00000   socant-sotia-unu

Dimensiune font:

Lovitură imobiliară incredibilă: Universitatea de Medicină din București revendică Pădurea Bucium

| 31-07-2020 09:02

 În baza unei documentații controversate și a unei ștampile aruncate pe o cerere, reprezentanții Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila București sunt la un pas de a pune mâinile pe o avere de zeci de milioane de euro, constituită din peste 100 hectare de pădure și aproape 70 de hectare de teren arabil. Imensa suprafață este situată la marginea Iașului și face parte din pământul administrat de comuna Schitu Duca, la doar câțiva kilometri de zona rezidențială Bucium, un paradis imobiliar. Juriștii instituției de învățămînt superior medical din Capitală susțin că dețin acte și documente vechi de un secol și pot demonstra oricînd că terenul valoros de 170 de hectare a aparținut încă din vechime UMF Carol Davila București. În acest sens, aceștia pun presiune pe autotitățile ieșene ca să le fie retrocedată toată averea fabuloasă, obținînd undă verde atît din partea justiției, cît  și a BEJ Vladimir Zabolotnâi.

Primarul din Schitu Duca, Mihai Mihalache, acuză că totul nu este decît un aranjament dubios și susține că instituția de învățământ superior  medical din București nu deține nici un metru din terenul comunei.

„Ei pot  spune orice. Noi nu am identificat nici un teren care să le aparțină. Pur și simplu se uzează de o simplă ștampilă, pe o cerere. Nimeni nu a făcut până acum dovada dreptului de proprietate astfel încît propunerea mea va fi întotdeauna de invalidare”, a explicat edilul.

În replică, UMF Carol Davila București vrea să execute silit Comisia Locală de Fond Funciar Schitu-Duca, dar și Comisia Județeană pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate Privată asupra Terenurilor Iași, ultima fiind reprezentată de Instituția Prefectului Județului Iași.   

Pădurea Bucium, în pericol! O avere însumând zeci de milioane de euro de la marginea Iașului, situată la granița comunei Schitu  Duca, este în pericol de a încăpea pe mâinile bucureștenilor. Oficialii Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din Capitală revendică în justiție peste 170 de hectare de teren, din care 70 la sută reprezintă pădure, iar restul de 30 la sută reprezintă teren arabil. Terenul valoros face parte din averea comunei Schitu-Duca și este amplasată la o aruncatură de băț de zona rezidențială Bucium, un adevărat paradis imobiliar. Sub pretextul că dețin acte și documente foarte vechi de prin anii 1900, juriștii instituției de învățământ superior medical din București vor să oblige autoritățile ieșene să restituie imensa avere de la marginea orașului. Prima solicitare de restituire a fost înaintată Primariei Schitu Duca în primăvara anului 1993, aceasta fiind înregistrată în documentele instituției. Pe parcurs, funcționarii și inginerii din Schitu Duca au verificat toate actele și registrele agricole începînd din anii 50 însă nu au descoperit nici o urmă care să dovedească că pământul cu pricina ar fi aparținut în vechime bucureștenilor.

Executorul ieșean Vladimir Zabolotnâi e de partea bucureștenilor 

Cu timpul, toate solicitările venite din partea UMF Carol Davila au primit aviz negativ și au fost tratate cu indiferență atît de Comisia de Fond Funciar Schitu Duca cît și de Prefectura Iași. Totul pănă în ianuarie 2018 cînd magistrații Tribunalului Iași au admis apelul declarat de reclamanta UMF Carol Davila și au obligat Primaria din Schitu Duca dar și Comisia Județeană pentru Stabilirea Dreptului de proprietate privată asupra Terenurilor, să soluționeze cît mai repede cererea de reconstituire a dreptului de proprietate formulată de instituția de învățământ superior medical.  Mai precis, judecătorii i-au obligat pe membrii celor două comisii de fond funciar să emită o decizie în acest sens și să spună concret dacă terenul cu pricina aparține sau nu bucureștenilor. Deoarece acest lucru nu a  fost făcut, reprezentanții UMF Carol Davila nu au mai așteptat și s-au adresat direct executorului judecătoresc.  Totodată, juriștii instituției de învățământ superior medical, prin intermediul BEJ Vladimir Zabolotnâi au procedat la întocmirea unui titlu executoriu demarând rapid executararea silită. Ulterior, Judecătoria Iași a admis cererea de încuviințare a executării silite formulate de executorul Zabolotnâi, și i-a obligat pe membrii celor două comisii de fond funciar să soluționeze cît mai repede solicitarea de reconstituire a dreptului de proprietate formulat anterior de reprezentanții UMF Carol Davila.

Oficialii UMF Carol Davila susțin că dețin acte și documente valabile, vechi de un secol

În urmă cu aproape două decenii, bucureștenii au înaintat o cerere de retrocedare către Primăria Schitu Duca, susținînd că dețin acte și documente vechi din care reiese faptul că cca 170 de hectare de pădure și teren arabil, situat la marginea orașului, le aparțin. În acest sens, au solicitat reconstituirea în natură a pămîntului, ori un alt amplasament, iar în cazul în care reconstituirea proprietății nu mai este posibilă, se mulțumesc cu acordarea de despăgubiri. Pe parcurs însă, toate somațiile și demersurile bucureștenilor au fost luate în derîdere ori tratate cu indiferență, pînă cînd gluma s-a îngroșat. După prima rundă cîștigată în justiție, reprezentanții UMF Carol Davila au prins aripi și au susțiut că vor lupta pînă la capăt pentru a intra în posesdia celor 170 de hectare de teren, din care peste 100 reprezintă Pădurea Bucium. Decizia judecătorească i-a luat prin surprindere atît pe primarul comunei Schitu Duca cît și pe membrii celor două comisii de fond funciar, care s-au decis să trateze problema cu maxim interes, fiind în joc averea imensă a comunei dar și a Județului Iași. ,,Am solicitat obligarea celor două comisii de fond funciar la emiterea unei hotărîri prin care să soluționeze în mod pozitiv cererea de retrocedare, respectiv să dispună retrocedarea în natură a suprafeței revendicate. Apoi, am cerut obligarea Comisiei Locale Schitu Duca să înainteze Comisiei Județene Iași propunerea de retrocedarre în natură pe vechiul amplasament și obligarea emiterii unei hotărîri în acest sens. Mai precis, emiterea rapidă a unui titlu de proprietate. În cazul în care retrocedarea în natură nu mai este posibilă, solicităm acordarea de despăgubiri,, au precizat juriștii și avocații UMF Carol Davila București. Aceștia din urmă mai susțin că, dețin acte și documente valabile foarte vechi, de aproape un secol, care demonstrează faptul că pământul despre care se face vorbire, aparține de drept Medicinei din Capitală. Pînă în prezent însă, juriștii instituției de învățământ superior  medical din București nu au demonstrat, cu subiect și predicat, că sunt stăpînii Pădurii din Bucium.

Instituția Prefectului a contestat totul în justiție

 Nemulțumiți de cursul acestui proces, autoritățile ieșene, prin Instituția Prefectului Județului, au contestat totul în instanță și au susținut că ,,executarea silită nu se poate face decît dacă creanța este certă, lichidă și exigibilă,,. Prin urmare, executarea silită a fost pornită în mod prematur și nelegal față de Comisia Județeană pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate Privată asupra Terenurilor. În dosarul de executare nr. 552/2020 al BEJ  Vladimir Zabolotnâi a fost pusă în executare o creanță care nu este exigibilă,, se menționează în contestația semnată și parafată atît de prefectul Județului Iași, Marian Grigoraș, cît și de subprefectul Marian Tuduran. Executarea silită demarată la inițiativa UMF Carol Davila București, pe tema retrocedării celor 170 de hectare de pădure și teren arabil, prin intermediul executorului judecătoresc Zabolotnâi, l-a luat prin surprindere și pe edilul din Schitu Duca. Mihai Mihalache a spus că totul nu a fost decât un aranjament și că întreg cursul acestei s-a datorat unei bîlbîieli, unor neînțelegeri.

Mihalache: ,,UMF nu deține nici un metru de pământ. Am verificat toate registrele agricole,,

Contactat telefonic, edilul comunei Schitu-Duca, Mihai Mihalache, a avut o opinie devastatoare la adresa reprezentanților UMF Carol Davila București.

,Au vost verificate toate registrele agricole și documentele cadastrale din Primărie, din anii 50 și pînă în prezent. S-a stabilit că reclamanții nu dețin nici măcar un singur metru de pământ în Schitu Duca. Ei pot spune ce vor. Totul s-a datorat unei solicitări depuse la noi în anul 1993, acesta fiind ștampilată la repezeală de un funcționar care nu a știut ce se întîmplă. Acum reclamanții uzează de o ștampilă. A fost o bîlbîială și pentru acest lucru am dat și declarații la poliție. Pînă acum noi nu am identificat nici o palmă de pământ care să aparțină celor din București. Terenul despre care se face vorbire aparține localnicilor. Acum ce face instanța?. Ne spune nouă să ne pronunțăm cu da sau nu. Noi am spus NU. Vin ei acum, după zeci de ani, și ne zic nouă că terenul este a lor. Nu e corect și normal. Eu am trei întrebări concrete și firești către avocații și juriștii reclamanților. Unu: să facă dovada actului de proprietate autentificat pentru cele 170 de hectare pe care le solicită. Doi: să facă dovada expropierii la data respectivă, deci să ne comunice concret cînd i-ar fi expropriat Statul Român. Și întrebarea nr. 3: reclamantul (n.r.- UMF Carol Davila) să depună rapid dovada că au fost expropiați în baza Legii 1/2000 și pe Legea 10. Au termen final pînă pe  7 august 2020, ca să facă acest lucru. Propunerea mea va fi însă de invalidare pentru totdeauna,, a conchis Mihai Mihalache, primarul comunei Schitu Duca.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
ANUNT LICITATIE. SC TOPCAR SRL- in faliment, prin lichidator judiciar CII Burcoveanu Laura Mihaela, cu sediul in Iasi, str. A.Panu nr. 13-15, mezanin, telefon 0741232516, e-mail laura.burcoveanu@yahoo.ro, in dosarul 3299/99/2017, anunta scoaterea la vanzare prin licitatie publica cu strigare, la data de 29.07.2020, ora 10, la sediul lichidatorului judiciar din Iasi, strada Anastasie Panu nr. 13-15, mezanin, a bunului mobil AUTOTURISM MARCA BMW 740D BERLINA, culoare albastra, an fabricatie 2003, motorina, nr. locuri 5, capacitate cilindrica 3901 cmc, tapiterie scaune piele, stare buna de functionare. Bunul poate fi vazut in parcarea restaurantului La Castel. Valoarea pornire de licitatie - 22765 lei, fara TVA, reprezentand 100% din pretul de evaluare. Daca bunul nu va fi adjudecat, o a doua licitatie va avea loc la data de 30.07.2020 – ora 10.00, la acelasi sediu si la acelasi pret. Daca bunul nu va fi adjudecat, alte licitatii vor avea loc la 10.08.2020- ora 10.00 si la 11.08.2020 - ora 10.00, la 90% din pretul de evaluare, la valoarea de pornire de 20488,5 lei, iar ulterior la 31.08.2020- ora 10.00 si la 01.09.2020-ora 10.00, la 80% din pretul de evaluare, la valoarea de pornire de 18212 lei. Persoanele care pretind vreun drept real asupra bunului au obligatia, sub sanctiunea decaderii, sa faca dovada acestui fapt pana la data de 28.07.2020, ora 12, la sediul lichidatorului judiciar. Caietul de sarcini se poate procura de la sediul lichidatorului judiciar, in baza unei cereri prealabile formulate cu 24 de ore inainte, la pretul de 50 de lei. Garantia de participare este de 10% din valoarea de pornire. Informatii suplimentare la telefon 0741232516 sau la sediul lichidatorului judiciar.
Altarul unei biserici ortodoxe din Beirut a scăpat neatins de explozie
09/08/2020 16:54

Altarul bisericii ortodoxe St. Dimitrios din Achrafieh a supravieţuit suflului exploziei din Beirut. Naosul a fost devastat. Preotul Youil Nassif povesteşte cum a părăsit biserica, alături de copiii săi, ...

Prognoza ANM: Temperaturi peste medie în următoarele patru săptămâni
09/08/2020 16:34

Valorile termice se vor situa in jurul celor normale pentru această perioadă in aproape toate zonele ţării, uşor peste medie in regiunile sudice, iar cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare in pri ...

VIDEO Reacția MAI după acuzațiile din ultimele zile: 'Am fost ținta criticilor că poliţiştii şi jandarmii ar putea scăpa situaţia de sub control'
09/08/2020 16:31

 Purtătorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne, comisar-şef de poliţie Monica Dajbog, a transmis, duminică, mulţumiri efectivelor care au acţionat in ultimele zile pentru protejarea cetăţ ...

Ansamblul Folcloric al CJ se mută în Grădina Botanică!
09/08/2020 15:47

* evenimentele, intitulate „În grădina cu folclor”, se vor derula in zilele de sambătă rămase din această lună, pe 15, 22 si 29 august, intre orele 18:00 si 20:00, in Amfiteatrul Auditor ...

Beat la volan și fără permis, a uitat de prioritatea pe stradă
09/08/2020 14:12

 Un sofer care a urcat beat la volan era pe punctul de a provoca o tragedie pe DJ 281, in comuna Scobinţi, unde nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare care circulă regulamentar.. În ...

COVID-19 - record de internări la Iaşi
09/08/2020 13:25

  În doar o singură zi la Iaşi au fost internate 69 de persoane infectate cu COVID-19.  Conform datelor oferite de Institutul Naţional de Sănătate Publică, pană astăzi, pe teritori ...

FISH FOOD NIGHT la Mamma Mia
09/08/2020 13:20

 Rafinament, creativitate, originalitate.  Seara caldă de vară, nisip ud, valuri reci, soare tarziu, briza mării... Vino alături de noi, pe terasa Gulliver si lasă-te purtat cu gandul la vacant ...

Tânăr din Iaşi, înecat pe Litoral
09/08/2020 13:13

 Un tanăr din judeţul Iaşi a murit in timp ce se afla in vacanţă pe litoral. Bărbatul de 20 de ani se afla in vacanţă in staţiunea Olimp. „Un echipaj de prim ajutor smurd B si un echipa ...

Report de peste 8,87 milioane de lei la Joker şi de peste 6,64 de milioane de lei la 6/49
09/08/2020 12:58

 Un report de peste 8,87 milioane de lei (peste 1,83 milioane de euro) se inregistrează la categoria I a jocului Joker, pentru tragerile loto care au loc duminică, informează Loteria Romană. La catego ...

Fratele lui Emi Pian a rupt tăcerea
09/08/2020 12:39

"Vrem să se facă dreptate! Au scos cutitele s l-au tăiat. Cand am ajuns acolo (n.r. - la locul crimei), fratele nostru era mort. Asta s-a intamplat. Noi, familia asta Pian, suntem intr-adevăr foarte mu ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!