Horoscop 28 august. Evită discuțiile contradictorii!

download (34)

Dimensiune font:

| 28-08-2020 08:08

BERBEC Astăzi poţi avea unele oportunităţi, fii atent, nu le rata! Eşti binedispus şi acest lucru este apreciat de anturaj. Ziua de azi este un prilej excelent să rezolvi unele probleme personale. Configurația astrologica iti indica să nu te repezi să tragi concluzii gresite, sa ai suficienta răbdare, pentru ca lucrurile se pot lamuri. Vestile pe care le primeşti astazi, la mobil, din presa, prin e-mail sau reţele de socializare par ca sunt interesante, pentru că te gândeşti că este posibil să le foloseşti mai târziu. Poţi să ai o zi mai tensionată, din cauze meteorologice, aşa că nu te ofensa pentru orice întârziere şi nepotrivire de program.

TAUR Cu toate că schimbi ritmul activităţii, accelerezi, nu este o zi în care să faci schimbări esenţiale, pe niciun plan. Ai răbdare! Deocamdată trebuie să foloseşti mijloacele pe care le ai. Astăzi aspectele benefice sunt in cumpănă cu influenţe mai putin favorabile, aşa ca ai o zi aproape cenuşie, fara evenimente notabile! Nu-ţi imobiliza capitalul sentimental in afaceri pe termen scurt, decât daca intrezareşti un faliment apropiat al relatiei de amor curente. Un pic de egoism şi de elitism bine temperat nu-ţi strică astăzi. Este bine să creionezi anumite limite pentru anturaj, colegi, prieteni. Pune-i la punct şi o să ai numai de câştigat. S-au folosit cam mult de tine, nu crezi?

GEMENI Traversezi această zi de vineri cu calm şi încredere în forţa convingerilor tale! Dar, nişte lucruri neterminate din trecut te bântuie şi îţi strică cheful. Încearcă să dregi ceea ce se poate! Horoscopul este slab aspectat, dar ai configuraţii minore faste mai ales in domeniul afacerilor cu amanuntul, comerţului, în general. Proiectele tale de viitor suferă de un defect major – se bazeaza mai mult pe întamplare decat pe planificarea abila a fortele proprii! Pe de altă parte zodia ta este zodia intelectului. Ai idei grozave, strălucitoare chiar, dar nu le pui în aplicare. Un parteneriat cu o „zodie muncitoare”, care să realizeze proiectele tale, nu ar fi o idee prea rea.

Horoscop 28 august. Evită discuțiile contradictorii! O zodie are probleme cu racii și leii

RAC De obicei refuzi să fii tranşant, să iei decizii dure. Dar, se întâmplă lucruri care te avantajează pe termen lung. Dorinţa de a ajuta pe alţii, hărnicia şi genul armoniei dau rezultate. Azi trebuie sa zâmbeşti şi să-ti pastrezi calmul, mai ales daca auzi si vezi lucruri neplăcute; mănâncă alimente naturale si evită dulciurile industriale. In urma unei analize cinstite şi atente trebuie sa lasi deoparte problemele care nu sunt ale tale si sa te concentrezi pe propriile interese, pe interesele familiei tale. La serviciu, la muncă, unde îţi petrecţi dimineţile şi uneori toată ziua, te bucuri de o eficienţă mărită, aşa că profită şi rezolvă, finalizează, termină proiectele, lucrările mai dificile.

LEU Astăzi te poţi bucura de înţelegerea celor din jurul tău. Fie că este o problemă de serviciu, sau de familie, de cuplu. Legea socială a lui Ohm: “fii om cu mine, ca să fiu om cu tine!” Evită astăzi orice lucru, vorbă, faptă sau gest care pot avea o implicaţie sau un aspect din domeniul legal sau al jurisprudentei. Experienta este suma greşelilor care dor cel mai mult. In dragoste este bine sa-ti recunosti greselile, mai ales pe cele neimportante! Rasfatul propriu mai marelor feline nu te ocoleşte in ziua de azi. Evită să te enervezi din lucruri de nimic, fii constructiv în tot ce faci. Nu lua hotărâri când eşti iritat – mai bine lasă lucrurile în suspensie.

FECIOARĂ Eşti un pic plictisit şi foarte obosit. Faci planuri de vacanţa, dacă nu ai fost deja în concediu. Voinţa şi perseverenţa ta trebuie să ţină cont de resursele fizice limitate pe care le ai. Şi de oboseala cronică! Magia relatiilor sociale este cam departe de modul tau direct de abordare. Nu te băga în discuţii tensionate, pentru că ai altceva mai bun de făcut şi mai profitabil.Totusi, astazi vei avea castig daca vei adauga si un zambet. Acordă mai mult timp familiei, prietenilor vechi, te vei simţi foarte bine. Cu toate că este vineri, sfârșitul săptămânii de lucru și ești obosit, eşti favorizat, mai ales în domeniile legate de familie şi cămin. Poţi realiza ceea ce ţi-ai propus de mai mult timp.

Horoscop 28 august. Evită discuțiile contradictorii! O zodie are probleme cu racii și leii

BALANŢĂ Ai de câştigat dacă cooperezi, dacă eşti un bun partener. Chiar dacă eşti în situaţia de a ieşi din tabieturile tale, nu ezita. Poţi avea unele surprize plăcute, spun aspectele favorabile. Nimic nu te multumeste astăzi si esti convins ca meriti mai mult. Poate că da, poate că nu, dar nu te astepta la minuni. Primeşti veşti, unele bune, despre proiectele tale pe termen lung, dar altele te fac să schimbi nişte planuri. Nu aştepta foarte mult, mai ales de la cei cu care te întâlneşti astăzi. Nu promite, la rândul tău, nimic ! Îţi faci planuri peste planuri. Un umanism naiv si bunatatea caracteristice zodiei te fac vulnerabil la santajul sentimental paracticat de una dintre realatiile tale. Fii atent şi nu promite nimic!

SCORPION O zi densă, dar în care poţi să duci la bun sfârşit un volum mare de lucrări. Nu intra în discuţii contradictorii cu semnele de apă şi de foc, mai ales cu Racii şi Leii. Nu amâna lucrurile! Astăzi nevoia ta de armonie şi de linişte şi pace este imperioasă, te simţi obosit și nu mai ai chef de înțepături! Pentru tine este o perioadă complexă, dar care poate fi chiar monotonă. Eşti supus la două influenţe importante şi opuse. Evită pe cât posibil discuţiile cu persoane potenţial ostile, sau discuţiile în contradictoriu cu partenerii şi/sau asociaţii, mai ales despre proprietăţi sau posesiuni comune. Pe de altă parte carisma ta este în creştere şi poţi avea o serie de succese sociale. Dragostea este bine aspectată. Proiectele începute astăzi, au toate şansele să fie benefice.

SĂGETĂTOR Forţa atuurilor tale e hotărâtoare. Urmăreşti valorificarea lor, creşterea calităţii vieţii tale. Aşteaptă momentul potrivit, în cursul zilei de azi. Dar, nu forţa rezolvarea, ai răbdare! O zi excelenta pentru centaurul sentimental din tine. Iti prieste orice discutie la o cafea si faci planuri pentru viitor. Prietenii te ajuta astazi chiar fara să-i bati la cap. Veşti bune de la rude şi prieteni. Astăzi este o perioadă de timp legată de protecţie. În aceiaşi măsură doreşti să oferi protecţie, cât şi să te bucuri tu însuţi de ea. Protecţia însemnând tot ceea ce te face să te simţi bine şi în siguranţă, de la bani la o vorbă bună, de la un gest de prietenie la o promisiune avantajoasă, de la o carte bună la un sfat de taină cu prieteni adevăraţi.

Horoscop 28 august. Evită discuțiile contradictorii! O zodie are probleme cu racii și leii

CAPRICORN O zi banală, obişnuită. Fii prudent şi precaut, în special în convorbirile la mobil! Nu lăsa lucrurile neclare, precizează ceea ce te interesează! Ai probleme, dar nu te văicări, acţionează! O veste mai pe seara, dar nimic interesant, pâna la urma. Nu te enerva, oricum nu este la îndemana ta rezolvarea problemei cu care te confrunţi. Nimeni nu te obliga să le faci pe toate impecabil şi în timp record. Dar trebuie să te străduieşti mai mult, aşa, pentru imagine si posibilele laude pe care poti sa le primesti! Stelele te avantajeaza astazi in relatiile cu semnele de pamant și foc. Este bine sa ocolesti nativii nascuti sub semne de aer si apa.

VĂRSĂTOR Primeşti unele veşti şi noi posibilităţi te încântă. E foarte bine, dar nu exagera cu euforia până nu verifici cum stau, de fapt, lucrurile. În general e o zi bună, dar… întotdeauna e un dar! Nu te repezi să tragi concluzii după ce ai evaluat situaţia cateva minute, lasă decizia până mâine, că noaptea este un sfetnic bun! O zi bună, după cum spuneam. Te-ai mai liniştit după grijile din ultimul timp. Trebuie sa-ţi adaptezi şi regimul alimentar şi totul poate fi bine! Astăzi este o perioadă care te avantajează, mai ales în dragoste. Charisma, magnetismul personal, îţi este în creştere, lucru de care poți să profiţi, mai ales dacă eşti implicat în politică sau afaceri. Astăzi nu sunt semne de câştiguri importante, aşa încât nu risca degeaba.

Horoscop 28 august. Evită discuțiile contradictorii! O zodie are probleme cu racii și leii

PEŞTI Ai o mare dorinţă de lucruri de calitate, de tandreţe şi armonie. Profită de bunăvoinţa stelelor şi îmbunătăţeşte-ţi calitatea vieţii sociale. Seară plăcută, pe care o poţi face memorabilă! Dimineaţa este dedicată in special lucrarilor urgente in care vei risipi multă energie. Stelele favorizează o seara relaxantă şi odihnitoare. Cerul înstelat deasupra şi adevărul in inimă – daca adaugi si puţin mai multă dragoste ai tabloul zilei de astăzi pictat de astre. Mai multă prudență nu a stricat nimanui. Mari iubitori de natură sau de spaţii largi, o parte din nativi vor decide să plece la cumpărăturile de vineri. Ferește-te de prietenii sau relaţii noi, aspectele nu te avantajează. 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

ALFA & OMEGA INSOLV IPURL, lichidator judiciar al debitoarei S.C. Old Age S.R.L.– societate în faliment, dosar nr. 5193/99/2015(290/2015) aflat pe rolul Tribunalului Iași–Faliment, în temeiul dispozițiilor Legii nr. 85/2014, vinde prin licitație publică cu strigare următoarele bunuri proprietate ale debitoarei S.C. Old Age S.R.L.: 1. Bun imobil – Proprietate industrială situată în Comuna cadastrală UAT Ciurea, Sat Dumbrava, Jud. Iași – formată din : - teren intravilan în sup. de 1.976 mp și construcțiile C1 – hală (s.c. 681,33mp) și C2 – platformă betonată (s.c. 488,15 mp); - teren intravilan în sup. de 4.065 mp și construcțiile C1 – hală (grajd nr. 4 – s.c. 383,88 mp), C2 – platformă betonată (s.c. 227,21 mp) și C3 – magazie (s.c. 17,82 mp)- teren intravilan în sup. de 2.712 mp și construcțiile C1 – hală (s.c. 685,44 mp), C2 – platformă betonată (s.c. 422,46 mp) și C3 – hală (s.c. 695,86 mp) - Cota indiviză teren în suprafață de 810,62 mp din teren în suprafață totală de 2.326 mp, având nr. cad. 1519/10 înscris în CF nr. 3019 a UAT Ciurea, Jud. Iași. Preț de pornire 80% din valoarea de piață stabilită prin raportul de evaluare- 209.840 Euro (exclusivTVA). 2. Bunuri mobile de natura echipamentelor tehnologice și mijloacelor de transport- Preț de pornire 80% din valoarea de piață stabilită prin raportul de evaluare. Licitațiile vor avea loc în zilele de: 12,19,26.02.2021 respectiv 05,12 și 19.03.2021 ora 10.00, la biroul lichidatorului judiciar din Mun.Iași, Str. Grigore Ureche, nr.3, Bl. Gh. Şonțu, Demisol, Birou nr.4, Jud.Iaşi, putând participa orice persoană fizică sau juridică care va depune o ofertă care va conţine:  cerere de participare la licitaţie;  dovada achitării taxei de participare, astfel:  500 lei pentru bunurile mobile  2.000 lei pentru bunul imobil  dovada achitării caietului de sarcini de 1.000 lei fără TVA–pentru bunul imobil;  dovada achitării cauţiunii de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, sumă care se va achita în contul colector RO47PIRB2400741082005000 deschis pe numele debitoarei S.C. Old Age S.R.L. la First Bank;  actele de identificare a persoanei juridice/fizice, împuternicire pentru persoana care reprezintă societatea cu menţiunea că are mandat de a licita indiferent de sumă, ştampila. Taxa de participare și contravaloarea caietului de sarcini se va achita în contul lichidatorului judiciar RO33PIRB2400738563001000 deschis la First Bank. Ofertele se vor depune la biroul lichidatorului judiciar, prin e-mail sau fax, cel târziu cu 1 zi lucrătoare înainte de ziua licitaţiei, până la ora 16.00. Ofertanţii care se înscriu la licitaţie, dar nu participă, pierd toate sumele avansate în vederea participării la licitaţie. Neplata preţului în termenul stabilit de 30 zile calendaristice de la data licitaţiei, duce la pierderea sumelor avansate pentru achiziţionarea bunurilor, care vor fi scoase din nou la vânzare în sarcina cumpărătorului. Oricine pretinde vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare,sub sancţiunea decăderii, se va adresa lichidatorului judiciar şi va face dovada până în ziua licitaţei. Informaţii suplimentare la tel: 0744520508, 0744994490; fax:0332814773, e-mail: alfa.omega.insolv@ gmail.com.
Iașul revine la troleibuze
25/02/2021 00:00

  Achiziţia celor 32 de tramvaie noi şi a autobuzelor electrice nu sunt singurele elemente care vor schimba din temelii transportul public. În următorii 20 de ani Iasul va beneficia exclusiv de u ...

„Iaşul, o adevărată bijuterie”!
25/02/2021 00:00

    Primarul Mihai Chirica a avut ieri, la Palatul Roznovanu, o intrevedere oficială cu Excelenta Sa Sofia Grammata, Ambasadorul Republicii Elene in Romania. Excelenta Sa a fost insotită de deputa ...

Creşte incidenţa cazurilor COVID în municipiul Iași!
25/02/2021 00:00

În ultimele 24 de ore, in judeţul Iaşi au fost inregistrate 89 de cazuri noi de infectare cu virusul SARS-CoV-2, in creştere faţă de ultima raportare, numărul total de infecţii de la inceputul pand ...

Ieşenii care citesc apometrelele pe 28 martie plătesc preţul vechi al apei
25/02/2021 00:00

Începand cu data de 1 martie 2021, ApaVital va modifica pretul pentru apa potabilă produsă, transportată si distribuită si tarifele pentru serviciile de canalizare si epurare, valabile pentru intreaga ...

Aeroport internațional modern, la Iași
25/02/2021 00:00

  Întruniţi in şedinţă ordinară, consilierii judeţeni ieşeni au aprobat ieri, scenariul 2 din Master Planul Integrat privind dezvoltarea Aeroportului International Iasi, care presupune constr ...

Un sfert dintre locurile de muncă disponibile la Iași presupun studii superioare
24/02/2021 23:21

În mod normal, venirea primăverii ar fi trebuit să aducă o inviorare pe piaţa muncii. Surprinzător insă, centralizatorul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Muncă Iasi arată un recul faţ ...

Hoţul-mercenar a mai scăpat o dată de puşcărie
24/02/2021 23:17

Iulian n-a absolvit decat şase clase elementare şi de aceea ii este foarte greu să găsească de lucru. În asemenea condiţii, tanărul, care va implini peste cateva luni 20 de ani, a găsit o metodă ...

Unitatea de Urgențe de la cel mai mare spital din Botoșani va fi extinsă
24/02/2021 18:19

Lucrările de extindere şi modernizare in cazul Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani, finanţate din fonduri europene, ar putea ...

Din 6.500 de cadre didactice din Bacău, doar 1.000 vor să fie vaccinate
24/02/2021 18:17

    A inceput vaccinarea prioritară a cadrelor didactice din judetul Bacău. Profesorii cu varste de pană la 55 de ani vor primi vaccin de la AstraZeneca, iar cei peste 55 de ani cu doze de la Pfi ...

VIDEO - PNL nu se grăbește să-l suspende pe deputatul Mugurel Cozmanciuc, trimis în judecată pentru trafic de influență
24/02/2021 17:11

Ludovic Orban, presedintele PNL, sustine că incă nu a fost luată o decizie de suspendare din partid in cazul deputatului Mugurel Cozmanciuc, trimis in judecată pentru trafic de influentă. „Nu am dis ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei