George-Simion--candidat-independent

Dimensiune font:

Interviu cu George Simion, candidat independent

| 20-05-2019 00:35

 "Eu cred intr-o Europa unita, intr-o Europa a natiunilor, a unei cat mai stranse colaborari intre popoare. Cred intr-o Europa echitabila", spune George Simion, candidat independent la alegerile europarlamentare din 26 mai.

In varsta de 32 de ani, George Simion s-a nascut la Focsani, a absolvit Facultatea de Administratie si Afaceri a Universitatii din Bucuresti, dupa care a urmat un program de masterat la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi cu specializarea "Crimele comunismului".

De mai bine de 10 ani este activist civic si militeaza pentru Unirea Romaniei cu Republica Moldova, fiind fondator si presedinte al Platformei Unioniste Actiunea 2012.

George Simion e convins ca "dezastrul din politica romaneasca" a inceput odata cu neaplicarea lustratiei dupa Revolutia din 1989, dar mai crede si ca "politica tot mai agresiva a Kremlinului este una dintre cele mai mari amenintari la adresa Europei".

Citeste si:

Primarul Mihai Chirica a ales: este independentul George Simion omul ieșenilor?


"Ceea ce ne distruge pe noi ca tara e promovarea incompetentei si a non-valorilor in pozitii-cheie in sistemul politic, in administratia publica, in institutiile de invatamant si cercetare s.a.m.d. Imi doresc o ierarhie a competentei in functiile publice", spune George Simion in interviul acordat Ziare.com, in care mentioneaza ca, potrivit calculelor pe care si le-a facut, pentru a fi ales in Parlamentul European are nevoie de "circa 170.000 de voturi, reale, nu de la persoane decedate".

De ce candidati pentru Parlamentul European? De cand faceti politica si ce va face sa credeti ca ati putea fi un bun europarlamentar roman?

Incerc, in primul rand, sa fiu un bun roman - o calitate ce pare sa fie rar intalnita la politicienii nostri. Ei reprezinta, in Parlamentul European, propriile partide, propriile grupuri de interese, si mai putin sau deloc pe romani.

Dupa peste 12 ani de activism, pot spune ca m-am saturat ca eforturile facute pe plan civic sa nu fie finalizate de catre actualii politicieni. Au fost doua momente decisive in ultimul ani care m-au determinat sa fac pasul spre aceasta candidatura: expulzarea mea pe o perioada de 5 ani din Republica Moldova, la care autoritatile noastre au fost cel putin complice, si raportarea lor (in bataie de joc) la Anul Centenarului Marii Uniri.

In calitate de lider al curentului unionist din Romania ultimului deceniu, mi-am asumat responsabilitatea candidaturii, chiar daca nu am experienta politica, ca un nou pas inainte pe care il avem de facut. Avand insa in vedere mocirla in care se scalda partidele politice actuale, organizate fara exceptie intr-un sistem clientelar de tip feudal, vad lipsa experientei politice mai degraba ca pe un avantaj, caci nu sunt patat precum politicienii din partidele care in ultimii 30 de ani au guvernat tara si care i-au batjocorit resursele, in primul rand resursa umana.

Partidele politice ne-au dezamagit si ne-au impus politica urii si a dezbinarii. Mesajele noastre au ajuns de-a lungul timpului la urechile a milioane de oameni, insa e nevoie de reprezentare pentru acestea si la nivelul institutiilor europene.

Si nu doar pentru acestea! Romanii nu mai vor sa fie nevoiti sa ia drumul strainatatii pentru un trai decent, nu mai vor sa se simta minoritari in propria tara, vor sa fie tratati cinstit de catre autoritatile de la Bucuresti sau Chisinau, sau in statele de adoptie in care au ales sa traiasca. Stiati ca Romania se afla pe primele pozitii in Uniunea Europeana ca bogatie materiala? Lucrurile astea nu ni se comunica public. Or, eu vreau sa spun lucrurilor pe nume!

Toti ne dorim o Romanie Mare in Europa, in locul pe care romanii il merita de drept, iar Romania aceasta poate fi ridicata numai prin eforturi comune, numai prin unitate.

George Simion marsDe ce ati ales sa candidati ca independent? Nu era mai simplu sa va inscrieti intr-un partid, de exemplu in PMP, care e tot unionist? Ati purtat astfel de negocieri?

Am primit astfel de oferte din partea mai multor partide parlamentare la alegerile din 2016. Puteam sa fiu acum in Parlamentarul Romaniei, dar afiliat partinic. Am ales acest drum deoarece era singurul corect. In ultimii 10 ani, am avut suficiente interactiuni cu reprezentatii actualelor partide politice pentru a ma putea convinge ca Romania noastra are nevoie de altceva. In toti anii astia nu m-am simtit, in niciun moment, reprezentat de clasa politica romaneasca, iar situatia asta este valabila pentru foarte multi romani.

Citeste si:

Primarul Mihai Chirica a ales: este independentul George Simion omul ieșenilor?

Implicarea intr-un partid deja existent ar fi insemnat o aservire a principiilor si valorilor dupa care ma orientez in viata de zi cu zi. Partidele politice din Romania sunt aceleasi, in ultimii 30 de ani, care au produs dezastrul vizibil din tara: oamenii au luat drumul exilului, ne-am vandut bogatiile subsolului pe nimic, ne-am taiat ilegal padurile, agricultura si mineritul s-au prabusit, suntem furati la gaz si curent electric, nu avem autostrazi, presa este intoxicata de propaganda, inca nu avem locuri in spitale pentru marii arsi, nu ne cinstim eroii, nu sustinem capitalul romanesc, nu ne sprijinim sportivii, artistii, olimpicii sau inventatorii si ne-am rupt de valorile istorice pe care s-a cladit natiunea romana.

Ati facut calculele, de cate voturi aveti nevoie ca independent pentru a fi ales membru al PE?

Desigur. Am facut acest calcul din momentul in care am luat decizia de a candida. Pragul este de 3,03% din totalul de voturi valabil exprimate, deci circa 170.000 de voturi, reale, nu de la persoane decedate.

Este un numar urias si descurajant pentru un candidat independent, la fel ca in cazul celor 100.000 semnaturi necesare pentru depunerea candidaturii.

Pe ce categorii de alegatori va bazati?

Ma bazez pe votul romanilor care, asemeni mie, nu se simt reprezentati de actualele partide politice: fie ca vorbim de romanii din diaspora, de care politicienii isi amintesc din 4 in 4 ani, fie ca vorbim de romanii din Harghita si Covasna, abandonati de autoritatile romane de aproape 20 de ani, fie ca vorbim de unionisti, sau pur si simplu de romani care nu se regasesc in actiunile clasei politice care conduce destinele tarii.

Ma bazez pe cei care gandesc national, nu personal sau international.

Ati calatorit mult si prin Romania, si prin R. Moldova. Care este concluzia dvs: in ultimii ani a crescut sau a scazut numarul unionistilor? Care ar fi cauzele?

Numarul unionistilor a cunoscut o crestere vertiginoasa in ultimii ani, datorita impunerii acestei teme pe agenda publica - efect al eforturilor organizatiilor noastre civice care si-au asumat aceast ideal al Reunirii: de la grafitti-urile "Basarabia e Romania" care pot fi vazute peste tot prin tara, pana la a merge din casa in casa sa informam fratii basarabeni, de la infiintarea unei televiziuni care emite pe cablu in Chisinau pana la manifestatii la care au participat zeci de mii de oameni, am dat tot ce am putut ca sa ne luptam pasnic sa unim ce au rupt altii prin forta.

As mai adauga ca aceasta crestere ar fi putut fi si mai consistenta daca statul roman ar fi avut o politica coerenta pe aceasta tema. Din pacate, pentru marea majoritate a politicienilor romani, subiectul Basarabiei ramane doar un bazin electoral, de interes exclusiv in campania electorala.

George Simion unireCare ar trebui sa fie, in opinia dvs, principalele 3 teme de dezbatere publica in aceasta campanie electorala, care a inceput de ceva timp in Romania?

In primul rand, ar trebui sa existe o dezbatere - ceea ce nu este cazul. Cand ati vazut ultima data o dezbatere cu argumente si contra-argumente, intre politicienii romani? Ar trebui sa discutam despre prioritatile Romaniei si ale romanilor, dar politicienii pun in scena o lupta surda, in care fiecare incearca sa isi motiveze votantii, prin demonizarea adversarilor. Infrastructura, educatia nationala (include aici si istoria) si proiectul nostru de Tara cred ca trebuie sa primeze.

Ce poate face un independent in PE? Cum poate negocia cu marile familii politice? Care ar fi principalele trei proiecte pentru care veti milita, daca veti fi ales?

In primul rand, pot da voce romanilor uitati, romanilor pe care niciun partid politic nu ii reprezinta. Pentru mine, Unirea Basarabiei cu Romania, protejarea drepturilor romanilor din comunitatile istorice (Timoc, Cernauti, Transcarpatia, Sudul Basarabiei etc.) si ale romanilor din judetele Harghita si Covasna, valorificarea potentialului diasporei si apararea resurselor naturale ale Romaniei, inclusiv a padurilor, care trebuie administrate ca parte integranta a dezvoltarii responsabile a tarii noastre - sunt teme de baza, igorate aproape in intregime de actuala clasa politica.

Citeste si:

Primarul Mihai Chirica a ales: este independentul George Simion omul ieșenilor?

In Parlamentul European ma voi afilia grupului care va raspunde cel mai bine marilor interese nationale romanesti, in baza carora am elaborat programul meu politic si cauzelor pentru care lupt de atatia ani.

George Simion copilEu cred intr-o Europa unita, intr-o Europa a natiunilor, a unei cat mai stranse colaborari intre popoare.

Cred intr-o Europa echitabila. Nu trebuie sa existe o Europa de Vest si o Europa de Est, membrele fondatoare ale Uniunii Europene si cele nou integrate. Trebuie sa existe o singura Uniune, alianta de state care poate supravietui si se poate dezvolta doar in baza unitatii, a tratamentului egal si corect, a asumarii adevarului istoric.

Comisia Europeana a avertizat Romania ca e la un pas de activarea articolului 7 si ca nu intra in Schengen daca se vor aplica modificarile la codurile penale. In plus, nu am scapat de MCV, dimpotriva, s-a lungit lista cu observatii si recomandari. Cum credeti ca s-a ajuns aici si ce ar fi de facut ca avertismentele primate sa nu se concretizeze in sanctiuni?

Cred ca toata lumea stie cum a ajuns Romania in aceasta situatie. Dezastrul din politica romaneasca nu a inceput cu alegerile din 2016 si nici cu Uniunea Social Liberala in 2011. A inceput cu neaplicarea lustratiei in primele mandate legislative dupa Revolutia din 1989. Prima echipa de lideri postceausisti care au dat tonul "noului"sistem politic erau, asa cum zicea si Brucan, oamenii politici cu experienta, cei care cunosteau "mersul trenurilor" si care se aflau in gara atunci cand a sosit trenul Revolutiei.

Nu mai putem vorbi astazi de perpetuarea unei ideologii comuniste, cel mult neo-marxiste la anumite partide, dar putem vorbi cu siguranta de perpetuarea aceluiasi sistem consolidat in anii '90 de FSN. La fel se face politica si astazi, prin intermediul grupurilor de interese si urmarind strict interesul personal. La fel se intra in politica si astazi, prin ucenicii rusinoase si ascensiuni nemeritate, si se continua cu contracte din banii publici, borcanul cu miere unde oameni din absolut toate partidele au bagat mana pana la cot.

Citeste si:

Primarul Mihai Chirica a ales: este independentul George Simion omul ieșenilor?

Suntem blocati in labirintul sistemului post-comunist care nu produce nici reforme, nici oameni competenti si caruia ii lipseste cu desavarsire o strategie de pozitionare externa pe termen lung, un proiect de tara. De aceea am ajuns sa fim avertizati cu activarea Articolului 7, poate putin electoral in ultima saptamana.

Coruptia e una dintre marile probleme ale Romaniei, dar coruptie exista peste tot si este de obicei direct proportionala cu resursele disponibile. In Romania coruptia este doar o parte a jafului anti-national din ultimii 30 de ani. Ceea ce ne distruge pe noi ca tara e promovarea incompetentei si a non-valorilor in pozitii-cheie in sistemul politic, in administratia publica, in institutiile de invatamant si cercetare s.a.m.d. Imi doresc o ierarhie a competentei in functiile publice.

Ca eurodeputat, voi insista asupra infiintarii si consolidarii unui mecanism de monitorizare a respectarii statului de drept si valorilor europene in toate statele membre. Parlamentul European a adoptat o rezolutie non-legislativa in acest sens in noiembrie 2018, iar Comisia Europeana a lansat recent o consultare publica cu privire la evaluarea si protejarea statului de drept si a valorilor europene in Uniune. Un astfel de mecanism trebuie sa inlocuiasca actualul MCV si sa asigure echitate.

Care credeti ca sunt cele mai mari amenintari cu care se confrunta la ora actuala Uniunea Europeana?

E important sa ne amintim ca proiectul european a trecut printr-o serie de crize in ultima jumatate de secol. Nu a existat niciodata o perioada in istoria comunitatii europene care sa nu fie marcata de tensiuni si amenintari pe plan intern si extern.

Dupa criza economica, criza migratiei si amenintarea terorista, crize pe care le-am depasit sau suntem in proces de a le depasi, e timpul sa vorbim despre politica tot mai agresiva a Kremlinului, una dintre cele mai mari amenintari la adresa Europei. Ratiunea de a fi a proiectului european este evitarea intoarcerii la trecutul sangeros al acestui continent, distrus de atatea ori de razboaie.

In acest context, vecinatatea estica in general si Republica Moldova, in particular, constituie un element-cheie. Prin asumarea proiectului nostru de tara, al Reintregirii, Romania poate asigura securitatea si dezvoltarea intregului bloc european, asigurandu-si in acelasi timp cresterea economica, pozitionarea strategica la varful UE si in consolidarea cooperarii europene in materie de securitate si aparare.

Pe plan intern, Uniunea Europeana se confrunta cu mai multe amenintari importante, de la criza demografica la dezvoltarea economica sustenabila la inegalitatile si tensiunile sociale si economice dintre diferite regiuni.

Mesajul principal al Summitului de la Sibiu, apelul la unitate si echitate, este mai mult decat oportun, dar trebuie sa fie urmat de actiuni concrete precum eliminarea standardelor duble, asumarea convergentei depline in urmatorii 5 ani pentru platile directe in agricultura, sustinerea familiilor s.a.m.d.

Raspunsul meu la aceste provocari se afla in programul politic pe care mi l-am asumat pentru Parlamentul European: O Romanie mare din toate punctele de vedere intr-o Europa unita si echitabila.

Cum vedeti viitorul Uniunii Europene dupa Brexit?

Iesirea Marii Britanii din Uniunea European nu afecteaza, pe termen mediu si lung, viitorul proiectului european. Marea Britanie a avut intotdeauna un regim special in cadrul UE si o relatie mai complicat cu vechiul continent, la nivel de mental colectiv.

Pe termen scurt, ne confruntam cu niste ajustari bugetare firesti. Pentru Romania, cel mai important aspect trebuie sa-l constituie protejarea drepturilor cetatenilor romani care traiesc, muncesc sau studiazain Marea Britanie. Totodata, trebuie sa ne asiguram ca ajustarile bugetare mentionate nu vor avea un impact negativ asupra fondurilor europene accesibile Romaniei in urmatorii ani, indeosebi fondurile structurale si cele destinate agriculturii.

Viitorul Uniunii Europene post-Brexit va fi asa cum ni-l facem noi. Trebuie sa depasim statutul de victima si mentalitatea de tara mica si sa ne asumam rolul de lider regional. Dupa plecarea Marii Britanii, vom fi a sasea tara ca marime din Uniunea Europeana. Suntem una dintre cele mai bogate in resurse naturale din Europa, cu un capital uman extraordinar.

La final, va rugam sa le adresati o invitatie la vot, argumentata, romanilor care inca nu s-au decis daca merg sau nu la urne pe 26 mai. De ce este important sa participe la acest scrutin?

Ne-am obisnuit sa alegem la fiecare 4 sau 5 ani "raul cel mai mic" doar pentru ca, dupa scurt timp, sa ajungem sa regretam votul acordat.

Citeste si:

Primarul Mihai Chirica a ales: este independentul George Simion omul ieșenilor?

Daca nu va simtiti reprezentati si nu mai vreti listele de partid care ni se servesc, mergeti pe 26 mai la vot si transmiteti un mesaj clasei politice.

George Simion steag

 

Foto: Facebook / George Simion

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

 

 

ULTIMA ORA

 

 

 

 

 

ANUNŢ DE VÂNZARE Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. ALDO S.R.L. Vaslui, cu sediul social în mun. Vaslui, str. Traian, bl. 228, sc. A, etaj 2, ap. 9, jud. Vaslui, C.U.I. RO 3337184, nr. de înreg. O.R.C. J37/918/1992, potrivit Sentinţei nr. 924/2013 din data de 23.10.2013, pronunţată de Tribunalul Vaslui – Secţia Civilă, în dosarul nr. 2980/89/2012, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare pentru data de 14.06.2019, ora 13.00, respectiv 28.06.2019, ora 13.00 a următorului activ proprietatea S.C. Aldo S.R.L. Vaslui: Nr. crt. - Denumire activ - Valoare pornire (lei fără T.V.A.) Activul nr.1 Proprietate imobiliară comercială – Magazin Mixt: Construcție – „Magazin Mixt” situată în mun. Vaslui, str. Ștefan cel Mare, nr. 279, jud. Vaslui, în vecinătatea benzinăriei Bemoil, cu suprafața construită de 40,50 mp și supr. utilă de 38,50 mp – extratabulară – construită pe terenul unei persoane fizice - 14.190,00. Persoanele care pretind vreun drept asupra activelor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 13.06.2019, ora 14.00, respectiv 27.06.2019, ora 14.00 la sediul lichidatorului judiciar M.R.L. Iași din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr.82, jud. Iași. Relaţii suplimentare se pot obţine la: Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.: tel: 0755132474; 0757545545; 0232/243864, fax: 0232/212231 e-mail: vanzari@insolventa.ro. Lichidator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L..
Publicaţie de vânzare a SC Macormar Invest SRL LD EXPERT GRUP IPURL, lichidatorul judiciar al debitoarei SC Macormar Invest SRL, cu sediul în Sat Pralea, Comuna Căiuți, Jud. Bacău, CUI 17013846 RC J4/2236/2004 - societate în faliment, Dosar nr. 199/110/2016 - Tribunalul Bacău, în temeiul Legii nr. 85/2014, vinde prin licitaţie publică cu strigare următoarele bunuri mobile: Autoutilitară Volkswagen Transporter 70X02D, nr. înmatriculare BC 91 VID, nr. Omologare B112151111J70E2, an fabricație 1997, număr identificare WV1ZZZ70ZVH038335, cilindree 1.896 cmc, combustibil motorină, culoare verde - Preț 7.700 lei; Autovehicul Volkswagen Golf Variant, nr. înmatriculare BC 06 TDN, nr. omologare ABVK1N1911T13E3, an fabricație 2001, număr identificare WVWZZZ1JZ1W579319, cilindree 1.896 cmc, combustibil motorină, culoare alb - Preț 4.760 lei; Autoutilitară N3 MAN TGA 18463 - autotractor, nr. înmatriculare BC 15 VID, nr. omologare BJMATG1D11B95R3, an fabricație 2001, număr identificare WMAH05ZZZ1M326355, cilindree 12.816 cmc, combustibil motorină, culoare roșu - Preț 27.790 lei; Semiremorcă KOGEL SNC024, nr. înmatriculare BC 05 EDX, nr. omologare D121150011B3800, an fabricație 2003, număr identificare WK05NC02430708571, culoare galben - Preț 8.540 lei. Bunurile mobile se vând în bloc sau individual. Prețurile nu conțin TVA. Licitaţiile vor avea loc în datele de 27 mai, 03 iunie, 10 iunie, 17 iunie, 24 iunie 2019, ora 11.00, la biroul lichidatorului judiciar din Bacău, B-dul Unirii, nr. 30, et. 3, cam. 2, jud. Bacău, putând participa orice persoană fizică sau juridică care va depune o ofertă ce va conţine: - cerere de participare la licitaţie; - dovada achitării caietului de sarcini de 250 lei; - dovada achitării taxei de participare de 250 lei; - dovada achitării cauţiunii de 30% din preţul de pornire al licitaţiei; - actele de identificare a persoanei juridice/fizice, împuternicire pentru persoana care reprezintă societatea cu menţiunea că are mandat de a licita indiferent de sumă, ştampila. Taxa de participare şi contravaloarea caietului de sarcini se vor achita în contul RO19 RZBR 0000060008744407 deschis la Raiffeisen Bank pe numele LD Expert Grup IPURL, iar cauţiunea se va achita în contul nr. RO64BRDE380SV46276803800 deschis pe numele debitoarei SC Macormar Invest SRL la BRD-Groupe Societe Generale. Cererile de participare se vor depune la biroul lichidatorului judiciar din Bacău, B-dul Unirii, nr. 30, et. 3, cam. 2, jud. Bacău, cel mai târziu cu o zi înainte de ziua şi ora licitaţiei. Ofertanţii care se înscriu la licitaţie, dar nu participă, pierd toate sumele avansate în vederea participării la licitaţie. Neplata preţului la termenul stabilit (5 zile calendaristice de la data licitaţiei) duce la pierderea sumelor avansate pentru achiziţionarea bunurilor, care vor fi scoase din nou la vânzare în sarcina cumpărătorului. Publicația de vânzare se completează cu prevederile din Caietul de sarcini. Oricine pretinde vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare se va adresa lichidatorului judiciar cel târziu cu 3 zile înainte de ziua licitaţiei. Informaţii suplimentare la biroul lichidatorului judiciar - telefon: 0746153363. Lichidator judiciar LD EXPERT GRUP IPURL
Publicaţie de vânzare SC Alexandra Lux SRL LD EXPERT GRUP IPURL Huşi, lichidatorul judiciar al debitoarei SC Alexandra Lux SRL, cu sediul ȋn mun. Bacău, str. Nordului, nr. 61-59, jud. Bacău, CUI 33438580, J4/689/2014, dosar nr. 3534/110/2017 pe rolul Tribunalului Bacău, în temeiul Legii nr. 85/2014, vinde prin licitaţie publică cu strigare: Autoturism Opel Zafira, an fabricaţie 2009, cilindree 1686 cmc, sursa de energie motorină, număr de înmatriculare BC-03-HBB, la preţul de pornire de 14.400 lei (fără TVA). Licitaţiile vor avea loc în datele de 24 şi 31 mai, 07 iunie 2019, orele 12.00, la biroul lichidatorului judiciar din Bacău, B-dul Unirii, nr. 30, et. 3, cam. 2, jud. Bacău, putând participa orice persoană fizică sau juridică care va depune o ofertă ce va conţine: a.cerere de participare la licitaţie; b.dovada achitării cauţiunii - 10% din preţul de pornire al licitaţiei; c. dovada achitării taxei de participare in suma de 500 lei; d.dovada achitării caietului de sarcini în valoare de 500 lei; e.documentele care atestă identitatea şi calitatea participantului la licitaţie, după cum urmează: actele de identificare ale persoanei juridice/fizice, împuternicire pentru persoana care reprezintă societatea cu menţiunea că are mandat de a licita indiferent de sumă, ştampila. Taxa de participare şi contravaloarea caietului de sarcini se vor achita în contul RO19 RZBR 0000060008744407 deschis la Raiffeisen Bank pe numele LD Expert Grup IPURL, iar cauţiunea se va achita în contul nr. RO64 BRDE 380SV 48114953800 deschis la BRD-GSG SA pe numele debitoarei SC Alexandra Lux SRL. Înscrierile se fac la biroul lichidatorului judiciar din Bacău, B-dul Unirii, nr. 30, et. 3, cam. 2, jud. Bacău, cu o zi ȋnainte de data desfăşurării licitaţiei. Ofertanţii care se înscriu la licitaţie, dar nu participă, pierd toate sumele avansate în vederea participării la licitaţie. Neplata preţului la termenul stabilit, 5 zile de la data licitaţiei, duce la pierderea sumelor avansate pentru achiziţionarea bunului, care va fi scos din nou la vânzare în sarcina cumpărătorului. Oricine pretinde vreun drept asupra bunurilor se va adresa lichidatorului judiciar cu cel puţin 48 de ore înaintea licitaţiei. Informaţii lichidator judiciar la numărul de telefon 0746153363. Lichidator judiciar LD Expert Grup IPURL Practician în insolvenţă Lazăr Dumitru
ANUNŢ DE VÂNZARE Trans Euro Broker S.R.L., cu sediul social în mun. Iași, str. Nicolina, nr. 64, biroul 19, et. 2, jud. Iași, CUI: 24445537; nr. de înregistrare la O.R.C. J22/2739/2008, prin lichidator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. cu sediul în mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, C.P. 700221, jud. Iaşi, numit potrivit Încheierii civile nr. 131/01.10.2018, pronunţată de Tribunalul Iași, în dosarul nr. 5963/99/2018, anunţă, scoaterea la vânzare prin licitaţie publică la data de 07.06.2019, ora 11.00, a activelor S.C. Trans Euro Broker S.R.L. Iasi, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași astfel: nr. crt. denumire și descriere active - valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*) - valoare de pornire (lei, fără T.V.A.) 1. autoturism, ab berlină cu hayon, marca Suzuki, tip SX4, nr. înmatriculare IS-69-GIA, norma de poluare euro 4, CO2: 163 g/km, an fabricaţie 2009, nr. identificare TSMEYA11S00340822, nr. locuri 5, motor tip M15A, cilindree 1490 CMC, putere 73 kw (100 CP), sursa de energie benzină, tracţiune faţă, culoare negru, km la bord: starea tehnică: mijlocul de transport este în staţionare din iulie 2018; la data inspecţiei s-a pus contactul s-au aprins martorii în bord, nefiind pus în funcţiune electromotorul. Starea fizică: caroseria şi interiorul se prezintă în stare bună. ITP valabil până la data de 24.02.2019. dotări: aer condiţionat computer de bord, cutie manuală 5+1, închidere centralizată, comenzi volan radio CD ABS - 10.520,00 - 10.520,00 2. mobilier de birou conform anunțului de vânzare ce poate fi descărcat de pe site-ul www.insolventa.ro - 270,00 - 270,00 3. aparatură birotică conform anunțului de vânzare ce poate fi descărcat de pe site-ul www.insolventa.ro - 2.120,00 - 2.120,00 Publicaţia de vânzare în format extenso poate fi descărcată de pe site-ul www.insolventa.ro. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 06.06.2019, ora 11.00, la sediul lichidatorului judiciar Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Poate participa la licitaţie orice persoană fizică sau juridică care depune până la data de 06.06.2019, ora 11.00, la sediul lichidatorului judiciar mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, documentele prevăzute în caietul de sarcini, care se poate procura de la sediul lichidatorului judiciar, în fiecare zi de luni până vineri, orele 09.00 – 13.00, până pe data de 06.06.2019, ora 12.00, în baza unei programări prealabile. Relaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele: 0758049904, 0757545545, 0232/243864 sau e-mail secretariat@insolventa.ro. Lichidator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.
„Oamenii vor altceva, iar noi vom le vom da ceea ce vor”
25/06/2019 10:29

  * social-democraţii se pregătesc pentru alegerea conducerii centrale, la Congresul extraordinar din 29 iunie * Viorica Dăncilă a anunţat că va candida la funcţia de preşedinte al partidului, in ...

ALERTĂ - Codul Penal, modificat în Senat în varianta 'Mitralieră'
24/06/2019 16:56

 Modificarea Codului Penal prin reducerea termenelor de prescriptie a răspunderii penale a trecut tacit de Senat, la pachet cu alte 24 de proiecte importante legate de legea educatiei, cumulul pensiei cu ...

DNA l-a informat pe Draghici ca e inculpat in dosarul de delapidare
24/06/2019 13:28

 Fostul trezorier al PSD Mircea Draghici s-a prezentat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi informat ca i-a fost schimbata incadrarea din suspect in cea de inculpat. Dupa ce a plecat d ...

Liberalii, euforici cu şansa lui Iohannis la preşedinţia Consiliului European
17/06/2019 00:00

* preşedintele Romaniei se află printre favoriţii pentru preluarea funcţiei de preşedinte al Consiliului European * „PNL este un partid cu cel puţin 2-3 prezidenţiabili, dacă acest lucru s-ar petr ...

Greu de demis
15/06/2019 00:00

  * liberalii afirmă că iniţiatorii moţiunii de cenzură impotriva Guvernului Dăncilă se bazează la acest moment pe 214 - 215 voturi, din cele 233 necesare adoptării ei * astfel, aceştia susţin ...

Guvernul Dăncilă atârnă de un fir de aţă!
14/06/2019 00:00

    *opoziţia ar mai avea nevoie de 19 voturi pentru a demite guvernul PSD-ALDE *„Cei din PSD stau precum hienele pe cadavrul unei instituţii. Dacă moţiunea de cenzură nu trece, problemel ...

Vasile Cîtea: „Va trebui să învăţăm din greşelile pe care le-am făcut”
12/06/2019 00:00

Congresul pe care PSD il va organiza pe 29 iunie va fi unul premergător desemnării candidatului la prezidenţiale, social-democraţii afirmand că iau in calcul şi varianta unui prezidenţiabil din afara par ...

„Când clasa politică divide societatea, încep să se producă aberaţii în sistem”
11/06/2019 11:22

  * susţine profesorul Iulian Chifu, analist de politică externă, fost consilier prezidenţial, director al Centrului pentru Prevenirea Conflictelor Curtea Constituţională a Republicii Moldova a dec ...

„Cei care vrem să dezoligarhizăm oraşul trebuie să ne aşezăm la aceeaşi masă”
11/06/2019 00:00

  Nu puţini sunt cei care consideră că orice fel de concurenţă intre PNL şi USR-PLUS nu face decat să intărească PSD. În opinia celor care asistă la tensiunile şi interesele divergente in ...

PSD vrea să se „rebranduiască” de la Iaşi!
10/06/2019 16:48

* un senator ieşean doreşte schimbări radicale in PSD: „Fac parte dintre cei care consideră că putem lua in considerare, odată cu abordarea doctrinară mai mult spre centru, şi o schimbare a numelu ...