Bautura care poate face minuni pentru corpul uman
Dimensiune font:
Un medic din SUA care creste camile spune ca laptele provenit de la aceste animale ar avea proprietati extraordinare pentru corpul uman, fiind cu mult diferit fata de cel de vaca.
Doctorul Frank King creste in prezent 23 de camile la propria lui ferma de langa orasul Asheville (statul american Carolina de Nord), scrie Fox News. Acest tip de lapte are mai putin colesterol decat cel obtinut de la vaci, precum si o cantitate mai mare de proteine, vitamina C si fier.
Specialistii sustin ca laptele de camila are capacitatea de a-i ajuta pe copiii cu autism. In plus, el ar actiona benefic si asupra creierului, proprietatile sale antiinflamatorii fiind foarte utile in aceasta privinta. Din pacate, studiile stiintifice facute pe acest tip de lapte sunt in prezent foarte putine. Conform allafrica.com, din 10.000 de studii efectuate pe lapte anual, doar aproximativ zece au ca obiect laptele de camila.
El nu poate fi pasteurizat in prezent la fel ca alte produse similare, ceea ce il face foarte greu de pastrat si distribuit pe o zona mai mare a planetei. Laptele de camila nu poate fi transformat in branza, deoarece din el lipsesc anumite proteine care sa il inchege.
Printre calitatile laptelui de camila se mai numara continutul bogat de magneziu, sodiu, zinc si mangan. El are in compozitie si o cantitate ridicata de acizi grasi nesaturati si de vitamine de tipul B, insa mai putin din vitaminele A si B2, mai scrie USA Today.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau