LIVE Viorica Dăncilă a demisionat din funcția de președinte PSD

00000 Breaking NEWS

Dimensiune font:

| 27-11-2019 00:23

 Social-democratii s-au reunit marti seara in Comitetul Executiv al partidului, pentru a analiza rezultatul de la prezidentiale, dar si nemultumirile din formatiune.

Dupa ce Viorica Dancila a pierdut categoric alegerile in fata lui Klaus Iohannis, numerosi sociali democrati i-au cerut demisia din fruntea PSD.

Cu toate ca a spus de mai multe ori ca nu a luat in calcul acest lucru, surse social democrate afirmau luni seara ca Dancila s-ar fi lasat convinsa si va renunta azi la functia de presedinte al PSD, iar interimar pana la Congresul PSD va fi cel mai probabil Marcel Ciolacu.

Azi au aparut, insa, informatii potrivit carora Viorica Dancila nu isi va mai anunta demisia in cadrul CEx.

Asadar, sedinta se anunta una cu scantei si pentru ca mai multi lideri ai organizatiilor judetene ale PSD cer, pe langa demisia lui Dancila, si plecarea intregii conduceri a partidului - presedinte, presedinte executiv, secretar general, vicepresedinti. Iar Eugen Teodorovici si Mihai Fifor nu ar fi dispusi sa demisioneze.

  LIVE TEXT, cele mai importante declaratii facute de social democrati. Ramaneti alaturi de noi pentru a afla daca Viorica Dancila demisioneaza din fruntea PSD si cine ii va lua locul:

00.10 Viorica Dăncilă susține declarații de presă
  • Am fost un CEx indelungat, în care fiecare coleg și-a spus opinia. Am înteles opinia colegilor mei, ca se doreste o resetare a partidului, ca trebuie cineva sa isi
  • Consider ca a trebuit sa imi dau demisia din fruntea PSD
  • Am facut tot ce mi-a stat in putinta sa obtin un rezultat bun, dar acum inteleg ca se doreste o resetare, o noua echipa care sa preia conducerea partidului, cu o alta viziune, alt program

 Declarații Marcel Ciolacu:

  • După ce m-au ales colegii președinte interimar al partidului, conform cutumei, mi-am ales secretarul general, dl Paul Stănescu
  • Primul obiectiv cu care m-au mandatat colegii este organizarea Congresului. Marea majoritate a colegilor a propus luna februarie pentru acest Congres
  • (Ce v-a recomandat pentru șefia partidului?) Presupun că faptul că sunt la șefia Camerei Deputaților. Am și alte calități: sunt un bun organizator, sunt un om de echipă...
  • Nu a fost preluată această conducere prin forță. A fost un gest de normalitate a doamnei Dăncilă, după ce ne-a ascultat pe toți, nu i-a cerut nimeni să își dea demisia
Viorica Dănciă:
  • Eu mi-am depus demisia. Este un act unilateral
  • Din păcate nu poți să faci foarte multe în cinci luni de zile. Poate dacă aș fi avut mai mult timp, lucrurile ar fi stat altfel

00:01 - Intreaga conducere a PSD a fost dizolvata in CEx, sedinta care tocmai s-a incheiat. Viorica Dancila ramane sefa doar la Organizatia de Femei a PSD, in locul Rovanei Plumb, care i-a cedat functia.

Conducerea Partidului Social Democrat, dizolvată. Astfel, Marcel Ciolacu va prelua interimar șefia PSD, Paul Stănescu preia funcția de secretar general al partidului.

Viorica Dăncilă a fost numită șefa Organizației de femei a PSD, luând locul Rovanei Plumb.
 
Gabriela Firea a fost votată vicepreședinte la organizația PSD București.
 
S-a stabilit organizarea unui Congres al partidului în luna ianuarie.

 

 

23.49 Viorica Dăncilă a demisionat din funcția de președinte PSD

Potrivit statutului partidului, Eugen Teodorovici, președintele executiv, preia interimatul la șefia PSD.

Niculae Bădălău ar putea prelua funcția de secretar general al partidului.

 

 

23.25 Social democrații au oprit ședința CEX pentru o mică pauză.

 

22:45 - Si presedintele organizatiei PSD Neamt, Ionel Arsene, cere demisia intregii conduceri PSD.

22:38 - Politia a fost chemata la sediul PSD, dupa ce protestatarul Marian Ceausescu a venit cu o portavoce si a inceput sa strige. Politistii au spus ca il vor amenda cu suma de 500 de lei pentru deranjarea ordinii publice. Acesta a replicat ca nu va semna procesul verbal.

"Eu unul intotdeauna am sa vin la acest partid cat timp consider", le-a spus politistilor Marian Ceausescu. De asemenea, el a adaugat ca a venit sa ii spuna primarului general al Capitalei ca nu are caldura, informeaza Mediafax.

 
22:18 - Lia Olguta Vasilescu ar fi anuntat, in CEx, ca demisioneaza din functia de vicepresedinte PSD, au declarat surse politice pentru Mediafax.

22:14 - A demisionat si Mihai Fifor din functia de secretar general al PSD. De altfel, el anuntase inca de la amiaza, intr-o postare pe Facebook, ca isi da demisia. Ulterior, a sters fragmentul din postare in care spunea ca demisioneaza, iar intr-un final a sters complet postarea, potrivit Digi24.

22:00 - Au trecut trei ore si jumatate de cand a inceput sedinta CEx si se pare ca nu se va incheia curand. Televiziunile de stiri transmit ca pana la aceasta ora nu au luat cuvantul lideri iportanti ai partidului, printre care Viorica Dancila, Eugen Teodorovici si Marcel Ciolacu.
21:40 - Au demisionat din functia de vicepresedinte PSD si Carmen Dan si Dragos Benea. Asadar, din cei 16 vicepresedinti, pana acum au demisionat 8.

21:22 - Gabriela Firea a intrat inapoi in sala de sedinta, dupa ce a vorbit cu Gabriel Zetea si Radu Modovan, informeaza Digi24.

21:14 - Inca doua demisii in conducerea PSD. Potrivit Realitatea Tv, Paul Stanescu si Gabriel Mutu au renuntat la functia de vicepresedinte al PSD.

20:47 - Olguta Vasilescu si Claudiu Manda au cerut ca toata conducerea PSD, in frunte cu Viorica Dancila, sa demisioneze, anunta Digi24. De precizat este insa ca Olguta Vasilescu a fost sefa de campanie a Vioricai Dancila.

20:19 - Presedintele PSD Bacau, Dragos Benea, si-ar fi anuntat demisia in cadrul CEx din functia de vicepresedinte. Viorica Dancila a obtinut in turul doi al alegerilor prezidentiale, in Bacau, 37,98% din voturi.

20:14 - Din sedinta au mai plecat si fostul ministru al Comunicatiilor Alexandru Petrescu, deputatul Catalin Radulescu, fostul europarlamentar PSD Victor Bostinaru, precum si cativa consilieri, potrivit unor surse citate de Mediafax.

Solicitarea a fost facuta de liderul PSD Bistrita Nasaud Radu Moldovan si de liderul PSD Dolj, Claudiu Manda, care au invocat statutul partidului, afirmand ca in sala trebuie sa ramana doar cei cu drept de vot.

20:02 - Gabriela Firea a plecat din sedinta Comitetului Executiv al PSD, dupa ce a avut o disputa cu Marian Oprisan, spun surse citate de Realitatea Tv.

"Vrajeala cu femeile a distrus partidul", i-ar fi spus Oprisan lui Firea. In replica, Firea a spus ca acest atac nu e demn.

Totodata, Digi24 informeaza ca Oprisan i-ar fi reprosat lui Firea ca e "manevrista, cu manevre securiste" si ca trage partidul in jos pentru ca il sustine pe viceprimarul Aurelian Badulescu.

19:42 - Social democratii care participa la CEx au ramas fara telefoane, dupa ce au fost nevoiti sa le predea pentru a ramane la sedinta, anunta Realitatea Tv.

19:27 - Codrin Stefanescu ar fi fost scos din sedinta, pe motiv ca nu are drept de vot. In sala au ramas doar social democratii cu drept de vot in CEx, transmit televiziunile de stiri.

19:23 - Radu Moldovan, liderul PSD Bistrita, a cerut in cadrul CEx demisia intregii conduceri a partidului.

19:20 - Marian Oprisan, Gabriel Zetea si Roxana Minzatu au demisionat din functiile de vicepresedinte PSD, anunta televiziunile de stiri.

18:40 - Tot fara sa dea declaratii au intrat in sediul PSD Marian Oprisan si Carmen Dan.

18:32 - A intrat in sediul PSD si sefa actuala si mult contestata a PSD. Viorica Dancila avea o grimasa de zambet pe chip si nu a facut declaratii presei.

18:26 - Intrebata despre revenirea lui Gabriel Oprea in PSD, Firea a sustinut ca nu a votat intrarea unor sindicalisti in CEx ca vicepresedinti.

"Trebuie sa ne reformam, sa vina multi tineri, un aer proaspat (...) Reforma sa se faca cu oameni noi", astfel si-a aratat dezaprobarea primarul Capitalei.

"Nu sunt de acord cu asa ceva. Nu am votat. Nu ar fi fost statutar pentru ca toti vicepresedintii sunt alesi in congres", a adaugat Firea.

18:20 - Gabriela Firea a reusit sa intre neobservata cand Marcel Ciolacu dadea declaratii, insa apoi a iesit "sa ia ceva de la masina". Cu aceasta ocazie, primarul Capitalei a sustinut ca echipa trebuie sa ramana unita, sa se reformeze, dar sa nu se imparta in doua sau trei.

"Nu am participat la nicio intalnire inaintea CEx-ului", a subliniat Firea, care adauga ca a facut apel la toti cei care au sunat-o sa "nu ne sfasiem".

Firea pledeaza pentru organizarea unui congres "cat se poate de rapid", insa desfasurat democratic si statutar.

"Pentru o conducere interimara nu voi candida (...) Pentru congres voi analiza, ma voi gandi", a precizat Firea intrebata daca vizeaza vreo functie inalta in PSD.



18:16 - Fostul ministru Marius Budai sustine ca un congres in decembrie ar fi de dorit.

 


18:15 - Marcel Ciolacu a sosit si el la CEx, dar nu a dorit sa faca prea multe declaratii. Intrebat ce parere are despre afirmatia lui Teodorovici, care a spus ca nu demisioneaza, Ciolacu a declarat ca "e decizia dansului. O demisie e un act unilateral. Nu pot obliga pe nimeni sa demisioneze".

18:09 - Eugen Teodorovici nu a dorit sa spuna daca a convins-o pe Viorica Dancila sa nu demisioneze. "Nu trebuie eu sa o conving. E presedintele partidului, a fost premier, stie ce are de facut. Mi-a cerut punctul de vedere, eu i l-am spus", a spus Teodorovici.

Intrebat daca el isi va da demisia, presedintele executiv al PSD a spus ca "am spus clar ca nu. Sunt votat de un numar important de colegi in congres, nu am cedat niciodata in competitii".

Teodorovici ssustine un congres, dar in anumite conditii. "Cogres trebuie facut cat mai repede, dar tinand cont de anumite etape care trebuie respectate", a spus el.



18:01 - Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, isi doreste un congres in care sa fie ales un nou presedinte. "Trebuie sa luam masurile necesare pentru organizarea unui congres si pot candida toti cei care isi doresc", a spus Buzatu, inaintea CEx.



17:54 - Presedintele PSD Bihor, Ioan Mang, spune ca nu cere demisia nimanui, pentru ca e nevoie de un consens in PSD si ca partidul are nevoie de un Congres. "Nu cer nimanui sa-si depuna demisia, vedem astazi ce se intampla. Nu putem da un astfel de vot, demisia este un act unilateral, daca isi da demisia mergem pe o cale, daca nu isi da demisia vedem ce facem, oricum trebuie un congres", a afirmat Mang.

Intrebat daca exista posibilitatea ca Viorica Dancila sa fie suspendata sau exclusa din PSD in situatia in care nu demisioneaza ca urmare a esecului, liderul PSD Bihor a raspuns: "Nu, asta e exclus".

17:49 - Presedintele PSD Giurgiu, Nicolae Badalau, sugereaza ca Viorica Dancila trebuie sa demisioneze, precizand ca pentru esecul de la prezidentiale este si staful de campanie. "Asa cum iti asumi o victorie trebuie sa iti asumi si rezultatul. Daca va exista o demisie trebuie sa facem congres. Staful de campanie e si el vinovat", a spus Badalau.

Intrebat ce se va intampla daca Dancila nu demisioneaza, Badalau a spus: "Nu se intampla nimic. CEx are dreptul sa convoace un congres. Eu sustin ca un congres e foarte binevenit".



17:43 - Codrin Stefanescu nu crede ca rezultatul alegerilor este tragic si spune ca Viorica Dancila a muncit mult in campanie si a fost o femeie curajoasa.

"Viorica Dancila a muncit foarte mult in aceasta campanie, a fost o femeie curajoasa si foarte hotarata si s-a batut mult pentru a obtine acest scor. Bilantul nu e atat de tragic cum se vede. Sper ca Viorica Dancila, ca presedinte, sa conduca aceasta sedinta cu calm si descutiile sa ramana acolo", a declarat Codrin Stefanescu inainte de CEx.



17:27 - Viorica Dancila ar fi fost convinsa de Eugen Teodorovici sa nu isi dea demisia, anunta Realitatea Tv.

16:50 - Bogdan Toader, presedintele PSD Prahova, este convins ca Viorica Dancila va demisiona in aceasta seara. "Asa cum o stiu pe doamna Viorica Dancila, cu siguranta la CEX-ul din seara aceasta va demisiona impreuna cu intreaga conducere centrala. Va exista un birou interimar pana la organizarea unui nou congres. Avem nevoie de oameni tineri in fruntea partidului, din randul parlamentarilor sau a presedintilor de consilii judetene", a spus Toader, potrivit Realitatea.net.

16:10 - Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a anuntat intr-o postare pe Facebook ca isi da demisia. Ulterior, a sters fragmentul din postare in care spunea ca demisioneaza, iar intr-un final a sters complet postarea. Intrebat de jurnalisti si vizibil stanjenit, Fifor a declarat ca "la CEx discutam", informeaza Digi24.

16:02 - Viorica Dancila ar fi fost vizitata acasa si de Eugen Teodorovici, potrivit Realitatea TV. Insa, daca Marcel Ciolacu a mers sa ii ceara sa demisioneze azi, Teodorovici nu isi doreste ca Dancila sa plece din fruntea partidului.

15:53 - Senatorul PSD Ecaterina Andronescu este de parere ca trebuie facuta o analiza "foarte serioasa" in partid, sustinand ca, atunci cand "o echipa esueaza, pleaca intreaga echipa". Intrebata daca a vorbit cu presedintele PSD, Viorica Dancila, Andronescu a afirmat: "Am sunat-o aseara si nu a raspuns", potrivit Agerpres.

15:40 - Realitatea Tv anunta ca Marcel Ciolacu a mers acasa la Viorica Dancila, pentru a-i cere sa demisioneze.

15:23 - Surse din conducerea social-democratilor au declarat pentru DCNews ca Dancila nu va demisiona la inceputul sedintei CEx, ci ii va asculta pe toti membrii si va actiona in functie de opiniile exprimate. Daca decizia de schimbare va fi unanima, isi va prezenta demisia, daca parerile vor fi impartite va declansa procedura de convocare a unui congres extraordinar.

15:12 - Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, ar urma sa preia conducerea interimara a partidului alaturi de o echipa de coordonare formata din opt lideri regionali din tara, au declarat surse social-democrate pentru Mediafax.

15:05 - Mai multi lideri social-democrati s-au intalnit, la Parlament, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu. Printre cei care au ajuns la discutiile cu Marcel Ciolacu se afla Mihai Fifor, Daniel Suciu, Paul Stanescu, informeaza Agerpres. Intrebat daca ar fi de acord cu demisia in bloc a vicepresedintilor PSD, Daniel Suciu a raspuns: "Da, cu asta, da".

Iohannis a castigat la scor dublu fata de Dancila

Potrivit rezultatelor partiale anuntate de BEC, dupa numararea a 99,67% din voturi, Klaus Iohannis a obtinut 65,88% dintre voturi (6.437.151), in timp ce Viorica Dancila are un scor de 34,12% (3.334.000).

Dupa aflarea rezultatelor, Viorica Dancila a precizat ca nu va demisiona de la sefia PSD, insa daca vor considera colegii ca trebuie sa faca acest pas, atunci trebuie organizat un congres, deoarece tot asa a fost aleasa la conducerea partidului.

"Nu am luat in calcul acest lucru. Vom discuta in cadrul CEx. Noi trebuie sa avem in vedere ca vin Sarbatorile si imediat intram in precampanie electorala si trebuie sa fim foarte bine pregatiti. Bineinteles ca voi asculta opiniile tuturor colegilor", a spus Dancila.

Luni seara, presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu a anuntat pe Facebook ca a avut o discutie cu Viorica Dancila si a informat-o ca se va intalni cu presedintii de organizatii pentru a discuta despre rezultatului obtinut la aceste alegeri.

Ulterior, zeci de presedinti de organizatii PSD au fost prezenti la intalnirea informala convocata de Ciolacu si au decis sa solicite in cadrul CExN demisia conducerii partidului - presedinte, presedinte executiv, secretar general, vicepresedinti.

Surse citate de Agerpres spun ca la intalnire s-ar fi agreat ca, in cazul in care Eugen Teodorovici - presedintele executiv al PSD si Mihai Fifor - secretar general vor refuza sa demisioneze, sa se ia in calcul suspendarea celor doi din partid sau chiar excluderea.

 

 

 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

04:09

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Unde sunt banii Securitatii si cum scapa marii vinovati. Nu exista mare privatizare in Romania fara un securist in poveste
29/12/2019 05:53

 Dupa un scurt moment de recul in 1990, Securitatea s-a repliat si s-a salvat pe toate caile posibile: nu exista mare privatizare in Romania care sa nu aiba undeva in povestea ei o figura importanta din Se ...

VIDEO Au apărut imaginile cu momentul în care Klaus Iohannis e apostrofat, când depune o coroană, la Arcul de Triumf, de Ziua Națională: Nu vă mai bateți joc
03/12/2019 12:10

 Klaus Iohannis a fost tinta unor atacuri verbale, de Ziua Natională, la parada militară de la Arcul de Triumf din Bucuresti! În timp ce depunea o coroană in memoria eroilor, un bărbat a pro ...

Rezultate finale la alegerile prezidentiale: Iohannis - 66,09 %, Dancila - 33,91%
28/11/2019 14:32

 Purtatorul de cuvant al Biroului Electoral Central (BEC), Mircea Preotescu, a anuntat, joi la amiaza, rezultatul final al alegerilor prezidentiale. Astfel, Klaus Iohannis a obtinut 66,09 % din numarul ...

Peste 770.000 de ieşeni, aşteptaţi la vot
23/11/2019 00:00

  * peste 18 milioane de romani cu drept de vot sunt aşteptaţi, maine, la vot, la turul al doilea al alegerilor prezidenţiale * romanii au de ales intre Klaus Iohanis, actualul preşedinte al Romaniei, ...

Dan Lungu: „Voi vota împotriva reciclării analfabetei de tristă amintire”
09/11/2019 00:00

  Alianţa 2020 USR-PLUS locală a semnalat, printr-un eveniment electoral desfăşurat la Iaşi, importanţa participării comunităţii la vot, duminică. Membrii celor două filiale ieşene menţioneaz ...

Hai la vot!
09/11/2019 00:00

  * romanii merg duminică la vot, la alegeri prezidenţiale * in cazul in care niciunul dintre candidaţi nu adună jumătate plus 1 din voturi, raportat la totalul listelor, pe 24 noiembrie 2019 se va o ...

Şi deţinuţii se înghesuie să voteze
09/11/2019 00:00

  * 621 de deţinuţi din Penitenciarul Iaşi şi-au exprimat intenţia de a participa la vot, maine Astfel, duminică, in ziua votării, incepand cu ora 8, cate o echipă formată din cel puţin 2 membr ...

Păcatele candidaţilor la Preşedinţie
08/11/2019 00:00

  * după ce a fost analizată integritatea candidaţilor propuşi de principalele partide pentru alegerile prezidenţiale, s-a constatat că 7 dintre aceştia sunt in zona roşie * sunt prezentate inform ...

  Campania „candidaţilor laşi” /  Iohannis – Dăncilă, finala aşteptată de toată lumea!
07/11/2019 00:00

  * şeful statului se bucură de 38,9% din intenţiile de vot, fiind urmat de Viorica Dăncilă (PSD) - 22,6%, şi de candidatul USR-PLUS, Dan Barna, cu 19,1% Peste 18 milioane de romani sunt aşteptaţ ...

Maricel Popa: „Parlamentarii au trădat voinţa poporului”
06/11/2019 00:00

  * liderul social-democraţilor ieşeni consideră că, „pentru liberali, depesedizarea Romaniei inseamnă concedieri masive in intreg sistemul bugetar, in urma cărora sute de mii de romani şi-ar ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei