1poli

Dimensiune font:

Concluzia nerostită de Mihai Teja: lucraţi de mântuială!

| 12-09-2019 14:18

 

Forfotă mare în Copou la începutul actualului sezon în privinţa jucătorilor eligibili Under 21, forfotă accentuată de discuţiile zadarnice privind înfiinţarea echipei a II-a, dar şi de transformarea mai mult de formă a Centrului de copii şi juniori în Academie! Un posibil numitor comun al celor enunţate mai sus îl reprezintă numărul de jucători ieşeni, sau măcar care au bifat vreun an de juniorat în Copou, din lotul de la CSM Politehnica Iaşi după închiderea perioadei de transferări.

Înainte de plecarea în cantonamentul de la Bolu, antrenorul Mihai Teja a putut vedea la lucru jucătorii Under 21 în amicalul cu Huşana Huşi şi la un trial organizat în Copou special pentru a depista talente şi din alte colţuri ale ţării. Pe cei mai atractivi i-a luat la stagiul de pregătire din Turcia, dar foarte puţini au mai prins lotul care a început campionatul. Sita a continuat să cearnă fără milă pentru jucătorii ieşeni, iar scurta analiză trebuie începută de la nivelul portarilor, unde Târnovanu şi Axinte sunt amândoi eligibili Under 21. Teja însă de la început a dat de înţeles că nu se va baza pe un portar foarte tânăr, aspect care s-a şi adeverit. Axinte a fost în cele din urmă împrumutat la Aerostar Bacău, în Liga a III-a, iar pe parcurs a început şi Târnovanu să dea semne că ar vrea să plece la o echipă unde să apere. A fost luat în considerare şi împrumutul său, dar în cele din urmă nu s-a şi materializat şi se pare că nu este deloc exclus ca din iarnă să revină Axinte acasă şi să fie împrumutat Târnovanu, deoarece la Iaşi are şanse minime să bifeze vreun meci!

 

Citeşte şi: Aur european şi bronz mondial la un club din Iaşi fără bani pentru activitate sportivă! Din banca unei şcoli profesionale în barca aurită a Europenelor!

 

Ultimul jucător care a părăsit lotul echipei mari este Danale, el fiind trimis în această perioadă de întrerupere a Ligii 1 tot la Aerostar Bacău, formaţie care tocmai a fost eliminată marţi de Foresta Suceava din Cupa României, dar care a acumulat maximum de puncte după primele trei etape ale Seriei I a Ligii a III-a şi pare una dintre favoritele la promovarea în al doilea eşalon. Ultimul succes l-a obţinut în deplasare, pe terenul Ozanei Tg. Neamţ, cu 2-1, meci în care se spune că Axinte a apărat excelent, iar Danale a fost înlocuit la pauză. Golul Ozanei a fost înscris de atacantul ieşean Zaharia, cel care punctase şi runda precedentă. V-am informat despre el că a preferat să sacrifice examenul de bacalaureat în vară pentru a merge la Bolu ca să-şi câştige un loc în echipa mare, a marcat şi în meciurile de pregătire, dar până la urmă a ajuns la Ozana, unde continuă să marcheze, dar a luat şi bac-ul în sesiunea din toamnă. Alături de el mai sunt la Ozana şi I. Rusu şi Ungurenaşu, formaţia nemţeană ocupând locul 8, cu 4 puncte în cont.

După ce CSM Paşcani a fost reprimită în Liga a III-a a fost luată hotărârea ca alţi cinci jucători ieşeni să fie împrumutaţi acolo: Armeanu, Ţibucanu, Iftime, Sobraneschi şi I. Târnovanu. CSM ocupă însă ultimul loc al ierarhiei, fără niciun punct acumulat.

Rămânând la Seria I a Ligii a III-a mai trebuie spus că Vlădeanu este împrumutat la Ştiinţa Miroslava (locul 7, 4 puncte), formaţie ce va fi condusă de la următorul meci de antrenorul Cristi Popovici, succesorul lui Florin Croitoru, dar jucătorul va putea reveni pe teren abia din iarnă după ce a suferit o complicată intervenţie chirurgicală la genunchi.

 

Citeşte şi: Pregătiri pentru primul meci din „exil”

 

Atacantul Moldovan nu l-a impresionat pe Teja şi s-a întors la CSM Alexandria, care ocupă locul 4, cu 7 puncte, în Seria a III-a a Ligii a III-a, lui Dodan i-a expirat contractul cu CSM Poli, iar ultimele informaţii despre el ajunse în Copou îl dau plecat în Italia.

Pipoş a fost deja de o lună trimis la echipa de juniori, în timp ce F. Cristea este păstrat în lot, dar va fi probabil a cincea opţiune pentru jucătorii de câmp, primele patru fiind Horşia, Şerban (împrumutaţi de la FCSB), Haţiegan şi Onea, transferaţi de la Universitatea Cluj, respectiv CS Afumaţi.

Situaţia lui Târnovanu am expus-o deja, aşa că doar el şi F. Cristea au rezistat în actualul lot al lui Teja, semnalul antrenorului legat de jucătorii ieşiţi de pe porţile Centrului de copii şi juniori din Copou fiind cât se poate de clar... Dragoş GAŞPAR

 

 

Sursa foto: CSM Politehnica Iaşi

 

 

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

Subscrisul Cabinet Individual de Insolvenţă Opriş Irina, în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. SALIX FARM IMPEX S.R.L, conform Încheiere nr. 137 din data de 16.10.2018, emisă de Secţia a II a Civilă a Tribunalului Iaşi-Faliment, anunţă, scoaterea la vânzare, prin licitaţie publică cu strigare, în data de 09.03.2020, orele 14.00, a imobilului situat în localitatea Popeşti, parter, ap.1, judeţul Iaşi, la 9.037,50 euro fără TVA, reprezentand 75% din valoarea de piaţă stabilită prin Raportul de evaluare. Licitaţia se va desfăşura la sediul lichidatorului judiciar din Iaşi, str. Pictor Octav Băncilă, nr.1, jud. Iaşi în conformitate cu regulamentul de vânzare, ce va fi afişat la loc vizibil, cu cel puţin 5 zile înaintea ţinerii şedinţei de licitaţie. Preţul de la care începe licitaţia este echivalentul în Ron la cursul BNR din ziua licitaţiei a 75% din valoarea stabilită prin Raportul de evaluare a imobilului, la care se adaugă TVA. În cazul în care la licitaţia din data de 09.03.2020 nu se va reuşi valorificarea imobilului, se vor organiza noi licitaţii, în aceleaşi condiţii, pe 16.03.2020, respectiv 23.03.2020 orele 14,00. Toţi cei care posedă un drept real asupra imobilului scos la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, de a face lichitatorului dovada acestuia, până în preziua licitaţiei. Imobilul se va vinde liber de orice sarcini conform art. 91 alin. 1 din Legea 85/2014. Poate participa la licitatie orice persoană fizică sau juridică care depune cu cel puţin o zi înaintea ţinerii şedinţei de licitaţie, până la ora 12.00, la sediul lichidatorului documentele prevăzute în caietul de sarcini, care se poate procura de la sediul lichidatorului judiciar, în fiecare zi de luni până vineri, între orele 08.00-16.00. Garanţiei de participare este în procent de 20% din preţul de pornire la licitaţiei. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0751103771.
Tribunalul Iaşi, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 4383/99/2017 (210/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum și a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Ago – Parus” S.R.L. Iaşi, cu sediul în municipiul Iaşi, str. Sf. Lazăr nr. 4, bl. Peneş Curcanu, tronson 5, biroul 9, în NH Bussiness Company, la sediul Cabinetului de Avocat Daniela Arhire, etj. 1, județul Iași, după cum urmează: Nr. crt. - DENUMIRE ACTIV – Componenţa – Valoare -lei- 1. Bunuri mobile - Aparate de joc electronice slot machine - 22.605,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2019. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 16.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 23.04.2020, 30.04.2020, 07.05.2020, 14.05.2020 și 21.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanţiei de participare la licitație, cât și a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035 şi 0727/850575..
Tribunalul Iași, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 8669/99/2017 (526/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum şi a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Tutun și Ziare” S.R.L. Iași, cu sediul în municipiul Iași, str. Bălţii nr. 6, judeţul Iaşi, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV – Valoare -lei- 1. Chioşcuri ziare dezafectate - 10.906,00; 2. Utilitare dacia Logan - 10.230,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2020. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 13.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 27.04.2020, 04.05.2020, 11.05.2020, 18.05.2020 și 25.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanției de participare la licitație de 30% din prețul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât și documentele de înființare și împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanției de participare la licitație, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toți cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informații suplimentare se pot obține la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, județul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035, 0727/850575 și 0744/291653..
Presedintele FRF vine cu un anunt socant: Ce echipe risca sa fie excluse din campionat!
28/05/2020 23:17

 Klaus Iohannis a anuntat reluarea competitiior sportive de la 1 iunie, iar Razvan Burleanu vine cu un anunt exploziv. Presedintele Federatiei Romane de Fotbal anunta ca echipele care vor avea jucatori ...

Optimism într-un club sufocat de datorii!
28/05/2020 17:44

La o săptămană după ce a organizat, in aer liber, conferinţa de presă ce a prilejuit prelungirea contractului antrenorului Mircea Rednic pană la finalul actualului sezon, gruparea ieşeană a fost reprez ...

Covid-19: Jucătorii din Liga 1 nu mai vor să mai stea izolați în cantonament
28/05/2020 14:38

Preşedintele Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Non-amatori (AFAN), Emilian Hulubei, a declarat, joi, că jucătorii din Liga I nu mai vor să mai stea in cantonament. Echipele sunt izolate pentru a se pre ...

Doar o secţie de la cluburile ieşene de seniori reia antrenamentele pe 1 iunie!
28/05/2020 11:19

Mult discutatele eliminări de restricţii incepand cu 1 iunie sunt aşteptate cu sufletul la gură de intreaga mişcare sportivă. În afară de formaţiile de fotbal din Liga 1 şi cateva din eşalonul s ...

Lovitura financiara data de Gica Hagi dupa transferul lui Ianis Hagi: Suma reala cu care a fost cumparat de Rangers
28/05/2020 08:53

 Gica Hagi are doua motive de bucurie dupa transferul fiului sau, Ianis, la Glasgow Rangers. Primul pentru ca Ianis a ajuns intr-un loc unde e apreciat si are sansa de a juca meci de meci, iar cel ...

Alte patru prelungiri în Copou! Neclaritate în privința lui Omoh
27/05/2020 20:20

Citeste si: Şanse practic nule să mai ajungă Marian Rada in Copou!   Asa cum deja v-am mai informat, imprumuturile lui Tarnovanu, Horsia si Serban, toti de la FCSB, erau rezolvate de cateva zile, ...

Şanse practic nule să mai ajungă Marian Rada în Copou!
27/05/2020 18:13

Antrenorul Mircea Rednic a tot spus de cateva săptămani că are nevoie de incă un antrenor secund care să-l ajute la pregătirile efectuate in grupuri de cate patru jucători, iar acum cateva zile, cu prile ...

Milioanele de la Consiliul Local Iași nu pot fi folosite pentru actualele restanţe salariale de la CSM Politehnica Iași!
26/05/2020 15:32

Antrenorul Mircea Rednic a semnat la mijlocul săptămanii trecute prelungirea contractului scadent la 30 iunie 2020 pană la sfarşitul actualului sezon, dar n-a ezitat să precizeze ce anume l-ar determina s ...

A doua săptămână de chin la CSM Politehnica Iași!
25/05/2020 11:06

Trupa lui Mircea Rednic intră de astăzi in a doua săptămană de pregătire şi de stat in cantonament la hotelul „Il Primo”. Rezultatele celei de-a doua testări pentru COVID-19, desfăşurată ...

Rednic este al Iaşului doar până la finalul sezonului! Ce vrea ca să semneze mâine pentru măcar încă un sezon!
22/05/2020 12:08

Antrenorul Mircea Rednic a semnat joi prelungirea contractului său cu CSM Politehnica Iaşi pană la sfarşitul actualului sezon, aşa cum in precedentele două zile iscăliseră Frăsinescu şi A. Cristea, re ...


CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!


CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!