Superlună Plină în Scorpion. Transformări ULUITOARE pentru 4 zodii

1200x625-00-90

Dimensiune font:

| 27-04-2021 07:50

Luna plină de marți dimineața, 27 aprilie, evenimentul astrologic major al perioadei, este o așa numită “superlună” (se percepe de pe Pământ mai mare decât în mod normal dar și mai strălucitoare). Ea are o intensitate atât de mare încât putem vorbi despre evenimente pe care nu le vom uita curând. La fenomenul de Lună plină, Luna este în punctul de iluminare maximă, în acest caz reflectorul punându-se pe cele două zodii ale axei Taur/Scorpion.

Cele două energii se activează puternic într-un context astral care predispune la trăiri emoționale furtunoase, la surprize, la evenimente bruște, șocante, cutremure ale scoarței terestre sau ale scenei politice/financiare, și la destabilizări de tot felul. Cele 4 zodii fixe ale zodiacului sunt vizate în mod special, Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, dar și cei care au puncte importante ale hărții natale în aceste zodii.

Sunt momente de presiune psihică, emoțională, dar partea frumoasă a acestor momente învolburate este potențialul uriaș de transformare, purificare, curățare, vindecare, eliberare. Vorbim de situații nocive, otrăvitoare, ce stau ascunse de mult timp, care ies acum la lumină. Cu durere, cu usturime, ca o infecție în care puroiul erupe, în sfârșit. În ciuda disconfortului, rănile se vor vindeca. Secrete ies la iveală, lucruri ce țin de politică, putere, bani, sexualitate.

La nivel personal suntem provocați să privim în interiorul nostru la atașamentele pe care le-am construit, fricile legate de pierderi, de trădare, la sistemul de valori pe care îl hrănim cu energia noastră. Orientarea exclusivă către latura materială a vieții, compromisurile pe care le facem pentru a păstra o anumită stare de stabilitate și siguranță, sacrificiul libertății pentru a întreține un anumit standard material (de exemplu acumularea de proprietăți și posesiuni cu prețul dependenței de instituțiile bancare) sunt teme ridicate de axa financiară Taur/Scorpion.• Ce este nevoie să fac pentru a echilibra felul în care câștig bani? Cât de mult este nevoie să mă implic în munca de unul singur, cu propriile mijloace și talente și unde este nevoie să mă las să primesc ajutor sau beneficii de la ceilalți?

• Unde renunț la a trăi viața în plenitudinea ei de frica pierderii siguranței financiare? Ce compromisuri fac de dragul păstrării unui status-quo aparent stabil?

• Care sunt vulnerabilitățile pe care le ascund, unde mă prefac că murdăria nu există și ce ascund sub preș?

Sunt șanse mari ca toate acestea să iasă la lumină, sub o formă cu atât mai dureroasă cu cât ne agățăm mai tare de lucruri.

Schimbarea este certitudinea pe care ne putem baza, ea vine pentru unii mai lin, pentru alții cu crize, drame și multă rezistență. Cuadratura planetelor din Taur a căror energie acționează cumulativ într-un stelium puternic (Soare, Uranus, Venus, Mercur, Lilith) cu Saturn în Vărsător este unul dintre aspectele majore care sugerează provocările perioadei despre care vă vorbesc. Este o poziție care, la prima vedere, naște haos și situații de criză, dar rolul ei este de înnoire, de schimbare, de a releva puterea interioară a fiecăruia dintre noi, de a schimba un stil de viață perimat.

Guvernatorul tradițional al Lunii pline în Scorpion, Marte, tocmai a părăsit semnul mental al Gemenilor plasându-se în Rac, o poziție care deturnează energia de bază a planetei Marte (acțiunea, voința, vitalitatea, dorința, decizia, războiul). Suntem orientați mai mult pe defensivă, emoționali, motoarele încetinesc, acțiunea este orientată mai mult către spațiul intim, către acel loc pe care-l numim “acasă”, către trecut, copilărie. Vorbim despre a ne proteja rădăcinile, tradițiile, neamul. Vom vedea cum va evolua situația geopolitică tensionată din apropierea României, este de menționat că, luând în calcul harta astrologică a României de la 1 decembrie 1918, România are Luna (simbolul poporului) în Scorpion. Este posibil să fim marcați într-un fel sau altul de evenimente importante.

O poziție puternică o are și dispozitorul modern al Lunii în Scorpion, Pluto, care își începe retrogradarea anuală chiar pe 27 aprilie. Pluto este zeul morții și al renașterii, asociat arhetipului păsării phoenix care arde și renaște din propria cenușă. Suntem martorii unei purgații majore, a unei purificări necesare chiar dacă vom fi plimbați din adâncurile pământului până în înalțimile cerului. Cei curajoși, care vor avea tupeul să se uite cât mai adânc în interior, cei care vor fi dispuși să scoată la lumină cele mai mari temeri, vor trece prin procesul transformării din omidă în fluture, deschizând un drum proaspăt, plin de oportunități și noi paliere de explorat.

Este posibil ca aceste evenimente intense să somatizeze puternic în corp, de aceea sunt recomandate tratamente ale zonelor intime, tot ce ține de organele genitale, hidratare, băi sau plimbari pe lângă apă.


Încăpățânarea specifică semnelor fixe, rezistența ne fac cele mai mari deservicii și învolburează spațiul emoțional, deci, atenție :)… de fapt nu ni se întâmplă nimic la care să nu putem răspunde creativ și “smart”. Răbdarea este una dintre cheile cu care putem accesa oportunitățile perioadei, la care putem adăuga flexibilitatea și, ca de fiecare dată, încrederea în forțele proprii și în divinitate. 

Sursa - www.astrocafe.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

%ANUNTSPECIAL%
Lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 200/89/2011, aflat pe rolul Tribunalului Vaslui şi C.E.C. Bank Sucursala Vaslui, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006, privind procedura insolvenţei, precum şi a Codului de procedură civilă, a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „GENIALUL” S.R.L. Vaslui, cu sediul în mun. Vaslui, str. Alexandru cel Bun, bl. 187, sc. C, et. 2, ap. 12, judeţul Vaslui, cât şi terenul proprietatea lui Cordunianu Tudorel, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV, ADRESA, Componenţa/Observaţii, Valoare - lei- 1. Construcţia C2 – magazin, birou, spaţiu odihnă, Loc. Secuia, com. Muntenii de Jos, jud. Vaslui, suprafaţă construită 130,96 m.p., iar terenul pe care este amplasată construcţia nu aparţine debitoarei, 24.720,00 2. Bunuri mobile, Loc. Secuia, com. Muntenii de Jos, jud. Vaslui Vitrină frigorifică Mondial Elite, Rafturi PAL, Birou-masă PAL, Raft pâine lemn, Cântar electronic, Casă de marcat Datecs MP55A, 1.165,00. Preţul de pornire la licitaţie este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform hotărârii Adunării creditorilor din data de 23.03.2021. Vânzarea prin licitaţie publică pentru bunurile debitoarei va avea loc la data de 18.06.2021, ora 1000 şi se vor organiza 5 şedinţe săptămânale, respectiv la până la data de 16.07.2021. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 5% din preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile mobile şi 2.000 lei din valoarea activului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini este 500,00 lei pentru bunurile imobile şi 50,00 lei pentru bunurile mobile şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefonul 0335/566.035, 0727/850.575, fax 0335/814.103. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
1. Informații generale privind autoritatea contractantă, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax și/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Zemeș, str. Principală, nr. 200, Zemeș, judeţul Bacău, telefon 0234383037, fax 023438330, email adp@zemes.ro, persoană de contact Alupei Teofil. 2. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie închiriat: Spațiu nr. 1 (boxă), în suprafață de 16,03 m.p., ce face parte din imobilul Piață Zemeș, strada Principală nr.160, proprietate publică a Comunei Zemeș, pentru activități economice comerț sau servicii. Închirierea se face conform H.C.L. 82/17.05.2021, si O.U.G. nr. 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc in Caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: de pe site-ul www.zemes.ro sau de la sediul U.A.T. Comuna Zemeș. 3.2. Denumirea și datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul instituției de la care se poate obține un exemplar din documentația de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, U.A.T. Comuna Zemeș, strada Principală nr. 200, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.3. Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 10 lei, se poate achita numerar la casieria UAT Comuna Zemeș. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 14/06/2021, ora 13.00. 4. Informații privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 23/06/2021, ora 13.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Zemeș, strada Principală, nr. 200, județul Bacău. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: un exemplar. 5. Data și locul la care se va desfășura ședința publică de deschidere a ofertelor: 24/06/2020, ora 10.00, la sediul UAT Comuna Zemeș, str. Principală nr. 200, județul Bacău. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Bacău, Str. Ştefan cel Mare nr. 4, tel: 0234/514419, fax 0234/525211, email tr-bacau-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunțului de licitație către instituțiile abilitate, în vederea publicării: 26/05/2021
HOROSCOPUL ZILEI
16/06/2021 06:05

 BERBEC Din dorinta de a vă administra mai bine banii, veti concedia persoanele care v-au dat sfaturi proaste. Căutati o a doua slujbă, mai putin stresantă, dar mult mai bănoasă! TAUR Munca dv. es ...

FOTO/VIDEO - Minunile părintelui Macarie
15/06/2021 12:46

Părintele Macarie, fost stareţ al Mănăstirii de la Poiana Mărului, in prezent la schitul Munteoru, este poate cel mai important duhovnic al zonei Vrancea. Supranumit „al doilea Vasile de la Poiana M ...

Sfântul Augustin, părintele latin al Bisericii. Campionul libertății umane
15/06/2021 10:22

Sfantul Augustin, prăznuit astăzi, 15 iunie, a fost episcopul Hipopotamului (acum Annaba, Algeria) intre 396 si 430. Teolog renumit si scriitor prolific, a fost, de asemenea, un predicator si retorician isc ...

Statuia Sfintei Fecioare Maria dintr-un sat din județul Caraș-Severin a fost incendiată
15/06/2021 09:45

Este revoltă intr-o localitate din Caras Severin, după ce oamenii au găsit statuia Fecioarei Maria incendiată. Focul ar fi fost pus intentionat chiar in curtea bisericii, iar preotul a alertat imediat polit ...

HOROSCOPUL ZILEI
15/06/2021 05:52

 BERBEC Optimismul cu care reactionati la replicile foarte dure ale rudelor le dezamorsează imediat starea de tensiune. Cineva foarte drag suferă, dar nu prea aveti cum să-l ajutati acum. TAUR Vi se ...

HOROSCOPUL ZILEI
14/06/2021 05:43

 BERBEC Optimismul cu care reactionati la replicile foarte dure ale rudelor le dezamorsează imediat starea de tensiune. Cineva foarte drag suferă, dar nu prea aveti cum să-l ajutati acum. TAUR Vi se ...

Reguli la spovedanie. Ce nu trebuie să spui
13/06/2021 09:30

Spovedania trebuie făcută la initiativa celui care merge să mărturisească păcatele, respectand cateva reguli fără de care acest act nu poate fi implinit in totalitate. Unul dintre cele mai importante ...

HOROSCOPUL ZILEI
13/06/2021 06:05

BERBEC Situatia ta financiară este invăluită intr-o ceată greu de pătruns si bine ar fi să lasi lucrurile asa. Chiar dacă iti doreai mai mult, ai incredere că la momentul potrivit vei primi.   T ...

HOROSCOPUL ZILEI
12/06/2021 05:47

 BERBEC Accentul zilei revine segmentului amoros. Atat in relatia cu persoana iubită cat si in relatia cu copiii se intrezăresc schimbări plăcute, mai mult sau mai putin. TAUR Situatia ta financiar ...

HOROSCOPUL ZILEI
11/06/2021 05:40

 BERBEC Ziua iti aduce multe schimbări in plan profesional. Se pare că unele relatii cu persoane care te-au sustinut pană acum in demersurile tale de la locul de muncă se vor reconfigura, dacă nu chi ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei