Mâncare cu gust de „altădată”
Dimensiune font:
O cunoscută carmangerie din Botoşani are o întreagă gamă de preparate din carne fără E-uri.
Totul a început cu primii cremwurşti doar din carne, fără aditivi, făcuţi de una dintre carmangeriile cu tradiţie de aproape 30 de ani, pentru a putea fi mâncaţi fără probleme de copii. Apoi, ca urmare a cererii crescute a localnicilor pentru produse naturale, au apărut cabanosul, şunca, baconul şi pastrama fără E-uri, iar înaintea Sărbătorilor Pascale din 2019 carmangeria a adus în faţa botoşănenilor şi cârnaţii la satâr, rulada de pui şi burgerii de vită şi pui. Un produs special pentru această perioadă este şi drobul făcut doar din carne de porc, de vită şi mirodenii.
Practic, noile produse din categoria fără E-uri produse la Botoşani au menirea de a satisface atât gustul părinţilor, cât şi cel al copiilor pentru că adulţii savurează un cârnat la satâr, cu bucăţi de carne tăiate mare, cu satârul, în timp ce copiii sunt amatori de burgeri şi de sandvişuri cu ruladă.
Cristina Breşug este managerul carmangeriei şi spune că toată gama de produse fără E-uri este făcută cu gândul la copii, în primul rând.
„Orice părinte se gândeşte ce să cumpere pentru copii care să placă acestora, dar să fie şi sănătos şi atunci am dezvoltat toată gama de Produse altfel, iar de două săptămâni avem cârnaţii la satâr, dar şi rulada din pui, iar burgerii de vită şi de pui sunt în galantarele noastre pentru că tinerii sunt mari amatori de hamburgeri. Avem două tipuri de carne pentru burgeri, de vită şi de pui, fără niciun aditiv, fără niciun E, doar carne şi mirodenii naturale pentru gust”, a declarat Cristina Breşug.
Alina CALINIUC
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau