Semnificația simbolului Antahkarana

41MtEW-oRIL._AC_

Dimensiune font:

| 13-04-2022 13:33

 

Initiati ai filosofiei tibetane au cunoștințe despre Antahkarana care pot fi găsite in cărți cu circulatie restransa. Antahkarana este descrisa ca o parte a anatomiei spirituale. Ea face legătura dintre mintea fizica și Sinele Superior. Ea trebuie să se activeze și să dezvolte, pentru a putea crește spiritual. Asa cum este descris de catre maestrii, reprezintă această conexiune și o formateaza treptat ori de câte ori este activat.

Radionica ne dezvaluie faptul că imaginile genereaza linii de forma ( radiatii ) și influențeaza organismul prin intermediul aurei umane și chakrelor în diferite moduri. Aceasta validează practica veche de meditație cu ajutorul Yantrelor care utilizeaza imagini pentru a purifica și a antrena conștiința.

Antahkarana este un simbol stravechi pentru vindecare și meditație ce a fost folosit in Tibet si China de mii de ani. Este un simbol eficient. Având-l langa dumneavoastră, va crea o influenta pozitiva asupra chakrelor și aurei. In timpul terapiei, concentrează și adâncește acțiunile energiilor de vindecare implicate.Meditatia cu simbolul pe persoana ta sau în apropierea lui, creează în mod automat ceea ce in Taoism se numeste marea orbita microcosmica, în care energia călătoreste la nivelul coloanei vertebrale, spre chakra coroanei, apoi în jos prin partea din față a corpului pana la chakra rădăcină și înapoi din nou sus deplasandu-se pe cele doua canale principale. Această acțiune echilibrează energia personala și împiedică dezechilibrul ei.

Simbolul Anthakarana neutralizeaza, de asemenea, energia negativa, care este colectata, în obiecte, cum ar fi bijuterii ori cristale prin plasarea obiectului între două simboluri. Poate îmbunătăți toate terapiile inclusiv Reiki. Aceste efecte pozitive au fost confirmate de rezultatele îmbunătățite observate de cei care folosesc simbolul și de observatiile unor clarvazatori instruiți în detectarea modificărilor în aura si chakre.

Simbolul este multi-dimensional. Este confecționat din trei șeptari pe o suprafață plană. Cei trei șeptari reprezintă cele șapte chakre, cele șapte culori și cele șapte note muzicale.

Intr-o altă perspectivă acest simbol apare ca un cub tridimensional. Este clar că tibetanii nu cunosc originea simbolului și nu există nici o înregistrare scrisă cu privire la originea sa. Oricine il foloseste cu intentie corecta, va avea o legătura consolidata intre creierul fizic și Sinele Superior. Sinele Superior, ghidează beneficiile simbolului și de aceea nu poate fi folosit niciodata pentru a face rău.

Instructiuni de utilizare:

Antahkarana este un simbol care are propria sa conștiință. Se spune ca nu are nevoie de o initiere pentru a funcționa. Imaginea simbolului imprimat creează efectul. Lucrează cu aura și chakrele dumneavoastra și efectul de vindecare apare, în funcție de ceea ce aveti nevoie in momentul utilizării. Deoarece este coordonata de către Sinele Superior, are întotdeauna efect benefic și nu poate fi utilizata în mod abuziv sau pentru a provoca daune. Simbolurile se pot plasa sub o masă de masaj, sau în partea de jos a scaunului. Se pot, de asemenea, plasa pe perete sau pot fi purtate pe corpul tău, in zona care are nevoie de vindecare.

Folosire în Tratamente Reiki

Le puteti plasa pe corpul clienților, pe zonele care au nevoie de vindecare. Atunci când este utilizat astfel, puteți plasa apoi mâinile pe partea de sus a simbolului și a directiona Reiki prin simbol la client. Aceasta va face tratamentele mai eficiente. Simbolul multiplu este potrivit pentru eliberarea blocajelor. Veți descoperi că blocajul este eliberat mult mai repede. Simbolurile masculin, feminin și crucea cosmica au fiecare propria lor frecventa și vor adăuga un anumit tip de actiune in tratament. Intuiția va va invata care simbol se poate utiliza in functie fiecare caz in parte..

Simbolurile antahkarana pot fi, de asemenea, plasate pe podea, sub masa Reiki cu imaginea în sus. Amintiți-vă, ca doar tinandu-le în prezența dumneavoastră vor avea un efect benefic.

Folosirea în meditație

Se poate medita pe Antahkarana privind-o constant , cu ochii relaxati, indepartand ușor orice gânduri apar in timpul meditatiei. Continuand practica, imaginea poate incepe sa se schimbe sau să se estompeze ori poate dispărea complet. Este un semn bun, deoarece indică faptul că ați ajuns la un nivel mai profund de meditație și primiti beneficii mai mari. Nu lasati ca acest lucru să vă perturbe. Continuați sa priviti relaxat. Este posibil sa începeti să vizualizati imagini în fața antahkranei. Acestea sunt plăcute și relaxante. Chiar si o singura meditație cu simbolul poate fi benefică în timpul perioadelor de stres. Utilizarea regulată este mai eficienta. Puteti medita cateva minute in fiecare zi asupra Antahkaranei. Aceasta va dezvolta, împreună cu claritatea mentală și un sentiment de pace și securitate pe tot parcursul zilei.

Utilizările Fiecarui simbol

Există mai multe variante ale simbolului. Simbolul unic mare, este feminin și creează vindecare într-un mod blând, vindecand latura feminina pentru bărbați și femei deopotriva. Simbolul unic mai mic, este masculin și direct, concentrat și va vindeca energia masculină atat pentru bărbați cat și pentru femei. Folosesti intuitia în a decide pe care il utilizati.

Crucea Antahcarana este constituita din șapte simboluri. Aceasta reprezintă cele șapte chakre majore. Acest simbol va purifica energia si poate fi folosit pentru a deschide inima.

Simbolul pătrat multiplu din șaisprezece simboluri, rupe blocajele de energie congestionata, repunand-o în mișcare. Acest simbol poate, de asemenea, risipi si energia dvs., astfel încât se recomandă să urmați utilizarea acestuia cu simbolul unic masculin pentru a crea centrare și împământare.

Simbolurile antahkarana se pretează ușor la experimentare, astfel permiteți-vă să fiti ghidat spre noi utilizări. Unii oameni le folosesc pe tricouri, alții le-au plasat mici, in portofel.

Universul a fost dintotdeauna plin de mister, avand încredere în lumina Hristica și explorand adevarata noastra natura, multe comori vor fi relevate pentru noi.

Antahkarana este un simbol care ne confera libertate asumata.

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

04:09

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Tradiții de ziua Sfântului Gheorghe
23/04/2024 10:04

Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruinţă, este unul dintre cei mai veneraţi sfinţi din calendarul ortodox, sărbătorit in fiecare an pe 23 aprilie În calendarul popular, Sfantul Ghe ...

HOROSCOPUL ZILEI
23/04/2024 04:50

 Berbec Cei născuti in zodia Berbec se pot astepta de azi inainte la o deblocare a orizonturilor profesionale, la o nouă viziune despre directia in carieră pe care trebuie să o urmeze. Unii nativi vor ...

Horoscopul zilei
22/04/2024 04:27

  CAPRICORN Poate o s-aveţi o discuţie - de principiu - referitoare la locuinţa şi o să vă decideţi fie acum dacă vă luaţi alta, ori o renovaţi doar, fie in ianuarie - februarie. E posibil s ...

HOROSCOPUL ZILEI
21/04/2024 05:34

BERBEC  Creativitatea ta este la cote maxime acum, deci profita de acest fapt. Este o zi ideala sa creezi orice cum ar fi sa scrii, sa pictezi, sa compui sau sa faci mici mestesuguri cu mainile tale dibac ...

Baba Vanga și Nostradamus profețesc Al Treilea Război Mondial: ce oras va arde din temelii la inceputul conflagratiei
18/04/2024 20:57

 Baba Vanga este renumită pentru serie sa de previziuni, unele dintre ele extrem de tulburătoare. Multe dintre acestea au fost consemnate de presă incă din timpul vietii ei. Chiar si după moartea sa i ...

HOROSCOPUL ZILEI
18/04/2024 07:58

 BERBEC Accentul zilei revine segmentului amoros. Atat in relatia cu persoana iubită cat si in relatia cu copiii se intrezăresc schimbări plăcute, mai mult sau mai putin. TAUR Situatia ta financiar ...

Primele Denii din acest Post: Programul slujbelor la Catedrala Patriarhală
17/04/2024 11:12

In săptămana a cincea din Postul Mare, crestinii ortodocsi participă la primele slujbe numite Denii din parcursul anului bisericesc: Denia Canonului Mare – miercuri si Denia Acatistului Bunei Vestiri – v ...

HOROSCOPUL ZILEI
17/04/2024 08:20

 BERBEC Sunteti obligat să dati un răspuns cat mai rapid la propunerea care vi se face dimineata pentru o noua ocupatie sau contract. Aveti contraargumente puternice, dar parcă nimeni nu vrea azi să v ...

Horoscopul Zilei
15/04/2024 04:58

  BERBEC Responsabilităţile pe care le ai de indeplinit sunt mari şi pe termen lung TAUR Inventivitatea şi originalitatea nu lipsesc din comportamentul tău GEMENI Vă chivernisiţi in aşa fel b ...

HOROSCOPUL ZILEI
14/04/2024 04:00

Berbec Esti asaltat de multe cunostinte, rude sau prieteni Taur Atragi persoane care doresc să te asculte Gemeni Amicii iti vor sanctiona orice vorbă sau gest Rac Alege-ti cuvintele cu grijă si vorbes ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei