Platforma modernă multibrand Sportano – cum va schimba industria sportului?

Untitled

Dimensiune font:

| 18-08-2022 10:19

Lipsa timpului, sălile de sport supraaglomerate sau distanța prea mare până la sală: aceste aspecte nu înseamnă că trebuie să renunți la activitatea fizică și antrenamentele de fitness. Exercițiile fizice pot fi efectuate cu succes și acasă, iar echipamentele de înaltă calitate și asistența în selecția acestora sunt oferite de noul magazin Sportano.

Toată lumea știe cât de importantă este activitatea fizică regulată, dar în ciuda voinței puternice și a bunelor intenții, nu este întotdeauna posibil să găsești timp pentru asta. Și totuși, organizarea unei săli de sport acasă este extrem de simplă în ziua de azi. Mulți producători oferă dispozitive și accesorii care, datorită dimensiunilor lor compacte și posibilității de pliere, se vor dovedi potrivite chiar și în apartamentele mici.

Echipamente cardio – ce oferă platforma Sportano?

Sportano.ro este un magazin online modern care oferă o selecție de îmbrăcăminte și echipamente sportive de top. Fiind un multibrand, oferă o selecție largă de produse de la mărci de renume din întreaga lume. Acest magazin sport este creat de oameni cu pasiune, specialiștii în comerțul electronic ce se concentrează mereu pe inovație și soluții moderne. Cumpărăturile în acest loc ar trebui să fie pură plăcere și să aducă satisfacție din alegerile foarte bune. La rândul lor, experții din departamentul de relații cu clienții sunt disponibili pentru a ajuta în orice problemă. Sunt la îndemâna tuturor – începători, dar și profesioniști care caută o modalitate de a-și dezvolta interesele și de a-și duce activitatea la un alt nivel, mai înalt. Este suficient să suni la un număr de telefon sau să trimiți un e-mail, să îți descrii așteptările și cerințele, iar specialistul desemnat pentru o anumită categorie va răspunde cuprinzător la fiecare problemă. Datorită acestui fapt, procesul de alegere a echipamentelor sau a îmbrăcămintei potrivite va fi simplu și rapid.

 

Misiunea Sportano este mai mult decât furnizarea de produse de înaltă calitate. Este promovarea unui stil de viață sportiv, precum și sprijinirea și motivarea tuturor persoanelor care au decis să aibă grijă de starea, sănătatea și viitorul lor.

Ce găsești în oferta Sportano?

Specialiștii din magazinul Sportano știu bine că voința și dorința nu sunt întotdeauna suficiente pentru a merge regulat la antrenamente în săli de sport. De aceea au pregătit o ofertă de echipamente care vor funcționa și în propria ta casă. Sortimentul Sportano include, printre altele, haltere de diferite greutăți care oferă multe posibilități și tipuri de antrenament. O alegere bună vor fi și benzile speciale de rezistență, care, datorită designului lor modern, îți permit să implementezi orice planuri de exerciții legate de modelarea siluetei sau de îmbunătățirea abilităților motorii ale corpului. Calitatea este garantată de mărcile globale: HMS, THORN FIT și Schildkröt.

Iubitorii de yoga și de exerciții de relaxare vor găsi și ei o selecție specială de produse. Magazinul sport oferă o gamă largă de ținute profesionale de la Joy in me, sau foarte popularele covorașe Yoga Design Lab, din plută naturală și decorate cu modele orientale. De asemenea, merită să alegi role de diferite forme și grade de duritate, care îți vor permite să îți masezi mușchii și să scapi de tensiunea acumulată.

Oxigenarea intensivă, antrenamentul aerobic și cardio vor fi garantate de benzile de alergare, bicicletele și antrenamentele cross în versiunea pentru acasă. Producători de renume precum Kettler,  Matrix, Nautilus, Spokey sau Technogym furnizează de ani de zile echipamente dotate cu tehnologii moderne cunoscute din cele mai bune săli de sport, care în același timp ocupă puțin spațiu, permițând asamblarea rapidă, transportul și depozitarea ușoară. Reglarea poziției scaunului și a înălțimii volanului, cadrele solide din oțel, suporturile pentru tabletă sau smartphone îți permit să ajustezi dispozitivele la înălțimea ta, preferințele individuale și implementarea multor programe de antrenament. De asemenea, asculți muzica preferată sau folosești multimedia în timpul exercițiilor fizice. Și toate acestea fără a pleca de acasă!

 

Confortul și plăcerea echipamentelor sport

Datorită ofertei magazinului de sport Sportano, nimic nu îți stă în cale să-ți organizezi propria sală de sport sau mini studio pentru a-ți face exerciții în propria casă. Înainte de primele cumpărături, merită să te abonezi la newsletter-ul special Sportano. Abonații magazinului sport primesc în mod regulat acces la produse noi, oferte unice și reduceri atractive

Magazinul online Sportano oferă și metode de plată convenabile și sigure (ramburs la livrare, Visa și Mastercard, PayU, G Pay, precum și numerar la livrare) și 30 de zile pentru returnarea produselor.

Datorită magazinului Sportano, nu vei mai avea nicio scuză pentru lipsa antrenamentelor fizice, căci aici vei găsi toate echipamentele necesare pentru dotarea unei săli de sport proprii!

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

23:59

 

Lichidatorul judiciar desemnat prin Ȋncheierea nr. 40/18 noiembrie 2022, pronunţată de Tribunalul Vaslui, Secţia Civilă, în dosarul nr. 2183/89/2022, privind debitoarea S.C. PADINCOM S.R.L. Vaslui, având C.U.I. 16445021, sediul social în mun. Vaslui, str. Căpitan Filote Claudiu, bl. 448, sc. A, et. 3, ap. 15, jud. Vaslui, număr de ordine în registrul comerţului J37/358/2004, notifică deschiderea procedurii simplificate de faliment, conform Legii privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă. Termenul limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor este de 23.12.2022. În temeiul art. 114 din Legea privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, nedepunerea cererii de admitere a creanţei până la termenul menţionat atrage decăderea din drepturi privind creanţa/creanţele deţinute împotriva debitoarei. Termenul limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor este 19.01.2023. Termenul pentru soluţionarea eventualelor contestaţii şi pentru afişarea tabelului definitiv al creanţelor este 03.02.2023. Se convoacǎ prima Adunare a creditorilor în data de 23.01.2023, ora 1200 la sediul lichidatorului judiciar situat în mun. Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, jud. Vaslui, având următoarea ordine de zi: 1. desemnarea comitetului creditorilor şi a preşedintelui acestuia; 2. confirmarea lichidatorului judiciar şi a onorariului, 3. probleme diverse. Relaţii la lichidatorul judiciar ESTCONSULT I.P.U.R.L. Huşi, tel. 0335/566.035, 0727/850.575.
ALFA & OMEGA INSOLV IPURL, lichidator judiciar al debitoarei SONIC MEDIA S.R.L.–societate in faliment, dosar nr. 3173/103/2014 aflat pe rolul Tribunalului Neamt-Sectia II civila, de contencios administrativ si fiscal, in temeiul dispozitiilor Legii nr.85/2014, vinde prin licitatie publica cu strigare bunuri mobile – Pret de pornire 40% din valoarea de piata stabilita prin Raportul de evaluare nr. 169/10.10.2018. Licitatiiile vor avea loc in zilele de 15,22,29.12.2022 respectiv 05.01.2023 ora 10.00, la biroul lichidatorului judiciar din Mun. Iasi, Str. Maior Popescu Eremia nr. 1, Parter, Birou nr. 1, Jud. Iasi, putand participa orice persoana fizica sau juridica care va depune o oferta care va contine: cerere de participare la licitatie; dovada achitarii taxei de participare de 100 lei, fara TVA; dovada achitarii cautiunii de 10% din pretul de pornire al licitatiei, suma care se va achita in contul colector RO10PIRB2400776376001000 deschis pe numele debitoarei la First Bank; actele de identificare a persoanei juridice/fizice, imputernicire pentru persoana care reprezinta societatea cu mentiunea ca are mandat de a licita indiferent de suma, stampila. Taxa de participare se va achita in contul deschis pe numele lichidatorului judiciar la First Bank. Ofertele se vor depune la biroul lichidatorului judiciar, cel tarziu cu 1 zi lucratoare inainte de ziua licitatiei, pana la ora 16.00. Ofertantii care se inscriu la licitatie, dar nu participa, pierd toate sumele avansate in vederea participarii la licitatie. Neplata pretului in termenul stabilit de 30 zile calendaristice de la data licitatiei, duce la pierderea sumelor avansate pentru achizitionarea bunurilor, care vor fi scoase din nou la vanzare in sarcina cumparatorului. Oricine pretinde vreun drept asupra bunurilor scoase la vanzare, sub sanctiunea decaderii, se va adresa lichidatorului judiciar si va face dovada pana in ziua licitatei. Informatii suplimentare la biroul lichidatorului judiciar sau la tel:0744520508, 0744994490; fax:0332814773, e-mail: alfa.omega.insolv@gmail.com.
Cine sunt cei mai valoroși jucători de la Campionatul Mondial
06/12/2022 14:31

 Campionatul Mondial de fotbal din Qatar este cel mai important eveniment sportiv al anului, fără urmă de indoială. Aceasta este marea scenă a fotbalului mondial si toată lumea care participă vrea s ...

Vrei să achiziționezi un laptop second-hand? Ghidează-te după acești parametri și vei face alegerea corectă
06/12/2022 13:49

  Merită să cumperi un laptop uzat sau este mai indicat să achizitionezi unul nou? O intrebare pe care si-o pun multi si care merită un răspuns simplu. Acest ghid este destinat celor care au putine ...

Dinții ar putea crește din nou, iar cercetătorii au găsit soluția
06/12/2022 12:00

Dintii falsi ar putea deveni ceva de domeniul trecutului datorită descoperirii unui anticorp care stimulează regenerarea dintilor pierduti. Prin inhibarea actiunii unei gene numite USAG-1, anticorpul impuls ...

Greșeli pe care le faceți când îngrijiți o mușcată: din cauza lor planta nu va înflori
06/12/2022 11:20

Uneori, pentru ca muscata să inflorească, nu este necesar să o hrăniti cu diverse ingrăsăminte, ci si să o udati intens. Greseli pe care le faceti cand ingrijiti o muscată, din cauza lor planta nu va ...

Ce sunt eunucii?
06/12/2022 10:44

Istoria omenirii este plină de povesti si intamplări greu de imaginat in ziua de astăzi. Cărtile si cinematografia ne ajută să ne amintim de lucruri petrecute in trecut, pentru a constientiza cat de imp ...

TuningRo - Partenerul tău de încredere care îți oferă accesorii auto de top pentru mașina ta
05/12/2022 14:39

Sursa: Freepik.com TuningRo reprezintă partenerul potrivit pentru orice modificări auto pe care doresti să le efectuezi asupra masinii tale. De la covorase si huse pentru scaun pană la filtre sau lumini, a ...

”Durerea este inevitabilă, suferința este opțională”: Fraze budiste care îți vor schimba viața
02/12/2022 20:30

Multi oameni preferă să definească budismul mai mult ca o psihologie a vietii decat o religie. Budismul este una dintre cele mai vechi religii practicată si astăzi de aproximativ 200 de milioane de oamen ...

Tehnici de armonizare celulară
02/12/2022 13:14

  Se vorbeste mult despre medicină energetică, iar de ceva vreme au apărut si notiuni precum nutritia energetic sau chiar cosmetica energetică. Se stie că energetica subtilă descrie pentru corpul um ...

 Cum se alege corect echipamentul de vânătoare?
02/12/2022 11:53

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/vrJeY7-8aIE Vanătoarea este o pasiune comună a multor persoane si este foarte important ca fiecare vanător să isi aleagă corect echipamentul pentru a fi evitate pr ...

Beneficiile hidratării pe timp de iarnă
01/12/2022 12:45

Hidratarea este la fel de importantă si iarna, ca si vara. Diferenta este că vara e mai usor să ne dăm seama că trebuie să bem lichide, din cauza temperaturilor ridicate. În timpul verii, cand temp ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei