista în lume:

- Să ne așteptăm la surprize de proporții, descoperiri fără precedent, progres tehnologic accelerat, trezire a conștiinței în masă, șocuri, evenimente care schimbă brusc teorii și percepții...

- Cei mai mulți dintre noi, abia acum realizăm cu adevărat cât de mari și profunde sunt schimbările care s-au produs în ultimul an, în conștiința noastră și, mai ales, vom înțelege că procesul în care ne aflăm este ireversibil. Ne îndreptăm într-o nouă direcție, suntem cu un picior în noua lume. Și avem șansa s-o creăm împreună, de noi depinde, de fiecare ființă de pe pământ. Suntem toți în asta.

- Putem observa cum unele obiceiuri, care ne alcătuiau cândva rutină zilnică, acum se dizolvă de la sine, nu ne mai spun nimic unele lucruri pe care le făceam sau le preferam înainte.

- Procesele mentale sunt accentuate, există un trafic intens de gânduri și idei în mintea noastră. E necesar să selectăm cu grijă informațiile pe care le accesăm și asimilăm, să fim atenți la excesul de cuvinte rostite sau la indiscreție. Și, mai ales, e important să fim atenți la energia gândurilor noastre și ce creează aceasta.

- Tendința de a pune sub semnul întrebării tot ceea ce vedem și auzim sau de a contesta totul doar așa, pentru că putem, ne poate costa scump în următoarele luni. Cei care își îndreaptă energia în afara lor, folosind-o pentru a dărâma și nu pentru a construi, își risipesc resursele psihice și energetice în bătălii inutile. E de preferat să folosim acest context pentru a ne informa, a cerceta și, în definitiv, a alege cu intuiția noastră.

- Poate exista multă frământare, o nevoie acută de libertate și exprimare, neliniște cauzată de anumite limite care acum devin evidente și mult mai greu de suportat.

- Putem avea senzația, pe bună dreptate, că mai mult gândim decât facem. Păi, da, cu atâta aer, așa și este. Avem tendința să gândim mult, să întoarcem și să răsucim informațiile și ideile, să ne fixăm în anumite puncte de vedere și să avem impresia că noi știm cel mai bine, să filozofăm, să flirtăm, să ne propunem multe, dar, când vine vorba de manifestare propriu-zisă, nu e la fel de simplu. Parcă nu avem zvâcul necesar, parcă nu ne ajută nici vitalitatea, nici forța, obosim doar gândind. Așadar, pentru mai multă liniște și coerență, e bine să ne deprindem cu scrisul, să notăm undeva ideile, intențiile, proiectele. Și să avem răbdare, să fim blânzi cu noi, să nu ne propunem imposibilul, să ne odhnim suficient, să medităm și să facem orice ne ajută să rămânem în echilibru psihic și emoțional.

- Pentru cei care își cunosc harta natală, segmentul activat de Luna nouă primește energia înnoirii și redefinirii urgente. Pare că nimic nu rămâne la fel în zona de viață respectivă.

- Aerul este și cere mișcare. Și respirație. În această perioada, să ne facem un bine respirând conștient (exrecitii de respirație simple care ajută mult) și mișcând energia, mișcând corpul (plimbări, exerciții fizice ușoare, streching).

Energia Vărsătorului ne ajută să privim cu mai multă detașare și seninătate la viața noastră, să facem alegeri dincolo de emoții și, mai ales, să închidem niște capitole trecute, să le înțelegem altfel, să ajungem la o anumite înțelepciune pe care nu am avut-o înainte. Suntem sprijiniți să vedem imaginea de ansamblu, să privim unele experiențe trecute prin alte lentile, să extragem din acestea doar ceea ce ne folosește pentru a merge mai departe și să eliberăm ceea ce nu mai servește noii filozofii și viziuni de viață.

În urmă atâtor transformări și conștientizări pe care le-am avut, majoritatea dintre noi, cu precădere în ultimele luni, în urma atâtor experiențe care au clătinat în noi convingeri și credințe, mesajul acestei Luni noi este: "acum ești gata pentru noua ta creație, pentru nouă ta viață".

Suntem într-un punct de cotitură în viața și creația noastră ca pământeni. Și nu doar la nivel individual, ci mai ales la nivel colectiv. Acum începem să devenim conștienți de ceea ce putem crea împreună, de rolul pe care vrem să-l jucăm într-o comunitate, în societate, în lume. Devenim conștienți de ceea ce e posibil să creăm prin participarea noastră la ceva care ne inspiră, ne mișcă, ne motivează să ne exprimăm într-un mod nou. Începem să strângem rândurile, pe criteriul rezonanței și viziunii împărtășite cu alții.

Atenție, așadar, la ideile care vă vin în următoarele 28 de zile. E bine să notați aceste idei, precum și revelațiile, mesajele pe care le primiți. Poate că nu e o perioada a începuturilor concrete, ci e mai degrabă o perioada tampon între vechi și nou, de aceea treaba noastră va fi, nu atât să pornim la drum, cât să ne pregătim pentru drum. Să dăm jos din spate greutăți, să înțelegem la ce ne-au folosit, să lăsăm în "bagaj" doar ce avem nevoie pentru noua destinație, să ne imputernicim și să ne bucurăm de noile începuturi și noua energie care ni se așează în minte, în corp și în viață.

Acest context astral ne amintește în fiecare moment că orice schimbare începe în minte și că aici e nevoie să extindem câmpul de posibilități. Următoarele zile vor fi în special axate pe modul nostru de înțelegere, pe percepțiile noastre în privința realității. Asta este esențial să vedem acum, și să acceptăm că nu o anumită realitate ne deranjează ci gândurile și poveștile pe care le avem despre ea. Așadar, măiestria constă a ne păstra mereu deschiderea către o înțelegere mai înalta și a ne menține terenul cât mai curat, în minte, eliberând permanent judecați, plângeri și alte limitări. Să ne concentrăm mai mult pe ce vrem, pe posibilități noi, să ne jucăm cu intențiile, cu dorințele născute din bucurie și inocența ("mi-ar plăcea să...", "vreau...", "cum ar fi să fiu/fac/am...?")

De asemenea, având în vedere că mulți oameni se pot simți confuzi și obosiți în această perioada, tocmai datorită acordajelor interioare care au loc, e bine să ne concentrăm mereu pe momentul prezent, pe ceea ce facem acum. Fără să scormonim prea mult în minte, fără să avem pretenția să știm cum vor evolua lucrurile.

Nu avem cum să știm cum vor evolua, pentru că fiind experiențe noi, nemaitraite, neștiute, nu avem o reprezentare mentală despre ele. Încercând să le includem într-o strategie, un plan, o schemă, le limităm, blocăm posibilitatea de expansiune. De aceea, tot ce avem de făcut este să luăm lucrurile pas cu pas, să fim prezenți și să facem alegeri conștiente, în raport cu adevărul nostru, cu ceea ce știm în interior că e potrivit ACUM pentru noi.


Corpul este este aliat de nădejde, ne da semnalele de care avem nevoie, decodifica fidel ce se află în mintea noastră. Dacă suntem atenți, vom ști exact ce ne transmite. Vom ști ce să mâncăm, cât și când. Vom ști dacă alegerile noastre sunt conștiente și în acord cu noi, sau nu.

Ca la orice Luna Nouă, e posibil că vitalitatea să fie scăzută. Dacă simți că ai nevoie de mai mult somn, dormi mai mult, dacă simți să faci ceva pentru corp (masaj, sport etc), fă-o. Dacă simți să schimbi ceva în alimentație, fă-o. În rest, bea apă multă și ai încredere.  

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

ALFA & OMEGA INSOLV IPURL, lichidator judiciar al debitoarei S.C. Old Age S.R.L.– societate în faliment, dosar nr. 5193/99/2015(290/2015) aflat pe rolul Tribunalului Iași–Faliment, în temeiul dispozițiilor Legii nr. 85/2014, vinde prin licitație publică cu strigare următoarele bunuri proprietate ale debitoarei S.C. Old Age S.R.L.: 1. Bun imobil – Proprietate industrială situată în Comuna cadastrală UAT Ciurea, Sat Dumbrava, Jud. Iași – formată din : - teren intravilan în sup. de 1.976 mp și construcțiile C1 – hală (s.c. 681,33mp) și C2 – platformă betonată (s.c. 488,15 mp); - teren intravilan în sup. de 4.065 mp și construcțiile C1 – hală (grajd nr. 4 – s.c. 383,88 mp), C2 – platformă betonată (s.c. 227,21 mp) și C3 – magazie (s.c. 17,82 mp)- teren intravilan în sup. de 2.712 mp și construcțiile C1 – hală (s.c. 685,44 mp), C2 – platformă betonată (s.c. 422,46 mp) și C3 – hală (s.c. 695,86 mp) - Cota indiviză teren în suprafață de 810,62 mp din teren în suprafață totală de 2.326 mp, având nr. cad. 1519/10 înscris în CF nr. 3019 a UAT Ciurea, Jud. Iași. Preț de pornire 80% din valoarea de piață stabilită prin raportul de evaluare- 209.840 Euro (exclusivTVA). 2. Bunuri mobile de natura echipamentelor tehnologice și mijloacelor de transport- Preț de pornire 80% din valoarea de piață stabilită prin raportul de evaluare. Licitațiile vor avea loc în zilele de: 12,19,26.02.2021 respectiv 05,12 și 19.03.2021 ora 10.00, la biroul lichidatorului judiciar din Mun.Iași, Str. Grigore Ureche, nr.3, Bl. Gh. Şonțu, Demisol, Birou nr.4, Jud.Iaşi, putând participa orice persoană fizică sau juridică care va depune o ofertă care va conţine:  cerere de participare la licitaţie;  dovada achitării taxei de participare, astfel:  500 lei pentru bunurile mobile  2.000 lei pentru bunul imobil  dovada achitării caietului de sarcini de 1.000 lei fără TVA–pentru bunul imobil;  dovada achitării cauţiunii de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, sumă care se va achita în contul colector RO47PIRB2400741082005000 deschis pe numele debitoarei S.C. Old Age S.R.L. la First Bank;  actele de identificare a persoanei juridice/fizice, împuternicire pentru persoana care reprezintă societatea cu menţiunea că are mandat de a licita indiferent de sumă, ştampila. Taxa de participare și contravaloarea caietului de sarcini se va achita în contul lichidatorului judiciar RO33PIRB2400738563001000 deschis la First Bank. Ofertele se vor depune la biroul lichidatorului judiciar, prin e-mail sau fax, cel târziu cu 1 zi lucrătoare înainte de ziua licitaţiei, până la ora 16.00. Ofertanţii care se înscriu la licitaţie, dar nu participă, pierd toate sumele avansate în vederea participării la licitaţie. Neplata preţului în termenul stabilit de 30 zile calendaristice de la data licitaţiei, duce la pierderea sumelor avansate pentru achiziţionarea bunurilor, care vor fi scoase din nou la vânzare în sarcina cumpărătorului. Oricine pretinde vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare,sub sancţiunea decăderii, se va adresa lichidatorului judiciar şi va face dovada până în ziua licitaţei. Informaţii suplimentare la tel: 0744520508, 0744994490; fax:0332814773, e-mail: alfa.omega.insolv@ gmail.com.
Papa Francisc, moarte la Roma
28/02/2021 11:30

Papa Francisc se vede murind la Roma, incă suveran pontif. Întrebat cum işi vede propriul sfarşit, Francisc, in varstă de 84 de ani, răspunde: „Voi fi papă, in exerciţiul funcţiunii sau emer ...

HOROSCOPUL ZILEI - 28 februarie
28/02/2021 06:02

 BERBEC Segmentul partenerial este foarte animat si se conturează noutăti. Poate fi vorba despre demararea unor colaborări noi, cu oameni deosebiti sau, in functie de caz, se poate oficializa o relatie ...

Afacerile BOR. Cum functioneaza masinaria de facut bani prin care Biserica si-a cladit un adevarat imperiu financiar
28/02/2021 01:51

Biserica Ortodoxa Romana nu duce lipsa de bani, fiind una dintre cele mai profitabile institutii din Romania. BOR detine cladiri, terenuri, fabrici, paduri, companii de turism si trusturi de presa. In functie d ...

HOROSCOPUL ZILEI - 27 februarie
27/02/2021 06:00

 BERBEC Stresul va fi pentru dv. o stare normală. După-amiază, există posibilitatea de a vi se inscena situatii din care să iesiti iritat si tracasat de multe incurcături sentimentale. Noapte agitat ...

Horoscopul Lunii Pline în Fecioară. Vezi ce îți rezervă astrele în funcție de zodie
26/02/2021 12:00

Luna Plina din 27 februarie 2021 are loc cu Luna pe gradul 8:57 Fecioara si Soarele pe gradul 8:57 Pesti cu un maxim in jurul orei 10:16, ora Romaniei. O Luna Plina in Fecioara este cel mai bun timp pentru vin ...

Decizia Sfântului Sinod: Tipicul botezului NU se va schimba, a hotărât Sinodul BOR, dar cere Preotul să cunoască starea de sănătate a copilului
26/02/2021 09:14

Sinodul Bisericii Ortodoxe Romane a decis joi că ritualul Botezului nu va fi schimbat, dar le cere preotilor să aibă ”mai multă responsabilitate” in săvărsirea Sfintelor Taine si să aibă int ...

HOROSCOPUL ZILEI - 26 februarie
26/02/2021 06:09

 BERBEC Pentru că o zi proastă se cunoaste de dimineată, pregăteste-te să experimentezi o astfel de zi chiar azi. TAUR O să fii cu zambetul pe buze intreaga zi, o să ai parte de energie bună si ...

Calendar ortodox, 25 februarie -  Sfântul Ierarh Tarasie
25/02/2021 09:00

Sfantul Ierarh Tarasie s-a născut din părinti instăriti: Gheorghe si Encratia. Tatăl său era slujitor impărătesc, iar fiul său i-a călcat o vreme pe urme, fiind nobil si secretar la curtea imperială ...

HOROSCOPUL ZILEI - 25 februarie
25/02/2021 06:00

 BERBEC Sunteti obligat să dati un răspuns cat mai rapid la propunerea care vi se face dimineata pentru o noua ocupatie sau contract. Aveti contraargumente puternice, dar parcă nimeni nu vrea azi să v ...

Ce se întâmplă când te întorci din morți. Cum este viața de apoi
24/02/2021 09:38

Un bărbat care a fost in stare de moarte aparentă crede că a văzut „lumina” la capătul tunelului, iar in interiorul Luminii se aflau cei dragi ai săi, decedati, care il primeau in Viata de Apo ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei