Gigi Becali a găsit leacul împotriva COVID. El vrea să-l fabrice și cere o discuție în CSAT

62136881

Dimensiune font:

| 22-01-2021 09:05

Gigi Becali susţine că are leacul contra Covid-19 şi că poate grăbi finalul pandemiei de coronavirus dacă statul dă o lege care să-i permită să creeze un medicament pe baza substanţei active din Ivermectină şi Arbidol.

 

 

Gigi Becali susţine că are leacul contra Covid-19. Asta a susţinut latifundiarul din Pipera joi seara, într-o intervenţie telefonică la România TV.

Patronul echipei FCSB a dezvăluit şi de ce crede că Ivermectina şi Arbidolul nu sunt preferate de autorităţi. Becali consideră că Remdesivir reprezintă o prioritate în schema de tratament din spitalele româneşti.

Latifundiarul susţine că Ivermectina şi Arbidolul sunt peste Remdesivir, care are are efecte secundare şi nu e atât de eficient. Cum a ajuns la această concluzie puteţi citi mai jos.


Gigi Becali susţine că are leacul contra Covid-19

„Eu iau substanţa activă din China şi India şi o capsulez în Serbia. Mi-a propus cineva, acum, s-o capsulez în Serbia. Eu rezolv problema covidului.

Ştiţi că nu vorbesc aiurea. Eu pot rezolva problema covidului în România dacă mi se dă o lege specială.

Şi azi am dat aceste medicamente unui ambasador – nu spun care –, dar şi soţiei sale (Ivermectină şi Arbidol). Am dat medicamente doctorilor de la Fundeni, doctorilor mari.

Le-am dat eu medicamente şi n-au vrut să ia medicamentele de la spital. Eu vreau să fac un medicament din Ivermectină şi Arbidol”, a spus Gigi Becali.


Gigi Becali susţine că are leacul contra Covid-19. Marea dorinţă

„Ştiţi ce vreau? Vreau ca orice om să se ducă la farmacie şi să cumpere un medicament. Nu au oamenii ce cumpăra.

Eu am nişte tiruri cu Ivermectină şi Arbidol care stau în vamă de o lună… Între timp, mi-au spus doctorii mei (n.r. – de la clinică) că s-a rezolvat problema asta. Dar acolo e vorba de 10.000 de tratamente.

Eu vreau sa produc 3 milioane, 5 milioane pentru oameni. Şi să bag în farmacii cu 10 lei, modic. Două folii de Arbidol si una de Ivermectină cu 10 lei.

Sunt antibioticele care se folosesc şi la oameni, şi la animale. S-au făcut studii. Americanii au făcut multe studii. Au aprobat-o. La fel germanii, francezii.”

Gigi Becali vrea o discuţie în CSAT
Pentru a reuşi ce şi-a propus, Gigi Becali s-a referit şi discutarea problemei în CSAT. În opinia lui, preşedintele Iohannis ar putea face asta în Consiliul Suprem de Apărare a Ţării.

„Eu o fac, o aduc, eu o produc, nu va costa niciun ban pentru stat. Dacă nu dau o lege, atunci să nu aibă oamenii din Romania tratament!

Să intervină Iohannis, să bage în CSAT. «Ia vedeţi ce e adevărat, să vedem dacă e adevărat, ce spune Becali…» Şi dacă nu vor să dea bani, dau eu banii toţi. Nu mai dai milioane pe vaccin, adio vaccin! În 5, 6 luni terminăm cu Covidul!

Clinica mea are deja licenţă de farmacie, adică de laborator, că poate prelucra aceste medicamente. De ce să importăm când putem să o producem noi? De ce să aducem Ivermectină din Ucraina când o putem produce noi?”, a punctat Becali.

Ce medicamente antivirale au românii la dispoziţie?
Becali susţine că în acest moment, românii nu au prea multe opţiuni când vine vorba despre tratarea eficientă a infecţiei cu noul coronavirus.

„Sunt bolnav de Covid-19, vreau să mă duc la farmacie să iau un medicament antiviral, de unde iau? Noi nu avem nici un antiviral, nimic… Ne dau paracetamol şi medicamente pentru cap pentru Covid-19.

Astea mai rău îţi fac când ai Covid-19. Pe noi ne-a apărat Dumnezeu, că avem o tulpină uşoară… Că n-ai văzut cum mor prin America?

De ce l-ai aprobat în protocol (n.r. – Arbidol) dacă n-ai aprobat importul? Eu nu pot plăti vama pe Arbidol. Spitalele trebuie să le ia direct din vamă. Dar ca să le iau, să le bag direct în farmacii nu pot!

Şi atunci de ce le ai în protocol? Oamenii mei de la clinică au vorbit cu Ministerul Sănătăţii. Cel mai bun medicament pentru Covid, fără reacţii adverse, s-a dovedit a fi Arbidol.

Au studiat şi doctorii mei, au făcut studii, au făcut cereri şi l-au băgat pe protocol. Urma… Am vorbit şi cu un lanţ de farmacii care să accepte să-l bage fără adaos că nu dea oamenii mai mult de 10 lei…

Nu mai răspundeau la telefon (n.r. – cei de la Ministerul Sănătăţii) şi după două săptămâni a vorbit cineva de la clinică. Ne-au spus că nu au mai răspuns pentru că au luat Remdesivir de 30 milioane de la UE, că au fost subvenţionate.

Ajungem la interese financiare şi la ordine de la stăpâniri. Arbidolul este în protocol? Este, da? De unde-l cumpăr?”, a spus Gigi Becali la România TV.

 Sursa - evz.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:00

COMUNA GROPNITA, JUDET IASI, sat BULBUCANI, tel/ fax 0232.414124, email: primariagropnita@gmail.com organizează licitație (etapa 2) în vederea concesionării spaţiilor din Dispensarul medical, aflate in domeniul public al comunei Gropniţa, judetul Iasi, în vederea amenajării de Cabinete medicale individuale şi Farmacie. Spațiile din Dispensarul Uman sunt identificate astfel: 3. Spaţiul nr. 3 - suprafaţă totală de 37,10 mp, situat la parterul clădirii Dispensarului medical (spaţiu de 16,55 mp-Administraţie+spaţiu de 3,75 mp-Oficiu+spaţiu de 8,80 mp-Hol+spaţiu de 4,20 mp-Depozitare+spaţiu de 3,80 mp-G.S.) 4. Spaţiul nr.4 - suprafaţa totală de 44,97 mp din care: 27,40 mp spaţii cabinete+17,57 mp spaţii comune, situat la etajul clădirii Dispensarului medical (spaţiu de 18,45mp-Camera pentru tratamente+ spaţiu de 8,95 mp-Centru personal); 5. Spaţiul nr. 5- suprafată totală de 32,47 mp din care: 14,90 mp spaţiu cabinet+17,57 spaţii comune ,situat la etajul clădirii Dispensarului medical (spaţiu 12,25 –cabinet stomatologie + 2,65 mp-Sterilizare). Concesionarea se face conform OUG nr. 57/2019 privind Codul Administrativ și Hotărârii Consiliului Local nr. 110 / 18.12.2020. Informații privind documentația de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. Documentația de atribuire se poate ridica de la sediul Primariei comunei Gropnita, Compartimentul achiziții publice. Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar este de 50 lei, se poate achita in numerar la casieria Primăriei comunei Gropnița. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 21.03.2021, ora 12:00. Ofertele se depun la sediul Primariei, data-limita de depunere a ofertelor: 26.03.2021, ora 10:00, intr- un exemplar. Data și locul la care se va desfășura ședința publică de deschidere a ofertelor: 26.03.2021, ora 11:00 la sediul Primăriei comunei Gropnița, judetul Iasi. Denumirea, adresa, numărul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Iasi, strada Elena Doamna, nr. 1A, CP 700398, tel 0232260600, fax 0332435700, email: tr-iasi-reg@just.ro
Bolnav de COVID, șeful Sanepid Gorj a murit în ambulanță. Se pare că utilitara a rămas fără oxigen
07/03/2021 10:19

Şeful Sanepid Gorj, Adrian Virgil Dobrin, care era infectat cu coronavirus in stare gravă, a murit in ambulanţa care-l transporta la Bucureşti. Autospeciala care-l transporta ar fi rămas fără oxygen. Do ...

FOTO/VIDEO - Cine este cel mai tânăr român care s-a vaccinat
07/03/2021 10:16

Un adolescent de 16 ani şi 3 zile s-a vaccinat, sambătă, la un centru amenajat in judeţul Prahova, fiind cel mai tanăr roman care s-a imunizat pană in acest moment. Victor Antonescu a afirmat că a văz ...

Când va apărea primul medicament împotriva COVID
07/03/2021 09:40

Gigantul farmaceutic Merck anuntă că a făcut progrese in dezvoltarea unui medicament administrat oral impotriva COVID-19.     Sambătă, gigantul farmaceutic Merck şi o companie americană au a ...

RĂSTURNARE de situație: IMUNIZAREA cu două doze Pfizer ar putea să nu fie suficientă
07/03/2021 09:00

Compania farmaceutică Pfizer a anunţat joi că studiază posibilitatea administrării unei a treia doze de vaccin anti-COVID-19 persoanelor care au fost deja vaccinate cu ambele doze, pentru a incerca astfel ...

Raed Arafat, despre posibilitatea unui lockdown in toata Romania.
07/03/2021 00:03

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat sambata, 6 martie, ca ne confruntam cu riscul raspandirii mai rapide din cauza noii tulpini care devine predominanta peste tot. De aceea ...

O mare companie farmaceutică, anunț URIAȘ: medicamentul care vindecă rapid Covid-19
06/03/2021 23:56

Compania farmaceutică Merck a anuntat sambătă că medicamentul experimental antiviral molnupiravir pe care il dezvoltă impreună cu Ridgeback Bio a arătat o reducere rapidă a virusului conform fazei a dou ...

48.638 persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Câte reacții adverse s-au înregistrat
06/03/2021 18:19

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 (CNCAV) anunţă că, in ultimele 24 de ore, au fost vaccinate 48.638 persoane şi s-au inregistrat 57 de reacţii adver ...

Descoperire NEAȘTEPTATă în privința vitamine D3. Cum ajută bolnavii de COVID
06/03/2021 17:22

Există cereri ca vitamina D să fie utilizată ca tratament in spitalele din Marea Britanie „imediat” după ce cercetările au descoperit că ar putea reduce rata mortalitătii atunci cand este u ...

CORONAVIRUS Romania. 4.064 de cazuri noi si 69 de decese, in 24 de ore. La ATI sunt internati 1.070 de pacienti
06/03/2021 13:46

Autoritatile au transmis sambata, 6 martie, ca in ultimele 24 de ore au fost raportate 4.064 de cazuri noi de coronavirus si 69 de decese. La ATI sunt internati 1.070 de pacienti. De la inceputul pandemiei p ...

Sarea şi Cernobîlul ne omoară!
06/03/2021 11:11

Chirurgii din cadrul Spitalului „Sf. Spiridon” trag un semnal de alarmă asupra inmulţirii cazurilor de guşă şi de hipertiroidism, afecţiuni cauzate de deficitul de iod din alimentaţie. Cel pu ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei