Top 5 zodii narcisiste: barbati care iubesc fara sa fie iubiti

default

Dimensiune font:

| 28-10-2012 22:01

Top 5 zodii narcisiste: barbati care iubesc fara sa fie iubiti

 

Ovidiu in “Metamorfozele” aduce in discutie mitul lui Narcis, frumosul si trufasul tanar pe care nimfele l-au blestemat “sa iubeasca fara sa fie iubit”. Narcis s-a indragostit de propria imagine reflectata in apa, insa nu a putut ajunge la ea, nu a putut sa fie iubit de acea imagine... Imaginea nu i-a raspuns prin aceeasi iubire arzatoare... iar tanarul s-a stins indurerat.... Intr-o masura mai mare sau mai mica, in fiecare barbat se ascunde un narcisist. Iti prezentam un top al zodiilor masculine care sunt cele mai predispuse narcisismului:
 

Barbatul Taur

NarcisBarbatul Taur este dominat de grandomanie. Are impresia ca totul i se cuvine. Evident tot ce este mai bun… Nu accepta criticile. Criticile determina gauri in orgoliul Taurului, facandu-l sa se simta respins si umilit. Taurul crede despre sine ca este o persoana unica, aparte si ca nu mai este un altul ca el pe lumea aceasta. Intr-o relatie de iubire, urmareste ca partenera sa sa fie docila si supusa, intotdeauna atenta la nevoile si dorintele sale, intotdeauna dispusa sa-i faca pe plac. Partenera sa trebuie sa-l faca sa se simta centrul universului, sa-l faca sa se simta ca este cea mai importanta persoana din viata sa.

 

 

Barbatul Gemeni

Barbatul din zodia Gemeni este dominat cu precadere de una din trasaturile specifice narcisistului si anume iubirea de sine… Nimic gresit in asta, veti spune… Nu asa ar trebui… sa te iubesti pe tine insati mai presus de ceilalti? Barbatul Gemeni duce uneori insa aceasta iubire de sine la extreme. Este exagerat de preocupat de imaginea care se reflecta in oglinda si isi iubeste pana aproape de obsesie propria imagine. Superficial, aspectul fizic este extrem de important pentru el si ii aloca o buna parte din timpul sau. Vestimentatia, coafura, gesturile si cuvintele sale trebuie sa fie impecabile, perfecte.

Nesigur in interior, doreste sa arate in schimb exact contrariul prin exteriorul sau, prin aparenta. Intr-o relatie de iubire, prioritatile sale sunt deasupra prioritatilor partenerei. Incearca sa-l multumesti daca vrei sa te multumeasca… aceasta este filozofia lui de viata si de iubire. Cu toate acestea, barbatul Gemeni se inscrie in categoria narcisistilor “buni” asa cum a fost ea denumita de Irving B. Weiner. Exista uneori amuzament si sarm in felul in care incearca sa iti acapareze atentia.

 

Barbatul Berbec

Berbecul are si el tendinte narcisiste. Este drept ca este un seducator innascut, insa la fel este si egoismul sau. Ii este greu sa empatizeze cu ceilalti intrucat nu este capabil sa se puna in pielea celuilalt si nici sa perceapa ca atare emotiile celuilalt. Ii place sa-si faureasca visuri grandioase de putere si succes si chiar daca aparent lasa impresia ca nu are nevoie de nimeni, in realitate este dependent de ceilalti. Barbatul Berbec simte in permanenta nevoia de a fi apreciat. Vrea sa fie magulit si are nevoie sa isi valideze propria persoana prin intermediul celorlalti.

Ii place sa fie in centrul atentiei, preluand controlul asupra discutiilor si impunandu-si punctul de vedere. Barbatul Berbec isi doreste succesul cu orice pret si isi exagereaza meritele si talentele. Este de multe ori workaholic, cufundandu-se total in munca sa. Vrea sa demonstreze ceea ce poate. In relatiile sale, intampina probleme in a se atasa cu adevarat de cineva. Este gelos si posesiv fata de partenera sa si are tendinta de a-si compara propria persoana cu potentialii barbati rivali.  

 

Barbatul Leu

Barbatul Leu are o personalitate puternica. Este sigur pe el si increzator in fortele proprii. Foarte increzator… Ii place sa se afle in centrul atentiei, sa gesticuleze teatral si sa savureze din plin rolul. Ii place deopotriva sa se stie admirat, placut, sa stie ca el detine suprematia asupra atentiei intregii lumi si ca in felul acesta o poate controla. Este preocupat de perfectiune, iar felul in care se prezinta in fata lumii este extrem de important pentru el. Imaginea sa in fata celorlalti poarta masca si iluzia puterii.

Leul considera despre sine ca se afla cu un pas inaintea celorlalit. Pe cat posibil, urmareste sa-si mascheze vulnerabilitatile si punctele slabe. Sensibilitatea si emotiile nu au ce cauta in acest joc al grandomaniei in care se lasa antrenat de cele mai multe ori. Intr-o relatie, barbatul Leu are tendinta de a-si domina partenera si de a cere de la aceasta admiratie, respect, adulatie. Cand vine insa vorba de a-si dezvalui sentimentele adevarate si de a se dezvalui asa cum este in realitate, narcisistul Leu face de data aceasta un pas inapoi. Ai de furca cu un astfel de barbat, insa trebuie sa stii ca barbatul Leu nu este o cauza pierduta.

 

Barbatul Capricorn

Felul in care imaginea sa este reflectata in apa ii pare intr-un fel… Si barbatului Capricorn ii place sa-si exagereze importanta sinelui. Se crede buricul universului si crede ca toate i se cuvin doar lui, mai putin celorlalti. Stie insa cum sa jongleze cu emotiile celorlalti astfel incat sa obtina ceea ce isi doreste de la acestia. Este maestru in manipulare chiar daca este dispus sa mearga pana in panzele albe pentru a-ti demonstra ca nu este asa. Chiar daca pare hotarat si foarte sigur pe el, in realitate stima sa de sine nu este foarte ridicata.

Cand partenera sau cei din jur nu sunt de acord cu indeplinirea vreuneia din dorintele sale, barbatul Capricorn poate deveni irascibil sau poate avea izbucniri de manie. Daca partenera sa are realizari mai mari ca ale lui, se va simti lezat si foarte posibil ca ii va reprosa partenerei lipsa de iubire. Are tendinta de a se distanta fata de partenera. Pentru ca nu este capabil sa iubeasca total si sa daruiasca iubire, este susceptibil infidelitatii.

 

 

http://horoscop.garbo.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

04:37

BANCUL ZILEI

06:00


1. Informații generale privind concedentul, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Bivolari, judeţul Iasi, telefon 0232-298555, Fax: 0232-298508, email primaria primariabivolari@yahoo.com, persoana de contact:Alina Abuzatoaie; 2.1 Informații generale privind obiectul concesiunii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie concesionat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : NC61473- TABARA= 583mp, NC61478- TABARA=583mp, NC62701- TABARA=583mp, NC62702- TABARA =583mp, NC62703- TABARA=583mp, NC62704- TABARA=583mp, NC62706- TABARA =583mp, NC62709- TABARA=583mp, NC62705- BIVOLARI=500mp, NC61481- BIVOLARI=500mp. Concesiunea se face conform HCL nr 65/28.05.2020 si OUG 57/2019. 2.2 Informații generale privind obiectul inchirierii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie inchiriat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : T77 P609/29=3238 mp, T63 P419 TRAIAN=13ha, T64 P421 TRAIAN=7,4221 ha; Inchirierea se face conform HCL nr 69/28.05.2020 si OUG 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la sediul U.A.T. Comuna Bivolari în baza unei cereri scrise. 3.2. Denumirea şi adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00, Comuna Bivolari, jud. Iasi. 3.3. Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul: 50 lei, se poate achita la casieria UAT Comuna Bivolari de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20/11/2020, ora 13.00. 4. Informaţii privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 26/11/2020, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: 1 exemplar. 5. Data şi locul la care se va desfăşura sedinţa publică de deschidere a ofertelor 26/11/2020, ora 14.00, la sediul UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail ale instanţei competente în soluţionarea litigiilor apărute şi termenele pentru sesizarea instanţei: Tribunalul Iasi, Str. Elena Doamna, nr. 1A, tel: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, email tr-iasi-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunţului de licitaţie către instituţiile abilitate, în vederea publicării: 04/11/2020
HOROSCOPUL ZILEI - 28 noiembrie
28/11/2020 04:35

BERBEC Berbecii sunt tot mai tentati să-si asume riscuri, fiind dispusi chiar să intoarcă relatii aparent stabile cu susul in jos doar pentru a se simti mai vii. Însă, cu astfel de comportament, ar t ...

Secretar de stat: Slujbele de Crăciun se pot desfășura în interiorul și în exteriorul bisericilor
27/11/2020 21:28

 Secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, anuntă că slujbele de Crăciun se pot desfăsura atat in interiorul, cat si in afara bisericilor cu respectarea măsurilor de protectie sanitară. Tăn ...

FOTO/VIDEO - Cum ne putem indeplini toate dorintele folosind puterea mintii
27/11/2020 09:30

 Se intampla deseori sa avem probleme in ceea ce facem, sa obtinem rezultate foarte greu. Ei bine, noi suntem vinovati de tot ceea ce se petrece in jurul nostru, iar maestrul Risvan Vlad Rusu ne explica to ...

Eclipsa partiala de Luna in Gemeni. Patru zodii vor fi foarte afectate
27/11/2020 07:45

“ Omul bun scoate lucruri bune din vistieria buna a inimii lui; dar omul rau scoate lucruri rele din vistieria rea a inimii lui. Va spun ca, in ziua judecatii, oamenii vor da socoteala de orice cuvant ne ...

HOROSCOPUL ZILEI - 27 noiembrie
27/11/2020 06:00

BERBEC Sunt in pericol azi relatiile profesionale, nu aveti răbdare si considerati că totul se poate rezolva prin absenta de la locul faptei. Apar multi adversari care dau cărtile pe fată si vor să vă do ...

HOROSCOPUL ZILEI - 26 noiembrie
26/11/2020 06:00

BERBEC Chiar daca din pricina oboselii faceti greseli dupa greseli, sunteti salvat de rutina, iar sefii va apreciaza in continuare. Pot aparea insa surprize sentimentale cam neplacute. TAUR Foarte energic, i ...

Catedrala Mântuirii Neamului este una dintre cele mai mari biserici ortodoxe din lume. Lucrările „la roșu” au costat 110 milioane de euro
25/11/2020 13:23

Catedrala Mantuirii Neamului, cu hramul principal „Înăltarea Domnului” si hramul secundar Sf. Apostol Andrei, este una dintre cele mai mari biserici ortodoxe din lume. Anul acesta se implin ...

Rugaciunea
25/11/2020 11:51

Rugaciunea "Tatal Nostru" se modifica din 29 noiembrie, prima duminica a noului an liturgic dupa ritul roman sau latin. Versetul "Nu ne duce in ispita" va fi inlocuit cu "nu ne abandon ...

HOROSCOPUL ZILEI - 25 noiembrie
25/11/2020 06:31

BERBEC Relatiile parteneriale devin din ce in ce mai problematice, tocmai acum cand este absolut necesar să plecati intr-o călătorie importantă. Lipsa de intelegere a persoanei iubite este doar aparentă. ...


Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei