Horoscop 16 septembrie 2020! Zodia cu mari probleme sentimentale. Oboseala îi distruge totul Actualitate horoscop horoscop 16 septembrie zodiac Te-ar putea interesa și: Horoscop 15 septembrie! Marți,

download (2)

Dimensiune font:

| 16-09-2020 07:00

BERBEC Ascultă ce-ţi spune sufletul, nu fugi după viţelul de aur. Astăzi ai de ales între spiritualizare, curcubeul infinit şi materialism, noroiul în care te bălăceşti în fiecare zi. Ce o să faci? Ai ocazia să demonstrezi că buna ta credinţă este valabilă, legitimă şi apreciată de anturaj. Profesional, se deschid nişte căi noi, constructive, direcţii care îţi atrag imediat atenţia! Nu lua decizii importante astăzi, mai ales în a doua parte a zilei.

TAUR Ai probleme sentimentale? Azi nu te baza pe intuiţie şi impresii. Eşti prea subiectiv şi emoţiile tale sunt prea puternice ca să fi obiectiv. Cere sfatul unei persoane cu experienţă! O zi favorabilă contactelor sociale profitabile, întâlnirilor fructoase. Cu toate că oboseala cronică îţi închide ochii, mai ai suficientă energie, pentru că eşti foarte motivat. Profită de configuraţia cosmică favorabilă si regăseşte-ţi echilibrul interior si pacea sufleteasca.

GEMENI Vrei Luna de pe cer! Buuun! Dar ai socotit cât te costă? Eşti pe cale să-ţi clădeşti planurile pe nisip, ca şi colosul din Rodos. Opreşte-te, până nu intri la cheltuieli inutile şi păguboase!

Totuși, sorţii sunt favorabili, ziua e fastă, trebuie să ai curaj şi să rezolvi problemele, fie sentimentale, fie profesionale. Astăzi trebuie să-ţi îndrepţi atenţia înspre activităţile simple, dar aducătoare de profit. Poţi valorifica unele obiecte care nu-ţi mai trebuie. Fă puţină ordine şi poate obţii şi ceva bani.


RAC O altă zi „déja vu”, cu un început mai greu şi cu oboseala cotidiană. O zi bună, pentru că micile necazuri cotidiene nu-ţi tulbură calmul şi liniştea sufletului. Ziua pare uşoară şi comodă!
Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce aveai de gând să faci. Dacă ai luat o hotărâre, apoi ţine-te de ea. De fapt, o veste primită spre sfârşitul zilei te fac să speri într-o posibila imbunătăţire a situatiei tale. Dragostea este bine aspectată, cel puţin, aşa că eventualul eşec se mai poate discuta!

LEU Astăzi poţi întâlni o persoană pasionată, care te molipseşte de bucuria de a face lucruri bune. Ai nevoie de mişcare, atât sport, mişcare fizică, cât şi schimburi de idei, mişcare spirituală. Ai un mod de abordare direct şi-ţi place să rezolvi lucrurile clar şi net, dar astăzi trebuie să foloseşti multă diplomaţie şi poate puţină ipocrizie. Aşa sunt timpurile, aşa sunt oamenii! Ai un program aglomerat, cu mult de lucru şi cu multa agitaţie, dar astazi este bine să vorbeşti mult fără sa spui mare lucru şi să nu iei decizii importante.

Horoscop 16 septembrie 2020! Zodia cu mari probleme sentimentale. Oboseala îi distruge totul
FECIOARĂ Trebuie să depăşeşti blocajul emoţional şi monotonia unei zile obişnuite. Eliberează principiile negative prin sport, sau prin o disciplină spirituală. Rugăciunea şi postul, cumpătarea!

Încă de dimineaţă, ca o muscă supărătoare, un mic amănunt te enervează inutil. Calmează-te, nu ai motive, familia este bine, prietenii te stimeaza, la serviciu este activitatea obişnuită! Trebuie să fii tolerant şi diplomat, să arăţi consideraţie şi spirit de cooperare, pentru a evita o mica decepţie sentimentală, mai curând o confirmare a unei temeri mai vechi.

BALANŢĂ Balansezi între două dorinţe, două posibilităţi, două alegeri. Aşteaptă până mâine, poate vezi mai clar, sau nu mai este nevoie să te implici! Uneori, timpul rezolvă orice situaţie! Dimineaţa desfăşori o mare cantitate de energie ca să rezolvi o parte din situaţiile urgente. Drept urmare stelele te sfătuiesc să-ţi organizezi o seară plăcută, liniştită şi relaxantă. Ai o perioadă care te avantajează, mai ales în relaţiile sentimentale. E o zi bună, îţi şoptesc stelele. Ai mult de lucru, dar e plăcut.

Horoscop 16 septembrie 2020! Zodia cu mari probleme sentimentale. Oboseala îi distruge totul
SCORPION Astăzi fii mai cumpătat, nu te împrăştia în toate părţile şi lasă pe cei din jur să răsufle! Te grăbeşti prea mult şi pui şi pe alţii pe fugă! Aşa, nu ai timp şi ocazia să rezolvi ceva! Evită orice propunere, invitaţie, discuţie, compromis şi ziua poate fi salvată! Stai în defensivă şi pândeşte. Dacă poţi! Fereşte-te de prietenii, sau relaţii noi, aspectele nu te avantajează. Cu anturajul apropiat, chiar în familie, zâmbeşte larg şi evită orice discuţie care poate degenera în replici.

SĂGETĂTOR Treci printr-un elan de generozitate şi înţelegere faţă de cei din jurul tău. Dar, în niciun caz, să nu împrumuţi bani, maşina şi periuţa de dinţi! Ajută-i ca să se descurce singuri! Nu lăsa timpul să treacă păgubos, fără să faci bani. Insistă ca să reuşeşti! Stelele te avantajeaza astazi în relațiile cu semnele de pamant şi foc. Este bine să ocoleşti nativii nascuti sub semne de aer si apa. Cu toate ca îţi place sa ai un răspuns placut din partea anturajului, astazi configuratia astrologica îţi indica să insişti, chiar dacă nu este foarte elegant şi armonios.

CAPRICORN Perfecţionismul care te caracterizează te poate ajuta foarte mult. Ai de dus la capăt unele probleme complicate, atât la serviciu cât şi acasă. Rezolvare poate fi numai corectă şi durabilă! Nu trage tigrul de mustăţi, cum se zice în Orient, e bine să fii precaut ca să eviţi o posibilă neplăcere, mai ales dacă eşti la drum. Stelele previn, nu obligă! Poate nu trebuie sa călătoreşti – iar daca totuşi eşti obligat sa pleci undeva, este bine sa eviţi avionul – elementul aer îţi este ostil în această seară, numai în acesată seară! Totuşi, horoscopul este bun în general, aşa că ai unele oportunităţi.


VĂRSĂTOR Astăzi parcă nimic nu te poate tulbura şi nimic nu pare important. Cu capul în nori şi cu gândul aiurea, poţi să cazi pradă escrocilor şi hoţilor care colcăie în orice oraş mare. Atenţie!Dă dovadă de realism şi stai cu picioarele pe pământ. Nu eşti nici invincibil, nici imortal. Astăzi nu promite nimic, nu te alătura cauzelor păguboase care par deja pierdute, păzeşte-ţi buzunarele. Trebuie sa nu te implici în vechi probleme, măcar astăzi şi să te bucuri de o mare libertatea individuala – adica să ai mai mult timp liber numai pentru tine. Poate un film nou pe Netflix, poate la un prieten care are curte – sunt propunerile stelelor pentru seară.

PEŞTI Cu Neptun, retrograd, mereu în zodie și încă patru planete retrograde, situaţie pare complexă. Astăzi regăseşte-ţi ritmul tău natural de viaţă şi muncă, altfel ai perspectiva unei oboseli cronice. Astăzi eşti suficient de obiectiv, aşa că poţi să te implici în situaţii mai complicate, care cer fler şi o gândire superioară. Dacă nu te pricepi, amână, nimeni nu este perfect! Este o perioadă în care nu trebuie să te laşi descurajat de nerealizări, sau de întîrzierea finalizării unor proiecte.

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
 Incendiu de proporții în Suceava: Un bloc de locuințe arde ca o torță
20/04/2024 13:14

Un incendiu a izbucnit, sambătă, la acoperişul unui bloc de locuinţe din municipiul Rădăuţi. La faţa locului intervin pompierii suceveni care, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului, acţion ...

Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
19/04/2024 21:02

 Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa in judecată de către procurorii DIICOT in dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte m ...

Ministrul Sănătăţii a venit la inaugurarea lucrărilor de la Spitalul Regional de Urgențe
19/04/2024 18:05

    Ministrul Sănătăţii a venit la inaugurarea lucrărilor la cea mai importantă investiţie din Moldova ultimilor 30 de ani. Rafila are convingerea că Spitalul Regional de Urgenţe din Iaşi ...

Întâlnire transnațională în cadrul Proiectului „Folk Art and Culture”
19/04/2024 15:44

Complexul Muzeal National „Moldova” din Iasi este partener al proiectului Erasmus+ „Folk Art and Culture: Offering Educational Opportunities to Young People”, cod 2022-1-EL01-KA220-ADU ...

GALERIE FOTO - Primele utilaje au intrat pe șantierul viitorului Spital de Urgență
19/04/2024 13:11

 La Iasi, au inceput astăzi lucrările la viitorul Spital Regional de Urgentă, in prezenta ministrului Sănătătii, Alexandru Rafila. Ministrul a precizat că valoarea proiectului se apropie de 700 de ...

Maria, visează să danseze, dar are nevoie de ajutor
19/04/2024 10:30

Maria este o fetită de 10 ani veselă, deschisă, sociabilă. Iubeste muzica. Îsi doreste cu ardoare să ia ore de canto, să invete să cante la pian, să facă balet. Însă mai presus de orice vr ...

Șase copii de la Școala Carol I din Iași au dus joaca cu piesele Lego la un alt nivel
19/04/2024 07:33

* acestia, elevi in clasa a patra, vor reprezenta Romania la cea mai mare competitie de robotică la nivel mondial, in această vară, la Hong Kong * roboteii lor din Lego au cucerit juriul din Romania si urmea ...

 Concurs de ortografie la Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă”
19/04/2024 07:10

Sambătă, 20 aprilie 2024, de la ora 9:00, Colegiul National de Artă „Octav Băncilă” va găzdui a doua editie a Concursului Judetean de Limbă si Comunicare „Pastila Ortografică”, i ...

Se caută noi soluții pentru transportul metropolitan
19/04/2024 04:50

* imbunătătirea mobilitătii in Zona Metropolitană Iasi reprezintă o prioritate a autorităţilor, in conditiile in care populatia municipiului Iasi si a comunelor invecinate a depăsit deja 500.000 de locu ...

Chiar dacă temperaturile au scăzut, caloriferele rămân reci
19/04/2024 00:00

* pe adresa municipalitătii nu a venit pană acum, din partea asociatiilor de proprietari, nicio solicitare de furnizare a căldurii Scăderea accentuată a temperaturii inregistrată ultimele zile nu impune, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei