Momentul așteptat cu sufletul la gură de toți astrologii – Marea Conjuncție Jupiter-Saturn. Atunci va începe o nouă lume

saturn

Dimensiune font:

| 20-11-2020 12:45


O dată cu Marea Conjuncție din decembrie vom păși într-o lume nouă, care ia naștere sub ochii noștri ! Despre ce lume este vorba ? Pe scurt, este vorba despre o Lume în care oamenii vor înțelege cât de mare este puterea spiritului lor, vor realiza că prin intenție (gânduri, cuvinte, fapte și acțiuni) își creează propria realitate. În aceasta “Lume Nouă”, oamenii vor înțelege libertatea de gândire și faptul că “succesul înseamnă să-și trăiască viață la întregul lor potențial”.
Din punct de vedere tehnic - astrologic, vom trăi pe Cer cu întâlnirea între planetele Jupiter / Saturn (conjuncția la grad perfect, gradul 0 de început) în zodia Vărsătorului (pe 21 decembrie 2020). Denumita și “Marea Conjuncție” aceasta întălnire Jupiter / Saturn are loc o data la 19 - 20 de ani. Ultima conjuncție Jupiter / Saturn s-a produs în zodia Taurului, în luna mai 2000. Ultima conjuncție Jupiter / Saturn în zodia Vărsătorului s-a produs în luna ianuarie a anului 1405 ! Următoarea conjuncție Jupiter / Saturn se vă produce în octombrie 2040, în zodia Balanței. Ciclurile Jupiter / Saturn sunt foarte importante, marchează etape de evoluție din 20 în 20 de ani, atât la nivel de societate cât și la nivel individual. Aceste întâlniri impacteaza următoarele sectoare: - religia, filosofia, modul de gândire, convingerile - structura societății, sistemele economice și financiare, legile în societate (Jupiter și Saturn sunt planete sociale) - guvernele (autoritatea) - știință - arhitectura (construcțiile importante) În sens constructiv, din anul 2000 și până în prezent Marea Conjuncție Jupiter / Saturn în Taur, în semn de Pământ, ne-a determinat să ne exploatam mai mult talentele și să ne concentram forțele către obiective practice, concrete, materiale.
De asemenea, pe plan social au fost încurajate: industria alimentara, afacerile, restaurantele, investițiile trainice în case și terenuri, arta, industria luxului etc Pe plan spiritual, aceasta energie Jupiter / Saturn în Taur ne-a adus lecții importante cum ar fi: - să ne înfrânam lăcomia și gelozia - să acordam importanta și vieții spirituale, nu doar vieții materiale - să înțelegem că siguranță pornește din interior și că adevărată comoara este sufletul nostru.
După 21 Decembrie 2020, Marea Conjuncție Jupiter / Saturn în Vărsător ne vă arata o noua realitate și poate chiar o Lume Nouă… Evident că aceasta energie deschide un CAPITOL NOU pentru întreagă omenire, dar și pentru fiecare dintre noi, un capitol pe care îl vom “scrie” pentru următorii 20 de ani… În sens constructiv, energia Jupiter / Saturn în Vărsător ne va susține (împinge ) să devenim spirite libere cu vederi largi, ne va înzestră cu mai multă energie, optimism și speranță într-o lume mai buna și un viitor luminos. Curiozitatea intelectuală va crește, ne vom îndrepta către idei originale și progresiste, tehnologia va căpăta și mai mare avânt. Sentimentele umanitare și simțul prieteniei vor deveni mai importante decât dorințele egotice materiale. Științe precum Astrologia și Numerologia vor fi la mare căutare Genialitatea, unicitatea și originalitatea vor fi apreciate și răsplătite. Realizările oamenilor vor veni mai ales prin instruire, cunoaștere, comunicare, călătorii și relații. Internetul, rețelele de socializare și activitățile on line vor avea un trend ascendent.
Pe plan spiritual, energia Jupiter / Saturn în Vărsător va veni cu următoarele provocări și lecții: - lecția flexibilității, a acceptării unei lumi / vieți noi, care poate fi complet diferita de ceea ce cunoșteam în trecut - împărtășirea emoțiilor cu ceilalți - dezvoltarea solidarității (“toți pentru unul și unul pentru toți”) - proiectele și idealurile să nu fie prea vagi și lipsite de realism (cu alte cuvinte nu doar să idealizăm viață și să visam la caii verzi pe pereți, ci să dăm o formă concretă, tangibilă visurilor noastre - “zice” și Uranus din Taur până în 2026) - să ne înfrânăm sarcasmul, extremismul și nevoia de a ne revolta din orice.
Marea Conjuncție Jupiter / Saturn în Vărsător anunță cu surle și trâmbițe Era Vărsătorului sau "Era de Aur" a omenirii! Urmează o etapă mai lungă de 20 de ani, cu noi experiențe trăite pas cu pas… Această etapă are 3 praguri importante:
- Decembrie 2020 - Marea Conjuncție Jupiter / Saturn în Vărsător
- 2024 - Pluto intră în Vărsător
2026 - Uranus intră în Gemeni, iar Neptun în Berbec.
În prezent, suntem în plină tranziție (spre noua lume) și în “ochiul furtunii” ! Urmează un val puternic de energii pentru trezirea spirituală a celor care încă nu realizează ce vremuri miraculoase trăim! Intervalul 9 septembrie - 15 noiembrie este plin de provocări, însă nu trebuie să ne fie teamă, ci să fim deschiși către nou și să stăm pe cât posibil conectați la frecventa Iubirii. Această Noua Lume (Era de Aur a omenirii) se va crea și prin intenția luminoasă a fiecăruia dintre noi, practic suntem martorii și creatorii ei, deci haideți să gândim în fiecare zi din viață noastră cu compasiune, iertare, bucurie, recunoștință și iubire și cu siguranță, împreună vom reuși ! Așa să ne ajute Dumnezeu !
Sursa: Astrolog Laura Hagiu

https://www.facebook.com/Astrolog-Laura-Hagiu-163348073699555
 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:48

%ANUNTSPECIAL%
Lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 200/89/2011, aflat pe rolul Tribunalului Vaslui şi C.E.C. Bank Sucursala Vaslui, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006, privind procedura insolvenţei, precum şi a Codului de procedură civilă, a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „GENIALUL” S.R.L. Vaslui, cu sediul în mun. Vaslui, str. Alexandru cel Bun, bl. 187, sc. C, et. 2, ap. 12, judeţul Vaslui, cât şi terenul proprietatea lui Cordunianu Tudorel, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV, ADRESA, Componenţa/Observaţii, Valoare - lei- 1. Construcţia C2 – magazin, birou, spaţiu odihnă, Loc. Secuia, com. Muntenii de Jos, jud. Vaslui, suprafaţă construită 130,96 m.p., iar terenul pe care este amplasată construcţia nu aparţine debitoarei, 24.720,00 2. Bunuri mobile, Loc. Secuia, com. Muntenii de Jos, jud. Vaslui Vitrină frigorifică Mondial Elite, Rafturi PAL, Birou-masă PAL, Raft pâine lemn, Cântar electronic, Casă de marcat Datecs MP55A, 1.165,00. Preţul de pornire la licitaţie este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform hotărârii Adunării creditorilor din data de 23.03.2021. Vânzarea prin licitaţie publică pentru bunurile debitoarei va avea loc la data de 18.06.2021, ora 1000 şi se vor organiza 5 şedinţe săptămânale, respectiv la până la data de 16.07.2021. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 5% din preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile mobile şi 2.000 lei din valoarea activului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini este 500,00 lei pentru bunurile imobile şi 50,00 lei pentru bunurile mobile şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefonul 0335/566.035, 0727/850.575, fax 0335/814.103. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
1. Informații generale privind autoritatea contractantă, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax și/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Zemeș, str. Principală, nr. 200, Zemeș, judeţul Bacău, telefon 0234383037, fax 023438330, email adp@zemes.ro, persoană de contact Alupei Teofil. 2. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie închiriat: Spațiu nr. 1 (boxă), în suprafață de 16,03 m.p., ce face parte din imobilul Piață Zemeș, strada Principală nr.160, proprietate publică a Comunei Zemeș, pentru activități economice comerț sau servicii. Închirierea se face conform H.C.L. 82/17.05.2021, si O.U.G. nr. 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc in Caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: de pe site-ul www.zemes.ro sau de la sediul U.A.T. Comuna Zemeș. 3.2. Denumirea și datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul instituției de la care se poate obține un exemplar din documentația de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, U.A.T. Comuna Zemeș, strada Principală nr. 200, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.3. Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 10 lei, se poate achita numerar la casieria UAT Comuna Zemeș. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 14/06/2021, ora 13.00. 4. Informații privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 23/06/2021, ora 13.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Zemeș, strada Principală, nr. 200, județul Bacău. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: un exemplar. 5. Data și locul la care se va desfășura ședința publică de deschidere a ofertelor: 24/06/2020, ora 10.00, la sediul UAT Comuna Zemeș, str. Principală nr. 200, județul Bacău. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Bacău, Str. Ştefan cel Mare nr. 4, tel: 0234/514419, fax 0234/525211, email tr-bacau-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunțului de licitație către instituțiile abilitate, în vederea publicării: 26/05/2021
Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 12 iunie 2021
12/06/2021 10:22

Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 12 iunie 2021. Pe data de 12 iunie, este prăznuit Sfantul Cuvios Onufrie. Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 12 iunie 2021. Sfantul Cuvios Onufrie a trăit in juru ...

HOROSCOPUL ZILEI
12/06/2021 05:47

 BERBEC Accentul zilei revine segmentului amoros. Atat in relatia cu persoana iubită cat si in relatia cu copiii se intrezăresc schimbări plăcute, mai mult sau mai putin. TAUR Situatia ta financiar ...

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 11 iunie 2021. Cui să-i spui
11/06/2021 16:05

Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 11 iunie 2021. Pe data de 11 iunie, este prăznuit Sfintul Luca al Crimeei. De asemenea, este amintit Sfantul Vartolomeu. Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 11 iuni ...

HOROSCOPUL ZILEI
11/06/2021 05:40

 BERBEC Ziua iti aduce multe schimbări in plan profesional. Se pare că unele relatii cu persoane care te-au sustinut pană acum in demersurile tale de la locul de muncă se vor reconfigura, dacă nu chi ...

Luna Nouă și eclipsa de Soare din 10 iunie 2021. Răspunsuri venite pe neașteptate
10/06/2021 13:51

Luna Nouă din semnul Gemenilor este insotită si de o eclipsă partială de Soare cu o acoperire foarte mică, in Romania fiind vizibilă in partea de nord si in centrul tării. În plus, alături de Soar ...

Eclipa de Soare. Ziua Inelului de Foc
10/06/2021 09:02

    Pe data de 10 iunie 2021 va avea loc o Eclipsă Inelară de Soare şi va putea fi văzută in Romania, dar numai intr-o anumită regiune a tării. Deoarece orbita Lunii nu este perfect circular ...

HOROSCOPUL ZILEI
10/06/2021 05:23

BERBEC Sunteti obligat să dati un răspuns cat mai rapid la propunerea care vi se face dimineata pentru o noua ocupatie sau contract. Aveti contraargumente puternice, dar parcă nimeni nu vrea azi să vă asc ...

HOROSCOPUL ZILEI
09/06/2021 05:20

 BERBEC Accentul zilei revine segmentului amoros. Atat in relatia cu persoana iubită cat si in relatia cu copiii se intrezăresc schimbări plăcute, mai mult sau mai putin. TAUR Situatia ta financiar ...

HOROSCOPUL ZILEI
08/06/2021 05:34

Berbec Planuri de vacantă. Poate plecati pe undeva măcar o zi, două, să vă incărcati bateriile si să mai luati o pauză de la locul de muncă. Taur Partenerul de viată trece printr-o perioadă difici ...

Arhiepiscopia Iașilor sărbătorește 380 de ani de la aducerea moaştelor Sfintei Cuvioase Parascheva
06/06/2021 10:38

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Iaşilor anuntă că in zilele de 12 şi 13 iunie, se aniversează 380 de ani de la aducerea moaştelor Sfintei Cuvioase Parascheva de la Constantinopol la Iaşi. În an ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei