Horoscop 19 august! Avertisment pentru o zodie: Atenţie mare la ce spui şi mai ales cui

download (60)

Dimensiune font:

| 19-08-2020 10:07

Horoscop 19 august! Avertisment pentru o zodie miercuri: Atenţie mare la ce spui şi mai ales cui

BERBEC Intri într-o periodă foarte aglomerată care nu este deloc pe placul tău şi te face să oftezi. Învaţă să ceri frumos ajutor, adică să-i mai pui şi pe alţii la treabă. Păstrează-ţi umorul! Trebuie să dai dovadă de calm, toleranţă şi răbdare pentru ca să anulezi aspectele nefavorabile care influenţează semnul tau. In orice caz nu te poţi baza pe nici un ajutor: rezolvă problemele singur! Cu dragostea stai binişor dar poţi sta şi mai bine dacă eviţi reprosurile şi discuţiile în contradictoriu. În familie este bine să zâmbeşti mult şi să vorbeşti puţin, mai ales dacă te referi la planuri de viitor, sau la ceea ce te aştepţi tu să facă cutare, sau cutare membru al familiei.

TAUR Eşti cam distrat, cu spiritul alergând pe pajişti verzi cu fluturaşi şi flori înmiresmate! E bine să-ţi oferi o clipă de pauză! Un moment, nu tot timpul! Concentrează-te şi o să treci ziua. Ziua de astăzi îţi este favorabil moderat. Este, de asemenea, o perioadă buna pentru afacerile şi reuniunile de familie. Singurul aspect negativ se referă la risc, atenţie la incidente, sau accidente casnice gen opărit cu cafeaua, sau scăpat ţigareta pe covorul persan. Pentru o mică parte dintre Tauri banul pare că vine şi el, nu foarte numeros, dar suficient. Sau măcar ai veşti că o să primeşti banii aceia, până la urmă!


GEMENI Astăzi poţi să iei deciziile care trebuie, conjunctura te favorizează! Dar eşti deprimat pentru că te-ai sprijinit prea mult pe oameni care nu îşi ţin cuvantul. E o întâmplare, sau o regulă? Conjunctura astrală de astăzi poate aduce unora dintre nativi din Gemeni şi o îmbunătăţire a situaţiei materiale. Nu te implica în conflicte deschise cu Leii, sau Berbecii. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. O veste bună urmată de o mica pierdere, sau uiţi un lucru. Atenţie la cumpărături. Limitează cheltuielile la strictul necesar. Trebuie să ajuţi pe cineva din familie să rezolve o situaţie. Nu te grăbi, nerăbdarea şi graba au dărâmat imperii.

RAC Dedică ziua rezolvării problemelor importante, însă nu forţa în rezolvarea rapidă a unor situaţii. Lasă timpul să lucreze. Conjunctura astrologică arată că timpul lucrează pentru tine! In scenariul pe care-l construieşti lipsesc unele amanunte, dar fiind vorba de afaceri și bani nu trebuie sa uiti niciun detaliu. Sigur, viaţa este mult mai complicată decât poţi tu să faci strategii. Veşti de departe, vezi de e-mail, reţea, sau mai prozaica cutie de scrisori. Pe seară poți finalizeza în condiţii bune problemele de relaţie care ţi-au dat atâta bătaie de cap.

LEU O situaţie care pare cam încurcată! Şi nici nu ştii cum s-o descurci. În orice caz aşteaptă, sau oferă explicaţii. Motivaţia problemei poate duce la găsirea soluţiei. Ziua de astazi te găseşte în postura plăcută nativilor zodiei să conducă şi să dea ordine. Leul trebuie neapărat să conducă ceva, să fie oarece şef. Foarte bune rezultate în domeniul financiar şi al relaţiilor sociale. Seara îţi este favorabila, dar nu trebuie să-ţi supraapreciezi forţele. În sensul că trebuie să te întinzi cât ţi-e plapuma, mai ales cu banii. Puţină economie nu a omorât pe nimeni, mai ales în criza sanitară.


FECIOARĂ Ai adunat multe frustrări, ai muncit foarte mult, dar superficialitatea şi lipsa de efort concentrat te fac să te învârteşti în cerc. Astăzi ai nevoie de o soluţie, de un sfat competent! De fapt mai ai nevoie şi de o bună gimnastică a minţii şi a trupului! Atenţie mare la ce spui şi mai ales cui spui. Fecioarele şi flăcăii sunt mari amatori de adevăruri fundamentale dar nu prea au tact sau diplomaţie. Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar să nu te implici total. O surpriza plăcuta în a doua parte a zilei. Eşti într-o perioadă bună, profită şi promovează-ţi interesele, mai ales în propria familie.

BALANŢĂ Trebuie să faci unele concesii, compromisuri, ca să permiţi situaţiei să se dezvolte, proiectului să meargă înainte. Nu regreta, nu avea teamă, reţineri, conjunctura îţi este favorabilă! O veste te interesează mult. Dar, nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la prieteni sau rude, la cei apropiaţi. În general lumea bârfeşte din lipsă de ocupaţie, ca să-şi dea importanţă, să fie în centrul atenţiei, foarte rar din reacredinţă, sau cu cine ştie ce scopuri diabolice. Aşa că nu te lăsa păcălit şi continuă să ai relaţii bune cu cei în cauză. Totuşi, prevenit înseamnă pregătit – iar dacă nu este foc, nu iese fum!


SCORPION Oportunist şi inspirat, astăzi poţi găsi cuvintele şi ideile care îţi trebuie. Totuşi, în demersul tău, eşti prea dur, trebuie să înlocuieşti forţa, cu seducţia, dacă chiar doreşti să ai succes! Evită nerăbdarea şi graba, mai ales în ultima parte a zilei. Este posibil sa primeşti nişte veşti şi să te nelinişteşti din cauza unor probleme cu proprietăţi şi/sau moşteniri, sau taxe şi impozite. Totul se rezolvă cu bine, din fericire. Pe seară trebuie să dai dovadă de o oarecare hotărîre în ceea ce spui şi mai ales în ceea ce faci. Atenţie la regimul alimentar, unde mănânci, şi la băuturile reci.

SĂGETĂTOR Astăzi ai standarde înalte, dar urmează-ţi intuiţia, prima gândire, prima impresie. De multe ori lucrurile sunt dezarmant de simple! Lasă analizele sofisticate şi filozofia pe altă dată. Nu-ţi face griji inutil, nu ai nici un motiv! Trebuie doar să treci peste depresia de distopie saniară – o mică criză existenţială de tipul, vai cine sunt, de ce, de ce mi se întămplă tocmai mie, nimeni nu mă iubeşte, viaţa este o mare plictiseală etc. etc. Trebuie să realizezi că şi mâine este o zi, care se va juca chiar dacă nu eşti pregătit. Dacă este ca lupta vieţii să se reducă la probleme culinare, adică te apuci cu tupeu să găteşti, este bine să eviţi prăjeala şi rântaşul – aşa zic stelele.

CAPRICORN Dimineaţa eşti un pic cam lent pentru gustul şefilor, al anturajului şi chiar pentru al familiei, dar astăzi poţi replica că eşti un perfecţionist convins şi că faci lucrurile temeinic! Astrele arată că astăzi este un bun prilej ca să-ţi iei recuperare, sau restul de concediu din vară (dacă mai ai) şi să te bucuri de siguranța căminului. Asta dacă vrea şeful. Sau ai stat destul acasă? Nu da şi nu lua bani cu împrumut, nu juca la jocurile de noroc – în această perioadă eşti sănătos, dar nu şi norocos. Dacă nu-ţi iei recuperare poţi face mici schimbări, acasă şi la serviciu, chiar să te gândeşti cum să-ţi rearanjezi apartamentul.

Horoscop 19 august! Avertisment pentru o zodie miercuri: Atenţie mare la ce spui şi mai ales cui
VĂRSĂTOR De obicei îţi bazezi relaţiile pe încredere, bunăvoinţă şi bună credinţă. Totuşi, astăzi, de exemplu, ia mai multe informaţii, află exact despre ce este vorba şi ce se aşteaptă de la tine! Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce aveai de gând să faci, urmează-ţi planurile ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic. Aspectele favorabile din casa a a doua, a banilor şi a proprietăţilor, trebuie puse în valoare, dar fără să-ţi asumi obligaţii pe termen lung. Oricum, nu este nimic serios sau grav. Uneori ne facem griji fără motiv şi astăzi este una dintre acele zile.

PEŞTI Eşti gata să faci eforturi numai dacă rezultatul este evident şi imediat! O zi mai liniştită, așa, cel puțin, indică stelele! Sinceritatea poate aduce astăzi rezultate bune. Ziua de astăzi îţi este moderat favorabilă în mai toate toate domeniile, exceptând riscul. Dacă ieşi la cumpărături mare atenţie la vremea excentrică, capricioasă, evită aglomerația și transpiraţia, îmbracă-te corespunzător şi totul o să fie bine! Totuşi trebuie să dai dovadă de atenţie, trebuie să te fereşti de aglomerație în societatea de doi metri. Este bine să ceri un sfat competent, mai ales dacă doreşti să cumperi obiecte de folosinţă îndelungată, în special electrocasnice. 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

Consilierii de probațiune acuză umilințele la care sunt supuși de către Ministerul Justiției
16/04/2024 22:24

* „Este regretabil ca la 17 ani de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeană, sistemul de probatiune din Romania să fie măcinat de greve ale foamei si proteste in randul consilierilor de probatiune, ge ...

Soldat judecat pentru că se juca pe telefonul mobil
16/04/2024 22:23

* e inculpat pentru incălcarea consemnului Ştefan F. face parte din trupele de elită ale Armatei Romane, e angajat la o unitate specială, unde condiţiile sunt extrem de dure. Restricţii cat cuprinde, le ...

Poliția ieșeană, în alertă maximă. Lumea interlopă se pregătește de priveghi
16/04/2024 22:22

* sute de oameni au venit, in această aseară, să astepte trupul neinsufletit al lui Costel Corduneanu * acesta este depus intr-o locatie selectă, la un restaurant de lux din Iasi, unde va rămane pentru tre ...

Explozie puternică de la o trotinetă electrică, în Copou
16/04/2024 22:20

La un pas de tragedie, marti, in zona Copou, la un bloc de locuinte de pe Bulevardul Carol I din Iasi. Zidul unei camere de la etajul 5 al blocului a fost pus la pămant in urma unei explozii extrem de puternic ...

Număr impresionant de ieșeni cu „tulburări de memorie”
16/04/2024 17:55

Jumătate dintre persoanele testate in timpul „Campaniei de testare a memoriei” au aflat că au tulburări cognitive uşoare. Doar un sfert dintre cei testaţi au un status psihic normal. Raportul a ...

Iedul face concurență mielului de Paște
16/04/2024 17:53

În ultimii ani, mielul a pierdut teren in fata iedului in privinta alegerii cărnii pentru friptura de Paste. Mai sănătoasă, dar si mai gustoasă, carnea de ied este pe mesele tot mai multor romani de ...

Peste o mie de ieșeni şi-au testat starea de sănătate, pe pietonal
16/04/2024 17:18

 Peste o mie de ieşeni au trecut la sfarşitul săptămanii trecute pe la „Cortul Sănătătii”, care a fost amplasat pe pietonalul Stefan Cel Mare si Sfant, in cadrul unui proiect initiat de ...

Operele de artă ale marilor pictori români, pe băncile din Grădina Copou!
16/04/2024 17:16

Primăria Municipiului Iasi (PMI) continuă proiectul initiat anul trecut, de amplasare in parcurile din oras a unor bănci modelate sub formă de carte, personalizate cu versuri din opera poetilor romani. A ...

Ajutoare de Paști pentru 10.000 de pensionari ieșeni
16/04/2024 15:39

Tichete sociale valorice, cu ocazia Sărbătorilor de Pasti, pentru peste 10 mii de pensionari ieseni Cu ocazia Sărbătorilor de Pasti pensionarii ieseni vor primi ajutoare sub formă de tichete sociale valor ...

Se redeschide Muzeul „Nicolae Gane”
16/04/2024 15:32

Vineri, 19 aprilie 2024, incepand cu ora 11:00, va avea loc deschiderea Muzeului „Nicolae Gane”, unul dintre cele 17 muzee din reteaua MNLR Iasi. Publicul este invitat să descopere pe strada Nico ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei