1sate3
1sate1
1sate

Dimensiune font:

„Cupa Satelor” la fotbal şi-a desemnat campioana judeţului Iaşi!

| 13-11-2019 15:38

 

Ediţia 2019/2020 a Cupei satelor la fotbal a început în judeţul Iaşi cu doar jumătate din numărul de formaţii înscrise anul trecut. Dacă atunci s-au aliniat 42 de grupări la startul întrecerii în care un meci se dispută între două echipe compuse fiecare din 9 jucători, dintre care unul este portar, pe durata de 30 de minute şi pe un teren cu dimensiunile de 70 x 50 metri (porţile au lungimea de 5 metri şi înălţimea de 2 metri), anul acesta s-au înscris 21 de echipe în lupta pentru titlul de campioană a judeţului Iaşi şi, implicit, de a se califica la faza regională a competiţiei naţionale organizată de de Federaţia Română de Fotbal cu sprijinul Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, dedicată tinerilor practicanţi ai fotbalului din mediul rural şi a cărei campioană en-titre este Ruginoasa. La ediţia 2019/2020 a Cupei Satelor pot juca băieţi născuţi după 1 ianuarie 2007, dar şi fete născute după 1 ianuarie 2005.

După desfăşurarea partidelor din faza grupelor, primele două clasate s-au calificat mai departe şi au fost împărţite în două serii, după cum v-am mai informat deja. Una dintre calificate, Tomeşti, a folosit jucători care nu aveau domiciliu stabil în amintita comună şi a pierdut „la masa verde” toate meciurile, iar locul său pentru faza următoare a fost luat de Popricani.

 

Citeşte şi: Alte puncte făcute cadou!

 

Primele două clasate din fiecare serie s-au calificat pentru semifinalele desfăşurate la sfârşitul săptămânii trecute, la Ruginoasa, acolo unde sunt cele mai bune condiţii pentru desfăşurarea meciurilor. Formaţia gazdă, pregătită de antrenorul Constantin Cerneuţanu, şi-a impus punctul de vedere, cu 3-0, în compania celor de la Voineşti, în timp ce Popricani a dispus cu 2-1 de Todireşti, formaţie la care evoluează un „decar” de mare perspectivă. Marea finală s-a desfăşurat în aceeaşi zi, într-o singură manşă, iar campioana judeţului Iaşi este tot Ruginoasa, care a învins cu 1-0 formaţia din Popricani, unicul gol al disputei fiind înscris în prima repriză de Dănuţ Nechifor, fiul primarului din Ruginoasa, un inimos susţinător al fotbalului.

Am profitat de vremea călduroasă şi am încheiat faza judeţeană. Ruginoasa ne va reprezenta la faza regională, alături de campioanele judeţelor Bacău, Botoşani, Neamţ, Suceava şi Vaslui. Nu este deloc exclus ca Ruginoasa să candideze pentru organizarea fazei regionale”, ne-a declarat Sorin Boca, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Iaşi, care a oferit premii constând în cupe, medalii şi diplome.

Campionii de la Ruginoasa aşteaptă însă şi o premiere specială din partea comunei pe care o reprezintă. „Ca în fiecare an, va veni din nou Moş Crăciun. Copiii merită din plin. N-am avut emoţii până acum, am la dispoziţie opt dintre fotbaliştii care au cucerit trofeul. Vrem să organizăm la Ruginoasa faza regională şi să ne calificăm la turneul final”, ne-a declarat antrenorul Constantin Cernăuţanu.

Lotul cu care Ruginoasa şi-a apărat cu succes titlul de campioană a judeţului Iaşi este următorul: Cătălin Axinia, Eduard Toma - portari, Iustin Stănescu, Emilian Mocanu, Marian Oloeru (fratele lui Ionuţ, campionul ediţiei trecute), Marian Condac, Sabin Roman, Ricardo Simion - fundaşi, Dănuţ Nechifor, Denis Panciuc, David Mica, Ionuţ Vorniceanu - mijlocaşi, Andrei Lupu şi Casian Tîgîţă - atacanţi.

Patru campioni merg la echipa campioană a României!

Ruginoasa şi-a confirmat din plin statutul de favorită, din formaţia care anul trecut a fost încoronată campiona României lipsind doar patru componenţi, cei care sunt născuţi în 2006. Este vorba despre Curcă, despre el spunându-se că este cel mai bun stoper din ţară al generaţiei sale, Doroftei, cel care a înscris unicul gol al finalei de anul trecut cu gazdele turneului final de la Cumpăna (Constanţa), Bostan şi Oloeru, toţi patru fiind deja în tratative destul de avansate cu CFR Cluj, campioana en-titre a României, ca şi CSM Poli Iaşi, trebuind să-şi înfiinţeze Academie şi caută să coopteze cei mai buni copii din ţară! Şansele ca ei să meargă din vară la CFR au crescut considerabil. „Toţi patru vor încheia actualul sezon la Ruginoasa, dar apoi, în proporţie de 80%, vor fi luaţi de CFR. Doi dintre ei vor termina în vară clasa a VIII-a, iar ceilalţi doi - clasa a VII-a. Ne-am fi dorit ca ei să continue la Iaşi, dar la CFR li se asigură cazare şi şcolarizare gratis. A fost ceva interes din partea celor de la CSM Politehnica Iaşi, dar numai la nivel de promisiuni...”, ne-a mai spus Cernăuţanu.

Deplasare cu selecţionata lui Rădoi!

Federaţia Română de Fotbal va acorda premii în materiale sportive echipelor calificate la turneul final de opt echipe, cupe, tricouri pentru campioni, medalii şi diplome echipelor clasate pe locurile I–IV, precum şi titlul de campioană naţională echipei învingătoare din finala naţională.

Lotul campioanei naţionale, împreună cu antrenorul şi primarul comunei de apartenenţă a echipei vor însoţi echipa naţională de fotbal U-21 a României cu ocazia unei partide disputate în deplasare, beneficiind de transport, cazare, masă şi acces la meci furnizate de Federaţia Română de Fotbal, într-o experienţă extraordinară alături de „tricolorii” lui Mirel Rădoi. Menţionăm că Ruginoasa a beneficiat de o deplasare la meciul din Norvegia susţinut de prima reprezentativă a României.

Loturile formaţiilor clasate pe locurile II şi III, împreună cu antrenorii şi primarii, vor beneficia de o experienţă VIP cu ocazia unei partide disputate pe teren propriu de echipa naţională de fotbal U-21 a României. Dragoş GAŞPAR

Puncte difuzare "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi:


Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

Primăria Comunei Tomeşti, Judeţul Iaşi, scoate la vânzare în data de 14.08.2020, ora 10, la sediul său din Comuna Tomeşti, suprafaţa 268 mp, situată în intravilan extins conform PUG Sat Tomești, Comuna Tomești, Județul Iași, Tarlaua 10, Parcela Arabil 455/5, nr. cadastral 66629, la ora 10:30, suprafața de 247 mp, situată în intravilan extins conform PUG Sat Tomești, Comuna Tomești, Județul Iași, Tarlaua 47, Parcela Arabil 2489/8, nr. cadastral 66957, iar la ora 11, suprafața de 147 mp, situată în intravilan Sat Vlădiceni, Comuna Tomești, Județul Iași, Tarlaua 5, Parcela Arabil 114. Terenurile se află în domeniul privat al Comunei Tomeşti. Documentația de atribuire se pune la dispoziție pe suport de hârtie, contra unui preț de 50 de lei. Ofertele se pot depune până la data de 13.08.2020, ora 15, la sediul Primăriei Tomești, într-un exemplar. Taxa de participare la licitaţie este de 50 lei. Garanţia de participare este de 3% din preţul de pornire la licitaţie pentru întreaga suprafaţă. Preţul de pornire al licitaţiei este de 7000 EURO pentru întreaga suprafață, pentru terenul de 268 mp,3000 EURO pentru întreaga suprafață, pentru terenul de 247 mp, și 3292 EURO pentru întreaga suprafață, pentru terenul de 147 mp. Prezentul anunț se va transmite pentru publicare instituțiilor publice abilitate, în data de 14.07.2020. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Tomeşti, Judeţul Iaşi. Tel. 0232/290434, int.211.
COMPANIA NAŢIONALĂ de CĂI FERATE „C.F.R.” S.A. SUCURSALA REGIONALA C.F. IAŞI DIVIZIA A.S. C.V.A. Sediul: Iaşi, Piaţa Gării nr.1, cod 700090 organizează licitaţie publică, deschisă, cu strigare, în Sala de Consiliu a Sucursalei Regionala C. F. Iaşi, din Iaşi, Piaţa Gării nr.1, corp A, et.2, joi, 06 august 2020, ora 11.00 pentru închirierea de LOCAŢII (spaţii şi terenuri) către persoane juridice (57 locaţii) în staţii şi interstaţii c f, pe raza Sucursalei Regionala C. F. Iaşi, astfel: BACĂU, BARLAD, BUHĂIEŞTI, CIMPULUNG MOLDOVENESC, DORNESTI, FRASIN, HĂLĂUCEȘTI, IAŞI, LESPEZI DOLHASCA, NICOLINA, ORBENI, PAȘCANI, PIATRA NEAMŢ, RĂDĂUŢI, REBRICEA, ROMAN, SÎRCA, SOCOLA (Socola Triaj, Socola Marfuri), SUCEAVA, VASLUI si VATRA DORNEI Bai. Lista locaţiilor cu detalii privind amplasarea, suprafaţa, destinaţia/obiectul de activitate, tariful minim de pornire a licitaţiei, taxele necesar a fi achitate pentru participare la licitaţie, este afişată la intrare în sediul Sucursalei Regionala C. F. Iaşi, Piaţa Gării nr.1, corp A sau poate fi accesată pe site-ul http://www.cfr.ro. Procurarea caietului de sarcini unde se regăsesc criteriile de selecţie şi admitere a ofertanţilor, preţul minim de pornire, perioada de valabilitate a contractelor de închiriere (maxim 5 ani) precum şi valoarea altor taxe ce trebuie achitate, depunerea documentaţiei necesare participării la licitaţie şi achitarea taxelor, se pot face până luni, 03 august 2020, ora 1200, la sediul Sucursala Regionala C.F. Iaşi – Divizia A.S C. V.A., Iaşi, Piaţa Gării nr.1, corp A, et.1, cam. 123 ( tel. 0232 215 600 centrala - int.123 149 sau 123 802 ).
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI ONEȘTI organizează licitație publică deschisă cu oferta în plic închis. 1) Informații privind concedentul/locatorul: MUNICIPIUL ONEȘTI, reprezentat legal prin PRIMAR –Ing. Nicole Gnatiuc, cu sediul în B-dul Oituz, nr.17, municipiul Onești, județul Bacău, Cod poștal 601032, Telefon: 0234/324.243, Fax: 0234/313.911, e-Mail: primarie@onesti.ro, www.onesti.ro având cont de virament nr. RO29TREZ06221A300530XXXX, deschis la Trezoreria Onești. 2) Informații privind obiectul concesiunii a) conform HCL nr. 39/20.02.2020, anexa nr. 1 (reluare procedură licitaţie): Nr. crt. 1.; Adresă amplasament: Bd. Oituz nr. 13, Mun. Oneşti; Suprafaţă mp: 46 mp; Preţ lei/mp/an: 100,00 lei; Durata ani: 20 ani; Destinaţia: Extindere spaţiu comercial. b) conform HCL nr. 121/29.06.2020, anexa nr. 1: Nr. Crt.; Adresă amplasament; Suprafaţă mp; Preţ lei/mp./an; Durata Ani; Destinaţia. 1. Bd. Republicii nr. 23, Mun.Onești, 35 mp, 90,00 lei, 20 ani, Extindere spațiu comercial; 2. Str. Pajura nr. 4, Mun. Onești, 8 mp, 30,00 lei, 20 ani, Extindere spaţiu comercial. 3) Informații suplimentare si Documentația de atribuire pot fi obținute: -în format tipărit la Serviciul Patrimoniu și Pază din cadrul Primăriei Municipiului Onești, etaj VII, cam. 703, în urma achitării contravalorii de 20 lei/exemplar (în numerar la casierie sau în contul RO33TREZ06121180250XXXXX –CUI 4353250 –beneficiar Municipiul Oneşti); -data limită pentru solicitarea clarificărilor: 30 iulie 2020, ora 15.00. 4) Informații privind ofertele -Data limită de depunere a ofertelor: 03 august 2020, ora 15.00; -Ofertele se vor depune într-un număr de 1 (unu) exemplare la registratura Primăriei Municipiului Oneşti, B-dul Oituz nr.17, municipiul Onești, județul Bacău, Cod poștal 601032. 5) Data şi locul la care se va desfăşura şedinţa publică de deschidere a ofertelor: 05 august 2020, ora 11.00, la parterul Primăriei Municipiului Oneşti, la sala mică de şedinţe. 6) Denumirea, adresa, numărul de telefon, telefax și/sau adresa de e-mail a instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Judecătoria Oneşti; Adresa: Municipiul Oneşti, Str. Tineretului nr. 1 cod 601068, tel: 0234/311224, fax 0234/326170;email: jud-onesti-gref@just.ro
Şahul va fi prima secţie funcţională la CSM Iaşi 2020!
16/07/2020 15:33

Clubul Sportiv Municipal Iaşi 2020 a fost infiinţat la inceputul anului prin hotărarea Consiliului Local, a primit şi un buget de 1,7 milioane de lei, insă nici pană acum nu şi-a inceput activitatea. A p ...

VIDEO Anghel Iordănescu recunoaște, la 6 ani de la arestarea lui Gică Popescu: 'Gabi Oprea și Victor Ponta mi-au cerut'
15/07/2020 22:12

 Din păcate, el n-a mai putut să candideze, iar eu am rămas in Federatie... Dacă Gică Popescu candida si pierdea alegerile, ceea ce nu credeam că se putea intampla, automat plecam si eu! Pentru că e ...

Presedintele clubului Benfica Lisabona, pus sub acuzare pentru frauda fiscala
15/07/2020 21:37

Luis Filipe Vieira, presedintele Benfica Lisabona, a fost pus sub acuzare de justitia portugheza, pentru frauda fiscala agravata, intre 2016 si 2017, informeaza AFP. Benfica a anuntat, marti seara, ca presedin ...

Campionatul Mondial 2022, ediţie de toamnă-iarnă
15/07/2020 20:09

Mondialul din Qatar va fi unul inedit. Ediţia cu numărul 22 a competiţiei va fi doar a doua organizată in Asia (după CM 2002 din Japonia şi Coreea de Sud), va fi prima ce se va desfăşura toamna (şi nu ...

AJF Iaşi prognozează îngheţarea campionatelor în Ligile a IV-a şi a V-a
15/07/2020 12:09

Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Iaşi se va intruni la finalul săptămanii pentru a anunţa ce se intamplă cu campionatele Ligilor a IV-a şi a V-a, intrerupte din cauza pandemiei de COV ...

Gigi Becali dă tun după tun la FCSB. Man dă o nouă lovitură şi negociază cu un club important din Europa, după ce a ratat transferul la Norwich
15/07/2020 11:09

 Gigi Becali a bifat deja primele două transferuri pentru stagiunea următoare. Marius Briceag şi Sergiu Buş sunt jucătorii care au rămas liberi de contract, după despărţirile de Universitatea Crai ...

CIRC Becali îl UMILEȘTE pe Duckhadam: A luat 300.000 din 2010 până acum, fără să lucreze nimic
14/07/2020 18:36

 Atac dur lansat ded Gigi Becali  la adresa legendarului portar Helmut Duckadam, care a demisionat de la FCSB. Becali spune că Duckhadam a primit 300.000 de euro in zece ani, fără să facă nimic, ...

Insistenţă răsplătită!
14/07/2020 09:32

Trupa lui Mircea Rednic a rămas pe locul de baraj, 12, şi după etapa a II-a a play-out-ului Ligii 1. A remizat, 1-1, in deplasare cu Dinamo, după ce a fost condusă incă din minutul 10, dar a căutat in pe ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!