1Mihai Teja

Dimensiune font:

„Dacă intri şi nu joci bine, nu mai intri cât sunt eu antrenor!” Mihai Teja analizează primele douăsprezece etape din Liga 1

| 10-10-2019 14:31

 

O etapă a mai rămas de disputat din turul Ligii 1 la fotbal, etapă pe care CSM Politehnica Iaşi o va găzdui pe 21 octombrie, la Botoşani, cu... FC Botoşani. Practic jumătate din sezonul regular s-a încheiat, iar formaţia pregătită de antrenorul Mihai Teja continuă să se afle pe o poziţie de play-off, ocupând locul 5, cu 18 puncte. Au fost însă douăsprezece runde cu multă sare şi mult piper, iar câteva concluzii pot fi desprinse în urma dialogului cu Mihai Teja.

 

- Domnule Teja, în primele şase etape din campionat aţi acumulat 14 puncte din patru victorii şi două egaluri, iar în următoarele şase aţi adunat doar patru, bilanţul fiind de patru egaluri, două înfrângeri şi, evident, nicio victorie! Prestaţia din primele opt etape, până la prima întrerupere a campionatului, a ajuns să fie judecată după cele două meciuri din rundele 7 şi 8, în care CSM Poli a condus cu 2-0, dar n-a reuşit să câştige. Mai mult, în următoarele patru jocuri, echipa a condus în trei dintre ele, dar tot n-a câştigat, ba chiar a pierdut pe final de joc la Ovidiu după ce a avut şi un om în plus pe teren. Ce vă reproşaţi în aceste dispute de când victoria vă surâde mare parte din joc, dar până la urmă vă ocoleşte?

- E clar că îmi reproşez că nu am câştigat. Poate îmi reproşez greşelile pe care le-am făcut, deoarece am condus, şi devine clar că la mijloc este ceva de concentrare. Am avut meciuri bune, am condus, dar n-am luat punctele, cu toţii ne reproşăm asta. Am avut punctele în mână, dar le-am scăpat printre degete şi este cu atât mai dezamăgitor. CSM Poli Iaşi este însă o echipă nouă, formată acum două luni şi jumătate, poate nu avem încă maturitatea necesară, poate n-avem omogenitatea necesară şi uşor-uşor, prin antrenament, prin muncă, încercăm să luăm şi punctele de care avem nevoie. Jocul este unul bun, băieţii au avut evoluţii bune, sunt dezamăgit un pic pentru că n-am câştigat punctele.

- În primele şase etape rezultatele o luaseră înaintea jocului, dar în celelalte şase au rămas evident în urmă. Nu trebuie însă să uităm că a fost 2-0 şi în etapa a III-a, acasă, cu Clinceni, în minutul 77. A fost 2-0 şi în etapa a V-a la pauza jocului cu Dinamo, tot în Copou, ambele dispute încheindu-se cu 2-0. 2-0 n-a fost un scor care totuşi să vă surprindă de la început.

- Nu trebuie să facem comparaţie, nu trebuie delimitate lucrurile. Jocul de fotbal este un tot unitar în care sunt implicaţi toţi factorii, nu trebuie făcute comparaţii, în fiecare meci este cu totul altă istorie şi altă strategie, iar greşelile apar. Sunt lucruri care probabil ne-au surprins şi pe noi, un exemplu fiind că am început atât de bine sezonul. Mai este însă drum lung pentru a avea continuitate în tot ceea ce facem. Până la urmă, baza pentru toate performanţele şi rezultatele va fi jocul. Trebuie să ajungem la ecuaţia să joci bine şi să câştigi. Trebuie să arăţi forţă pe teren. De aici trebuie pornit.

- Probabil există o anumită doză de nemulţumire în privinţa lotului de jucători.

- Nu. Sunt mulţumit de lotul pe care l-am făcut în condiţiile şi bugetul pe care le avem. Indiferent de rezultat, am spus tot timpul că sunt mulţumit de jucători. Se mai face o greşeală, nu se câştigă toate punctele, sunt alte lucruri tehnico-tactice care apar, dar numai cine nu munceşte nu greşeşte.

Cu Târnovanu a fost un risc!”

- V-aţi declarat nemulţumit de nivelul jucătorilor Under 21 din lot. Nu aţi aşteptat însă cam mult titularizarea tânărului portar Ştefan Târnovanu, abia în etapa a X-a? Aţi fi câştigat mai devreme un om experimentat în câmp.

- Am dat şansă tuturor jucătorilor Under 21. Eu pe Ştefan nu-l ştiam, a jucat undeva înainte? Puteam să-l titularizez în Liga 1 pe o responsabilitate extraordinară deşi nu-l ştiam? Fiind o echipă mică, portarul este foarte important, înseamnă 50%. Având un lot nou format, în care am schimbat o echipă întreagă, era clar că siguranţa trebuia să vină mai întâi din poartă. Am adus jucători Under 21, dar ei nu pot să facă faţă rigorilor Ligii 1. Danale, Francisc Cristea, Haţiegan, Onea - pe el încă nu l-am văzut, dar cu siguranţă îl vom vedea -, nu pot să facă faţă. La Liga 1 este alt ritm, altă intensitate. Ei au jucat numai la juniori, e greu. Eu însă am încercat, le-am dat şanse la fiecare dintre ei. Apoi a venit şi rândul lui Târnovanu. I-am dat şansă într-un meci foarte important (n.r. - la Ovidiu, cu FC Viitorul), în care putea să fie altă poveste... Am avut încredere în el, s-a pregătit bine, dar ca să pun un jucător în teren trebuie să am nişte criterii, iar pe Ştefan nu-l recomanda nimic să-l trimit de la început titular în Liga 1. Înainte de toate te uiţi la experienţa fiecărui jucător. La vârsta lui nu avea de unde să aibă experienţă, dar măcar să fi avut un campionat jucat la Liga a III-a dacă nu chiar a II-a. Nu putem arunca pe teren jucătorii de dragul de a-i arunca. Am fost constrâns de situaţia că nu mai aveam pe cine titulariza al doilea fotbalist Under 21 în câmp, pentru că nu-mi dădeau randament, şi atunci a trebuit să risc cu Ştefan pentru a putea avea un senior pe teren şi atunci echipa să fie un pic mai puternică, neştiind ce poate Târnovanu, cum apără într-un meci oficial. I-am dat şansa, a luat-o, mă bucur pentru el, sper să apere din ce în ce mai bine.

- Dumneavoastră l-aţi propus la FCSB?

- Nu.

- Dar aţi fost consultat de cei de la FCSB înainte de a-l cumpăra?

- Da. M-au sunat. M-au întrebat ce fel de om este, dacă are calităţi ca jucător. Le-am spus că este de perspectivă, că deocamdată trebuie să apere, să aibă meciuri în picioare.

- De ce au debutat atât de târziu Lopes Cabral şi Bârnoi, aduşi în vară?

- Obiectivul nu este de a debuta, ci de a intra şi a juca bine. Dacă intri şi nu joci bine nu mai intri. Aşa este la Politehnica Iaşi cât voi fi eu antrenor. Cine va juca sută la sută şi cine va arăta pe teren că îşi merită locul rămâne în echipă. Eu nu voi debuta pe cineva pentru am vreun parti-pris cu el, ci întotdeauna va prima performanţa. Toţi jucătorii din lot au avut şansa să joace!

- Ce aşteptări aveţi de la Assulin?

- Dacă l-am luat înseamnă că avem încredere că poate face lucruri frumoase pentru CSM Poli Iaşi. Are în spate meciuri jucate în liga a doua din Spania. Sper ca tot ceea ce ştie să arate şi pe teren.

Sincer vă spun, este greu să ne calificăm în play-off”

- Urmează o serie de alte patru meciuri până la următoarea întrerupere, două la rând la Botoşani şi două la rând în deplasare. Ce vă propuneţi concret, în afară că vreţi să le câştigaţi pe toate?

- Nu stau să fac calcule, niciodată nu le voi face. Urmează primul meci, care este foarte greu. Jucăm acasă, la Botoşani, cu FC Botoşani, o situaţie nu foarte bună pentru noi, dar mulţumim grupării botoşănene că ne-a lăsat să jucăm pe terenul ei. Nu mă gândesc la ce va urma după Botoşani. Tratăm acest meci cu seriozitate maximă, vrem toate cele trei puncte, ele sunt cele mai importante.

- După primele şase etape suporterii ieşeni au început să viseze frumos, că şi la Iaşi putem vorbi despre fotbal de calitate. Cât de tare credeţi în calificarea în play-off? Iaşul chiar are forţa să se agaţe de un loc în play-off?

- Nu ştiu, e greu. Deocamdată n-am ajuns la nivelul în care să gândim atât de lejer că putem fi în play-off. Este greu, sunt echipe cu buget mai mare ca noi, care au luat jucători cu salarii foarte mari. Obiectivul meu aici este a forma o echipă competitivă, care joacă un fotbal bun, după care dacă putem să ne calificăm în play-off ar fi foarte bine, dar, sincer vă spun, este greu.

- Spuneţi-mi vă rog trei jucători pe care i-aţi vrut în lot, dar au fost pierduţi în favoarea altor echipe din Liga 1.

- Nu pot să dau nume. Au fost foarte mulţi, dar n-au putut să vină. Jucătorii pe care îi am acum sunt cei mai buni pentru mine.

- Aveţi contract pe un an la Iaşi. N-aţi avut încredere să semnaţi pe o perioadă mai lungă?

- Nu neapărat, dar am vrut să văd ce se întâmplă. E adevărat că atunci când am ajuns la Iaşi nu ştiam cum vor evolua lucrurile. Am aflat de situaţia financiară destul de rea, dar nu ştiam dacă tot ce am vorbit cu domnul primar Mihai Chirica se va realiza şi iată că s-a realizat, mă refer la infrastructură, nu ştiam dacă lucrurile vor merge într-o direcţie bună. Mi-am zis că un an este suficient

- Dacă vi s-ar propune acum prelungirea angajamentului la Iaşi ce aţi decide?

- Nu ştiu, deocamdată nu vreau să vorbesc ipotetic. Nu pot să dau un răspuns acum. Depinde de viitor, depinde de echilibrul financiar al clubului. Dacă va fi un echilibru financiar, cu cea mai mare plăcere. Eu mă simt bine la Iaşi, îmi place la Iaşi, chiar mă înţeleg bine cu cei din conducere, oamenii din Iaşi sunt altfel. Dragoş GAŞPAR

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

 

ULTIMA ORA

 

 

 

 

ANUNŢ DE VÂNZARE Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., cu sediul în mun. Iaşi, şos. Aleea Nicolina, nr, 82, jud. Iaşi, tel: 0232/243864; fax: 0232/212231, e-mail: iasi@insolventa.ro, prin asociat coordonator Mititelu Corneliu, în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. Com-Beton S.A. Iaşi, cu sediul social în mun. Iaşi, B-dul Chimiei nr. 14, jud. Iaşi, C.U.I. RO5551582, nr. de înregistrare la O.R.C. J22/189/1994, numită potrivit Încheierii nr. 349/2017 din data de 15 martie 2017, pronunţată de Tribunalul Iaşi, Secţia II Civilă - Faliment, în dosarul nr. 8380/99/2014, anunţă în data de 27.09.2019, ora 12.00, scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, la sediul lichidatorului judiciar din mun, Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iaşi, a următoarelor active: Nr. activ - Denumire şi descriere active - Valoare de pornire la licitaţie* (lei, fără T.V.A.) Activ 3 - PROPRIETATEA IMOBILIARĂ FUNCIARĂ amplasată în extravilan com. Vîrfu Cîmpului, jud. Botoşani, compusă din: - teren arabil neproductiv (cu destinaţie Staţie sortare pentru balastieră), în suprafaţă de 5.000 mp, cu număr cadastral 39, C.F. 9/N (nr. cds. nou 39 al C.F. 50595/com. Vîrfu Cîmpului). Imobilul se află în zona periferică a comunei, ocupată preponderent de terenuri virane şi agricole, amplasamentul nu dispune de utilităţi, iar accesul la proprietate se face pe drum pietruit. Imobilul a fost dobândit conform Contractului de vânzare-cumpărare autentificat sub nr. 2939/07.10.2004 de B.N.P. Elena Roman. - 325.000,00 lei Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data 26.09.2019, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, C.P. 700221, jud. Iaşi. Licitaţia se va organiza în contul S.C. MINERAL COM S.R.L. care a adjudecat activul 3 în cadrul licitaţiei publice din data de 17.07.2019, ora 12.00 la preţul de 325.000,00 lei. S.C. MINERAL COM S.R.L. va putea să achite la termenul de licitaţie preţul oferit iniţial, caz în care va fi obligat numai la plata cheltuielilor cauzate de noua licitaţie. Bunurile se vând libere de sarcini. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare, precum şi condiţiile de participare (inclusiv condiţia prezentării dovezii de depunere a garanţiei de participare în valoare de 10% din valoarea de pornire a licitaţiei), sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, C.P. 700221, jud. Iaşi, în fiecare zi de luni până vineri, orele 09.00–16.00, până pe data de 26.09.2019, ora 12.00, în baza unei cereri prealabile (24 de ore). Relaţii suplimentare se pot obţine la: tel. 0232/243864, 0755132473, 0758049904, fax: 0232/212231 email: secretariat@insolventa.ro Lichidator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.
Delgaz Grid S.A., organizează în data de 24 octombrie 2019, începând cu ora 10.00, la sediul din municipiul Iași, strada Sf. Petru Movilă nr. 38, licitaţie publică în vederea vânzării următoarelor imobile: Proprietate situată în localitatea Buhuși pe strada Voioaga nr. 1, județul Bacău, compusă din teren în suprafaţă de 1.450 mp şi construcţii în suprafaţă totală de 664,28 mp. Preţul de pornire este de 333.720 lei; Proprietate situată în localitatea Zemeş, nr. 342, județul Bacău, compusă din construcţii în suprafaţă totală de 234 mp. Terenul, în suprafaţă de 586 mp este în concesiune. Preţul de pornire este de 248.600 lei; Proprietate situată în localitatea Bicaz pe strada Energiei nr. 1, județul Neamț, compusă din teren în suprafaţă de 1.592 mp şi construcţii în suprafaţă totală de 551 mp. Preţul de pornire este de 529.020 lei; Imobil compus din trei apartamente, situat în vecinătatea Staţiei de transformare Izvoare (Dumbrava Roșie) din Piatra Neamț (apartamentele se vând şi individual): - trei camere, parter, suprafaţă utilă de 49 mp plus magazie de 5 mp şi teren în indiviziune în suprafaţă de 330 mp. Preţul de pornire este de 39.966 lei; - trei camere, etaj, suprafaţă utilă de 39 mp şi teren în indiviziune în suprafaţă de 239 mp. Preţul de pornire este de 30.965 lei; - una cameră, etaj, suprafaţă utilă de 18 mp plus magazie de 7 mp şi teren în indiviziune în suprafaţă de 147 mp. Preţul de pornire este de 17.311 lei; Imobil compus din trei apartamente, situat în vecinătatea Staţiei de transformare din Vetrișoaia, județul Vaslui (apartamentele se vând şi individual): - două camere, parter, suprafaţă utilă de 49 mp plus magazie de 5 mp şi teren în indiviziune în suprafaţă de 182 mp. Preţul de pornire este de 38.826 lei; - două camere, etaj, suprafaţă utilă de 49 mp şi teren în indiviziune în suprafaţă de 166 mp. Preţul de pornire este de 33.819 lei; - una cameră, etaj, suprafaţă utilă de 13 mp plus magazie de 6 mp şi teren în indiviziune în suprafaţă de 64 mp. Preţul de pornire este de 13.360 lei; Imobil compus din trei apartamente, situat în vecinătatea Staţiei de transformare din Stănilești, județul Vaslui (apartamentele se vând şi individual): - două camere, parter, suprafaţă utilă de 39 mp plus magazie de 5 mp şi teren în indiviziune în suprafaţă de 132 mp. Preţul de pornire este de 15.367 lei; - două camere, etaj, suprafaţă utilă de 50 mp şi teren în indiviziune în suprafaţă de 148 mp. Preţul de pornire este de 33.295 lei; - una cameră, etaj, suprafaţă utilă de 18 mp plus magazii de 13 mp şi teren în indiviziune în suprafaţă de 76 mp. Preţul de pornire este de 8.020 lei; Apartament situat în vecinătatea Staţiei de transformare din Gara Roşieşti, judeţul Vaslui, compus din două camere, în suprafaţă utilă de 43 mp plus debara în suprafață de 3 mp şi teren în indiviziune în suprafaţă de 459 mp. Preţul de pornire este de 40.793 lei; Apartament situat în vecinătatea Staţiei de transformare din Gara Roşieşti, judeţul Vaslui, compus din una cameră, în suprafaţă utilă de 27 mp şi teren în indiviziune în suprafaţă de 276 mp. Preţul de pornire este de 25.028 lei; Apartament situat în vecinătatea Staţiei de transformare din Trifești, judeţul Iaşi, compus din una cameră, în suprafaţă utilă de 28 mp plus debara în suprafață de 3 mp şi teren în indiviziune în suprafaţă de 165 mp. Preţul de pornire este de 15.944 lei; Apartament situat în vecinătatea Staţiei de transformare din Trifești, judeţul Iaşi, compus din două camere, în suprafaţă utilă de 44 mp şi teren în indiviziune în suprafaţă de 233 mp. Preţul de pornire este de 22.904 lei; Imobil compus din două apartamente, situat în vecinătatea Staţiei de transformare din Ripiceni, județul Botoşani (apartamentele se vând şi individual): - patru camere, etaj, suprafaţă utilă de 70 mp și teren în indiviziune în suprafaţă de 101 mp. Preţul de pornire este de 30.691 lei; - patru camere, parter, suprafaţă utilă de 70 mp și teren în indiviziune în suprafaţă de 100 mp. Preţul de pornire este de 30.691 lei; Apartament situat în vecinătatea Staţiei de transformare Dorohoi, strada Sfântu Ioan Românul nr. 77 bis, judeţul Botoşani, compus din două camere în suprafaţă utilă de 45 mp şi teren în indiviziune în suprafaţă de 218 mp. Preţul de pornire este de 31.774 lei; Imobil situat în vecinătatea Stației de transformare Bucecea, strada Locotenent Muraru nr. 16, compus din teren în suprafață de 1.458 mp și construcție în suprafață de 216 mp plus anexe. Preţul de pornire este de 387.200 lei; Imobil compus din trei apartamente, situat în vecinătatea Staţiei de transformare din Gherăești, județul Bacău (apartamentele se vând şi individual): - două camere, parter, suprafaţă utilă de 47 mp plus magazie de 6 mp şi teren în indiviziune în suprafaţă de 227 mp. Preţul de pornire este de 83.437 lei; - două camere, etaj, suprafaţă utilă de 43 mp şi teren în indiviziune în suprafaţă de 187 mp. Preţul de pornire este de 66.333 lei; - una cameră, etaj, suprafaţă utilă de 16 mp plus magazie de 5 mp şi teren în indiviziune în suprafaţă de 96 mp. Preţul de pornire este de 24.620 lei; Imobil compus din trei apartamente, situat în Fundu Moldovei, în vecinătatea Staţiei de transformare din Delnița, județul Suceava (apartamentele se vând şi individual): - patru camere, parter, suprafaţă utilă de 69 mp şi teren în indiviziune în suprafaţă de 379 mp. Preţul de pornire este de 40.630 lei; - trei camere, etaj, suprafaţă utilă de 52 mp şi teren în indiviziune în suprafaţă de 308 mp. Preţul de pornire este de 32.677 lei; - una cameră, etaj, suprafaţă utilă de 14 mp și teren în indiviziune în suprafaţă de 77 mp. Preţul de pornire este de 8.232 lei; Imobil compus din trei apartamente, situat în vecinătatea Staţiei de transformare din Iacobeni, județul Suceava (apartamentele se vând şi individual): - două camere, parter, suprafaţă utilă de 44 mp şi teren în indiviziune în suprafaţă de 189 mp. Preţul de pornire este de 18.600 lei; - trei camere, parter, suprafaţă utilă de 55 mp şi teren în indiviziune în suprafaţă de 234 mp. Preţul de pornire este de 32.600 lei; - una cameră, parter, suprafaţă utilă de 15 mp și teren în indiviziune în suprafaţă de 64 mp. Preţul de pornire este de 7.400 lei; Imobil compus din trei apartamente, situat în Fălticeni, în vecinătatea Staţiei de transformare, pe strada Armatei nr. 30, județul Suceava (apartamentele se vând şi individual): - două camere, parter, suprafaţă utilă de 45 mp şi teren în indiviziune în suprafaţă de 254 mp. Preţul de pornire este de 38.200 lei; - trei camere, parter, suprafaţă utilă de 55 mp şi teren în indiviziune în suprafaţă de 311 mp. Preţul de pornire este de 52.600 lei; - una cameră, parter, suprafaţă utilă de 15 mp și teren în indiviziune în suprafaţă de 86 mp. Preţul de pornire este de 12.600 lei; Imobil compus din trei camere, în suprafață de 147 mp și teren în suprafață de 631 mp, situat în Rădăuți, în vecinătatea Staţiei de transformare, pe strada Volovățului, județul Suceava. Preţul de pornire este de 137.100 lei. Imobil compus din trei camere, în suprafață de 153 mp și teren în suprafață de 657 mp, situat în Solca, în vecinătatea Staţiei de transformare, județul Suceava. Preţul de pornire este de 67.500 lei; Imobil compus din trei apartamente, situat în Frasin, în vecinătatea Staţiei de transformare, județul Suceava (apartamentele se vând şi individual): - două camere, parter, suprafaţă utilă de 58 mp şi teren în indiviziune în suprafaţă de 327 mp. Preţul de pornire este de 52.200 lei; - trei camere, parter, suprafaţă utilă de 70 mp şi teren în indiviziune în suprafaţă de 395 mp. Preţul de pornire este de 65.600 lei; - una cameră, parter, suprafaţă utilă de 12 mp și teren în indiviziune în suprafaţă de 67 mp. Preţul de pornire este de 11.200 lei; Imobil compus din trei apartamente, situat în Sălcea, în vecinătatea Staţiei de transformare Verești, județul Suceava (apartamentele se vând şi individual): - două camere, parter, suprafaţă utilă de 44 mp şi teren în indiviziune în suprafaţă de 170 mp. Preţul de pornire este de 18.600 lei; - trei camere, parter, suprafaţă utilă de 55 mp şi teren în indiviziune în suprafaţă de 212 mp. Preţul de pornire este de 32.600 lei; - una cameră, parter, suprafaţă utilă de 15 mp și teren în indiviziune în suprafaţă de 59 mp. Preţul de pornire este de 7.000 lei; Imobil compus din doua spații comerciale și patru apartamente, situat în Siret, în vecinătatea Staţiei de transformare, pe strada 9 Mai nr. 37B, județul Suceava (apartamentele se vând şi individual): - spațiu comercial, parter, suprafaţă utilă de 117 mp şi teren în indiviziune în suprafaţă de 109 mp. Preţul de pornire este de 33.300 lei; - una cameră, parter, suprafaţă utilă de 30 mp și teren în indiviziune în suprafaţă de 27 mp. Preţul de pornire este de 7.000 lei; - trei camere, etaj I, suprafaţă utilă de 60 mp şi teren în indiviziune în suprafaţă de 55 mp. Preţul de pornire este de 69.200 lei; - spațiu comercial, etaj I, suprafaţă utilă de 87 mp şi teren în indiviziune în suprafaţă de 80 mp. Preţul de pornire este de 80.600 lei; - trei camere, etaj II, suprafaţă utilă de 60 mp şi teren în indiviziune în suprafaţă de 55 mp. Preţul de pornire este de 69.200 lei; - două camere, etaj II, suprafaţă utilă de 87 mp şi teren în indiviziune în suprafaţă de 80 mp. Preţul de pornire este de 83.500 lei; Preţurile de vânzare sunt scutite de TVA. Garanția de participare la licitație este de 10% din prețul de pornire. Condițiile de participare la licitaţie sunt prezentate în caietul de sarcini, care va putea fi solicitat la adresa de e-mail: mihaela.simion@eon-romania.ro. Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon: 0365 423753.
PUBLICAŢIE DE VÂNZARE Subscrisa “EUROBUSINESS LRJ” S.P.R.L., cu sediul în Mun. Iaşi, Str. Zorilor, nr. 11, Jud. Iaşi, în calitate de lichidator judiciar al debitoarei AYA SPORTS S.R.L., astfel desemnat de Tribunalul Iaşi–Secţia a-II-a Civilă-Faliment în dosarul nr. 1970/99/2009 (nr. format vechi 96/2009), prin Sentinţa Comercială nr. 585/25.05.2010, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006, privind procedura insolvenţei, cu modificările şi completările ulterioare, coroborat cu prevederile Codului de Procedură Civilă, în măsura compatibilităţii, organizează licitaţie publică competitivă cu strigare, în ziua de 28.10.2019, ora 14.00, pentru valorificarea bunului imobil: Denumirea activului: - Preț de pornire a licitației (EUR,fără TVA) Proprietate rezidențială, casă de locuit P+1E+M, situată în Sat Răsboieni, Com. Țibănești, Jud. Iași, compusă din: - 14.946,10; Teren intravilan, categoria de folosință curți - construcții, în suprafață de 962,26 mp, identificat sub nr. cad. 392, înscris în CF nr. 237 a Com. Țibănești, Sat Răsboieni, T6, P1 (380/1), Com. Țibănești, Jud. Iași; - 2.535,00; Corp clădire C1, cu destinație casă de locuit, în stare de degradare, cu regim de înălțime P+1E+M, identificat sub nr. cad. 392 – C1, înscris în CF nr. 237 a Com. Țibănești, având: Sc=258,18 mp; Scd=516,36 mp; Su parter=170,48 mp; Su etaj=172,84 mp; Su mansard =66,78 mp și Su totală=410,1 mp - 12.411,10. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin. 2), lit. F, din Noul Cod Fiscal, în măsura aplicabilității. În cazul în care la licitația din 28.10.2019, nu se va reuşi valorificarea bunului, se vor organiza noi licitaţii, în aceleaşi condiţii, pe 04.11.2019, 11.11.2019, 18.11.2019, 25.11.2019, respectiv 02.12.2019, ora 14.00, la sediul lichidatorului judiciar. Persoanele care pretind vreun drept asupra activului ce urmează a fi scos la vânzare, au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 27.10.2019, 03.11.2019, 10.11.2019, 17.11.2019, 24.11.2019 şi 01.12.2019, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar. În conformitate cu prevederile art. 53, din Legea nr. 85/2006, bunurile înstrăinate de administratorul judiciar sau lichidator, în exerciţiul atribuţiilor sale, sunt dobândite libere de orice sarcini, precum ipoteci, garanţii reale mobiliare sau drepturi de retenţie, de orice fel, ori măsuri asiguratorii. Modalitatea de valorificare a activului este licitaţie publică, cu strigare, competitivă, conform hotărârilor adoptate în Adunarea Creditorilor din data de 18.05.2018. Pasul de licitaţie stabilit este de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, conform hotărârii Adunarii Creditorilor din data de 18.05.2018. Înscrierea la licitaţie se face cel târziu cu o zi înainte de data fixată pentru începerea licitaţiei, prin depunerea tuturor documentelor prevăzute în Regulamentul de organizare al licitaţiei. Garanţia de participare la licitaţie este în valoare de 5% din preţul de pornire a licitaţiei, sumă ce va fi depusă în contul de lichidare al debitoarei, nr.: RO67BRDE240SV83383702400, deschis la BRD GSG S.A., suc. Iași În cazul câştigării licitaţiei garanţia se constituie avans, iar în caz contrar se va restitui licitantului. Dovada consemnării va fi ataşată ofertei de cumpărare, până la termenul stabilit pentru vânzarea la licitaţie publică. Detaliile privind documentaţia necesară în vederea participării la licitaţia publică şi modul de organizare a licitaţiei, precum şi descrierea bunului imobil supus procedurii de valorificare sunt expuse în Caietul de Sarcini care include Regulamentul de vânzare şi de organizare a licitaţiei şi care poate fi achiziţionat de la sediul lichidatorului judiciar. Potenţialii ofertanţi au obligaţia achiziţionării caietului de sarcini, aceasta fiind condiţie obligatorie privind participarea la licitaţie. Preţul caietului de sarcini este de 595,00 lei, TVA inclus, plătibili în contul lichidatorului judiciar nr.: RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi, sau în numerar la sediul lichidatorului judiciar. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar, pe www.lrj.ro, la tel/fax: 0232/220777, mobil: 0733683702, mail: vanzari@lrj.ro
Capitolul la care Bianca Andreescu nu are rivala la Turneul Campioanelor
22/10/2019 08:37

 Bianca Andreescu, principala favorita la castigarea Turneului Campioanelor in opinia caselor de pariuri, impresioneaza inainte de competitia de la Shenzhen. Sportiva cu origini romanesti are toate ...

LIVE TEXT CSM Poli Iaşi - FC Botoşani 0-3 (0-1). Iaşul încheie turul în afara play-off-ului!
22/10/2019 08:27

CSM Poli Iaşi: Tarnovanu- Lopes Cabral, Mihalache, Diallo, A. Radu - Passaglia, Loshaj - Platini, A. Cristea, Horşia - Bălan. Rezerve sunt Cobrea - Birnoi, Serban, Hatiegan, F. Cristea, Carlone şi Popadiuc ...

Echipa care niciodată nu rămâne datoare!
22/10/2019 00:00

  Formaţia feminină de rugby in 7 de la Politehnica Iaşi este din nou campioană naţională. Disputa cu Agronomia Bucureşti a fost dusă anul trecut şi in ultima etapă, dar in actuala ediţie forma ...

Balonul de Aur: France Football a anunțat primii 20 de jucători nominalizați
21/10/2019 22:28

 France Football a anunţat, luni, primii 20 jucători nominalizaţi (dintr-un total de 30) la trofeul Balonul de Aur. Virgil van Dijk (Liverpool), Cristiano Ronaldo (Juventus) sau Kylian Mbappe (PSG) se n ...

 

Veste buna pentru Simona Halep inainte de Turneul Campioanelor
21/10/2019 19:06

 Darren Cahill va fi alaturi de Simona Halep la Turneul Campioanelor, programat in perioada 27 octombrie - 3 noiembrie. Desi au anuntat ca vor relua colaborarea incepand cu sezonul viitor, antrenorul au ...

Simona Halep, la Turneul Campioanelor: Pe ce pozitie poate urca si pana pe ce loc poate cobori in clasamentul WTA
21/10/2019 15:08

 Simona Halep va participa saptamana viitoare la Turneul Campioanelor, unde poate acumula puncte importante in clasamentul WTA. Tenismena romana nu a participa la editia trecuta din cauza unei accidenta ...

Un derby mai ciudat ca niciodată! CSM Politehnica Iaşi - FC Botoşani (ora 20:30)
21/10/2019 14:17

  Ultimul meci al turului Ligii 1 este programat diseară, dar ce meci! Statutul de derby al Moldovei pică intr-un fel in plan secund din moment ce gazdă la Botoşani intr-un meci cu FC Botoşani este c ...

Turneul Campioanelor: Iata ce post televizeaza meciurile Simonei Halep in tara noastra
21/10/2019 12:21

 Au mai ramas doar cateva zile pana la startul Turneului Campioanelor de la Shenzhen. Competitia ce va incepe duminica va fi televizata in tara noastra de postul Digi Sport. La Turneul Campioane ...

WTA a anuntat noul clasament mondial: Simona Halep urca din nou
21/10/2019 08:14

 Asociatia de Tenis Feminin a anuntat, luni dimineata, ca urmare a rezultatelor inregistrate in ultima saptamana. In ierarhia publicata de forul mondial, Simona Halep a urcat o pozitie, pana p ...

Mihai Teja: „Jucăm acasă şi trebuie să câştigăm!”
20/10/2019 12:45

  Conferinţa de presă de ieri din Copou, dedicată meciului de luni (ora 20:30), de „acasă”, organizat la Botoşani, cu... FC Botoşani, in inchiderea etapei a XIII-a a Ligii 1, ultima a re ...