Câteva surprize plăcute la CSM Politehnica Iași în meciul cu Chindia Târgoviște!

1poli

Dimensiune font:

| 29-06-2020 16:53

Chindia Târgovişte - CSM Politehnica Iaşi 0-2 (0-1)

Au marcat: Luckassen ’13, Chacana ’90;

Stadion: „Ilie Oană”, din Ploieşti ; Spectatori: -;

Chindia (antrenor Viorel Moldovan): Aioani - Martac (căpitan), Benga, Piţian, Corbu - Bic, Raţă (’77 L. Mihai), - Neguţ, Dangubic (’77 Barbu), A. Şerban (’46 Berisha) - Ivancic (’65 Dumitraşcu);

CSM Poli (antrenor Mircea Rednic): Rusu - Lopes Cabral (’85 Omoh), Klimavicius, Frăsinescu (căpitan), S. Şerban - Horşia (’65 Chacana), Breeveld, Passaglia, Grădinaru - A. CristeaLuckassen (’75 De Iriondo);

Arbitri: Andrei Chivulete - Mircea Grigoriu, Andrei Constantinescu;

Cartonaşe galbene: Bic ’74, Corbu ’89, respectiv Grădinaru ’74, Rusu ’83.

Trupa lui Rednic s-a prezentat sâmbătă la Ploieşti din postura de ultimă clasată, ce suferise numai înfrângeri de la reluarea Ligii 1 şi, mai mult, fusese umilită miercuri, în manşa-tur a semifinalelor Cupei României (1-5 în deplasare cu Sepsi Sf. Gheorghe). Nici situaţia Chindiei nu era cu mult mai bună, aşa că putea fi anticipată o dispută aprigă în care Cosmin Frăsinescu bifa meciul cu numărul 400 pe prima scenă autohtonă.

Chindia s-a aruncat în atac din primele secunde, o incursiune a lui Neguţ pe dreapta soldându-se cu o centrare, dar Lopes Cabral a respins cu capul, în timp ce Bic a şutat peste poartă din voleu din afara careului în minutul 3. Şase minute mai târziu, acelaşi Bic a şutat puternic de la 25 de metri, Rusu a respins, mingea a revenit la portar, iar degajarea sa a dat emoţii tuturor, deoarece Neguţ a reuşit un placaj ca la rugby asupra balonului care a trecut nu chiar departe de poarta ieşeană!

CSM Poli a părut a avea ştiinţa de a sta la pândă, iar Aioani a respins aiurea balonul centrat în minutul 13 din lovitură liberă de A. Cristea, de pe stânga, până la Horşia, acesta l-a deschis pe stânga pe acelaşi A. Cristea, care şi-a arătat unul din marile sale atuuri. A sprintat ca la 20 de ani şi a centrat perfect în careu, cu stângul, o minge care mai avea doi centimetri şi ieşea în aut de poartă, iar Luckassen n-a năpustit peste Benga şi peste minge şi de la 5 metri a reluat cu capul de era să spargă plasa: 0-1.

Chindia a revenit imediat în atac, cu fundaşul stânga Corbu foarte activ în faţa lui Lopes Cabral, a continuat să obţină cornere unul după altul, măcar cinci în primele douăzeci de minute, dar n-a ştiut şi cum să le fructifice. A rămas la fel de determinată în presing, iar în minutul 23, chiar înaintea pauzei de hidratare, Horşia a pierdut balonul în propria jumătate, iar Neguţ a căutat vinclul de la 23 de metri, însă mingea a trecut peste poartă.

CSM Poli a preferat să acţioneze pe contraatac şi a avut câteva bune situaţii de a se desprinde pe tabelă. În minutul 33, Luckassen a arătat că ştie să joace şi fără minge şi a creat un culoar pe care Horşia a înaintat decis, dar, de la marginea careului, a şutat pe centrul porţii, pe direcţia portarului (la fel cum a făcut acum trei etape în deplasare cu FC Viitorul), iar Aioani a respins. Luckassen a câştigat multe baloane lungi, a arătat că a scăpat de sindromul picioarelor grele, iar în minutul 36 a profitat de o gafă a apărării gazdă, însă, din unghi dificil, n-a reuşit să-l învingă pe Aioani. A ajuns într-o poziţie similară un minut mai târziu angajat bine de Horşia, dar a întârziat şutul şi a fost contrat când mai indicat ar fi fost o pasă în faţa porţii pentru A. Cristea.

Catalizatorul Cristea

Viorel Moldovan a trimis pe teren după pauză încă un atacant, Berisha, Chindia a avut o posesie mai bună după revenirea de la cabine, iar în minutul 52 Neguţ s-a distrat cu S. Şerban, a pasat în centrul careului, dar Raţă n-a găsit culoarul spre poarta lui Rusu! Replica ieşeană a venit în minutul 59, când Lopes Cabral, i-a pasat bine lui Horşia la marginea careului, dar şutul acestuia a fost contrat de Dangubic. Chivulete n-a văzut în minutul 63 un henţ în careu al lui Frăsinescu, iar Berisha a şutat pe jos, de la 10 metri, însă Rusu a reţinut. O acţiune prelungită de atac ieşeană, cu cea mai cursivă serie de pase, l-a adus pe Chacana în careul advers, el i-a pasat bine lui A. Cristea, dar acesta a reluat dezamăgitor de la 11 metri!

Chindia a continuat să domine, dar mai aproape de gol a fost CSM Poli în minutul 88, când Omoh a trecut de Martac şi a centrat în faţa porţii, însă Chacana n-a ajuns la întâlnirea cu balonul. Argentinianul avea să închidă meciul în minutul 90, după ce De Iriondo a reuşit o intercepţie la mijlocul terenului, iar A. Cristea l-a deschis perfect între stoperi. Chacana l-a driblat pe Aioani în afara careului şi l-a executat pe Piţian ajuns el să apere poarta, stabilind scorul final: 0-2.

CSM Poli Iaşi a acumulat 18 puncte şi ocupă locul 11 în clasament după această a VI-a etapă. Seria de trei meciuri consecutive în deplasare s-a încheiat şi vor urma trei partide la rând în Copou. Marţi, de la ora 20:00, se va confrunta cu o altă echipă necăjită, FC Hermannstadt (locul 12, cu 18 puncte și un joc mai puțin), în ultima etapă a turului play-out-ului, în timp ce duminică, de la ora 13:00, se va întâlni cu Sepsi (locul 9, cu 24 de puncte) în runda inaugurală a returului, iar cu aceeaşi formaţie va susţine joi, 9 iulie, de la ora 20:00, manşa-retur din cadrul semifinalelor Cupei României. Dragoş GAŞPAR

 

 

Ne-am dorit mult să câştigăm astăzi. Sper să luăm lucrurile pozitive de acum încolo şi să urcăm în clasament. Ne aşteptăm la un meci destul de dificil cu Hermannstadt”

Cosmin Frăsinescu,

căpitan CSM Poli Iaşi

 

 

Victorie meritată, dar nu este cazul să facem mare sărbătoare, pentru că marţi jucăm iar. Programul e făcut în aşa fel încât să nu avem timp să ne refacem. Am fost concentraţi pe faza de apărare şi am fructificat din ocaziile avute”

Mircea Rednic,

antrenor CSM Poli Iaşi

 

 

Nu este un rezultat corect, cred că am avut şi un penalty neacordat la 0-1. Ei au fost mai pragmatici, e mai uşor să distrugi... Ne trebuie mai multă inventivitate, să vedem de unde facem rost de ea. Nu este jucat nimic. Am încredere că vom reuşi ce ne-am propus”

Viorel Moldovan,

antrenor Chindia Târgovişte

 

 

Este un nou început pentru noi, este o victorie mare. Marţi avem un meci de şase puncte”

Andrei Cristea,

atacant CSM Poli Iaşi

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

04:09

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
VIDEO SuperLiga: Remiză între Petrolul și UTA, în ultimul meci al rundei
22/04/2024 21:50

 Petrolul Ploiesti si UTA au terminat luni la egalitate, scor 1-1, ultima partidă a etapei cu numărul cinci din play-out-ul SuperLigii. Suporterii echipei Petrolul Ploiesti  Petrolul Ploiesti ...

VIDEO Lionel Messi o duce pe Inter Miami pe primul loc - Două goluri și o pasă decisivă
21/04/2024 12:15

 Inter Miami a urcat pe primul loc in Conferinta de Est din MLS, după ce Lionel Messi a inscris două goluri in victoria obtinută in fata echipei Nashville SC, scor 3-1, pe stadionul din Fort Lauderdale. ...

Istvan Kovacs, de la Barcelona - PSG, direct în Copou!
20/04/2024 06:00

* FC Politehnica Iasi – FC Voluntari, astăzi, de la ora 15, pe Stadionul „Emil Alexandrescu” din Iasi, partidă contand pentru etapa a 5-a a play-out-ului SuperLigii la fotbal Poli s-a culca ...

Irina Bulmaga şi Miruna Lehaci participă la Campionatul European
19/04/2024 07:32

Cele două şahiste ale clubului CSM Iasi 2020 se numără printre cele aproape 200 de jucătoare din 35 de ţări care vor evolua la a 24-a editie a Campionatului European de sah feminin – senioare 2024. ...

Handbal feminin, Divizia A - Turneul final va avea loc la Iași
19/04/2024 07:24

Municipiul Iaşi va fi gazda Turneului final al Diviziei A de handbal feminin pentru promovare in primul eşalon, in perioada 10-12 mai, a hotărat federaţia de specialitate. Echipa CSM Iaşi 2020 este califi ...

FC Politehnica Iași, rătăcită în căutarea imposibilului
19/04/2024 04:01

* Politehnica Iasi – FC Voluntari, sambătă, 20 aprilie, de la ora 15, pe Stadionul „Emil Alexandrescu” * fotbalistii din Copou se află intr-o situatie cu adevărat dramatică, avand nevoie ...

A fost aprinsă flacăra la Olimpia antică pentru Jocurile de la Paris 2024
16/04/2024 19:46

Flacăra sacră a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024 a fost aprinsă marti in Olympia, Grecia, locul de nastere al Jocurilor antice. Ceremonia a fost inspirată de obiceiurile din antichitate si marcată de me ...

ACS USV Iași câștigă în minutele de prelungire derby-ul cu CSM Pașcani, scor 2-1 (1-0)!
16/04/2024 14:11

Atmosferă cu mult peste pretentiile unui meci din Liga a IV-a a judetului Iasi, chiar dacă duminică a fost vorba despre marele derby dintre ACS USV Iasi si CSM Pascani, primele două clasate, contand pentru ...

Poli Iași, ucisă sub Arcul de Triumf
14/04/2024 21:39

* Dinamo – Poli Iasi 1-0, in runda a patra a play-out-ului SuperLigii la fotbal * Poli mai are de disputat cinci partide si are nevoie de 14 puncte pentru a ssalva categoria * evident, doar rigorile matem ...

Stefanos Tsitsipas a câştigat turneul ATP de la Monte Carlo
14/04/2024 18:54

Tenismanul grec Stefanos Tsitsipas a caştigat pentru a treia oară in cariera sa turneul ATP Masters 1.000 de la Monte Carlo, după ce l-a invins duminică pe norvegianul Casper Ruud, cu 6-1, 6-4 , in finala a ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei