Previziunile zodiacului chinezesc pentru 2015

default

Dimensiune font:

| 18-02-2015 16:11

Şobolanul (oamenii născuţi în anii 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)
Dacă v-aţi întrebat care este cea mai norocoasă zodie în anul 2015, acum aflaţi raspunsul. Este chiar zodia Şobolan. De ce? Steaua 8 este în casa lor, respectiv în sectorul de Nord şi le va aduce mare abundenţă şi prosperitate. Astfel, nativii Şobolan sunt sfătuiţi să-şi amplifice încrederea în sine şi să-şi facă planuri mari pentru succes. Un aliat de nădejede vă este nativul Maimuţă. Amplifcaţi norocul de bani cu detalii puternice de apă plasate în sectorul de Nord al livingului sau al biroului.
Dragoste -- Relaţiile vor fi bune atâta timp cât veţi acorda atenţie comportamentului şi comunicării. Evitaţi certurile, mai ales în luna septembrie. Dacă vă alteraţi relaţiile, căutaţi spijin la nativii Mistreţ.

CITESTE SI: 

Ilegal non-stop!

Mamma Mia - polul hoţiei şi mârlăniei la Iaşi

Bani -- Vor veni în cantitate mare în 2015 şi vor fi destul de greu de controlat. Studiaţi cu atenţie modul în care se manifestă banii şi nu investiţi fără să cunoaşteţi în profunzime domeniul în care vă aventuraţi. Posibile pierderi băneşti sunt în luna mai. Cele mai bune luni pentru bani -- februarie, aprilie, iunie, septembrie, noiembrie, decembrie şi ianuarie 2016.
Sănătate -- Şobolanul este un semn de apă iar acest element lipseşte din harta anuală. De aceea este recomandat să aveţi grijă de sănătatea aparatului urinar şi a sistemului cardiovascular.
Carieră -- Dpă ghinioanele din 2014, cariera va înflori în 2015. Condiţia este să vă autocontrolaţi limbajul şi comportamentul, pentru a nu-i răni pe cei din jur. Veţi avea multe oportunităţi de succes şi noroc în carieră. Aveţi încredere în voi şi manifestaţi-vă talentul la muncă. Luaţi-vă timp şi pentru relaxare pentru a face faţă diferitelor situaţii de la serviciu.


Bou (oamenii născuţi în anii 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)
În anul Caprei, nativii Bou sunt favorizaţi de steaua norocului ceresc care este în casa lor, adică în sectorul de Nord-Est. Un lucru foarte important, nativii Bou se vor afla în conflict direct cu Ducele de Jupiter care se află în casa Caprei. Steaua norocului ceresc va aduce pentru nativii Bou noroc de ajutor de la mentori. Nu este recomandat să staţi cu faţa spre SV, pentru a nu amplifica un posibil conflict cu Ducele.
În zodiacul Chinezesc, Boul şi Capra sunt duşmani tocmai pentru că au foarte multe lucruri în comun şi astfel luptă pentru aceleaşi resurse. Anul Caprei va face ca nativii Bou să se focalizeze pe muncă. Este posibil să apară noi posturi de lucru şi chiar călătorii pentru serviciu. Norocul ceresc de care vă bucuraţi poate atrage competiţii şi duşmani.
Dragoste -- Vă puteţi clădi norocul în dragoste evitând conflictele cu prietenii apropiaţi. Dacă nu luptaţi pentru relaţii veţi pierde în acest tip de competiţie. Dacă sunteţi deja într-o relaţie, atunci petreceţi mai mult timp amplificând iubirea. Dacă sunteţi căsătoriţi, planificaţi o vacanţă de familie. Atentţe la temperament. Luna iunie poate fi deosebit de favorabilă relaţiilor.
Bani -- pentru a avea noroc de bani este indicat să activaţi steaua de prosperitate în sectorul de Nord al livingului sau al birolui, cu ajutorul unei făntâni arteziene sau al unui acvariu. Purtaţi accesorii de culoare albastră. Sunt recomandate brăţările de Lapislazuli. Vă puteţi investi banii în afaceri imobiliare şi design interior. Lunile cele mai bune pentru a face bani sunt -- februarie, aprilie, septembrie, noiembrie şi ianuarie 2016.

CITESTE SI: 

Ilegal non-stop!

Mamma Mia - polul hoţiei şi mârlăniei la Iaşi

Sănătate -- carenţa norocului în relaţii îi poate face vulnerabili pe nativii Bou. Întăriţi-vă sănătatea rinichilor, vezicii urinare, intestinelor şi a stomacului. Fiţi foarte precauţi în luna august. Dacă nu sunteţi în concediu atunci este bine să vă luaţi mai multe momente de repaus.
Carieră -- sunteţi predispuşi să vă focalizaţi energia pe carieră, similar cu 2014. Atenţie la competiţii. Succesul în carieră vine de la sine şi în egală măsură atrage şi invidii. Norocul maxim vă surâde în luna septembrie. Planificaţi-vă cu meticulozitate fiecare mişcare pe care o faceţi.

 

Tigru (oamenii născuţi în anii 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)
Împreună cu nativii Bou, Tigrii vor fi binecuvântaţi cu steaua norocului ceresc. Acesta se poate amplifica, plasând în sectorul de NE, 6 monede chinezeşti sau 6 sfere din cristal de culoare albă ori galbenă. Spre deosebire de nativii Bou, Tigrii nu sunt în conflict cu Ducele de Jupiter şi nici cu zodia Capră, de aceea, esenţa lor interioară va fi foarte puternică. Tendinţa tigrilor în 2015 va fi să petreacă mai mult timp cu familia şi prietenii. Vor avea mari oporunităţi pentru câştiguri materiale. Cu steaua norocului ceresc în casa lor, Tigrii vor avea tendinţa să devină aroganţi. Atenţie, facetţi totul cu bun simţ şi echilibru!
Dragoste -- Iubirea îl va face pe Tigru mai puţin dominant. Cea mai favorabilă lună este iunie. Atenţie la certuri în iulie. Posibile trădări în dragoste vor fi în lunile martie şi decembrie.
Bani -- În 2015 va fi uşor pentru Tigru să facă bani. Sunteţi sfătuiţi să vă folosiţi de înţelepciune şi să nu irosiţi oportunităţile. Posibile pierderi de bani sunt în martie şi decembrie şi ceva ghinioane în mai. Lunile cele mai bune pentru a face bani sunt -- februarie, aprilie, septembrie, noiembrie şi ianuarie 2016.
Sănătate -- Exerciţiile fizice şi odihna trebuie să fie în prim plan. Protejaţi-vă sănătatea intestinului subţire, a inimii şi a stomacului/pancreasului. Mai uşor cu alimentele cu gust dulce!
Cariera -- Elementul metal reprezintă cariera pentru Tigru. Cum acest element lipseşte din harta anuală, Tigrii nu vor avea o carieră înfloritoare dar nici nu vor fi stresaţi. Este posibil ca nativii Capră să vă ajute în îmbunătăţirea acestui tip de noroc.


Iepure (oamenii născuţi în anii 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)
După încercatul an 2014 când Iepurii au fost predispuşi la boli, în 2015 norocul de Victorie le surâde. Nu lăsaţi pe nimeni să vă stea în cale! Plasaţi în sectorul de est un steag al victoriei pentru a vă amplifica norocul. Capra este aliatul Iepurelui şi împreună vor genera succes. Datorită temperamentului lor ezitant, Iepurii s-ar putea să întoarcă spatele norocului în 2015. Întăriţi-vă încrederea în sine şi luptaţi pentru victorie.
Dragoste -- Şansele de relaţii sunt foarte bune. Dacă sunteţi în cautarea dragostei, petreceţi mai mult timp la evenimentele sociale. Dacă sunteţi deja într-o relaţie, o veţi aprofunda. Cea mai bună lună pentru dragoste este aprilie 2015.
Bani -- Elementul pământ al anului 2015 este favorabil pentru bani. În prima parte a anului este recomandat să cheltuiţi bani pentru a vă consolida prieteniile. Cumpăraţi cadouri pentru rude, daţi un împrumut unui prieten sau investiţi banii în partenerii de afaceri. Astfel, în a doua jumătate a anului, banii vi se vor întoarce, datorită bunei reputaţii pe care v-aţi clădit-o şi a relatiilor bune pe care vi le-aţi construit. Este un an bun pentru a salva bani. Cele mai favorabile luni -- iunie, august şi ianuarie 2016.
Sănătate -- Acordaţi timp pentru relaxare în lunile -- martie şi decembrie când ar putea apare o suprasolicitate a ficatului şi posibile dureri articulare.
Carieră -- Steaua victoriei este în casa Iepurilor şi acest lucru face ca aceştia să se bucure de o carieră fără surprize neplăcute. Veţi avea mereu prieteni care să vă sară în ajutor. Aveţi şansa să primiţi o mărire de salariu sau să vă schimbaţi serviciul pe o poziţie superioară. Pentru a vă activa acest tip de noroc este recomandat să aşezaţi o fântănă arteziană în sectorul de est al livingului/biroului şi să purtaţi un breloc cu un steag al victoriei.


Dragon (oamenii născuţi in anii 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)
Deşi în casa Dragonilor în 2015 este steaua bolilor, norocoşii Dragon vor avea în acest an binecuvântări de la Zeiţa Aurie şi de la Steaua Norocului. Norocul lor de bani va fi amplificat. Atâta vreme cât îşi vor păstra o sănătate de fier, nimic nu le va sta în cale. În zodiacul chinezesc, Dragonul este un animal al cerului care are misiunea să aducă ploi peste pământ. În 2015 vine rândul Dragonilor să-i ajute pe ceilalţi.
Dragoste -- Nu este cel mai roz an pentru dragoste. Va fi un an în care să puneţi fundaţia pentru relaţii. Cele mai favorabile luni -- februarie şi noiembrie.
Bani -- Datorită lipsei elementului apă din harta anului 2015, nu veţi avea oportunităţi speciale de bani. Sunteţi sfătuiţi să vă amplificaţi abilităţile de negociere şi să vă ţineşi furia în frâu mai ales în lunile martie şi decembrie. Veţi avea mereu succes în competiţii. Nu este un an bun pentru investiţii. Focalizaţi-vă pe carieră.
Sănătate -- Rezervaţi-vă timp pentru exerciţii fizice în fiecare săptămână. Obişnuiţi-vă corpul să foloseasca cantităţi mari de energie. Cele mai dificile luni sunt aprilie 2015 şi ianuarie 2016 când pot apare probleme digestive. Este indicat să nu locuiţi/lucraţi în camerele de Sud-Est. Purtaţi un breloc cu Wu Lou.
Cariera -- În 2015, este punctul forte. Veţi fi foarte ocupaţi la serviciu şi pot apare promovări. Atenţie în lunile martie şi decembrie când aveţi tendinţa să deveniţi capricioşi şi să vă certaţi. Norocul în carieră vă surâde în luna mai. Veţi primi ajutor de la colegi sau de la familie. Folosiţi-vă de înţelepciune pentru a primi răspalta muncii voastre.


Şarpe (oamenii născuţi în anii 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)
În zodiacul chinezesc, poziţia zodiei Şarpe este în sectorul de SE, la fel ca şi poziţia Dragonului. În 2015 şi nativii Şarpe se vor bucura de binecuvântări de la Zeiţa Aurie şi de la Steaua Norocului. Norocul lor de bani va fi amplificat. Şarpele este un semn de foc şi se înţelege bine cu nativii Capră. În 2015 şi nativii Şarpe vor veni în ajutorul semenilor lor şi vor fi mândrii de rezultatele acestora.
Dragoste -- Pentru femeile în zodia Şarpe, vor exista şanse de dragoste în lunile de iarnă, când elementul apă începe să fie puternic. Purtaţi un accesoriu de culoare albastră pentru a atrage un iubit. Pentru bărbaţii Şarpe, veţi avea mai mult noroc în lunile de toamnă, când metalul începe să devină puternic. Purtaţi un accesoriu de culoare albă, aurie, argintie, pentru a atrage o iubită. Şansele să vă îndrăgostiţi sunt în lunile februarie şi noiembrie.
Bani -- Nu trebuie să aveţi aşteptări prea mari. Pentru a vă amplifica norocul de bani trebuie să purtaţi bijuterii din metal direct pe piele. Bărbaţii pot opta pentru un ceas cu brăţara metalică. Luna iulie vine cu noroc de bani de la steaua prosperităţii care se va afla în casa voastră. Dacă vă gândiţi la bonusuri, ele vor veni în lunile de toamnă.
Sănătate -- Capricioasa stea de bolă 2, zboară în casa Şarpelui. Ea nu va fi foarte puternică în 2015 şi cu toate astea ar putea deveni enervantă. Atenţie la şofatul pe drumurile publice în luna august şi la sănătatea intestinelor, stomacului, sistemului digestiv şi cardiovascular.
Carieră -- Nu veţi avea evenimente remarcabile în câmpul carierei. Pentru a vă îmbunătăţi norocul este necesar să vă stabiliţi strategii puternice la muncă. Dacă vă veţi ajuta colegii, performanţa lor se va răsfrânge şi asupra voastră şi meritele acumulate vă vor propulsa în carieră. Lucraţi împreună cu ceilalţi pentru a face munca mai simplă.


Cal (oamenii născuţi în anii -- 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)
Zodia Cal îşi are locaţia în sectorul de Sud. În acest sector, în 2015 zboară steaua furturilor şi a accidentelor dar şi a trădărilor în dragoste. Vă puteţi folosi de alianţa cu Tigrul şi cu prietenul vostru secret - Capra, pentru a vă îmbunătăţi performanţele.  Asezaţi în Sud un set cu rinocer şi elefant albaştrii, pentru a vă proteja împotriva violenţelor. Ţineţi în maşini o amuletă cu rinocer şi elefant din sodalit pentru a evita accidentele. În acelaşi timp, datorită alianţei dintre Cal şi Capră, pentru nativii Cal, anul 2015 va fi plin de reuşite. Nativii Cal vor fi tentaţi să petreacă mai mult timp cu familia şi rudele şi vor fi în toane bune .
Dragoste -- Se anunţă un an plin de iubire.Cea mai favorabilă este luna iulie.
Bani -- Comparativ cu anul 2014, în 2015 nu vor fi cantităţi uriaşe de bani care vor veni pentru Cai. Este mai bine să vă focalizaţi pe proiecte mai mici pentru a le putea susţine energetic. Lunile martie, octombrie şi decembrie vor fi favorabile pentru câştiguri mari.
Sănătate -- Veţi fi plini de energie în 2015. Dar dacă vă focalizaţi pe bani şi carieră o va veţi consuma repede. Atenţie la sistemul cardiovascular şi la sistemul digetiv mai ales în lunile februarie, aprilie, iunie, septembrie, noiembrie şi ianuarie 2016.
Carieră -- Acest tip de noroc vă este dat de elementul apă care lipseşte din harta anuală. Purtaţi accesorii de culoare albastră. Dacă mergeţi la un interviu, bleumarin şi negrul sunt culori foarte indicate. Vă veţi bucura de ajutor de la colegi. Cel mai mare noroc îl veţi avea în luna octombrie. Nu investiţi multă energie numai în muncă, ci gândiţi-vă şi la pauze.


Capra/Oaie (oamenii născuţi în anii 1907, 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003)
În 2015, în sectorul de Sud-Vest, locaţia zodiei Capra, zboară steaua 9. Aceasta mai este numită şi steaua violet şi prevesteşte norocul din viitor. În feng shui, culoarea violet este asociată cu banii şi abundenţa. Nativii Capra vor fi în 2015 plini de fericire şi foarte ambiţioşi. Deşi ei par timizi la început, ştiu cum să se implice cu pasiune în ceea ce fac. De asemenea, în sectorul de SV1, în Anul Caprei, este localizat şi Ducele de Jupiter. Ducele de Jupiter sau Tai Sui este asociat cu oamenii de ajutor, cu mentorii, cu oamenii în uniforme.
Dragoste -- Dacă sunteţi în zodia Capra şi doriţi să vă găsiţi sufletul pereche, cea mai buna lună este Septembrie, când steaua dragostei va fi în sectorul de SV. Fiţi precauţi şi nu daţi curs certurilor la care sunteţi predispuşi în luna octombrie 2015.
Bani -- Dacă vreţi să faceţi mai mulţi bani, cele mai mari şanse sunt în luna mai 2015. Restul anului nu va fi uşor să faceţi bani. Atenţie la furturi şi ghinioane în lunile iunie, august, octombrie 2015. Nu este un an bun să investiţi în afaceri incerte despre care nu sunteţi bine documentaţi.
Sănătate -- Atenţie la sănătate în lunile februarie şi noiembrie 2015. În special femeile în zodia Capră sunteţi sfătuite să nu ocupaţi camerele de SV din case în lunile specificate mai sus şi să fiţi atente la sănătatea uterului, stomacului, splinei şi pancreasului. Este posibil să nu fiţi mereu în toane bune, de aceea nu neglijaţi dezvoltarea esenţei voastre spirituale prin rugăciune ori gimnastică energetică.
Carieră -- Lunile cele mai bune pentru carieră -- martie, iulie şi decembrie 2015.
Evitaţi certurile şi nu vă aşteptaţi la câştiguri masive ci pregătiţi-vă pentru prosperitatea ce vă aşteaptă în 2016. Veţi avea noroc de carieră cu preţul competiţiilor şi a unui uşor stres. Atunci când simţiţi prea mult stres la serviciu, nu ezitaţi să cereţi ajutor, în special de la un alt nativ Capră.


 Maimuţă (oamenii născuţi în anii -- 1908, 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004)
În 2015, în sectorul de Sud-Vest, locaţia zodiei Maimuţă, zboară steaua 9. Această stea mai este numită şi steaua violet şi prevesteşte norocul din viitor. În feng shui, culoarea violet este asociată cu prosperitatea şi abundenţta. Nativii Maimuţă vor fi în 2015 plini de fericire şi foarte ambiţioşi.
Dragoste -- Veţi avea noroc de relaţii bune în special în luna Septembrie, când steaua dragostei va fi în sectorul de SV. Zodia Capra reprezintă steaua Dragostei pentru nativii Maimuţă, ceea ce înseamnă că va aşteapta un an favorabil relaţiilor. În special bărbaţii din zodia Maimuţă îşi vor găsi pacea în relaţii binecuvantate. Femeile Maimuţă îşi vor putea găsi dragostea printre cunoscuţi şi vor avea un an plin de relaţii sociale armonioase. Dacă sunteţi Maimuţă şi aveţi deja o relaţie, va fi uşor să o transformaţi într-o căsătorie. Cuplurilor căsătorite li se recomandă o vacanţă în familie, pentru a-şi amplifica flacăra iubirii.
Bani -- Veţi avea multe oportunităţi de a face bani cu uşurinţa, deci fiţi pregătiţi de acţiune, mai ales în luna mai.
Sănătate -- Cel mai bine vă protejaţi sănătatea prin somn bun şi exerciţii periodice, în special în lunile februarie şi noiembrie 2015.
Carieră -- Lunile cele mai bune pentru carieră -- martie, iulie şi decembrie 2015.
Anul Caprei conţine şi elementul foc, care pentru Maimuţă reprezintă cariera. Aceasta face ca nativii Maimuţă să se descurce foarte uşor la serviciu, fără stres şi presiuni, ba chiar cu ajutor de la colegi.


Cocoş (oamenii născuţi în anii -- 1909, 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005)
În zodiacul Chinezesc, Cocoşul este asociat cu aurul şi bijuteriile dar şi cu seminţele sau fructele. Anul Caprei nu este tocmai favorabil Cocoşilor. Ei vor fi pândiţi de ghinioane şi trebuie să dea o mare atenţie remedierii stelei 5 Galben şi celor 3 Ucideri care tranzitează casa lor zodiacală, respectiv sectorul de Vest. Cu toate acestea, Cocoşii se vor simţi puternici interior în acest an.
Dragoste -- Dacă eşti bărbat în zodia Cocoşului, vei avea şansa să-ţi găseşti o parteneră dacă vei participa la mai multe activităţi sociale. Luna mai 2015 poate fi favorabilă pentru relaţii. În cuplurile deja formate, dragostea va putea fi menţinută numai dacă i se va acorda o atenţie specială. Nu daţi curs certurilor în luna iunie 2015.
Bani -- Elementul lemn al anului Caprei este favorabil pentru banii nativilor Cocoş. Astfel, veţi avea parte de multe oportunităţi în 2015. Veţi putea face mai mulţi bani dacă veţi reanaliza afaceri vechi neterminate sau veţi pune în practică idei noi de afaceri, încă nematerializate. Luna octombrie poate fi cea mai norocoasă pentru bani.
Sănătate -- Vă este recomandat să conduceţi cu atenţie pe şosele şi să evite sporturile extreme. Cum veţi fi tentaţi să vă consumaţi energia pentru a face bani şi pentru a vă îmbunătăţi cariera, aveţi în prim plan şi să vă reîncărcaţi bateriile.Odihniţi-vă în special mintea. Cele mai dificile luni -- februarie, aprilie, iulie, septembrie, noiembrie 2015 şi ianuarie 2016.
Carieră -- Dacă în 2014 v-aţi bucurat de noroc în carieră, în 2015 norocul va continua.  Pământul zodiei Capră favorizează succesul pentru Cocoş, astfel, ori de câte ori veţi avea probleme la serviciu, de fiecare dată se va găsi cineva care să vă sară în ajutor. Aveţi curajul şi manifestaţi-vă talentele. Pentru a atrage atenţia publică, veniţi la lumina cu noi idei. Pentru a le dezvolta, acordaţi timp studiului şi educaţiei.


Câine (oamenii născuţi în anii -- 1910, 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006)
Zodia Câine are locaţia în sectorul de NV. În anul 2015 în acest sector se va afla steaua romantismului şi a succeselor la examene. Vor avea parte de noroc la bani în special cei care sunt angrenaţi în comerţ sau consultante profesionale. Relaţia dintre Câine şi Oaie este de genul frate care îşi ajută sora. Cu alte cuvinte, nativii Câine vor fi mereu gata să vină în ajutorul prietenilor şi familiilor. Este posibil ca nativii Câine să devină şi uşor irascibili sau nerăbdători. Pentru aceasta este indicat să-şi întărească esenţa lor interioară prin meditaţii, rugăciune sau alte tehnici alternative.
Dragoste -- Steaua Dragostei este în casa nativilor Câine. În special pentru nativele Câine sunt şanse să-şi întâlnească iubitul ideal sau să se căsătorească. Pentru nativii Câine este indicat să-şi dubleze eforturile de a atrage o femeie în lunile aprilie, iulie 2015 şi ianuarie 2016.
Bani -- apa reprezintă banii pentru cei în zodia Câine. Cum în anul Caprei lipseşte apa, Câinii nu vor avea noroc de oportunităţi speciale. Deşi vor vedea sursele de bani, este posibil să le cedeze cu uşurinţă prietenilor şi familiilor. Nu este un an favorabil investiţiilor şi de aceea este mai bine ca nativii Câine să se focalizeze pe carieră şi nu pe bani. Dacă aveţi un partener de afaceri, este indicat să stabiliţi de la început, cu atenţie, termenii colaborării pentru a beneficia de roadele afacerii.
Sănătate -- nativii Câine vor fi tentaţi să se focalizeze pe carieră şi să neglijeze exerciţiile fizice. Trebuie să-şi reamintească să ia pauze pentru reîncărcarea bateriilor. Excesul de element pământ va atrage posibile probleme digestive. Este bine să evite certurile mai ales în luna mai.
Carieră -- Nativii Câine vor avea oportunităţi în carieră dar succesul nu va veni fără eforturi consistente. Vor primi ajutor de la colegi şi prieteni pentru a deveni mai inteligenţi şi mai încrezători. Lunile februarie, iulie, noiembrie sunt favorabile norocului.


Mistreţ (oamenii născuţi în anii -- 1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007)
Zodia Mistreţ are locaţia în sectorul de NV. În anul 2015 în acest sector se află steaua romantismului şi a succeselor la examene. Nativii Mistreţ vor avea parte şi de noroc de bani, dacă sunt angrenaţi în comerţ sau consultanţe profesionale. În plus, Mistreţul se va bucura de stabilitate deoarece pe casa lor se află steaua Sigiliului Pământului. Împreună cu nativii Şobolan, Mistreţii se vor bucura de Steaua Norocului. Mistreţul este aliatul Caprei şi va beneficia de ajutor de la aceasta. Mistreţul este considerat un semn norocos în China, deoarece tot ce are el de făcut este să mănânce, să bea şi să doarmă. De asemenea el nu intră în conflict cu Capra, fiecare alegându-şi locul său -- Mistreţul în interior şi Capra în exterior. Mistreţul este un semn de apă care va avea parte de echilibru în 2015, având în vedere că apa lipseşte din harta anuală.
Dragoste -- Sunt favorabile pentru relaţii lunile aprilie 2015 şi ianuarie 2016. Steaua dragostei nu va fi puternică anul acesta dar aveţi şanse să vă gasiţi relaţii dacă depuneţi un anumit efort. Amplificaţi norocul de dragoste plasând o pereche de rate mandarine în sectorul de NV al dormitorului.
Bani -- Elementul foc este asociat cu banii pentru nativii Mistreţ. Cum anul acesta avem parte de foc în harta natală, succesul va surâde acestei zodii. Dacă vă bucuraţi de o bună reputaţie, banii vor veni cu uşurinţă. Este recomandat să vă focalizaţi pe carieră mai întâi, pentru ca apoi banii să vină de la sine.
Sănătate -- Elementul lemn al anului va predispune spre carenţa energetică iar pământul anului va aduce presiune şi stres. De aceea, este indicat să vă focalizaţi pe exerciţii fizice şi relaxare mentală. Protejaţi-vă sănătatea sistemului digestiv şi a muşchilor.


 
Beatrice Balteanu, Master Practitioner in Feng Shui
Fb -- Beatrice Feng Shui
Sursa partiala -- http://www.chinesefortunecalendar.com
 

 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:36

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Gura Vaii, cu sediul social in comuna Gura Vaii, satul Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau, cod postal 607220, telefon 0371/407.500, fax 0372/002.112, e-mail: primariaguravaii@yahoo.com, cod fiscal 4278108. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie vandut: - teren in suprafata de 316 mp, situat in intravilanul comunei Gura Vaii, satului Rotunda, nr. Cadastral 62185, CF 62185, apartinand domeniului privat al Comunei Gura Vaii, conform H.C.L. Comunei Gura Vaii nr. 09/22.01.2024, caietului de sarcini si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul institutiei, Compartimentul Achizitii Publice sau se poate consulta pe site-ul: www.uatcomuna guravaii.ro, sectiunea -Anunturi. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul vanzatorului, de la care pot obtine un exemplar din documentatia de atribuire: de la Compartimentul Achizitii Publice, din cadrul Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei/exemplar, ce se achita numerar la Casieria institutiei, sau in contul de trezorerie RO17 TREZ 0625 006X XX00 0079, deschis la Trezoreria Onesti, cod fiscal: 4278108. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 27.03.2024, ora 12.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 04.04.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa oferta: intr-un singur exemplar, intr-un plic sigilat. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 05.04.2024, ora 09.00, Comuna Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Judecatoria Onesti, cu sediul in municipiul Onesti, Str. Tineretului nr. 1, judetul Bacau, telefon 0234/311.913, fax 0234/326.170, e-mail: jud-onesti-reg@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 08.03.2024.
ANUNȚ DE LICITAȚIE. Primăria Comunei Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CUI 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro, organizează în data de 29.03.2024, licitație în vederea vânzării terenului intravilan în suprafață de 16.000,00 mp, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, zona Dedeman. 1. Informaţii generale privind concedentul, în special denumirea, codul fiscal, adresa, numărul de telefon, telefax şi/sau adresa de e-mail a persoanei de contact etc: UAT Comuna Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CIF 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro 2. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie vândut: teren intravilan în suprafață de 16.000 mp, situat în Sat Uricani, Comuna Miroslava, județul Iași, zona Dedeman, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, teren proprietate privată a Comunei Valea Lupului 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini 3.1 Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la cerere, de la sediul autorității sau de pe site-ul autorității wwww.comuna-valealupului.ro 3.2 Denumirea și datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul vânzătorului, de la care pot obține un exemplar din documentația de atribuire: de la Registratura primăriei, Aleea Irisului nr. 8, sat Valea Lupului, Comuna Valea Lupului, județul Iași sau de pe site-ul autorității: www.comuna-valealupului.ro 3.3 Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: gratuit 3.4 Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20.03.2024, orele 16.00 4. Informații privind ofertele: se regasesc în caietul de sarcini 4.1 Data-limită de depunere a ofertelor: 29.03.2024, orele 09.00 4.2 Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, Județul Iași 4.3 Numărul de exemplare în care trebuie depusă oferta: un singur exemplar original 5. Data și locul la care se va desfașura ședința publică de deschidere a ofertelor: 29.03.2024, orele 11.00, Primăria Comunei Valea Lupului - Sala de consiliu, Aleea Irisului nr. 8, Comuna Valea Lupului, Județul Iași 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Iași, Strada Elena Doamna nr. 1A, telefon: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, Fax: 0332.435.700, e-mail: tr-iasi-reg@just.ro PRIMAR, Florin-Liviu DULGHERU
PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Fazele lunii, zodiile si viata zilnica
08/09/2019 10:49

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul. Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, lu ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei