Biden, discurs impresionant la Cotroceni. ANI, DNA și ICCJ, lăudate -

default

Dimensiune font:

| 21-05-2014 15:35

Vicepreşedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, a rostit, miercuri, la Palatul Cotroceni, un discurs în care a vorbit despre progresele înregistrate de justiția din România și în care a dat asigurări că NATO va proteja România, dat fiind că "Romania, în cadrul Art. 5, și-a făcut o datorie sacră în ochii președintelui Obama și în ai mei".
Iată principalele declarații ale vicepreședintelui american, conform hotenews.ro:
Vă mulțumesc, mulțumesc dl premier, a fost o plăcere să putem petrece timp împreună, ministrului Justiției, președintelui Camerei.
Este un moment foarte important în relațiile bilaterale.
Ne dăm seama că există diferențe politice, dar un lucru care leagă toți românii e faptul că toți sunt în favoarea democrației, într-un stat de drept.
Mulțumesc societății civile, pentru că încearcă să creeze o societate cu demnitate.
Ne așteptăm deci, nu numai din partea poporului român, ci și a celui european și american, ca națiile care fac parte din NATO și UE împărtășesc valori comune, baza acestei alianțe vestice.
Valoarea cea mai importantă este o societate transparentă, liberă, unde corupția e considerată un dușman, Guvernul e echitabil și cinstit și oamenii pot reuși indiferent de poziție și sunt tratați cu demnitate.
Când am venit aici acum cinci ani, istoria libertății societății dumneavoastră reprezenta unul dintre cele mai mari succese din viața contemporană.
Sunt uluit în fața acestui curaj moral și fizic al românilor, care au riscat totul pentru a putea construi această societate liberă.
Trupele americane sunt onorate să poată fi alături de cele române în Afganistan și alte teatre de luptă.
Romania, în cadrul Art. 5, și-a făcut o datorie sacră în ochii președintelui Obama și în ai mei.
Așa cum a spus președintele Obama, națiunile din NATO nu sunt niciodată singure, ne ajutăm și ne protejăm unii pe alții.
Noi nu spunem ce poate face America pentru România, ci ce putem face împreună.
România a făcut o călătorie foarte importantă de la o țară captivă, devenind acum un aliat NATO, în decurs de o singură generație.
Pentru tineri, unul dintre părinții fondatori ai SUA a spus că o generație care pornește o revoluție foarte rar o vede terminată.
Rolul dumneavoastră este să terminați această revoluție și când veți reuși asta, generația copiilor dumneavoastra vă va fi foarte îndatorată.
Pentru orice democratie tanara, cel mai greu si important e sa ingroape marturia coruptiei si tiraniei din trecut, sa poata crea institutii care respecta statul de drept. Depinde de alegerile pe care fiecare tara le face.
In secolul al XXI-lea, cetatenii trebuie sa stie ca vocile lor trebuie sa fie auzite pentru ca institutiile lor sunt transparente, lucrurile sunt rezolvate echitabil si just in tribunale, unde firmele nu trebuie sa isi faca griji ca trebuie sa dea mita.
Coruptia costa UE 160 miliarde euro in fiecare an, 1% din PIB UE.
Coruptia reprezinta un cancer care reduce instinctul de inovare si creativitate. Bugetele nationale din ce in ce mai limitate restrang investitiile nationale, limiteaza talentul unei generatii si indeparteaza investitiile.
Coruptia este doar o alta forma de tiranie, un pericol prezent nu doar pentru economie, ci si pentru securitatea natioanala.
Exista tari care exploateaza coruptia pentru a putea exercita influente nefaste si sa submineze independenta tarilor inconjuratoare.
Coruptia a devenit un elemente de politica externa pentru unele tari.
Nu numai securitatea politica, ci si fizica e compromisa.
Am vazut asta de curand in Ucraina, 15 ani de coruptie au subminat sistemul de institutii militari, capacitatea tarii de a se apara.
Lupta anticoruptie nu reprezinta doar guvernanta buna, ci si posibilitatea de autoaparare, care garanteaza suveranitatea nationala.
Multi dintre dumneavoastra ati luptat pentru eliminarea coruptiei, si va aplaud pentru asta, Romania a avut realizari semnificative.
DNA si-a stabilit independenta, a trimis o mie de cazuri in fata justitiei anul trecut, ANI peste 6.000 de cazuri de incompatibilitate. Sunt lucruri care mai trebuie facute.
Nu e de mirare ca institutiile dumneavoastra anticorupotie sunt cotate ca fiind cele mai de incredere pentru Romania.
Ati ales un presedinte al Curtii Supreme care sa apere independenta judecatorilor, sa vorbeasca in fata puterii.
Coruptia e o problema grea si complexa in orice tara, dar poate fi rezolvata.
Va indemn ferm sa faceti pasi inainte, cereti institutiilor judiciare sa fie libere de influenta politica, sa insistati ca nimeni nu e deasupra legii.
Unii ar putea spune nca aceasta concentrare asupra legii e o inventie straina, dar stiti bine ca nu e adevarat.
Recent am auzit o poveste a lui Cuza care, deghizat ca taran, s-a dus la piata si a pretins ca cumpara lapte e la un negustor care ii pacalea pe clienti, folosind doua masuri diferite.
Este o parabola care spune de fapt cum se gandesc investitorii de azi despre piata, ei vor sa faca afaceri acolo unde sunt tratati echitabil. Niciun conducator nu poate face asta singur.
M-am preocupat de aceasta problema in intreaga lume, am invatat ca trebuie sa fie judecatori fara frica, politisti curajosi, procurori care lucreaza 14 ore pe zi si care ignora intimidarile.
Trebuie ca liderii din comunitatea de afaceri sa lupte impotriva coruptiei.
E nevoie de poltiicieni care sa inteleaga ca guvernul exista sa serveasca oamenii nu invers, si e nevoie de o presa independenta, care nu depinde de nimeni.
Mai presus de orice trebuie o implicare activa a fiecarui cetatean. Societatea civila e de fapt esenta democratiei.
Ne bazam pe societatea civila sa scoata la iveala nedreptatea, sa dea voce minoritatilor si grupurilor marginalizate, sa tina puterea sub control.
Aici, in sala Unirii, ne asteptam de la dumneavoastra sa promovati demnitatea, drepturile fundamentale ale femeilor roma, evreilor, LGBT.
Traim timpuri speciale pentru Europa centrala si de est, iar societatea civila trebuie sa fie vigilenta.
Democratia nu e o destinatie, ci drumul pe care mergem. Atat timp cat mergeti pe acest drum, nu veti fi singuri, veti avea SUA si natiunile libere alaturi de dumneavoastra.
Guvernele trebuie sa fie puternice si sa lupte impotriva coruptiei.
Guvernul dumneavoastra face un progres deosebit, poporul Romaniei e in progres.
Nu pot sa imi imaginez o Europa completa, libera, fara o Romanie puternica si independenta.
Nu e numai in interesul dumneavoastra si al Rmaniei sa va ocupati de aceste probleme.
Cu cat sunteti mai puternici cu atat sunteti mai independenti.
Nu e ceea ce poate face America pentru dumneavoastra ci ce putem face cu totii impreuna.
Sa binecuvanteze Dumnezeu Romania si America si sa protejeze Dumnezeu trupele americane si romane care stau alaturi in Afganistan.
Participanți la ceremonia de la Cotroceni
La alocuţiunea vicepreşedintelui SUA, Joe Biden, au asistat politicieni, miniştri, şefi de partide şi de instituţii din sistemul judiciar, precum şi reprezentanţi ai societăţii civile, dar şi jurnalişti invitaţi de Ambasada SUA, în total în jur de 200 de persoane.
În Sala Unirii de la Palatul Cotroceni au mai fost prezenţi şeful Serviciului Român de Informaţii, George Maior, şeful Serviciului de Informaţii Externe, Teodor Meleşcanu, guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, Mişu Negriţoiu - ASF, procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, procurorul general, Tiberiu Niţu, precum şi reprezentanţi ai CSM şi ai Curţii Constituţionale, în frunte cu Augustin Zegrean, dar şi şeful ANI, Horia Georgescu.
Pe lângă consilierii prezidenţiali, la reuniune au luat parte majoritatea miniştrilor Guvernului Ponta, printre care: ministrul de Externe, Titus Corlăţean, ministrul Justiţiei Robert Cazanciuc, ministrul Finanţelor Ioana Petrescu, ministrul Educaţiei Remus Pricopie, ministrul Agriculturii Daniel Constantin, ministrul Culturii Kelemen Hunor, ministrul de Interne, Gabriel Oprea, dar și senatorul PSD, Mircea Geoană.
Și reprezentanții Opoziției au fost prezenți la Cotroceni, prin preşedintele PNL, Crin Antonescu, liderul deputaţilor PNL, George Scutaru, deputatul PNL Alina Gorghiu, preşedintele PDL, Vasile Blaga, prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, europarlamentarul PDL Monica Macovei, senatorul Mihai Răzvan Ungureanu şi preşedintele partidului Noua Republică, Mihai Neamţu.
Din partea societăţii civile au fost prezenți preşedintele Asociaţiei pentru Implementarea Democraţiei, Alexandru Cumpănaşu, preşedintele CRPE Cristian Ghinea, preşedintele Freedom House, Cristina Guseth, iar din partea Expert Forum, Ana Otilia Niţu.
 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare ”Teren iaz comunal III Oțeleni” suprafața 861 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în sat Oțeleni, comuna Oțeleni, județul Iași, extravilan, nr. cadastral 60654, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 94/ 02.09.2019 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire – C7” suprafața 800 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C7, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire - C10” suprafața 13 m.p aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C10, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire – C9” suprafața 37 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C9, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
Război în PNL. Rareș Bogdan i-a cerut demisia lui Ludovic Orban
18/01/2021 07:55

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat că partidul are nevoie de o reformă totală si că Ludovic Orban a esuat in calitatea de presedinte al formatiunii liberale. Declaratiile au fost făcute ...

Care sunt dovezile DNA in mega-dosarul in care Tariceanu este acuzat ca a luat mita 800.000 de dolari
18/01/2021 00:06

 Directia Nationala Anticoruptie a anuntat vineri, 15 ianuarie, impunerea unui sechestru asigurator pe bunuri imobile apartinandu-i lui Tariceanu, in valoare de 3.204.640 lei in dosarul in care este acuz ...

Dezvăluiri ŞOC: Omul lui Klaus Iohannis are două dosare la DNA şi s-a 'refugiat' la Viena
17/01/2021 21:16

Procurorii anticoruptie au in lucru două dosare care il vizează pe Michael Schmidt, fost şef BMW in Romania. Omul de afaceri sas recunoscut incă de cand actualul presedinte era doar primarul Sibiului ca fii ...

SONDAJ CURS - Opţiunile electorale la o lună după alegeri: Entuziasmul AUR scade, PSD se menţine pe primul loc
17/01/2021 20:05

Opţiunile electorale ale romanilor nu arată fundamental diferit faţă de rezultatul alegerilor locale din decembrie, potrivit celui mai recent sondaj realizat de Centrul de Sociologie Urbana si Regională &n ...

Glume după vaccinarea regelui Suediei: „Nu are brandul lui Klaus
17/01/2021 11:00

Ambasada Suediei a postat o imagine cu regele Carl Gustaf vaccinandu-se anti-COVID, iar mare parte dintre comentariile la postare fac referire la imaginea preşedintelui Klaus Iohannis intr-o ipostază similar ...

Cati bani incaseaza angajatii din primarii, ministere, consilii judetene si DSP-uri. Salariile bugetarilor nu vor mai creste in urmatoarea perioada
17/01/2021 10:36

 Veniturile bugetarilor vor ramane la valorile din prezent pentru urmatoarea perioada, doar salariul minim brut va creste cu 40 de lei. Ziare.com va prezinta o parte dintre salariile angajatilor de la st ...

 Începe lupta pentru putere în PNL. Rareș Bogdan, principalul contracandidat al lui Ludovic Orban
17/01/2021 10:30

 Începe lupta pentru putere in PNL intre Ludovic Orban si sustinătorii săi versus taberele opozante.     Primul contracandidat al lui Ludovic Orban la sefia PNL este Rares Bogdan. Mesa ...

ANUNȚ BOMBĂ! Diana Şoşoacă, avocat şi senator AUR, a depus plângere la Parchetul General după moartea lui Bogdan Stanoevici
15/01/2021 16:30

Diana Şoşoacă cere ca Bogdan Stanoevici să nu fie incinerat, aşa cum cere familia sa, şi afirmă că acesta nu mai era infectat cu noul coronavirus in momentul in care a decedat. În plus, avocata ...

Iulian Bulai (USR): Dacă Eminescu ar fi trăit astăzi, ar fi semnat pentru “Fără penali în funcţii publice”
15/01/2021 13:55

Preşedintele Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor, deputatul USR de Neamţ Iulian Bulai, afirmă, intr-o postare pe Facebook, că, dacă Eminescu ar fi trăit astăzi, ar fi semnat pentru “F ...

Diana Șoșoacă, simptome de OTRĂVIRE
15/01/2021 12:30

Senatoarea AUR Diana Sosoacă a trecut prin clipe groaznice. Ea a povestit cum a fost la un pas să meargă la spital cu simptome ce păreau a fi de otrăvire. Diana Sosoacă, senator din partea celui mai cont ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei