Numarul Emotional, imaginea Sufletului tau

default

Dimensiune font:

| 28-10-2012 22:26

Numarul Emotional, imaginea Sufletului tau

 

Ne confruntam adesea cu probleme de natura diferita: mentale, psihice, intuitive, emotionale, insa cele care ne marcheaza viata si au cel mai mare impact asupra noastra sunt cele emotionale. De ce? Emotiile reprezinta poate una dintre cele mai puternice componente umane. In numerologie, Numarul Emotional este un numar deosebit. Fiind asociat cu emotiile, el beneficiaza de o vibratie si o energie aparte.

 

Numarul Emotional in Numerologie

 

Numarul Emotional este numarul care iti indica maniera in care reactionezi la problemele care implica emotiile si sentimentele, dar si atitudinea ta fata de problemele emotionale. numarul emotional in numerologiePornind de la o simpla analiza a numelui, Numarul Emotional este cel care iti dezvaluie reactiile tale fata de problemele emotionale, precum si abilitatea ta de a le gestiona. Cum esti? Cum sunt emotiile tale? Care este imaginea sufletului tau? Afla care este Numarul tau Emotional si iti vom spune care este unghiul tau de abordare asupra problemelor care te afecteaza la nivel emotional. 

 

Cum se calculeaza Numarul Emotional

Poti afla care este Numarul tau Emotional plecand de la analiza numelui intreg. Se numara Literele Emotionale prezente intr-un nume (daca ai literele emotionale prezente in nume de peste 9 ori - de 10 sau 11 ori spre exemplu- rezultatul se reduce la o singura cifra – 10=1+0=1, iar 11 =1+1 =2.) Cifra respectiva reprezinta Numarul Emotional. Daca in numele complet este prezenta doar o litera emotionala, atunci litera respectiva reprezinta Numarul Emotional. 

Asadar, in numerologie, Literele Emotionale sunt urmatoarele:

-B, I, O, R, S, T, X, Z

Sa luam ca exemplu numele Oana Radu. In numele Oana Radu: O-A-N-A R-A-D-U sunt prezente literele emotionale O si R, deci 2 litere. Prin urmare, Numarul Emotional pentru Oana Radu este 2.


Numarul Emotional 0

Nu iti este usor sa te deschizi in fata celorlalti si sa iti exprimi sentimentele sau ideile, la fel cum nu iti este intotdeauna usor sa ii intelegi pe ceilalti. Adeseori, iti inabusi sentimentele sau preferi sa le pastrezi doar pentru tine si pentru acele cateva persoane care te cunosc cel mai bine.

 

Numarul Emotional 1

Privesti viata in modul cel mai optimist cu putinta si ai o atitudine increzatoare cu privire la viitorul tau. Iti place sa te bucuri de fiecare clipa intens. In ceea ce priveste relatiile tale de iubire, ai tendinta de a exercita o influenta decisiva asupra partenerului dominandu-l. Te simti in siguranta cand detii controlul.

 


Numarul Emotional 2

Pe cat de mult iti displace solitudinea, pe atat de mult iti place compania oamenilor si doresti sa fie intotdeauna cineva drag in preajma ta. Sentimentul de a avea pe cineva drag langa tine, alaturi de tine, iti confera siguranta, confort si curaj, dar si mai multa incredere in tine insati.

 


Numarul Emotional 3

Nu intampini nicio dificultate in a vorbi despre tine, despre ce iti place, despre ce iti displace, despre ce simti, cum simti, despre ceea ce iti doresti, despre lucrurile la care visezi. Vorbesti din inima si de multe ori te lasi calauzita de inima si de sentimente. Iti doresti sa fii placuta si iti doreste sa ai parte de afectiunea celor din jurul tau. Daruiesti si vrei sa si primesti.

 


Numarul Emotional 4 emotii - numarul emotional 4

Esti preocupata de latura emotionala a problemelor si intotdeauna ai in vedere impactul pe care emotiile il pot avea asupra celor din jur. Eviti sa iei decizii care ii pot zdruncina emotional pe cei din jur. Esti in acelasi timp extrem de precauta in ceea ce priveste propriile sentimente. Iti este frica de suferinta emotionala si preferi de aceea sa pastrezi o anumita distanta si rezerva. Nu de putine ori, fericirea ta este direct proportional cu felul in care esti inteleasa de ceilalti.

 

Numarul Emotional 5

Esti o persoana care iubeste libertatea si independenta mai mult decat orice. Iti place riscul, iti place aventura si te afli mereu in cautarea noului si a distractiei. Iti place sa fii in centrul atentiei si in functie de circumstante, iti schimbi adesea centrele de interes. Nu iti place sa te atasezi emotional de cineva, deoarece consideri ca aceasta afectiune puternica te leaga de o persoana, limitandu-ti in schimb libertatea.

 

Numarul Emotional 6

Esti o persoana pacifista si familista care isi doreste mai mult decat orice echilibru si un camin afectuos. Pentru a avea o familie frumoasa, esti dispusa sa faci sacrificii si compromisuri si sa iti asumi anumite responsabilitati. Multe din deciziile tale la nivel emotional au in vedere sentimentele si fericirea celor din familie. Ei sunt cei care conteaza inainte de toate si , n functie de ei, vor veni si hotararile tale.

 

Numarul Emotional 7

Nu iti place sa spui lucrurilor pe nume. Nu spui clar ceea ce simti si nici nu iti place sa promiti atunci cand vine vorba de chestiuni sentimentale. Te sustragi de la angajamentele emotionale si nu ti le asumi niciodata pe fata. Ai insa o mare putere emotionala si esti capabila de cele mai frumoase si nobile sentimentele. Si chiar daca adeseori nu o spui, inauntrul tau, angajamentul tau fata de o persoana se realizeaza la nivelul cel mai profund. numarul emotional 8


Numarul Emotional 8

Chiar daca pari deseori detasata sau lipsita de implicare emotionala, atrasa mai mult de rezultate si cariera decat de emotii sau relatiile personale, poti fi capabila de un mare devotament emotional fata de persoanele care ti-au demonstrat ca tin la tine. Poti dezvolta un comportament usor autoritar fata de persoana despre care crezi ca iti apartine.

 

Numarul Emotional 9

Esti o fire pasionala si simti intens orice emotie, atat a ta, cat si a celorlalti. Totodata, esti o persoana empatica si reusesti sa ii intelegi pe ceilalti si sa te pui in pielea lor. Sensibilitatea ta emotionala iti da insa batai de cap uneori, facandu-te sa simti emotiile de 10 ori mai intens si mai profund decat ar trebui. Din aceasta cauza, ai uneori tendinta de a lua lucrurile prea in serios si de a exagera usor.

 

 

http://www.garbo.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:01


1. Informații generale privind concedentul, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Bivolari, judeţul Iasi, telefon 0232-298555, Fax: 0232-298508, email primaria primariabivolari@yahoo.com, persoana de contact:Alina Abuzatoaie; 2.1 Informații generale privind obiectul concesiunii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie concesionat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : NC61473- TABARA= 583mp, NC61478- TABARA=583mp, NC62701- TABARA=583mp, NC62702- TABARA =583mp, NC62703- TABARA=583mp, NC62704- TABARA=583mp, NC62706- TABARA =583mp, NC62709- TABARA=583mp, NC62705- BIVOLARI=500mp, NC61481- BIVOLARI=500mp. Concesiunea se face conform HCL nr 65/28.05.2020 si OUG 57/2019. 2.2 Informații generale privind obiectul inchirierii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie inchiriat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : T77 P609/29=3238 mp, T63 P419 TRAIAN=13ha, T64 P421 TRAIAN=7,4221 ha; Inchirierea se face conform HCL nr 69/28.05.2020 si OUG 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la sediul U.A.T. Comuna Bivolari în baza unei cereri scrise. 3.2. Denumirea şi adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00, Comuna Bivolari, jud. Iasi. 3.3. Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul: 50 lei, se poate achita la casieria UAT Comuna Bivolari de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20/11/2020, ora 13.00. 4. Informaţii privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 26/11/2020, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: 1 exemplar. 5. Data şi locul la care se va desfăşura sedinţa publică de deschidere a ofertelor 26/11/2020, ora 14.00, la sediul UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail ale instanţei competente în soluţionarea litigiilor apărute şi termenele pentru sesizarea instanţei: Tribunalul Iasi, Str. Elena Doamna, nr. 1A, tel: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, email tr-iasi-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunţului de licitaţie către instituţiile abilitate, în vederea publicării: 04/11/2020
Cine a fost Sfanta Varvara, sarbatorita pe 4 decembrie. Obiceiurile din aceasta zi
04/12/2020 09:25

Sfanta Varvara sau Barbara este sarbatorita in fiecare an pe data de 4 decembrie. Ea este cunoscuta ca fiind patroana spirituala a minerilor. Totodata, Sfanta Varvara este considerata si patroana geologilor, a ...

HOROSCOPUL ZILEI - 4 decembrie
04/12/2020 06:00

 BERBEC Cooperati cu noii prieteni destul de bine, dar nu le suportati principiile morale exagerate. Este de preferat să păstrati contactul, chiar dacă regretati vechile amicitii. Întalniri amana ...

ALERTĂ Noi restricții impuse de Guvern bisericilor
03/12/2020 20:32

Raed Arafat si reprezentantii cultelor din Romania au avut o sedintă in care s-au stabilit conditiile in care se vor desfăsura slujbele de Crăciun si de Anul Nou. În urma discutiilor s-a ajuns la concl ...

Cine a fost femeia care a prezis cele două războaie mondiale
03/12/2020 08:20

Fericita Anna Maria Taigi a avut in mod clar un har aparte. Vedea dinainte ce avea să se intample. Sunt nenumărate exemple că stia precis ce avea să se intample. Si asta nu e decat o mică parte din misteru ...

FOTO/VIDEO - Ce ne aduce anul 2021? Încotro va merge lumea?
03/12/2020 08:00

Ce ne aduce anul 2021? Cum va evolua lumea?       

HOROSCOPUL ZILEI - 3 decembrie
03/12/2020 06:00

BERBEC Au o viată plină de evenimente mai mici sau mai mari, drumuri multe in continuare si o situatie financiară infloritoare, incărcată insă de incurcături provocate de partenerul de cuplu, care face ...

HOROSCOPUL ZILEI - 2 decembrie
02/12/2020 06:15

 BERBEC Cooperati cu noii prieteni destul de bine, dar nu le suportati principiile morale exagerate. Este de preferat să păstrati contactul, chiar dacă regretati vechile amicitii. Întalniri amana ...

HOROSCOPUL ZILEI - 1 decembrie
01/12/2020 06:06

 BERBEC Este cu sigurantă ziua cea mai „bogată” in evenimente din această lună: primiti musafiri, plecati la drum si trebuie să finalizati si o parte din lucrările incepute. Re ...

Tradiții de Sfântul Andrei. Anul Nou dacic
30/11/2020 09:00

Dincolo de sărbătoarea religioasă, ziua de Santandrei era in vechime una din cele mai bogate in traditii si superstitii din calendarul popular. Era perioada cand lupii se inmulteau si deveneau mai agresivi ...

HOROSCOPUL ZILEI - 30 noiembrie
30/11/2020 06:00

 Berbec Se observă de la distantă că nu vrei să porti discutii cu nimeni astăzi. Te retragi intr-un colt si te apuci de treabă. Cei din jur trebuie să iti respecte nevoia de liniste. Taur Nu iros ...


Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei