Horoscop 31 august 2020! Zodia care are o zi groaznică. E nesigură și ezitantă

download (43)

Dimensiune font:

| 31-08-2020 08:12

Horoscop 31 august 2020! Zodia care are o zi groaznică. E nesigură și ezitantă. Află ce ți-au pregătit astrele


BERBEC Astăzi încearcă să nu te amesteci cu cei care „nu sunt din acelaşi film cu tine”. Nu amesteca plăcutul cu utilul, prieteniile cu interesele. Sau, spune clar, obiectiv, despre ce este vorba!
Prietenii îţi sunt aproape ca întotdeauna, considerându-te, pe undeva, liderul natural al grupului şi aşteptînd o iniţiativă din partea ta. Nu ai o zi excelenta in ceea ce priveste originalitatea gandirii, aşa că mulţumeşte-te cu soluţiile verificate.

TAUR Stelele par favorabile. Mai ales dimineaţa, când ai capul limpede şi eşti gata să iei hotărâri inspirate. Atenţia ta se îndreaptă către o situaţie mai veche, din domeniul muncii tale. Trebuie să dai dovadă de tact şi diplomaţie în relaţiile cu cei apropiaţi. Lăsă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni în niciun fel. Configuraţia astrală arată unele preocupări cu caracter juridic, în sensul că verifici, consulţi sau semnezi contracte, sau înscrisuri oficiale. Nu te lua imediat după semnalele de pe piaţă, după tot ce colportează presa!


GEMENI Conjunctura te avantajeză în domeniul intereselor personale. Dimineaţa poţi să obţii ceva important de la o persoană din jurul tău, poate un coleg, dacă reuşeşti să vorbeşti calm şi logic.
Aspectele pozitive celste îţi permit să abordezi cu succes decizii importante, schimbări de situaţie, sau poziţii sociale superioare, (pentru un mic procent din zodie ultima precizare, desigur că nu toată zodia o să fie avansată). Dimineaţa dedic-o lucrurilor, problemelor urgente. Concentrează-te asupra lucrurilor importante în cursul prânzului.

RAC Nesigur şi ezitant, modul tău de comportare este reflecţia îndoielilor interioare. Fii mai hotărât, mai sigur pe tine! Zâmbeşte, ţine capul sus, uită-te-te în ochii oamenilor şi, așa, poţi reuşi! Astăzi apare o nouă cunoştiinţă, o nouă relaţie socială, sau de afaceri. În perioada menţionată afacerile sunt mediu aspectate, aşa încît este bine să te limitezi la activităţile de rutină şi la prospectări. Viaţa de famile, sau de cuplu este bine aspectată, cu noutăţi şi bucurii. Stelele spun că ar fi bine să-ţi evaluezi exact coordonatele afacerilor producătoare de resurse şi să iei măsurile care se impun. Spre sfârşitul zilei de luni te poţi interesa de afacerile ce trenau de mai mult timp.


LEU Un plus de energie te face să acţionezi rapid, fără să te gândeşti prea mult. Fii obiectiv, logic şi… leu! Astăzi ai un fel de îndemânare în a spune lucruri cum trebuie, exact cui trebuie.
Dragostea este pozitiv influenţată, la fel şi carisma proprie a nativilor din zodie, profita de favorile stelelor, dar fără să exagerezi. O zi favorabilă pe care o poţi petrece cu cei dragi. Timpul trece repede, aşa că nu ezita să le spui cât de mult ţii la ei! Dacă porneşti de la premiza că fiecare poate fi motivat în felul lui, ziua de astăzi este căluza ta în găsirea unor răspunsuri, soluţii şi explicaţii.

FECIOARĂ Puțină aglomerație în zodia ta: Soarele și Mercur! Astăzi dai dovadă de un umor sănătos şi de o bună dispoziţie care te fac un companoin plăcut. Trebuie să găseşti o justă proporţie între timpul de muncă şi cel dedicat celor dragi, familiei. Ai intrat într-o rutina care te protejează dar nu te motivează. Afacerile personale şi cele amoroase sunt, însă, bine aspectate. Promovează-ţi cu curaj interesele de astăzi, de acum. Anumite informaţii şi zvonuri te luminează la propriu şi la figurat. Nu te grăbi, însă, ca să tragi concluzii. Supravegheză-ţi regimul alimentar. Mănâncă mai multe fructe şi lămâi, sau fructe care conţin vitamina „C”. Dacă nu ai probleme cu aciditatea gastrică!


BALANŢĂ Aspecte favorabile deciziilor, la muncă. De asemenea, o zi relaxantă, plăcută, ba chiar interesantă sub aspectul realizărilor personale. Găseşti nota potrivită şi în acordul sentimental. Şi nu uita vechiul proverb din Orient: „mai presus decât omul bun este omul bun care se luptă cu nedreptatea. Grandios este omul bun care îi vine în ajutor.” Trebuie să ajuţi în această perioadă nefastă a distopiei sanitare! Eşti într-o perioadă de emulaţie şi avînt. Profită şi realizează ceva, finalizează un proiect. Ajută pe cel în nevoie, pe un prieten, pe o rudă. Trebuie, din nou, să alegi cu grijă modul de rezolvare a problemelor sentimentale, atât în familie cât şi cu prietenii.

SCORPION Dacă depinde de tine, amână! Dacă nu, fiind vorba de un termen, sau de un altfel de prag, trebuie să dai dovadă de îndrăzneală. Sau la bal, sau la spital, norocul ajută pe cei îndrăzneţi! În această zi eşti deosebit de suspicios, toată lumea pare a complota împotriva ta ! Ceea ce nu este adevarat din doua motive: unul că ţi se pare, al doilea că prea te crezi buricul pământului. În această perioadă este bine să nu ai nici o reacţie, aşteptând ca această lume nebună, nebună, nebună să se stratifice şi să se structureze. Chiar haosul are structura şi legile lui.


SĂGETĂTOR Nu trebuie să te grăbeşti, nu lua decizii în grabă. Stai puţin, respiră adânc, numără până la zece şi analizează cu atenţie. De multe ori soluţia problemei se găseşte chiar în enunţul ei! Amână tot ce pare neplăcut sau neinteresant şi bucură-te de dulceaţa vieţii. Pentru un segment din nativi „dulceaţa” se transformă şi în alcool. Cumpătarea este cheia, abuzul nu a plăcut niciodată, nimănui. Pe seara cea mai bună perioadă pentru afacerile şi reuniunile de familie. Nu sunt recomandate schimbările, noul, de orice natura, aşa încât dacă aveai ceva în gând, las-o pentru altă zi!

CAPRICORN Eşti în situaţia de a purta conversaţii calme şi interesante cu cei din jurul tău, ceea ce îţi sporeşte gradul de socializare. La serviciu ceva se încurcă, aşa că fii atent şi competent! Aspectele planetelor favorizează abilitatea nativilor din zodia perfecţioniştilor ca sa rezolve problemele legate de relaţiile cu terţi sau cu autorităţile. Evită să te enervezi pentru lucruri minore şi persoane neinteresante. O întâlnire importantă din a doua parte a zilei te calmează şi îţi face chiar plăcere. Nu forţa lucrurile. Nu că s-ar rupe… dar viaţa este un ocean. Aşteaptă valul şi curentul favorabil şi vei face exact acelaşi lucru dar cu minimum de efort personal şi de resurse.

VĂRSĂTOR Se anunţă o perioadă grea, cu mult de muncă înaintea începutului școlii, dacă începe. Ia-ţi un moment de respiro, o pauză şi vezi pe cine poţi să te bazezi din jurul tău, să te ajute când trebuie! Astăzi ai un debit verbal cât să faci o inundaţie. Ceea ce este rar şi nu te caracterizează. Trebuie să nu exagerezi în această expansiune îndrăzneaţă pentru că este deosebit de riscantă: poţi să faci gafe şi confesiuni extravagante. O întâlnire importantă la mijlocul zilei te face să îţi freci mâinile de mulţumire. Un mic amănunt te enervează disproporţionat. Ai răbdare!


PEŞTI Din nou ai probleme personale, în domeniul sentimental. Cu toate că ai o atitudine defensivă, crezi că ai mai trecut prin aşa ceva, trebuie să dai dovadă de răbdare şi atunci poţi prevala. Această zi de luni este perfectă pentru finalizarea unor proiecte profesionale. Trebuie, numai, să te concentrezi foarte bine – ai o mare putere de focalizare pe termen scurt, însă. Pune-te, sau pune-ţi oamenii la treabă, o lună trece repede, din nefericire. Iată, august a trecut! Eşti în întârziere şi ştii asta. Stelele spun să te grăbeşti. Zi favorabilă ideilor noi, sau unor noi planuri de dezvoltare, dar nu importante. După masă evită convorbirile de afaceri, fă-ţi un program de cultură şi artă. Nu lua decizii importante, nu intra în jocul altora, impune-ţi propriile reguli, nu trebuie să cedezi poziţia, iar dacă nu se poate altfel, amână! 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:58

GALERIE FOTO - Cutremurul din 1977. Cum a fost afectat Iașul, care pe atunci, Iașul era condus de Ion Iliescu
04/03/2021 10:00

4 martie 1977 a fost o zi fatidica pentru Romania. Atunci, tara noastra a fost lovita de cel mai puternic si distrugator cutremur din secolul XX produs in zona Vrancea. Avind magnitudinea de 7,2 grade pe scara ...

Tâlhăriţă itinerantă, la 74 de ani
04/03/2021 09:55

 Cea mai varstnică talhăriţă a ajuns marţi, 2 martie, in arestul IPJ Iaşi, după zece zile de căutări şi investigaţii. Bătrana, de loc din judeţul Suceava, a ajuns, pe 22 februarie, la o pensio ...

Primele declarații ale medicului rănit în incendiu de la Piatra Neamț: „Îmi amintesc că m-am trezit în terapie intensivă
04/03/2021 09:53

Medicul Cătălin Denciu, rănit in incendiul din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra-Neamt in timp ce incerca să isi salveze pacientii si transferat la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles, ...

Regizorul filmului „Berliner
04/03/2021 09:15

Filmul "Berliner", in regia lui Marian Crişan, va putea fi urmărit in premieră vinerea aceasta la Iaşi, in prezenţa regizorului. Spectatorii din Iaşi vor fi printre primii care vor putea vedea f ...

Sute de locuri de muncă vacante, la Iași!
04/03/2021 08:53

Per total, la nivel de judeţ, diferenţă nesemnificativă intre numărul locurilor de muncă disponibile acum şi cel de săptămana trecută, 437 faţă de 438. Asta nu inseamnă insă că oferta de pe piaţ ...

Concerte de primăvară, la Filarmonica „Moldova”
04/03/2021 08:52

    Artistii Filarmonicii „Moldova” invită iesenii in fiecare zi de joi şi vineri in Sala Casei de Cultură a Studenţilor, la concertele orchestrei simfonice. Sambăta, concertele au ...

MIHAI CHIRICA  IN AUDIENTA/VIDEO
04/03/2021 08:49
Procurorii DIICOT Iași caută traficanții de droguri din spatele Primăriei, din cartierul Dalas și din Tătărași
04/03/2021 08:45

În această dimineată procurorii DIICOT IASI, ofiterii Antidrog de la Crimă Organizată si fortele speciale din cadrul Jandarmeriei Romane au descins peste mai multi traficanti de droguri si substante p ...

O ieșeancă a cerut ordin de protecţie, deşi fostul soţ se află în Spania!
04/03/2021 08:17

După externarea de la Psihiatrie, sătul de certurile cu Ana, bărbatul a sunat-o pe fiică-sa, rugand-o să-l primească la ea, in Spania, că poate-şi găseşte vreun rost acolo şi-şi reface viaţa. Tană ...

Salubris demarează o nouă campanie de salubrizare stradală
04/03/2021 00:00

    Pană pe 10 aprilie, angajaţii Salubris vor derula activităţi de salubrizare stradală cu ocazia desfăşurării campaniei „Curăţenia de primăvară pe arterele principale ale municip ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei