default

Dimensiune font:

Gheorghe Nichita: „Dragnea îşi consolidează puterea dictatorial, nici Iliescu şi Năstase nu au condus aşa!”

| 07-11-2016 06:00

Fostul lider al PSD Iaşi şi vicepreşedinte naţional al partidului, Gheorghe Nichita, vorbeşte despre perioada de glorie a partidului, în care social-democraţii făceau planuri pentru preşedinţie şi guvernare. Mai mult, acesta povesteşte şi despre „visele” pesediştilor ieşeni, care se vedeau şefi la deconcentrate, secretari de stat sau prefecţi ai judeţului, aşa cum îşi dorea pare-se Luminiţa Munteanu, susţinută vehement din spate de Sorin Iacoban

- Aţi declarat de curând că a fost o perioadă în care aţi discutat cu Liviu Dragnea să plecaţi la Bucureşti pentru a ocupa funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale. De la omul politic aflat „în cărţi” pentru Guvern, până la Gheorghe Nichita de astăzi, care a fost drumul?
- Discuţia nostră a fost în vara lui 2014, înainte de a campania prezidenţială, atunci când Dragnea era preşedinte executiv al partidului. Practic, la acel moment, încerca să vadă cum ne situăm noi pentru viitor şi avusese discuţii cu Victor Ponta pentru viitorul partidului. Cei doi nu prea se înţelegeau, pentru că Victor ştia că nu mai putea fi preşedinte de partid dacă va câştiga preşedinţia României şi va trebui să vină cineva din PSD pe funcţia de prim-ministru. Atunci Dragnea a zis că cel care conduce partidul nu poate fi şi premier, dând de înţeles Ponta nu poate să ocupe ambele poziţii. Pentru noi (în PSD-n.r.) era destul de clar că Dragnea va conduce partidul dacă Ponta ar fi ajuns preşedinte, urmând ca împreună să decidem cine va fi prim-ministru. Acesta a fost momentul în care Dragnea a început „să caute” oamenii cu care ar fi putut face echipă şi care ar fi putut să stea şi în faţa lui Ponta dacă apăreau clivaje între ei şi, fiind „o voce” ca vicepreşedinte la nivel naţional (...), mi-a făcut o invitaţie la Ministerul Dezvoltării pentru discuţii, în care tot îmi spunea că e timpul să nu mai stau la Iaşi, fiind nevoie de mine la Bucureşti. I-am zis că pasul acesta îl fac doar în momentul în care am convingerea că va câştiga alegerile Mihai Chirica, cel pe care îl adusesem la partid şi începusem „să-l cresc” pentru asta. Am zis că vom face această mişcare în doi paşi, deoarece atunci se contura Cristian Adomniţei candidat din partea PNL, însă decizia era luată, fiind stabilită şi arhitectura partidului cu Victor Ponta preşedinte, cu un guvern în care PSD să aibă prim-ministru şi cu proiecte importante pe care noi le-am asumat şi nu le-am putut duce la capăt.
Proiectul mi-a plăcut şi am zis că, neputând face regionalizarea, era timpul să plec eu la Bucureşti. Am considerat că pot să păstrez şi Organizaţia de la Iaşi unită, că pot să merg parlamentar (la alegerile care urmează să aibă loc pe 11 decembrie- n.r.) şi de acolo mai departe (spre minister-n.r.). Atunci, împreună cu Dragnea am gândit mari proiecte, ca de exemplu un complex regional sportiv pe care să-l finanţăm prin Ministerul Dezvoltării Regionale prin fonduri nerambursabile, atunci am vorbit despre Spitalul Regional... Proiecţia era următoarea: să câştigăm alegerile şi după aceea să venim în 2016 la parlamentare, probabil că trebuia să mă bat cu Adomniţei în vara acestui an (la alegerile locale care au avut loc pe data de 5 iunie- n.r.) şi aş fi câştigat dacă nu erau necazurile mele şi ale lui (Adomniţei fiind şi el anchetat într-un dosar penal- n.r.) şi rămânea Chirica viceprimar, iar eu după ce câştigam parlamentarele plecam şi aş fi putut veni să le cer ieşenilor votul pentru Mihai Chirica ca să facem „axa corectă” Iaşi-Bucureşti- Guvern (din perspectivă politică-n.r.). Sigur că vizam atunci o funcţie importantă în Parlament şi o funcţie importantă politică, pentru că Dragnea mi-a şi zis „tu va trebui să ai grijă de partid în continuare”, în ideea în care el ar fi ajuns prim-ministru. Lucrurile au fost date peste cap deoarece s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu el (condamnat în dosarul „Referendumul”-n.r.), după care s-a întâmplat şi cu mine (anchetat în dosarele „Amanta” şi „UTI”-n.r.).


- Aţi spus că eraţi cel mai important om din PSD după Ponta şi Dragnea. Credeţi că dosarele au avut legătură cu poziţia politică deţinută?
- Foarte mulţi îmi spun că „s-a întâmplat şi cu mine” pentru că o parte din peşediştii dâmboviţeni au zis că Nichita are prea multă putere şi trebuia să-i mai fie luată. Ajutaţi de cei pe care „i-am crescut” la Iaşi, la Bucureşti au fost date mesaje că este bine să se scape de mine.
Să termin episodul Dragnea, după ce am fost reţinut şi am ieşit din arest la domiciliu, am avut câteva întâlniri cu el, cu Andrei Dolineaschi, Marian Oprişan şi Nicolae Bădălău şi, discutând despre cine trebuie să fie preşedintele partidului în continuare, el mi-a zis să mă întorc la Iaşi să preiau din nou preşedinţia organizaţiei pentru că era haos (discuţia avea loc în perioada în care Nichita era autosuspendat din funcţiile politice, începutul lunii august, 2014-n.r.).


- Înainte de a vă autosuspenda din funcţiile politice, aţi vorbit cu Dragnea sau cu altcineva din conducerea centrală a PSD?
- Nu, am vorbit doar cu Rovana Plumb, fix înainte ca liderii PSD să aibă şedinţa Comitetului Naţional şi i-am zis că nu mă pot prezenta la şedinţă pentru că voi transforma întrunirea într-o dezbatere. Puteam merge acolo, eram încă primar, dar am hotărât să mă autosuspend din funcţia de vicepreşedinte, dar nu ştiam ce să fac cu organizaţia, însă ea m-a sfătuit să discut cu Victor. Ponta mi-a zis să las organizaţia cui vreau, că el e de acord şi am mers pe varianta statutului, ceea ce înseamna ca la conducerea Organizaţiei Judeţene să vină Victorel Lupu.


- Au existat zvonuri potrivit cărora Lupu nu ar fi vrut să preia organizaţie...
- Nu a vrut! După ce au fost discuţiile cu Rovana şi Victor, i-am invitat la mine pe membrii Biroului Politic Judeţean, fiind prezent şi Chirica, Iacoban.... Le-am spus decizia mea şi că cel care îmi va ţine locul va fi Victorel Lupu. A fost momentul în care Chirica a zis că vom face şi noi la Municipiu o şedinţă şi o să-l susţinem pe Lupu, dar el nu avea nicio atribuţie, deoarece conform statutului nu era nevoie de niciun „aviz” de-a lui sau de la Organizaţia Municipală. Atunci a fost momentul în care am înţeles că Mihai Chirica e pregătit să sape şi de atunci a săpat în continuu cu ceilalţi...


- Când eraţi în PSD, simţeaţi că „iau naştere” bisericuţe?
- Simţeam oamenii care vor mai mult! Trebuie să recunosc faptul că cei ce aveau interese erau personale. Bulgariu voia să ajungă director de deconcentrate, prefect, cred că nu era funcţie pe care el să nu şi-o dorească... şi el şi soţia lui. Vasile Cîtea era un nemulţumit total, părându-i-se la la un moment dat că are atâtea veleităţi încât poate să conducă şi partidul. L-am propus secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului, unde era să-l pun, la Sănătate sau la Economie? Acestuia i-a promis şi Victor Ponta că, dacă va reuşi, va fi secretar de stat, a avut uşile deschise şi şi-a făcut lobby pentru a fi preşedinte la Federaţia de Box, nu l-a împiedicat nimeni.
La un moment dat unul dintre ei au propus-o pe Luminiţa Munteanu să fie prefect în locul lui Dan Cârlan, dar le-am zis să se uite puţin în oglindă! S-au supărat atunci foarte mulţi pe mine că nu am pus-o prefect, în special Iacoban. Am avut măcar dimensiunea de a şti ce poate fiecare membru de partid să facă, iar eu le spuneam în faţă când doreau mai mult decât puteau duce! Toţi voiau viceprimari şi cred că PSD se va distruge din cauza faptului că toţi pun mai presus interesele personale, decât cele ale partidului.


- Se revenim la episodul Dragnea, când aţi mers la Bucureşti şi aţi vorbit cu el...
- Da, cu Liviu Dragnea am avut acea discuţie la Bucureşti, a rugat secretarele lui să-mi facă împuternicirea de preşedinte de organizaţie din nou, am venit acasă şi am preluat Organizaţia, iar el a plecat în concediu, în Brazilia. Când s-a întors nu a mai fost acelaşi Dragnea şi a venit cu un nou proiect: acela de a scăpa de cei care sunt importanţi şi pot să-i pună beţe în roate la nivelul partidului! Nu mai vedem pe nimeni din „greii” partidului să conducă, pe Dan Nica, pe Ecaterina Andronescu, pe Marian Oprişan care a fost adus la tăcere... Dragnea îşi consolidează puterea dictatorială cu cei care îi fac soclu; nici Ion Iliescu, nici Adrian Năstase nu au condus aşa!
A consemnat Anca BURNICHE

* * *
Eu cu Dragnea, dacă aveam opinii diferite ni le spuneam în faţă, şi unul şi altul! Alţii sunt Yes man”- Gheorghe Nichita
* * *
Gheorghe Nichita povesteşte despre ascunzişurile politicii de Bahlui în continuarea interviului acordat ziarului „Evenimentul Regional al Moldovei”, ce va apărea în ediţia de mâine!

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
ANUNT LICITATIE. SC TOPCAR SRL- in faliment, prin lichidator judiciar CII Burcoveanu Laura Mihaela, cu sediul in Iasi, str. A.Panu nr. 13-15, mezanin, telefon 0741232516, e-mail laura.burcoveanu@yahoo.ro, in dosarul 3299/99/2017, anunta scoaterea la vanzare prin licitatie publica cu strigare, la data de 29.07.2020, ora 10, la sediul lichidatorului judiciar din Iasi, strada Anastasie Panu nr. 13-15, mezanin, a bunului mobil AUTOTURISM MARCA BMW 740D BERLINA, culoare albastra, an fabricatie 2003, motorina, nr. locuri 5, capacitate cilindrica 3901 cmc, tapiterie scaune piele, stare buna de functionare. Bunul poate fi vazut in parcarea restaurantului La Castel. Valoarea pornire de licitatie - 22765 lei, fara TVA, reprezentand 100% din pretul de evaluare. Daca bunul nu va fi adjudecat, o a doua licitatie va avea loc la data de 30.07.2020 – ora 10.00, la acelasi sediu si la acelasi pret. Daca bunul nu va fi adjudecat, alte licitatii vor avea loc la 10.08.2020- ora 10.00 si la 11.08.2020 - ora 10.00, la 90% din pretul de evaluare, la valoarea de pornire de 20488,5 lei, iar ulterior la 31.08.2020- ora 10.00 si la 01.09.2020-ora 10.00, la 80% din pretul de evaluare, la valoarea de pornire de 18212 lei. Persoanele care pretind vreun drept real asupra bunului au obligatia, sub sanctiunea decaderii, sa faca dovada acestui fapt pana la data de 28.07.2020, ora 12, la sediul lichidatorului judiciar. Caietul de sarcini se poate procura de la sediul lichidatorului judiciar, in baza unei cereri prealabile formulate cu 24 de ore inainte, la pretul de 50 de lei. Garantia de participare este de 10% din valoarea de pornire. Informatii suplimentare la telefon 0741232516 sau la sediul lichidatorului judiciar.
OFICIAL - Călin Popescu Tăriceanu: Candidez la Primăria Capitalei. Am greutate și experiență!
06/08/2020 12:17

 ”Sunt liberal de 30 ani si am acumulat o experientă foarte mare. Avand in vedere pandemia de coronavirus este nevoie de oameni cu experientă, de oameni cu greutate, eu am si la propriu o anumită ...

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe Fondurile din Pactul Ecologic European
06/08/2020 11:05

 Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, spune ca fondurile din Planul de Investitii al Pactului Ecologic European vor fi directionate catre investitii si achizitii durabile care sa spr ...

Victor Ponta critică în termeni duri Guvernul condus de Ludovic Orban: 'Chiar trebuie oprită această nebunie'
05/08/2020 16:41

Liderul PRO Romania, Victor Ponta, a comentat cazul femeii de 71 de ani cercetate penal, după ce a iesit din izolare pentru cumpărături. Ea a mancat zile intregi doar zahăr, deoarece nimeni nu a venit să ...

MAE anunță condiții noi pentru românii care vor să călătorească în Cipru: permisul special poate fi obținut online
05/08/2020 16:37

 Ministerul Afacerilor Externe (MAE) precizează că autorităţile cipriote au revizuit condiţiile de intrare in Cipru, in contextul evoluţiei pandemiei de COVID-19, infomrează      ...

Răspuns VIOLENT al lui Orban, după ce peste 300 de asociații i-au cerut explicații pentru contestarea la CCR a legii ce-i condamnă pe pedofili: 'Sunt FALSE'
05/08/2020 16:26

 Premierul Ludovic Orban a transmis miercuri un răspuns organizaţiilor neguvernamentale care ii cereau explicaţii privind sesizarea de către Guvern la CCR a legii care măreşte pedepsele pen ...

ULTIMĂ ORĂ Prefectul Bacăului a DEMISIONAT: unde candidează
05/08/2020 16:20

 Decizie de ultimă oră in PNL. Prefectul judetului Bacău, Liviu Miroseanu, a demisionat, miercuri, din functie si va candida la Primăria Bacău. Liviu Miroseanu anuntă că intră in campanie electora ...

Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea vinde propriei soții un teren aflat în proprietatea Primăriei
05/08/2020 10:38

 Pe data de 30 iulie 2020, in cadrul sedintei Consiliului Local Ramnicu Valcea, 16 consilieri au aprobat vanzarea unui teren din domeniul public al orasului, pentru suma de 11.660 de euro, către sotia pri ...

VIDEO: Imagini dupa explozia uriașă din Beirut
05/08/2020 10:19

ACTUALIZARE 10.15. Cele 2700 de tone de nitrat de amoniu care au explodat in zona portuară din Beirut ar fi fost transportate acum sase ani de cargoul Rhosus, sub pavilionul Republicii Moldova, dar proprietate ...

Gabrieala Firea îi răspunde lui Ludovic Orban în privința măștilor: 'Contractul era deja semnat de către directorii din Ministerul Sănătății'
05/08/2020 10:05

 Primarul general al Capitalei ii răspunde premierului Ludovic Orban in subiectul măstilor. Gabriela Firea s-a arătat deranjată de faptul că Ludovic Orban a spus că o firmă apropiată de Primăria C ...

Aproape 19 milioane de români au fost înscriși în Registrul electoral
04/08/2020 17:55

 Numărul total de cetăteni cu drept de vot inscrisi in Registrul electoral la data de 31 iulie 2020 este de 18.983.585, cu 1.613 mai multi fată de ultima informare publică, a anuntat marti Autoritatea ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!