A fost lansat pe piaţă primul pui tip coquelet proaspăt românesc
Dimensiune font:
După ce săptămâna trecută a fost prezentă cu Salamul de Sibiu la cea de a 12-a ediţie a Salonului Internaţional Terra Madre Salone del Gusto de la Torino (Italia), cel mai mare târg mondial de vinuri şi mâncare de calitate, dedicat consolidării modelelor de producţie locală, tradiţională şi sustenabilă, Agricola Bacău vine şi cu o premieră naţională. Unul dintre cei mai importanţi producători de carne de pasăre din România a lansat pe piaţa locală sortimentul „Cocoşel de Pădure”, primul pui tip coquelet proaspăt românesc. „Cocoşel de Pădure” (coquelet în limba franceză înseamnă cocoşel) este un pui cu creştere lentă, este îngrijit cu atenţie în adăposturi mici, hrănit cu cereale, între care 70% porumb, şi crescut timp de 30 de zile. Noul produs se distinge uşor la raft: are în jur de 550 de grame, o culoare gălbuie, similară puiului cu creştere lentă şi o etichetă inspirată. Iar preţul la raft este puţin peste 31 de lei. Agricola îşi propune să dezvolte această nişă de piaţă cu o producţie de 600.000 de pui pe an, respectiv cu vânzări în primul an de 350 de tone. Florin CRĂCIUN
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau