ciocan  codul-penal

Dimensiune font:

RECHIZITORIU DNA: STENOGRAMELE care i-au condus pe procurori la Liviu Dragnea

| 09-08-2018 19:38

 Procurorii DNA susțin, în rechizitoriul dosarului Belina, obținut de STIRIPESURSE.RO,  în care a fost trimisă în judecată Sevil Shhaideh, că firma Trident, al cărui asociat este fiului lui Liviu Dragnea, este paravan pentru Tel Drum, arătând, prin interceptări, că angajații acestei societăți se comportă precum angajați ai Tel Drum. De asemenea, DNA precizează că în urma perchezițiilor efectuate la firma Tel Drum au fost găsite informații privind activitatea Trident.

Procurorii au investigat modalitatea prin care insula Belina a fost dată în administrarea Consiliului Județean Teleorman, ulterior închiriată de Tel Drum și concesionată mai departe firmei Trident.

"Faptul că S.C. TRIDENT cu numitul Barac Danel sunt persoane interfaţă ale societății S.C. TEL DRUM este dovedit și de împrejurarea că aproape toate înscrisurile necesare a fi întocmite pentru obținerea autorizațiilor în vederea efectuării construcțiilor pe care primul le-a realizat au fost găsite în computerele SC TEL DRUM SA., cu ocazia efectuării percheziției informatice asupra sistemelor informatice și ale suporturilor de stocare a datelor informatice din data de 04.08.2017, astfel cum rezultă din procesul verbal din data de 20.04.2018.

Față de cele ce preced, apreciem că este dincolo de orice dubiu rezonabil că S.C. TRIDENT cu numitul Barac Danel servește intereselor S.C. TEL DRUM S.A. în zona Insulei Belina și că cesionarea unuia dintre cele două contracte de închiriere către SC TRIDENT, este strict pentru deturnarea atenției publice de la adevărații posesori, exercitanți ai tuturor atributelor posesiei, în zonă", arată DNA.

De altfel, procurorii DNA spun că liderul PSD, Liviu Dragnea, ar fi mers în repetate rânduri pe Insula Belina, comportându-se "cel puțin ca un adevărat posesor", deși nu era titlularul unui contract de închiriere. DNA precizează că de mai multe ori deplasările s-au realizat cu elicopterul, pe insulă fiind amenajat, în 2016, un heliport neautorizat.

"Prin urmare, relaţia apropiată cu S.C. TEL DRUM S.A. este demonstrată tocmai de faptul că fără a fi titularul unui contract de închiriere a imobilului insula Belina, numitul LIVIU DRAGNEA îşi permitea să facă invitaţii, să descindă într-un cadru restrâns cu prieteni apropiaţi pentru activităţi recreative, să folosească bunurile mobile şi imobile din areal, comportându-se cel puţin ca un adevărat posesor.

Nu în ultimul rând, arătăm că o parte din deplasările efectuate de către numitul LIVIU DRAGNEA pe Insula Belina s-au realizat cu elicopterul, astfel cum rezultă din procesul verbal din data de 20.10.2017, iar în anul 2016, pe insulă, s-a realizat un heliport, funcţional, dar neautorizat de către organele abilitate. Din declaraţia de martor a numitului Constantin Apăvăloaie, pilotul de la S.C. Cobrex Trans S.R.L., firma deţinătoare a elicopterului cu care se realizau zborurile, rezultă că heliportul a fost realizat după ce martorul şi-a făcut cunoscută intenţia, în faţa aghiotantului numitului LIVIU DRAGNEA, de a nu mai ateriza în zona Belina din cauza terenului accidentat şi plin de bălării.

Din cele expuse, reiese încă o dată faptul că numitul LIVIU DRAGNEA se comporta cel puţin ca un adevărat posesor al imobilelor, din moment ce el era principalul beneficiar al zborurilor cu elicopterul în zona insulei Belina, iar apariţia heliportului vine practic să deservească descinderilor sale în zonă", se arată în rechizitoriul prin care Sevil Shhaideh a fost trimisă în judecată.

"Inculpații au creat un folos S.C. TEL DRUM S.A., societate ai cărei administratori, după cum s-a arătat, sunt cel puţin cunoştinţe cu numitul LIVIU NICOLAE DRAGNEA, care, în calitate de fost președinte al C.J. TELEORMAN și, la data faptelor, vicepremier şi ministru al D.R.A.P., a fost, în diferite intervale de timp, superiorul funcționarilor publici implicați, iar prin relația apropiată faţă de S.C. TEL DRUM S.A. ar fi putut fi direct interesat de folosința celor două imobile, insula Belina şi braţul Pavel, de unde şi vizitele întreprinse", spun procurorii.

Referitor la legaturile dintre SC Trident si Tel Drum, anchetatorii spun:

"Prin Hotărârea nr 51 din 27.03.2014 a Consiliului Judeţean Teleorman s-a hotărât ca S.C. TEL DRUM S.A. să primească acordul pentru cesiunea contractului de închiriere nr 1/16.01.2014.

La data de 28.04.2014, Judeţul Teleorman, prin Consiliul Judeţean Teleorman, în calitate de locator, şi S.C. TEL DRUM S.A., în calitate de locatar, reprezentată de numitul Petre Pitiş şi numita Marilena Panaitov,  au convenit ca toate drepturile şi obligaţiile S.C. TEL DRUM S.A., precum şi toate celelalte clauze ale contractului de închiriere nr 1/16.01.2014 să fie preluate de cesionarul SC TRIDENT 51 SRL, reprezentată prin administrator Barac Danel.

La data de 08.02.2017, prin actul adiţional nr 3 s-a revenit la situaţia din aprilie 2014, astfel încât, Judeţul Teleorman, prin Consiliul Judeţean Teleorman, în calitate de locator, şi S.C. TEL DRUM S.A., în calitate de locatar, reprezentată de numitul Petre Pitiş şi numita Marilena Panaitov,  au convenit ca toate drepturile şi obligaţiile cesionarului S.C. TRIDENT 51 S.R.L., precum şi toate celelalte clauze ale contractului de închiriere nr 1/16.01.2014, să îi revină locatarului S.C. TEL DRUM S.A..

Din informaţiile furnizate de către Oficiul Naţional al Registrului Comerţului  rezultă că S.C. TRIDENT 51 SRL este o societate comercială cu sediul social în mun. Tunu Măgurele, blv. Independeţei, bl. D15/1, judeţ Teleorman care în prezent are ca asociaţi pe numiţii Dragne Ilie Liviu şi Dragnea Valentin Ştefan, fiul lui Liviu Dragnea, iar ca administrator pe primul sus-numit.

Din secţiunea informaţii istorice, aflăm că S.C. TRIDENT 51 S.R.L. a fost înscrisă în RC la data de 30.08.2013, la solicitarea numitului Barac Danel, din eroare scris Daniel. Aceasta alături de încă o persoană a fost iniţial,  asociat al societăţii, precum şi administrator. Pe data de 25.02.2016, numitul Barac Danel a decedat, astfel încât, la data de 11.05.2016 s-a solicitat revocarea acestuia din calitatea de administrator, fiind numit în locul său, fiul, numitul Barac Marius Lucian.

Numiţii Barac Danel şi Barac Marius Lucian, conform informaţiilor REVISAL, au avut calitatea de angajaţi cu contract individual de muncă 2753/01.10.2010 şi 3049/17.10.2011, la angajatorul S.C. TEL DRUM S.A., primul ca şi administrator, al doilea ca şi şofer".

DNA prezintă interceptări din care, spun procurorii, ar reieși calitatea angajat-angajator dintre persoanele care lucreaza sau administreaza cele doua societati:

"Convorbirea telefonică purtată la data de 27.01.2015, ora 17:33:13, de către PANAITOV MARILENA, care este apelată de PENE NICOLETA (titular post telefonic: TEL DRUM S.A.),:

PENE NICOLETA: Unu: am avut tranzacţii din astea intracomunitare la

decembrie?...[neinteligibil]... pe intra...

(...)

PANAITOV MARILENA: Deci...sunt nişte d-alea, ale lu' BARAC, pe Fishery, atât.

PENE NICOLETA: Aha. Păi, o să-mi dai, când o fi atunci.

PANAITOV MARILENA: îţi dau eu mâine, da.

[...]

Sau

Convorbirea telefonică purtată la data de 02.02.2015, ora 12:56:41, de către VIŞAN MIRCEA, care este apelat de BARAC DANIEL:

BARAC DANIEL: Dă-mi şi mie o informaţie, tati. Cam cât costă un metru cub de beton la noi?

VIS AN MIRCEA: Depinde de marcă. De la 2 milioane...

[...]

Convorbirea telefonică purtată la data de 06.02.2015, ora 09:48:19, de către PENE NICOLETA, utilizatoare a postului telefonic .. (titular post telefonic: TEL DRUM SA), care este apelată de BARAC DANIEL:

BARAC DANIEL: Am şi eu o rugăminte la dumneavoastră.

PENE NICOLETA: Spuneţi!

BARAC DANIEL: Tre' să plec la BALŞ repede. Am şi eu de luat nişte bani, d-ăia de... pe la deplasările mele, de pe la astea şi...

PENE NICOLETA: îhî.

BARAC DANIEL: Să-i... mi le dea GABI şi îi semnaţi dumneavoastră când veniţi.

PENE NICOLETA: Da. Dar nu mai staţi, vă grăbiţi? Că vream şi eu să vorbesc, de băiat, de astea... că am vorbit cu şefu'.

BARAC DANIEL: Despre asta?

PENE NICOLETA: De băiat.

BARAC DANIEL: Aşa!

PENE NICOLETA: Păi, d-aia zic, voiam şi eu să vorbesc! De băiatul dumneavoastră, cu salariul, cu astea...

BARAC DANIEL: Da, da, da! Şi cu...

PENE NICOLETA: Eu sunt pe drum acuma. O las p-asta mică la mama şi...

BARAC DANIEL: Păi atunci vă aştept! Gata, nu, vă aştept atunci!

PENE NICOLETA: Cum vreţi, dacă nu, puteţi lua banii, că vi-i dă GABI şi ne auzim... luni.

[...]

Convorbirea telefonică purtată la data de 06.02.2015, ora 13:41:26, de către PENE NICOLETA, (titular post telefonic: TEL DRUM SA,), care îl apelează pe BARAC DANIEL:

[...]

PENE NICOLETA: Mai avem ceva de rezolvat noi, adică ne-aţi cerut nouă suportul vis-a-vis de ziua de azi, de exemplu. Să vă dăm... să vă luăm ceva, şi  astea, si mai avem noi de luat ceva?

BARAC DANIEL: Nu, nu, nu.

PENE NICOLETA: Am luat tot ce ne-aţi cerut, da?

BARAC DANIEL: Eu am tot ce-mi trebuie, nu mai am nevoie de nimic.

PENE NICOLETA: Ok.

BARAC DANIEL: Da. Deci am tot ce-mi trebuie.

[...]

De asemenea, din probatoriul administrat rezultă și faptul că numitul Barac Danel se afla într-o relație de subordonare față de angajații Tel Drum S.A.. Exemplificăm:

Convorbirea telefonică purtată la data de 07.02.2015, ora 16:11:47, de către PITIŞ PETRE (titular post telefonic: TEL DRUM SA), care îl apelează pe BARAC DANIEL:

BARAC DANIEL: ... șefule!

PITIŞ PETRE: DĂNILĂ!

BARAC DANIEL: Da!

PITIŞ PETRE: Salut! Ce faci?

BARAC DANIEL: Uite, sunt pe la baltă, p-aici.

PITIŞ PETRE: Ăăă, bă, ai nişte lapte?

BARAC DANIEL: Am lapte! Cum?

PITIŞ PETRE: A, bine. 2, 3 litri aşa.

BARAC DANIEL: 2, 3 litri?

PITIŞ PETRE: Aha.

BARAC DANIEL: Păi e... e o sticlă de 2 litri d-ăla de vacă proaspăt şi...

PITIŞ PETRE: Aha.

BARAC DANIEL: Mai sunt 2 litri de ălalaltu'.

PITIŞ PETRE: Bine, hai! Pa, pa!

BARAC DANIEL: Aţi plecat încoace?

PITIŞ PETRE: Cam într-o oră, da.

BARAC DANIEL: Da, bine şefu'.

PITIŞ PETRE: Bine, pa!

BARAC DANIEL: Bine

Convorbirile interceptate demonstrează fără dubiu că numitul Barac Danel, administrator și acționar S.C. TRIDENT este doar un interpus al SC TEL DRUM, coordonarea administrării bunurilor mobile și imobile care sunt pe Insula Belina realizându-se în fapt de către  SC TEL DRUM. Mai mult, numitul Barac Danel asigură, în zona insulei, mentenanța sistemelor și se asigură de confortul celor veniți ca oaspeți pe insulă. Astfel:

Convorbirea telefonică purtată la data de 09.02.2015, ora 11:25:02, de către PITIŞ PETRE, (titular post telefonic: TEL DRUM SA), care este apelat de BARAC DANIEL:

PITIŞ PETRE: Alo!

BARAC DANIEL: Alo! Să trăiţi! Ă...Nu-i mai anunţ p-ăia cu semnalu', că merg perfect televizoarele. Merg toate canalele, tot, decât o să-i pun eu nişte beton jos acolo la ţeava aia. PITIŞ PETRE: Bine.

BARAC DANIEL: Că n-are rost, îi chem, şi-i chem degeaba.

PITIŞ PETRE: Bine. Pa!

BARAC DANIEL: Da. D-aia v-am sunat, ca să-i...

sau

Convorbirea telefonică purtată la data de 19.02.2015, ora 18:00:57, de către PITIŞ PETRE, (titular post telefonic: TEL DRUM SA care îl apelează pe BARAC DANIEL:

PITIŞ PETRE: Alo! Salut! Ce faci?

BARAC DANIEL: Uite, sunt la baltă.

PITIŞ PETRE: îhî! îţi vin copiii de la BUCUREŞTI?

BARAC DANIEL: Păi... MIHAI aşa zicea, da' n-a zis..., nu mi-a zis sigur nimic,

PITIŞ PETRE: Aha. Bine, hai, că într-o oră...

BARAC DANIEL: întreba decât dacă am ceva de mâncare, am cumpărat ...[neinteligibil]...

PITIŞ PETRE: A, stai acolo. Ai luat de grătar?

BARAC DANIEL: Da.

PITIŞ PETRE: Ei, stai că vin şi eu. Pregăteşte lemnele.

BARAC DANIEL: Bine.

PITIŞ PETRE: Eu n-am plecat, cam într-o juma' de oră plec,aşa. Ca să ştii de

mine. Bine.

BARAC DANIEL: Bine.

PITIŞ PETRE: Să faci mămăligă, că mâine mergem la peşte.

BARAC DANIEL: Cum?

PITIŞ PETRE: Să faci mămăligă, că mâine mergem la peşte.

BARAC DANIEL: ...[neinteligibil]...

PITIŞ PETRE: Ai pierdut semnalul.

BARAC DANIEL: Da, acuma am semnal iar.

PITIŞ PETRE: Să faci mămăligă, că mergem mâine la peşte.

BARAC DANIEL: Ha, ha... Da, fac. Fac, fac.

PITIŞ PETRE: Bine. Hai, pa!

BARAC DANIEL: Cocoloaşe.

Convorbirea telefonică purtată la data de 19.02.2015, ora 18:21:52, de către PITIŞ PETRE, (titular post telefonic: TEL DRUM SA), care este apelat de BARAC DANIEL:

BARAC DANIEL: Eu o să fug până în oraş.

PITIŞ PETRE: De ce?

BARAC DANIEL: Păi, să iau ceva pentru gustări de dimineaţă, că vorbii cu ălalaltu', înaltu', şi zise că: „Bă, eu nu viu astă seară...[neinteligibil]... ".

PITIŞ PETRE: Păi am luat eu, mă.

BARAC DANIEL: Aaa, aţi luat?

PITIŞ PETRE: Deci trebuie decât...decât ouă să aduci, ca să nu mai aduc...

BARAC DANIEL: Lapte, ouă şi alea, nu e problemă.

[...]

Convorbirea telefonică purtată la data de 02.03.2015, ora 14:07:32, de către PITIŞ PETRE, (titular post telefonic: TEL DRUM SA,), care îl apelează pe BARAC DANIEL:

(...)

PITIŞ PETRE: Nu? Bine. Cine e la baltă? Că vreau să dau o fugă să măsor ceva p-acolo.

BARAC DANIEL: Păi, sunt fetele alea care fac curat.

PITIŞ PETRE: Şi când pleacă?

BARAC DANIEL: Păi, cred că mai... o oră, două aşa, o să plece.

PITIŞ PETRE: Aha. Si cheia de acolo, să-mi deschidă si mie?

BARAC DANIEL: E la uşă, la poartă, la intrare. Sunt băieţii ăia acolo.

PITIŞ PETRE: Unde la intrare?

BARAC DANIEL: La... când intraţi acolo, la baraca aia, prima de la poartă.

PITIŞ PETRE: Aaa, la prima baracă? A, bine. Da.  ", potrivit rechizitoriului DNA.

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

 

 

ALFA & OMEGA INSOLV IPURL, lichidator judiciar al debitoarei SC GANESHA DREAM S.R.L.– societate în faliment, dosar nr. 4176/99/2017 aflat pe rolul Tribunalului Iași–Faliment, în temeiul dispozițiilor Legii nr. 85/2014, vinde prin licitație publică competitivă cu strigare următoarele bunuri: 1. Bun imobil – proprietate agroindustrială, (tip “ferma creștere suine”) situată în extravilanul Com. Ibănești, punctul Condrea, T119, P3068/7; 3068/8, jud. Vaslui, format din teren extravilan în sup. de 8.432 mp, Construcția C1 în sup. de 98 mp, Construcția C2 în sup. de 720 mp și Construcția C3 în sup. de 720 mp, dotate cu echipamente interior grajd creștere suine și panouri fotovoltaice– Preț de pornire 80% din valoarea de piață stabilită prin raportul de evaluare - 303.650 Euro (exclusiv TVA). 2. Bunuri mobile conform Raport de evaluare - Preț de pornire 80% din valoarea de piață stabilită prin raportul de evaluare, astfel: Nr. crt. – Denumirea bunurilor – Buc. – Preț de pornire lei - fără TVA 1 – Tractor DEUTZ-FAHR model AGROTON L720 DCR, fabricație 2012, nr. de identificare ZKDJ5904W0LD10250, serie motor 10999830 – 1 – 244.922 2 – Vidanjă TESTORE model C160, fabricație 2015 – 1 – 62.640 3 – Semănătoare de plante prașitoare MA/AG PRECISA REALE D 6R, fabricație 2014, nr. de identificare 2141001 – 1 – 43.622 Licitațiiile vor avea loc în zilele de 09, 16, 23 și 29.11.2018, ora 12.00, la biroul lichidatorului judiciar din Mun. Iași, str. Sf. Lazăr, nr. 4, bl. Peneş Curcanul, TR. 5, etaj 1, Cabinet nr. 13, Jud. Iași, Complex de Birouri NH BUSINESS, putând participa orice persoană fizică sau juridică care va depune o ofertă care va conţine: - cerere de participare la licitaţie; - dovada achitării taxei de participare de 2.000 lei; - dovada achitării caietului de sarcini de 1.000 lei fără TVA– pentru bunul imobil; - dovada achitării cauţiunii de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, sumă care se va achita în contul colector deschis pe numele debitoarei la Piraeus Bank; - actele de identificare a persoanei juridice/fizice, împuternicire pentru reprezentantul societății cu menţiunea că are mandat de a licita indiferent de sumă. Taxa de participare și contravaloarea caietului de sarcini se vor achita în contul lichidatorului judiciar deschis la Piraeus Bank Iaşi. În cazul în care creditorul garantat Piraeus Bank România SA îşi exprimă intenția de a adjudeca în contul creanţei bunul imobil, acesta va putea participa la licitaţiile organizate fără alte cheltuieli (taxă de participare la licitație, caiet de sarcini, cauţiune) şi fără a fi necesar a prezenta documentele de participare. Creditorul garantat poate adjudeca în contul creanţei bunul asupra căruia poartă garanţia sa la un preţ care se încadrează în strategia de valorificare aprobată de către creditori. Ofertele se vor depune la biroul lichidatorului judiciar din Mun. Iași, str. Sf. Lazăr, nr. 4, bl. Penes Curcanul, TR. 5, etaj 1, cabinet nr. 13, jud. Iași, cel târziu cu 1 zi lucrătoare înainte de ziua licitaţiei, până la ora 16.00. Ofertanţii care se înscriu la licitaţie, dar nu participă, pierd toate sumele avansate în vederea participării la licitaţie. Neplata preţului în termenul stabilit de 30 zile calendaristice de la data licitaţiei, duce la pierderea sumelor avansate pentru achiziţionarea bunurilor, care vor fi scoase din nou la vânzare în sarcina cumpărătorului. Oricine pretinde vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, sub sancţiunea decăderii, se va adresa lichidatorului judiciar şi va face dovada până în ziua licitaţei. Informaţii suplimentare la biroul lichidatorului judiciar sau tel: 0744520508, 0744994490; fax: 0332/814773, e-mail: alfa.omega.insolv@gmail.com.
CENTRUL DE EXPERTIZĂ ÎN INSOLVENŢĂ SPRL anunţă în datele de 9.11.2018; 23.11.2018; 7.12.2018; 21.12.2018; orele 12.00, organizarea la sediul lichidatorului din Iaşi, str. Sf. Lazăr nr. 4, bl. Peneş Curcanul, cam. 13-14, a licitaţiilor publice cu strigare pentru debitoarea SC ALFINCOOL SA, situată în Iaşi, str. Platou Abator nr. 5, vânzarea pe ansamblu imobiliar din Iaşi, str. Abator nr. 5 format din: Teren 21200 mp pe care sunt edificate construcţii: C1 Post trafo nr. inventar 3131 C3 Cabină Poartă nr. inventar 1518 C4 Cabină basculă nr. inventar 5112 C5 Anexă depozit nr. inventar 1504 C6 Depozit spirt vrac nr. inventar 1504 C7 Atelier preparare P+2E nr. inventar 1518 C8 Atelier îmbuteliere P+1E nr. inventar 1520 C9 Depozit produse finite nr. inventar 1522 C10 Hală fabricaţie P+2E nr. inventar 1501 C11 Staţie hidrofor nr. inventar 1523 C12 Atelier+Garaje+Magazii nr. inventar 1523 C13 Depozit cereal nr. inventar 1411 C14 Depozit carburanţi nr. inventar 1517 C15 Pavilion administrative nr. inventar 1502 Pe teren sunt edificate şi alte constructii (depozit borhotformat din cistern, depozit de brut-cisterne, birouri desfacere, puţ apă şi pompe, beci, staţie epurare) neintabulate care au fost luate în considerare în evaluarea proprietăţii. Preţul de vânzare al ansamblului imobiliar - 1.109.000 euro fără TVA. Prețul se va achita la echivalentul în lei din ziua efectuării plăţii. Cei interesaţi se vor adresa la sediul lichidatorului sau la tel. mobil 0774006236; 0723366786; 0747059149.
PUBLICAŢIE DE VÂNZARE S.C. VARA MR S.R.L. Iaşi, cu sediul social în mun. Iaşi, str.7 Oameni, nr.23, jud. Iaşi, C.U.I. RO4615947, O.R.C.J22/1478/1993, prin lichidator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., cu sediul în mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr.82, jud. Iaşi, conform Sentinței civile nr. 698/18.04.2012, pronunţată de Tribunalul Iaşi – Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ, în dosarul nr. 4938/99/2010, anunţă scoaterea la vânzare în data de 17.12.2018, ora 11.00, prin licitaţie publică cu strigare a următoarelor active: Nr. activ – Denumire și descriere active – Valoare de piață evaluare (lei, fără T.V.A.*) – Preț de pornire a licitației (lei, fără T.V.A. ) Activ 1 – Clădire hală producție țevi (Corp C1) cu sc. 866,61 mp și st. utilă de 773,76mp împreună cu teren intravilan curți construcții cu st. 1971mp înscrise în CF61393/Rediu, nr.cad.1690, nr. parcelă 1(42/13), amplasată în intravilan sat Horleşti, com. Rediu, jud. Iaşi – echipament tehnologic producere ţevi ce include linia de producţie (include linie de calibrare, sudare şi linie de formare) – Bunuri mobile: Unitate centrala Forte Quattro, Generator LX 3000, Instalație de redresare – 1.196.900,00 lei – 718.140,00 lei Activ 2 – Clădire hală (Corp C1) cu sc. 862,37 mp și st. utilă de 773,76mp împreună cu teren intravilan curți construcții cu st. 1952mp înscrise în (CF61394/Rediu, nr.cad.1691, nr.parcelă 1(42/14), amplasată în intravilan sat Horleşti, com. Rediu, jud. Iaşi; - Clădire hală (Corp C1) cu sc. 883,57 mp și st. utilă de 798mp împreună cu teren intravilan curți construcții cu st. 1970 mp înscrise în (CF61396/Rediu, nr.cad.1962, nr.parcelă 1(42/15), amplasată în intravilan sat Horleşti, com. Rediu, jud. Iasi. – 425.200,00 lei – 223.500,00 lei Poate participa la licitaţie orice persoană fizică sau juridică care depune până la data de 14.12.2018, ora 11.00, la sediul Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. din Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iaşi, documentele necesare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr.82, jud.Iaşi, în fiecare zi de luni până vineri, orele 9.00–16.00, până pe data de 14.12.2018, ora 11.00 (după o programare prealabilă, de 24 de ore) sau pe site-ul www.insolventa.ro secțiunea Portofoliu. Relaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele: Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. 0232/243864, 0758049901, 0755132474.
ALFA & OMEGA INSOLV IPURL, lichidator judiciar al debitorului SC BART LIV COM S.R.L. – societate în faliment, dosar nr. 3157/103/2013 aflat pe rolul Tribunalului Neamț – Secția II Civilă, în temeiul dispozițiilor Legii 85/2006, vinde prin licitație publică competitivă cu strigare următoarele bunuri: 1. Bunuri mobile conform Raportului de evaluare al bunurilor mobile – stoc de marfă compus din echipamente electrice, echipamente sanitare, instalații electrice, feronerie etc., situate în mun. Roman, jud. Neamț, astfel: a. Preț de pornire 75% din valoarea de piață (netă) stabilită prin raportul de evaluare: 52.019 Lei (exclusiv TVA) - licitațiile vor avea loc în data de 04, 11, 18 și 25.01.2019, ora 12.00; b. Preț de pornire 65% din valoarea de piață (netă) stabilită prin raportul de evaluare: 45.083 Lei (exclusiv TVA) - licitațiile vor avea loc în data de 01, 08, 15 și 22.02.2019, ora 12.00; c. Preț de pornire 55% din valoarea de piață (netă) stabilită prin raportul de evaluare: 38.147 Lei (exclusiv TVA) - licitațiile vor avea loc în data de 01, 08, 15 și 22.03.2019, ora 12.00. Licitațiile vor avea loc la data și ora stabilită, la biroul lichidatorului judiciar din Mun. Iași, str. Sf. Lazăr, nr. 4, bl. Peneş Curcanul, TR. 5, Etaj 1, Cabinet nr. 13, Jud. Iași, Complex de Birouri NH BUSINESS, putând participa orice persoană fizică sau juridică care va depune o ofertă care va conţine: - cerere de participare la licitaţie; - dovada achitării taxei de participare de 100 lei; - dovada achitării cauţiunii de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, sumă care se va achita în contul colector nr.RO26PIRB2900710925003000 deschis pe numele debitorului la First Bank; - actele de identificare a persoanei juridice/fizice, împuternicire pentru persoana care reprezintă societatea cu menţiunea că are mandat de a licita indiferent de sumă, ştampila. Taxa de participare se va achita în contul: RO33PIRB2400738563001000, deschis pe numele lichidatorului judiciar la First Bank. Ofertele se vor depune la biroul lichidatorului judiciar din Mun. Iași, str. Sf. Lazăr, nr. 4, bl. Penes Curcanul, TR. 5, Etaj 1, Cabinet nr. 13, Jud. Iași, cel târziu cu 1 zi lucrătoare înainte de ziua licitaţiei, până la ora 16.00. Ofertanţii care se înscriu la licitaţie, dar nu participă, pierd toate sumele avansate în vederea participării la licitaţie. Neplata preţului în termenul stabilit de 30 zile calendaristice de la data licitaţiei, duce la pierderea sumelor avansate pentru achiziţionarea bunurilor, care vor fi scoase din nou la vânzare în sarcina cumpărătorului. Oricine pretinde vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, sub sancţiunea decăderii, se va adresa lichidatorului judiciar şi va face dovada până în preziua licitaţei, ora 16.00. Lista completă a bunurilor mobile precum și alte informaţii suplimentare pot fi oferite la biroul lichidatorului judiciar din Mun. Iași, str. Sf. Lazăr, nr. 4, bl. Penes Curcanul, TR. 5, Etaj 1, Cabinet nr. 13, Jud. Iași, sau tel: 0744520508,0744994490, fax: 0332/814773, e-mail: alfa.omega.insolv@gmail.com
Claudiu Manda: Aministia și grațierea se fac, nu se discută
17/12/2018 15:16

 Aministia si gratierea se fac, nu se discută, a declarat, luni, vicepresedintele Senatului Claudiu Manda. Rugat de jurnalisti să explice aceste afirmatii, senatorul PSD a spus că dacă Guvernul adoptă ...

Tudorel Toader anunta cu noaptea-n cap ce va face cu amnistia si gratierea
17/12/2018 08:18

 Ministrul Justitiei Tudorel Toader a sustinut luni dimineata declaratii extrem de matinale, recunoscand in fata jurnalistilor ca si amnistia si gratierea sunt pe masa Guvernului, insa ca o ultima solutie, ...

Ministrul Justiției, nenumărate răspunsuri evazive despre Ordonanța pe amnistie: Nu am un un răspuns structurat / Reflectez / Veniți la 6.30 la minister
16/12/2018 20:32

 Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a evitat să răspundă la intrebările repetate ale jurnalistilor, după sedinta Consiliului National al PSD, la care a participat, dacă Guvernul va adopta o Ordonan ...

Punerea sub acuzare a lui Klaus Iohannis: Ce înseamnă și cum poate PSD să-l suspende pe șeful statului din funcție
16/12/2018 20:24

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a solicitat social-democratilor, duminică, la Parlament, să depună o plangere pentru inaltă trădare pe numele şefului statului, Klaus Iohannis. „Iohannis, care ...

 

Dragnea: Sa-i faceti plangere pentru inalta tradarea lui Iohannis! Vrea sa fie presedinte pe viata!
16/12/2018 19:56

 Liderul PSD Liviu Dragnea le-a cerut, duminica, social-democratilor Mircea Draghici si Florin Iordache sa ii faca plangere pentru inalta tradare presedintelui Klaus Iohannis. Motivul: seful statului a sus ...

Ordonanța pentru amnistie și grațiere este gata. Termen de adoptare: până pe 15 ianuarie
16/12/2018 18:31

 PSD are gata ordonanta de urgentă pentru amnistie si gratiere, al cărei termen de adoptare este 15 ianuarie, au declarat pentru HotNews surse social-democrate. Potrivit primelor informatii, gratierea va ...

Liderii PSD se reunesc în sedință, la Parlament pentru a doua oară în ultima săptămână. Ordonanța pe Codurile Penale și tranșarea problemelor interne
16/12/2018 09:39

 Liderii PSD se reunesc intr-o nouă sedintă, duminică, inaintea unei săptămani importante in care este asteptată ordonanta de urgentă pe Codurile Penale iar in Parlament se va vota motiunea de cenzu ...

Curiosul caz al şefei ÎCCJ: CSM confirmă că de la dosarul lui Tarcea lipsea un document esenţial
15/12/2018 22:19

 Consiliul Superior al Magistraturii confirmă, intr-un răspuns pentru STIRIPESURSE.RO, că judecătoarea Cristina Tarcea a fost numită in 2013, de Traian Băsescu, in funcţia de vicepreşedinte al &Ici ...

Dacian Ciolos a lansat Partidul Libertatii, Unitatii si Solidaritatii (PLUS): Vrem sa construim o Romanie care sa fie pe plus!
15/12/2018 19:44

                   Dacian Ciolos a anuntat, sambata, nasterea unui nou partid politic in tara noastra: Partidul Libertatii, U ...

DEFINITIV Un important lider PNL a fost CONDAMNAT la aproape 6 ani de PUȘCĂRIE: Episcopul din dosarul lui a fost ACHITAT
15/12/2018 14:30

Fostul primar al Beiusului, Adrian Domocos, de la PNL, a fost condamnat definitiv, de Instanta supremă, la 5 ani si 8 luni de inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie legate de concesionarea unui teren ...