Semnificația simbolului Antahkarana

41MtEW-oRIL._AC_

Dimensiune font:

| 13-04-2022 13:33

 

Initiati ai filosofiei tibetane au cunoștințe despre Antahkarana care pot fi găsite in cărți cu circulatie restransa. Antahkarana este descrisa ca o parte a anatomiei spirituale. Ea face legătura dintre mintea fizica și Sinele Superior. Ea trebuie să se activeze și să dezvolte, pentru a putea crește spiritual. Asa cum este descris de catre maestrii, reprezintă această conexiune și o formateaza treptat ori de câte ori este activat.

Radionica ne dezvaluie faptul că imaginile genereaza linii de forma ( radiatii ) și influențeaza organismul prin intermediul aurei umane și chakrelor în diferite moduri. Aceasta validează practica veche de meditație cu ajutorul Yantrelor care utilizeaza imagini pentru a purifica și a antrena conștiința.

Antahkarana este un simbol stravechi pentru vindecare și meditație ce a fost folosit in Tibet si China de mii de ani. Este un simbol eficient. Având-l langa dumneavoastră, va crea o influenta pozitiva asupra chakrelor și aurei. In timpul terapiei, concentrează și adâncește acțiunile energiilor de vindecare implicate.Meditatia cu simbolul pe persoana ta sau în apropierea lui, creează în mod automat ceea ce in Taoism se numeste marea orbita microcosmica, în care energia călătoreste la nivelul coloanei vertebrale, spre chakra coroanei, apoi în jos prin partea din față a corpului pana la chakra rădăcină și înapoi din nou sus deplasandu-se pe cele doua canale principale. Această acțiune echilibrează energia personala și împiedică dezechilibrul ei.

Simbolul Anthakarana neutralizeaza, de asemenea, energia negativa, care este colectata, în obiecte, cum ar fi bijuterii ori cristale prin plasarea obiectului între două simboluri. Poate îmbunătăți toate terapiile inclusiv Reiki. Aceste efecte pozitive au fost confirmate de rezultatele îmbunătățite observate de cei care folosesc simbolul și de observatiile unor clarvazatori instruiți în detectarea modificărilor în aura si chakre.

Simbolul este multi-dimensional. Este confecționat din trei șeptari pe o suprafață plană. Cei trei șeptari reprezintă cele șapte chakre, cele șapte culori și cele șapte note muzicale.

Intr-o altă perspectivă acest simbol apare ca un cub tridimensional. Este clar că tibetanii nu cunosc originea simbolului și nu există nici o înregistrare scrisă cu privire la originea sa. Oricine il foloseste cu intentie corecta, va avea o legătura consolidata intre creierul fizic și Sinele Superior. Sinele Superior, ghidează beneficiile simbolului și de aceea nu poate fi folosit niciodata pentru a face rău.

Instructiuni de utilizare:

Antahkarana este un simbol care are propria sa conștiință. Se spune ca nu are nevoie de o initiere pentru a funcționa. Imaginea simbolului imprimat creează efectul. Lucrează cu aura și chakrele dumneavoastra și efectul de vindecare apare, în funcție de ceea ce aveti nevoie in momentul utilizării. Deoarece este coordonata de către Sinele Superior, are întotdeauna efect benefic și nu poate fi utilizata în mod abuziv sau pentru a provoca daune. Simbolurile se pot plasa sub o masă de masaj, sau în partea de jos a scaunului. Se pot, de asemenea, plasa pe perete sau pot fi purtate pe corpul tău, in zona care are nevoie de vindecare.

Folosire în Tratamente Reiki

Le puteti plasa pe corpul clienților, pe zonele care au nevoie de vindecare. Atunci când este utilizat astfel, puteți plasa apoi mâinile pe partea de sus a simbolului și a directiona Reiki prin simbol la client. Aceasta va face tratamentele mai eficiente. Simbolul multiplu este potrivit pentru eliberarea blocajelor. Veți descoperi că blocajul este eliberat mult mai repede. Simbolurile masculin, feminin și crucea cosmica au fiecare propria lor frecventa și vor adăuga un anumit tip de actiune in tratament. Intuiția va va invata care simbol se poate utiliza in functie fiecare caz in parte..

Simbolurile antahkarana pot fi, de asemenea, plasate pe podea, sub masa Reiki cu imaginea în sus. Amintiți-vă, ca doar tinandu-le în prezența dumneavoastră vor avea un efect benefic.

Folosirea în meditație

Se poate medita pe Antahkarana privind-o constant , cu ochii relaxati, indepartand ușor orice gânduri apar in timpul meditatiei. Continuand practica, imaginea poate incepe sa se schimbe sau să se estompeze ori poate dispărea complet. Este un semn bun, deoarece indică faptul că ați ajuns la un nivel mai profund de meditație și primiti beneficii mai mari. Nu lasati ca acest lucru să vă perturbe. Continuați sa priviti relaxat. Este posibil sa începeti să vizualizati imagini în fața antahkranei. Acestea sunt plăcute și relaxante. Chiar si o singura meditație cu simbolul poate fi benefică în timpul perioadelor de stres. Utilizarea regulată este mai eficienta. Puteti medita cateva minute in fiecare zi asupra Antahkaranei. Aceasta va dezvolta, împreună cu claritatea mentală și un sentiment de pace și securitate pe tot parcursul zilei.

Utilizările Fiecarui simbol

Există mai multe variante ale simbolului. Simbolul unic mare, este feminin și creează vindecare într-un mod blând, vindecand latura feminina pentru bărbați și femei deopotriva. Simbolul unic mai mic, este masculin și direct, concentrat și va vindeca energia masculină atat pentru bărbați cat și pentru femei. Folosesti intuitia în a decide pe care il utilizati.

Crucea Antahcarana este constituita din șapte simboluri. Aceasta reprezintă cele șapte chakre majore. Acest simbol va purifica energia si poate fi folosit pentru a deschide inima.

Simbolul pătrat multiplu din șaisprezece simboluri, rupe blocajele de energie congestionata, repunand-o în mișcare. Acest simbol poate, de asemenea, risipi si energia dvs., astfel încât se recomandă să urmați utilizarea acestuia cu simbolul unic masculin pentru a crea centrare și împământare.

Simbolurile antahkarana se pretează ușor la experimentare, astfel permiteți-vă să fiti ghidat spre noi utilizări. Unii oameni le folosesc pe tricouri, alții le-au plasat mici, in portofel.

Universul a fost dintotdeauna plin de mister, avand încredere în lumina Hristica și explorand adevarata noastra natura, multe comori vor fi relevate pentru noi.

Antahkarana este un simbol care ne confera libertate asumata.

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:56

HOROSCOPUL ZILEI
17/08/2022 05:01

 BERBEC Va grabiti sa achitati facturile restante si sa faceti si mici investitii, cu toate ca mai aveti de asteptat pana va reechilibrati financiar. Vi se cer referinte pentru un coleg. TAUR Sentimenta ...

Mihai Chirica -Astăzi sărbătorim pe Sfinții martiri brâncoveni, sfinți români/FOTO
16/08/2022 17:59

 Astăzi sărbătorim pe Sfintii martiri brancoveni, sfinti romani. In Saptamana Patimilor din anul 1714, in urma tradarii unor boieri, care l-au clevetit ca unelteste impotriva turcilor, la B ...

HOROSCOPUL ZILEI
16/08/2022 05:00

BERBEC Tensiunea de la serviciu este din ce in ce mai accentuată si simtiti nevoia unei libertăti mai mari. Faceti planuri pentru schimbări majore, dar fără să vă sfătuiti cu nimeni si veti fi refuza ...

Două dintre profețiile Babei Vanga pentru 2022 s-au adeverit! Vezi care sunt acestea
15/08/2022 14:54

Două dintre predictiile Babei Vanga pentru anul curent s-au indeplinit. Două dintre profetiile Babei Vanga pentru 2022 s-au adeverit. Clarvăzătoarea din Bulgaria, ale cărei predictii vagi s-au răspand ...

Rugăciuni către Maica Domnului, rostite de musulmani în Grădina Ghetsmani
15/08/2022 13:30

Credincioşi de alte religii şi foarte mulţi musulmani cer ajutor Sfintei Fecioare in Biserica din Grădina Ghetsimani, le-a spus, luni, Episcopul vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor, Timotei Prahoveanul, c ...

INCREDIBIL! Slujba de Sfânta Maria, întreruptă de oficialități la malul mării. IPS Teodosie a rămas fără microfon
15/08/2022 12:28

Slujba oficiată de Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, de Ziua Marinei a fost intreruptă luni de organizatori şi i-a fost dat cuvantul şefului Statului Major al Forţelor Navale, Mihai Panait.   ...

În ciuda furtunii, zeci de mii de oameni sunt în pelerinaj pe dealul Mănăstirii Nicula
15/08/2022 12:03

Zeci de mii de pelerini sunt pe dealul Mănăstirii Nicula, pentru a participa la pelerinaj pentru a se ruga in ziua Adormiri Maicii Domnului. În ciuda furtunii de aseară, credinciosii nu au renuntat ...

HOROSCOPUL ZILEI
15/08/2022 05:00

 BERBEC Astăzi trebuie să-ţi ţii promisiunile. Cu toate că eşti in criză de timp, prin rapiditatea ta reuşeşti mereu să te găseşti la locul potrivit şi la momentul indicat, salvand situaţia. ...

Se spune sau nu „La mulți ani” pe 15 august, de Sfânta Maria?
14/08/2022 17:37

 Este o „dilemă” pornind de la care s-au scris o multime de articole pe internet in ultimii ani, intrebarea fiind: este păcat să le urăm „La multi ani!” pe 15 august oamenilor c ...

  Sântămăria Mare, ziua rugăciunilor împlinite
14/08/2022 12:52

   Sfanta Măria Mare sau Adormirea Maicii Domnului este una dintre cele mai mari sărbători crestine, in amintirea zilei in care Fecioara Maria a murit - 15 august. Cunoscută in traditia populară ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei