Construiește un scut de apărare pentru sănătatea ta cu suplimentele Go Vita!

1-IMAGINE VITAMINE

Dimensiune font:

| 24-11-2022 13:19

Imunitatea organismului este responsabilă de menținerea acestuia într-un ritm optim de funcționare. Fiecare slăbire a sistemului imunitar reprezintă un factor de risc major pentru sănătate. Agenții patogeni, virusurile, microbii și radicalii liberi sunt ținuți la distanță de acest scut natural de apărare și de aceea este important să facem tot ce ne stă în putință pentru a-l menține puternic și eficient pentru cât mai mult timp.

Optează pentru suplimente pentru imunitate de la Go Vita și asigură-te că îi aduci acestui sistem doza zilnică de putere pentru a lupta cu toți factorii nefavorabili.

Care sunt ingredientele pentru un sistem imunitar sănătos?

Un plan alimentar sănătos, hidratare, sport și lipsa stresului – aceștia ar putea fi considerați principalii factori care te ajută să ai un sistem imunitar de neînvins. Alimentația este ancora pentru o viață sănătoasă în general și de aceea trebuie să te asiguri că asimilezi zilnic prin ceea ce mănânci toți nutrienții necesari. Fructele și legumele nu ar trebui să lipsească de la nicio masă. De asemenea, asigură-te că dieta ta este variată și conține și grăsimi sănătoase, proteine, carbohidrați buni și toate substanțele nutritive de care un organism are nevoie pentru a funcționa corespunzător.

Descoperă ce substanțe nu trebuie să îți lipsească din dietă

 

Imunitatea este rezultatul unui amalgam de vitamine, minerale și alte categorii de nutrienți. Dintre cele care sunt considerate esențiale în acest sens se remarcă Vitamina C, D3, B, zincul și magneziul, dar și antioxidanții sunt la fel de importanți. Mare parte din imunitate o asigură sistemul gastrointestinal, ceea ce înseamnă că prebioticele trebuie să fie nelipsite.

În cazul în care nu poți obține tot ce ai nevoie pentru un sistem imunitar sănătos doar prin alimentație, suplimentele alimentare naturale sunt o soluție benefică prin care poți completa dozele de substanțe nutritive până la nivelul optim recomandat.

Asigură-ți necesarul zilnic de nutrienți cu ajutorul suplimentelor Go Vita

Pe rafturile magazinului nostru online te așteaptă suplimente sub toate formele la care să apelezi în funcție de nevoile proprii, dar și de recomandarea medicului. Comprimate, capsule, pastile efervescente, siropuri sau chiar ceaiuri, fiecare dintre acestea au demonstrat o eficacitate ridicată în ceea ce privește asigurarea unei imunități de fier.

Specialiștii Go Vita recomandă Vitamina D 3 10.000 IU, 200 capsule | Puritan’s Pride pentru întărirea sistemului imunitar, mai ales în sezonul rece. O capsulă pe zi te ajută să te asiguri că beneficiezi de necesarul de substanțe esențiale de care are nevoie corpul tău pentru a se apăra de amenințările din exterior. În plus, îți aranjează o multitudine de alte beneficii importante, cum ar fi susținerea sistemului muscular, cardiac și digestiv sau contribuie la menținerea unui raport normal între calciu și fosfor în sânge și în lichidul intestinal.

Descoperă beneficiile financiare de care te bucuri atunci când cumperi de la Go Vita

Go Vita nu doar că îți oferă acces nelimitat la o gamă variată de suplimente calitative, eficiente și sigure, ci îți propune și prețuri foarte avantajoase pentru fiecare dintre acestea. Sănătatea este prioritatea principală a fiecărui om și ne dorim ca factorul financiar să nu reprezinte o piedică în calea obținerii unei vieți pline de bunăstare fizică și interioară.

Adaugă produsele dorite în coș, completează datele de livrare și noi vom expedia coletul direct la ușa ta cât mai curând. Nu trebuie să atingi un prag minim pentru a face cumpărături la noi pe site și, în plus, comenzile de peste 250 de lei beneficiază de transport gratuit.

 

Ai grijă de imunitatea ta și bucură-te de toate avantajele aduse de suplimentele Go Vita!

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
Bancul Zilei

04:06

 

Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., cu sediul în mun. Iași, șos. Aleea Nicolina, nr, 82, jud. Iași, tel: 0232-243.864; fax: 0232-212.231, e-mail: iasi@insolventa.ro, prin asociat coordonator Mititelu Corneliu, în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. Starmod S.A. Suceava cu sediul social în mun. Suceava, str. Universității, nr. 29, jud. Suceava, nr. înregistrare în Registrul Comerţului J33/69/1991 , C.U.I. RO3177717, numită potrivit Sentinţei Civile nr. 19 din data de 25.01.2022, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 9819/86/2010**, invită toți agenții economici interesați ca, până la data de 11.11.2022, ora 16:00, să depună o ofertă financiară și o ofertă tehnică pentru efectuarea lucrărilor cadastrale de reglementare a situațiilor tehnico-cadastrale pentru bunurile imobile din patrimoniul societății Starmod S.A. Suceava. Condiții de formă: Ofertele vor fi depuse la sediul lichidatorului judiciar MANAGEMENT REORGANIZARE LICHIDARE IAȘI S.P.R.L., din Iași, str. Aleea Nicolina, nr. 82, într-un plic închis şi sigilat prin aplicarea ștampilei ofertantului, ce va conţine documentele de participare mai jos menţionate. Plicul va menţiona în mod obligatoriu şi limitativ: numele/denumirea ofertantului, adresa domiciliului/sediului social al ofertantului, precum şi menţiunea „ofertă servicii cadastrale, a nu se deschide înainte de data de 11.11.2022, ora 16.00”. Solicităm ca oferta financiară să conţină următoarele elemente obligatorii: -Preț (va fi exprimat în lei, fără T.V.A.); -Acordul expres al ofertantului ca plata prețului să se efectueze în conformitate cu dispozițiile Legii 85/2006, pe măsură ce se vor obține fonduri din valorificari de active din patrimoniul societății debitoare. Solicităm ca oferta tehnică să conţină următoarele elemente obligatorii: -Termen de execuţie; -Lista serviciilor cadastrale ce vor fi prestate pentru reglementarea situațiilor tehnico-cadastrale pentru bunurile imobile din patrimoniul societății Starmod S.A. Suceava. -Certificatul de atestare din care reiese că ofertantul este calificat şi atestat în vederea efectuării de operațiuni/servicii cadastrale. Va fi descalificată automat orice ofertă care nu conţine toate documentele sus-menţionate. Pentru cuantificarea preţului de executare a lucrării, accesul în incinta societăţii debitoare se face cu programare (48 de ore) şi este condiţionat de semnarea unui Protocol de vizitare a acesteia care cuprinde clauze de confidenţialitate. Pentru programare ofertanţii trebuie să-şi anunţe prin fax la 0232-243.864 sau e-mail iasi@insolventa.ro intenţia de vizitare. Relații suplimentare se pot obține de la: -tel. 0232-243.864 0755.132.473 -fax: 0232-212.231 -email: secretariat@insolventa.ro
VANZARE TEREN SI CONSTRUCTII PIATA NEAMT str. Piata Garii, nr.7, loc. Piatra Neamt, jud. Neamt. Subscrisa BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L. desemnata in calitate de administrator judiciar al debitoarei PERLA INVEST S.R.L., in reorganizare, prin Incheierea de sedinta nr. 236 din data de 19.04.2016, pronuntata in Dosarul nr. 2699/103/2015/a4, de Tribunalul Neamt – Sectia a II-a Civila, de Contencios Administrativ si Fiscal, organizeaza in data de 23.11.2022, ora 13:00, la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., din Bucuresti, Str. Invingatorilor nr. 24, Victory Business Center, Et. 4, Sector 3, sedinta de licitatie publica cu strigare pentru vanzarea, in bloc, a proprietatii imobiliare compuse din: -teren intravilan, in suprafata de 1.000 mp, inscris in CF nr.54618 a Mun.Piatra Neamt, avand nr. cadastral 54618; -constructie in suprafata utila de 567,46 mp, inscrisa in CF nr.54618-C1-U1 a Mun. Piatra Neamt, avand nr. cadastral 54618-C1-U1; -constructie in suprafata utila de 1.707,65 mp, inscrisa in CF nr.54618-C1-U2 a Mun. Piatra Neamt, avand nr.cadastral 54618-C1-U2 situate in Mun. Patra Neamt, str. Piata Garii, nr.7, jud. Neamt. Pretul de pornire al sedintei de licitatie 1.379.000 EUR, exclusiv TVA. Detalierea componentei acelor blocuri de active poate fi solicitata administratorului judiciar la adresa de e-mail business.restructuring@bdo.ro. Ofertantii care doresc sa participe la licitatie trebuie sa depuna la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., cel tarziu cu o zi lucratoare inaintea sedintei de licitatie publica la care doresc sa participe, personal sau prin curier, ora 17:00, toate documentele specificate in cuprinsul Caietului de sarcini, ce poate fi achizitionat de la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L. pentru suma de 1.000 Lei, exclusiv TVA. Plata Caietului de sarcini se va realiza prin transfer bancar in contul unic de insolventa al societatii PERLA INVEST S.R.L., pe baza facturii comunicate de catre administratorul judiciar. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul 021.319.94.76 sau e-mail business.restructuring@bdo.ro.
Peste 17.000 de români sunt infectați cu HIV
28/11/2022 11:30

Un număr de 17.536 de persoane din Romania erau infectate cu HIV la data de 30 iunie 2022, iar in primele 6 luni ale anului au fost diagnosticaţi cu HIV/SIDA 264 de pacienţi, conform datelor Compartimentului ...

 Ceaiul din frunze de mesteacăn, ajutor în bolile renale și gută
27/11/2022 17:10

  Încă din vechime, mesteacănul era folosit in tratarea multor boli, incat pe drept cuvant i se spunea „arborele vietii”. De la mesteacăn se intrebuintează frunzele, mugurii, coaja ...

FOTO - Ceaiul de indrușaim ajută diabeticii și elimină acneea
27/11/2022 16:07

Muscatele parfumate (Indrusaim, Pelargonium graveolens) surprind prin aroma de mere verzi (soiul Pelargonium odoratissimum), prin mirosul intens de menta (Pelargonium tomentosum) sau parfumul proaspat de lamaie ...

Ce trebuie să mănânci dacă ai diabet
27/11/2022 13:06

Diabetul este o problemă de sănătate foarte răspandită in intreaga lume. Este o afectiune in care nivelul glucozei din sange sau al zahărului devin excesiv de ridicate, ceea ce poate provoca alte probleme ...

STUDIU. Anomalii cerebrale la 6 luni de la recuperarea după COVID. Care sunt simptomele
27/11/2022 08:34

1.Coronavirusul dă complicaţiile grave pe termen lung, chiar şi la cateva luni după vindecare. 2.Cercetătorii au găsit anomalii la creier la 6 luni de la recuperare. 3.Specialiştii au folosit un tip sp ...

Efectele benefice ale sexului de dimineață. Ce se întâmplă dacă îl practici cu regularitate?
25/11/2022 15:33

1.Stim că, dacă ne incepem ziua cu un antrenament, acesta ne va stimula metabolismul, va arde calorii, iar corpul nostru va fi mai pregătit pentru o zi plină. 2.Oamenii de stiintă britanici au descoperi ...

Cel mai scump medicament din lume, aprobat în SUA. Cât costă o doză și pentru ce boală este folosit
25/11/2022 12:26

Cel mai scump medicament din lume a fost aprobat in SUA. Administratia SUA pentru Alimente si Medicamente a aprobat marti Hemgenix, un nou medicament pentru tratarea hemofiliei. Producătorul CSL Behring a s ...

Beneficiile semințelor de cânepă
25/11/2022 12:00

Folosite de mii de ani pentru proprietătile lor, semintele de canepă pot fi consumate ca atare sau sub formă de supliment nutritiv. Acestea se incadrează in categoria fructelor oleaginoase si au un gust sim ...

Au ajuns primele doze de vaccin cu noua formulă împotriva COVID
24/11/2022 13:05

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat, joi, că primele cantităţi de vaccin cu noua formulă impotriva infecţiei cu SARS-CoV-2 au sosit in ţară in această săptămană. Demnitarul a preci ...

În care parte a zilei se pot consuma shake-urile proteice
24/11/2022 12:18

Proteinele reprezintă unul dintre nutrientii esentiali pentru organism, alături de grăsimi si carbohidrati. Există un anumit moment al zilei in care ar trebui să consumăm aceste suplimente, pentru benef ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei