Vezi ce urare poți trimite celor dragi în zilele de Paști. MESAJE în română, engleză, italiană, spaniolă sau germană

default

Dimensiune font:

| 27-04-2016 07:25

 Sărbătorile pascale sau Învierea Domnului Iisus este un prilej pentru apropiere și pentru a petrecere câteva momente de linişte şi bucurie alături de cei dragi. Este perioada în care fiecare dintre noi ne reamintim de speranţă, iubire şi bunătate. Şi pentru că această perioadă de sărbătoare se petrece cel mai bine într-o atmosferă cu gânduri frumoase, o parte din acestea le putem transmite şi celorlalţi.

Vine o zi când păşeşti cu smerenie pragul casei, când găseşti sursa de bucurie în sufletele oamenilor! Când se-mparte lumină pentru fiecare: sărac şi bogat! Încă de copil ai început să iubeşti această sărbătoare! Vine Paştele!
În prima zi de Paşte, românii, la fel ca şi ceilalţi ortodocşi din lume, trimit un gând bun prietenilor, rudelor, colegilor şi cunoscuţilor, prin intermediul unui SMS. Iată mai jos ce mesaje de Paşte poţi trimite, astfel încât să fie originale, amuzante şi inspirate şi să conţină mai mult decât tradiţionalul „Hristos a înviat!”

 
 

MESAJE RELIGIOASE
Sfânta Sărbătoare de Paşte este un moment în care dragostea, pacea şi seninătatea se unesc în numele Domnului. Hristos a Înviat!
Învierea Domnului să fie un moment de pace şi iertare pentru toţi

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet Liniște și Pace și Fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a Înviat!

Fie ca Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumina, iubire, speranţa. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări! Hristos a Înviat!

E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit… Hristos a Înviat!

De Paşti te vindeci de invidie, de ură, de orgoliu şi devii mai bun, mai înţelegător. Hristos a Înviat!

Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire! Hristos a Înviat!

Paştele rămâne cea mai importantă sărbătoare creştină, cea mai vastă atât în semnificaţii cât şi în obiceiuri. Trăieşte de Paşti, prin rugăciune, o adevărată sărbătoare. Hristos a Înviat!

A sosit clipa mult aşteptată a liniştii, împăcării, bucuriei şi binecuvântării sufletului. Să lăsăm o clipă totul şi să mulţumim Domnului pentru tot ce ne-a dăruit! Hristos a Înviat!

A venit timpul ca speranţa, credinţa şi iubirea să învie în sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevărul şi Viaţa! Hristos a înviat!

Râu de lumină curge din biserici/ Clopote vechi întregul cer răzbat/ Cu lumânări aprinse de la clerici/ Creştinii spun „Hristos a Înviat!”

Găseşte calea spre dăruire, iertare, înţelegere… Caută să fii mai bun, să fii aproape cu sufletul de cei care-ţi sunt şi prieteni, şi duşmani.

 

 

Iisus a  fost un crin printre spini, iar tu prin dragostea Lui ai devenit un crin printre crini. Hristos a Înviat!

Fie ca Lumina Sfântă a Învierii să vă călăuzească! Hristos a înviat!

Să-i mulţumim lui Hristos pentru darul vieţii!

Fie ca prin miracolul Învierii să primiţi partea de duhovnicie, care să crească pacea interioară, puterea faptei întru adevăr şi desăvârşire

Un înger blând din cer coboară,/ Se roagă-n taină, apoi zboară. /De-acolo sus el ne trimite: Un zâmbet blând, o rază caldă /Şi trei cuvinte: Hristos a Înviat!

Noaptea Sfântă a Învierii să vă lumineze sufletele pentru a fi mai buni, mai curaţi, mai înţelegători şi mai apropiaţi de Dumnezeu! Un Paşte fericit alături de cei dragi!

Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţă, iertare.  Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Hristos a înviat!

E-n somn de salcii un vis de răstignire
E plâns de miei și plaiuri cu verdeață
Hristos să vă aducă lumină
În noaptea renunțării la moarte pentru viață

La început șovăielnic de primăvară, la îngemănarea dintre moarte și viață, primiți taina creștină a ÎNVIERII ca pe o sărbătoare a curățeniei spirituale, a purității sufletești și a unui nou început.

 

 

Fie ca Lumina sfântă și tainică a Momentului Învierii Mântuitorului, să vă arate Calea trezirii sufletului și a Dumnezeirii !

Aprindeți candelele toate
ISUS coboară printre noi !
Dați dușmănia la o parte ,
Și ajutați-vă-ntre voi .

Bat clopote melodioase-n miez de noapte
Și la biserică pe toți creștinii-i cheamă,
Se-aud, din ceruri, ale îngerilor șoapte,
Ce Paștele vestesc, din nou, de bună seamă.

MESAJE PENTRU FAMILIE ȘI CEI APROPIAȚI

O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primavară şi al tău! Paşte fericit!

Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!

Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!

Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!

Căldură în suflet, familie reunită, sentimente împărtășite, satisfacție maximă și bafta la ciocnit…ouă!

Sărbători fericite încărcate de lumină, seninătate, bucurie și dragoste!

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniștea vine din sufletele noastre. Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre. Paște Fericit alături de cei dragi!

Minunea Învierii să îţi aducă în suflet împăcare, armonie, iertare şi iubire! Priveşte cu seninătate înainte şi bucură-te de un nou început alături de tot ceea ce contează pentru tine!

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet Linişte şi Pace şi Fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a Înviat !

Sărbători fericite încărcate de lumină, seninătate, bucurie şi dragoste! Un Paște fericit alături de cei dragi!

Lumina Sfintei Învieri să îţi aducă bucurie, iubire şi o minune care să îţi schimbe viaţa în cel mai frumos mod posibil!

Dincolo de cadouri, de petreceri… se află adevărata semnificaţie a Paştelui, încearcă să-i dai lumină şi să o trăieşti cu adevărat. Hristos a înviat!

Învierea Domnului să vă aducă armonie în casă şi în gând, împăcare şi regăsirea înţelepciunii în sânul familiei. Hristos a Înviat!

Minunea Învierii să îţi aducă în suflet împăcare, armonie, iertare şi iubire! Priveşte cu seninătate înainte şi bucură-te de un nou început alături de tot ceea ce contează pentru tine!

Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii!

E ziua în care se naşte speranţa, iubirea şi gândul bun. E ziua în care iertăm şi dăruim. E ziua Învierii Domnului. Paşte fericit!

Cu ocazia acestei zile deosebite îţi urez ţie şi familiei un Paşte Fericit şi sănătate că în rest le faci pe toate!

Sfinele sărbători să vă aducă numai gânduri senine, lumină în suflet şi multe bucurii alături de cei dragi. Paşte fericit!

Sărbătoarea Învierii varsă-n noi speranţă, bucurie şi nu lacrimi peste întreaga viaţă. Sărbătoarea și nu masa în lumină ne-a-mbracat, Hristos, nu Iepuraşul, pentru noi a înviat! SĂRBĂTORI FERICITE!

Învierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. Paşte Fericit alături de cei dragi!

Iubirea ne aduce pe toţi împreună, oriunde am fi. Îi avem pe cei dragi în sufletul nostru. Să ne bucurăm de Sfintele Paşte, de căldura căminului. Oriunde aţi fii, bucuraţi-vă de Paşte şi primiţi lumina Învierii Domnului.

Fie ca ziua sărbătorilor pascale să vă aducă multă sănătate şi să aveţi parte de tot ce vă doriţi. La mulţi ani! Din partea mea…Sărbători fericite!

Fie ca Învierea Domnului să îţi aducă bucurie în suflet, la toată familia ta şi să nu uitaţi niciodată de Dumnezeu că el este Tatăl nostru, al tuturor. Vă urez un Paşte Fericit!

Paştele ne aduce în inimă credinţă, încredere şi dragoste. Bucuria şi simplitatea acestor momente ne ajută să ne cunoaştem mai bine pe noi înşine, să apreciem adevăratele valori ale vieţii. Şi asta se simte în orice are viaţă, în firul ierbii, în cântul păsărilor, în seninul cerului.

Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

Pentru că Hristos a înviat …iubirea sa pentru oameni trezeşte natura la viaţă şi ne aduce primăvara în priviri şi bucuria în suflet.

Cei care se războiesc să aducă pace, cei care urăsc să ştie să iubească, cei bogaţi să dăruiască.

Poate o să ţi se pară complet lipsit de originalitate, dar ştii că vorbele simple sunt şi cele mai frumoase. Aşa că… Hristos a înviat!

Bogăţia sufletească este darul cel mai de preţ pe care îl aduce iepuraşul. Împarte celor dragi cadouri: bucurie, voie bună, linişte sufletească şi înţelegere.

Sărbătoarea Învierii revarsă speranţă, înţelegere şi bucurie în lăcaşul fiecăruia dintre noi. Deschide-ţi inima şi păşeşte cu pioşenie în acest cadru sacru.

Pentru Învierea Domnului este sărbătoarea renaşterii, alături de acest cadou Un Paște fericit!

Sărbătoarea Învierii Domnului să reverse sănătate, belşug şi bucurii, iar din Noaptea Învierii să se ridice spre noi trepte spirituale   care să vă însoţească pe drumul vieţii.

Sufletul mi se umple de lumină gândindu-mă la sărbătoarea ce se apropie, la noaptea de Înviere, la mine şi la tine, la sentimentele ce ne apropie în fiecare zi mai mult! Hristos a Înviat!

Dincolo de petreceri, de cadouri şi zile libere se află adevărata semnificaţie a Paştelui. Îţi doresc linişte, dragoste, bucurie de sărbători şi tot restul anului!

Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas şi un răspuns la fiecare întrebare. Paşte fericit!

Să vă bucure Dumnezeu, să vă dea sănătate, să fiţi împreuna cât mai mult timp, iar bucuriile să ţină la distanţa toate necazurile! Paste Fericit!

Oul înroşit, mielul rumenit, cozonacul mărit, Paste fericit. Fie ca această sărbătoare să vă aducă multă nădejde şi pace în viaţă.

Dumnezeu să vă ofere un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas şi un răspuns la fiecare întrebare. Paste fericit!

Iisus a venit pe lume pentru a ne dărui viaţa, astfel încât fiecare dintre noi să se bucure de clipele de trăire de pe pământ şi de veşnicia din în ceruri .

Hristos a înviat! Sărbătoarea Învierii Domnului binecuvântată de lumina sfântă să aducă sentimente calde, bogăţie sufletească şi bunăstare într-un ou înroşit de iubire şi într-un cozonac delicios precum voia bună.

Fie că Sfânta Sărbătoare de Paşte să vă coboare în suflet minunea Învierii. Multă căldură, pace şi linişte în suflet. Hristos a Înviat!

Hristos a înviat! Fie ca lumina Învierii să îți umple sufletul de speranță, liniște, bucurie și iubire!

Sunt zile când trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă şi mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele şi în inimile noastre. Paşte Fericit!

Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!

Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!

Hristos a înviat! Sărbătoarea Învierii Domnului binecuvântată de lumina sfântă să aducă sentimente calde, bogăţie sufletească şi bunăstare într-un ou înroşit de iubire şi într-un cozonac delicios precum voia bună.

Fie ca Sfintele Sărbători să ne facă viaţa mai frumoasă, casa mai bogată şi masa înbelşugată. Fie ca Învierea Mântuitorului să ne facă să aducem lumină, căldură şi iubire în suflet.

În noaptea învierii, când clopotele bat, eu îţi doresc din suflet „Hristos a înviat!”.

Sfintele Sărbători de Paşte să vă aducă linişte în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi ajuta semenii. Paşte Fericit!

MESAJE SAU SMS-URI HAIOASE ȘI AMUZANTE

„Să paştem cât de mulţi, să paştem toţi de-o dată, chiar dacă iarba nu-i legală, măcar e tolerată.”

„16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou Paşte fericit!”

„De Paşte să iei de poftă, nu să mănânci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame.”

„Mai bine dau mesaje de Paşte decât să fac minute adiţionale. Mi-am dat salariul ca să umplu masa de bucate tradiţionale.”

„Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul. De Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!”

Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un MESAJ DE PAŞTE

Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.

M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte.

Iepuraşi nenumăraţi/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş.

De Paşte te provoc la un concurs de spart ouă. Am o presimţire că voi fi cel mai bun sau că te voi lăsa să câştigi dacă iepuraşul mă va umple de generozitate şi compasiune! Ce zici? Te bagi?

Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari!

Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Învia!

Iepuraşul mustăcios, de îl primești ești norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!

MESAJE ÎN LIMBA ENGLEZĂ

Easter is a promise God renews to us in each spring. May the promise of Easter fill your heart with peace and joy! Happy Easter!

Easter says you can put truth in a grave, but it won’t stay there.

The spirit of easter is all about Hope, Love and Joyfull living. Happy Easter!

The Easter feeling does not end, it signals a new beggining of nature spring and brand new life of friendship. Happy Easter to My Best Friend!

The budding trees, the new flowers, and birds that sweetly sing, whisper to me that it’s Easter.

Here is wishing a warmth for your soul on Easter and always! Happy Easter!

Missing you a lot on this Easter. Wishing you were here to celebrate this holy occasion with me. Happy Easter!

May the angels protect you, may the sadness forget you, may goodness surround you, and may Jesus always bless you. Happy Easter!

The Lord came to earth with a life to give, so each one of us may continue to live. Happy Easter!

Easter bring Fun, Easter bring Happiness, Easter bring God Endless Blessings, Easter bring fresh love. Happy Easter to You with all best wishes!

Happy Easter to You with all best wishes!

Q: What do you call Easter when you are hopping around? A: Hoppy Easter!

May Lord bless you on this auspicious day of Easter, and May it be a new beginning of greater prosperity, success and happiness. Wish you a Happy Easter!

Let this joy of Easter may fill up your heart today and the whole year ahead. Happy Easter!

As the dawn breaks into a beautiful sunrise, may God shower you His blessings of love and lead you always to the right path. Happy Easter!

Jesus conquered death, so that through him, we can conquer life. Happy Easter!

Happy moments – praise God. Difficult moments – seek God. Busy moments – bless God. Quiet moments – worship God. Waiting moments – trust God.

Painful moments – touch God. Lovely moments – thank God.

The grass withers and the flowers fall, but the word of our God stands forever. (Isaiah 40:8) Happy Easter!

Therefore, if anyone is in Christ, he is a new creation; the old has gone, the new has come. (2 Corinthians 5:17) Happy Easter!

MESAJE ÎN ITALIANĂ

- È Pasqua, rendiamo grazie a Cristo risorto per il meraviglioso dono della vita. Con l’augurio di una Pasqua piena di serenità.
Messaggi di buona Pasqua- Possano questi giorni di festa rinnovare in te la fiducia, la speranza e la gioia..Con l’augurio che tutti i tuoi desideri si realizzino! Felice Pasqua!

- Con l’augurio che il miracolo della Pasqua possa significare l’inizio di un gioioso cambiamento. Auguri vivissimi!

- Quest’anno la Pasqua per me è davvero speciale e spero che rompendo l’uovo possa trovare la sorpresa più bella…tu. Ti voglio bene. AUGURI!

- Dal profondo del mio cuore vi giunga l’augurio che questo Santo Giorno sia colmo di pace e perdono per tutti… Buona Pasqua!

- Tanti auguri in questo giorno di Resurrezione Che ti sia portatore di serenità e di amore.

- Volevo essere la sorpresa del tuo uovo, ma siccome stavo stretto mi son mangiato tutto il cioccolato. Co un abbraccio “molto dolce” ti auguro Buona Pasqua.

- Ricorda… potrai diventare una persona matura e molto sofisticata… ma non potrai mai rinunciare alle uova di cioccolata! Buona Pasqua.

- L’augurio più sincero a te e ai tuoi cari per una serena Pasqua!

- La Pasqua entra nei nostri cuori con sentimenti di speranza, di fede, di fiducia e di Amore. Attraverso l’allegria e la semplicità, riusciamo a capire meglio noi stessi, e a comprendere di più i valori della vita. Auguro a tutti pace e armonia.

- La Santa Pasqua é sempre un’occasione dove l’amore, la pace e la serenità si uniscono in nome di Gesù nostro Salvatore. Auguri sinceri!

- La bianca colomba pasquale voli nel Vostro cuore colmandolo di serenità e pace. Buona Pasqua!

- Il Signore Risorto sia luce ai tuoi passi e sostegno nel lungo cammino della vita, con l’augurio che tu possa trascorrere una felice e gioiosa Pasqua!

MESAJE ÎN SPANIOLĂ

1. Que la luz del Señor resucitado pueda disipar la tristeza del corazón y del espíritu! Que sigamos sintiendo paz y serenidad. Mis mejores deseos de una Santa Pascua.

2. La cruz no es para que la lleves al cuello, o la cuelgues de una pared; es para que la vivas día a día.

3. Que la luz del Señor resucitado pueda disipar la tristeza del corazón y del espíritu! Que sigamos sintiendo paz y serenidad. Mis mejores deseos de una Santa Pascua.

4. Jesús se apartó de nuestra vista para que volvamos sobre nosotros, entremos en nuestro corazón y le hallemos; pues aunque partió, siempre está aquí con nosotros.

5. La Pascua es la demostración divina de que la vida es esencialmente espiritual e intemporal.

6. ¡Feliz Pascua a todos en el mundo, que puedan vivir en paz universal. Para todos los que llevan amor en el corazón, un día lleno de alegría y felicidad sin límites.

7. La resurrección de Cristo es perdón para los pecadores, vida para los que aceptaron su obra en la cruz, y gloria por la eternidad con Él en los cielos.

8. Que el gozo de la resurrección nos rescate de la soledad, la impotencia y la desesperación y nos transporte a un mundo de fortaleza, belleza y felicidad.

9. El que vive la fe sólo en Semana Santa; eso y nada es lo mismo. Tenemos que hacer el recorrido completo de Jesús.

10. La cruz no es para que la lleves al cuello, o la cuelgues de una pared; es para que la vivas día a día. Felices Pascuas

11. Cuando la conciencia te acuse y creas que la muerte terminara con todo… escúchame!!! YO SOY LA RESURRECCION.

MESAJE/SMS-uri ÎN GERMANĂ. „Fröhliche Ostern”

Ostern ist ein Versprechung Gott erneuert zu uns in jedem Frühling. Mai die Versprechung der Ostern Fülle Ihr Herz mit Frieden und Freude! Fröhliche Ostern!

Der Geist von Ostern ist ganz über Hoffnung-, Liebe- und Joyfullleben. Fröhliche Ostern!

Das Ostern Gefühl beendet nicht, signalisiert es einem neuen Anfang des Naturfrühlinges und nagelneuem Leben der Freundschaft. Fröhliche Ostern zu meinem besten Freund!

Die knospenden Bäume, die neuen Blumen und die Vögel, die süß singen, flüstern zu mir, daß es Ostern ist.

Hier wünscht eine Wärme für Ihre Seele auf Ostern und immer! Fröhliche Ostern!

Sie auf diesem Ostern viel vermissen. Sie wünschend, waren hier, diese heilige Gelegenheit mit mir zu feiern. Fröhliche Ostern!

Mai, den die Engel u… schützen, kann die Traurigkeit u vergessen… kann Güte u umgeben… und kann Allah u immer segnen… Fröhliche Ostern!

Der Lord kam, mit einem Leben mit Erde zu bedecken, um zu geben, also jedes kann von uns fortfahren zu leben. Fröhliche Ostern!

Ostern holen Spaß, Ostern holen Glück, Ostern holen Gott endlosen Segen, Ostern holen frische Liebe… Fröhliche Ostern zu Ihnen mit allen besten Wünschen!

Der Geist von Ostern Der Geist von Ostern geht es um Hoffnung, geht es um Hoffnung, Liebe und Joyfull leben. Liebe und Joyfull Leben. Frohe Ostern! Frohe Ostern!

Die junge Bäume, die neue Blumen, Die Junge BAUME, Neue Blumen muri, und Vögel, die lieblich singen, und Vogel, mor Lieblich Singen, Flüstern zu mir, dass es Ostern. Flüstern zu mir, dass es Ostern. Hier will ein Wärme für die Seele Hier ein va Wärme für die Seele zu Ostern und immer! zu Ostern und immer! Frohe Ostern!

Mit dem Augury, daß das Wunder des Passahfests den Anfang einer frohen änderung bedeuten kann. Die lebendigen Auguries!

Der Ton der Glocken zur Festlichkeit, zum rallegri Ihr Herz portandoVi die Freude und zur Liebe. Gutes Passahfest!

Für Passahfest wünschte ich Marken Sie ein spezielles Geschenk, aber sie haben leider nicht gefolgt, um sich zu mir innerhalb eines Eies zu setzen! Viele Auguries des Passahfests.

I Augur, zum Sie zu finden ein überraschtes spezielles in Ihrem Ei des Passahfests: viel Glück und Freude, jenseits zum Serenity. Glückliches Passahfest!

I Augur können Sie volles Passahfest der Liebe und des Glückes und ke dieser Tag Sie und Familie wirklich vertreten der Anfang von einem neuen Leben… Gutes Passahfest!

Ein Augury für Passahfest der Gloria des Getlteman erneuert Ihre Hoffnungen, Ihren Glauben und Ihre Freude. Gutes Passahfest.

 
 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

06:14

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
PUBLICAȚIE DE VÂNZARE Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitorului Normatos Construct S.R.L., cu sediul social în mun. Rădăuţi, str. Volovăţului, nr. 39, sc. A+B, parter, cod postal 5875, jud. Suceava, C.U.I. RO4604263, nr. de înreg. O.R.C. J33/1464/1993, conform Sentinței civile nr. 1184/17.09.2013, pronunţată în dosarul nr. 15337/86/2011, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Hotărârii nr.108/02.04.2024 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Codului de Procedură Civilă, la data de 16.05.2024, ora 14.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Normatos Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1. Denumire şi descriere activ: APARTAMENT nr. 12 cu 2 camere (sufragerie și dormitor), 2 holuri, bucătărie, baie, debara și logie, cu suprafața utilă totală de 77,41 mp, identificat cu nr. cad. 8643-C1-U12, situat la etajul 2 al blocului de locuit cu regim înălțime P+4E+M, amplasat în mun. Rădăuți, str. Putnei, nr.225A, jud. Suceava, cu cota indiviză 1/24 părți indivize din terenul imobilului nr. cad. 8643, compus din teren CC cu suprafața de 600 mp, pe care este amplasat blocul de locuințe, înscris în CF 30266 UAT Rădăuți. Valoare de evaluare (lei, fără T.V.A.): 288.000 lei. Activ 2: APARTAMENT nr. 16 cu 2 camere (sufragerie și dormitor), 2 holuri, bucătărie, baie, debara și logie, cu suprafața utilă totală de 77,41 mp, identificat cu nr. cad. 8643-C1-U16, situat la etajul 2 al blocului de locuit cu regim înălțime P+4E+M, amplasat în mun. Rădăuți, str. Putnei, nr.225A, jud. Suceava, cu cota indiviză 1/24 părți indivize din terenul imobilului nr. cad. 8643, compus din teren CC cu suprafața de 600 mp, pe care este amplasat blocul de locuințe, înscris în CF 30266 UAT Rădăuți. 295.000 lei. Activ 3: TEREN INTRAVILAN, curți construcții, cu suprafața de 5.031 mp, situat în mun. Rădăuți, str. Putnei, F.N., jud. Suceava, înscris în CF 31695 UAT Rădăuți, nr. Cad. 31695. Valoare: 1.325.300 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 15.05.2024, ora 14.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 15.05.2024, ora 14.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 15.05.2024, ora 14.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Fazele lunii, zodiile si viata zilnica
08/09/2019 10:49

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul. Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, lu ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei