1alegeri1

Dimensiune font:

Alegerile au trecut, speranţele rezistă!

| 28-05-2019 00:00

Duminică, la Iaşi, după un scrutin electoral care a doborât recordurile de prezenţă la vot înregistrate în ultimul deceniu (43,75 la sută), speranţele au renăscut pe scena politică locală. Iar bucuria majorităţii celor care au participat la vot a fost cu atât mai mare cu cât rezultatele au adus în prim-plan, din nou, posibilitatea unei reale schimbări nu doar în plan politic, ci şi socio-economic.

Pe lângă bucuria învingătorilor – logică şi destul de rezervată, printre politicienii ieşeni ai actualei puteri şi-au făcut loc şi unele voci care incriminează metodele folosite de conducerea formaţiunii pentru acest scrutin, catalogându-le drept falimentare.

Costel Alexe: „Votul din 26 mai este un reper într-o ţară cu o democraţie fragilă şi influenţabilă”

Potrivit ultimelor rezultate, PNL este partidul care va trimite cei mai mulţi membri în Parlamentul European, după ce a obţinut la alegerile din 26 mai aproape 27% din voturile românilor. La procentul de 26.97%, care înseamnă peste 2,4 milioane de voturi, liberalii şi-au adjudecat cel puţin 10 mandate de europarlamentari, dacă punem la calcul şi voturile care vor fi redistribuite de la cei care nu au trecut pragul electoral. Astfel, PNL îi va trimite în Parlamentul European pe Rareş Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Mureşan, Vasile Blaga, Adina Vălean, Daniel Buda, Dan Motreanu, Gheorghe Falcă, Cristian Buşoi şi Marian-Jean Marinescu. La alegerile din 2014, liberalii au obţinut un scor modest de (15%), şi au trimis în Parlamentul European doar 6 oameni. „Mă bucur şi sunt mândru că pe 26 mai România a spus, printr-un vot covârşitor, stop corupţiei, iar ieşenii au contribuit masiv la moţiunea populară împotriva celei mai toxice guvernări! Votul din 26 mai este o bornă în istoria României, este un reper pentru trecut, prezent şi viitor într-o ţară cu o democraţie fragilă şi influenţabilă”, a spus Costel Alexe, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL.

Dan Lungu: „Diaspora şi satul românesc sunt capabile de surprize şi mai mari”

Cei din Alianţa 2020 USR PLUS, surpriza de proporţii a acestui scrutin europarlamentar, îi vor trimite în Parlamentul European pe Dacian Cioloş, Cristian Ghinea, Dragoş Pîslaru, Clotilde Armand, Dragoş Tudorache, Nicolae Ştefănuţ, Vlad-Marius Botoş şi Ramona Strugariu. Primul sub linie şi aici este juristul USR Vlad Gheorghe, al nouălea pe lista Alianţei 2020. „O mobilizare exemplară şi un procent impresionant. Lucrurile sunt clare: oamenii sunt sătui de corupţie şi de confiscarea statului şi justiţiei de către personaje îndoielnice, certate cu legea. Lumea vrea schimbare. Ca o noutate, valul indignării din diaspora a ajuns, prin reţele de rudenie, şi în satele din Moldova, astfel încât PSD se află la un minim istoric. Diaspora şi satul românesc sunt capabile în viitorul apropiat de surprize şi mai mari. Analiştii bănuiau o spirală a tăcerii, dar iată că avem de-a face cu o spirală a indignării, responsabilităţii şi entuziasmului. Scorul obţinut de USR PLUS Iaşi înseamnă o responsabilitate uriaşă. Noi ne păstrăm atitudinea corectă şi continuăm extinderea filialelor în judeţ, pentru că ruralul este la fel de important pentru noi ca şi mediul urban. De asemenea, pregătim în continuare proiecte şi soluţii, precum şi resurse umane pentru a ocupa cu competenţă şi maturitate locuri de consilieri şi primari. Ne pregătim serios pentru alegerile locale de anul viitor”, a declarat Dan Lungu, senator USR de Iaşi.

Silviu Macovei: „Strategia pe care partidul a îmbrăţişat-o, falimentară”

În clasamentul voturilor obţinute la alegerile de duminică, liberalii sunt urmaţi de PSD şi USR PLUS, cu o distanţă foarte mică între ele, astfel că formaţiunea clasată pe locul doi este cel mai probabil să obţină 8 posturi de europarlamentar, la egalitate cu cea de pe locul trei. Europarlamentarii social-democraţi vor fi, cel mai probabil, Rovana Plumb, Carmen Avram, Claudiu Manda, Cristian Terheş, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru şi Dragoş Benea. Primul sub linie este fostul ministru al Afacerilor Europene Victor Negrescu, dar el va intra în Parlamentul European doar în eventualitatea retragerii cuiva deja ales. La alegerile din 2014, PSD a trimis în legislativul european nu mai puţin de 16 oameni, după ce obţinuse un scor istoric, de peste 37%. „Orice am spune, rezultatul PSD la aceste alegeri este unul dezastruos şi trebuie să ne asumăm acest lucru. Cred că strategia pe care partidul, de la centru, a îmbrăţişat-o s-a dovedit falimentară. Depărtarea de electoratul nostru, radicalizarea discursului contra Uniunii Europene şi strategia de comunicare agresivă sunt cauzele clare pentru acest eşec. Sunt alte generaţii de români acum, iar succesul economic şi salariile crescute nu mai sunt suficiente. Oamenii ne-au arătat că vor decenţă în discurs, apartenenţă la Uniunea Europeană, calm şi echilibru pe scena politică. De asta ne-au votat în 2016, iar conducerea actuală s-a depărtat de acest deziderat al românilor.
Pentru a supravieţui pe scena politică, PSD are nevoie să se întoarcă la social democraţia adevărată, moderată şi puternic argumentată ideologic. În caz contrar, PSD va pierde toate alegerile următoare. Vom pierde pe mâna noastră, cu toate atuurile guvernării, ale preşedinţiei Consiliului European, ale creşterii economice. Este nevoie de un suflu complet nou, să nu ne îmbătăm cu apă rece!
Pentru Iaşi este şi o veste foarte bună: medicul Tudor Ciuhodaru ne va reprezenta în Parlamentul European. Vom avea un europarlamentar ieşean, cu siguranţă! Am încredere că se va bate acolo pentru ca regiunea Nord Est şi judeţul nostru, în special, să capete vizibilitatea şi importanţa pe care o merită. Dar el nu poate fi singur acolo, are nevoie şi de un partid puternic, reîmprospătat”
, a spus Silviu Macovei, deputat PSD de Iaşi.

Varujan Vosganian: „Fruntea sus, capul pe umeri şi mergem înainte”

Partidul lui Dragnea a scăzut sub minimul istoric înregistrat la europarlamentarele din 2007, în timp ce ALDE e marele perdant, sub pragul electoral. „Am mai trecut prin asta. Îmi amintesc, în anul 2000, la alegerile parlamentare, când PSD a luat 45% şi PRM 25%. Iar Uniunea Forţelor de Dreapta, partidul pe care îl conduceam, aliat cu PNT-cd, nu a intrat în Parlament. Acum avem PNL, fără forţa PSD de odinioară, şi USR la fel de liber în exprimări precum PRM de odinioară. Aşadar, fruntea sus, capul pe umeri şi mergem înainte”, a precizat Varujan Vosganian, preşedintele ALDE Iaşi.

Alin Aivănoaei: „Speranţe pentru un viitor mai bun”

Celelalte formaţiuni care au trecut pragul electoral – PRO România, PMP şi UDMR, vor trimite la Bruxelles şi Strasbourg câte doi europarlamentari: PRO România – Mihai Tudose (prin retragerea lui Victor Ponta) şi Corina Creţu, PMP – Traian Băsescu şi Eugen Tomac, iar UDMR –Iuliu Winkler şi Lorant-Gyorgy Vincze.

Alin Aivănoaei, preşedintele organizaţiei municipale a PMP, i-a asigurat pe ieşeni, atât pe cei care au votat PMP, cât şi pe cei care au avut alte opţiuni de vot, „că îi respectă în aceeaşi măsură şi că va face tot ce îi stă în putinţă pentru a promova şi susţine proiectele de dezvoltare necesare pentru zona Moldovei. „Ne unesc multe lucruri, dar cel mai important este faptul că, indiferent de preferinţele politice, avem cu toţii aceleaşi speranţe pentru un viitor mai bun. Dorim să vă răsplătim încrederea în noi, în echipa noastră şi în proiectele pe care le avem împreună. Votul dumneavoastră ne obligă să fim mai responsabili şi mult mai prezenţi în viaţa administrativă a Iaşului. Un mare mulţumesc transmit echipei de campanie, membrilor noştri de partid, voluntarilor, simpatizanţilor şi tuturor celor implicaţi, oameni care m-au sprijinit şi mi-au fost alături în toată această perioadă”, a afirmat Alin Aivănoaei, preşedintele organizaţiei municipale a PMP.

Mircea Manolache: „Nu te poţi bate nici cu sistemul, nici cu politicienii decât la alegeri”

În ceea ce îi priveşte pe Ilie Năstase şi Anghel Iordănescu, care au participat la alegerile pentru Parlamentul European din partea UNPR, aceştia au eşuat în tentativa de a deveni europarlamentari. Partidul condus de Gabriel Oprea este în grupul partidelor care au obţinut în total 3,7% din totalul voturilor la alegerile de duminică, rezultat care nu permite UNPR să trimită vreun om la Bruxelles.

Mircea Manolache, preşedintele UNPR Iaşi, referindu-se la rezultatele Alianţei USR PLUS, care a obţinut cele mai multe voturi atât în municipiul Iaşi, cât şi în judeţ, a spus că: „nu se putea ca USR să obţină un asemenea scor, dacă nu exista nemulţumirea cetăţenilor faţă de PSD”. „Această sfidare faţă de justiţie, încălcând toate drepturile legale şi ilegale, au adus un număr de cetăţeni mare la vot. Era de aşteptat ca oamenii să-şi exprime nemulţumirea faţă de Guvern. Nu te poţi bate nici cu sistemul, nici cu politicienii decât la alegeri, când poţi să-ţi exprimi votul şi să îi sancţionezi dur pe cei care au greşit”, a declarat Manolache.

Gregoriana Tudoran: „Lupta noastră continuă!”

De remarcat şi scorul candidatului independent Gregoriana Tudoran (3,9% la nivelul judeţului, 5,6% în municipiu), care nu au fost suficiente voturi pentru a trece pragul electoral, dar au fost de ajuns „pentru a speria clasa politică nereformată, care încă mai speră să-i amăgească pe moldoveni”. „Vă mulţumim tuturor celor care ne-aţi susţinut şi credeţi în puterea noastră de a forţa autorităţile să realizeze proiectele autostrăzilor în Moldova şi nu numai. Cele aproximativ 100.000 de voturi ale voastre pentru candidatul independent Gregoriana Tudoran înseamnă enorm pentru noi toţi şi este cel mai important semnal pe care îl dăm acum partidelor politice care au batjocorit întotdeauna Moldova. Nu au fost suficiente voturi pentru a trece pragul electoral, dar sunt de ajuns pentru a speria clasa politică nereformată, care încă mai speră să-i amăgească pe moldoveni şi nu numai. Fiecare vot acordat Gregorianei Tudoran este, fără dubii, unul câştigat cu demnitate de toţi alegătorii, care au înţeles că România nu se poate dezvolta fără infrastructura promisă de absolut toate partidele care au împărţit promisiuni deşarte în fiecare campanie electorală. Aşadar, un candidat independent, venit din rândul oamenilor simpli, care reprezintă cu adevărat societatea civilă care urmăreşte proiecte concrete, poate fi o mare surpriză nedorită de către politicieni. Este adevărat, timpul scurt şi lipsa unui buget de partid în campania electorală (care nu a făcut posibilă expunerea suficientă în mass-media, pentru prezentarea întregii oferte electorale în faţa alegătorilor, asemenea partidelor politice), au contat ieri, la vot. Dar susţinerea a peste 100.000 de români care au votat şi a altor zeci de mii care nu au putut să-şi exercite acest drept constituţional, trebuie să-i pună în mod serios pe gânduri pe actorii politici din România. Suntem convinşi că rezultatul alegerilor a fost influenţat într-o măsură importantă şi de munca societăţii civile din Moldova din ultimii doi ani, care a introdus pe agenda naţională problemele grave ale regiunii noastre şi ale întregii ţări: infrastructura rutieră! Lupta noastră continuă! Nu vom renunţa până ce politicienii nu fac ceea ce trebuia de prea mulţi ani: autostrăzile A8 şi A7”, a spus Gregoriana Tudoran.

George Simion: „Curentul predominant a fost altul!”

Candidatul independent George Simion a reuşit să aibă mai multe procente decât PSD la votul din diaspora, adunând aproximativ 120.000 de voturi. Sunt voturi importante care reprezintă aproximativ 1,27% din opţiunile de vot ale românilor, însă nu au fost suficiente pentru a-i asigura acestuia accesul în Parlamentul European.
„Am obţinut aproximativ 120 mii voturi după malaxorul secţiilor de votare, rezultat final: locul 9 pe intern şi 4 pe românii din afara graniţelor. E rezultatul pentru un singur om care are acum, oficial, 120.000 de oameni care i-au acordat încrederea. Din păcate, insuficient pentru un mandat de europarlamentar. Acesta este şi numărul de voturi la care ne şi aşteptam să le primim sigur. Curentul predominant a fost altul! Aşa cum am promis, nu abandonez”, a spus George Simion. Florentina SANDU

Rezultatele finale ale votului la nivelul judeţului Iaşi

Total voturi valabil exprimate – 328.367, în 746 secţii votare

1. USR – 88.190 voturi (26.8%)

2. PNL 83.947 voturi (25.5%)

3. PSD - 67.243 voturi (20.4%)

4. PRO România - 21.508 voturi (6.5%)

5. PMP - 19.362 voturi (5.89%)

6. Gregoriana Tudoran - 13.008 voturi (3.96%)

7. ALDE - 11.117 voturi (3.38%)

8. George Simion - 5.827 voturi (1.77%)

9. Peter Costea - 4.037 voturi (1.22%)

10. UNPR - 3.435 voturi (1.04%)

11. PRODEMO - 3.185 voturi (0.96%)

12. UDMR - 2.033 voturi (0.61%)

13. PRU - 1.869 voturi (0.56%)

14. PSR - 1.664 voturi(0.50%)

15. PSDI - 1.150 voturi (0.35%)

16. BUN - 792 voturi (0.24%)

Rezultate finale alegeri europarlamentare în municipiul Iaşi

1. USR - 60.332 voturi (37,23%)

2. PNL - 30.134 voturi (18,59%)

3. PSD - 24.284 voturi (14,98%)

4. PRO România – 10.953 voturi (6,76%)

5. PMP - 10.038 voturi (6,19%)

6. Gregoriana Tudoran – 9.082 voturi (5,6%)

7. ALDE – 4.962 voturi (3,06%)

8. George Simion – 3.760 (2,32%)

9. Peter Costea – 2.337 voturi (1,44%)

10. PRO DEMO – 1.850 voturi (1,14)

11. UNPR – 1.377 voturi (0,84%)

12. UDMR - 536 voturi (0,33%)

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

 

 

ULTIMA ORA

 

 

 

 

 

ANUNŢ DE VÂNZARE Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. ALDO S.R.L. Vaslui, cu sediul social în mun. Vaslui, str. Traian, bl. 228, sc. A, etaj 2, ap. 9, jud. Vaslui, C.U.I. RO 3337184, nr. de înreg. O.R.C. J37/918/1992, potrivit Sentinţei nr. 924/2013 din data de 23.10.2013, pronunţată de Tribunalul Vaslui – Secţia Civilă, în dosarul nr. 2980/89/2012, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare pentru data de 14.06.2019, ora 13.00, respectiv 28.06.2019, ora 13.00 a următorului activ proprietatea S.C. Aldo S.R.L. Vaslui: Nr. crt. - Denumire activ - Valoare pornire (lei fără T.V.A.) Activul nr.1 Proprietate imobiliară comercială – Magazin Mixt: Construcție – „Magazin Mixt” situată în mun. Vaslui, str. Ștefan cel Mare, nr. 279, jud. Vaslui, în vecinătatea benzinăriei Bemoil, cu suprafața construită de 40,50 mp și supr. utilă de 38,50 mp – extratabulară – construită pe terenul unei persoane fizice - 14.190,00. Persoanele care pretind vreun drept asupra activelor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 13.06.2019, ora 14.00, respectiv 27.06.2019, ora 14.00 la sediul lichidatorului judiciar M.R.L. Iași din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr.82, jud. Iași. Relaţii suplimentare se pot obţine la: Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.: tel: 0755132474; 0757545545; 0232/243864, fax: 0232/212231 e-mail: vanzari@insolventa.ro. Lichidator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L..
Publicaţie de vânzare a SC Macormar Invest SRL LD EXPERT GRUP IPURL, lichidatorul judiciar al debitoarei SC Macormar Invest SRL, cu sediul în Sat Pralea, Comuna Căiuți, Jud. Bacău, CUI 17013846 RC J4/2236/2004 - societate în faliment, Dosar nr. 199/110/2016 - Tribunalul Bacău, în temeiul Legii nr. 85/2014, vinde prin licitaţie publică cu strigare următoarele bunuri mobile: Autoutilitară Volkswagen Transporter 70X02D, nr. înmatriculare BC 91 VID, nr. Omologare B112151111J70E2, an fabricație 1997, număr identificare WV1ZZZ70ZVH038335, cilindree 1.896 cmc, combustibil motorină, culoare verde - Preț 7.700 lei; Autovehicul Volkswagen Golf Variant, nr. înmatriculare BC 06 TDN, nr. omologare ABVK1N1911T13E3, an fabricație 2001, număr identificare WVWZZZ1JZ1W579319, cilindree 1.896 cmc, combustibil motorină, culoare alb - Preț 4.760 lei; Autoutilitară N3 MAN TGA 18463 - autotractor, nr. înmatriculare BC 15 VID, nr. omologare BJMATG1D11B95R3, an fabricație 2001, număr identificare WMAH05ZZZ1M326355, cilindree 12.816 cmc, combustibil motorină, culoare roșu - Preț 27.790 lei; Semiremorcă KOGEL SNC024, nr. înmatriculare BC 05 EDX, nr. omologare D121150011B3800, an fabricație 2003, număr identificare WK05NC02430708571, culoare galben - Preț 8.540 lei. Bunurile mobile se vând în bloc sau individual. Prețurile nu conțin TVA. Licitaţiile vor avea loc în datele de 27 mai, 03 iunie, 10 iunie, 17 iunie, 24 iunie 2019, ora 11.00, la biroul lichidatorului judiciar din Bacău, B-dul Unirii, nr. 30, et. 3, cam. 2, jud. Bacău, putând participa orice persoană fizică sau juridică care va depune o ofertă ce va conţine: - cerere de participare la licitaţie; - dovada achitării caietului de sarcini de 250 lei; - dovada achitării taxei de participare de 250 lei; - dovada achitării cauţiunii de 30% din preţul de pornire al licitaţiei; - actele de identificare a persoanei juridice/fizice, împuternicire pentru persoana care reprezintă societatea cu menţiunea că are mandat de a licita indiferent de sumă, ştampila. Taxa de participare şi contravaloarea caietului de sarcini se vor achita în contul RO19 RZBR 0000060008744407 deschis la Raiffeisen Bank pe numele LD Expert Grup IPURL, iar cauţiunea se va achita în contul nr. RO64BRDE380SV46276803800 deschis pe numele debitoarei SC Macormar Invest SRL la BRD-Groupe Societe Generale. Cererile de participare se vor depune la biroul lichidatorului judiciar din Bacău, B-dul Unirii, nr. 30, et. 3, cam. 2, jud. Bacău, cel mai târziu cu o zi înainte de ziua şi ora licitaţiei. Ofertanţii care se înscriu la licitaţie, dar nu participă, pierd toate sumele avansate în vederea participării la licitaţie. Neplata preţului la termenul stabilit (5 zile calendaristice de la data licitaţiei) duce la pierderea sumelor avansate pentru achiziţionarea bunurilor, care vor fi scoase din nou la vânzare în sarcina cumpărătorului. Publicația de vânzare se completează cu prevederile din Caietul de sarcini. Oricine pretinde vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare se va adresa lichidatorului judiciar cel târziu cu 3 zile înainte de ziua licitaţiei. Informaţii suplimentare la biroul lichidatorului judiciar - telefon: 0746153363. Lichidator judiciar LD EXPERT GRUP IPURL
Publicaţie de vânzare SC Alexandra Lux SRL LD EXPERT GRUP IPURL Huşi, lichidatorul judiciar al debitoarei SC Alexandra Lux SRL, cu sediul ȋn mun. Bacău, str. Nordului, nr. 61-59, jud. Bacău, CUI 33438580, J4/689/2014, dosar nr. 3534/110/2017 pe rolul Tribunalului Bacău, în temeiul Legii nr. 85/2014, vinde prin licitaţie publică cu strigare: Autoturism Opel Zafira, an fabricaţie 2009, cilindree 1686 cmc, sursa de energie motorină, număr de înmatriculare BC-03-HBB, la preţul de pornire de 14.400 lei (fără TVA). Licitaţiile vor avea loc în datele de 24 şi 31 mai, 07 iunie 2019, orele 12.00, la biroul lichidatorului judiciar din Bacău, B-dul Unirii, nr. 30, et. 3, cam. 2, jud. Bacău, putând participa orice persoană fizică sau juridică care va depune o ofertă ce va conţine: a.cerere de participare la licitaţie; b.dovada achitării cauţiunii - 10% din preţul de pornire al licitaţiei; c. dovada achitării taxei de participare in suma de 500 lei; d.dovada achitării caietului de sarcini în valoare de 500 lei; e.documentele care atestă identitatea şi calitatea participantului la licitaţie, după cum urmează: actele de identificare ale persoanei juridice/fizice, împuternicire pentru persoana care reprezintă societatea cu menţiunea că are mandat de a licita indiferent de sumă, ştampila. Taxa de participare şi contravaloarea caietului de sarcini se vor achita în contul RO19 RZBR 0000060008744407 deschis la Raiffeisen Bank pe numele LD Expert Grup IPURL, iar cauţiunea se va achita în contul nr. RO64 BRDE 380SV 48114953800 deschis la BRD-GSG SA pe numele debitoarei SC Alexandra Lux SRL. Înscrierile se fac la biroul lichidatorului judiciar din Bacău, B-dul Unirii, nr. 30, et. 3, cam. 2, jud. Bacău, cu o zi ȋnainte de data desfăşurării licitaţiei. Ofertanţii care se înscriu la licitaţie, dar nu participă, pierd toate sumele avansate în vederea participării la licitaţie. Neplata preţului la termenul stabilit, 5 zile de la data licitaţiei, duce la pierderea sumelor avansate pentru achiziţionarea bunului, care va fi scos din nou la vânzare în sarcina cumpărătorului. Oricine pretinde vreun drept asupra bunurilor se va adresa lichidatorului judiciar cu cel puţin 48 de ore înaintea licitaţiei. Informaţii lichidator judiciar la numărul de telefon 0746153363. Lichidator judiciar LD Expert Grup IPURL Practician în insolvenţă Lazăr Dumitru
ANUNŢ DE VÂNZARE Trans Euro Broker S.R.L., cu sediul social în mun. Iași, str. Nicolina, nr. 64, biroul 19, et. 2, jud. Iași, CUI: 24445537; nr. de înregistrare la O.R.C. J22/2739/2008, prin lichidator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. cu sediul în mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, C.P. 700221, jud. Iaşi, numit potrivit Încheierii civile nr. 131/01.10.2018, pronunţată de Tribunalul Iași, în dosarul nr. 5963/99/2018, anunţă, scoaterea la vânzare prin licitaţie publică la data de 07.06.2019, ora 11.00, a activelor S.C. Trans Euro Broker S.R.L. Iasi, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași astfel: nr. crt. denumire și descriere active - valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*) - valoare de pornire (lei, fără T.V.A.) 1. autoturism, ab berlină cu hayon, marca Suzuki, tip SX4, nr. înmatriculare IS-69-GIA, norma de poluare euro 4, CO2: 163 g/km, an fabricaţie 2009, nr. identificare TSMEYA11S00340822, nr. locuri 5, motor tip M15A, cilindree 1490 CMC, putere 73 kw (100 CP), sursa de energie benzină, tracţiune faţă, culoare negru, km la bord: starea tehnică: mijlocul de transport este în staţionare din iulie 2018; la data inspecţiei s-a pus contactul s-au aprins martorii în bord, nefiind pus în funcţiune electromotorul. Starea fizică: caroseria şi interiorul se prezintă în stare bună. ITP valabil până la data de 24.02.2019. dotări: aer condiţionat computer de bord, cutie manuală 5+1, închidere centralizată, comenzi volan radio CD ABS - 10.520,00 - 10.520,00 2. mobilier de birou conform anunțului de vânzare ce poate fi descărcat de pe site-ul www.insolventa.ro - 270,00 - 270,00 3. aparatură birotică conform anunțului de vânzare ce poate fi descărcat de pe site-ul www.insolventa.ro - 2.120,00 - 2.120,00 Publicaţia de vânzare în format extenso poate fi descărcată de pe site-ul www.insolventa.ro. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 06.06.2019, ora 11.00, la sediul lichidatorului judiciar Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Poate participa la licitaţie orice persoană fizică sau juridică care depune până la data de 06.06.2019, ora 11.00, la sediul lichidatorului judiciar mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, documentele prevăzute în caietul de sarcini, care se poate procura de la sediul lichidatorului judiciar, în fiecare zi de luni până vineri, orele 09.00 – 13.00, până pe data de 06.06.2019, ora 12.00, în baza unei programări prealabile. Relaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele: 0758049904, 0757545545, 0232/243864 sau e-mail secretariat@insolventa.ro. Lichidator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.
„Oamenii vor altceva, iar noi vom le vom da ceea ce vor”
25/06/2019 10:29

  * social-democraţii se pregătesc pentru alegerea conducerii centrale, la Congresul extraordinar din 29 iunie * Viorica Dăncilă a anunţat că va candida la funcţia de preşedinte al partidului, in ...

ALERTĂ - Codul Penal, modificat în Senat în varianta 'Mitralieră'
24/06/2019 16:56

 Modificarea Codului Penal prin reducerea termenelor de prescriptie a răspunderii penale a trecut tacit de Senat, la pachet cu alte 24 de proiecte importante legate de legea educatiei, cumulul pensiei cu ...

DNA l-a informat pe Draghici ca e inculpat in dosarul de delapidare
24/06/2019 13:28

 Fostul trezorier al PSD Mircea Draghici s-a prezentat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi informat ca i-a fost schimbata incadrarea din suspect in cea de inculpat. Dupa ce a plecat d ...

Liberalii, euforici cu şansa lui Iohannis la preşedinţia Consiliului European
17/06/2019 00:00

* preşedintele Romaniei se află printre favoriţii pentru preluarea funcţiei de preşedinte al Consiliului European * „PNL este un partid cu cel puţin 2-3 prezidenţiabili, dacă acest lucru s-ar petr ...

Greu de demis
15/06/2019 00:00

  * liberalii afirmă că iniţiatorii moţiunii de cenzură impotriva Guvernului Dăncilă se bazează la acest moment pe 214 - 215 voturi, din cele 233 necesare adoptării ei * astfel, aceştia susţin ...

Guvernul Dăncilă atârnă de un fir de aţă!
14/06/2019 00:00

    *opoziţia ar mai avea nevoie de 19 voturi pentru a demite guvernul PSD-ALDE *„Cei din PSD stau precum hienele pe cadavrul unei instituţii. Dacă moţiunea de cenzură nu trece, problemel ...

Vasile Cîtea: „Va trebui să învăţăm din greşelile pe care le-am făcut”
12/06/2019 00:00

Congresul pe care PSD il va organiza pe 29 iunie va fi unul premergător desemnării candidatului la prezidenţiale, social-democraţii afirmand că iau in calcul şi varianta unui prezidenţiabil din afara par ...

„Când clasa politică divide societatea, încep să se producă aberaţii în sistem”
11/06/2019 11:22

  * susţine profesorul Iulian Chifu, analist de politică externă, fost consilier prezidenţial, director al Centrului pentru Prevenirea Conflictelor Curtea Constituţională a Republicii Moldova a dec ...

„Cei care vrem să dezoligarhizăm oraşul trebuie să ne aşezăm la aceeaşi masă”
11/06/2019 00:00

  Nu puţini sunt cei care consideră că orice fel de concurenţă intre PNL şi USR-PLUS nu face decat să intărească PSD. În opinia celor care asistă la tensiunile şi interesele divergente in ...

PSD vrea să se „rebranduiască” de la Iaşi!
10/06/2019 16:48

* un senator ieşean doreşte schimbări radicale in PSD: „Fac parte dintre cei care consideră că putem lua in considerare, odată cu abordarea doctrinară mai mult spre centru, şi o schimbare a numelu ...