10 trucuri eficiente de antrenament direct de la Hollywood

default

Dimensiune font:

| 15-11-2012 00:00

10 trucuri eficiente de antrenament direct de la Hollywood

 

Vedetele de la Hollywood si antrenorii lor celebri par sa detina secretul corpului perfect. Indiferent de situatie, Fergie, Jennifer Aniston sau Jessica Biel arata senzational. Cum reusesc? Asta ne-am intrebat si noi inainte de a porni in cautarea celor mai utilizate trucuri de antrenament de peste ocean. Iata ce am aflat:

Alege-ti cu atentie muzica din timpul antrenamentului


Frumoasa Jessica Biel spune ca unul din trucurile sale de antrenament sta in muzica pe care o asculta. Melodiile ritmate ii dau energia necesara pe tot parcursul sedintei de sport si o ajuta sa arda mai multe calorii. Artistul ei preferat pentru antrenament se pare ca este 50 Cent, iar piesa "Get rich or die trying" o motiveaza cel mai mult!

jessica biel

Alterneaza intensitatea antrenamentului


Expertii in fitness sunt de parere ca cea mai eficienta metoda de a arde cat mai multe calorii la sala de sport este alternarea intensitatii antrenamentului. Mai exact, decat sa mentii aceeasi intensitate a exercitiilor timp de o ora, incerca sa combini cate 5-10 minute de exercitiu intens cu 5-10 minute de exercitiu mai relaxat. Acest truc este foarte eficient in cazul exercitiilor cardio si te poate ajuta sa slabesti mai repede decat ti-ai imaginat.

antrenament sala

Combina intotdeauna antrenamentele cu o dieta echilibrata


Stim deja ca cele mai bune rezultate apar atunci cand imbinam antrenamentul sportiv cu o dieta echilibrata. Jennifer Aniston este una din adeptele stilului de viata sanatos, spunand ca prefera sa manance cate putin din orice, fara a face excese, in ciuda faptului ca iubeste vinul rosu. Ceea ce probabil Jennifer nu stie, este ca o portie de vin rosu pe zi poate fi un aliat de nadejde in lupta cu kilogramele in plus. Resveratrolul, cel mai raspandit fitonutrient din vin, si un puternic antioxidant, este cunoscut pentru efectul sau de prevenire a formarii celulelor grase.

jennifer aniston

Incearca sa scurtezi pauzele dintre antrenamente


Pete McCall, unul dintre antrenorii vedetelor de la Hollywood, spune ca pauzele lungi dintre antrenamente pot scadea eficienta exercitiilor. Tocmai de aceea, el recomanda clientilor sai sa faca pauze cat mai scurte intre seturile de exercitii, pentru a mentine rata batailor inimii crescuta si a arde cat mai multe calorii. Totusi, daca o pauza este necesara, atunci este indicat ca aceasta sa fie cat mai activa la randul sau si sa includa miscari usoare de gat sau brate ori exercitii de stretching.

pauza de antrenament

 

Gandeste pozitiv in fiecare zi


Castigatoare a Globurilor de Aur si a Premiilor Emmy, Tina Fey spune ca unul dintre secretele antrenamentelor sale este rasul si, in general, gandirea pozitiva. Actrita a reusit sa slabeasca in 2010 aproape 20 de kilograme cu ajutorul dietei Weight Watchers, asa ca ar trebui sa o credem pe cuvant! In plus, este cunoscut faptul ca rasul, ca orice alta activitate, arde calorii - 10 minute de ras pe zi inseamna un minus de 280 de calorii pe saptamana!

tina fey

Automotiveaza-te


Teddy Bass, antrenorul personal al lui Cameron Diaz, Christina Applegate si Lucy Liu este de parere ca daca ajungi sa te intrebi "Oare fac destul sport?", raspunsul este, in majoritatea cazurilor, "Nu". Tocmai de aceea, pentru ca timpul pe care il petreci atunci cand faci exercitii sa dea rezultate cat mai bune, este necesar sa te automotivezi intotdeauna! Incearca sa-ti depasesti mereu limitele, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara!

antrenament sala de sport

Acorda atentie micilor trucuri de dieta


Petra Nemcova, unul dintre cele mai bine cotate modele ale Victoria's Secret, spune ca ii place sa isi inceapa ziua cu un mic dejun compus din iaurt, bucati de fructe si scortisoara. Dupa cum stii, condimentele te pot ajuta sa-ti accelerezi metabolismul astfel incat sa slabesti pana la un kilogram in fiecare luna, datorita acestor mici trucuri. Un alt exemplu din aceeasi categorie este si paprika - doar o jumatate de lingurita iti aduce un plus de vitamina C, esentiala in procesul de ardere a grasimii. In plus, iti da si foarte multa energie!

petra nemcove

Fa pauza de antrenament cel putin o zi pe saptamana


Chiar daca au metode diferite, antrenorii vedetelor de la Hollywood sunt in unanimitate de acord in cateva privinte - Una dintre ele, pauza de antrenament. Multe femei cred ca un program de exercitii continuu, le va face sa scada mai repede si mai eficient in greutate. Ei bine, se pare ca nu este deloc asa. Corpul nostru are nevoie de relaxare, de pauze, astfel incat este chiar indicat ca o zi sau doua pe saptamana sa nu faci sport. In cazul in care te antrenezi in fiecare zi, dupa o prima perioada in care vei obtine intr-adevar rezultate, s-ar putea sa ajungi la o faza de platou, de care nu vei mai putea trece, deoarece organismul va tine de rezervele sale de energie. Asadar, antreneaza-te intens, dar alterneaza exercitiile si cu zile binemeritate de relaxare.

pauza de antrenament

Combina antrenamentul cu terapiile alternative


Pentru rezultate cat mai bune este bine sa acorzi atentie si terapiilor alternative. Lucy Liu, de exemplu, spune ca ii place sa se rasfete cu acupunctura. Daca acele de la acupunctura nu iti surad prea mult, poti alege si alte variante - aromoterapia, cromoterapia, masajul sunt doar cateva din terapiile alternative cu ajutorul carora iti poti rasfata corpul in perioadele in care urmezi un program de exercitii fizice solicitante.

lucy liu

Concentreaza-te


Daca ai fost cel putin o data la o sala de sport, ai observat, poate, in jurul tau, mai multe femei care citeau reviste sau pur si simplu povesteau in timp ce pedalau pe bicicleta eliptica sau foloseau stepperul. Este bine sa te simti cat mai confortabil in timpul antrenamentului sau sa iti gasesti o activitate care sa faca timpul sa treaca mai repede, insa nu uita niciodata care este motivul principal pentru care te afli la sala de sport. Majoritatea antrenorilor nu sunt de acord cu cititul in timpul exercitiilor si recomanda mai degraba sa asculti muzica. In felul acesta te poti concentra pe activitatea pe care o desfasori si poti avea chiar si un plus de energie.

socializarea la sala de sport

 

http://www.divahair.ro

 

 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Cum să mănânci de toate de sărbatori fără să ajungi la urgență
19/12/2023 11:14

Medicii vă recomandă să consumati moderat alimente traditionale de sărbătorile de iarnă, să vă diversificati alimentatia si să nu uitati să faceti miscare. Mănanci, urgentă. Doctorii ii sfătuiesc ...

Câte chimicale conține o felie de tort de la cofetărie
24/12/2021 11:13

Asociatia Pro Consumatori a analizat oferta de dulciuri din 20 de cofetării, precum si compozitia mixurilor pentru prăjituri comercializate in structurile comerciale de tip hipermarket. Dacă tortul continu ...

Coada calului – tratamente naturiste coada calului – ceai coada calului
27/06/2021 13:12

Coada calului – tratamente naturiste coada calului – ceai coada calului       Denumire stiintifica Coada Calului: Equisetum arvense, fam. Equisetaceae Denumire populara Coad ...

 Ficatul si alcoolul
27/06/2021 12:47

 Ficatul si alcoolul       Este important de notat ca, din punctul de vedere al afectarii hepatice, tipul de bautura consumat nu prezinta importanta, berea fiind la fel de nociva pre ...

Mesteacan – tratamente naturiste mesteacan – ceai de mesteacan
25/06/2021 20:00

Mesteacan – tratamente naturiste mesteacan – ceai de mesteacan     Denumire stiintifica Mesteacan: Betula alba Denumire populara Mesteacan: mastacan, mesteacăn alb, mestecan. ...

Boala ascunsă sub degetul mare al mâinii
25/06/2021 18:55

  Tenosinovita de Quervaine este inflamatia dureroasa a doua tendoane ca­re asigura miscarile degetului mare de la mana (tendonul este o structura ce leaga muschiul de os). Aceasta se manifesta prin ...

Spanz – tratamente naturiste cu spanz
25/06/2021 18:50

Spanz – tratamente naturiste cu spanz     Denumire stiintifica spanz: Helleborus purpurascens Denumire populara spanz: barba-lupului, bojaţel, botăţel, coada-popii, cucurig, iarba ...

  La ce POATE duce abstinenţa SEXUALĂ  CONSECINŢE   FOTO
25/06/2021 16:35

 Specialiştii subliniază că sexul reprezintă o necesitate a corpului nostru, astfel incat, lipsa acestuia are unele repercursiuni, in ceea ce priveşte comportamentul. Studiile efectuate in acest se ...

Galbenelele, plantele medicinale cu proprietati minune
03/03/2021 14:11

Galbenelele, plantele medicinale cu proprietati minune           Galbenelele sunt plante recunoscute pentru frumoasa culoare galbena a florilor pe care acestea le produc. Galb ...

Cum sa scapam de tuse     Leacuri populare
01/03/2021 06:49

 O data cu vremea rece si umeda apare si tusea, ca prin simptom al unei raceli ce este pe cale sa se instaleze daca nu se iau din timp masurile necesare de prevenire. Aceasta boala este agasanta, supara ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei