Alimentele care ard caloriile și pe care toată lumea le are în casă
Dimensiune font:
Nu e deloc ușor să slăbești, mai ales dacă ești o persoană predispusă la îngrășare. Dietele nu sunt ușoare și, de cele mai multe ori, după o cură de slăbire mai mult sau mai puțin drastică, urmează o perioadă în care kilogramele vor reveni, pentru că noi revenim la o alimentație nesănătoasă. Există însă alimente pe care le avem în casă și pe care putem conta pentru a ne menține silueta.
Scorțișoara
Scorțișoara se regăsește în majoritatea caselor românilor și are un rol important în reglarea nivelului de zahăr din sânge. Scorțișoara oferă un sentiment de sațietate și reduce pofta de dulce. Este foarte bună și pentru reglarea digestiei.
Ardeiul iute
Ardeiul iute este foarte bun în diete. El ajută organismul să ardă mai multe calorii și reduce depunerea grăsimilor. De asemenea, ardeiul iute taie și el pofta de mâncare. Iar asta ne va împiedica să ronțăim tot timpul între mese.
Cafeaua
Cafeaua accelerează metabolismul semnificativ, dar și arderea grăsimilor, efecte dovedite în cazul persoanelor obeze.
Acidul chlorogenic din cafea reduce absorbția de glucoză. Reduce acizii grași din țesuturi și crește nivelul adrenalinei din sânge. Aceste efecte sunt resimțite imediat de organism. De asemenea, este un stimulator al sistemului nervos.
Ceaiul verde
Ceaiul verde are numeroase beneficii. Conține mulți antioxidanți care accelerează metabolismul. El conține multe substanțe nutritive care cred nivelul hormonilor responsabili cu arderea grăsimilor.
Ouăle
Ouăle sunt unele dintre cele mai sănătoase alimente de pe planetă. Conțin lecitină, nutrienți, antioxidanți, luteină. Ouăle au foarte multe proteine de calitate care sunt ușor de asimilat. Acestea oferă senzația de sațietate, iar foamea se instalează mult mai greu. Deși se consideră că ouăle nu sunt bune pentru cei care au probleme cu colesterolul, de fapt ele cresc nivelului colesterolului ”bun” HDL și îl scad pe cel ”rău” LDL.
Orezul brun
Orezul brun este mult mai bun decât orezul alb. Are mult mai multe proprietăți nutritive și are un nivel glicemic mai mic decât orezul alb.
Persoanele care vor să slăbească și să-și mențină în echilibru nivelul zahărului din sânge, orezul brun este indicat.
Migdalele
Migdalele conțin multe minerale și vitamine. Conțin multe grăsimi sănătoase și proteine de calitate care vor da o senzație de sațietate. De asemenea, și ele contribuie semnificativ la menținerea unui echilibru în ceea ce privește glucoza din sânge.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau