Horoscop 19 august! Avertisment pentru o zodie: Atenţie mare la ce spui şi mai ales cui

download (60)

Dimensiune font:

| 19-08-2020 10:07

Horoscop 19 august! Avertisment pentru o zodie miercuri: Atenţie mare la ce spui şi mai ales cui

BERBEC Intri într-o periodă foarte aglomerată care nu este deloc pe placul tău şi te face să oftezi. Învaţă să ceri frumos ajutor, adică să-i mai pui şi pe alţii la treabă. Păstrează-ţi umorul! Trebuie să dai dovadă de calm, toleranţă şi răbdare pentru ca să anulezi aspectele nefavorabile care influenţează semnul tau. In orice caz nu te poţi baza pe nici un ajutor: rezolvă problemele singur! Cu dragostea stai binişor dar poţi sta şi mai bine dacă eviţi reprosurile şi discuţiile în contradictoriu. În familie este bine să zâmbeşti mult şi să vorbeşti puţin, mai ales dacă te referi la planuri de viitor, sau la ceea ce te aştepţi tu să facă cutare, sau cutare membru al familiei.

TAUR Eşti cam distrat, cu spiritul alergând pe pajişti verzi cu fluturaşi şi flori înmiresmate! E bine să-ţi oferi o clipă de pauză! Un moment, nu tot timpul! Concentrează-te şi o să treci ziua. Ziua de astăzi îţi este favorabil moderat. Este, de asemenea, o perioadă buna pentru afacerile şi reuniunile de familie. Singurul aspect negativ se referă la risc, atenţie la incidente, sau accidente casnice gen opărit cu cafeaua, sau scăpat ţigareta pe covorul persan. Pentru o mică parte dintre Tauri banul pare că vine şi el, nu foarte numeros, dar suficient. Sau măcar ai veşti că o să primeşti banii aceia, până la urmă!


GEMENI Astăzi poţi să iei deciziile care trebuie, conjunctura te favorizează! Dar eşti deprimat pentru că te-ai sprijinit prea mult pe oameni care nu îşi ţin cuvantul. E o întâmplare, sau o regulă? Conjunctura astrală de astăzi poate aduce unora dintre nativi din Gemeni şi o îmbunătăţire a situaţiei materiale. Nu te implica în conflicte deschise cu Leii, sau Berbecii. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. O veste bună urmată de o mica pierdere, sau uiţi un lucru. Atenţie la cumpărături. Limitează cheltuielile la strictul necesar. Trebuie să ajuţi pe cineva din familie să rezolve o situaţie. Nu te grăbi, nerăbdarea şi graba au dărâmat imperii.

RAC Dedică ziua rezolvării problemelor importante, însă nu forţa în rezolvarea rapidă a unor situaţii. Lasă timpul să lucreze. Conjunctura astrologică arată că timpul lucrează pentru tine! In scenariul pe care-l construieşti lipsesc unele amanunte, dar fiind vorba de afaceri și bani nu trebuie sa uiti niciun detaliu. Sigur, viaţa este mult mai complicată decât poţi tu să faci strategii. Veşti de departe, vezi de e-mail, reţea, sau mai prozaica cutie de scrisori. Pe seară poți finalizeza în condiţii bune problemele de relaţie care ţi-au dat atâta bătaie de cap.

LEU O situaţie care pare cam încurcată! Şi nici nu ştii cum s-o descurci. În orice caz aşteaptă, sau oferă explicaţii. Motivaţia problemei poate duce la găsirea soluţiei. Ziua de astazi te găseşte în postura plăcută nativilor zodiei să conducă şi să dea ordine. Leul trebuie neapărat să conducă ceva, să fie oarece şef. Foarte bune rezultate în domeniul financiar şi al relaţiilor sociale. Seara îţi este favorabila, dar nu trebuie să-ţi supraapreciezi forţele. În sensul că trebuie să te întinzi cât ţi-e plapuma, mai ales cu banii. Puţină economie nu a omorât pe nimeni, mai ales în criza sanitară.


FECIOARĂ Ai adunat multe frustrări, ai muncit foarte mult, dar superficialitatea şi lipsa de efort concentrat te fac să te învârteşti în cerc. Astăzi ai nevoie de o soluţie, de un sfat competent! De fapt mai ai nevoie şi de o bună gimnastică a minţii şi a trupului! Atenţie mare la ce spui şi mai ales cui spui. Fecioarele şi flăcăii sunt mari amatori de adevăruri fundamentale dar nu prea au tact sau diplomaţie. Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar să nu te implici total. O surpriza plăcuta în a doua parte a zilei. Eşti într-o perioadă bună, profită şi promovează-ţi interesele, mai ales în propria familie.

BALANŢĂ Trebuie să faci unele concesii, compromisuri, ca să permiţi situaţiei să se dezvolte, proiectului să meargă înainte. Nu regreta, nu avea teamă, reţineri, conjunctura îţi este favorabilă! O veste te interesează mult. Dar, nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la prieteni sau rude, la cei apropiaţi. În general lumea bârfeşte din lipsă de ocupaţie, ca să-şi dea importanţă, să fie în centrul atenţiei, foarte rar din reacredinţă, sau cu cine ştie ce scopuri diabolice. Aşa că nu te lăsa păcălit şi continuă să ai relaţii bune cu cei în cauză. Totuşi, prevenit înseamnă pregătit – iar dacă nu este foc, nu iese fum!


SCORPION Oportunist şi inspirat, astăzi poţi găsi cuvintele şi ideile care îţi trebuie. Totuşi, în demersul tău, eşti prea dur, trebuie să înlocuieşti forţa, cu seducţia, dacă chiar doreşti să ai succes! Evită nerăbdarea şi graba, mai ales în ultima parte a zilei. Este posibil sa primeşti nişte veşti şi să te nelinişteşti din cauza unor probleme cu proprietăţi şi/sau moşteniri, sau taxe şi impozite. Totul se rezolvă cu bine, din fericire. Pe seară trebuie să dai dovadă de o oarecare hotărîre în ceea ce spui şi mai ales în ceea ce faci. Atenţie la regimul alimentar, unde mănânci, şi la băuturile reci.

SĂGETĂTOR Astăzi ai standarde înalte, dar urmează-ţi intuiţia, prima gândire, prima impresie. De multe ori lucrurile sunt dezarmant de simple! Lasă analizele sofisticate şi filozofia pe altă dată. Nu-ţi face griji inutil, nu ai nici un motiv! Trebuie doar să treci peste depresia de distopie saniară – o mică criză existenţială de tipul, vai cine sunt, de ce, de ce mi se întămplă tocmai mie, nimeni nu mă iubeşte, viaţa este o mare plictiseală etc. etc. Trebuie să realizezi că şi mâine este o zi, care se va juca chiar dacă nu eşti pregătit. Dacă este ca lupta vieţii să se reducă la probleme culinare, adică te apuci cu tupeu să găteşti, este bine să eviţi prăjeala şi rântaşul – aşa zic stelele.

CAPRICORN Dimineaţa eşti un pic cam lent pentru gustul şefilor, al anturajului şi chiar pentru al familiei, dar astăzi poţi replica că eşti un perfecţionist convins şi că faci lucrurile temeinic! Astrele arată că astăzi este un bun prilej ca să-ţi iei recuperare, sau restul de concediu din vară (dacă mai ai) şi să te bucuri de siguranța căminului. Asta dacă vrea şeful. Sau ai stat destul acasă? Nu da şi nu lua bani cu împrumut, nu juca la jocurile de noroc – în această perioadă eşti sănătos, dar nu şi norocos. Dacă nu-ţi iei recuperare poţi face mici schimbări, acasă şi la serviciu, chiar să te gândeşti cum să-ţi rearanjezi apartamentul.

Horoscop 19 august! Avertisment pentru o zodie miercuri: Atenţie mare la ce spui şi mai ales cui
VĂRSĂTOR De obicei îţi bazezi relaţiile pe încredere, bunăvoinţă şi bună credinţă. Totuşi, astăzi, de exemplu, ia mai multe informaţii, află exact despre ce este vorba şi ce se aşteaptă de la tine! Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce aveai de gând să faci, urmează-ţi planurile ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic. Aspectele favorabile din casa a a doua, a banilor şi a proprietăţilor, trebuie puse în valoare, dar fără să-ţi asumi obligaţii pe termen lung. Oricum, nu este nimic serios sau grav. Uneori ne facem griji fără motiv şi astăzi este una dintre acele zile.

PEŞTI Eşti gata să faci eforturi numai dacă rezultatul este evident şi imediat! O zi mai liniştită, așa, cel puțin, indică stelele! Sinceritatea poate aduce astăzi rezultate bune. Ziua de astăzi îţi este moderat favorabilă în mai toate toate domeniile, exceptând riscul. Dacă ieşi la cumpărături mare atenţie la vremea excentrică, capricioasă, evită aglomerația și transpiraţia, îmbracă-te corespunzător şi totul o să fie bine! Totuşi trebuie să dai dovadă de atenţie, trebuie să te fereşti de aglomerație în societatea de doi metri. Este bine să ceri un sfat competent, mai ales dacă doreşti să cumperi obiecte de folosinţă îndelungată, în special electrocasnice. 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

COMUNA GROPNITA, JUDET IASI, sat BULBUCANI, tel/ fax 0232.414124, email: primariagropnita@gmail.com organizează licitație (etapa 2) în vederea concesionării spaţiilor din Dispensarul medical, aflate in domeniul public al comunei Gropniţa, judetul Iasi, în vederea amenajării de Cabinete medicale individuale şi Farmacie. Spațiile din Dispensarul Uman sunt identificate astfel: 3. Spaţiul nr. 3 - suprafaţă totală de 37,10 mp, situat la parterul clădirii Dispensarului medical (spaţiu de 16,55 mp-Administraţie+spaţiu de 3,75 mp-Oficiu+spaţiu de 8,80 mp-Hol+spaţiu de 4,20 mp-Depozitare+spaţiu de 3,80 mp-G.S.) 4. Spaţiul nr.4 - suprafaţa totală de 44,97 mp din care: 27,40 mp spaţii cabinete+17,57 mp spaţii comune, situat la etajul clădirii Dispensarului medical (spaţiu de 18,45mp-Camera pentru tratamente+ spaţiu de 8,95 mp-Centru personal); 5. Spaţiul nr. 5- suprafată totală de 32,47 mp din care: 14,90 mp spaţiu cabinet+17,57 spaţii comune ,situat la etajul clădirii Dispensarului medical (spaţiu 12,25 –cabinet stomatologie + 2,65 mp-Sterilizare). Concesionarea se face conform OUG nr. 57/2019 privind Codul Administrativ și Hotărârii Consiliului Local nr. 110 / 18.12.2020. Informații privind documentația de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. Documentația de atribuire se poate ridica de la sediul Primariei comunei Gropnita, Compartimentul achiziții publice. Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar este de 50 lei, se poate achita in numerar la casieria Primăriei comunei Gropnița. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 21.03.2021, ora 12:00. Ofertele se depun la sediul Primariei, data-limita de depunere a ofertelor: 26.03.2021, ora 10:00, intr- un exemplar. Data și locul la care se va desfășura ședința publică de deschidere a ofertelor: 26.03.2021, ora 11:00 la sediul Primăriei comunei Gropnița, judetul Iasi. Denumirea, adresa, numărul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Iasi, strada Elena Doamna, nr. 1A, CP 700398, tel 0232260600, fax 0332435700, email: tr-iasi-reg@just.ro
Amenzi de peste 42.000 lei aplicate de poliţiştii locali ieşeni
05/03/2021 18:00

    În urma activitătilor specifice desfăsurate, politistii locali au legitimat in ultimele zile 324 persoane, iar in urma constatărilor directe au intocmit 129 procese-verbale de constatar ...

Salubris demarează o nouă campanie de salubrizare stradală
05/03/2021 17:00

    Pană pe 10 aprilie, angajaţii Salubris vor derula activităţi de salubrizare stradală cu ocazia desfăşurării campaniei „Curăţenia de primăvară pe arterele principale ale municip ...

Creştere spectaculoasă a numărului de infectări, la Iaşi
05/03/2021 17:00

În ultimele 24 de ore, in judeţul Iaşi au fost inregistrate 157 de cazuri noi de infectare cu virusul SARS-CoV-2, in creştere faţă de ultima raportare, numărul total de infecţii de la inceputul pan ...

Studentă a UAIC, multiplă campioană la gimnastică ritmică, premiată de conducerea UAIC
05/03/2021 15:45

  Andreea Cristina VERDES, studentă in anul al II-lea la Facultatea de Educatie Fizică si Sport din cadrul Universitătii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi (UAIC), multiplă campioană national ...

O ieșeancă a cerut ordin de protecţie, deşi fostul soţ se află în Spania!
05/03/2021 15:17

După externarea de la Psihiatrie, sătul de certurile cu Ana, bărbatul a sunat-o pe fiică-sa, rugand-o să-l primească la ea, in Spania, că poate-şi găseşte vreun rost acolo şi-şi reface viaţa. Tană ...

Iașul va avea, în următorii doi ani, un aeroport modern!
05/03/2021 15:15

    În şedinţa ordinară de maine, aleşii judeţului urmează să supună spre dezbatere şi aprobare, printre altele, Scenariului 2 din Master Planul Integrat al proiectului de dezvoltare ...

Dezvoltatorii imobiliari ieșeni, în corzi
05/03/2021 15:00

Consilierul local Răzvan Timofciuc (USR) susţine că in aproape toate cartierele rezidentiale nou construite infrastructura este la pămant. În goana după profit, după ridicarea consctruţiilor, dezvo ...

Regizorul filmului „Berliner
05/03/2021 15:00

Filmul "Berliner", in regia lui Marian Crişan, va putea fi urmărit in premieră vinerea aceasta la Iaşi, in prezenţa regizorului. Spectatorii din Iaşi vor fi printre primii care vor putea vedea f ...

Criminalul din Onești este în stare gravă
05/03/2021 14:36

Autorul dublei crime de la Oneşti, Gheorghe Moroşanu, este in continuare intubat in secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău, starea de sănătate fiind mediocră, a declarat, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei