Horoscop zilnic: horoscopul zilei de azi, 8 septembrie 2020

download (43)

Dimensiune font:

| 08-09-2020 07:47

BERBEC Atenţie să nu te rătăceşti în labirintul birocratic! Ai mai multe proiecte profesionale şi te izbeşti de nesimţirea statului. Cere un sfat competent ca să nu pierzi inutil timpul şi banii! Ai nişte aspecte care oricum le-aş pune, tot nefavorabile sunt, pe un fond general, totuşi, favorabil. Măcar evită transportul cu autobuzul, sau călătoriile cu avionul, în general călătoriile colective. Nu te speria, conjunctura aceasta artificială este produsă de măsurile aberante ale distopiei sanitare, nimic natural… şi cu mai mult noroc. Şi nici nu influenţează toată zodia că doar nu suntem roboţi programaţi de stele. Putin umor și haz de necaz nu strică, de fapt este o terapie absolut obligatorie, acum cand singura certitudine este lipsa certitudinii.


TAUR Astăzi evită deciziile care duc la schimbări majore. Nu judeca cu asprime rudele, prietenii, anturajul. Dacă vezi că nu te descurci, nu ai ce-ţi trebuie, cere ajuror, nu intra în criză de timp! Anumite evenimente şi o justă evaluare a situaţiei te fac să preţuieşti încă o dată ajutorul prietenilor adevăraţi şi să dispreţuieşti din nou pe inamicii personali sau conjuncturali. Iartă, dar nu uita şi nu trebuie să faci mereu aceiaşi greşeală: cea cu încrederea nelimitată în oameni, în partea lor bună şi creştină.

GEMENI Ai ceva de rezolvat la serviciu, o modificare, o îmbunătăţire, o idee nouă. Abordează situaţia sistematic. Ceea ce este important este să reuşeşti, dar nu cu orice preţ, păstrează aparenţele! Mercur in aspecte şi toane bune, abia intrat în Balanță, te influenţează favorabil şi debitul verbal are volumul unui Amazon. In toata această dorinţă de afirmare a „eului”, care se exprimă, nu trebuie să pierzi din vedere să ciuleşti urechile. În cele mai multe cazuri vorbele stârnesc alte vorbe, confesiunile multe determina destainuiri şi mai şi… Dedică ziua celor dragi, familiei, prietenilor sau partenerilor apropiaţi. Căldura sufletească şi investiţiile spirituale făcute astăzi pot aduce dividente plăcute în viitor.


RAC Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce aveai de gând să faci, urmează-ţi planurile ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic. Veştile primite azi te pun pe gânduri. Dar, nu ai multe de făcut! O anumită tensiune domneşte la serviciu sau în familie, dar e bine să nu dai importanţă si să-ţi vezi liniştit de treburile tale. Pentru mulţi Raci astăzi este o zi cu frisoane. Pe unii îi ia cu rece pe la cleşti pentru că sunt în criză de timp sau au probleme sentimentale nerezolvate. Aşa că este bine să ceri ajutor de pe acum ca să nu fii refuzat mai târziu, când toată lumea intră în criză de acomodare la toamna distopiei sanitare. Care criză şi asta este o doar o copie…


LEU E greu să începi ziua de munca, greu să te motivezi. Este marți, trei ceasuri rele! Parcă nu meriţi ceea ce se întâmplă, tensiunea din jur! Personalitatea ta solară, imperială, ar dori ca toată lumea să fie veselă şi… bogată! Concentrează-ţi atenţia asupra surselor tale de venituri. Analizează, sintetizeză, decide şi controlează. Apoi apucă-te şi de muncă, dacă mai ai timp. Glumind serios: poate este vremea să-ţi diversifici activitatea, să găseşti o sursă suplimentară de venituri. Sunt o mulţime de job-uri care se potrivesc profilului tău psiho-somatic, din cele care folosesc spiritul tău integru şi cunoştiinţele solide. Încearcă, încercarea moarte n-are!


FECIOARĂ Un pic cam susceptibil, prea nervos şi uşor de ofensat. Nici nu e greu să ajungi aşa în lumea asta conflictuală şi nebună, da, ne-bună, rea adică! Dar, lângă tine sunt şi oameni de calitate! Evită pe cât posibil discuţiile în familie, sau discuţiile în contradictoriu cu partenerii şi/sau asociaţii, mai ales despre proprietăţi sau posesiuni comune. Utilizează orele de lumină pentru treburile importante pe care le ai de făcut. Nu uita că loialitatea este în zilele de astăzi lucrul cel mai scump şi marfa cea mai rară. Ia deciziile care se impun încă de dimineaţă. Poţi să finalizezi unele lucruri urgente, dacă nu importante, în a doua parte a zilei. Dacă depinde de tine nu pleca astăzi în nicio călătorie lungă!


BALANŢĂ O veste primita astăzi te fac să speri intr-o posibilă îmbunătăţirea a situaţiei sentimentale, dar nu te grăbi! Poţi să întâlneşti persoane cu interese obscure. Ia mai multe informaţii! Nu lua decizii importante, nu intra în jocul altora, impune-ţi propriile regului, dar nu juca de unul singur. Întotdeauna trebuie să existe ceva inefabil, ceva secret, o poveste interesantă. Aşa trezeşti interesul şi nu eşti uitat uşor. Cineva incearca să te abordeze direct şi să te atragă intr-o afacere cam dubioasa. Nu e genul tau si poţi să rezişti, ba chiar zâmbind! Este indicat să nu te implici emoţional atâta vreme cât este doar o problema de bani, ba mai mult, sunt doar nişte promisiuni vagi!


SCORPION De obicei, nu acorzi uşor încrederea ta. Astăzi faci o excepţie, dar stelele spun că nu o să regreţi, ai o intuiţie bună! Discuţii în contradictoriu, dar nu ridica tonul, fii logic, calm! Mai multă odihnă, mâncarea naturală şi o muzică relaxanta pot să mai reducă din oboseală cronică acutizata de o perioadă densa si agitată. Probabil ca te vei lumina mai pe seară şi îţi vei spune că noaptea este un sfetnic bun. Pentru că ceva nostalgii şi regrete tardive îţi încearcă cugetul. Trebuie să-ţi rezervi mai mult timp pentru familie, pentru cei apropiaţi. Implică-te mai mult în rezolvarea problemelor domestice lăsând la o parte încăpăţânarea şi agresivitatea nevertebratei al cărei nume îl porţi. Vei avea recompense consistente!

SAGETATOR Astăzi îţi place să ajungi în centrul atenţiei, să primeşti dovezi de admiraţie şi felicitări. Aşa îţi întăreşti încrederea în forţele proprii şi… socializezi! Laudă şi tu pe cei dragi! Concentrează-te numai pe treburile de rutină şi nu lăsa să fii deranjat. Mare atenţie la cheltuieli şi la cei care îţi propun astăzi cheltuieli. Ai intrat într-o rutină plictisitoare, zi-lumină, rutină relativ importantă pentru viitorul afacerilor, sau ceea ce munceşti. Tot ceea ce începi sau programezi astăzi pot să aducă rezultate fructoase, dar repet, trebuie să fii sigur că poţi să duci proiectul la capăt. Până la urmă este o zi 

CAPRICORN O zi de marți, ziua lui Marte, care seamănă cu altă zi de marți in care rutina activităţilor obişnuite devine monotonă şi cu o impresie ciudată de “déjà vu”. Totuşi, o impresie de schimbare! Ai nişte „pierderi”. La o verificare mai atentă poți vedea că pierderile respective nu sunt nici aşa de mari şi că nici nu te interesează pe tine personal în mod deosebit. Aşa că ia lucrurile uşor şi distrează-te pe capul şi paguba altora. Asta înseamnă că ai făcut „balanţa” fie în contabilitate, dar şi în sentimentele proprii. O seară favorabilă, mai putin in ceea ce priveste calatoriile. Stai acasă, ocupa-te de programul tau obişnuit şi stelele spun ca totul o sa fie bine.

VARSATOR Astăzi încerci să deschizi mai multe piste, subiecte, direcţii pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii tale, deci, o zi obositoare, mai ales prin aglomerarea lucrurilor de făcut. Un proiect început acum câteva zile începe să ia amploare şi îţi solicită participarea ta din ce în ce mai mult. Din punct de vedere emoţional, ai dori să-ţi discuţi problemele personale cu cineva de încredere. Vrei să araţi bine şi să te simţi bine în lume, dar nu te înduri să-ţi cumperi lucruri mai bune şi mai scumpe. Zgârcenia asta o să te coste mai mult. Este aşa de greu să te simţi bine?

PESTI Depărtează-te, fereşte-te de persoanele care caută, evident, scandal! Te enervezi şi pierzi timpul, genul acesta de indivizi nu pot fi făcuţi să gândească raţional. Totuşi, o veste bună! Nu judeca performanţele membrilor familiei tale, sau ale prietenilor. Fiecare are modul lui de a reacţiuna, fiecare este o persoană diferită de tine, având propria scară de valori şi propriile aspiraţii. Şi proprii bani! Nu aştepta foarte mult de la cei cu care te întâlneşti astăzi, mai ales pe seară, la o vorbă, sau un suc. Nu promite, la rândul tău, nimic! 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:58

COMUNA GROPNITA, JUDET IASI, sat BULBUCANI, tel/ fax 0232.414124, email: primariagropnita@gmail.com organizează licitație (etapa 2) în vederea concesionării spaţiilor din Dispensarul medical, aflate in domeniul public al comunei Gropniţa, judetul Iasi, în vederea amenajării de Cabinete medicale individuale şi Farmacie. Spațiile din Dispensarul Uman sunt identificate astfel: 3. Spaţiul nr. 3 - suprafaţă totală de 37,10 mp, situat la parterul clădirii Dispensarului medical (spaţiu de 16,55 mp-Administraţie+spaţiu de 3,75 mp-Oficiu+spaţiu de 8,80 mp-Hol+spaţiu de 4,20 mp-Depozitare+spaţiu de 3,80 mp-G.S.) 4. Spaţiul nr.4 - suprafaţa totală de 44,97 mp din care: 27,40 mp spaţii cabinete+17,57 mp spaţii comune, situat la etajul clădirii Dispensarului medical (spaţiu de 18,45mp-Camera pentru tratamente+ spaţiu de 8,95 mp-Centru personal); 5. Spaţiul nr. 5- suprafată totală de 32,47 mp din care: 14,90 mp spaţiu cabinet+17,57 spaţii comune ,situat la etajul clădirii Dispensarului medical (spaţiu 12,25 –cabinet stomatologie + 2,65 mp-Sterilizare). Concesionarea se face conform OUG nr. 57/2019 privind Codul Administrativ și Hotărârii Consiliului Local nr. 110 / 18.12.2020. Informații privind documentația de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. Documentația de atribuire se poate ridica de la sediul Primariei comunei Gropnita, Compartimentul achiziții publice. Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar este de 50 lei, se poate achita in numerar la casieria Primăriei comunei Gropnița. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 21.03.2021, ora 12:00. Ofertele se depun la sediul Primariei, data-limita de depunere a ofertelor: 26.03.2021, ora 10:00, intr- un exemplar. Data și locul la care se va desfășura ședința publică de deschidere a ofertelor: 26.03.2021, ora 11:00 la sediul Primăriei comunei Gropnița, judetul Iasi. Denumirea, adresa, numărul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Iasi, strada Elena Doamna, nr. 1A, CP 700398, tel 0232260600, fax 0332435700, email: tr-iasi-reg@just.ro
FOTO O șoferiță de 20 de ani din Suceava, surprinsă cum plimba patru copii atârnați de mașină
06/03/2021 09:57

 O soferită de 20 de ani dintr-o comună din judetul Suceava a fost amendată după ce a fost surprinsă plimband patru minori care se tineau de barele metalice exterioare ale masinii Imaginile au apărut ...

VIDEO Incendiu la Palatul Administrativ din Suceava
06/03/2021 09:53

 Un incendiu a izbucnit, sambătă dimineata, la Palatul Administrativ din Suceava, unde este sediul prefecturii judetene.   Purtătorul de cuvant al ISU Suceava, lt. Alin Găleată, a precizat ...

Numărul elevilor bolnavi de COVID este în creștere. Peste 30 de elevi și profesori au fost depistați pozitiv
06/03/2021 09:30

Cateva zeci de cadre didactice şi elevi din judeţul Iaşi au fost raportate joi şi vineri ca fiind pozitive la testarea pentru Covid-19. Astfel, 13 elevi au fost confirmaţi in total in cele două zile de c ...

„Ne dorim liniște. Niciun artist nu poate crea dacă nu are o stare de armonie interioară”
06/03/2021 09:02

  „Vin ca un domn străin, cu un gand pacificator si imi doresc să ofer o imagine bună Operei Nationale Romane Iasi. Sunt interesat să rezolvăm problemele colectivului, care să fie ...

Moșii de iarnă
06/03/2021 08:52

Mosii de iarnă este sărbătoarea populară din sambăta care precede Lăsatul Secului de Branză sau Lăsatul Secului de Carne, dedicată mortilor, mosilor si strămosilor. Mosii de iarnă, impreună cu Mosii ...

Amenzi de peste 42.000 lei aplicate de poliţiştii locali ieşeni
05/03/2021 18:00

    În urma activitătilor specifice desfăsurate, politistii locali au legitimat in ultimele zile 324 persoane, iar in urma constatărilor directe au intocmit 129 procese-verbale de constatar ...

Salubris demarează o nouă campanie de salubrizare stradală
05/03/2021 17:00

    Pană pe 10 aprilie, angajaţii Salubris vor derula activităţi de salubrizare stradală cu ocazia desfăşurării campaniei „Curăţenia de primăvară pe arterele principale ale municip ...

Creştere spectaculoasă a numărului de infectări, la Iaşi
05/03/2021 17:00

În ultimele 24 de ore, in judeţul Iaşi au fost inregistrate 157 de cazuri noi de infectare cu virusul SARS-CoV-2, in creştere faţă de ultima raportare, numărul total de infecţii de la inceputul pan ...

Studentă a UAIC, multiplă campioană la gimnastică ritmică, premiată de conducerea UAIC
05/03/2021 15:45

  Andreea Cristina VERDES, studentă in anul al II-lea la Facultatea de Educatie Fizică si Sport din cadrul Universitătii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi (UAIC), multiplă campioană national ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei