Iaşul a primit de la Transporturi de 16 ori mai puţini bani decât Bacăul!

1buget

Dimensiune font:

| 18-02-2019 00:00

* judeţul Bacău va folosi 203 milioane lei pentru varianta ocolitoare a municipilului reşedinţă, iar centura ocolitoare a Iaşului a fost finanţată cu doar 5,2 milioane lei! * „Este inadmisibil ca Iaşul să primească pentru drumurile judeţene mai puţini bani ca Teleormanul”, spune deputatul liberal Marius Bodea * „Autostrada Moldova va începe din Ardeal. Aşa că îi chem pe guvernanţi la Ungheni şi la Iaşi să stea de vorbă cu oamenii şi să-şi reconsidere punctul de vedere”, a precizat deputatul USR Cosette Chichirău * „În anul de graţie 2019, mediul rural din Iaşi şi din toată regiunea Nord-Est are o şansă extraordinară de a recupera decalajele economice”, are convingerea deputatul PSD Silviu Macovei

Bugetul de stat pentru anul în curs, adoptat de Parlament la finele săptămânii trecute, este considerat de către social-democraţi ca fiind „cel mai consistent buget pe care l-a avut România în ultimele decenii”, fundamentat pe o creştere economică de 5.5%.

Este pentru prima data când avem o viziune de dezvoltare clară, articulată coerent, pentru zona Moldovei. Mă refer şi la mult disputata mărire a alocaţiilor pe care am făcut-o posibila prin respectarea prevederilor legale şi numai prin votul pozitiv la buget. De asemenea, am alocat fonduri pentru lucrările de infrastructură promise în judeţul Iaşi”, declara, imediat ce bugetul de stat trecea prin Parlament, senatorul ieşean Vasile Toma (PSD).

Deputatul ieşean Cosette Chichirău (USR) este de părere căbugetul ar putea fi întors în Parlament pentru că procedura prin care a fost adoptat a fost haotică şi neconstituţională”. „PSD a făcut scamatorii legislative care creează un precedent periculos şi care nu trebuie tolerate. Pe fond, este un buget care va duce la inflaţie, ceea ce înseamnă scumpirea alimentelor şi a tuturor produselor şi serviciilor. Cât despre Autostrada Moldova, constat că PSD minte iar. În cel mai fericit caz, Autostrada Moldova va începe din Ardeal. Aşa că îi chem pe guvernanţi la Ungheni şi la Iaşi să stea de vorbă cu oamenii şi să-şi reconsidere punctul de vedere”, a precizat Cosette Chichirău.

Începând din acest an, faţa satului românesc se va schimba în bine”

Dincolo de afirmaţiile care de care mai optimiste legate de „avântul economic” al ţării, social-democraţii bat monedă, mai nou, pe sprijinul pe care îl acordă locuitorilor din mediul rural, descoperind că problemele cele mai grave sunt la ţară, acolo unde se regăseşte şi „cel mai mare grad de sărăcie şi de acolo provin cele mai mari dezechilibre, inechităţi sociale şi ecartul de dezvoltare al diferitelor regiuni ale României”. „La ţară este nevoie de cele mai mari investiţii în construirea şi dezvoltarea infrastructurii înapoiate sau chiar inexistente. Dacă anul trecut, în judeţul Iaşi prin fondurile alocate PNDL au ajuns peste 800 milioane de euro, în bugetul din acest an sunt prevăzute sume mult mai mari. O spun cu inima împăcată: în anul de graţie 2019, mediul rural din Iaşi şi din toată regiunea Nord-Est are o şansă extraordinară de a recupera decalajele economice. Cred sincer că, începând din acest an, faţa satului românesc se va schimba în bine şi voi fi acolo să-i sprijin! A durat mult, a fost contestat, însă bugetul din acest an este unul care va face, prin punerea lui în practică, să aducă încredere în Partidul Social Democrat şi într-un program de guvernare gândit pentru români şi nevoile lor”, a precizat parlamentarul ieşean Silviu Macovei (PSD).

Liberalii reclamă „o politică a bătăii de joc faţă de Iaşi”

Parlamentarii liberali ieşeni au criticat aspru alocările bugetare care au fost făcute de Guvern judeţului Iaşi pentru anul 2019, aceştia numindu-l drept „un buget al umilinţei” şi „o politică a bătăii de joc faţă de Iaşi”. Liberalii au declarat că, deşi Iaşul are una dintre cele mai mari reţele de drumuri judeţene din ţară, fiind, totodată, şi „cea mai periculoasă zonă din Uniunea Europeană”, în ciuda demersurilor şi petiţiilor făcute de aceştia la autorităţile centrale pentru a fi alocate fondurile necesare, judeţului i-au fost alocate sume mici în comparaţie cu alte judeţe.
Potrivit lui Marius Bodea, Ia
şul primeşte în acest an suma de 9,9 milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor din judeţ, în timp ce Teleormanul are alocată suma de 19,2 milioane de lei. „Judeţul Iaşi are cea mai mare reţea de drumuri judeţene din România, 1.000 de kilometri, dar a primit în acest an 9.910 mii lei, adică o sumă ridicolă... Bacăul a primit, pentru drumurile din judeţ, 12.514 mii lei, Botoşani - 20.831 mii lei, Neamţ - 15.027 mii lei, Vaslui - 20.398 mii lei, Suceava - 14.617 mii lei, iar Teleorman - 19.273 mii de lei. Sumele sunt cu mult peste Iaşi, deşi au de două ori mai puţine drumuri”, a declarat Bodea.
Dup
ă cum susţine acesta, ceea ce s-a întâmplat în Parlament cu bugetul este de fapt „o umilinţă pentru judeţul Iaşi”, spunând că situaţia este inacceptabilă. „Este inadmisibil ca Iaşul să primească pentru drumurile judeţene mai puţini bani ca Teleormanul”, a punctat Bodea.

Unde vor merge banii de la Ministerul Transporturilor

În acest an, bugetul alocat Iaşului de către Ministerul Transporturilor - 14,5 milioane de lei, este unul derizoriu, în comparaţie cu celelalte judeţe. Bacău, de exemplu, are de 16 ori mai mult – 228 milioane lei, Vaslui de aproape două ori mai mult - 21 milioane lei, Suceava de patru ori mai mult – 62 milioane lei, Teleorman a primit de şase ori mai mult decât judeţul Iaşi – 85,5 milioane lei, iar Dolj de 20 de ori mai mult – 291 milioane lei.

Iaşul va folosi cea mai mare parte a banilor destinaţi la lucrări de reabilitare pentru poduri, podeţe şi tuneluri de cale ferată - Sucursala Regională de Căi Ferate Iaşi – 6.87 milioane lei, urmărindu-se eliminarea unor restricţii de viteză şi „puncte negre” de pe mai multe magistrale feroviare.

Apoi, 5,2 milioane lei vor fi folosiţi pentru etapa I a proiectului „Varianta de ocolire a municipiului Iaşi – etapa varianta sud”, 1,5 milioane lei pentru modernizarea drumului naţional 28B Târgu Frumos - Botoşani km 0+000 - km 76+758, şi doar un milion de lei pentru varianta de ocolire a oraşului Târgu Frumos.

Judeţul Bacău, care a primit de 16 ori mai mulţi bani decât Iaşul, va folosi 203 milioane lei pentru varianta ocolitoare a oraşului Bacău, pe D|N 2 - etapa I, 8,98 milioane lei vor fi destinaţi pentru elaborarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic pentru Autostrada Braşov – Bacău, 6,45 milioane lei pentru elaborarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic pentru drumul de mare viteză Bacău – Paşcani, iar 8,98 milioane lei vor fi destinaţi pentru elaborarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic pentru Autostrada Braşov – Bacău.

Suceava va destina 61 milioane lei pentru lucrările de finalizare a variantei de ocolire a municipiului reşedinţă de judeţ şi un milion de lei pentru realizarea variantei de ocolire a municipiului.

Judeţul Vaslui are alocaţi 20 milioane lei pentru varianta ocolitoare a municipiului Bârlad şi un milion de lei pentru pregătirea documentaţiei tehnice aferente proiectului de infrastructură rutieră pentru Varianta de Ocolire a municipiului Vaslui.

La Neamţ vor merge doar 9,3 milioane lei, însă cu destinaţia „Sprijin pentru pregătirea documentaţiei tehnice aferente proiectului de infrastructură rutieră Autostrada Târgu Mureş- Târgu Neamţ”. Florentina SANDU, Daniel BACIU

 

***

Bugetul alocat Iaşului de către Ministerul Transporturilor - 14,5 milioane de lei, este unul derizoriu, în comparaţie cu celelalte judeţe. Bacău, de exemplu, are de 16 ori mai mult – 228 milioane lei, Vaslui de aproape două ori mai mult - 21 milioane lei, Suceava de patru ori mai mult – 62 milioane lei, Teleorman a primit de şase ori mai mult decât judeţul Iaşi – 85,5 milioane lei, iar Dolj de 20 de ori mai mult – 291 milioane lei.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare ”Teren iaz comunal III Oțeleni” suprafața 861 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în sat Oțeleni, comuna Oțeleni, județul Iași, extravilan, nr. cadastral 60654, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 94/ 02.09.2019 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire – C7” suprafața 800 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C7, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire - C10” suprafața 13 m.p aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C10, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire – C9” suprafața 37 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C9, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
Război în PNL. Rareș Bogdan i-a cerut demisia lui Ludovic Orban
18/01/2021 07:55

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat că partidul are nevoie de o reformă totală si că Ludovic Orban a esuat in calitatea de presedinte al formatiunii liberale. Declaratiile au fost făcute ...

Care sunt dovezile DNA in mega-dosarul in care Tariceanu este acuzat ca a luat mita 800.000 de dolari
18/01/2021 00:06

 Directia Nationala Anticoruptie a anuntat vineri, 15 ianuarie, impunerea unui sechestru asigurator pe bunuri imobile apartinandu-i lui Tariceanu, in valoare de 3.204.640 lei in dosarul in care este acuz ...

Dezvăluiri ŞOC: Omul lui Klaus Iohannis are două dosare la DNA şi s-a 'refugiat' la Viena
17/01/2021 21:16

Procurorii anticoruptie au in lucru două dosare care il vizează pe Michael Schmidt, fost şef BMW in Romania. Omul de afaceri sas recunoscut incă de cand actualul presedinte era doar primarul Sibiului ca fii ...

SONDAJ CURS - Opţiunile electorale la o lună după alegeri: Entuziasmul AUR scade, PSD se menţine pe primul loc
17/01/2021 20:05

Opţiunile electorale ale romanilor nu arată fundamental diferit faţă de rezultatul alegerilor locale din decembrie, potrivit celui mai recent sondaj realizat de Centrul de Sociologie Urbana si Regională &n ...

Glume după vaccinarea regelui Suediei: „Nu are brandul lui Klaus
17/01/2021 11:00

Ambasada Suediei a postat o imagine cu regele Carl Gustaf vaccinandu-se anti-COVID, iar mare parte dintre comentariile la postare fac referire la imaginea preşedintelui Klaus Iohannis intr-o ipostază similar ...

Cati bani incaseaza angajatii din primarii, ministere, consilii judetene si DSP-uri. Salariile bugetarilor nu vor mai creste in urmatoarea perioada
17/01/2021 10:36

 Veniturile bugetarilor vor ramane la valorile din prezent pentru urmatoarea perioada, doar salariul minim brut va creste cu 40 de lei. Ziare.com va prezinta o parte dintre salariile angajatilor de la st ...

 Începe lupta pentru putere în PNL. Rareș Bogdan, principalul contracandidat al lui Ludovic Orban
17/01/2021 10:30

 Începe lupta pentru putere in PNL intre Ludovic Orban si sustinătorii săi versus taberele opozante.     Primul contracandidat al lui Ludovic Orban la sefia PNL este Rares Bogdan. Mesa ...

ANUNȚ BOMBĂ! Diana Şoşoacă, avocat şi senator AUR, a depus plângere la Parchetul General după moartea lui Bogdan Stanoevici
15/01/2021 16:30

Diana Şoşoacă cere ca Bogdan Stanoevici să nu fie incinerat, aşa cum cere familia sa, şi afirmă că acesta nu mai era infectat cu noul coronavirus in momentul in care a decedat. În plus, avocata ...

Iulian Bulai (USR): Dacă Eminescu ar fi trăit astăzi, ar fi semnat pentru “Fără penali în funcţii publice”
15/01/2021 13:55

Preşedintele Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor, deputatul USR de Neamţ Iulian Bulai, afirmă, intr-o postare pe Facebook, că, dacă Eminescu ar fi trăit astăzi, ar fi semnat pentru “F ...

Diana Șoșoacă, simptome de OTRĂVIRE
15/01/2021 12:30

Senatoarea AUR Diana Sosoacă a trecut prin clipe groaznice. Ea a povestit cum a fost la un pas să meargă la spital cu simptome ce păreau a fi de otrăvire. Diana Sosoacă, senator din partea celui mai cont ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei