Simona Halep, campioană la Toronto după o luptă incredibilă cu Beatriz Haddad Maia - Al 24-lea titlu din carieră

000 78

Dimensiune font:

| 14-08-2022 23:01

 Simona Halep va încearca duminică să cucerească titlul cu numărul 24 al carierei: sportiva noastră o întâlnește în finala National Bank Open, turneu de categorie „WTA 1000”, pe brazilianca Beatriz Haddad Maia.  

Simona Halep 

Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 6-3, 2-6, 6-3, LiveTEXT în finala turneului de la Toronto

6-3 Simona câștigă cel mai frumos punct al meciului! Lovitură incredibilă din defensivă - și-a pasat adversara cu o execuție în cross. Încă un punct foarte muncit de Simona - Beatriz a trimis afară. Serviciu bun la mediană - trei mingi pentru titlu. Simona s-a apărat din nou foarte bine, dar a trimis prea lung. Beatriz returnează în fileu - Simona Halep este campioană la Toronto.

5-3 Lovitură perfectă în lung de linie. Beatriz încearcă să rămână în meci. Dublă a braziliencei (15-30). Halep trimite pe culoarul de dublu. Simona încearcă un lob, dar Beatriz închide punctul cu multă siguranță. Serviciu secund bun la mediană, meciul se prelungește.

5-2 Simona urmărește perfect mingea și lovește în contre-pied. Simona își incomodează adversara cu o lovitură cu mult kick (30-0). Simona trimite toate mingile înapoi, iar Beatriz până la urmă dă în fileu. Smash perfect - game alb pentru Halep.

 

4-2 Beatriz începe cu un serviciu bun. Încă unul. Haddad Maia o surprinde pe Simona și aceasta trimite pe culoarul de dublu (40-0). Beatriz acoperă bine la fileu și închide gameul.

4-1 Haddad Maia este agresivă, Simona comite două erori și va avea din nou o misiune dificilă în a-și apăra avantajul. Schimb lung, Beatriz ratează prima. Simona pune mingea în colțul terenului și Beatriz ajunge prea târziu. Brazilianca riscă, dar nu câștigă - Simona se poate desprinde. Simona se apără bine, Beatriz greșește.

3-1 Lovitură ratată de puțin de Simona. Serviciu foarte puternic al braziliencei. Simona luptă pentru fiecare putin, atmosfera este una foarte tensionată (30-30). Halep trimite departe de adversară, aceasta se întinde, dar nu mai poate trimite înapoi în terenul româncei - minge de break. Beatriz ratează.

 
 

2-1 Simona începe slab gameul, Beatriz conduce cu 30-0. Punct foarte important câștigat de Simona. Halep se apără bine, dar ratează lovitura în cross. Mingea lovește banda fileului, Beatriz atacă și vine la fileu, dar Simona o pasează superb. Raliu lung, Beatriz clipește prima (40-40). Simona se apără incredibil, trimite multe mingi înapoi, dar tot ea greșește prima. Încă o minge de break ratată de braziliancă. Retur ratat. Încă un punct foarte intens, ambele jucătoare aleargă dintr-un colț în celălalt al terenului, dar Beatriz are câștig de cauză. Incredibil - Beatriz prinde linia de fund (reluarea oficială a confirmat acest lucru) și recuperează breakul.

2-0 Simona strânge pumnul, după ce a câștigat un punct spectaculos. Retur bun, Beatriz trimite în fileu cu reverul. Mingea trimisă de Simona este amortizată de fileu și Beatriz lovește decisiv. Simona pune presiune și face break.

1-0 Problemele la serviciu continuă pentru Simona. Beatriz pune presiune. Dublă a Simonei - minge de break. Simona salvează cu un prim serviciu bun. Încă o dublă... Simona revine și de această dată și obține o minge de game. Ajutată de adversară (care a trimis afară dintr-o poziție favorabilă), Simona închide un game dificil.

2-6 Beatriz începe bine gameul, serviciu puternic. Haddad Maia caută lovitura în lung de linie, dar ratează execuția. Beatriz prinde linia laterală, după o lovitură moale a Simonei. Încă o eroare a româncei - două mingi de set. Retur ratat de Simona, vom avea decisiv.

2-5 As și al Simonei. Forehand câștigător în lung de linie din partesa braziliencei. Simona este susținută din tribune, nu renunță încă la set (30-15). Lovitură prea lungă... Ratează și Beatriz. Simona își face gameul de serviciu.

1-5 Simona alternează momentele bune cu erorile neforțate, Beatriz se apropie de câștigarea setului. As Beatriz (184 km/h). Serviciu spre corpul Simonei, care nu mai poate face nimic.

1-4 Halep începe cursa de urmărire. Voleu câștigător de lângă fileu. Simona câștigă primul ei game din setul secund.

0-4 Schimb lung câștigat de Simona. Halep începe bine gameul, un break realizat acum ar însemna enorm. Lovitura Simonei se oprește în fileu. Haddad Maia egalează la 30. Beatriz este agresivă, trece în față și scoate un strigăt de luptă. Simona își deschide bine terenul, dar ratează complet de lângă fileu.

Beatriz își bandajează degetele în pauza dintre gameuri.

0-3 Beatriz este agresivă la retur, serviciul Simonei îi permite acest lucru. Haddad Maia forțează din nou, dar nu mai este la fel de precisă. Simona alunecă și trimite în banda fileului. Încă o dublă, Beatriz se desprinde...

0-2 Simona trimite aproape de linia de fund și o pune în dificultate pe Beatriz. Haddad Maia are atitudinea potrivită, încearcă să își revină după primul set pierdut și câștigă două puncte la rând. Simona se apropie de fileu și punctează (30-30). Lovitură prea lungă a braziliencei. Simona ratează returul pe serviciul secund. Încă o eroare a româncei. Scoasă în exterior, Halep ratează încă un retur.

0-1 Beatriz găsește un retur în colțul terenului și egalează la 30. Beatriz face pasul la fileu și o pasează pe româncă - minge de break. Lovituri mult mai puternice ale braziliencei, care începe bine setul secund.

6-3 Halep începe bine și acest game de retur (Beatriz comite prea multe erori) și se apropie la două puncte de câștigarea setului. Prima dublă a braziliencei - două mingi de set. Lovitură superbă de rever în cross a Simonei, care câștigă primul set.

5-3 Simona joacă excelent în aceste momente, Beatriz pare dărâmată complet, nu mai are răspunsurile potrivite pentru execuțiile româncei. Încă o eroare a braziliencei și Simona se desprinde.

4-3 Beatriz pune din ce în ce mai rar primul serviciu în teren și Simona profită din plin (15-30). Haddad Maia lovește puternic cu reverul și Simona nu mai poate trimite înapoi. Simona returnează excelent, pune presiune pe adversară și trece în față.

3-3 Simona și-a ridicat vizibil nivelul, pune mult mai multe probleme (a mai reparat și serviciul). Lovitură superbă în lung de linie. Simona închide gameul cu un as.

2-3 Beatriz caută loviturile decisive, dar pare să-și fi pierdut din acuratețe (15-30). Brazilianca avea tot terenul în față, dar a trimis prea lung - două mingi de rebreak. Simona lovește cu rama și pierde o ocazie bună. Beatriz trimite aproape de linia de fund și o incomodează pe Simona (40-40). Halep face pasul în teren și punctează cu un forehand aproape de linie. Simona răspunde bine unui atac al braziliencei și recuperează breakul.

1-3 Încă o dublă a Simonei, care nu își poate regla serviciul. Haddad Maia returnează în fileu pe serviciul secund al româncei. Simona găsește două servicii bune și conduce cu 40-15. Halep plasează bine serviciul al doilea și câștigă primul ei game.

0-3 Simona încearcă să revină rapid și conduce cu 30-0 la retur. Beatriz profită de erorile româncei și egalează la 30. Simona ratează două mingi de rebreak și Beatriz se distanțează.

0-2 Simona alternează momentele bune cu dublele greșeli cu care ne-a obișnuit în această săptămână (a comis deja 3 în primul game de serviciu din acest meci). Break pentru Beatriz.

0-2 Meciul a început. Beatriz câștigă primul punct, dar scapă de sub control a doua lovitură (15-15). Puțin noroc pentru braziliancă - mingea a lovit banda fileului și a căzut în terenul româncei. Beatriz își face cu ceva emoții serviciul.

Simona a câștigat tragerea la sorți și a ales să primească.

Sunt 25 de grade Celsius la Toronto, vântul bate cu 18 km/h.

Cele două jucătoare se află la încălzire.

Partida va începe de la ora 20:30.

Cine este Beatriz Haddad Maia

Beatriz are 26 de ani, fiind născută pe 30 mai 1996. Are 1.85 metri și este o jucătoare de mâna stângă. A câștigat în total din tenis $1,923,331 și ocupă în acest moment locul 24 WTA.

Este antrenată de Rafael Paciaroni și a obținut primele titluri WTA după ce s-a impus la Nottingham și Birmingham în 2022.

Este de asemenea și o jucătoare de dublu, ea câștigând patru turnee: Nottingham (2022, alături de Zhang), Sydney (2022, alături de Danilina), Bogota (2017, alături de Podoroska) și Bogota (2015, alături de Goncalves).

Simona Halep vs Beatriz Haddad Maia 2-1

Halep și Haddad Maia s-au mai întâlnit de trei ori, iar sportiva noastră s-a impus în primele două meciuri.

2022, Birmingham: 6-3, 2-6, 6-4 pentru Hadad Maia

2022, Australian Open: 6-2, 6-0 pentru Halep

2017, Wimbledon: 7-5, 6-3 pentru Halep.

De știut:

    • Prin calificarea în finală, Simona Halep și-a asigurat un premiu în valoare de 259.100 de dolari și 585 de puncte în clasamentul WTA de simplu.
    • Simona Halep se află pe locul 9 în clasamentul WTA Live (urcare de șase poziții), iar câștigarea competiției din Canada ar ajuta-o să ajungă pe locul 6 în ierarhia mondială. La începutul anului, românca a anunțat că obiectivul ei în acest an este revenirea în Top 10 WTA.
    • Halep a câștigat de două ori Rogers Cup (fosta denumire a competiției), în 2016 și 2018, dar la Montreal. În 2021, Simona Halep s-a oprit în turul secund, fiind învinsă de Danielle Collins.

Traseul Simonei Halep la turneul de la Toronto

Turul I: 6-0, 6-2 vs Donna Vekic

Turul II: 6-4, 6-2 vs Shuai Zhang

Optimi: 6-2, 7-5 vs Jil Teichman

Sferturi: 6-4, 7-6(2) vs Cori Gauff

Semifinale: 2-6, 6-3, 6-4 vs Jessica Pegula

Finală: Beatriz Haddad Maia.

Simona Halep, 23 de titluri în carieră

În vârstă de 30 de ani, Simona Halep a câștigat până acum în carieră 23 de titluri, două dintre acestea fiind de Grand Slam (Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019). Sportiva noastră a pierdut alte 18 finale.

2022 - WTA Melbourne (WTA 250)

2020 - Roma (Premier 5), Praga (WTA International), Dubai (Premier)

2019 - Wimbledon (Grand Slam)

2018 - Montreal (Premier 5), Roland Garros (Grand Slam), Shenzhen (WTA)

2017 - Madrid (Premier Mandatory)

2016 - Montreal (Premier 5), Bucureşti (WTA), Madrid (Premier Mandatory),

2015 - Shenzhen (WTA), Dubai (Premier 5), Indian Wells (Premier Mandatory),

2014 - Doha (Premier 5), Bucureşti (WTA)

2013 - Nurnberg (WTA), 's-Hertogenbosch (WTA), Budapesta (WTA), New Haven (Premier), Moscova (Premier) şi Sofia (turneul "mic" al campioanelor)

 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

 

Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., cu sediul în mun. Iași, șos. Aleea Nicolina, nr, 82, jud. Iași, tel: 0232-243.864; fax: 0232-212.231, e-mail: iasi@insolventa.ro, prin asociat coordonator Mititelu Corneliu, în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. Starmod S.A. Suceava cu sediul social în mun. Suceava, str. Universității, nr. 29, jud. Suceava, nr. înregistrare în Registrul Comerţului J33/69/1991 , C.U.I. RO3177717, numită potrivit Sentinţei Civile nr. 19 din data de 25.01.2022, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 9819/86/2010**, invită toți agenții economici interesați ca, până la data de 11.11.2022, ora 16:00, să depună o ofertă financiară și o ofertă tehnică pentru efectuarea lucrărilor cadastrale de reglementare a situațiilor tehnico-cadastrale pentru bunurile imobile din patrimoniul societății Starmod S.A. Suceava. Condiții de formă: Ofertele vor fi depuse la sediul lichidatorului judiciar MANAGEMENT REORGANIZARE LICHIDARE IAȘI S.P.R.L., din Iași, str. Aleea Nicolina, nr. 82, într-un plic închis şi sigilat prin aplicarea ștampilei ofertantului, ce va conţine documentele de participare mai jos menţionate. Plicul va menţiona în mod obligatoriu şi limitativ: numele/denumirea ofertantului, adresa domiciliului/sediului social al ofertantului, precum şi menţiunea „ofertă servicii cadastrale, a nu se deschide înainte de data de 11.11.2022, ora 16.00”. Solicităm ca oferta financiară să conţină următoarele elemente obligatorii: -Preț (va fi exprimat în lei, fără T.V.A.); -Acordul expres al ofertantului ca plata prețului să se efectueze în conformitate cu dispozițiile Legii 85/2006, pe măsură ce se vor obține fonduri din valorificari de active din patrimoniul societății debitoare. Solicităm ca oferta tehnică să conţină următoarele elemente obligatorii: -Termen de execuţie; -Lista serviciilor cadastrale ce vor fi prestate pentru reglementarea situațiilor tehnico-cadastrale pentru bunurile imobile din patrimoniul societății Starmod S.A. Suceava. -Certificatul de atestare din care reiese că ofertantul este calificat şi atestat în vederea efectuării de operațiuni/servicii cadastrale. Va fi descalificată automat orice ofertă care nu conţine toate documentele sus-menţionate. Pentru cuantificarea preţului de executare a lucrării, accesul în incinta societăţii debitoare se face cu programare (48 de ore) şi este condiţionat de semnarea unui Protocol de vizitare a acesteia care cuprinde clauze de confidenţialitate. Pentru programare ofertanţii trebuie să-şi anunţe prin fax la 0232-243.864 sau e-mail iasi@insolventa.ro intenţia de vizitare. Relații suplimentare se pot obține de la: -tel. 0232-243.864 0755.132.473 -fax: 0232-212.231 -email: secretariat@insolventa.ro
VANZARE TEREN SI CONSTRUCTII PIATA NEAMT str. Piata Garii, nr.7, loc. Piatra Neamt, jud. Neamt. Subscrisa BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L. desemnata in calitate de administrator judiciar al debitoarei PERLA INVEST S.R.L., in reorganizare, prin Incheierea de sedinta nr. 236 din data de 19.04.2016, pronuntata in Dosarul nr. 2699/103/2015/a4, de Tribunalul Neamt – Sectia a II-a Civila, de Contencios Administrativ si Fiscal, organizeaza in data de 23.11.2022, ora 13:00, la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., din Bucuresti, Str. Invingatorilor nr. 24, Victory Business Center, Et. 4, Sector 3, sedinta de licitatie publica cu strigare pentru vanzarea, in bloc, a proprietatii imobiliare compuse din: -teren intravilan, in suprafata de 1.000 mp, inscris in CF nr.54618 a Mun.Piatra Neamt, avand nr. cadastral 54618; -constructie in suprafata utila de 567,46 mp, inscrisa in CF nr.54618-C1-U1 a Mun. Piatra Neamt, avand nr. cadastral 54618-C1-U1; -constructie in suprafata utila de 1.707,65 mp, inscrisa in CF nr.54618-C1-U2 a Mun. Piatra Neamt, avand nr.cadastral 54618-C1-U2 situate in Mun. Patra Neamt, str. Piata Garii, nr.7, jud. Neamt. Pretul de pornire al sedintei de licitatie 1.379.000 EUR, exclusiv TVA. Detalierea componentei acelor blocuri de active poate fi solicitata administratorului judiciar la adresa de e-mail business.restructuring@bdo.ro. Ofertantii care doresc sa participe la licitatie trebuie sa depuna la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., cel tarziu cu o zi lucratoare inaintea sedintei de licitatie publica la care doresc sa participe, personal sau prin curier, ora 17:00, toate documentele specificate in cuprinsul Caietului de sarcini, ce poate fi achizitionat de la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L. pentru suma de 1.000 Lei, exclusiv TVA. Plata Caietului de sarcini se va realiza prin transfer bancar in contul unic de insolventa al societatii PERLA INVEST S.R.L., pe baza facturii comunicate de catre administratorul judiciar. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul 021.319.94.76 sau e-mail business.restructuring@bdo.ro.
Meciurile zilei la Mondialul din Qatar: Încep „finalele” din grupe - Câte două meciuri la aceeași oră - Programul TV
29/11/2022 09:16

 Mondialul din Qatar isi va afla marti, 29 ianuarie, echipele calificate din Grupele A si B. Vor fi tot patru meciuri, dar cate două la aceeasi oră (de la 17:00, respectiv 21:00). În Grupa A, Oland ...

Campionatul mondial de fotbal, falimentul pariorilor
28/11/2022 23:59

 La momentul redactării acestui text, mai sunt de disputat două partide din etapa a doua a grupelor (Brazilia - Elveţia şi Portugalia - Uruguay). În cele 30 de meciuri de pană acum, potop de sur ...

Fotbal judeţean: o etapă fără nicio surpriză
28/11/2022 23:58

 Duminică, 27 noiembrie, s-au derulat jocurile din etapa a 16-a a Ligii IV. Prima din retur şi penultima din acest an. S-au marcat destule goluri, dar nu s-a consemnat nicio surpriză, favoritele impunan ...

Brazilia, a doua echipă calificată în optimile Cupei Mondiale: Elveția a rezistat 83 de minute în fața sud-americanilor
28/11/2022 20:34

Selecţionata Braziliei s-a calificat in optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, după ce a invins echipa Elveţiei cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, pe Stadium 974 din Doha, intr-un meci ...

La ce nivel este Cristiano Ronaldo, are propria-i biserică în casă: `Acolo țin cenușa fiului meu și a tatălui meu!`
28/11/2022 18:31

Cristiano Ronaldo a reusit aseară să scrie istorie in fotbalul mondial: să marcheze la cel de-al cincilea turneu final, in Portugalia – Ghana, 3-2. Si asta, după ce a avut un an extrem de greu. A intrat ...

Decizia luată de FIFA, după gestul făcut la unison de fotbaliștii Germaniei la poza de grup
28/11/2022 18:27

La poza de grup de dinaintea meciului cu Japonia, scor 1-2, de la Cupa Mondială din Qatar, fotbalistii Germaniei si-au pus mana la gură, in semn de protest fată de cei de la FIFA. Nemtii au explicat la f ...

Un club din România, ofertă oficială pentru Cristiano Ronaldo! Câți bani i-au fost promiși lusitanului: ”Suntem serioși”
28/11/2022 18:27

Cristiano Ronaldo (37 de ani) si-a reziliat contractul cu Manchester United si este in căutarea unei noi aventuri. Prima ofertă oficială pe adresa starului lusitan a venit din Romania! Portughezul si-a fo ...

Cristiano Ronaldo a postat un singur cuvânt, după ce a devenit primul jucător din istorie care înscrie la 5 ediții de CM
28/11/2022 18:26

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a inscris un gol in meciul castigat de Portugalia cu Ghana, scor 3-2, din cadrul Grupei H de la Cupa Mondială din Qatar. Astfel, superstarul portughez a intrat in istoria comp ...

28/11/2022 18:25

Selecţionerul Ghanei, Otto Addo, a spus după eşecul cu Portugalia (2-3), de la Cupa Mondială 2022, că arbitrul i-a oferit un ''cadou'' lui Cristiano Ronaldo la o fază care nu impunea un penalty In minu ...

Marea Britanie post-Brexit: lipsă de ouă în magazine şi fără bani de Crăciun, dar cu Manchester United şi Liverpool de vânzare
28/11/2022 18:17

Ouă, şoferi romani, instalatori polonezi, bere, cash inainte de Crăciun, penuriile se inmulţesc in Marea Britanie post-Brexit. Umilul ou a căzut victimă unei serii intregi de perturbări care au dus la ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei