default

Dimensiune font:

„Cariera politică a lui Dragnea s-a sfârșit și poate fi trecut la capitolul istorie neagră a PSD!”

| 28-11-2017 05:00

Primarul Iașului, Mihai Chirica, este de părere că social-democraţia nu mai poate continua să fie asociată cu pomenile electorale şi cu Liviu Dragnea, acesta evidenţiind faptul că liderul pesediştilor trebuie să-şi dea singur demisia din funcţiile deţinute și să accepte că i s-a terminat cariera politică .Chirica nu găseşte nicio explicaţie logică pentru colegii săi de partid care s-au dus la DNA să-l susţină pe Dragnea, fiind de părere că dreptatea se face în instanţă. Deşi ultima perioadă a fost marcată de tensiuni între Mihai Chirica şi conducerea centrală a PSD, ieşeanul susţine că se consideră mai pesedist ca niciodată şi nu exclude varianta unui noi mandat în fruntea municipiului Iaşi

- Domnule Mihai Chirica, aţi explicat de multe ori modul prin care modificările fiscale vor aduce un deficit de 96,5 de milioane de lei în bugetul local. Cum veţi compensa acestă sumă?
- Din munca Avocatului Poporului, care sper să obţină un blocaj sau o modificare a noilor prevederi fiscale! Aşa cum spuneam în adresa noastră înaintată Instituției Avocatului Poporului şi Comisiei Europene, România şi-a asumat nişte responsabilităţi în relaţia cu autorităţile locale, indiferent de culoarea politică, iar acea carte europeană a autonomiei locale, care este aprobată de Guvernul ţării şi completată în 2017 printr-o hotărâre a Executivului privind aprobarea Tezelor principale în ceea ce priveşte modificarea codurilor fiscale asupra autorităţilor locale din România, avizată în guvernarea Grindeanu. Astfel, printre principalele teze aprobate se spune că Executivul îşi asumă ca toate veniturile colectate din taxe şi impozite să fie alocate autorităţilor locale începând cu anul 2018, nicidecum variantele pe care le prezintă astăzi reprezentanţii Cabinetului Tudose. Prin schimbările permanente de premier - și spun că ar fi trebui să-l lăsăm pe Sorin Grindeanu, pentru că ştia măcar ce a făcut – membrii Guvernului nu mai ştiu ce decizii au luat şi emit hotărâri care încalcă alte hotărâri. Char dacă faci aceste schimbări, lasă măcar oameni responsabili, care să te tragă de mânecă atunci când o iei pe arătură, pentru că nu poţi, peste noapte, să loveşti în lege numai datorită satisfacerii unor aberaţii conceptuale care au ajuns prin ministere din poziţii de bucătar, şofer, secretare.


- Primarul Mihai Chirica a ajuns să conteste la Avocatul Poporului legile fiscale, însă pesedistul Mihai Chirica nu îşi contestă, practic, colegii de partid? Nu contestă guvernarea formaţiunii din care face parte?
În sfârşit pot să spun, cu mâna pe inimă, că mă simt infinit mai social-democrat decât Dragnea şi mă simt mult mai inclus în acest partid decât îl văd pe dumnealui. Nu sunt bogat, nu mi-am luat insulă şi nici nu îmi trebuie, nu vreau casă în Brazilia, mă doare foarte mult când o măsură guvernamentală loveşte în populaţie şi mă doare foarte mult când văd lumea pe stradă nemulţumită. Rolul unui partid social-democrat este acela de a echilibra toate acţiunile unui stat astfel încât să pună într-o stare de consens dorinţa capitalului de a se dezvolta cu dorinţa omului de a progresa, dorinţa culturii de a creşte,. Dar şi dorinţa economiei de a susţine partea activităţii sociale şi culturale. Fericirea mea este că nu am trecut prin Partidul Democrat, nici prin Alianţa Forţa Civică, nici prin altă structură politică, ceea ce-mi dă un avânt moral mult mai mare decât are dumnealui faţă de membri PSD, pe care consideră că-i conduce.

„Social-democraţia nu trebuie să fie ataşată pomenilor sociale, pentru că s-au terminat acele vremuri. Nu mai e de unde... ”

- I-aţi cerut din nou demisia domnului Dragnea, dar am văzut, deopotrivă, mulţi colegi de-ai dumneavoastră care îşi arată susţinerea faţă de el, inclusiv la Direcţia Naţională Anticorupţie. Cum vedeţi această antiteză dintre comportamente?
- Mă bucur că sunt în dezacord cu aceste persoane şi spun acest lucru nu din punct de vedere politic, ci din punct de vedere intelectual. Oare câtă minte îţi trebuie să te duci, cu calitate de demnitate publică din Guvernul României, şi să combaţi o acţiune a justiţiei în detrimentul susţinerii unui om. Combaterea unui act de justiţie se face tot în justiţie, nu pe stradă! Mai mult, tocmai aceste aberaţii comportamentale arată faptul că nu suntem pe drumul cel bun. Eu nu contest faptul că domnul Dragnea nu poate fi nevinovat, nu sunt judecător, dar firesc este să lăsăm justiţia să meargă până la capăt, dacă tot pretindem că suntem într-un stat democrat. Nu poţi pleca de la premisa că oricine vorbeşte despre Dragnea minte. Aceasta este o lemă pe care nu o poţi accepta nici măcar în comportamentul primar al unor oameni, cu atât mai puţin în comportamentul unor persoane care se pretind a fi demnitari.


- Plecând de la premisa că aţi mai comunicat cu ceilalţi colegi social-democraţi din ţară, ce şanse îi daţi lui Liviu Dragnea să mai rămână în fruntea PSD după episodul Belina?
- Eu am spus, încă din luna februarie, că Dragnea trage partidul la pieire datorită manierei în care înţelege el să conducă. Acest domn nu conduce ca un social-democrat, dimpotrivă, aduce metode aproape staliniste într-un partid care ar fi trebui, după 27-28 de ani să înceapă să-şi şlefuiască comportamentul spre latura europeană. Mai mult, nu îmi leg destinul meu politic de destinul lui Dragnea, pentru că şansele lui politice sunt nule! Dumnealui poate fi trecut la capitolul istorie neagră a PSD. În ceea ce priveşte doctrina, social-democraţia nu trebuie să fie ataşată pomenilor sociale pentru că s-au terminat aceste vremuri. Nu mai e de unde... tot ce a fost de cumpărat, de vândut, de utilizat s-a pierdut, iar astăzi social-democraţia are şansa să aducă la o masă comună oameni foarte valoroşi, aşa cum se întâmplă în state precum Austria, Gernaţia, Elveţia, Suedia.


- Am vorbit despre viitorul politic al lui Liviu Dragnea, dar viitorul politic al lui Mihai Chirica cum îl vedeţi?
- Spre deosebire de domnul Dragnea, viitorul meu politic este la îndemâna mea, iar viitorul dumnealui nu mai este la îndemâna sa. În ceea ce priveşte sancţiunea celor de la centru (prin care primarului Mihai Chirica a fost demis din toate funcţiile deţinute în PSD- n.r.) pot să vă spun că o contest în instanţă, pentru că a fost o încălcare stalinistă a statutului acestui partid. Comitetul Executiv Naţional nu avea niciun fel de forţă să se erijeze în judecător al deciziilor de la centru.


- Nu credeţi că aţi fi putut fi, până astăzi, exclus din PSD dacă s-ar fi dorit cu adevărat?
- Încercări au fost, însă, spre deosebire de ceea ce înţelege domnul Dragea despre acest partid, aici sunt oameni raţionali, care-şi folosesc inteligenţa şi forţa să poată continua acest proiect politic. Nu aveau ce să-mi facă, mă excludeau şi mă înscriam în PSD Viena, mă dădea de acolo afară, mă duceam la Chişinău.... nu apucau ei să mă dea afară de câte ori mă puteam înscrie eu! Invitaţia mea pentru membri PSD este să nu ne pierdem încrederea şi să continuăm acest proiect politic, nu pentru că suntem noi poate cei mai buni, ci pentru că România are nevoie de social-democraţie.


- Revenind la cariera dumneavoastră politică, vă interesează un alt mandat de primar al Iaşului?

- E o întrebare provocatoare, la care am evitat să răspund dintr-un singur motiv: mi-aş dori să trag o linie de bilanţ în 2020, linie care să-mi confere libertatea de a alege. Adică, să ştiu că lucrurile făcute în primărie sunt atât de bune încât niciun alt primar să nu mă poată incrimina şi, din punct de vedere politic, să fiu la fel de clar cu colegii, astfel încât să nu îmi poată fi incriminată o deviere de la linia partidului sau o trădare a acestuia, iar de acolo să am forţa de a alege.


- Şi dacă ajungeţi acolo.....
- Dacă ajung acolo şi sunt mulţumit de mine însumi pentru lucrurile pe care le-am făcut, e posibil să aleg şi continuarea acestui mandat....


- Este „peţit” Mihai Chirica astăzi, când joacă rolul disidentului?

- Nu sunt „peţit” şi nici nu sunt deschis spre aşa ceva. Eu am intrat în PSD şi aici voi rămâne. Înainte de a ajunge candidat al social-democraţilor, am fost peţit, atunci da, dar nu voi răspunde unei alte cereri! Nu am venit în PSD pentru că puteam ajunge primar, pentru că funcţia aceasta o puteam avea pe listele altui partid, sau ca independent. Am venit în PSD pentru că am încredere în acestă formaţiune şi am încredere că va ajunge din ce în ce mai aproape de social-democraţia europeană!
A consemnat Anca BURNICHE

*
„Nu procentele sunt importante, ci conţinutul care defineşte aceste procente!”

*

„Cariera politică a lui Dragnea s-a sfârșit, și acum și peste 100 de ani, și poate fi trecut la capitolul istorie neagră a PSD!”

*
„Eu mă simt foarte ataşat de echipa PSD, pentru că alături de aceştia am muncit şi am reuşit să scot de-a lungul timpului un scor foarte bun pentru partid” 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
ANUNT LICITATIE. SC TOPCAR SRL- in faliment, prin lichidator judiciar CII Burcoveanu Laura Mihaela, cu sediul in Iasi, str. A.Panu nr. 13-15, mezanin, telefon 0741232516, e-mail laura.burcoveanu@yahoo.ro, in dosarul 3299/99/2017, anunta scoaterea la vanzare prin licitatie publica cu strigare, la data de 29.07.2020, ora 10, la sediul lichidatorului judiciar din Iasi, strada Anastasie Panu nr. 13-15, mezanin, a bunului mobil AUTOTURISM MARCA BMW 740D BERLINA, culoare albastra, an fabricatie 2003, motorina, nr. locuri 5, capacitate cilindrica 3901 cmc, tapiterie scaune piele, stare buna de functionare. Bunul poate fi vazut in parcarea restaurantului La Castel. Valoarea pornire de licitatie - 22765 lei, fara TVA, reprezentand 100% din pretul de evaluare. Daca bunul nu va fi adjudecat, o a doua licitatie va avea loc la data de 30.07.2020 – ora 10.00, la acelasi sediu si la acelasi pret. Daca bunul nu va fi adjudecat, alte licitatii vor avea loc la 10.08.2020- ora 10.00 si la 11.08.2020 - ora 10.00, la 90% din pretul de evaluare, la valoarea de pornire de 20488,5 lei, iar ulterior la 31.08.2020- ora 10.00 si la 01.09.2020-ora 10.00, la 80% din pretul de evaluare, la valoarea de pornire de 18212 lei. Persoanele care pretind vreun drept real asupra bunului au obligatia, sub sanctiunea decaderii, sa faca dovada acestui fapt pana la data de 28.07.2020, ora 12, la sediul lichidatorului judiciar. Caietul de sarcini se poate procura de la sediul lichidatorului judiciar, in baza unei cereri prealabile formulate cu 24 de ore inainte, la pretul de 50 de lei. Garantia de participare este de 10% din valoarea de pornire. Informatii suplimentare la telefon 0741232516 sau la sediul lichidatorului judiciar.
Raed Arafat acuză un fake news împotriva sa. Circulă pe internet o declarație care nu-i aparține
09/08/2020 16:40

Seful DSU, Raed Arafat, spune că cei care incearcă să răspandească minciuni care să facă oamenii să nu respecte măsurile de prevenire a răspandirii COVID-19 se folosesc de fake news, asa cum s-a posta ...

Aroganță și dispreț
07/08/2020 17:16

  Dacă liberalii ar putea fi suspectati de simtul umorului sau de imaginatie am avea explicatia actiunilor Guvernului Orban care nu pot fi descifrate altfel decat in registrul umorului negru al aberatiei ...

Incepe perioada de depunere a candidaturilor la Alegerile Locale 2020
07/08/2020 10:33

 Autoritatea Electorala Permanenta anunta ca vineri, 7 august, incepe perioada de depunere a candidaturilor la alegerile locale care vor avea loc pe 27 septembrie. Propunerile de candidati pentru consil ...

Donald Trump a semnat decretul - Tik Tok, amenințare la adresa securității SUA
07/08/2020 08:38

 Preşedintele SUA, Donald Trump, a semnat un ordin executiv de interzicere a tranzacţiilor cu compania-mamă TikTok, ByteDance. În ordinul executiv, Donald Trump a spune că constatat că „t ...

OFICIAL - Călin Popescu Tăriceanu: Candidez la Primăria Capitalei. Am greutate și experiență!
06/08/2020 12:17

 ”Sunt liberal de 30 ani si am acumulat o experientă foarte mare. Avand in vedere pandemia de coronavirus este nevoie de oameni cu experientă, de oameni cu greutate, eu am si la propriu o anumită ...

Victor Ponta critică în termeni duri Guvernul condus de Ludovic Orban: 'Chiar trebuie oprită această nebunie'
05/08/2020 16:41

Liderul PRO Romania, Victor Ponta, a comentat cazul femeii de 71 de ani cercetate penal, după ce a iesit din izolare pentru cumpărături. Ea a mancat zile intregi doar zahăr, deoarece nimeni nu a venit să ...

MAE anunță condiții noi pentru românii care vor să călătorească în Cipru: permisul special poate fi obținut online
05/08/2020 16:37

 Ministerul Afacerilor Externe (MAE) precizează că autorităţile cipriote au revizuit condiţiile de intrare in Cipru, in contextul evoluţiei pandemiei de COVID-19, infomrează      ...

Răspuns VIOLENT al lui Orban, după ce peste 300 de asociații i-au cerut explicații pentru contestarea la CCR a legii ce-i condamnă pe pedofili: 'Sunt FALSE'
05/08/2020 16:26

 Premierul Ludovic Orban a transmis miercuri un răspuns organizaţiilor neguvernamentale care ii cereau explicaţii privind sesizarea de către Guvern la CCR a legii care măreşte pedepsele pen ...

ULTIMĂ ORĂ Prefectul Bacăului a DEMISIONAT: unde candidează
05/08/2020 16:20

 Decizie de ultimă oră in PNL. Prefectul judetului Bacău, Liviu Miroseanu, a demisionat, miercuri, din functie si va candida la Primăria Bacău. Liviu Miroseanu anuntă că intră in campanie electora ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!