Alegerile au trecut, speranţele rezistă!

1alegeri1

Dimensiune font:

| 28-05-2019 00:00

Duminică, la Iaşi, după un scrutin electoral care a doborât recordurile de prezenţă la vot înregistrate în ultimul deceniu (43,75 la sută), speranţele au renăscut pe scena politică locală. Iar bucuria majorităţii celor care au participat la vot a fost cu atât mai mare cu cât rezultatele au adus în prim-plan, din nou, posibilitatea unei reale schimbări nu doar în plan politic, ci şi socio-economic.

Pe lângă bucuria învingătorilor – logică şi destul de rezervată, printre politicienii ieşeni ai actualei puteri şi-au făcut loc şi unele voci care incriminează metodele folosite de conducerea formaţiunii pentru acest scrutin, catalogându-le drept falimentare.

Costel Alexe: „Votul din 26 mai este un reper într-o ţară cu o democraţie fragilă şi influenţabilă”

Potrivit ultimelor rezultate, PNL este partidul care va trimite cei mai mulţi membri în Parlamentul European, după ce a obţinut la alegerile din 26 mai aproape 27% din voturile românilor. La procentul de 26.97%, care înseamnă peste 2,4 milioane de voturi, liberalii şi-au adjudecat cel puţin 10 mandate de europarlamentari, dacă punem la calcul şi voturile care vor fi redistribuite de la cei care nu au trecut pragul electoral. Astfel, PNL îi va trimite în Parlamentul European pe Rareş Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Mureşan, Vasile Blaga, Adina Vălean, Daniel Buda, Dan Motreanu, Gheorghe Falcă, Cristian Buşoi şi Marian-Jean Marinescu. La alegerile din 2014, liberalii au obţinut un scor modest de (15%), şi au trimis în Parlamentul European doar 6 oameni. „Mă bucur şi sunt mândru că pe 26 mai România a spus, printr-un vot covârşitor, stop corupţiei, iar ieşenii au contribuit masiv la moţiunea populară împotriva celei mai toxice guvernări! Votul din 26 mai este o bornă în istoria României, este un reper pentru trecut, prezent şi viitor într-o ţară cu o democraţie fragilă şi influenţabilă”, a spus Costel Alexe, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL.

Dan Lungu: „Diaspora şi satul românesc sunt capabile de surprize şi mai mari”

Cei din Alianţa 2020 USR PLUS, surpriza de proporţii a acestui scrutin europarlamentar, îi vor trimite în Parlamentul European pe Dacian Cioloş, Cristian Ghinea, Dragoş Pîslaru, Clotilde Armand, Dragoş Tudorache, Nicolae Ştefănuţ, Vlad-Marius Botoş şi Ramona Strugariu. Primul sub linie şi aici este juristul USR Vlad Gheorghe, al nouălea pe lista Alianţei 2020. „O mobilizare exemplară şi un procent impresionant. Lucrurile sunt clare: oamenii sunt sătui de corupţie şi de confiscarea statului şi justiţiei de către personaje îndoielnice, certate cu legea. Lumea vrea schimbare. Ca o noutate, valul indignării din diaspora a ajuns, prin reţele de rudenie, şi în satele din Moldova, astfel încât PSD se află la un minim istoric. Diaspora şi satul românesc sunt capabile în viitorul apropiat de surprize şi mai mari. Analiştii bănuiau o spirală a tăcerii, dar iată că avem de-a face cu o spirală a indignării, responsabilităţii şi entuziasmului. Scorul obţinut de USR PLUS Iaşi înseamnă o responsabilitate uriaşă. Noi ne păstrăm atitudinea corectă şi continuăm extinderea filialelor în judeţ, pentru că ruralul este la fel de important pentru noi ca şi mediul urban. De asemenea, pregătim în continuare proiecte şi soluţii, precum şi resurse umane pentru a ocupa cu competenţă şi maturitate locuri de consilieri şi primari. Ne pregătim serios pentru alegerile locale de anul viitor”, a declarat Dan Lungu, senator USR de Iaşi.

Silviu Macovei: „Strategia pe care partidul a îmbrăţişat-o, falimentară”

În clasamentul voturilor obţinute la alegerile de duminică, liberalii sunt urmaţi de PSD şi USR PLUS, cu o distanţă foarte mică între ele, astfel că formaţiunea clasată pe locul doi este cel mai probabil să obţină 8 posturi de europarlamentar, la egalitate cu cea de pe locul trei. Europarlamentarii social-democraţi vor fi, cel mai probabil, Rovana Plumb, Carmen Avram, Claudiu Manda, Cristian Terheş, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru şi Dragoş Benea. Primul sub linie este fostul ministru al Afacerilor Europene Victor Negrescu, dar el va intra în Parlamentul European doar în eventualitatea retragerii cuiva deja ales. La alegerile din 2014, PSD a trimis în legislativul european nu mai puţin de 16 oameni, după ce obţinuse un scor istoric, de peste 37%. „Orice am spune, rezultatul PSD la aceste alegeri este unul dezastruos şi trebuie să ne asumăm acest lucru. Cred că strategia pe care partidul, de la centru, a îmbrăţişat-o s-a dovedit falimentară. Depărtarea de electoratul nostru, radicalizarea discursului contra Uniunii Europene şi strategia de comunicare agresivă sunt cauzele clare pentru acest eşec. Sunt alte generaţii de români acum, iar succesul economic şi salariile crescute nu mai sunt suficiente. Oamenii ne-au arătat că vor decenţă în discurs, apartenenţă la Uniunea Europeană, calm şi echilibru pe scena politică. De asta ne-au votat în 2016, iar conducerea actuală s-a depărtat de acest deziderat al românilor.
Pentru a supravieţui pe scena politică, PSD are nevoie să se întoarcă la social democraţia adevărată, moderată şi puternic argumentată ideologic. În caz contrar, PSD va pierde toate alegerile următoare. Vom pierde pe mâna noastră, cu toate atuurile guvernării, ale preşedinţiei Consiliului European, ale creşterii economice. Este nevoie de un suflu complet nou, să nu ne îmbătăm cu apă rece!
Pentru Iaşi este şi o veste foarte bună: medicul Tudor Ciuhodaru ne va reprezenta în Parlamentul European. Vom avea un europarlamentar ieşean, cu siguranţă! Am încredere că se va bate acolo pentru ca regiunea Nord Est şi judeţul nostru, în special, să capete vizibilitatea şi importanţa pe care o merită. Dar el nu poate fi singur acolo, are nevoie şi de un partid puternic, reîmprospătat”
, a spus Silviu Macovei, deputat PSD de Iaşi.

Varujan Vosganian: „Fruntea sus, capul pe umeri şi mergem înainte”

Partidul lui Dragnea a scăzut sub minimul istoric înregistrat la europarlamentarele din 2007, în timp ce ALDE e marele perdant, sub pragul electoral. „Am mai trecut prin asta. Îmi amintesc, în anul 2000, la alegerile parlamentare, când PSD a luat 45% şi PRM 25%. Iar Uniunea Forţelor de Dreapta, partidul pe care îl conduceam, aliat cu PNT-cd, nu a intrat în Parlament. Acum avem PNL, fără forţa PSD de odinioară, şi USR la fel de liber în exprimări precum PRM de odinioară. Aşadar, fruntea sus, capul pe umeri şi mergem înainte”, a precizat Varujan Vosganian, preşedintele ALDE Iaşi.

Alin Aivănoaei: „Speranţe pentru un viitor mai bun”

Celelalte formaţiuni care au trecut pragul electoral – PRO România, PMP şi UDMR, vor trimite la Bruxelles şi Strasbourg câte doi europarlamentari: PRO România – Mihai Tudose (prin retragerea lui Victor Ponta) şi Corina Creţu, PMP – Traian Băsescu şi Eugen Tomac, iar UDMR –Iuliu Winkler şi Lorant-Gyorgy Vincze.

Alin Aivănoaei, preşedintele organizaţiei municipale a PMP, i-a asigurat pe ieşeni, atât pe cei care au votat PMP, cât şi pe cei care au avut alte opţiuni de vot, „că îi respectă în aceeaşi măsură şi că va face tot ce îi stă în putinţă pentru a promova şi susţine proiectele de dezvoltare necesare pentru zona Moldovei. „Ne unesc multe lucruri, dar cel mai important este faptul că, indiferent de preferinţele politice, avem cu toţii aceleaşi speranţe pentru un viitor mai bun. Dorim să vă răsplătim încrederea în noi, în echipa noastră şi în proiectele pe care le avem împreună. Votul dumneavoastră ne obligă să fim mai responsabili şi mult mai prezenţi în viaţa administrativă a Iaşului. Un mare mulţumesc transmit echipei de campanie, membrilor noştri de partid, voluntarilor, simpatizanţilor şi tuturor celor implicaţi, oameni care m-au sprijinit şi mi-au fost alături în toată această perioadă”, a afirmat Alin Aivănoaei, preşedintele organizaţiei municipale a PMP.

Mircea Manolache: „Nu te poţi bate nici cu sistemul, nici cu politicienii decât la alegeri”

În ceea ce îi priveşte pe Ilie Năstase şi Anghel Iordănescu, care au participat la alegerile pentru Parlamentul European din partea UNPR, aceştia au eşuat în tentativa de a deveni europarlamentari. Partidul condus de Gabriel Oprea este în grupul partidelor care au obţinut în total 3,7% din totalul voturilor la alegerile de duminică, rezultat care nu permite UNPR să trimită vreun om la Bruxelles.

Mircea Manolache, preşedintele UNPR Iaşi, referindu-se la rezultatele Alianţei USR PLUS, care a obţinut cele mai multe voturi atât în municipiul Iaşi, cât şi în judeţ, a spus că: „nu se putea ca USR să obţină un asemenea scor, dacă nu exista nemulţumirea cetăţenilor faţă de PSD”. „Această sfidare faţă de justiţie, încălcând toate drepturile legale şi ilegale, au adus un număr de cetăţeni mare la vot. Era de aşteptat ca oamenii să-şi exprime nemulţumirea faţă de Guvern. Nu te poţi bate nici cu sistemul, nici cu politicienii decât la alegeri, când poţi să-ţi exprimi votul şi să îi sancţionezi dur pe cei care au greşit”, a declarat Manolache.

Gregoriana Tudoran: „Lupta noastră continuă!”

De remarcat şi scorul candidatului independent Gregoriana Tudoran (3,9% la nivelul judeţului, 5,6% în municipiu), care nu au fost suficiente voturi pentru a trece pragul electoral, dar au fost de ajuns „pentru a speria clasa politică nereformată, care încă mai speră să-i amăgească pe moldoveni”. „Vă mulţumim tuturor celor care ne-aţi susţinut şi credeţi în puterea noastră de a forţa autorităţile să realizeze proiectele autostrăzilor în Moldova şi nu numai. Cele aproximativ 100.000 de voturi ale voastre pentru candidatul independent Gregoriana Tudoran înseamnă enorm pentru noi toţi şi este cel mai important semnal pe care îl dăm acum partidelor politice care au batjocorit întotdeauna Moldova. Nu au fost suficiente voturi pentru a trece pragul electoral, dar sunt de ajuns pentru a speria clasa politică nereformată, care încă mai speră să-i amăgească pe moldoveni şi nu numai. Fiecare vot acordat Gregorianei Tudoran este, fără dubii, unul câştigat cu demnitate de toţi alegătorii, care au înţeles că România nu se poate dezvolta fără infrastructura promisă de absolut toate partidele care au împărţit promisiuni deşarte în fiecare campanie electorală. Aşadar, un candidat independent, venit din rândul oamenilor simpli, care reprezintă cu adevărat societatea civilă care urmăreşte proiecte concrete, poate fi o mare surpriză nedorită de către politicieni. Este adevărat, timpul scurt şi lipsa unui buget de partid în campania electorală (care nu a făcut posibilă expunerea suficientă în mass-media, pentru prezentarea întregii oferte electorale în faţa alegătorilor, asemenea partidelor politice), au contat ieri, la vot. Dar susţinerea a peste 100.000 de români care au votat şi a altor zeci de mii care nu au putut să-şi exercite acest drept constituţional, trebuie să-i pună în mod serios pe gânduri pe actorii politici din România. Suntem convinşi că rezultatul alegerilor a fost influenţat într-o măsură importantă şi de munca societăţii civile din Moldova din ultimii doi ani, care a introdus pe agenda naţională problemele grave ale regiunii noastre şi ale întregii ţări: infrastructura rutieră! Lupta noastră continuă! Nu vom renunţa până ce politicienii nu fac ceea ce trebuia de prea mulţi ani: autostrăzile A8 şi A7”, a spus Gregoriana Tudoran.

George Simion: „Curentul predominant a fost altul!”

Candidatul independent George Simion a reuşit să aibă mai multe procente decât PSD la votul din diaspora, adunând aproximativ 120.000 de voturi. Sunt voturi importante care reprezintă aproximativ 1,27% din opţiunile de vot ale românilor, însă nu au fost suficiente pentru a-i asigura acestuia accesul în Parlamentul European.
„Am obţinut aproximativ 120 mii voturi după malaxorul secţiilor de votare, rezultat final: locul 9 pe intern şi 4 pe românii din afara graniţelor. E rezultatul pentru un singur om care are acum, oficial, 120.000 de oameni care i-au acordat încrederea. Din păcate, insuficient pentru un mandat de europarlamentar. Acesta este şi numărul de voturi la care ne şi aşteptam să le primim sigur. Curentul predominant a fost altul! Aşa cum am promis, nu abandonez”, a spus George Simion. Florentina SANDU

Rezultatele finale ale votului la nivelul judeţului Iaşi

Total voturi valabil exprimate – 328.367, în 746 secţii votare

1. USR – 88.190 voturi (26.8%)

2. PNL 83.947 voturi (25.5%)

3. PSD - 67.243 voturi (20.4%)

4. PRO România - 21.508 voturi (6.5%)

5. PMP - 19.362 voturi (5.89%)

6. Gregoriana Tudoran - 13.008 voturi (3.96%)

7. ALDE - 11.117 voturi (3.38%)

8. George Simion - 5.827 voturi (1.77%)

9. Peter Costea - 4.037 voturi (1.22%)

10. UNPR - 3.435 voturi (1.04%)

11. PRODEMO - 3.185 voturi (0.96%)

12. UDMR - 2.033 voturi (0.61%)

13. PRU - 1.869 voturi (0.56%)

14. PSR - 1.664 voturi(0.50%)

15. PSDI - 1.150 voturi (0.35%)

16. BUN - 792 voturi (0.24%)

Rezultate finale alegeri europarlamentare în municipiul Iaşi

1. USR - 60.332 voturi (37,23%)

2. PNL - 30.134 voturi (18,59%)

3. PSD - 24.284 voturi (14,98%)

4. PRO România – 10.953 voturi (6,76%)

5. PMP - 10.038 voturi (6,19%)

6. Gregoriana Tudoran – 9.082 voturi (5,6%)

7. ALDE – 4.962 voturi (3,06%)

8. George Simion – 3.760 (2,32%)

9. Peter Costea – 2.337 voturi (1,44%)

10. PRO DEMO – 1.850 voturi (1,14)

11. UNPR – 1.377 voturi (0,84%)

12. UDMR - 536 voturi (0,33%)

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Anunț URIAȘ făcut în ședința de guvern: 500.000 de laptopuri și tablete pentru autoritățile locale
14/08/2020 18:29

Raluca Turcan a anuntat că jumătate de milion de tabelte si laptopuri vor fi cumpărate, din fonduri europene, pentru autoritătile locale, iar din 50 de milioane de euro se vor cumpăra produse de igienă. T ...

ALERTĂ - Rusia AMENINȚĂ în mod DIRECT România: 'Vor exista consecințe!'
14/08/2020 12:44

 Purtătoarea de cuvant a Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova, a criticat in briefingul de presă de joi planurile SUA privind desfăşurarea in Romania a unei părţi din unităţile militar ...

Decizie de ULTIMĂ ORĂ: programul teraselor se PRELUNGEȘTE până la ora 24
14/08/2020 11:51

Terasele din Romania vor fi deschise pană la ora 24. Este anuntul de ultimă oră făcut de premierul Ludovic Orban. Decizia de a inchide terasele la ora 23 nu are niciun fundament stiintific, au avertizat mai ...

Ludovic Orban ANUNȚĂ că adoptă rectificarea bugetară: Consiliul Economic şi Social a fost convocat pentru a da avizul. Avizul CES e unul consultativ
14/08/2020 11:49

Guvrnul e decis să adopte pe repede inainte rectificarea bugetară. Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, că a fost convocat Consiliul Economic şi Social pentru avizul asupra rectificării bugetare, ia ...

Florin Cîţu, uimit de suma cu care românii au împrumutat statul: Sincer, m-a surprins succesul; vom continua programul Fidelis
14/08/2020 07:44

Emisiunea de titluri de stat pentru populaţie va continua şi in 2021, fiind posibil ca şi in acest an să mai fie realizată incă o astfel de emisiune, a anunţat joi ministrul Finanţelor, Florin Ciţu, me ...

Dezvăluirile care cutremură Poliția Capitalei: Clanurile mafiote din Capitală au oameni infiltrați în politică și poliție
14/08/2020 00:29

Andrei Marius, şeful Serviciului Grupuri Infracţionale Violente - structură special creată in Poliţia Capitalei pentru a documenta activitatea interlopilor, a declarat intr-un interviu pentru Digi24 că, a ...

Tudose DESFIINŢEAZĂ guvernarea PNL: Penibilă şi sinistră bâlbâială!
13/08/2020 13:03

Mihai Tudose transmite un mesaj critic la adresa guvernării liberale. "Semaforul cu cinci culori.. toate galbene! De la viata in pesteri si pană in cruda realitate contemporană, Seful de trib pe atunc ...

Operațiunea MASCA - Miroase a TUN la Guvern: un milion de măști, cumpărate de 4 ori mai scump
13/08/2020 12:46

La Guvern se simte miros de ”tun”. Operatiunea ”MASCA” ne aduce in fată o realitate frapantă: Guvernul Romaniei cumpără măsti de 4 ori mai scumpe decat pretul pietei.   La da ...

BREAKING - Vot în anumite intervale orare pentru persoanele de peste 65 de ani: Scenariu de lucru în Raportul depus de Ludovic Orban în Parlament / DOCUMENT
12/08/2020 14:36

În raportul inaintat Parlamentului de către premierul Ludovic Orban, cu privire la măsurile prevăzute pentru inceperea noului an scolar si desfăsurarea alegerilor locale, se arată că „pentru p ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!