1_.
2_.

Dimensiune font:

Adevăr și minciună despre videochat. Cât de “anonimă” poți rămâne de fapt?

| 12-03-2020 11:21

Viitoarele modele primesc din partea studiourilor de videochat din toată lumea promisiunea confidențialității totale. Totuși, există unele cazuri în care cariera aleasă devine publică. Pentru a ne lamuri cu privire la situația reală, am invitat-o pe Andra Chirnogeanu, PR manager al celei mai mari companii de videochat din lume, Studio20, care a deschis recent un nou studio de videochat la Iași, cel de-al 22-lea sediu local.

Mulțumesc pentru invitație. Aceasta este o temă foarte interesantă. Nici un studio nu va dezvălui public numele real al unui model. Adresele de IP locale sunt blocate pe profilurile modelelor și în camerele de chat ale modelelor. Este însă trist când se fac promisiuni  de confidențialitate absolută, deoarece orice este online poate ajunge public. Folosirea unui VPN sau a unui IP extern este la îndemâna multora dintre utilizatorii de internet din zilele noastre. Odată ce ai apărut în mediul online, indiferent în ce postură, există întotdeauna riscul ca o persoana care te cunoaște să te vadă. Astfel, cineva ar putea face legătura dintre profilul virtual și persoana din spatele său.

Studio20 va respecta întotdeauna dorința modelelor de a își păstra secreta alegerea carierei, dar noi le-am recomandat încă de la început acestora sa își asume public această carieră, deoarece nu este nimic rușinos în ea. La Studio20 ne concentrăm pe videochat glamour, deci fără nuditate. Nu există motive pentru a ascunde prietenilor sau familiei cu ce te ocupi. Asumarea publică a jobului, pe lângă faptul că elimină stresul de a fi descoperită ocupația aleasă, oferă și mai multe posibilități de promovare, care poate aduce și câștiguri de două sau chiar trei ori mai mari decât în cazul modelelor care se ascund mereu.

Desigur, asumarea publică a acestei ocupații nu este un pas ușor. Trăim într-o societate ipocrită, incultă, căreia, deși nu înțelege, îi vine ușor să judece. Există multe idei preconcepute cu privire la cei care lucrează în domeniu, nu doar despre modele. Societatea va progresa doar dacă fiecare dintre noi va avea curajul sa spună “fac videochat și sunt mandră de cariera mea”.

În urmă cu șapte ani, Devious Angel, pe numele ei real Alexandra Manole, a fost primul nostru model care a făcut acest pas curajos. Astăzi ea este co-fondatoarea, proprietara și managerul unuia dintre cele mai de succes sedii ale noastre: Studio20 DoubleD, din București. Alături de asociata sa, Olimpia Gidoiu (Raquelle Diva), ele au ales să lupte cu preconcepțiile lumii, refuzând să fie reduse la tăcere de ipocriți. Cele două fete de 19 ani care își începeau cariera alături de noi sunt astăzi femei puternice, antreprenori cu câștiguri semnificative. Ele și-au cumpărat apartamente noi, în care locuiesc alături de partenerii lor stabili. Pentru modelele începătoare, ele sunt exemple de succes, care ar trebui urmate.

Povestea lor iți schimba felul în care privești videochatul și o carieră de model pe termen lung. Ai vorbit însă despre ipocrizia societății fata de videochat. Poți detalia?

Pentru mulți, orice fată care face videochat este automat “o curvă proastă”, lucru care este foarte departe de adevăr. În mare parte, modelele noastre sunt în relații stabile, exclusive, care nu își petrec nopțile prin cluburi, în căutarea unor “sponsori”. Prin munca și inteligența lor, ele vor să își clădească un viitor de succes. Videochatul nu este “calea ușoara”, ci “varianta grea, dar care te recompensează pe măsura”. Un model de videochat non-nude petrece sute de ore cu membrii fideli, fiind un partener de discuție antrenant și plăcut, care abordează teme de o mare diversitate. Fără o cultură bogată și fără inteligență, modelele Studio20 nu ar avea succesul pe care îl au.

Iți mulțumim. Sperăm că potențialele modele, dar și modelele actuale vor citi articolul și vor face alegerea inteligentă.

 

 

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

Tribunalul Iaşi, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 4383/99/2017 (210/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum și a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Ago – Parus” S.R.L. Iaşi, cu sediul în municipiul Iaşi, str. Sf. Lazăr nr. 4, bl. Peneş Curcanu, tronson 5, biroul 9, în NH Bussiness Company, la sediul Cabinetului de Avocat Daniela Arhire, etj. 1, județul Iași, după cum urmează: Nr. crt. - DENUMIRE ACTIV – Componenţa – Valoare -lei- 1. Bunuri mobile - Aparate de joc electronice slot machine - 22.605,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2019. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 16.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 23.04.2020, 30.04.2020, 07.05.2020, 14.05.2020 și 21.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanţiei de participare la licitație, cât și a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035 şi 0727/850575..
Tribunalul Iași, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 8669/99/2017 (526/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum şi a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Tutun și Ziare” S.R.L. Iași, cu sediul în municipiul Iași, str. Bălţii nr. 6, judeţul Iaşi, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV – Valoare -lei- 1. Chioşcuri ziare dezafectate - 10.906,00; 2. Utilitare dacia Logan - 10.230,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2020. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 13.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 27.04.2020, 04.05.2020, 11.05.2020, 18.05.2020 și 25.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanției de participare la licitație de 30% din prețul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât și documentele de înființare și împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanției de participare la licitație, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toți cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informații suplimentare se pot obține la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, județul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035, 0727/850575 și 0744/291653..
Patru ani de la moartea membrilor echipajului SMURD
03/06/2020 00:00

  La Cimitirul „Sfintii Petru şi Pavel” a avut loc ieri o ceremonie in amintirea celor patru angajati ai SMURD Iasi căzuţi in accidentul din urmă cu patru ani, cand un elicopter al ser ...

Elevii nu mai vor la şcoală!
03/06/2020 00:00

    Ieri, foarte mulţi dintre elevii ieşeni nu s-au prezentat la cursuri de teama infectării cu noul coronavirus, mai cu seamă că au apărut informaţii că la o şcoală din oraş a fost depis ...

Monument istoric, lăsat de autorităţi să se degradeze!
03/06/2020 00:00

  Liviu Brătescu, secretar de stat in cadrul Ministerului Culturii, a lansat un semnal de alarmă referitor la stadiul in care se află unul din elementele de identitate ale patrimoniului cultural na ...

Zece zile de asfaltări în Mircea cel Bătrân
03/06/2020 00:00

  Începand de astăzi, 3 iunie, pană sambătă, 13 iunie, intre orele 8.00 si 18.00, echipele Citadin SA vor face reparatii, dacă vremea o va permite, pe strada Cerna, intre intersectia cu str ...

Domeniul public, zonă liberă de rable
03/06/2020 00:00

  Primăria Municipiului Iasi continuă eforturile pentru a mentine si imbunătăti aspectul civilizat si urban al orasului. Pe langă investitiile in modernizarea infrastructurii, actiunile curen ...

Licitaţii pe Whattsapp, la Primărie!
03/06/2020 00:00

  Primăria Municipiului Iasi organizează luna aceasta mai multe licitaţii pentru inchierea locurilor de parcare in oraş (procedurile au loc utilizand aplicatia WhatsApp). Prima are loc pe 15 iunie ...

 Cel mai mare ţepar din ultimul deceniu insistă să fie pus în libertate
02/06/2020 22:14

De loc din Suceava, Traian Onofrei (acum in varstă de 59 de ani) şi-a făcut ucenicia in escrocherii in urmă cu mai bine de un deceniu, ajungand rapid mana dreaptă a reputatului ţepar Florin Pătlăgică. ...

Academia Română a donat tablete copiilor din 25 de sate vasluiene
02/06/2020 21:14

* beneficiarii au performanţe notabile la invăţătură, sunt olimpici la faze judeţene, regionale şi naţionale sau premianţi la diverse concursuri de fizică, chimie, creativitate ştiinţifică, tehnolo ...

Transport public ecologic și inteligent în Piatra-Neamț
02/06/2020 21:13

Proiectul „Modernizarea statiilor de asteptare pentru transport public (TP)” a intrat in implementare după ce, in luna februarie, a fost semnat contractul de proiectare si executie. Proiectul are v ...

 Bacăul pregăteşte „cel mai modern aeroport din ţară”!
02/06/2020 21:12

Consiliul Judetean Bacău investeste un milion de euro pentru exproprierea unei mari suprafete de teren din apropierea pistei de aterizare/decolare a Aeroportului „George Enescu”. Aici, se vor monta ...