Medicamente antiinflamatoare. Ce pastile să iei atunci când suferi de dureri teribile

medicament b

Dimensiune font:

| 17-08-2022 10:53

În timpul manifestării unei infecții sau după o intervenție chirurgicală pacienții primesc o listă de medicamente antiinflamatoare. Medicamentele nesteroidiene sunt un grup de remedii antiinflamatoare non-hormonale.

 


Cele mai frecvent utilizate medicamente în practica pediatrică sunt aspirina, analgina, diclofenacul, ibuprofenul, ketoprofenul, napraxenul, piroxicam, meloxicam și nimesulid. Aceste medicamente sunt disponibile sub formă de pastile, capsule, injecții, unguente, geluri și supozitoare. Cel mai bun medicament antiinflamator poate fi selectat numai de un medic, pe baza caracteristicilor individuale ale pacientului. Auto-medicația în acest caz poate fi soldată cu dezvoltarea de reacții adverse grave sau supradozaj.

persoana care tine in mana mai multe tipuri de pastile
Pentru a reuși să obții un efect în urma administrării unor antiinflamatoare luați medicamentul așa cum v-a prescris medicul dumneavoastră
Când trebuie să apelezi la tratamentul cu pastile nesteroidiene. Pentru ce boli sunt prescrise acestea
Medicamentele nesteroidiene au efect antiinflamator, analgezic și antipiretice. Principalul mecanism de acțiune este inhibarea formării de prostaglandine. Prostaglandinele sunt hormoni tisulari care promovează inflamația și durerea care o însoțește.

Remediile sunt concepute pentru a calma durerea de altă natură. Antiinflamatoarele sunt indicate pentru boli inflamatorii ale articulațiilor, așa cum este artrita reumatoidă, reumatism, spondilită anchilozantă, artrită gutoasă cronică. Antiinflamatoarele sunt bune și pentru calmarea unor simptome provocate de boli degenerative așa cum este osteoartroză deformantă, tromboflebita, osteocondroză și nevralgii.

 
Crema „Dolgit” este destinată uzului extern
În lista celor mai bune antiinflamatoare se numără desigur pastilele ibuprofen. Acest remediu deschide lista de antiinflamatoare nesteroidiene pentru articulații. Derivatul acidului fenilpropionic este pe primul loc printre cele mai bune AINS. Comprimatele sunt folosite pentru a trata toate tipurile de durere, inclusiv cele care apar în contextul artritei sau artrozei. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, acest medicament este disponibil în toată lumea și este considerat unul dintre cele mai sigure.


Listă medicamente antiinflamatoare. Ce analgezice intră în topul celor mai bune calmante pentru durere
Crema „Dolgit” este destinată uzului extern. Un derivat al acidului fenilpropionic are efecte analgezice și antiinflamatorii. Aceasta crește gama de mișcare a articulațiilor și elimină rigiditatea matinală. Foarte utilizat de către pacienți și prescris de medici este Nurofen Express Forte. Capsulele sunt prescrise pentru sindromul durerii de diferite origini.

 

Medicamentul face față rapid nevralgiei și, de asemenea, ameliorează spasmele în timpul menstruației. Este folosit pentru a ameliora disconfortul articular și muscular în timpul gripei și răcelilor. Conceput pentru adulți și copii cu vârsta peste 12 ani.

Principalul ingredient activ al antiinflamatoarelor „Nise” este nimesulida. Ingredientul activ blochează sinteza prostaglandinei, eliminând inflamația. Nimesulida în pastile, pe lângă efectul de analgezie, are un efect antioxidant și antiedematos. „Nise” sub formă de pastile este prescris pentru ameliorarea simptomelor de osteoartrite, tendinite, reumatism, nevralgie și mialgii. Cu ajutorul acestuia, durerile musculare sau vertebrale scad, intensitatea sindromului posttraumatic se ameliorează, iar dezvoltarea leziunilor infecțioase este blocată.

 
Medicamentele nesteroidiene au efect antiinflamator, analgezic și antipiretice
Care sunt regulile de administrare a antiinflamatoarelor nesteroidiene?
Pentru a reuși să obții un efect în urma administrării unor antiinflamatoare luați medicamentul așa cum v-a prescris medicul dumneavoastră. AINS se iau la 1-2 ore după masă, cu multă apă.

Nu luați niciodată mai multe medicamente antiinflamatoare nesteroidiene decât va prescris medicul dumneavoastră. Dacă ați luat o doză excesivă, adresați-vă imediat medicului sau chemați o ambulanță.


În timpul tratamentului, purtați cu dvs. cutia de medicament, păstrați o aprovizionare constantă a organismului cu acesta. Acest medicament a fost prescris numai pentru dumneavoastră. Nu îl dați niciodată altor persoane, chiar dacă credeți că au aceeași boală.

Cu utilizarea prelungită a pastilelor din lista de medicamente antiinflamatoare, trebuie efectuată o monitorizarea regulată a stării de sănătate. De asemenea, este indicat să verifici frecvent parametrii care reflectă funcția ficatului, rinichilor, precum și a parametrilor sângelui periferic. 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:08

Bancul Zilei

04:18

 

Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., cu sediul în mun. Iași, șos. Aleea Nicolina, nr, 82, jud. Iași, tel: 0232-243.864; fax: 0232-212.231, e-mail: iasi@insolventa.ro, prin asociat coordonator Mititelu Corneliu, în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. Starmod S.A. Suceava cu sediul social în mun. Suceava, str. Universității, nr. 29, jud. Suceava, nr. înregistrare în Registrul Comerţului J33/69/1991 , C.U.I. RO3177717, numită potrivit Sentinţei Civile nr. 19 din data de 25.01.2022, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 9819/86/2010**, invită toți agenții economici interesați ca, până la data de 11.11.2022, ora 16:00, să depună o ofertă financiară și o ofertă tehnică pentru efectuarea lucrărilor cadastrale de reglementare a situațiilor tehnico-cadastrale pentru bunurile imobile din patrimoniul societății Starmod S.A. Suceava. Condiții de formă: Ofertele vor fi depuse la sediul lichidatorului judiciar MANAGEMENT REORGANIZARE LICHIDARE IAȘI S.P.R.L., din Iași, str. Aleea Nicolina, nr. 82, într-un plic închis şi sigilat prin aplicarea ștampilei ofertantului, ce va conţine documentele de participare mai jos menţionate. Plicul va menţiona în mod obligatoriu şi limitativ: numele/denumirea ofertantului, adresa domiciliului/sediului social al ofertantului, precum şi menţiunea „ofertă servicii cadastrale, a nu se deschide înainte de data de 11.11.2022, ora 16.00”. Solicităm ca oferta financiară să conţină următoarele elemente obligatorii: -Preț (va fi exprimat în lei, fără T.V.A.); -Acordul expres al ofertantului ca plata prețului să se efectueze în conformitate cu dispozițiile Legii 85/2006, pe măsură ce se vor obține fonduri din valorificari de active din patrimoniul societății debitoare. Solicităm ca oferta tehnică să conţină următoarele elemente obligatorii: -Termen de execuţie; -Lista serviciilor cadastrale ce vor fi prestate pentru reglementarea situațiilor tehnico-cadastrale pentru bunurile imobile din patrimoniul societății Starmod S.A. Suceava. -Certificatul de atestare din care reiese că ofertantul este calificat şi atestat în vederea efectuării de operațiuni/servicii cadastrale. Va fi descalificată automat orice ofertă care nu conţine toate documentele sus-menţionate. Pentru cuantificarea preţului de executare a lucrării, accesul în incinta societăţii debitoare se face cu programare (48 de ore) şi este condiţionat de semnarea unui Protocol de vizitare a acesteia care cuprinde clauze de confidenţialitate. Pentru programare ofertanţii trebuie să-şi anunţe prin fax la 0232-243.864 sau e-mail iasi@insolventa.ro intenţia de vizitare. Relații suplimentare se pot obține de la: -tel. 0232-243.864 0755.132.473 -fax: 0232-212.231 -email: secretariat@insolventa.ro
VANZARE TEREN SI CONSTRUCTII PIATA NEAMT str. Piata Garii, nr.7, loc. Piatra Neamt, jud. Neamt. Subscrisa BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L. desemnata in calitate de administrator judiciar al debitoarei PERLA INVEST S.R.L., in reorganizare, prin Incheierea de sedinta nr. 236 din data de 19.04.2016, pronuntata in Dosarul nr. 2699/103/2015/a4, de Tribunalul Neamt – Sectia a II-a Civila, de Contencios Administrativ si Fiscal, organizeaza in data de 23.11.2022, ora 13:00, la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., din Bucuresti, Str. Invingatorilor nr. 24, Victory Business Center, Et. 4, Sector 3, sedinta de licitatie publica cu strigare pentru vanzarea, in bloc, a proprietatii imobiliare compuse din: -teren intravilan, in suprafata de 1.000 mp, inscris in CF nr.54618 a Mun.Piatra Neamt, avand nr. cadastral 54618; -constructie in suprafata utila de 567,46 mp, inscrisa in CF nr.54618-C1-U1 a Mun. Piatra Neamt, avand nr. cadastral 54618-C1-U1; -constructie in suprafata utila de 1.707,65 mp, inscrisa in CF nr.54618-C1-U2 a Mun. Piatra Neamt, avand nr.cadastral 54618-C1-U2 situate in Mun. Patra Neamt, str. Piata Garii, nr.7, jud. Neamt. Pretul de pornire al sedintei de licitatie 1.379.000 EUR, exclusiv TVA. Detalierea componentei acelor blocuri de active poate fi solicitata administratorului judiciar la adresa de e-mail business.restructuring@bdo.ro. Ofertantii care doresc sa participe la licitatie trebuie sa depuna la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., cel tarziu cu o zi lucratoare inaintea sedintei de licitatie publica la care doresc sa participe, personal sau prin curier, ora 17:00, toate documentele specificate in cuprinsul Caietului de sarcini, ce poate fi achizitionat de la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L. pentru suma de 1.000 Lei, exclusiv TVA. Plata Caietului de sarcini se va realiza prin transfer bancar in contul unic de insolventa al societatii PERLA INVEST S.R.L., pe baza facturii comunicate de catre administratorul judiciar. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul 021.319.94.76 sau e-mail business.restructuring@bdo.ro.
Medicul Virgil Filaret Musta a fost trimis în judecată
29/11/2022 13:33

Medicul Virgil Filaret Musta, şef de secţie la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Dr.Victor Babeş" Timişoara, a fost trimis in judecată, alături de alte cadre medicale d ...

Medicul Virgil Musta, trimis în judecată de DNA - procurorii îl acuză de instigare la abuz în serviciu
29/11/2022 13:06

Medicul sef sectie la Spitalul Clinic de Boli Infectioase „Dr.Victor Babes” Timisoara, Virgil Musta, a fost trimis in judecată, alături de directorul medical al spitalului, un medic si o asistent ...

Dacă mananci oua in fiecare zi, uite ce se intampla in organismul tau
28/11/2022 18:58

Este cea mai versatilă mancare de pe planetă, ouăle fac parte din orice dietă. Se pot incorpora in orice fel de mancare, sunt incredibil de sănătoase, si bune pentru nutritia ta. Dar poti manca mai mult ...

Colegiul Medicilor solicită suplimentarea numărului de locuri la Rezidenţiat pentru Medicina de familie
28/11/2022 18:56

Intr-un comunicat transmis sambătă AGERPRES, Colegiul Medicilor din Romania atrage atenţia că anul acesta au fost scoase la Rezidenţiat doar 321 de locuri pentru Medicina de familie, iar acest număr est ...

Care sunt zonele în care nu ar trebui să aplici parfum?
28/11/2022 18:43

Desi este tentat să pulverizezi in jurul tău un nor de parfum, medicii spun că nu este o idee bună. Există zone in care parfumul nu ar trebui să ajungă si ai să intelegi de ce! Potrivit Reader’s Di ...

Atenție! Lucruri despre care nu știai că îți pot crește tensiunea
28/11/2022 18:41

Dacă ai tensiunea mare poti experiementa simptome precum durere de cap (mai ales dimineata), iritabilitate, transpiratii, fată inrosită, palpitatii, oboseală progresivă. Alte simptome ale hipertensiunii ...

Ce semnificație are mirosul urinei?
28/11/2022 18:41

Mirosul urinei este o informatie importantă pentru urologi si povesteste despre ceea ce se intamplă in corpul tău, explică pentru bolgul Clinicii Ceveland, medicul urolog Petar Bajic. In cazurile majorit ...

Cum interpretezi analizele de urină. Care sunt modificările anormale
28/11/2022 18:40

Modificări la nivelul urinei semnalează prezenţa unor boli sau dezechilibre. Dr. Soysaler Andreea-Cezara, medic specialist medicină internă, ne explică mai multe. Cum se recoltează urina Se va recolt ...

Poate stresul să îți influențeze apetitul? Un studiu arată că totul este în mintea ta
28/11/2022 18:28

.Un nou studiu dezvăluie relatia dintre stres, obezitate si apetit. .Rezultatele au arătat că stresul afectează modul in care creierul răspunde la alimente. .In cadrul studiului au fost evaluate date d ...

Leguma care costă mai puțin de 2 lei, efect asupra virozelor. Lidia Ficioru: Este ucigașul infectiilor
28/11/2022 17:25

Leguma care costă mai putin de 2 lei are efect asupra virozelor. Ceapa se crede că este capabilă să trateze simptomele răcelii. Acesta a fost folosit ca medicament pe bază de plante pentru diverse boli, c ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei