Previziunile lunii noiembrie

default

Dimensiune font:

| 30-10-2014 14:58

Încredere, curaj şi acţiune, acestea sunt coordonatele lunii viitoare * noiembrie va fi caracterizată prin combinaţii explozive care, dacă le vom gestiona corect, ne vor ajuta să obţinem rezultate foarte bune * astrologii atrag atenţia că va trebui să ne concentrăm pe obiective bine stabilite şi să nu începem mai multe proiecte deodată

Modul în care vom reacţiona luna viitoare se va modifica. Vom trece de la lupta pentru supravieţuire, dorinţa de control sau munca de detectiv ascunsă scorpionic (acţiuni prin care se caracterizează prima parte a lunii) la ieşirea la rampă cu încredere, cu idealism combinat de dorinţa de independenţă, aventură şi cunoaştere. Astrologii atrag atenţia asupra combinaţiei explozive Marte- Pluto- Uranus, care trebuie gestionată cu mare responsabilitate dacă vrem să nu provoace distrugeri, ci să ne aducă putere să realizăm tot ce ne propunem. Spre sfârşitul lunii, odată cu intrarea lui Mercur în semnul Săgetătorului, va trebui să ne concentrăm pe obiective bine stabilite şi să nu începem mai multe proiecte deodată. În concluzie, noiembrie se anunţă a fi o lună exigentă, pregătind atmosfera explozivă de decembrie.


Berbec. Noiembrie va fi pentru voi un adevărat generator de energie, cu circumstanţe care vă vor obliga să faceţi alegeri importante, radicale şi tranşante. Încercaţi să vă detaşaţi, să ascultaţi şi pe alţii, asta dacă vreţi să vă stăpâniţi emoţiile în cazuri limită. Riscaţi să acordaţi mai multă atenţie vieţii profesionale, în detrimentul celei de familie, şi într-o astfel de situaţie puteţi dărâma ce aţi clădit lunile trecute, mai ales dacă vă veţi subestima partenerul.


Taur. Opoziţia dintre Soare şi semnul tău vă permite să lăsaţi pe alţii la înaintare, iar voi să măsuraţi pulsul vieţii de zi cu zi. şi poate că e mai bine aşa, în primul rând datorită neîncrederii în voi, iar în al doilea rând că aveţi timp de reflectat şi de observat detaliile care până acum v-au scăpat, pe care le puteţi utiliza în viitoarele colaborări şi asocieri. În relaţia de suflet să nu confundaţi iubirea cu atracţia fizică, mai ales în a doua jumătate din lună, căci orice exces ar putea fi aspru sancţionat de Saturn.


Gemeni. E posibil să întâlniţi oameni diferiţi de cei cu care v-aţi obişnuit, fapt care vă poate deschide larg noi orizonturi. Aceste influenţe vă pot provoca la noi idei,vă puteţi antrena în noi proiecte sau vă puteţi desprinde de obiceiuri pe care le-aţi crezut înrădăcinate pentru totdeauna. În anturajul vostru sau în familie vor exista glasuri care să vocifereze la libertăţile pe care vi le asumaţi şi trebuie să oferiţi din când în când explicaţii. Puteţi conta pe aplombul vostru interior pentru a va coordona eficient activităţile.


Rac. Posibil să vi se ceară ajutorul, posibil să fiţi nevoiţi să îi sprijiniţi pe alţii să evolueze şi să găsească metodele propice pentru dezvoltarea lor. Această activitate în care aţi putea fi implicaţi o să vă redea echilibrul pentru moment. Atenţie că o astfel de stabilitate este doar de moment! În a doua parte a lunii riscaţi să deveniţi imprudenţi sau inconstanţi în a vă urmări obiectivele. Însă dacă vă concentraţi forţele pe priorităţile voastre, veţi reuşi să vă mobilizaţi. În plus, puteţi acorda mai mult timp problemelor sentimentale ale altora, lucru care v-ar putea face propriii parteneri să se simtă neglijaţi.


Leu. Veţi şti să vă urmariţi obiectivele şi micile victorii vă vor stabiliza proiectele pe care le-aţi făcut deja. Veţi fi încrezători şi optimişti, atitudine care o să vă deschidă porţile unor noi relaţii sociale benefice, mai ales în a doua jumătate a lunii. Viaţa de familie va fi mult mai calma şi mai senină decât expansivitatea şi tumultul din exterior şi acolo vă veţi găsi liniştea pentru a vă reîncărca bateriile. Celor singuri s-ar putea ca pasiunea să le bată la uşă.


Fecioară. Aspectul făcut de Marte şi zodia voastră o să vă stimuleze energia şi perseverenţa mentală, iar Saturn o să vă ajute să vă consolidaţi poziţia la locul de muncă si să vă demonstraţi talentele profesionale rezolvând sarcini dificile sau ameliorând relaţia cu şefii. Doar că va trebui să nu luaţi decizii pripite căci există o prea mare curiozitate intelectuală din partea voastră care v-ar putea determina să vă depaşiţi atribuţiile. Sentimental, veţi avea poate mari pretenţii de la partener, ceea ce l-ar putea pune în dificultate pe acela, dar dacă nu veţi fi atât de perfecţionişti în primele trei săptămâni cuplul se va suda.


Balanţă. Dacă veţi fi în măsură să acceptaţi noul, ineditul şi avântul pe tărâmuri necunoscute în viaţa voastră, sunt toate şansele ca lucrurile să se schimbe pozitiv. Provocările aduse de aspectul dinamic al lui Marte cu zodia voastră or să vă oblige să gândiţi creativ şi să vă evidenţiaţi social. Evitaţi însă excesul de zel faţă de superiori la locul de muncă căci în caz contrar, „remarcarea” voastră vă poate aduce neplăceri. În familie va fi nevoie de calm, de echilibru, iar astea necesită chiar compromis. Dacă acţionaţi cu tact, veţi aplana eventuale contradicţii care pot degenera în adevărate certuri.


Scorpion. Sectorul financiar este activ în această lună, căci oportunităţi se îndreaptă spre voi. Puteţi profita bine de ele dacă veţi şti cum să vă înconjuraţi de persoane implicate în proiecte care v-ar putea ajuta şi pe voi să vă urmaţi visele. Saturn şi Soarele în zodia voastră vă oferă timp, răbdare şi putere să reuşiţi ce v-aţi propus. Sentimental, viaţa vă poate fi marcată de oameni mai tineri ca voi, dar chiar şi aşa, puteţi trece rapid de la nepăsare la pasiune şi invers, păstrându-vă însă generozitatea faţă de partener.


Săgetător. Viziunea voastră asupra viitorului este legată de întâmplări din trecut sau treceţi printr-o perioadă de introspecţie. Marte în sector financiar vă impulsionează şi vă determină să căutaţi noi metode de a câştiga bani, însă vă poate stimula excesiv ambiţiile. Puterea de a vă folosi resursele interioare şi capacitatea creativă deschid calea pentru utilizarea lor ca al doilea job sau pentru a face economii substanţiale. Sentimental, lucrurile devin trepidante, mai ales în prima jumătate de lună pentru că sunteţi prea dominator şi partenerul nu acceptă acest comportament.


Capricorn. Veţi filozofa mai mult, poate chiar pe marginea dificultăţilor pe care le mai întâlniţi în cale. Saturn, stăpânul semnului vostru, vă acordă şansa de a sorta grâul de neghină în sensul larg al expresiei pentru ca voi să înaintaţi apoi în proiectele propuse începând cu a doua jumătate a lunii. Afectiv, doriţi momentele voastre de solitudine şi vă sfătuiesc să înaintaţi precaut în orice fel de relaţie căci nu toate sunt demne de încredere. Dacă sunteţi singuri, gândiţi-vă de două ori înainte de a vă lua angajamente!


Vărsător. În primele două săptămâni ale lunii, tensiunile din anturaj vă vor forţa să luaţi atitudine, indiferent dacă e vorba de şefi, de unul din părinţi sau chiar de parteneri. În plus, şi voi aveţi tendinţa de a vorbi neîntrebaţi astfel încât vă puteţi irita interlocutorii. Dacă veţi şti să ponderaţi aceste tendinţe, veţi fi acceptaţi să lucraţi la proiecte mari, colective, care să vă redea optimismul şi speranţa. Scăpaţi de tot ce v-a limitat în trecut, depăşiţi crizele emoţionale. Bucuraţi-vă de libertatea voastră de expresie ce are acum cale deschisă!


Peşti. Luna va fi bogată în oportunităţi şi noi variante de care puteţi profita aşa că nu ezitaţi în a vă lansa în noi proiecte fiindcă aveţi toate şansele de a găsi persoane receptive care să fie interesate să lucreze cu voi. E necesară însă puţină cumpătare pentru că Marte vă dă tendinţa de a deveni rapid iritaţi sau riscaţi să vă înşelaţi, confundând dorinţele cu realitatea. În plus, deja se ştie ca legăturile sociale se fac şi se strâng cu mult tact. Aveţi intuiţia dezvoltată şi nu ezitaţi să vă ascultaţi vocea interioară!
Horoscop realizat de astrologul Lorina Corozan, de la Cabinetul „Astro Skat” Oneşti


„Odată cu intrarea în Scorpion a planetei Mercur, pe 9 noiembrie, vom avea un stellium de 4 planete în zodia deja aglomerată, care mă duce cu gândul că încep tratativele, organizările şi planificările de după primul tur de alegeri din România, care până atunci nu au condus la înţelegeri. În a doua jumătate a lunii încep să se limpezească anumite lucruri cu Neptun revenit la mers direct, se mai ridică vălul de pe ochi -- pentru unii la timp, pentru alţii cam târziu” -- astrologul Lorina Corozan, de la Cabinetul “Astro Skat” din Oneşti

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

04:22

PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Fazele lunii, zodiile si viata zilnica
08/09/2019 10:49

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul. Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, lu ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei