Tipologia Metal

default

Dimensiune font:

| 27-10-2012 12:37

Tipologia Metal

 

emotii: durere/compasiune;
culoare: alb
organ: plamani;
organ de simt: nas;
expresivitate: plans;
forma: rotund
Durerea: emotia metalului

In timp ce toata lumea experimenteaza durerea, provocarea inascuta a personalitatii celor care apartin elementului metal este sa suporte golul profund pe care il simt in toate aspectele naturii lor. Provocarea persoanelor din categoria metal este sa umple un gol pe care au dificultate sa il defineasca si sa il inteleaga.Cand sunt sub presiune, ei spun ca se simt incompleti si goi pe dinauntru, dar nu pot spune de ce se intampla asta. Durerea are mai multe stadii, incluzand soc, amorteala, negare, furie, depresie si hotarare. Oamenii-metal sun adesea blocati in primele trei stadii. Apoi ei se retrag si se autoprotejeaza, anestezindu-si simturile. In timp ce altii ii vad ca fiind cool, departe sau chiar stoici, ei sunt mai degraba in soc sau in negarea simtului coplesitor de goliciune.
Emotia complementara durerii este compasiunea. Simtul adanc de goliciune al oamenilor- metal le da multa empatie pentru suferinta celorlalti.

Trasaturile si caracteristicile tipologiei metal

Preocupari de baza:

critica adecvata;
aspectul de protectie;
calitatea detaliilor;
in cautare de laude;
intelegere practica;
organizare.

Oamenii metal ilustreaza prototipul elegantei. Ei sunt calmi, mandri, adecvati si au gusturi impecabile. Persoanele metal pot parea “departe” si atata de perfecti incat altii nu isi pot imagina o oferta de valoare pentru print sau printesa. Nu e de mirare ca oamenii-metal se simt singuri in majoritatea timpului si tristi ca puterile lor minunate sunt trasaturi care ii tin pe altii deoparte. Oamenii nesiguri si competitivi adesea nu ii inteleg pe oamenii metal si se simt amenintati de ei. Nu este corect, in special cand cinstea este una dintre principalele caracteristici si preocupari. In medicina chineza traditionala, Metalul este un element asociat cu plamanii, si plamanii sunt asociati cu aerul – inspira si expira. Este o metafora buna pentru cei care apartin personalitatii metal, care este preocupat de aer, de asemenea. Are diferite aere: aer de sanatate, aerul de a fi deasupra tuturor, un aer de snobism: acestea sunt protectiile pe care oamenii -metal le utilizeaza pentru a nu se apropria prea tare si de a fi expusi. Oamenii metalsunt pe tot parcursul vietii in cautarea perfectiunii, de a pastra aparentele si, macar, de a da impresia succesului. Uneori iluzia este mai importanta decat realitatea. La urma urmelor, daca arati bogat sau daca pare ca esti un om de succes, atunci te poti asocia cu cei care sunt si in curand vei fi si tu. Prea adesea, sensibilii oameni-metal isi ascund vulnerabilitatile in spatele aparentelor. Simtul goliciunii sau faptul ca ceva lipseste din viata lor duc la a nu se simti niciodata indeajuns de bine. Oamenii metal sunt de obicei duri cu ei insisi. Tot ceea ce fac pare a fi inadecvat sau insuficient, chiar si atunci cand ceialalti nu mai contenesc cu laudele. Ei cauta laudele, dar totusi cand o primesc ei nu o cred. Ei stiu ca ar fi putut face mai bine sau ar fi putut sa fie mai bine. Nu e niciodata indeajuns. Tristetea care rezulta este tinuta pentru ei. Ei sunt ingroziti daca cineva ii vede plangand sau sovaind; ei nu vor atentie sau mila. Sa tina buza superioara rigida este extrem , dar este greu de mentinut. Prin urmare oamenii metal se retrag pentru a-si proteja sentimentele si reputatia. Cautarea perfectiunii este o cale singuratica si imposibila.
Cuvintele au un efect imens asupra oamenilor metal. Am vazut ca ei cauta lauda, dar atunci cand o primesc ei nu o aud. Pe de alta parte, ei aud crtica tare si raspicat. Nimeni nu este atat de devastat de critica precum cel care apartine personalitatii metal, si nimeni nu poate taia cuvintele atat de adanc ca el. O privire cool si cate cuvinte de rechin din partea oamenilor metal te pot taia pana la os.
In mod natural, oricine cauta perfectiunea pune pret pe calitate. Persoana-metal trebuie sa aiba ce e mai bun. Din orice. Desi banii sunt importanti pentru ei, sa aiba ce e cel mai bun poate intrece valoarea monetara, atata timp cat este de ultima ora. Cand oamenii-metal devin nostalgici, este pentru calitate: manierele nu mai sunt asa folosite acum ca in trecut; nu se mai fac masini bune asa cum se faceau odinioara; chiar nu se mai poate obtine un ajutor de la vreo cineva.
Daca oamenii metal nu pot avea ce vor acum, ei nu accepta inlocuitori; in loc ei vor suferi pentru ca au fost privati de acel lucru.
Pentru ca nu sunt prea demonstrativi si afectiosi, ingrijorarile si preocuparile oamenilor metal sunt adesea trecute cu vederea. Oamenii metal au un simt unic de altruism care le permite sa fie filanropi generosi. Este interesant ca adesea o fac in mod anonim.

Reactiile oamenilor- metal la schimbari si probleme

retragere;
protejare;
resemnare;
cinism; au nevoie de claritate
distanta; se simt inadecvati

Oamenii metal transmit autoritate iar ceialalti raspund in mod natural manierelor lor calme, alese. Daca ei iti spun sa evacuezi cladirea, tu o vei face. Cand iti spun ca dungile arata foarte bine cu carourile, le vei purta- si vei arata grozav (asta daca nu este alta persoana din personalitatea metal, dar ceilalti o vor face).
Oamenii metal raspund schimbarilor din viata lor si problemelor cu detasament. Ei evalueaza situatia si gasesc o solutie practica. Ei nu sunt doar calmul de dinaintea furtunii, ci si din timpul vanturilor si consecintelor devastatoare. Daca oamenii metal ar avea un motto, atunci acela ar fi: “Un loc pentru toate si toate la locul lor”. Daca s-ar spune asta la un seminar corporativ, atunci toata lumea ar arata catre oamenii metal. Nu doar birourile lor imaculate arata ca in reviste, dar si prezentarile lor de munca.
Aceasta este o persoana pe care o vrei la conducere in timp de criza.Dezavantajul este ca oamenii metal sunt asa si in vietile personale, aproape tot timpul. Ei au nevoie sa fie incurajati sa vada viata, sa o experimenteze intr-o maniera mai putin practica si rationala. Perfectiunea iti poate salva viata intr-o situatie de urgenta, dar poate fi un obstacol in viata de zi cu zi.

daca altii nu sunt implicati si obstacolele afecteaza doar oamenii metal, ei sunt in pericol de a se resemna in fata soartei. Toti am fost derutati de o persoana competenta, capabila si cu minte ascutita care nu sta si lupta pentru el, dar in schimb pare ca sta cool si acerb si se uita cum “soarta” isi ia taxa devastatoare. Aceasta este probabil o persoana-metal care nu se simte cool si plin de duh, dar mandria lui nu il lasa sa isi expuna vulnerabilitatea. Prefera sa accepte pierderea decat sa experimenteze umilirea de a fi atat de “comun”.

Relatiile tipologiei metal

Oamenii metal adesea prefera sa fie cu cei ca ei. Au aceeasi etica in munca si aceeasi apropriere rezervata de relatiile interpersonale. Oamenii metal se inteleg mai bine cu cei din personalitatea lemn, decat invers. Personalitatea oamenilor metal poate reteza brusc energia oamenilor lemn sau o poate sculpta pentru a-i remodela prezentand un compartament mai putin provocator sau confruntator. Ei pot face o echipa buna, sau poate sa il enerveze pe cel din personalitatea lemn cand realizeaza ca nu detine controlul.
Oamenii foc sunt buni sa topeasca rigiditatea de gheata a oamenilor metal, si manierele calme si alese ale oamenilor metal organizeaza energia imprastiata a celor din personalitatea foc.Relatiile intre persoanele pamant si metal sunt mai bune in doze mici sau la distanta. Oamenii metal sunt consternati de lipsa de ordine in gandire a oamenilor pamant, dar le place caldura lor, in masuri mici si fara atingeri sau imbratisari.
Personalitatea metalului admira creativitatea oamenilor-apa, dar au probleme cu visarea lor si cu (ceea ce pare pentru persoanele metal) lipsa de focalizare. Oamenii apa respecta claritatea oamenilor metal dar se simt inhibati de lipsa lor de spontaneitate.

Personalitatea metal si limitele

Oamenii-metal iubesc limitele. La urma urmei, motto-ul lor este :” Un loc pentru toate si toate la locul lor”. Aceasta nu se aplica numai lucrurilor lor, ci si emotiilor, comportamentului si exprimarii sentimentelor. O persoana metal este un entuziast inflacarat al conduitei adecvate, cu reguli care sa asigure ca aceasta conduita pastreaza limitele. Incalcarea lor este trata cu promptitudine, de obicei rupand orice relatie cu persoana care ofenseaza.
Singura care constant incalca limitele oamenilor metal este critica. Cuvintele dezaprobatoare lovesc direct granitele lor emotionale fragile, facandu-i hipersensibili la orice dialog sau feedback constructiv. Un copil-metal care a avut parinti ce il criticau va deveni un autocritic aspru care nu poate face niciodata ceva indeajuns de bine.

Emotiile si comportamentul oamenilor metal in exces

excesiv de critic, intolerant;
rece, super-organizat;
aspru, foarte protector;
taieri cinice;
sarcastic;
resemnat, acerbic;
mandrie falsa;
rigiditate
Emotiile si trasaturile deficiente de comportament ale tipologiei metal
neclar, accepta multe;
nu poate primi blandete;
prea increzator;
fara discernamant;

Trairile si caracteristicile tipologiei metal

control impecabil;
analitic, amorezat de trecut;
captivat de viitor definitiv;
mentalitate adecvata;
calm rezervat;
nevoie de limite;
privire taioasa, de sine statatoare

Trairile fizice ale tipologiei metal

Corpul tipologiei metal

Corpul oamenilor metal este strans, dar totusi arata delicat,ca si cand s-ar rupe la un vant puternic. nu toti oamenii-metal sunt slabi, dar nu prea au grasime in exces sau pungi de grasime. Daca au greutate mai mare, totusi incheieturile, gleznele si pieptul lor arata fragil, cu pielea bine intinsa peste claviculele lor care atrag atentia. pe ansamblu ei nu arata a fi puternici si adesea nici nu sunt.
Oamenii metal au posturi frumoase, si asta are de-a face cu chi-ul lor si cu eleganta lor naturala. Oricare dintre cele 5 elemente au chi-ul care circula intr-o directie care poate fi recunoscuta. Totusi, chi-ul oamenilor metal este abia perceptibil. El nu curge, ci flutura usor in piept. oamenii metal arata adesea ca si cum si-ar tine respiratia, dar vechii taoisti spun ca isi folosesc repiratia pentru a-si proteja chi-ul fragil.

Fata tipologiei metal

Oamenii metal sunt adesea extrem de atractivi. cei mai multi dintre modelele barbati si femei au fata perfecta a tipologiei metal: osoasa, caracteristici ascutite si fara defecte, piele slaba, intinsa bine, eleganta, nasuri fine si pometi inalti.

Sprancenele inalte sunt “marca” oamenilor metal, dandu-le o alura de detasare.
Chiar daca oamenii metal se bucura de intimitatea lor, timiditatea lor este cea care ii tine pe ceilalti in intuneric.
Complexele oamenilor metal sunt mai putin notabile pentru culoare decat pentru stralucirea pielii. Pielea lor pare sa straluceasca.

 

 

http://xingshenzhuang.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:40


1. Informații generale privind concedentul, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Bivolari, judeţul Iasi, telefon 0232-298555, Fax: 0232-298508, email primaria primariabivolari@yahoo.com, persoana de contact:Alina Abuzatoaie; 2.1 Informații generale privind obiectul concesiunii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie concesionat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : NC61473- TABARA= 583mp, NC61478- TABARA=583mp, NC62701- TABARA=583mp, NC62702- TABARA =583mp, NC62703- TABARA=583mp, NC62704- TABARA=583mp, NC62706- TABARA =583mp, NC62709- TABARA=583mp, NC62705- BIVOLARI=500mp, NC61481- BIVOLARI=500mp. Concesiunea se face conform HCL nr 65/28.05.2020 si OUG 57/2019. 2.2 Informații generale privind obiectul inchirierii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie inchiriat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : T77 P609/29=3238 mp, T63 P419 TRAIAN=13ha, T64 P421 TRAIAN=7,4221 ha; Inchirierea se face conform HCL nr 69/28.05.2020 si OUG 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la sediul U.A.T. Comuna Bivolari în baza unei cereri scrise. 3.2. Denumirea şi adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00, Comuna Bivolari, jud. Iasi. 3.3. Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul: 50 lei, se poate achita la casieria UAT Comuna Bivolari de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20/11/2020, ora 13.00. 4. Informaţii privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 26/11/2020, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: 1 exemplar. 5. Data şi locul la care se va desfăşura sedinţa publică de deschidere a ofertelor 26/11/2020, ora 14.00, la sediul UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail ale instanţei competente în soluţionarea litigiilor apărute şi termenele pentru sesizarea instanţei: Tribunalul Iasi, Str. Elena Doamna, nr. 1A, tel: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, email tr-iasi-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunţului de licitaţie către instituţiile abilitate, în vederea publicării: 04/11/2020
Catedrala Mântuirii Neamului este una dintre cele mai mari biserici ortodoxe din lume. Lucrările „la roșu” au costat 110 milioane de euro
25/11/2020 13:23

Catedrala Mantuirii Neamului, cu hramul principal „Înăltarea Domnului” si hramul secundar Sf. Apostol Andrei, este una dintre cele mai mari biserici ortodoxe din lume. Anul acesta se implin ...

Rugaciunea
25/11/2020 11:51

Rugaciunea "Tatal Nostru" se modifica din 29 noiembrie, prima duminica a noului an liturgic dupa ritul roman sau latin. Versetul "Nu ne duce in ispita" va fi inlocuit cu "nu ne abandon ...

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 25 noiembrie - CRUCE NEAGRĂ
25/11/2020 09:38

Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 25 noiembrie - CRUCE NEAGRĂ. Pe data de 25 noiembrie, este prăznuită Muceniţa Ecaterina. Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 25 noiembrie - CRUCE NEAGRĂ. Muceni ...

HOROSCOPUL ZILEI - 25 noiembrie
25/11/2020 06:31

BERBEC Relatiile parteneriale devin din ce in ce mai problematice, tocmai acum cand este absolut necesar să plecati intr-o călătorie importantă. Lipsa de intelegere a persoanei iubite este doar aparentă. ...

Rugăciunea „Tatăl Nostru
24/11/2020 08:24

Duminică, 22 noiembrie, a fost ultima dată cand rugăciunea „Tatăl Nostru", asa cum o cunoastem dintotdeauna, a fost recitată la Liturghie. Din 29 noiembrie, prima duminică a noului an liturgi ...

HOROSCOPUL ZILEI - 24 noiembrie
24/11/2020 05:51

BERBEC Astăzi trebuie să-ţi ţii promisiunile. Cu toate că eşti in criză de timp, prin rapiditatea ta reuşeşti mereu să te găseşti la locul potrivit şi la momentul indicat, salvand situaţia. Sim ...

FOTO - Află ce mașină ți se potrivește în funcție de zodie
23/11/2020 08:00

Masina e parte din viata noastră de multe decenii. Sunt atat de multe modele si cu atat de multe functiuni, pentru că sunt construite după nevoile si interesele oamenilor. Dar si după personalitătile si pa ...

Acuzat de unele afaceri ilegale, un cardinal nu mai poate devenit Papă. Cine este înaltul prelat și ce acuzații i se aduc
23/11/2020 07:45

Cardinalul Giovanni Angelo Becciu, originar din Insula Sardinia, are ambitii care tintesc Sfantul Scaun, dar capul Bisericii romano-catolice aflat acum in functie, Papa Francisc, l-a demis din cauza presupuselo ...

Calendar ortodox, 23 noiembrie. Antonie de la Iezeru, Sfântul din peșteră
23/11/2020 07:06

Pe 23 noiembrie, Biserica Ortodoxă il prăznuieste pe Sfantul Antonie de la Iezeru. El a trăit in timpul lui Matei Basarab si Constantin Brancoveanu. Impresionat de viata sfantă dusă de călugării de ...

HOROSCOPUL ZILEI - 23 noiembrie
23/11/2020 06:03

BERBEC Sunteti obligat să dati un răspuns cat mai rapid la propunerea care vi se face dimineata pentru o noua ocupatie sau contract. Aveti contraargumente puternice, dar parcă nimeni nu vrea azi să vă asc ...


Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei