82332720_2520092621578085_4689121611599577088_o

Dimensiune font:

USR Iași și-a desemnat candidații pentru Consiliul Județean Iași

| 13-01-2020 21:20

 USR Iași și-a desemnat candidații pentru Consiliul Județean Iași, în urma unei competiții interne, democratice și transparente. Obiectivul echipei alese - formată din profesioniști cu competențe diverse, care vin fie din economia reală, fie din mediul academic - este dezvoltarea economică a județului Iași, cu respect pentru mediu și pentru oameni.

„Este pentru prima oară după revoluție când o forță politică nouă, fără legătură cu vechiul sistem, are șanse reale să învingă PSD în alegerile locale din Iași, după ce Alianța USR PLUS a câștigat alegerile europarlamentare, cu aproape 27% de voturi din județ. PSD a condus județul 23 de ani din 30, iar rezultatele dezastruoase se văd în subdezvoltarea Iașului. Pentru a atrage investiții este nevoie însă de realizarea unor condiții de bază: modernizarea șoselelor, reabilitate în procent de 25% în ultimii 30 de ani, a școlilor și a spitalelor și de extinderea rețelelor de canalizare și gaz în județ. Echipa USR are în plan și un proiect de reîmpădurire a județului, pe primele locuri la cantitatea de masă lemnoasă recoltată ilegal”, susțin cei de la USR Iași

Echipa USR pentru Consiliul Județean este deschisă de următorii candidați:

Ștefan Tanasă este inginer cu un master în Managementul Energiei și Mediu. S-a implicat în promovarea sportului în mediul rural, primind o distincție ca recunoaștere oficială a meritelor în acest domeniu. Proiectul lui este dezvoltarea infrastructurii pentru sport prin construirea unor baze sportive.

Marius Ciobanu este cadru didactic și cercetător în cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași. Dorește să-și folosească pregătirea și experiența profesională pentru a aduce contribuții importante în Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară.

Daniel Dîscă este programator și antreprenor și locuiește în comuna Rediu. Militează pentru crearea unui cadru propice dezvoltării investițiilor private. Obiectivele sale vizează 7 domenii pe care le consideră vitale: educație, mediu, sănătate, economie și mediu de afaceri, infrastructură, cultură și administrație.

Mihail Bogdan este avocat în Baroul Iași. A studiat Drept European la Universitatea din Konstanz, Germania și a finalizat un stagiu de practică în Stuttgart. Obiectivele lui se îndreaptă către transparență decizională, suport și consultanță pentru asocierea micilor producători, transport intrajudețean și valorificarea potențialului cultural și turistic al județului.

Codrin Dănilă este programator. În Consiliul Județean, va fi o voce a tinerei generații, slab reprezentată de către cei din clasa politică tradițională. Proiectul său de suflet este “Întoarcem Diaspora Acasă”, crearea de condiții pentru stimularea antreprenoriatului, atractive și pentru ieșenii plecați la muncă în străinătate.

Iulian Florin Bucșa este antreprenor din Pașcani. A absolvit facultățile de Drept și de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Management. Are un master în “Managementul tehnologiilor și industriei” și dorește să-și folosească experiența profesională și studiile pentru dezvoltarea economică a Iașului.

Adrian Goța este inginer din Hârlău. Cu experiență în management integrat și fiind un puternic susținător al filialelor USR din mediul rural, dorește să-și pună la bătaie priceperea în oferirea soluțiilor concrete pentru problemele celor 93 de comune și pentru asigurarea unei administrări corecte a resurselor județului.

Andreea Apostu lucrează în vânzări, domeniu în care și-a creat abilități pentru dezvoltarea comunitară. Dorește să participe la a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor din mediul rural.

Mihai Lupu este avocat și cercetător științific în cadrul Institutului de Ştiinţe Socio-Umane „Gheorghe Zane”, Filiala Iaşi a Academiei Române. Militează pentru valorificarea potențialului județului Iași pe plan european și internațional și pentru proiecte de reconectare a ruralului cu urbanul.

Mihai Ciubotaru este jurist, antreprenor și voluntar în organizații de tineret. Programele pe care le propune aduc contribuții importante la managementul integrat al deșeurilor și la proiectele pentru tineret și educație modernă.

 

 

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

Tribunalul Iaşi, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 4383/99/2017 (210/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum și a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Ago – Parus” S.R.L. Iaşi, cu sediul în municipiul Iaşi, str. Sf. Lazăr nr. 4, bl. Peneş Curcanu, tronson 5, biroul 9, în NH Bussiness Company, la sediul Cabinetului de Avocat Daniela Arhire, etj. 1, județul Iași, după cum urmează: Nr. crt. - DENUMIRE ACTIV – Componenţa – Valoare -lei- 1. Bunuri mobile - Aparate de joc electronice slot machine - 22.605,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2019. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 16.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 23.04.2020, 30.04.2020, 07.05.2020, 14.05.2020 și 21.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanţiei de participare la licitație, cât și a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035 şi 0727/850575..
Tribunalul Iași, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 8669/99/2017 (526/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum şi a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Tutun și Ziare” S.R.L. Iași, cu sediul în municipiul Iași, str. Bălţii nr. 6, judeţul Iaşi, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV – Valoare -lei- 1. Chioşcuri ziare dezafectate - 10.906,00; 2. Utilitare dacia Logan - 10.230,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2020. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 13.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 27.04.2020, 04.05.2020, 11.05.2020, 18.05.2020 și 25.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanției de participare la licitație de 30% din prețul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât și documentele de înființare și împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanției de participare la licitație, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toți cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informații suplimentare se pot obține la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, județul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035, 0727/850575 și 0744/291653..
Noile masuri de relaxare, publicate in Monitorul Oficial
30/05/2020 06:03

 Noile masuri de relaxare se vor aplica de la 1 iunie si sunt incluse intr-un act normativ publicat vineri seara in Monitorul Oficial. Se redeschid terasele in aer liber, plajele, se reiau transporturile s ...

PNL si PSD scad, dar partidul lui Ponta a ajuns la 11% - barometru Europa FM
29/05/2020 13:54

 Un nou sondaj realizat de IMAS arata ca PNL si PSD au scazut la optiunile de vot pentru alegerile parlamentare. PNL este cotat cu 32,6% din optiunile de vot pentru alegerile parlamentare, fata de 33% l ...

Toate măsurile adoptate de Guvern, în cadrul unei ședințe care s-a întins până târziu în noapte
29/05/2020 09:07

 Iată lista completă: ORDONANŢE DE URGENŢĂ ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ pentru instituirea unor măsuri active de sprijin destinate angajaţilor şi angajatorilor in contextul situaţiei epidemiologic ...

VIDEO Imagini în premieră din LOCAȚIA DE LUX pe care Liviu Dragnea și-a amenajat-o pe insula Belina
24/05/2020 18:32

 Apar imagini in premieră cu locatia unde liderul PSD Liviu Dragnea se relaxa. Vorbim de o zonă din Insula Belina, care a fost luată de la stat si trecută in proprietarea CJ Teleorman si mai ...

Explicatii de la autoritati: Cat e zona metropolitana, ce amenda riscam daca nu purtam masca si cate persoane pot participa la reuniunile in familie
18/05/2020 05:28

 Grupul de Comunicare Strategica a transmis, sambata, raspunsul pentru mai multe intrebari aparute dupa anuntul privind instituirea starii de alerta. Astfel, autoritatile au explicat ce inseamna "zona ...

Stare de alertă în România: Deplasarea în interiorul localității, permisă fără declarație. Părăsirea localității, cu declarație și numai cu anumite motive/ Terasele rămân închise/
14/05/2020 23:45

 Romania iese la miezul noptii din starea de urgentă, după 60 de zile, timp in care au fost suspendate drepturi constitutionale si libertăti fundamentale, cum ar fi dreptul la libera circulatie. Se inst ...

STAREA DE ALERTĂ a trecut de Parlament: 20 de REGULI care îți vor afecta viața de zi cu zi, după 15 mai
13/05/2020 20:56

 Legea cu măsurile care se pot lua in timpul Stării de Alertă după 15 mai a trecut miercuri seară de votul final din Parlament. Au fost 267 de voturi pentru, 26 de voturi contra si 5 abtiner ...

Care sunt MĂSURILE din STAREA DE ALERTĂ: documentul integral adoptat de Guvern / Parlamentul are ultimul cuvânt / Ce se poate întâmpla după 15 mai
12/05/2020 06:24

 Începand de vineri, 15 mai, Romania iese din starea de urgentă si va trece la STARE DE ALERTĂ, o variantă de relaxare a interdictiilor din ultima perioadă dar cu păstrarea anumitor restrictii i ...

PSD Iaşi stă pe un butoi cu pulbere!
11/05/2020 06:27

  * ultimele declaraţii ale consilierului judeţean Mihaela Ivancia impotriva preşedintelui Maricel Popa au inflamat spiritele in interiorul partidului * tonul fusese dat anterior de preşedintele or ...

Ce înseamnă starea de alertă: cine sunt oficialii care vor lua deciziile în România/ VIDEO
10/05/2020 16:29

 În perioada stării de alertă, deciziile de restricţie le ia Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă(CNSSU), din care fac parte Ministerul de Interne, Ministerul Sănătăţii, ...